Editie: November 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editie: November 2011"

Transcriptie

1 INHOUD: Editie: November e Citroën voor Fam. Zijta Sponsor team MZC 11 Pupil van de Week Gebruikte Auto s Prijzen Citroën DS5 Beoordeel ons bedrijf Wist u dat..? Winterse omstandigheden Tot slot 10 E CITROËN BIJ GOEDBLOED AUTO S! Onlangs hebben we aan de familie Zijta een prachtige nieuwe Citroën DS4 mogen afleveren. Het is natuurlijk altijd een speciaal moment als je nieuwe auto wordt afgeleverd, maar dit keer was het extra speciaal omdat het de 10 e Citroën is die de familie Zijta bij Goedbloed Auto s heeft gekocht. Wij zijn dan ook zeer trots op het feit dat we de familie Zijta al zo lang als trouwe klant mogen ontvangen op ons bedrijf! Hiernaast ziet u op de foto de trotse familie Zijta voor hun schitterende en fonkelnieuwe DS4.

2 SPONSOR TEAMS MZC 11 Luca de Vos Brett de Vos Zoals u wellicht gelezen heeft in de vorige editie van onze nieuwsmail, zijn wij shirtsponsor geworden voor een aantal teams van S.V. MZC 11. Graag tonen wij u dan ook bovenstaande foto s met daarop het team E4 en F1 met de door ons gesponsorde shirtjes. Ziet u gelijkenis van twee jeugdspelers op de foto s? En komen de gezichtsuitdrukkingen u wel erg bekend voor? Dat kan dan kloppen want het zijn beiden zoons van onze receptionist Hanco de Vos. De foto met daarop het 5 e van MZC 11, waarvoor wij ook de shirtsponsor zijn, houdt u van ons tegoed.

3 BRETT DE VOS PUPIL VAN DE WEEK Bij voetbalvereniging MZC 11 wordt er iedere thuiswedstrijd een pupil van de week gekozen. Deze pupil mag dan meedoen met de warming-up en daarna de aftrap verzorgen van het 1 e elftal van MZC 11. Tijdens de wedstrijd is er een plaats gereserveerd voor de pupil van de week in de dug-out. Na de wedstrijd krijgen ze een voetbal met de handtekening van alle spelers van het 1 e elftal van MZC 11. Voor de junior voetballertjes is dit natuurlijk heel speciaal om te mogen doen en daarom was Brett de Vos dan ook heel blij dat hij als pupil van de week was gekozen.

4 GEBRUIKTE AUTO S CITROËN C1 1.0 AMBIANCE 5-DRS Bouwjaar : 2009 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties : Airbag, ABS, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Metallic lak, Radio/cd speler, Stuurbekrachtiging. PRIJS : 7.995, - CITROËN C3 1.4i EXCLUSIVE Bouwjaar : 2003 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties : Airbag, ABS, Airco, Boordcomputer, Cruisecontrol, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Metallic lak, Mistlampen, Radio/cd speler, Stuurbekrachtiging, Regensensor. PRIJS : 6.750, -

5 CITROËN C4 1.6 HDIF LIGNE PRESTIGE Bouwjaar : 2006 Brandstof : Diesel Km. Stand : km Opties : Airco, Boordcomputer, Cruisecontrol, Elektrische ramen, Metallic lak, Mistlampen, Radio/cd speler, Stuurbekrachtiging, Trekhaak. PRIJS : 6.950, - CITROËN C5 TOURER V LIGNE BUSINESS Bouwjaar : 2008 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties : Boordcomputer, Cruisecontrol, Climate control, Centrale vergrendeling, L.M. velgen, Metallic lak, Middenarmsteun, Mistlampen, Navigatiesysteem, Radio-cd speler, Parkeerhulp, Regensensor, ½ leer ½ stof bekleding. PRIJS : ,-

6 PRIJZEN CITROËN DS5 Het grote publiek heeft tijdens de IAA in Frankfurt kennis kunnen maken met de nieuwe Citroën DS5. De chique en compacte DS5 heeft een lengte van 4,52m, breedte van 1,85m en een hoogte van 1,51m. Deze compacte buitenmaten doen geen afbreuk aan de ruimte van het interieur, getuige o.a. de inhoud van de kofferruimte die 465 liter bedraagt. De Citroën DS5 wordt standaard compleet uitgerust met: Lichtmetalen wielen, keyless start, automatische airconditioning, etouch noodoproep/pechhulpsysteem. Cruisecontrol, elektronische handrem. Intelligent Traction Control (in combinatie met ESP) en Hill Start Assist. De Citroën DS5 zal de eerste Citroën zijn die beschikbaar wordt met Hybrid4-technologie. De Hybrid4-technologie is een full hybrid aandrijving die de rijeigenschappen van de efficiënte HDI 160 dieselmotor combineert met een elektromotor. Deze hybridemotor zorgt naast rijplezier en beleving (200 pk, 4-wiel aandrijving, volledig elektrisch rijden in stadsverkeer en een boostfunctie tijdens acceleratie) voor een zeer gunstig verbruik en een C02-uitstoot van slechts 99 g/km. Citroën zal net als bij de Citroën DS3 en DS4 kiezen voor de drie uitrustingsniveaus Chic, So Chic en Sport Chic. De vanafprijs van de DS5 benzine is , - incl. btw/bpm en de vanafprijs van de DS5 diesel is , - incl. btw/bpm.

7 BEOORDEEL ONS BEDRIJF Op de site van de Bovag kunt u garagebedrijven beoordelen op hun service, prijs/kwaliteit verhouding en deskundigheid en kunt u uw ervaring en de ervaring van andere mensen met het betreffende garagebedrijf delen en lezen. Als u ons bedrijf ook wilt beoordelen kunt u via onze site: uw bevindingen weergeven. Wij hebben een link gemaakt naar de betreffende Bovag-site, zodat u met één druk op de knop meteen op de juiste pagina bent. WIST U DAT.... Goedbloed Auto s een nieuwe uitstraling heeft gekregen?.. Dit komt doordat de buitenzijde van het pand is aangepast?.. Het werkplaats gedeelte aan de buitenkant nu rood gekleurd is?.. De nieuwste Citroën reclame nu op ons pand gemonteerd is?..wij een offerte systeem voor het aanbieden van een auto hebben aangeschaft?.. Daardoor wij binnenkort sneller en netter een aanbieding voor u kunnen verzorgen?.. Dit naar aanleiding van een opmerking van een vaste klant tot stand is gekomen?.. Hieruit blijkt dat wij uw suggesties serieus in overweging nemen?.. Jelle den Boer ook weer is gaan voetballen?.. Hij deel uit maakt van het 5 e team van sportvereniging MZC 11?.. Er meer en meer klanten ervoor kiezen om winterbanden aan te schaffen?.. Wij deze nog steeds gratis voor u opslaan?.. Onze bandenopslag hierdoor te klein was geworden?.. Maar liefst 4 nieuwe bandenrekken nodig waren voor uitbreiding van de opslag?

8 WINTERSE OMSTANDIGHEDEN EN UW AUTO De klok is net weer een uur achteruit gezet, de dagen worden korter en het wordt kouder, kortom. de winter komt er weer aan. Dit vinden de berijders over het algemeen niet prettig maar wij kunnen ons op de weersinvloeden kleden. Wat wij wel kunnen, kunnen onze auto s echter niet dus vandaar dat het goed is om een aantal voorzorgsmaatregelen te (laten) nemen zodat uw voertuig u in de winterse omstandigheden niet in de kou laat staan. Accu Een van de belangrijkste voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen is, voor dat de echte kou begint, uw accu te (laten) controleren. Het is namelijk zo dat de ANWB jaarlijks op de eerste echt koude dag drie keer zoveel meldingen krijgt van defecte accu s als op een normale dag. Op een koude dag wordt er meer gevraagd van de accu en als deze al niet zo jong meer is, en daardoor minder startcapaciteit heeft, is de kans dat uw motor niet start erg groot. Ruitensproeiervloeistof Uw ruitensproeiervloeistof is natuurlijk vloeibaar en als deze niet de juiste hoeveelheid antivries bevat, kan het gebeuren dat deze bevriest en u dus uw ruitensproeier niet meer kunt gebruiken. Tevens kan uw ruitensproeierpompje hierdoor bevriezen en daardoor kapot gaan. Wij kunnen voor u de juiste mix verzorgen zodat uw ruitensproeiervloeistof niet bevriest. Natuurlijk horen goede ruitenwisserbladen tot de standaard winteruitrusting.

9 van Banden Wat betreft de banden kunnen we duidelijk zijn: Deze dienen in de zomer voldoende profiel voorzien te zijn, dus moet dat in de winter zeker het geval moet zijn. Niet alleen voor in de sneeuw, maar ook met de winterse regenbuien die ons land nog al eens teisteren. Dus laat tijdig het profiel en de staat van uw banden controleren, zodat u voldoende grip op de omstandigheden blijft houden. Portiersloten Ondanks dat steeds meer auto s zijn voorzien van een centrale vergrendeling met een afstandsbediening, kan het gebeuren dat deze afstandsbediening niet werkt en u dus met de sleutel via het portierslot de portieren zal moeten openen. Met vorst kan het gebeuren dat de portiersloten bevroren zijn en u de sleutel niet in het slot krijgt. Zorgt u ervoor dat u een spuitbusje met slotontdooier in huis heeft (niet in de auto natuurlijk) zodat u met deze vloeistof de sloten kunt ontdooien. Verlichting Kijkt u ook regelmatig de verlichting van uw auto na of alle verlichting werkt. Juist in de schemerige en donkere winterperiodes is een goed werkende verlichting van levensbelang voor uzelf en voor uw medeweggebruiker. Gloeibougies Verouderde of defecte gloeibougies voor dieselmotoren hebben in de zomer meestal niet zoveel invloed op het startgedrag van een dieselmotor als in de winter. Maar zodra de temperaturen in de buurt van het vriespunt komen, slaat de motor moeilijk of zelfs helemaal niet aan. Daarom zouden ook de gloeibougies voor de winter moeten worden getest. Voor een betrouwbare koude start bij lage buitentemperaturen zijn dieselmotoren aangewezen op gloeibougies. Want ondanks de hoge compressie van de lucht wordt niet de temperatuur bereikt die nodig is om de dieselolie uit zichzelf te laten ontbranden, waardoor de motor niet start. Handig Een aantal dingen die in de winter in de auto zouden horen te liggen zijn natuurlijk een goede ijskrabber, een spuitbus ruitenontdooier welke u het ijsvrij maken van de ruit vergemakkelijkt. Ruitensproeiervloeistof hebben we al eerder genoemd, maar is met name in de winter onontbeerlijk door het vele opspattende smeltwater waar ook strooizout door gemengd zit wat voor enorm vuile ruiten kan zorgen.

10 Zo ziet u dat u een aantal controles kunt (laten) uitvoeren en een aantal voorzorgsmaatregelen kunt nemen zodat u er in ieder geval alles aan gedaan heeft of laten doen om er voor te zorgen dat uw auto de winter glansrijk door komt. CITROËN VEILIGHEIDSDAG Ook dit jaar houden wij onze jaarlijks Citroën Veiligheidsdag weer en wel op 19 november aanstaande. Op deze dag bent u welkom om GRATIS uw auto op een aantal vitale punten te laten controleren door onze gekwalificeerde monteurs. Zo wordt er voor gecontroleerd: bandenspanning, bandenprofiel, verlichting, ruitenwisserbladen en sproeiers, vloeistofniveaus, verlichting etc. Zet u dus deze datum in uw agenda en kom naar onze Citroën Veiligheidsdag op 19 november!! TOT SLOT Tot slot willen wij de laatste Nieuwsmail van 2011 afsluiten door u vriendelijk te bedanken voor uw aandacht in het afgelopen jaar. Uit de vele reacties van uw zijde blijkt dat de Nieuwsmail gelezen én op prijs gesteld wordt. Daarom kunt u ook volgend jaar onze Nieuwsmail weer verwachten, uiteraard zijn uw inbreng, suggesties en medewerking wederom van harte welkom!

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

Editie: december 2012

Editie: december 2012 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Merk Mercedes-Benz Model S-Klasse Type 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Bouwjaar 2007 Kilometerstand 144.392 km Carrosserie Sedan Transmissie Automaat Brandstof

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSMAIL. Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt.

IN DEZE NIEUWSMAIL. Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt. Editie: September 2012 007 krijgt opknapbeurt IN DEZE NIEUWSMAIL Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt. AutoZeeland

Nadere informatie

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist TOYOTA OP MAAt Weken Vanaf 7.790,- incl. 1.500,- extra inruil Vanaf 11.990,- incl. 1.500,- extra inruil Toyota Aygo Now en Yaris Now met 1.500,- extra inruilwaarde! Profiteer nu van heel veel (extra) voordeel

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Autotelex BV Jansbuitensingel 20 6811 AD Arnhem 0900-2886835 Faxnummer 026-3700040 info@autotelex.nl

Autotelex BV Jansbuitensingel 20 6811 AD Arnhem 0900-2886835 Faxnummer 026-3700040 info@autotelex.nl 12345 Aangifte Bpm Vanaf 1 januari 2010 Gebruiksaanwijzing Waarom dit formulier? Met dit formulier doet u aangifte van belasting van personenauto s en motorrijwielen (bpm). Wilt u een personenauto of motor

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

REWI AANKOOPKEURING. Bezoekadres. Adres. Keurmeester. Postcode \ Plaats. Bezoekdatum. Telefoonnummer. Bezoektijd. Opdrachtgever.

REWI AANKOOPKEURING. Bezoekadres. Adres. Keurmeester. Postcode \ Plaats. Bezoekdatum. Telefoonnummer. Bezoektijd. Opdrachtgever. REWI AANKOOPKEURING Bezoekadres Adres Postcode \ Plaats Telefoonnummer Keurmeester Bezoekdatum Bezoektijd Opdrachtgever Gegevens voertuig Merk / Model Type Brandstof Kenteken Chassisnummer Datum deel 1A/1B

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s Editie: maart 2013 UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s INHOUD: AUTOSHOW GOEDBLOED AUTO S DS3 CABRIO C4 TECHNOSPACE CONCEPT MYCITROËN DE NIEUWE CITROËN C3 GEBRUIKTE AUTO S VOORRUIT REPARATIES WIST U DAT?

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

CATALOGUS Verhoeven Electrotechniek B.V Landweerstraat-Zuid AK Oss

CATALOGUS Verhoeven Electrotechniek B.V Landweerstraat-Zuid AK Oss CATALOGUS Verhoeven Electrotechniek B.V Landweerstraat-Zuid 138 5349 AK Kijkdag: 8 mei 2017 09.00 12.00 uur Sluiting: 10 mei 2017 vanaf 14.00 uur Gunning: 12 mei 2017 Door u af te (laten) halen: 16 mei

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2013 / 2014 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Voertuig Controle BMW 116d Sportline

Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door

Nadere informatie

GRIP OP DE WINTER. met Mengelers

GRIP OP DE WINTER. met Mengelers GRIP OP DE WINTER met Mengelers Overwin de winter Het weer is niet altijd te voorspellen. Maar ook bij onverwachts winters weer kunt u goed voorbereid op pad. Met onze wintertips maakt u uw auto zélf winterklaar.

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

EEN VEILIGE WINTER(VAKANTIE) MET DE ALD WINTERTIPS

EEN VEILIGE WINTER(VAKANTIE) MET DE ALD WINTERTIPS ALD WINTERTIPS EEN VEILIGE WINTER(VAKANTIE) MET DE ALD WINTERTIPS WINTERTIPS TIJD OM DE VOORBEREIDING TE STARTEN Hieronder vindt u de meest praktische tips waarmee u de winter zonder problemen doorkomt.

Nadere informatie

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug HEEFT ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug Forepark - Den haag, Wittebrug Kerketuinen - Den HAAG, Wittebrug - Delft, Wittebrug economy service

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag,

Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag, Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag, Wittebrug - Delft en wittebrug Auto honsel - Honselersdijk

Nadere informatie

DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW

DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW INHOUD: Oktober 2013 DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW Regelmatig heeft Citroën aantrekkelijke acties voor de aanschaf van een nieuwe auto. Deze maand is de actie wel heel interessant, want op veel modellen

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel BRANDSTOF Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 7.795,- 9.276,- 1.650,- 10.926,-

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

KLANTEN TEVREDENHEIDSONDERZOEKEN (Vervolg van een artikel in voorgaande nieuwsmail)

KLANTEN TEVREDENHEIDSONDERZOEKEN (Vervolg van een artikel in voorgaande nieuwsmail) INHOUD: NOSTALGIE! Nostalgie Klantentevredenheid Sponsoring Belastingvrije auto s Citroën huisstijl Veel gestelde vragen Wist je dat? Gebruikte auto s Social Media Tot slot Oude tijden herleven! Door bovenstaande

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148451 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 83-LRL-3 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Postcode 5015 BB Plaats Tilburg E-mail marco@deautoavenue.nl Type

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

VEILIG AUTORIJDEN IN DE WINTER

VEILIG AUTORIJDEN IN DE WINTER VEILIG AUTORIJDEN IN DE WINTER Handige tips waarmee jij en je auto klaar voor de winter zijn! OOK IN DE WINTER VEILIG DE WEG OP De winter komt er weer aan. Het is vroeg donker, temperaturen dalen flink

Nadere informatie

winter 2012 de reefhorst b.v.

winter 2012 de reefhorst b.v. winter 2012 de reefhorst b.v. winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», EEN VERWIJZING NAAR HET RIJKE AUTOMOBIELE

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten - Winterbanden - Sneeuwkettingen - Accu s - Vloeistoffen Winterbanden

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 BWG632-01 Actiepakketten 2014 cr 1v5.indd 1 07-04-14 15:27 Caddy Trend pakket Climatic Normale prijs 1.220,- Afsluitbaar opbergvak op

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( )

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( ) Bouwar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Brandstof Diesel Transmissie Handgeschakeld Kleur Blauw Prijs ( ) verkocht Oa. voorzien van: airbag, ABS, airco, alarm, boordcomputer, cruise control, climate control,

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E ALFA MiTo S E R V I C E Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. Voor de onderwerpen die in dit supplement niet worden behandeld,

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2011 / 2012 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Nieuw De Swift Bandit

Nieuw De Swift Bandit 1 Standaard automatische airconditioning Standaard aluminium effecten op de audio-installatie Standaard met leder bekleed stuurwiel Standaard stoelbekleding zwart/grijs Standaard dakspoiler in carrosseriekleur

Nadere informatie

nu 10.999,- U rijdt al binnen 2 weken!

nu 10.999,- U rijdt al binnen 2 weken! SuperSale bij Ford Van Berkel FordKa van 9.350,- nu 7.999,- FordFocus van 20.995,- nu 17.999,- FordFiesta van 11.995,- nu 10.999,- U rijdt al binnen 2 weken! FordGrand C-MaX van 26.845,- nu 22.999,- FordC-MaX

Nadere informatie

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.4 3. 500L P.6 9. YPSILON P.22 10. FIORINO P.18 2. DE VOORDELEN P.5 4. 500L LIVING P.8 11. DOBLÒ CARGO P.20 5. PANDA P.10 6. PUNTO P.12 7. QUBO P.14 8. DOBLO P.16

Nadere informatie

Prijslijst Nouvelle Petite

Prijslijst Nouvelle Petite Alle prijzen zijn inclusief BTW en zijn compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. E-mail: info@burow-mobil.nl Website: www.burow-mobil.nl gewichten van het Basis voertuig Totaal

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Business Edition. Business Edition

Business Edition. Business Edition Business Edition Business Edition Suzuki SX4 S-Cross Business Editions Suzuki levert de SX4 S-Cross als extra compleet uitgeruste Business Edition en Business Edition Pro. Betere business deals kunt u

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel Motor Type Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 8v Bz 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 8.595,- 10.228,-

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Audi A8 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Specificaties Datum: 21-08-2008 Tellerstand: 164.454 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen:

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting Specificaties Voertuig nummer: 1102897/17 1 Datum: 03-07- 2015 T ellerstand:

Nadere informatie