Vertrouwen. Jeugddienst zondag 12 februari Organist: Irma Zuur Pianist: Tinie van der Stelt Georganiseerd door: Jeugdkerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vertrouwen. Jeugddienst zondag 12 februari Organist: Irma Zuur Pianist: Tinie van der Stelt Georganiseerd door: Jeugdkerk"

Transcriptie

1 Jeugddienst zondag 12 februari 2017 Organist: Irma Zuur Pianist: Tinie van der Stelt Georganiseerd door: Jeugdkerk

2

3 Aansteken kaars jeugdkerk Kaarswens

4 Zingen: Lied 23B De Heer is mijn herder vers 1, 2 en 5 1 De Heer is mijn herder! k Heb al wat mij lust; Hij zal mij geleiden naar grazige weiden. Hij voert mij al zachtkens aan wateren der rust.

5 2 De Heer is mijn herder! Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op wegen van goedheid en zegen, Hij schraagt me als ik wankel, Hij draagt me als ik viel.

6 5 De Heer is mijn herder! Hem blijf ik gewijd! k zal immer verkeren in t huis mijnes Heren: zo kroont met haar zegen zijn liefde me altijd.

7

8 Bemoediging en groet

9

10

11

12 Zingen: Lied van de 10 woorden op de wijs van Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht Ken je Gods gebod, woorden een tot tien? God laat zo Zijn wil voor heel ons leven zien! Al die woorden zijn er, ook voor jou en mij. Leven zoals God wil, dat maakt je vrij!

13 Een, dat is de Heer, niemand is als God. In zijn Vaderhand ligt heel ons levenslot. Twee: maak dan geen beelden, Hij is altijd meer. Dien geen and re goden, dan God de Heer. Drie, dat is de naam van de hoge God. Hij vraagt ook aan jou, dat jij niet met Hem spot. Vier, dat is de rustdag, dag van onze Heer. Elke dag een feestdag, vandaag ook weer.

14 Vijfde woord van God: blijf je ouders trouw. Denk aan wat ze deden in hun zorg voor jou. Zes: je moet niet haten, dat brengt veel verdriet. Schelden, slaan en schoppen, dat helpt je niet. Zeven is Gods woord, ja probeer het maar: dwars door dik en dun toch trouw zijn aan elkaar. Acht: je mag niet stelen, wat van and ren is. Als je toch iets meepikt, dan gaat het mis.

15 Negen: spreek geen kwaad en maak niemand zwart. Zeg alleen de waarheid, houd een zuiver hart. Tien: wees niet jaloers op wat een ander heeft. Je wordt zielsgelukkig als jij zo leeft!

16

17

18 Schriftlezing

19 Schriftlezing: Romeinen 14: Accepteer de mensen die nog een zwak geloof hebben. Maak geen ruzie als jullie over iets een andere mening hebben dan zij. 2 De één gelooft dat hij alles mag eten. Maar iemand die nog een zwak geloof heeft, eet alleen groenten en fruit omdat hij bang is dat het vlees misschien van een offer aan een afgod komt. 3 Als je wél vlees eet, mag je iemand die géén vlees eet niet veroordelen.

20 En als je géén vlees eet, mag je iemand die wél vlees eet niet veroordelen. Want God houdt van jullie allebei. 4 Wie denk je dat je bent, dat je een broeder beoordeelt? Je beoordeelt toch ook niet de knecht van iemand anders? Hij dient jóu toch niet? Of hij zijn werk goed of slecht doet, gaat toch alleen zijn Heer aan? Maar je broeder zal het goed doen, want God zal hem helpen.

21 5 De één vindt de ene dag belangrijker dan de andere dagen, maar een ander vindt dat ze allemaal gelijk zijn. Laat iedereen gewoon doen wat volgens zijn eigen geweten goed is. 6 Iemand die een bepaalde dag belangrijker vindt dan de andere dagen, doet dat voor de Heer. En iemand die vindt dat alle dagen gelijk zijn, doet dat ook voor de Heer. Iemand die vindt dat hij vlees mag eten,

22 doet dat voor de Heer, want hij dankt God ervoor. En iemand die geen vlees eet, doet dat óók voor de Heer en ook hij dankt God. 7 Want niemand van ons leeft voor zichzelf. En ook niemand van ons sterft voor zichzelf. 8 Want als we leven, leven we voor de Heer. En als we sterven, sterven we voor de Heer. Of we nu leven of sterven, we zijn altijd van de Heer.

23 9 Want Christus is gestorven en weer levend gemaakt, zodat Hij over levenden én doden zou regeren. 10 Maar waarom hebben jullie dan kritiek op je broeders en zusters? En hoe durf je op één van hen neer te kijken omdat hij het volgens jou niet goed doet? We zullen allemaal voor Christus de Rechter komen te staan.

24 11 Want er staat in de Boeken: "Ik zweer bij Mijzelf, zegt de Heer: Iedereen zal zich voor Mij buigen en iedereen zal toegeven dat Ik God ben." 12 We zullen dus allemaal tegenover God verantwoordelijk zijn voor wat we hebben gedaan.

25

26 Luisteren naar Lost boy Live gezongen door Renate, Kirsten en Lieke Pianist: Tinie

27 Kikker en de vreemdeling

28 Fo

29 Luisteren naar Iedereen is anders gezongen door Marcel Zimmer

30 S4dUlLvk

31 Bijbelteksten over vertrouwen uit de Bijbel in Gewone Taal

32 Spreuken 3: 5 6 Je moet op de Heer vertrouwen. Denk aan Hem bij alles wat je doet, dan zal Hij je helpen. Denk niet dat je alles zelf kunt.

33 Psalm 9: 11 Mensen die Hem kennen, mogen op Hem vertrouwen. Mensen die Hem zoeken, laat Hij niet alleen.

34 Jakobus 1: 6 Als je God om wijsheid vraagt, geloof dan ook dat je die krijgt. Twijfel daar niet aan. Iemand die soms wel en soms niet gelooft, is net als de golven op de zee. Die worden door de wind soms de ene kant op geblazen, en dan weer de andere kant.

35 Psalm 121: 3 De Heer zorgt ervoor dat jou niets overkomt. Hij beschermt je, Hij slaapt niet.

36 Spreuken 29: 25 Je hoeft niet bang te zijn voor andere mensen. Vertrouw op de Heer, dan ben je veilig.

37 Psalm 33: 22 Heer, laat ons Uw liefde zien! Op U vertrouwen wij.

38 Zingen: Opwekkingslied 42 k Stel mijn vertrouwen Eén keer samen, daarna twee keer in canon

39 k Stel mijn vertrouwen op de Heer, mijn God. Want in Zijn hand ligt heel mijn levenslot. Hem heb ik lief, Zijn vrede woont in mij. k zie naar Hem op en k weet: Hij is mij steeds nabij.

40

41 Luisteren naar God wijst mij een weg gezongen door Remco Hakkert

42 8Ss

43 Gedicht

44 Danken en bidden

45 Collecte: Bestemd voor Make-A-Wish Nederland

46

47 Slotlied: Lied 416 Ga met God en Hij zal met je zijn vers 1 t/m 4 1 Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn.

48 2 Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden. Ga met God en Hij zal met je zijn.

49 3 Ga met God en Hij zal met je zijn: in zijn liefde je bewaren, in de dood je leven sparen. Ga met God en Hij zal met je zijn.

50 4 Ga met God en Hij zal met je zijn, tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn naam elkaar begroeten. Ga met God en Hij zal met je zijn.

51 Zegen

52 Namens jeugdkerk: een fijne zondag toegewenst!

53

thema: mag dat wel? KERK, SCHOOL EN GEZINSDIENST 11 FEBRUARI 2018 OM 10 UUR IN DE MENTEKERK te schoonebeek

thema: mag dat wel? KERK, SCHOOL EN GEZINSDIENST 11 FEBRUARI 2018 OM 10 UUR IN DE MENTEKERK te schoonebeek KERK, SCHOOL EN GEZINSDIENST 11 FEBRUARI 2018 OM 10 UUR IN DE MENTEKERK te schoonebeek thema: mag dat wel? Basisschool de Oliebron en Protestantse Gemeente Schoonebeek Voorganger: Ds. Jan Hermes Organist:

Nadere informatie

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Orde van dienst: Kerk en Schooldienst zondag 30 oktober 2016 Predikant: Organist: Met medewerking van: ds. Bram Verduijn Margriet Withaar alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Intrede De Kerkenraad

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec. 2016 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Psalm 100: 1 t/m 4 (OB) 1. Juich aarde, juich alom den HEER', Dient God met blijdschap, geeft

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW (t)op survival Zondag 3 september Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW Welkom Zingen: Kom in de kring Kom in de kring van Gods gezin, geef mij een hand en kom, want

Nadere informatie

Dienst met een Doventolk

Dienst met een Doventolk Zondag 11 november 2018 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Dienst met een Doventolk Voorganger : ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Miny Niers-Hulshof Diaken van dienst : de heer Peter

Nadere informatie

k wil even bij U komen (U bent mijn vriend) Tekst: Arend Jansen Muziek: Marcel Zimmer 2005 Celmar Music / Eagle Music

k wil even bij U komen (U bent mijn vriend) Tekst: Arend Jansen Muziek: Marcel Zimmer 2005 Celmar Music / Eagle Music k wil even bij U komen (U bent mijn vriend) Tekst: Arend Jansen Muziek: Marcel Zimmer 2005 Celmar Music / Eagle Music ik wil even bij U komen in de stilte, heel alleen even uit de drukte weg van iedereen

Nadere informatie

Liturgie zondag 6 augustus 2017

Liturgie zondag 6 augustus 2017 Liturgie zondag 6 augustus 2017 09:30 uur Br. P. Reitsema 14:15 uur Br. P. Zuidema 09:30 uur 6-aug Br. P. Reitsema Ps. 29 : 1, 2 Gez. 594 : 1-6 1 Sam. 25 : 1-3 Gez. 172 : 1-7 NLB 1 Sam. 25 : 20-35 Gez.

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 7 februari 2016 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie zondagmorgen 7 februari 2016 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie zondagmorgen 7 februari 2016 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Opwekking voor Kids 214 In Uw huis Ik ben graag in uw huis, o God, want uw gezin is hier. Ik ben graag in uw huis, o God, want ik ben

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Liturgie bij de dienst van 8 maart 2015 waarin Gerda van Pijkeren belijdenis van haar geloof aflegt Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gertine Junte, lector

Nadere informatie

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN Zondag 10 november 2013, thema: Liefde Ds. Nelleke Beimers, voorganger Harm, organist Merijn, pianist Medewerking verlenen: Bert, Cobie, Dorien, Harm,

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Van donker naar licht

Van donker naar licht Welkom in de Menorah Voorganger: ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: mw. F. Hovius Van donker naar licht Organist: Dhr. H. Dorsman M.m.v. de zanggroep o.l.v. mw. N. Boschma Lied 139: 1 en 8 Lied 139:

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Zondag 15 april Weeskinderenzondag. Voorganger : ds. N. Visser

Zondag 15 april Weeskinderenzondag. Voorganger : ds. N. Visser Zondag 15 april 2018 Weeskinderenzondag Voorganger : ds. N. Visser Organist : dhr. H. Gemser INTREDE Welkom en mededelingen NLB 287: 1, 2, 5 >> Stil gebed Groet v: Genade en vrede van God onze Vader

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Johannes 21 : 1-19 Tekst : Johannes 21 : 15-17 Psalm 116 : 1, 3, 4, 5 en 8 (NPB) Schriftberijming 1 Psalm 18 : 1 en 9 LB 912 : 1, 2, 3, 4, 5 en

Nadere informatie

liederen die ons dragen in ons leven

liederen die ons dragen in ons leven AVG: Wet op Privacy In deze dienst zullen foto s worden gemaakt, die op de facebookpagina en website van onze gemeente kunnen worden geplaatst. Als u niet herkenbaar in beeld wilt komen op deze foto s

Nadere informatie

Hein Antonie Wolters

Hein Antonie Wolters Orde van dienst bij het afscheid van Hein Antonie Wolters Geboren: 12 mei 1949 Overleden: 7 februari 2015 Op vrijdag 13 februari om 13.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Mw. Ina Hansum

Nadere informatie

en U bent voor mij en naast mij

en U bent voor mij en naast mij Protestantse Gemeente De Open Hof Orde van dienst zondag 5 mei 2019 U bent een God die mensen ziet Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: dhr. René Strijder ===========================================================================================

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe) Schriftlezing: Ezechiël 34 vers 11 t/m 16 Johannes 10 vers 11 t/m 16 Lied 884 vers 1, 2, 3, 4 en 5 (Johannes de Heer) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014

Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014 Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014 Jezus is de Goede Herder 1. De kinderen komen zingend binnen De sterren blonken in die nacht, de herders hielden trouw de wacht, daar klonk opeens een

Nadere informatie

Jackie van den Oever en Johan Eitens

Jackie van den Oever en Johan Eitens Orde van dienst voor de inzegening van het huwelijk van Jackie van den Oever en Johan Eitens in de Hervormde kerk te Sellingen. zaterdag 25 mei 2019 aanvang 14.00 uur Voorganger: Ds. Bram Verduijn Organist

Nadere informatie

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Ook werken mee: Organist Mar van der Veer Dominee Freek Schipper

Nadere informatie

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Afscheidsdienst voorafgaande aan de begrafenis van MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Dinsdag 26 maart 2019, 14.00 uur Welkom Aansteken gedachteniskaars door Cobie Zingen: Psalm 121:1 en 4

Nadere informatie

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Viering van de Maaltijd van de Heer op zondag 24 februari 2019 zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Voorganger: ds. Elly Wisselink Organist: dhr. Geert Jan Olyslager Welkom Aanvangslied:

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Kerk en Schooldienst Zondag 15 oktober 2017 Predikant: Organist: Pianist: Met medewerking van: ds. Klaas Meijer en ds. Bram Verduijn Margriet Withaar Gea Wolters alle kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E. voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van. 12 april februari 2019

Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E. voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van. 12 april februari 2019 Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van J O H A N N A B A R E N D I N A H E IJ B O E R - J E R O E N S E 12 april 1926-23 februari

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Emma Boersma gedoopt. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Emma Boersma gedoopt. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Emma Boersma gedoopt Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Psalm 100 Lied 14 : 1, 2 en 3 Opwekking 642 Psalm 136 : diverse verzen ELB 452 Psalm 95 : 1 en 3 ELB 30

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 11 mei 2014, zondag van de Goede Herder Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder?

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Een kerkdienst voor en door de deelnemers en leiding van de aangepaste catechese Voorganger Organist : Ds. Jaap Hansum : Ina Tamerus Welkom

Nadere informatie

LITURGIE. voor de dienst Gezin-School-Kerk op zondagmorgen 5 februari 2017 in de Oosterholthoeve. Ouderling van dienst:

LITURGIE. voor de dienst Gezin-School-Kerk op zondagmorgen 5 februari 2017 in de Oosterholthoeve. Ouderling van dienst: LITURGIE voor de dienst Gezin-School-Kerk op zondagmorgen 5 februari 2017 in de Oosterholthoeve Voorganger: Ouderling van dienst: Liedbegeleiding: Ds. J.A. Brussaard J. Juffer Marcel ten Brinke (orgel

Nadere informatie

Hemelhoog 433 Opwekking 717

Hemelhoog 433 Opwekking 717 Liederen voor zondag 4 januari 08 GEZANG 4 'k Heb al wat mij lust; Hij zal mij geleiden naar grazige weiden. Hij voert mij al zachtkens aan waat'ren der rust. Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 23 Psalm 103 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 79 vers 4 en 7 Lied 150 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 105 vers 5 Psalm 134 vers

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van Maasje van de Bunt Maas * Ede, 22 april 1935 - Lunteren, 19 december 2018 Op maandag 24 december 2018 om 11.30 uur

Nadere informatie

"Stel je eens voor "

Stel je eens voor Orde voor de scholendienst 31 januari 2016 om 09.30 uur, Protestantse gemeente i.w. te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker "Stel je eens voor " Voorganger : ds. J.A. Antonides m.m.v. : Leerlingen

Nadere informatie

Thema: Mag ik dan bij jou schuilen?

Thema: Mag ik dan bij jou schuilen? Liturgie bij de bijzondere viering waarin Jacomien Hekhuizen belijdenis aflegt van haar geloof op 13 november 2016 Thema: Mag ik dan bij jou schuilen? Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gerrit Blekkenhorst,

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Orde van dienst zondag 5 januari 2014. In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij *** WE KOMEN BIJ ELKAAR Binnenkomst kerkenraad, stilte, orgelspel

Nadere informatie

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND Gedachteniszondag zondag 20 november 2016 10.00 uur DAMKERK HOOGEZAND Voorgangers : ds. Margreet Hop en ds. Frits Praamsma Lector : Ettie Smeets Organist : Wim van de Laar mmv. : Harpiste Martine Dubois

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 8 september om uur in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 8 september om uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 8 september om 10.00 uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: M.m.v.: Ds. G. de Goeijen Bert Koppelman Bram Jaspers Combo

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward. Rosalie Marion Elly

Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward. Rosalie Marion Elly Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Rosalie Marion Elly dochter van Cor en Daisy de Groot thema: God staat naast je Voorganger:

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST Eerste zondag van de 40 dagen Dienst van Schrift en Tafel Datum: 5 maart 2017 OM TE BEGINNEN Amen

WILHELMINAKERK SOEST Eerste zondag van de 40 dagen Dienst van Schrift en Tafel Datum: 5 maart 2017 OM TE BEGINNEN Amen WILHELMINAKERK SOEST Eerste zondag van de 40 dagen Dienst van Schrift en Tafel Datum: 5 maart 2017 Voorganger: Ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Piet de Gier Lector: Marieke Gersdorff Organisten: Jan Meurs en

Nadere informatie

Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst

Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst Dominee: ds. Gerdien Neels Organist: Hans van Noord INTOCHT Vóór de dienst zingen we als overweging,

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Thema: Grenze ( loze ) liefde Voorganger: Ouderling van dienst:

Nadere informatie

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open!

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open! Gastendienst Al onze filialen zijn op zondag open! Voorgangers: ds. Hariët Tarpeh van Ittersum en ds. Bert van der Linden Organist: Nico Olie M.m.v.: Jens van Breemen Waalwijk 30 augustus 2015 VAN BUITEN

Nadere informatie

uur AA Kramer

uur AA Kramer 150906 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst Votum en groet Psalm 42: 1 (berijming 1774: t Hijgend hert, der jacht ontkomen.) Wet voor kinderen GK 131: 1, 4 Barmhartig Vader. Kinderen: Zeven werken van Barmhartigheid.

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur 2 Voorganger: Organist: Pianist: Kosters: Ds. J.A.C. Olie Jan-Kees Hartog Peter van Lunteren Dirk Bouwman en Domingo Meijers

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Orde voor de viering op zondag 7 juli 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Welkom

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari 2018. Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Bosch Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek

Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek Voorganger: ds. John Alma, uit Veenendaal Ouderling: Gea Elzing-Olthof Diaken: Peter Brinks Organist: Henk Oving Lector: Josien

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur Afscheid van de oudste kinderen van de nevendienst Chris Boone, Rick Bult en Kirsten Durink Thema: God beschermt je Voorganger: ds. Hans Becker

Nadere informatie

Gedachtenisdienst. Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk Elburg. Voorganger: ds. E. van Leersum Organist: Johan Hoeve

Gedachtenisdienst. Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk Elburg. Voorganger: ds. E. van Leersum Organist: Johan Hoeve ook dan zou het duister voor u niet donker zijn - de nacht zal oplichten als de dag, het duister helder zijn als het licht. Psalm 139 : 12 Gedachtenisdienst Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk

Nadere informatie

Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst

Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst Voorganger Organist Beamer : ds. Peter van de Peppel : Maarten Groen : Dirk Dallinga Thema: De verloren zoon Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Nieuwjaarsdienst. Dr. J.C. Borst uit Sleen

Nieuwjaarsdienst. Dr. J.C. Borst uit Sleen Nieuwjaarsdienst Dr. J.C. Borst uit Sleen Woord van welkom Lied 150a: 1 Lied 150a: 2 Votum en Groet Lied 150a: 3 Lied 150a: 4 Gebed Lied 25: 2 Here, maak mij uwe wegen door uw Woord en Geest bekend; leer

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek

Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek De dienst waarin Marleen de Bruin, Esther Dijkstra, Laurens Horjus, Kim Postmus en Jordi Scholten belijdenis van het geloof afleggen en waarin Leonard

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland In deze dienste worden Benjamin van der Meer, Bram van den Berg en Bibi Sipkema gedoopt. Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Nadere informatie

Liturgie voor de school-themadienst op 8 februari 2015 in de Oude Kerk van Veenendaal Thema; Danken betekent: naar Jezus terug gaan.

Liturgie voor de school-themadienst op 8 februari 2015 in de Oude Kerk van Veenendaal Thema; Danken betekent: naar Jezus terug gaan. Liturgie voor de school-themadienst op 8 februari 2015 in de Oude Kerk van Veenendaal Thema; Danken betekent: naar Jezus terug gaan. Voorganger: ds. C.B. Stam Ouderling van dienst: br. Nico Belo Organist:

Nadere informatie

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela Orde van dienst voor de gemeentezondag Thema: (Toekomst)-dromen -2- welkom en mededelingen intocht: lied 81 : 1, 2 en 4 zondag 3 april 2016 om 9.30 uur Laat de harpen slaan, klinken de trompetten. Vier

Nadere informatie

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij?

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij? Liturgie Biddag woensdag 13-03-2019 19.30 uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope Thema: wat vraag jij? Zingen: Breng ons samen Sela Zingen: In U weet ik wie ik ben -

Nadere informatie

Orde van dienst voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar

Orde van dienst voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar Orde van dienst voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar Woord van welkom We zingen staande Psalm 89: 1 Stil gebed Votum en groet 25 november 2018 om 10.00 uur Maranathakerk te Werkendam Voorganger:

Nadere informatie

Henk Looijen. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van. * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016.

Henk Looijen. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van. * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van Henk Looijen * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016 25 september 2016 Protestantse gemeente te Bolnes Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist:

Nadere informatie

Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde en trouw?

Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde en trouw? Spreuken 3,3 Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart. Spreuken 14,22 Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Nieuwe Liedbundel Juicht Gode toe, bazuint en zingt 1 2 3

Nadere informatie

Wij nemen afscheid van: Janneke Ellenkamp

Wij nemen afscheid van: Janneke Ellenkamp Wij nemen afscheid van: Janneke Ellenkamp *15 augustus 1965 17 november 2014 21 november 2014 OC Losserhof 1 Janneke wordt binnengedragen door familie, Tijdens het binnendragen zingen we: Dank u voor deze

Nadere informatie

Zangdienst zondag 12 februari 2017 in de Zuiderkerk

Zangdienst zondag 12 februari 2017 in de Zuiderkerk Zangdienst zondag februari 07 in de Zuiderkerk Voorganger: ds. Aafke Nicolai Organist: Cor Zijlstra Vóór de dienst zingen: Lied 80 De vreugde voert ons naar dit huis waar t woord aan ons geschiedt. God

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

Opening winterwerk 2017/2018

Opening winterwerk 2017/2018 Orde van dienst voor zondag 2017 Wijkgemeente Johannes, Grote Kerk, Wageningen 9.30 uur Opening winterwerk 2017/2018 Voorganger: ds HL Versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Mededelingen van de kerkenraad

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Intochtslied: Psalm 146C: 1, 4 en 7 1. Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem ik zijn liefd' en prijs mijn lot. Die lijf en ziel

Nadere informatie

Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en bereiden ons voor op de dienst. Welkom door de ouderling van dienst

Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en bereiden ons voor op de dienst. Welkom door de ouderling van dienst 1 november 2015 4U-dienst 9.30 uur Organist: Hans van Noord Medewerking: 4U-band o.l.v. André Kastelein Medewerking: Annette Cox, Mike Kastelein, Bea ten Kate, Ruud Kransen Voorganger: ds. Adri van der

Nadere informatie

We zingen onder begeleiding van Nada en Suzanne Dit is de dag

We zingen onder begeleiding van Nada en Suzanne Dit is de dag 1 HELP: ER IS EEN SCHAAP KWIJT!! Kinderdienst, 31 maart 2019 in kerkelijk centrum De Bron Aan deze dienst werken mee: - De kidsband - kinderen en leiding van De Ark - Hetty Peereboom - Tae Young: pianiste/organiste

Nadere informatie

Zondag 9 juni Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen

Zondag 9 juni Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen Zondag 9 juni 2019 Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen Voorganger: Ds. Rianne van der Nagel-Meter Organist/Pianist: Tjeerd Kiers Protestantse Gemeente te Linschoten - Opgang en intrede Welkom

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: ds. L. Westland uit Den Ham OUDERLING: Gea Elzing-Olthof DIAKEN: Renneke Engbers-Hans ORGANIST: Diny Wesselink- Schoemakers

Nadere informatie

Liturgie 19 maart 2017

Liturgie 19 maart 2017 Liturgie 19 maart 2017 Votum en Groet Zingen Psalm 42: 1, 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht,

Nadere informatie

Zondag Werelddiaconaat

Zondag Werelddiaconaat Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 5 e zondag na Epifanie 8 februari 2015 Zondag Werelddiaconaat Voorganger Ouderling Diaken Organiste Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jannie Tijink : Hennie Canrinus

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014 Voorganger Organist Beamer ds Henk-Jan de Groot Cornelis Jacobi Welkom en mededelingen Zingen allemaal: - Goedemorgen welkom allemaal Goedemorgen,

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Liturgie voor de afscheidsdienst van Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Weduwe van Gerrit de Kamper Eerder weduwe van Johannes Blonk Geboren: 14 juli 1934 Overleden: 16 januari 2016 Op vrijdag 22 januari

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 1 oktober 2017 in de Mentekerk te Schoonebeek. Israëlzondag

Orde van dienst voor zondag 1 oktober 2017 in de Mentekerk te Schoonebeek. Israëlzondag Orde van dienst voor zondag 1 oktober 2017 in de Mentekerk te Schoonebeek Israëlzondag Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling: Wim Beukema Diaken: Dick Engberts Organist: Anja Wolbers-Kuilder Lector: Mini

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

Thema: De gids onderweg

Thema: De gids onderweg Liturgie voor opening winterwerk, op zondag 24 september 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Thema: De gids onderweg Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking:

Nadere informatie