Thermografische meting HeatFun Product: HeatFun S-Panel 145W. Label. Value. IR: Max IR: Min Sp ºC 15.2 ºC 74.4 ºC. Beschrijving omgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thermografische meting HeatFun Product: HeatFun S-Panel 145W. Label. Value. IR: Max IR: Min Sp ºC 15.2 ºC 74.4 ºC. Beschrijving omgeving"

Transcriptie

1 Product: HeatFun S-Panel 145W Sp ºC 15.2 ºC 74.4 ºC Kassameubel / balie. Kouden benen en/of voeten in kassameubel of balie. In deze situatie adviseren wij een HeatFun S-Panel in de kassameubel of balie te plaatsen.

2 Product: HeatFun S-Panel 145W Sp1 Sp ºC 17.8 ºC 74.6 ºC 72.0 ºC Zitplek in werkomgeving. Koude benen en voeten. In deze situatie adviseren wij een HeatFun S-Panel onder het bureau te plaatsen.

3 Product: HeatFun L-Panel vrijstaand 395W - Achterzijde Sp1 Sp ºC 14.2 ºC 57.1 ºC 44.6 ºC Werkomgeving zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes, winkelomgeving waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Vaak wordt er in dat geval een koude luchtstroom ervaren via een bepaalde hoek over het gehele lichaam. In deze situatie adviseren wij een HeatFun L-Paneel vrijstaand. Dit infraroodverwarmingspaneel kan naast een werkplek worden neergezet en eenvoudig worden verplaatst.

4 Product: HeatFun L-Panel vrijstaand 395W Sp1 Sp2 Sp3 Sp ºC 18.2 ºC 47.9 ºC 42.7 ºC 33.9 ºC 20.3 ºC Werkomgeving zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes, winkelomgeving waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Vaak wordt er in dat geval een koude luchtstroom ervaren via een bepaalde hoek over het gehele lichaam. In deze situatie adviseren wij een HeatFun L-Paneel vrijstaand. Dit infraroodverwarmingspaneel kan naast een werkplek worden neergezet en eenvoudig worden verplaatst.

5 Product: HeatFun L-Panel vrijstaand 395W 41.9 ºC 17.6 ºC Werkomgeving zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes, winkelomgeving waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Vaak wordt er in dat geval een koude luchtstroom ervaren via een bepaalde hoek over het gehele lichaam. In deze situatie adviseren wij een HeatFun L-Paneel vrijstaand. Dit infraroodverwarmingspaneel kan naast een werkplek worden neergezet en eenvoudig worden verplaatst.

6 Product: HeatFun Comfortpanel (IR 395W & LED 35W) Sp1 Sp2 Sp3 Sp ºC 17.5 ºC 96.7 ºC 80.4 ºC 80.5 ºC ºC Werkomgeving en open ruimtes zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes en/of winkels waar tocht en kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Veelvoorkomende klachten zijn kou en tochtklachten bij de nek, schouders, armen en/of handen. In deze situatie adviseren wij een comfortpanel boven de werkplek van de individu te hangen. Naast dat het paneel de nek, schouders en armen verwarmd, zorgt de LED verlichting voor een aangename werkplekverlichting. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te hangen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een bijgeleverde afstandsbediening.

7 Product: HeatFun Comfortpanel (IR 395W & LED 35W) 36.4 ºC 16.5 ºC Werkomgeving en open ruimtes zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes en winkels waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Veelvoorkomende klachten zijn kou en tochtklachten bij de nek, schouders, armen en/of handen. In deze situatie adviseren wij een comfortpanel boven de werkplek van de individu te hangen. Naast dat het paneel de nek, schouders en armen verwarmd, zorgt de LED verlichting voor een aangename werkplekverlichting. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te hangen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een bijgeleverde afstandsbediening.

8 Product: HeatFun Comfortpanel (IR 395W & LED 35W) 31.9 ºC 17.5 ºC Werkomgeving en open ruimtes zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes en winkels waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Veelvoorkomende klachten zijn kou en tochtklachten bij de nek, schouders, armen en/of handen. In deze situatie adviseren wij een comfortpanel boven de werkplek van de individu te hangen. Naast dat het paneel de nek, schouders en armen verwarmd, zorgt de LED verlichting voor een aangename werkplekverlichting. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te hangen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een bijgeleverde afstandsbediening.

9 Product: HeatFun Comfortpanel (IR 395W & LED 35W) 26.7 ºC 16.6 ºC Werkomgeving en open ruimtes zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, vergaderruimtes en winkels waar tocht en/of kou ervaren wordt. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Veelvoorkomende klachten zijn kou en tochtklachten bij de nek, schouders, armen en/of handen. In deze situatie adviseren wij een comfortpanel boven de werkplek van de individu te hangen. Naast dat het paneel de nek, schouders en armen verwarmd, zorgt de LED verlichting voor een aangename werkplekverlichting. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te hangen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een bijgeleverde afstandsbediening.

10 Product: HeatFun Modulo vrijstaand 395W - Voorzijde Sp1 Sp2 Sp3 Sp ºC 14.1 ºC 81.3 ºC 63.9 ºC 86.2 ºC 68.4 ºC Werkomgeving en open ruimtes zoals o.a. kantoortuinen, wachtruimtes, winkels, vergaderruimtes waar tocht en/of kou ervaren wordt en men graag de ruimte wil afscheiden. werkplek (dicht bij een raam, deur, gang of airco). Vaak wordt er in dat geval een koude luchtstroom ervaren via een bepaalde hoek over het gehele lichaam. Tevens is de ruimte open en is het gewenst om de ruimte door middel van een scheidingswand af te scheiden en eventueel te voorzien van akoestisch materiaal. In deze situatie adviseren wij een HeatFun Modulo vrijstaand neer te zetten. Dit infraroodverwarmingspaneel kan naast een open ruimte worden neergezet voor individuele bijverwarming en afscheiding van de ruimte. Tevens is deze scheidingwand eenvoudig verplaatsbaar.

11 Product: HeatFun Medical behandeltafel (IR 790W & LED 70W) 29.7 ºC 16.2 ºC Behandelruimtes zoals o.a. fysiotherapiepraktijken, massagesalons, schoonheidssalons of andere behandelomgevingen. De temperatuur in behandelruimtes wordt veelal centraal aangestuurd. De persoon/patiënt op de behandeltafel ervaart veelal een kouder gevoel over het gehele lichaam door de beperkte aanwezige kleding. In deze situatie adviseren wij een HeatFun Medical boven behandeltafel te hangen. Naast dat het paneel het gehele lichaam verwarmt, zorgt de LED verlichting voor een goede en aangename belichting van de patiënt/persoon. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te bevestigen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een afstandsbediening.

12 Product: HeatFun Medical behandeltafel (IR 790W & LED 70W) 39.2 ºC 16.6 ºC Behandelruimtes zoals o.a. fysiotherapiepraktijken, massagesalons, schoonheidssalons of andere behandelomgevingen. De temperatuur in behandelruimtes wordt veelal centraal aangestuurd. De persoon/patiënt op de behandeltafel ervaart veelal een kouder gevoel over het gehele lichaam door de beperkte aanwezige kleding. In deze situatie adviseren wij een HeatFun Medical boven behandeltafel te hangen. Naast dat het paneel het gehele lichaam verwarmt, zorgt de LED verlichting voor een goede en aangename belichting van de patiënt/persoon. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te bevestigen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een afstandsbediening.

13 Product: HeatFun Medical behandeltafel (IR 790W & LED 70W) 35.2 ºC 20.6 ºC Behandelruimtes zoals o.a. fysiotherapiepraktijken, massagesalons, schoonheidssalons of andere behandelomgevingen. De temperatuur in behandelruimtes wordt veelal centraal aangestuurd. De persoon/patiënt op de behandeltafel ervaart veelal een kouder gevoel over het gehele lichaam door de beperkte aanwezige kleding. In deze situatie adviseren wij een HeatFun Medical boven behandeltafel te hangen. Naast dat het paneel het gehele lichaam verwarmt, zorgt de LED verlichting voor een goede en aangename belichting van de patiënt/persoon. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te bevestigen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een afstandsbediening.

14 Product: HeatFun Medical behandeltafel (IR 790W & LED 70W) 97.8 ºC 16.9 ºC Behandelruimtes zoals o.a. fysiotherapiepraktijken, massagesalons, schoonheidssalons of andere behandelomgevingen. De temperatuur in behandelruimtes wordt veelal centraal aangestuurd. De persoon/patiënt op de behandeltafel ervaart veelal een kouder gevoel over het gehele lichaam door de beperkte aanwezige kleding. In deze situatie adviseren wij een HeatFun Medical boven behandeltafel te hangen. Naast dat het paneel het gehele lichaam verwarmt, zorgt de LED verlichting voor een goede en aangename belichting van de patiënt/persoon. Het paneel is eenvoudig aan het plafond te bevestigen en de infraroodverwarming en de LED verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend d.m.v. een afstandsbediening.

Productcatalogus.

Productcatalogus. Productcatalogus www.heatfun.eu Infrarood paneel plus LED comfortpanels Infrarood paneel Infrapanel www.heatfun.eu Verwarm & verlicht daar waar de behoefte bestaat! Toepassing De HeatFun producten zijn

Nadere informatie

comfortable workspace simply

comfortable workspace simply productivity & comfort Because a comfortable workspace simply works better. Alles voor een comfortabele werkplek. Veel mensen brengen een groot deel van hun leven door op hun werk. Geen gek idee dus om

Nadere informatie

NL Gebruikershandleiding DE Bedienungsanleitung UK User Manual

NL Gebruikershandleiding DE Bedienungsanleitung UK User Manual NL Gebruikershandleiding DE Bedienungsanleitung UK User Manual 1 Woord vooraf Hartelijk dank voor de aankoop van een HeatFun infraroodpaneel van Pillen Products bv. Met dit product kunt u rekenen op jarenlang

Nadere informatie

comfortable workspace better. Meer comfort. Because a simply works en verlicht daar waar de behoefte bestaat. Meer productiviteit. Individuele warmte.

comfortable workspace better. Meer comfort. Because a simply works en verlicht daar waar de behoefte bestaat. Meer productiviteit. Individuele warmte. lighting Verwarmt en verlicht daar waar de behoefte bestaat. Individuele warmte. Because a comfortable workspace simply works better. acoustic +31 (0) 544-398 810 info@heatfun.eu www.heatfun.eu www.pillen.eu

Nadere informatie

Ook zo n gezonde. beeldschermwerker? dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek

Ook zo n gezonde. beeldschermwerker? dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek Ook zo n gezonde beeldschermwerker? dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek Test: zit jij goed achter je beeldscherm? JA NEE 1. Zijn je bovenbenen horizontaal? n n 2. Staan je beide voeten

Nadere informatie

Ook zo n gezonde. beeldschermwerker? dé specialist in arbeid en gezondheid

Ook zo n gezonde. beeldschermwerker? dé specialist in arbeid en gezondheid Ook zo n gezonde beeldschermwerker? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: zit jij goed achter je beeldscherm? 1. Zijn je bovenbenen horizontaal? JA NEE 2. Staan je beide voeten plat op de grond?

Nadere informatie

Klimaat onderzoek Mobiliteitsbranche 2010

Klimaat onderzoek Mobiliteitsbranche 2010 Definitief Klimaat onderzoek Mobiliteitsbranche 2010 De heer M. Bakker, senior consultant/arbeidshygiënist: projectleider Paraaf Datum: februari 2011 KeurCompany Postbus 10.000 1970 CA IJmuiden Telefoonnummer

Nadere informatie

www.gezonduitgeven.nl Checklist werkplekinstelling voor de medewerker

www.gezonduitgeven.nl Checklist werkplekinstelling voor de medewerker Basis checklist voor een gezonde werkplek Een goede werkhouding is van belang om prettig en gezond te werken. Met deze basis checklist kun je je werkplek zo instellen dat je gezondheidsklachten zoveel

Nadere informatie

Veilig en gezond werken. Ook zo n gezonde beeldschermwerker?

Veilig en gezond werken. Ook zo n gezonde beeldschermwerker? Veilig en gezond werken Ook zo n gezonde beeldschermwerker? Test: zit jij goed achter je beeldscherm? Ja Nee Zijn je bovenbenen horizontaal? Staan je beide voeten plat op de grond? Is de hoek tussen je

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner. Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner.  Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden PRODUCTOVERZICHT Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden ALUMINIUM PROFIELEN VOETEN Voet Ellips Voet Rechthoek Profielen/voeten Mobiele wanden

Nadere informatie

Checklist werkplekinstelling voor de werknemer

Checklist werkplekinstelling voor de werknemer Checklist werkplekinstelling voor de werknemer Basis checklist voor een gezonde werkplek Een goede werkhouding is van belang om prettig en gezond te werken. Met deze basis checklist kun je je werkplek

Nadere informatie

Richtlijn voor het inrichten van de werkplek Categorie en subcategorie 640 Arbo Versie Pagina 1 van 5

Richtlijn voor het inrichten van de werkplek Categorie en subcategorie 640 Arbo Versie Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Doel Het geven van inzicht in de wijze waarop een werkplek optimaal ingericht is om klachten te voorkomen. Met de onderstaande informatie wordt een beeld afgegeven van een optimale werkplekinstelling,

Nadere informatie

Aanmelding voor thermografisch onderzoek

Aanmelding voor thermografisch onderzoek Aanmelding voor thermografisch onderzoek Hiermee bevestig ik de opdracht voor het verrichten van een thermografisch onderzoek. Naam : Adres : Postcode + woonplaats : Telefoon nummer : Woning : Tussenwoning

Nadere informatie

Meer informatie: NEN 1824:2010 Ergonomie - Ergonomische eisen voor de oppervlakte van (werkplekken in) administratieve ruimtes en kantoren.

Meer informatie: NEN 1824:2010 Ergonomie - Ergonomische eisen voor de oppervlakte van (werkplekken in) administratieve ruimtes en kantoren. Kantooromgeving Dit infoblad gaat over de volgende onderwerpen: 1. Werkoppervlak 2. Geluidshinder 3. Klimaat 4. Verlichting 1. Werkoppervlakte Uitgangspunt is dat er voldoende ruimte is om het werk goed

Nadere informatie

Brochure Lounge Sytemen

Brochure Lounge Sytemen Brochure Lounge Sytemen Januari 2014 Mood Lounge Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe

Nadere informatie

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober 2008 OPTIMA Canopy Creëer, Accentueer, Definieer Optima Canopy is een mineraal paneel met een convex of concave vorm of de vorm

Nadere informatie

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR Maak met de akoestische oplossingen van DOX acoustics een inspirerende werkomgeving op maat die eigenheid en visie tot uitdrukking brengt. Een praktische

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

Een beginners handleiding om koel te blijven.

Een beginners handleiding om koel te blijven. Een beginners handleiding om koel te blijven. Alles wat je moet weten om koel te blijven: - Omdat het goed is voor je gezondheid. - Omdat je er geld meer kunt besparen. INHOUD 1. Introductie 2.1. Zelf

Nadere informatie

Maatschap Anesthesiologie / Pijncentrum. Zenuwwortelblokkade

Maatschap Anesthesiologie / Pijncentrum. Zenuwwortelblokkade Maatschap Anesthesiologie / Pijncentrum Algemeen U heeft in overleg met uw behandelend anesthesioloog-pijnspecialist besloten dat uw pijnklachten behandeld worden met een blokkade van de zenuwwortel. In

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

CHECKLIST: WERKEN IN KOEL- EN VRIESHUIZEN

CHECKLIST: WERKEN IN KOEL- EN VRIESHUIZEN CHECKLIST: WERKEN IN KOEL- EN VRIESHUIZEN GEZOND WERK GOED GEREGELD CHECKLIST: WERKEN IN KOEL- EN VRIESHUIZEN Terwijl in de zomermaanden veel mensen klagen over de hitte, buiten of op kantoor, zijn er

Nadere informatie

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel.

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Checklist: werken in koel- en vrieshuizen

Checklist: werken in koel- en vrieshuizen Checklist: werken in koel- en vrieshuizen Intro Terwijl in de zomermaanden veel mensen klagen over de hitte, buiten of op kantoor, zijn er in Nederland ook werknemers voor wie het bijna altijd koud is.

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

BEDRIJFSBEZOEK ALFERINK

BEDRIJFSBEZOEK ALFERINK 8-10-2015 MARIANUM BEDRIJFSBEZOEK ALFERINK Sander Kolkman, Lars Onstenk, Max Hummelink, Patrick Zieverink 5 VWO Inleiding: Op woensdag 23 september zijn wij naar Alferink op bedrijfsbezoek geweest. Alferink

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Optimale instelling beeldschermwerkplek

Optimale instelling beeldschermwerkplek Optimale instelling beeldschermwerkplek STAP 1: STOEL INSTELLEN De stoel - hoogte Ga recht voor de stoel staan en stel de zitting vervolgens zo in dat deze vlak onder de knieschijf zit. Als het goed is

Nadere informatie

Beeldschermwerk en werken in de e-gemeente

Beeldschermwerk en werken in de e-gemeente Beeldschermwerk en werken in de e-gemeente Inhoudsopgave 3 Stap 1: Stoel instellen 3 Stap 2: Aan het bureau 4 Stap 3: Verfijnen 5 Stap 4: Houding 7 Ten slotte 7 2 Stap 1: Stoel instellen De stoel - hoogte

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2018 Prijslijst

PRIJSLIJST 2018 Prijslijst PRIJSLIJST 2018 INDEX Wand- en plafondpanelen pagina 1-3 Bureaupanelen pagina 4-6 Scheidingspanelen pagina 7-9 Visuals pagina 10 Callcenter panelen pagina 11-12 Zitten pagina 13-14 Staan pagina 15-16 Werkplekken

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-HT Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN Infrapower infrarood glaspanelen De Infrapower panelen zijn de nieuwe generatie op gebied van infrarood verwarming. Dankzij hun reflectie-technologie leveren deze panelen

Nadere informatie

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting.

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting. Protocol Wassen van een zorgvrager op bed Voorbereiding 1. Vertel aan de zorgvrager wat je gaat doen, waarom je dit doet en hoe je dit gaat doen. Maak afspraken over: - het tijdstip - welke kleding je

Nadere informatie

Landelijk intakeformulier voor roeiers met een beperking

Landelijk intakeformulier voor roeiers met een beperking Landelijk intakeformulier voor roeiers met een beperking Invulinstructie Bij de vragen ziet u meerdere antwoorden voorafgegaan door een O. Wanneer dat antwoord u betreft dient u het rondje (O) zwart maken.

Nadere informatie

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING 7 Year Warranty FAR INFRARED HEATING Hartelijk dank voor uw interesse in Infrapure infrarood verwarming! Infrapure is een geregistreerde merknaam van Leranti B.V. Met infrapure infrarood panelen kiest

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-V Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Voordelen. Mogelijkheid tot individueel regelen en aan-/uitdoen

Voordelen. Mogelijkheid tot individueel regelen en aan-/uitdoen e-sense ActiLume Voordelen e-sense ActiLume Kantoortuin met persoonlijk licht Mogelijkheid tot individueel regelen en aan-/uitdoen Automatisch uit na werktijd Automatische regeling van het lichtniveau

Nadere informatie

Deze vragenlijst kan daarbij helpen. Checklist binnenklimaat I. Informatie over de werkplek. jaar

Deze vragenlijst kan daarbij helpen. Checklist binnenklimaat I. Informatie over de werkplek. jaar Bijlage 2A hoofdstuk 6 Checklist Binnenklimaat Klachten over het binnenklimaat van een werkruimte worden veel gehoord. Een eerste inventarisatie van optredende klachten geeft zelden een eenduidig beeld.

Nadere informatie

Kantoorinrichting en lichamelijke klachten

Kantoorinrichting en lichamelijke klachten Kantoorinrichting en lichamelijke klachten Overzicht 1. INLEIDING 2. INRICHTING VAN DE KANTOORRUIMTE 3. SICK BUILDING SYNDROOM 4. WAT DOE JE ALS IPA? 22/01/2019 KANTOORINRICHTING EN LICHAMELIJKE KLACHTEN

Nadere informatie

WETENSWAARDIGHEDEN OVER DE ONTVOCHTIGERS VAN DE LONGHI

WETENSWAARDIGHEDEN OVER DE ONTVOCHTIGERS VAN DE LONGHI WETENSWAARDIGHEDEN OVER DE ONTVOCHTIGERS VAN DE LONGHI Ontvochtigers Ontvochtigers bestaan al vele jaren. Ze worden meestal aangeschaft in de herfst en winter wanneer het koud en vochtig is. Ook u kunt

Nadere informatie

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel én milieuvriendelijk wonen Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel koel of warm met oog voor het milieu Gefeliciteerd! Uw nieuwe woning kunt u zeer eenvoudig en comfortabel verwarmen

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5400 mm Bouwnummer: 103, 104, 117, 118, 119, 120, 121, 122 en 123 Woningtype: Eigentijds Sluitingdatum:??-??-????

Nadere informatie

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht 300-900 W Elektrische verwarming 8 modellen Thermoplus EC Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht Toepassing Thermoplus wordt gemonteerd boven ramen en zorgt daar voor een efficiënte bescherming

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 75, 82, 125 en 133 Woningtype: Klassiek Sluitingdatum:??-??-???? Datum: woensdag 6

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Kantel-/draaimechanisme Met de ingebouwde voet kun je de monitor kantelen en/of draaien voor de meest comfortabele kijkhoek.

Kantel-/draaimechanisme Met de ingebouwde voet kun je de monitor kantelen en/of draaien voor de meest comfortabele kijkhoek. Afstand Monitor Stel de monitor direct voor je op. Strek je arm uit naar de monitor. Plaats de monitor ter hoogte van het punt waar je knokkels zich nu bevinden. Je moet de tekst op de monitor duidelijk

Nadere informatie

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen!

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen! Arien van den Berg & Zn. exclusieve infrarood verwarming Haal de warmte van de zon binnen! Met infrarood warmtepanelen lij kt het of de zon schij nt, doordat de gelij kmatige warmte weldadig aanvoelt Unieke

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Twee kapper beukmaat 5,7 meter Bouwnummer: 92 t/m 95, 107 en 108 Woningtype: Klassiek Sluitingdatum:??-??-???? Datum:

Nadere informatie

Natuurlijke ventilatie van leslokalen

Natuurlijke ventilatie van leslokalen Natuurlijke ventilatie van leslokalen Seminar Actiflow - CFD in de bouw 20 mei 2011 ir. Henk Versteeg Inhoud presentatie Introductie LBP SIGHT Binnenmilieu basisscholen Ventilatie basisschool De Schakel

Nadere informatie

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Type 2800 en 3600 Gefeliciteerd met uw Karsten Tunneltent, een ambachtelijk kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. Voor optimaal kampeerplezier raden wij u aan om deze

Nadere informatie

In het kader van de opmeting van de situatie vóór renovatie zijn op 19 januari 2016 infrarood-foto s genomen van de rijwoning.

In het kader van de opmeting van de situatie vóór renovatie zijn op 19 januari 2016 infrarood-foto s genomen van de rijwoning. FACULTEIT INGENIEURSWETENSCHAPPEN DEPT. BURGERLIJKE BOUWKUNDE AFDELING BOUWFYSICA KASTEELPARK ARENBERG 40 BUS 2447 3000 LEUVEN, BELGIË LEUVEN 19 februari 2016 VERSLAG Infrarood-metingen In het kader van

Nadere informatie

letta AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING

letta AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING letta Couthoflaan 14-16 B-8972 PROVEN T 0032 (0)57 30 11 66 F 0032 (0)57 30 14 83 info@interiortechnology.be www.interiortechnology.be Het automatisch zijschuivend

Nadere informatie

Gipsblokkensteller. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken

Gipsblokkensteller. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken Gipsblokkensteller Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken Informatie voor de werknemer Zwaar werk Gipsblokken stellen behoort tot

Nadere informatie

Project Fysieke Belasting in de Bouw 2013. drs. Leo de Jong MAO Projectleider Bouw

Project Fysieke Belasting in de Bouw 2013. drs. Leo de Jong MAO Projectleider Bouw Project Fysieke Belasting in de Bouw 2013 drs. Leo de Jong MAO Projectleider Bouw Programma 1.Strategie Bouw 2012-2016 2.Vijf beroepen in 2013 3.Handhaving 4.Vragen en discussie % WERKNEMERS MET KLACHTEN

Nadere informatie

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Infrarood verwarming Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 2 Voorsprong door technologische ontwikkeling Duurzame ontwikkeling en milieubewustheid zijn

Nadere informatie

Dé VCA-specialist van Zuid-Nederland

Dé VCA-specialist van Zuid-Nederland Toolbox: Fysieke belasting Het doel van een toolboxmeeting is om de aandacht en motivatie voor veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf te verbeteren. Wat verstaan we onder fysieke belasting? De door

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

PR- R unner. Productoverzicht

PR- R unner. Productoverzicht PR- R unner Productoverzicht - Fotopanelen - Fotowanden - Walltex fotobehang - Scheidingswanden (gebogen & mobiel) - Deskdividers - Plafondelementen - LED plafonds-/wanden - Meubilair - Aluminium profielen

Nadere informatie

Shaping a. retail s future.

Shaping a. retail s future. Shaping a retail s future. IMPOSSIBLE Wij maken het mogelijk. Mag ik aan u voorstellen? Pillen Checkout Systems dé kassameubel pionier. Al meer dan 20 jaar staat ons familiebedrijf voor de ambitie innovatie.

Nadere informatie

ALLES WAT U WILDE WETEN

ALLES WAT U WILDE WETEN ALLES WAT U WILDE WETEN (EN NIET WIST) OVER In slechts Er zijn 3 manieren om warmte over te brengen : Convectie = verwarmen van lucht Conductie = verwarmen via vaste materies STRALING = rechtstreeks verwarmen

Nadere informatie

ThermaCare: Onderzoek naar rug- en nekklachten bij werkende Nederlanders 2012.

ThermaCare: Onderzoek naar rug- en nekklachten bij werkende Nederlanders 2012. ThermaCare: Onderzoek naar rug en nekklachten bij werkende Nederlanders 2012. Samenvatting Ruim de helft van de werkende Nederlanders heeft regelmatig last van rug of nekpijn. Bijna een kwart zegt hierdoor

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TRANSPORTWEG 7 WADDINXVEEN

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TRANSPORTWEG 7 WADDINXVEEN VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TRANSPORTWEG 7 WADDINXVEEN HUUR BETREFT Aan de entree van bedrijventerrein Distripark in Waddinxveen komt een representatief bedrijfscomplex beschikbaar voor verhuur. Een

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN ObiAcoustic AKOESTISCHE PANELEN AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden verandert in hoog tempo. De vraag naar

Nadere informatie

Elztrip EZ200. Elztrip EZ200. Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Productgegevens

Elztrip EZ200. Elztrip EZ200. Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Productgegevens Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. 8 modellen 3 800 2200 W Toepassing EZ200 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming

Nadere informatie

Koelruimte-luchtgordijnen

Koelruimte-luchtgordijnen Koelruimte-luchtgordijnen Koelruimte-luchtgordijn Koelruimte-luchtgordijnen bieden grote voordelen aan de industrie, distributie en detailhandel in de voedingsmiddelenbranche. Door een luchtgordijn boven

Nadere informatie

Handleiding werkplekinstelling

Handleiding werkplekinstelling Stappenplan voor een gezonde werkplek Een goede werkhouding is van belang om prettig en gezond te werken. Met dit stappenplan kunt u de werkplek van uw medewerkers zo instellen dat gezondheidsklachten

Nadere informatie

Gezond werken met beeldschermen

Gezond werken met beeldschermen Gezond werken met beeldschermen Het Arboblad beschrijft de maatregelen die genomen moeten worden om werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. De genoemde maatregelen zijn afgestemd op de wettelijke eisen.

Nadere informatie

Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz.

Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. 800 2200 W Elektrische verwarming 8 modellen Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Toepassing EZ200 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming

Nadere informatie

STEP WerkPlekAnalyse bij

STEP WerkPlekAnalyse bij STEP WerkPlekAnalyse bij Inleiding De STICHTING ERGONOMIE & PREVENTIE (STEP) is gevraagd de werkplek van mevrouw G. te analyseren, risicofactoren te inventariseren en advies te geven over een optimale

Nadere informatie

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht 8 modellen 00 900 W Thermoplus EC Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht Toepassing Thermoplus wordt gemonteerd boven ramen en zorgt daar voor een efficiënte bescherming tegen koude tocht.

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

BE 2 Installatietechniek Bieschboshal warmtepomp

BE 2 Installatietechniek Bieschboshal warmtepomp BE 2 Installatietechniek Bieschboshal warmtepomp Pagina 1 van 7 Joran van Reede MBGOO17B4..-05-2019 Pagina 2 van 7 Inleiding Voor u ligt een verslag over de installatie techniek van de Bieschbos hal. In

Nadere informatie

Natuurlijke warmte DRL E-COMFORT CATALOGUS. DRL E-Comfort BASIC Frame

Natuurlijke warmte DRL E-COMFORT CATALOGUS. DRL E-Comfort BASIC Frame BASIC Frame Natuurlijke warmte De BASIC Infrarood panelen met frame zijn bedoeld voor plafondmontage (of onder het plafond), de oppervlakte temperatuur van deze panelen ligt tussen 120-130 0 Celsius. Infraroodverwarming

Nadere informatie

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens Elztrip 00 Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. 3 modellen 3 600 1500 W Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

De foamroll oefeningen

De foamroll oefeningen www.bodyrelease.nl De foamroll oefeningen Wat je vooraf moet weten De foamroll oefeningen die je uitvoert moeten voelen als een diepe massage en kunnen zowel direct op de huid als met kleding aan worden

Nadere informatie

SWI-P & SWA-P. Subjectieve Werkbelevings- Index & Analyse Prevent

SWI-P & SWA-P. Subjectieve Werkbelevings- Index & Analyse Prevent SWI-P & SWA-P Subjectieve Werkbelevings- Index & Analyse Prevent Participatieve methode voor het in kaart brengen van de subjectieve werkbeleving Globale beoordeling & Taakbeoordeling Prevent SWI-P & SWA-P

Nadere informatie

KANTOORINRICHTING met Burovorm stap voor stap naar uw ideale kantoor...

KANTOORINRICHTING met Burovorm stap voor stap naar uw ideale kantoor... KANTOORINRICHTING met Burovorm stap voor stap naar uw ideale kantoor... www.burovorm.be hoe ziet uw IDEALE kantoor er uit? LAWAAI stoort, muziek bekoort ERGONOMIE ga er even bij zitten Ontmoeten, verruimt

Nadere informatie

Werken met beeldschermen

Werken met beeldschermen Werken met beeldschermen Beeldschermwerk 080909.docVersie: 01/08/2012 Pagina 1 van 8 WERKEN MET BEELDSCHERMEN Werken met beeldschermen kan leiden tot o.a. oogvermoeidheid, hoofdpijn, rug- en nekklachten.

Nadere informatie

50 m2 100 m2 = vanaf 75,- 100 m2 250 m2 = vanaf 62,50 250 m2 500 m2 = vanaf 55,-

50 m2 100 m2 = vanaf 75,- 100 m2 250 m2 = vanaf 62,50 250 m2 500 m2 = vanaf 55,- Retail D D D Plattegrond ontwerp voor de inrichting van een kledingwinkel. De winkelopstelling op deze pagina is een (kleding)winkel en beschikt over hangkasten, kasten met legplanken, legtafels, een pashokje

Nadere informatie

Rijtechniek Springen. Fases van de sprong en verlichte zit

Rijtechniek Springen. Fases van de sprong en verlichte zit Rijtechniek Springen p Fases van de sprong en verlichte zit Doelstelling van de les De student kan de verschillende fases van de sprong benoemen en herkennen. De student kan aangeven hoe de houding van

Nadere informatie

voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat

voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat integrated Retail Comfort voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat TOTAL CLIMATE CONTROL www.daikin.nl Klantvriendelijk winkelklimaat ALS DETAILLIST KENT U HET DILEMMA. HOUDT U DE DEUR DICHT,

Nadere informatie

Zorg. Infraroodverwarming in de zorg. Praktijkruimtes

Zorg. Infraroodverwarming in de zorg. Praktijkruimtes Zorg Traditionele verwarming is gebaseerd op convectie, dus luchtcirculatie. Warme lucht stijgt op, koude lucht daalt neer. Deze luchtcirculatie draagt vaak ook stof met zich mee. In zorgomgevingen kan

Nadere informatie

'Your air.. Our care!'

'Your air.. Our care!' 'Your air.. Our care!' Beknopt kan hiermee de missie van KlimaVent environment worden omschreven. Ventileren is een vak. Een vak waar KlimaVent zich dagelijks mee bezig houdt. Voor het creëren van een

Nadere informatie

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz.

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Elztrip 00 3 600-1500 W 3 modellen Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

Energiezuinige verwarmingssystemen

Energiezuinige verwarmingssystemen Warmte en Energie Energiezuinige verwarmingssystemen Geniet van dit moderne systeem van glaspanelen met infrarood verwarming, dat zorgt voor een gezond en behaaglijk binnenklimaat. SWISSMade Slim Energie

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ Infrarood verwarming van ThermIQ Innovatieve en comfortabele verwarming Met panelen van ThermIQ haalt u een prettige en veilige zon in huis ThermIQ... the future is now! Technische opbouw van onze panelen

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark Betreft Bouwnummer... / woningtype Type G - Guide Geachte kopers(s),

Nadere informatie

Adviezen bij KANS/rsi

Adviezen bij KANS/rsi Adviezen bij KANS/rsi U bent momenteel in behandeling wegens klachten aan arm, nek en schouders. Dit wordt ook wel KANS/rsi genoemd. Het begrip RSI (Repetitive Strain Injury) heeft in de praktijk een groot

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ Infrarood verwarming van ThermIQ Duurzaam verwarmen was nog nooit zo comfortabel Onafhankelijk getest als beste van 28 merken wereldwijd Comfortabele warmte bieden op iedere gewenste plek op een zo gezond,

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN MARVO AKOESTIEK akoestische oplossingen AKOESTISCHE WAND- EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden veranderen in hoog tempo. De

Nadere informatie

ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN

ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN Wettelijke grondslag De maatregelen beschrijven op welke wijze werkgevers en werknemers invulling kunnen geven aan de wettelijke bepalingen uit de Arbowet.

Nadere informatie

Tips voor de beeldschermwerkplek

Tips voor de beeldschermwerkplek Tips voor de beeldschermwerkplek 1. Werkplek De juiste stoelinstelling Bij een goede stoelhoogte moeten uw voeten plat op de grond kunnen staan en de bovenbenen horizontaal blijven. Kan er nog een vuist

Nadere informatie