1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer"

Transcriptie

1 V.U. : Carmen De Zutter website: Brusselsesteenweg 21 info@scoetevanroi.be 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer

2 Een nieuw scoutsjaar gaat steeds gepaard met een nieuwe start. We maken kennis met een nieuwe tak, een nieuwe leidingsploeg en een nieuwe groepsleidingsploeg. We zijn enorm trots dat er tijdens de opendeurdag net geen 50 nieuwe leden zich inschreven. Heel wat nieuwe gezichten vonden de weg naar onze groep, zij zijn klaar voor hun allereerste stappen in scouting en wij zullen hen met open armen ontvangen. Het derde weekend van oktober nemen we met de leiding ook even de tijd om bij de werking van onze groep stil te staan. Tijdens de jaarplanning bedenken we per tak knotsgekke activiteiten, zetten we richtlijnen uit voor het komende scoutsjaar en kijken we over welke boeg we de algemene activiteiten dit jaar gooien. Wij hebben er als groepsleiding alvast zin in. We stellen jullie ook graag voor aan onze 23 enthousiaste leidsters en leiders. Maar eerst richten we graag een woordje van dank aan de leidsters en leiders die afscheid nemen en de voorbije jaren hebben bijgedragen aan de werking van onze groep. Freya, Hannelore, Haico en Lenja, een dikke M-E-R-C-I voor jullie jarenlange bijdrage, inspanningen, toewijding en voor de fantastische momenten die we samen met jullie hebben beleefd. We gaan jullie missen en we hopen jullie het komende scoutsjaar nog vaak te mogen verwelkomen op onze activiteiten. Inne en Carmen zullen het komende scoutsjaar geen takleiding meer zijn, zij zullen onze groep wel blijven ondersteunen als groepsleiding. Tim Maes zegt op zijn beurt vaarwel aan het leiding- en groepsleiding gebeuren en zal aansluiten bij het groepscomité.

3 Tim Delaby neemt afscheid van onze groep als groepsleiding, maar zal vanaf heden onze groep ook verder ondersteunen vanuit het groepscomité. Ook deze mensen willen wij graag bedanken voor hun toewijding en inspanningen die zij reeds jaren voor de dag leggen in functie van onze groep! We zijn blij dat we op jullie kunnen blijven rekenen! Maar een nieuw scoutsjaar gaat niet enkel gepaard met het afscheid van de leid(st)ers die we uitzwaaien, maar ook met het voorstellen van enkele nieuwe gezichten. We hebben dit jaar maar liefst 5 jinners die aansluiten bij de leidingsploeg: Robin, Ella, Sander, Lou- Anne en Nico. Daarnaast wordt onze leidingsploeg versterkt door een extra kracht: Lena. We hebben alvast het volste vertrouwen in deze 6 enthousiaste leid(st)ers. We wensen hen alvast een geweldige start van hun leidingscarrière toe. Daarnaast willen we nog even kort stilstaan bij de voorbije activiteiten. De vijfde verjaardag van onze fuif Supernova hebben we in stijl gevierd. Op een vlekkeloze editie mochten wij maar liefst 1200 feestgangers entertainen. De opendeurdag werd dit jaar in een ander jasje gestoken. We organiseerden onze eigenste scoetfoor, waarbij heel de tuin van het meisjeslokaal in een vrolijk kermissfeertje werd ondergedompeld. Massaal kwamen jullie de sfeer opsnuiven, hetzij tijdens de namiddag, de BBQ, de optredens of aan het kampvuur. Het zat goed, dat merkten we onder meer aan de vele nieuwe inschrijvingen. Ook dit jaar zal ons ledenaantal weer toenemen. We zien dit als een waardevol signaal; wij zijn goed bezig!. Daarom nogmaals een dikke merci aan iedereen die het afgelopen jaar zijn steentje heeft bijgedragen aan het reilen en zeilen van onze groep. Dit is een pluim voor jullie harde werk!

4 Tot slot willen we nog even stilstaan bij het nieuwe jaarthema Tent vol talent. Scouting is het laboratorium bij uitstek om talenten te ontwikkelen, een uniek levend labo voor de ontplooiing van kinderen en jongeren als individu, in groep en in de samenleving. Dat is de doelstelling van Scouts en Gidsen Vlaanderen, waar wij met plezier mee aan bouwen. Dit jaar gaan wij meer dan ooit op zoek naar de talenten van onze leden, klein en groot. Opdat zij de kans krijgen om zich te tonen waar zij goed in zijn en hun eigen plekje in onze groep mogen verwerven. Jullie groepsleiding Pieter, Inne, Sonny en Carmen

5

6 Kapoenen: Sonny Vanhecke, Nick Delaby, Alexander Van Lil, Kiana Doms en Frans Van Laer Kabouters: Ella Brocq, Robin De Mulder, Lou- Anne Pelman, Lena Verwaest en Nicolas Peytier Welpen: Thomas Van Laer, Gustav Caeyers en Sander Vandeputte

7 Jonggidsen: Ninja De Smedt en Julie Van Ginderdeuren Jongverkenners: Senne Van Eeckhout en Lowie Malfliet Givers: Pieter Jan Malfroid en Axelle Aerts

8 JIN: Bram Visser en Pieter De Zutter Groepsleiding: Carmen De Zutter, Inne Boey, Pieter De Zutter en Sonny Vanhecke

9 3,4 en 5 oktober: overgangsweekend De oudste takken (jonggidsen, jongverkenners,givers en JIN) vertrekken vrijdag 3 oktober met de tak waar ze het afgelopen jaar bijhoorden op weekend. Welpen die jongverkenner worden en kabouters die jonggids worden gaan nog niet mee op weekend. De jongste takken (kapoenen, kabouters en welpen) komen zondag 5 oktober om 10u00 naar het lokaal. Ook hier start iedereen bij de tak waar hij/ zij het vorige jaar deel van uitmaakte. Zorg ervoor dat ze een lunchpakket, voldoende drankjes en kledij die heel vuil mag worden meehebben. Op zondag mogen de ouders hun kinderen komen ophalen om 17u30 aan het graspleintje aan de Linde (achter het jongenslokaal). Daar zal tevens de sluiting plaatsvinden.

10 Zondag 12 oktober: Vriendjesdag De beste momenten die beleven wij op de scouts, dat weten jullie allemaal. Iedere zondag zijn wij paraat met knotsgekke activiteiten. Maar weten jullie vrienden en vriendinnen al hoe geweldig de scouts wel is? Neem ze gerust mee naar de scouts vandaag. Iedereen is welkom, van klein tot groot. Laat ze maar eens komen kijken wat een toffe bende wij zijn. Hopelijk vinden zij het ook zo leuk dat ze ons het komende scoutsjaar zullen blijven vergezellen.

11 Vrijdag 17 oktober: Dag van de jeugdbeweging Vandaag trekken alle Vlaamse jongeren die lid zijn van een jeugdbeweging in uniform naar school. Natuurlijk zijn wij er allemaal heel erg fier op dat wij lid zijn van de Scoete van Roi. Dus ook wij trekken vandaag ons uniform aan om naar school of het werk te gaan. Wie lid is van Facebook, Twitter of andere sociale media dagen we ook uit om hun profielfoto uniformidabel te maken. Zo kan iedereen zien dat je lid bent van de leukste jeugdbeweging van het land! Wie een leuke foto heeft van deze fijne dag mag deze steeds doormailen naar zodat we alle enthousiastelingen een plaatsje in de volgende Merobrix kunnen geven. Zondag 19 oktober: Leiding op JAPLA (geen scouts) De leiding heeft dit weekend jaarplanningsvergadering om het komende scoutsjaar voor te bereiden. Hierdoor is het vandaag jammer genoeg geen scouts! Maar geen paniek na vandaag hebben we weer enorm veel fijne ideeën om jullie een heel jaar te plezieren.

12 Wie zich reeds ingeschreven heeft op de opendeurdag dient 50,00 over te schrijven op volgend rekeningnummer met vermelding van naam + tak: Na het betalen van het lidgeld is de inschrijving compleet. Wie niet aanwezig kon zijn op de opendeurdag dient het inschrijvingsformulier op de website in te vullen: Hierna vragen wij ook om het lidgeld over te schrijven om de inschrijving compleet te maken. De individuele steekkaart kan vanaf dit jaar online ingevuld worden. Meer informatie over hoe dit moet, ontvangen jullie later per brief/mail. De nieuwe leden krijgen nog een papieren exemplaar per post opgestuurd. Gelieve ons dit zo snel mogelijk terug te bezorgen. Wij vragen iedereen (met uitzondering de leden die slechts na vriendjesdag aansluiten) het lidgeld te betalen voor woensdag 1 oktober. Dit is belangrijk zodat wij de kinderen tijdig kunnen inschrijven bij Scouts en Gidsen Vlaanderen en zij bijgevolg ook opnieuw verzekerd zijn.

13 Het uniform bestaat voor iedereen uit dezelfde basisstukken. Voor de kapoenen is een uniform niet verplicht, toch raden wij aan om een das te dragen als vorm van herkenning. Scouts (jongens) Gidsen (meisjes) Hemd Korte broek Riem Groene kousen Grijze kousen Das + dasring Extra welpen: Welpenpetje Optioneel: T-shirt Scouts en Gidsen Sint-Brixius-Rode Hemd Rok Groene kousen Grijze kousen Das + dasring Optioneel: T-shirt Scouts en Gidsen Sint-Brixius- Rode Al deze zaken kan je kopen in de scoutswinkel: Wij verkopen zelf ook tweedehandsuniformen, dassen en dasringen. Meer info bij Lou-Anne Peleman en Gustav Caeyers. Kentekens Zoals je weet hebben scouts en gidsen heel wat tekens op hun uniform. Al deze tekens hebben een betekenis, sommige verwijzen naar iets en andere moet je verdienen. Hierbij een lijstje van tekens die je verplicht op je hemd/rok/das moet zetten, maar niet mag kopen in de Hopper.

14 Groepslintje: Krijg je bij aanvang van je scoutscarrière. Jaarteken: Het nieuwe jaarteken krijg je steeds in het begin van het scoutsjaar. Takteken: Wanneer je nieuw bent of naar een nieuwe tak gaat, krijg je een nieuw takteken bij aanvang van het scoutsjaar. Beloftetekens (mag zeker niet zelf gekocht worden): Deze krijg je na het afleggen van je beloftes.

15

16 Openingslied jongens Wij hijsen bij het gloren van de morgen ontwakend als ons bedend lied, want heilig is t geschenk van elke morgen dat God ons weer t aanvaarden biedt. Draag door weer en wind ons vlagen, Teken van de heldenstrijd. Laat ze waaien, laat ze wuiven, Al voor de grote strijd. Laat ze waaien, laat ze wuiven, Al voor de grote strijd. Openingslied meisjes Een ster in de verte, een schip op de baren Ons doel is nog ver en de stormen zijn zwaar Wie waagt er de tocht, wie trotseert de gevaren Een ster wenkt ons toe, onze toekomst is klaar Hajo, hajo, hajo, hajo, Avondlied O Heer, d'avond is neergekomen, de zonne zonk, het duister klom.

17 De winden doorruisen de bomen en verre sterren staan alom... Wij knielen neer om u te zingen in 't slapend woud ons avondlied. Wij danken u voor wat we ontvingen, en vragen, heer, verlaat ons niet! Scouts en Gidsen knielen wij neder, door de stilte weerklinkt onze beê Luist'rend fluist'ren kruinen mee en sterren staren teder. Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

18 Kapoenen Allerliefste kapoentjes, het is weer zover: het nieuwe scoutsjaar is begonnen!! De leiding heeft er alvast superveel zin in en we hopen jullie ook. Zondag 5 oktober: Vandaag is het onze eerste vergadering dus we gaan er eens goed invliegen! Eerst elkaar wat beter leren kennen en we gaan ook afscheid moeten nemen van heel wat fantastische kapoenen die zich na vandaag zullen bewijzen als kabouter. We verwachten jullie om 10u en vergeet zeker jullie lunchpakketje niet! Zondag 12 oktober: We verwachten heel wat mooie prinsen en prinsessen op het lokaal vandaag en hopelijk brengen ze heel veel vriendjes mee, want het is VRIENDJESDAG! Breng al jullie kameraadjes mee: van in de klas, op de voetbal, in de dansles,... Iedereen mag meekomen! Zondag 19 oktober: Tijd om de familie nog eens te bezoeken of lekker uit te rusten in jullie luie zetel. Vandaag is het 3e zondag dus geen scouts. Spijtig he! Zondag 26 oktober: Hopelijk kunnen jullie al goed samenwerken, want vandaag spelen we een heus uitdagingsspel! Om meer te weten te komen wat dit net is, verwachten we jullie allemaal stipt om 14u aan het lokaal! Zondag 2 november: Zitten er tussen de kapoenen echte Schotten? Drinken ze graag whiskey? Dragen ze geen slip onder hun kilt? Dat komen we vandaag allemaal te weten tijdens de enige echte scouts highlandgames!

19 Zondag 9 november: Wie wint er vandaag, de boeven of de politie? Zullen de boeven aan de haal gaan met de buit? Of is de politie snel genoeg om ze te vatten? Niemand weet het, maar wij zoeken het uit tijdens het bankovervallenspel!!! Zondag 16 november: Spijtig genoeg kleine kapoentjes, vandaag is het weer derde zondag! Misschien kunnen jullie thuis nog wel wat taakjes opknappen voor mama en papa? Zondag 23 november: We zouden geen echte scouts zijn moesten we niet sportief en atletisch zijn! Vandaag gaan we dus eens kijken hoe sportief de kapoenen zijn! Zondag 30 november: Om de maand af te sluiten kruipen we allemaal samen nog is den bos in. Echte stoere kapoenen ravotten namelijk graag in het bos! Zo, dit was hem alweer, de Merobrix. We hopen dat jullie steeds talrijk aanwezig zullen zijn op de vergaderingen, maar daar twijfelen we niet aan ;)! Groetjes van jullie liefste leiding, Sonny: Alex: Frans: Kiana: Nick:

20

21

22

23 Welpen Welkom beste welpen, Als nieuwe leiding hebben we al meteen een leuke uitdaging voor jullie. Als iedere welp ons het onderstaande kruiswoordraadsel helemaal (JUIST) ingevuld kan terugbezorgen, zal er een verassing voor jullie zijn!! Je kan ons altijd bereiken op de volgende telefoonnummers, tot snel! Sander 0471/ Thomas 047/ Gustav 0491/ Across 3. (26/10) We spelen het jagerspel, lange broek meenemen (niet aandoen) 5. (30/11) Waar zitten de dieren? Bij de welpen juist ja 6. (05/10) We ontvangen onze nieuwe welpen: om 10 uur aan de lokalen gedaan op het gewone uur 8. (19/10) Geen scouts, helaas 9. (23/11) We herdenken het continent waar 4 jaar geleden het WK voetbal was (sportkledij meebrengen aub) Down 1. (09/11) We herdenken deze oorlog pas over 2 dagen maar wij spelen er wel al een spel rond 2. (31/10) Vrijdagavond van 7 tot 9 (verkleed komen à la Halloween) 4. (12/10) Neem iedereen mee die je te pakken krijgt 7. (16/11) Weer geen scouts zeg!!!

24

25 Beste jonggidsen! Hier is hij dan de allereerste Merobrix van het nieuwe scoutsjaar. Jammer genoeg moeten we afscheid nemen van onze derdejaars. MAAAAAR gelukkig krijgen we nieuwe eerstejaars, die al heel lang uitkijken om eindelijk jonggids te kunnen worden ;D Wij hebben er al SUPER SUPER SUPEEEEEEEEEER veel zin in!! oktober Het bekende weekend van komen en gaan. Jaja het MEGA- SUPER BANGELIJK ONVERGETELIJK OVERGANGSWEEKEND!!! Meer info volgt via de postduif!

26 12 oktober Iedereen weet dat alle jonggidsen heel populair zijn, vandaag is het de bedoeling om zoveel mogelijk vriendinnetjes mee te nemen. Want we hebben FOUTE VRIENDJESDAG. Zorg dat jullie lachspieren goed opgewarmd zijn, want er zal heeel veel gelachen worden!! Foute vriendjesdag 17 oktober Elke jonggids gaat vandaag in perfect uniform naar school!! ;D 19 oktober Wenen, huilen, blèren, brullen, drenzen, grienen, janken, jengelen, kermen, krijten, loeien, schreien, snikken, snotteren, tranen, Vandaag is het geen scouts

27 26 oktober Deze teambuilding activiteit speelt zich af in een oud meisjesfort (meisjeslokaal). Eénmaal aangekomen zullen jullie zoveel mogelijk sleutels moeten zien te verdienen door opdrachten uit te voeren in de cellen van het fort alsook buiten het fort. Alvast al heel veel succes, want jullie zullen het nodig hebben! 2 november Vandaag gaan we foto s bekijken, fietsen, foto s bekijken, fietsten, foto s bekijken, fietsen, en nadien waarschijnlijk nog een paar keer foto s bekijken en fietsen. Breng zeker ook jullie gekste verkleedkleren mee!! Maaaaaaaar dat is niet alles!! DUS gewoon komen!!!! (en je komt het te weten ;D) 9 november Jullie weten het allemaal: op 11 november is het wapenstilstand! Ik verwacht jullie daarom dus in perfect legeruniform aan het lokaal om samen het slagveld te betreden en nadien als echte soldaten vrede te sluiten!!!!

28 16 november Tijd voor familiefeesten, een lui dagje in de zetel en veeeeeel verveling... Ouuuh geen scouts vandaag! november Begin maar al te beven, want deze nacht worden jullie zelf de hoofdrolspelers in een echte verschrikkelijk bangelijke Jullie worden om 19u verwacht aan het lokaal en na veel gillen, lopen en schreeuwen, mogen jullie de volgende ochtend om 10u30 weer naar huis. Zeker niet vergeten: slaapzak, matje, petzl, identiteitskaart, fluovestje, warme kleren, regenkledij en toiletgerief. 30 november We hebben twee maand de tijd gekregen om materiaal te verzamelen. Want we gaan het jonggidsenlokaal pimpen :D Vergeet jullie werkkledij, materiaal, posters,...niet!

29 Ninja: Hebben jullie nog vragen, dan mogen jullie ons altijd bellen! Julie: Gebed: In het spoor van de Heer willen wij in vriendschap samen een weg zoeken naar de grote stad der mensen Vol aandacht en bewondering willen wij stil worden bij de ontdekking van de natuur en de ontmoeting van iedere mens Zo willen wij ons bekwamen en inzetten om trouw, eerlijk, blij en handig mee te bouwen aan een nieuwe wereld waar het steeds beter is om samen te zijn Wet: Wij zijn jonggidsen wij wagen het avontuur wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar wij willen samen werken en beslissen wij zeggen onze mening en luisteren naar die van een ander zelf zet ik al eens de eerste stap ik help graag waar ik kan ik wil winnen en kan verliezen ik respecteer wat waardevol is de mens, de natuur en het materiaal Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen

30 Jv s Penskes en bierbuikskes zijn verleden tijd. We gaan werken, zweten en zwoegen in onze vergaderingen. Het gaat een stevig jaar worden, maar zeker één om naar uit te kijken! Dit jaar gaan we er voor zorgen dat elke jv zo mannelijk wordt dat zelf jullie kleine teen een volgroeide baard krijgt. Daarenboven gaat er speciaal voor jullie een nieuw soort toilet moeten uitgevonden worden waarbij de urinoirs op het plafond hangen. Er is nog veel werk om dit doel te bereiken, maar onder leiding van de legendarische leider Lowie en de godheid der sport Senne kunnen de jullie hier alvast naar uitkijken. 3-5 oktober Het is weer zover, de cirkel is rond. Het is tijd om afscheid te nemen van de 3 de jaars en de 1 ste jaars te verwelkomen met een fantastische doop. Jaja, jullie kennen het allemaal, het is tijd voor overgangsweekend!!!

31 12 oktober Wat zouden we toch zijn zonder vrienden die er altijd voor jou zullen staan als je ze nodig hebt. Deze dag kunnen jullie eindelijk jullie vrienden eens bedanken door ze naar een prachtig verwenkuuroord mee te nemen, Spa Scoet de Roi. Het is weer eens 3 de zondag. 19 oktober Enkele tips om op deze mooie dag te spenderen: 1. Slapen 2. Het gras afdoen 3. Huiswerk maken 4. Niksen 5. Chillen 6. Gamen 7. Sporten 8. Facebooken 9. De ouders ambeteren 10. Jangelen 11. Duiven voederen met laxeermiddelen 12. Nicolas Cage marathon 13. U vervelen en nog zoveel andere opties! 26 oktober bicycle, bicycle,,bicycle!!! Vandaag is het weer eens tijd om de weide natuur in te trekken en jullie innerlijke coureur te zoeken! Het is namelijk fotofietstocht!

32 2 november De hooglanden, waar mensen op hun zak blazen in de hoop er geluid uit te krijgen. Waar de uitspraken over ros bloed geboren werden. Waar de dagen in de winter nog steeds langer zijn dan mannen hun rokken. Waar Schwarzenegger algemeen beschouwd wordt als een tandenstoker. Daar zijn echte mannen geboren. We gaan deze vergadering hun spellen spelen, dus maak je borst maar nat! 9 november Wie in de toekomst kan zien weet het al, andere minder begaafden zullen moeten wachten tot 9 november Het is verassingsvergadering!!! 16 november Meh, de leiding heeft besloten om in bed te blijven liggen 23 november Zoals altijd moet de jeevee-kas gespijsd worden, de beste manier om dit te doen is geld inzamelen. Uiteraard zal dit nooit goed lukken als je de trukken van de foor niet kent, daarom gaan we nu jullie onderhandeling skills fine tunen!! En waar is het beter om dit te doen dan op de straten zelf? Idd nergens!!! Dus jullie raden het al, t is dorpspel. Ziet maar dat jullie allemaal me het veloke komen of jullie loop skills zullen ook getraind worden ;) 28 november 20 uur OPGELET DIT IS EEN VRIJDAG!!!!! We spreken om 20u af aan het jongenslokaal want het is tijd voor het eerste nachtspel van het jaar! We verwachten iedereen in perfect uniform en met matje en slaapzak aan het lokaal. s Ochtends om 10 u mogen jullie weer naar huis!

33 Bon dat was em dus, den eerste Merobrix van jullie geweldige nieuwe leiding! Even nog een paar kleine tips om dit scoutsjaar strak te laten verlopen: Elke JV : -luistert goed -komt in perfect uniform -komt met de fiets -is aanwezig van 14u-17u30! JV s zijn 1 groep 0493/ /

34

35

36

37 J!N ıɥıɥıɥıɥıɥ xıɹqoɹǝɯ ǝzǝp uɐʌ uǝzǝl ʇǝɥ ɾıq uǝʞɐɯ plǝʞʞıʍǝƃuı ʇǝıu ʇǝɥ ǝʍ uǝʇsǝoɯ uɾız ʇǝıu ɯɐɹq uǝ ɹǝʇǝıd uǝpnoz ɾıʍ uǝlǝds ʇɐʍ ƃou ʞoo lɐɹooʌ suo ʇɐɐl ɹɐɐɯ uǝɹǝl uǝ uǝuuɐld loʌ ɹɐɐɾ uǝǝ ʇpɹoʍ ʇǝɥ uǝpɹoʍ ƃuıpıǝl ǝz slɐ ʇɐɐʇs uǝʇɥɔɐʍ ǝʇ lɐɐɯǝllɐ uǝɥ ʇɐʍ ʇǝɯ sıuuǝʞ uǝʞɐɯ uıɾ sɹɐɐɾ ǝʇs1 ǝp uǝ uǝpɹoʍ ƃuıpıǝl ʇǝɥ ɾıq ɹǝʇɥɔıp dɐʇs uǝǝ ɹɐɐɾ ʇıp uǝɯoʞ sɹɐɐɾǝʇsʇɐɐl ǝp ʞɐɐzpoou uǝǝ ʞı 'ɾıɾ : ʞɾılǝɯɐu 'suıɾ ǝp ɹǝʇɥɔɐ lɐɐɥɹǝʌ ǝpɟlǝzʇǝɥ spǝǝʇs ƃou ɹɐɐɯ ɹnnʇs ʇǝɥ uɐɐ ƃuıpıǝl ǝʍnǝın oktober Overgangsweekend p: ƃou ʇƃloʌ oɟuı ɹǝǝɯ uǝzıǝɹɟɐ looʇıdɐɔ ʇǝɥ ɹɐɐu ǝz ǝǝɯɹɐɐʍ 'ʇǝzǝƃ uıǝɹʇ ǝp do 'ɟlɐɐʍʇ ʇɔıɹʇsıp uɐʌ uǝlǝds ǝp uɐʌ ɹɐɐuuıʍ ǝpuǝʌǝl ƃou ǝƃıuǝ ǝp ʞoo uǝ ɹoʇuǝɯ unɥ 'ʎɥʇɐuɹǝqɐ ɥɔʇıɯʎɐɥ uǝ ǝıɟɟǝ ʇǝɯ uǝɯɐs uǝpɹoʍ ssıuʇɐʞ uǝ ɐʇǝǝd ǝlɐƃ uǝ ɯıɹd 'ɹǝpǝoɯ ɹɐɐɥ uǝɯoʞ ssıuʇɐʞ ɹooʌ uǝpɹoʍ uǝɯouǝƃǝǝɯ ǝz ʇɐpɹooʌ 'uǝpuǝıɹʌ uǝ ǝılıɯɐɟ unɥ uɐʌ uǝɯǝu pıǝɥɔsɟɐ lǝus ƃou uǝuunʞ ɐʇǝǝd uǝ ssıuʇɐʞ ʇɔıɹʇsıp ʇǝɥ uɐʌ ɹǝʞʞɐq ǝp uɐʌ uooz ǝp 'uǝʞʞoɹʇǝƃ ʞɹɐllǝɯ ɐʇǝǝd ʇpɹoʍ suǝƃuoɾ ǝp ɹǝpuo ɹooʌ ƃıuıǝʍ uǝɯoʞ sɹǝƃıllıʍɾıɹʌ 'pɹǝǝʇdǝɔɔɐǝƃ ƃıʇǝɹƃ ʇpɹoʍ ʇıp ɹǝƃıllıʍɾıɹʌ slɐ uɐɐ ƃıdoɥuɐʍ ɥɔız ʇpǝıq uǝ 'uǝʌǝlɹǝʌo noz ʇǝıu uǝʇǝʍ ɹǝʞǝz ǝz ʇɐʍ 'uɐɐƃ uǝʇɐl ǝʇ uı ɐuǝɹɐ ǝp ǝɾsnz ɹɐɐɥ ɯo uǝƃɾıɹʞɹǝʌ ʇɹɐɥ ɹɐɐɥ ɹǝʌo ʇǝıu ʇǝɥ uɐʞ ssıuʇɐʞ ǝɾsnz,ssıuʇɐʞ 'uǝʞʞoɹʇǝƃ ǝsoɹɯıɹd ʇpɹoʍ 'uǝlǝds ǝp suǝpɾıʇ uǝƃıpɹooʍuǝƃǝʇɹǝʌ ʇǝoɯ ɟlɐɐʍʇ ʇɔıɹʇsıp ǝıp ʇnnqıɹʇ ǝʞɾılǝʍnoɹʌ slɐ uǝpıǝl ǝʇ,ǝʇǝoq, ǝp ɹɐɐp ɯo pɹnnʇsǝƃ 'ssıuʇɐʞ uɐʌ ʇɔıɹʇsıp ʇǝɥ '21 ʇɔıɹʇsıp ɹɐɐu ʇpɹoʍ 'ɯǝuɐd uɐʌ pɐʇspɟooɥ ǝp 'looʇıdɐɔ ʇǝɥ uɐʌ ǝpƃıpɹɐɐʌǝƃɟɐ uǝǝ '(ʇǝʞuıɹʇ ǝıɟɟǝ :slǝƃuǝ) lnɹd ǝıɟɟǝ ǝʇǝoq ǝpuǝɹǝpɐu ǝp ɹǝʌo ǝz uǝʇɐɹd ʇɥɔɐɾ ǝp ɐu uǝ ǝlɐƃ puǝıɹʌ ǝʇsǝq ɹɐɐɥ ǝz ʇǝoɯʇuo soq ʇǝɥ uı uǝƃɐɾ ǝʇ ɯo soq ʇǝɥ ɹɐɐu ʇɐɐƃ uǝ uǝuoʍ ǝsoɹɯıɹd ǝɾsnz ɹɐɐɥ uǝ ɹǝpǝoɯ ɹɐɐɥ 'ɾız uıɹɐɐʍ ǝɾsınɥ ǝpno ʇǝɥ ʇɥɔnlʌʇuo ssıuʇɐʞ ǝʇǝoq ǝp uɐʌ ƃɐp ǝp do ʇuıƃǝq lɐɐɥɹǝʌ ʇǝɥ 12 oktober In the woods uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuo ƃou ɹǝ uɾız ǝıdǝoɾ ǝp uǝ ɔnl lǝʞuou uǝʞɾıl ǝz slɐ ƃıplnɥɔsuo oz ʇǝıu uɾız 'uǝʇɥɔǝuǝƃuɐʌ éɹpuɐ 'ɹǝpɐʌ uɾız uɐʌ uǝƃuılǝpuɐʍsoq ǝʞɾılpuoʌɐ ǝp ƃuıllǝʇsʇsɐʌ ǝƃıpɹɐɐʍʞɹǝɯ uǝǝ ʇǝop ʎpnɹ Zie link: 19 oktober - 3de zondag ɾıɹʌ ǝɾƃɐp ɐɹʇxǝ uǝǝ do pǝoƃ suǝǝ ʇɹǝǝl uǝ uǝʌǝl ǝıllnɾ ʇǝɯ sƃıʇʇnu sʇǝı ǝop ɹnǝp ǝp ɹooʌ ƃɐpuoz ǝp3 'sɐɐʞɐpuıd sɐɐlǝɥ

38 26 oktober - t Cleve in den Hof "uǝʇsunʞ"ʞooʞ ǝıllnɾ uɐʌ uɾız ʞǝız ʇǝıu sƃɐɐpɹǝpuɐ s, ǝʍ ʇɐpoz ʇsɐʌlɐ uǝpuɐɥ ǝıllnɾ ʇǝɯsʇuo ɹɐɐɯ ʇɯǝǝuǝǝɯ ʇɐʍ ǝıʍ uǝʇǝʍ ƃıpɾıʇ ƃou ǝıllnɾ uǝʇɐl ǝʍ ɹnnʇɐu ǝp uı oɹd ɥé ɹɐɐɯ 'ɹnnʇɔnɹʇsɐɹɟuı ɐnb uǝop ɹǝpuıɯ ʇɐʍ lǝǝɥ ʇǝɯ ʇǝɥ uǝllnz ɾıʍ ɾıɹ uǝǝ do sʇuɐɹnɐʇsǝɹuǝɹɹǝʇs ǝzǝp uɐʌ uǝzɾıɹd ǝllɐ uǝʇʇǝz ɾıʍ 'plǝʇsǝƃɹooʌ spıƃuılǝɥɔıɯ ǝʍnǝıu ǝp ʇuǝƃ uı sı ƃɐpuɐɐɯ uǝdǝɹƃǝquı ʞuɐɹp 'nuǝɯ ǝʇsɹnnp ʇǝɥ ɹooʌ oɹnǝ 543 uǝ nuǝɯ ǝʇsdooʞpǝoƃ ʇǝɥ ɹooʌ uoosɹǝd ɹǝd oɹnǝ 091 ʇlɐɐʇǝq 'ɯǝʇnoɥsınɹʞ uı suǝssooƃ ɹǝʇǝd uɐʌ ʇuɐɹnɐʇsǝɹuǝɹɹǝʇsǝıɹp ʇǝɥ 'ǝʌǝlɔ uɐʌ ɟoɥ ʇǝɥ uı uǝʇǝ ʇɐɐƃ ǝıʍ 2 november - Peking Express sʇǝıɟ ǝp ʇǝɯ ʇɯoʞ uǝǝɹǝpǝı pɹɐɐʍ ǝʞsʞıu ʇsnɾsı ʇǝlnɯɐ ǝʞlǝ puǝıpɹǝʌ ʇɟǝǝɥ lǝds ʇǝɥ suǝpɾıʇ lǝddoʞ ʇǝɥ ʇɐp uǝʇʇǝlnɯɐ lɐʇuɐɐ ʇǝɥ uɐʌ ɟɐ ʇƃuɐɥ ƃɐɹpǝqplǝƃ ʇıp puǝıpɹǝʌ uǝqqǝɥ ǝz ʇɐp ƃɐɹpǝq"plǝƃ" ʇǝɥ uǝ lǝds ʇǝɥ ʇuıʍ 'ʇʞıǝɹǝq sʇɐɐldǝlɐuıɟ ǝp ǝʇsɹǝǝ slɐ ʇɐp lǝddoʞ ʇǝɥ uǝʞǝozǝq ǝz ʇɐp ʇɥɔnɥǝƃ/dɹop/uǝʇuǝǝɯǝƃ ǝp ɾıq uǝʇınlsuɐɐ pɾıʇlɐ ǝıp uǝʇɥɔɐɹpdo ɾıq uǝuuıʍ ǝʇ uǝllɐʌ uǝzɾıɹd ǝzǝp uǝʇɐlɹǝʌ uǝʇǝoɯ ǝʇ lǝds ʇǝɥ ʇǝıu ɯo uǝuuıʍ ǝpıǝlǝƃɾıɹʌ uǝǝ ɟo ǝɔɐɹ ǝp uı ƃuoɹdsɹooʌ uǝǝ 'uǝʇʇǝlnɯɐ uǝʇɐpıpuɐʞ ǝp uǝuunʞ sǝddɐʇǝ ǝpuǝllıɥɔsɹǝʌ ǝp suǝpɾıʇ uǝʇɐlɹǝʌ lǝds ʇǝɥ ʇǝoɯ uǝ ɟɐ ʇlɐʌ ʇɯoʞuɐɐ ǝʇsʇɐɐl slɐ ʇɐp lǝddoʞ ʇǝɥ ʇuɐʍ 'uǝpɹoʍ pɹǝǝuıɯılëǝƃ ǝz ʇɐp uǝɯoʞɹooʌ ǝʇ ɯo sǝddɐʇǝ ǝpuǝllıɥɔsɹǝʌ uı uǝɔɐɹ uǝʇǝoɯ uǝʇɐpıpuɐʞ ǝp uɾız uǝzǝʍǝƃuɐɐ ƃuıʞloʌǝq ǝp uǝ ɹɐɐʞlǝ do ʞɾılǝɯɐuɹooʌ uǝʇɐpıpuɐʞ ǝp ɾıqɹɐɐʍ 'uǝʇɥɔnɥǝƃ/uǝdɹop/uǝʇuǝǝɯǝƃ lɐʇuɐɐ uǝǝ ɹoop puǝʇɟıl suıɾ uɐʌ slǝddoʞ uǝzıǝɹ ssǝɹdxǝ ƃuıʞǝd uı onp-ɹoʇɐʇuǝsǝɹd slɐ ɹǝʇǝıd uǝ ɯɐɹq ɹɐɐɯ ǝɔıɹʇɐʇuǝsǝɹd slɐ ɹǝʞɔɐ uɐʌ sooɹ uǝǝƃ

39 9 november Stadsspel MEER INFO VOLGT NOG! :D uǝƃuıʇsɐlǝq uǝ ʞɐɐɹdsʇɥɔǝɹ uǝƃıǝ uǝǝ uɐʌ uǝqqǝɥ ʇǝɥ uǝ ɹnnɯspɐʇs uǝǝ uɐʌ uǝqqǝɥ ʇǝɥ slɐoz 'uǝʇɥɔǝɹspɐʇs ʇǝɯ uǝsʇɐɐld uǝpǝʇs uǝɹɐʍ ɐdoɹnǝ ǝsʍnǝǝlǝppıɯ ʇǝɥ uı uɾız ƃıpou ɹooʌ sɹǝuoʍuı ǝʇsuıɯ uǝʇ uɐdɐɾ uı ɹɐɐp lɾıʍɹǝʇ 'uɾız pɐʇs uǝǝ lɐ pɐɐɾsʇ uı sɹǝuoʍuı 0001 u,oz ʇǝɯ sʇɐɐld uǝǝ lɐz oz :pǝıqǝƃ uǝǝ uɐʌ pıǝɥʇɥɔıpsƃuıʞloʌǝq ǝlǝɥǝƃlɐ ǝp uɐʌ ʞɾılǝʞuɐɥɟɐ ʞɹǝʇs ɟɐʇsʇɐɐɯ slɐ uɾız uǝllɐʇuɐɐɹǝuoʍuı ("ɐssɐɯ ǝp uı uɐɐƃdo") dɐɥɔsuǝǝɯǝƃ ǝʇɥɔǝɥ uǝǝƃ uǝuuǝʞ uǝ '( ɔʇǝ 'suoıʇɐʇs ǝɹǝʇoɹƃ 'ƃɹnqʍnoɥɔs uǝǝ 'uǝzınɥuǝʞǝız 'uǝloɥɔs) uǝƃuıuǝızɹooʌ ɹǝǝɯ uǝʇʇızǝq 'ʇʞloʌǝq ɹǝʇɥɔıp uǝpǝʇs uɾız 'dɐɥɔsuǝǝɯǝƃ ǝʇɥɔǝɥ uǝǝ uǝ uǝƃuıuǝızɹooʌ ƃıuıǝʍ 'ɹǝʇʞɐɹɐʞ ʞɾılǝpuɐl uǝǝ ɹoop uǝʞɹǝɯuǝʞ ɥɔız uǝdɹop ɹɐɐʍ nɐǝʌıuuǝƃuıuǝızɹooʌ ʇǝɥ ɟo (sɹǝuoʍuı lɐʇuɐɐ ʇǝɥ) ǝʇʇooɹƃ ǝp uɐʌ puoɹƃ do ʇʞɐɐɯǝƃ lɐʇsǝǝɯ ʇpɹoʍ uǝdɹop uǝ uǝpǝʇs uǝssnʇ pıǝɥɔsɹǝpuo ʇǝɥ uǝuoʍ uǝsuǝɯ ɹɐɐʍ sʇɐɐld uǝǝ sı pɐʇs uǝǝ 16 november - 3de zondag ƃɐɐpuɐʌ sʇnoɔs uǝǝƃ uooʍǝƃ :lǝdɯıs ɾıɹʌ 23 november - Alles is : speel-goed ɔısɐq ǝʇ ʇǝıu uǝ ʇoz sı ǝop ʞɐʇ ǝʞlǝʍ ʇɹǝpuǝǝ ɹooʌ uǝʞɐɯ uǝuunʞ lǝds ƃılɐzɐƃǝɯ uǝǝ dɹǝʍɹooʌ ǝʞɾılǝɥɔɐlǝq ʇsǝǝɯ ʇǝɥ uɐʌ ǝıllnɾ ǝoɥ uǝ uǝız pǝoƃlǝǝds ǝıllnɾ ǝoɥ uǝʇsǝʇ ʇıǝʇıʌıʇɐǝɹɔ ǝıllnɾ uɐɐƃ ǝʍ ǝǝɯ uǝdɹǝʍɹooʌ 3/2 ʇɯǝǝu uǝǝɹǝpǝı uǝɹɐɾ uǝuǝoɾlıɯ lɐ ʞɾıluɾıɥɔsɹɐɐʍ snp ʇɐɐʇsǝq uǝ ǝıɹoʇsıɥǝɹd ǝp uı uǝpuoʌǝƃ lɐ sı pǝoƃlǝǝds uǝlǝds uǝuunʞ ǝz ǝǝɯɹɐɐʍ 'uǝɹǝpuıʞ lɐʇsǝǝɯ uɐʌ ʞɐɐɯɹǝʌ ɹǝʇ uǝdɹǝʍɹooʌ uɾız pǝoƃlǝǝds 30 november Vieze-boze-vogel-spel pɹǝʞǝzɹǝʌ ʇǝɹd uǝƃıʇǝıuɹǝʌ ǝʇ uǝʇsǝǝq ǝƃıʇʇǝʌ ǝuǝoɹƃ 'ǝʇsuɐɥɔsɹǝʌ sǝıʇɔnɹʇsuoɔ ǝlǝʞuɐʍ uı 'ɯo uǝɹǝɔuɐl uǝʇǝoɯ slǝƃoʌ ǝpuǝʞɾıʞ sooq ʇlndɐʇɐʞ uǝǝ ʇǝɯ sɹǝlǝds uıɹɐɐʍ sı lǝds-lǝƃoʌǝzoq-ǝzǝıʌ Alle vergaderingen zijn op het MEISJESLOKAAL van 14u-17u30. Graag een seintje als je niet kan komen of emotioneel in de war zit met jezelf. Handjes en lekjes van jullie Adonissen: BRAM (Argeloze Kameleon) 0474/ PIETER (Enthousiaste Secretarisvogel) 0498/

40

Merobrix. Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2015. 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer P 708070

Merobrix. Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2015. 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer P 708070 Merobrix Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2015 V.U. : Julie Van Ginder Deuren website: www.scoetevanroi.be Huis ten Halve 4 e-mail: info@scoetevanroi.be 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift: oktober- november 2013

Tweemaandelijks tijdschrift: oktober- november 2013 29/01 België Belgique P.B. 1860 Meise Tweemaandelijks tijdschrift: oktober- november 2013 V.U. : Carmen De Zutter website: www.scoetevanroi.be Smalhof 4 e-mail: info@scoetevanroi.be 1860 Meise afgiftekantoor:

Nadere informatie

Kabouter zoo kamp 2017

Kabouter zoo kamp 2017 Kabouter zoo kamp 2017 2 tot 8 juli 2017 1 Beste kabouter, Wij zitten met een groot probleem in onze Zoo. Het is namelijk zo dat al onze dieren heel ziek geworden zijn en er nu geen bezoekers meer kunnen

Nadere informatie

Merobrix. Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2017

Merobrix. Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2017 Merobrix Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2017 V.U: Margot De Smet Paepenhof 11 Website: www.scoetevanroi.be E-mail: info@scoetevanroi.be 2870 Breendonk Afgistekantoor: 1860 Meise Registratienr:

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018!

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Safarikamp 2018 Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130 euro.

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in,

Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in, Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in, steken bossen en rivieren over en doen mee aan echte paratochten.

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Merobrix Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2018

Merobrix Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2018 Merobrix Tweemaandelijks tijdschrift: oktober-november 2018 V.U.: Edithe Sacré Ringlaan 215 Website: www.scoetevanroi.be E-mail: info@scoetevanroi.be 1745 Opwijk Afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Individuele steekkaarten in te vullen tegen zaterdag 22 oktober. Zaterdag 1 oktober: Pecho Waai

Individuele steekkaarten in te vullen tegen zaterdag 22 oktober. Zaterdag 1 oktober: Pecho Waai Individuele steekkaarten in te vullen tegen zaterdag 22 oktober 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: oktober 2016 Nummer: 2 P409906 Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk

Nadere informatie

Inleiding CUT!

Inleiding CUT! 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Leidingsploeg... 4 Info verblijfplaats... 5 Praktische informatie... 7 Inschrijven... 8 Wat nemen we mee?... 8 Een doorsnee kampdag... 11 Kampfoto s 2019... 12 Scoutsliedjes...

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070 V.U. : Carmen De Zutter website: www.scoetevanroi.be Brusselsesteenweg 21 e-mail: info@scoetevanroi.be 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070 Algemeen Nieuws De examens van

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

2 maart mei 2019

2 maart mei 2019 Gidske 3 - JONGGIDSEN 2 maart 2019-17 mei 2019 JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSE JOOOOO bende leuke kinders, nu we hebben echt al veel stuiken dingen gedaan dit jaar. Dit

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM:

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM: Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke zondagochtend een

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS

DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS Mevrouw H. Reynaert, de heer T. De Graeve en de heer R. Strybol Jonggidsenkamp 2019 Rue de la Semois 50, 6830 BOUILLON Zeer geachte..., Hierbij heb ik het genoegen U uit

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten Inhoudstabel Editoriaaltje 2 Hoe inschrijven? 3 Belangrijke data 4 Uniform 5 Groepsweekend 7 Klipklap voor de kapoenen 8 Klipklap voor de kabouters 10 Klipklap voor de welpen 13 Klipklap voor de jonggidsen

Nadere informatie

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer V.U. : Carmen De Zutter website: www.scoetevanroi.be Brusselsesteenweg 21 e-mail: info@scoetevanroi.be 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070 Algemeen Nieuws De laatste scoutsmaand

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Voorzie uw zoon/dochter van de nodige enveloppen en postzegels! Kapoenen en welpen: voorgeschreven enveloppen! + reserve

Voorzie uw zoon/dochter van de nodige enveloppen en postzegels! Kapoenen en welpen: voorgeschreven enveloppen! + reserve Kamp 2017 Boerderij Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2017! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

t Oekedoeleken November 2018

t Oekedoeleken November 2018 t Oekedoeleken November 2018 Gegroet Bermino s, Hebben jullie in oktober kunnen genieten van fantastische vergaderingen? Eventueel al een jolig weekendje kunnen meepikken? Tof he scouts! Wij vinden dat

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2 Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE 2017-2018 N 2 Woordje van de groepsleiding Beste ouders en lieve leden Allereerst willen we jullie een geweldig en een abnormaal 2018 wensen! Om met goede voornemens

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh Paretter April Beste leden en ouders, Het groepsweekend van vorige maand zit er spijtig genoeg op. We hebben er met de leiding even hard van genoten als de kinderen zelf! Gelukkig kunnen we nu allemaal

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus! Is iedereen klaar voor de volgende zondagen vol plezier, vrienden en avontuur?! In het tweede semester zit onze seintoren weer bomvol leuke vergadering om onze kapoentjes de tijd van hun leven te bezorgen.

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Beste kabouters, Dit is wat jullie zullen doen. De moderne vijfkamp!

Beste kabouters, Dit is wat jullie zullen doen. De moderne vijfkamp! Beste kabouters, Proficiat! Jullie hebben het scoutsjaar tot hiertoe al kunnen volhouden. Wij zijn trots op jullie! Tijdens het scoutskamp moeten jullie nog een laatste taak tot een goed einde brengen.

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Juli November 9-11 November Takweekend September 24 November Bistro December Oktober 8-10 Oktober Takweekend 6Nieuwjaar 15 Januari 100 JAAR!

Juli November 9-11 November Takweekend September 24 November Bistro December Oktober 8-10 Oktober Takweekend 6Nieuwjaar 15 Januari 100 JAAR! 5-7 Oktober Overgangsweekend 14 Oktober Halve dag 19 Oktober Dag van de jeugdbeweging 21 Oktober Hele dag 28 Oktober Familiale zondag November 4 November Halve dag + uniformenbank 9-11 November Takweekend

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 2 september

Nadere informatie

! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd!

! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd! ! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd! Inhoud Tappers & toiletten... 3 Scoutswinkel & Hopper...

Nadere informatie

GROOT KAMP juli. Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -?

GROOT KAMP juli. Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -? GROOT KAMP 2019 22-26 juli Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -? Voorwoord Dag liefste boertjes en boerinnetjes Het is zomer, en dat betekent dat de oogst eraan komt. Na al dat zwoegen achter de

Nadere informatie

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en Voorwoord Als een pijl uit een boog zijn wij uit onze startblokken geschoten. De zon doet haar uiterste best om de zondagen op Puytvoet nog leuker te maken terwijl de kapoenen citroencitroen spelen, de

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

De jogi s Wet

De jogi s Wet De jogi s 2018-2019 Beste jogi s en ouders, Het eerste semester zit er weeral op. Het tweede semester kan van start gaan, joepie!! Hieronder vinden jullie alle informatie over de vergaderingen. Enkele

Nadere informatie

Praktische info. Emergency team Herent werft aan: ondersteunde assistentie (m/v)

Praktische info. Emergency team Herent werft aan: ondersteunde assistentie (m/v) Emergency Mijn naam is Gilles, aka de firemaster of ook wel saffraangele gezellige orang-oetan genoemd. Ook al word ik zelf weleens vergeleken met een vuurtoren, toch zal geen enkele brand mij de baas

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie