Eengezinswoningen en multifunctionele woningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eengezinswoningen en multifunctionele woningen"

Transcriptie

1 De Horst, Struweel, Fazantendrift, Fazantendrift + Patrijzenstraat, Nimrodstraat + Nimrodstraat Wissel De Roedel, De Lavei, De Jachthoorn, De Brakken, St.Hubertusplaats Te TOLLEBEEK Behandeld door: mevrouw P. van der Schee Ons kenmerk: Datum: 12 december 2016 Onderwerp: samenvatting bewonersavond 17, 22 en 24 november 2016 Geachte..., In de afgelopen weken hebben wij met de aanwezige huurders van De Horst, Struweel, Fazantendrift, Patrijzenstraat, Nimrodstraat, Wissel, De Roedel, De Lavei, De Jachthoorn, De Brakken en de St. Hubertusplaats gesproken over de kwaliteiten, verbeterpunten en kansen van de woningen. Wij hebben het positief ervaren om met u in gesprek te gaan waarbij er veel informatie door u is verstrekt. Voor ons betekent dit dat er een goede basis aan informatie ligt om hiermee aan de slag te gaan. In deze brief geven wij een samenvatting van deze bewonersavonden. Doel van de avond Het doel van de avond was om in gesprek te gaan met elkaar. Hoe kijkt u als huurder naar de toekomst, hoe beoordeelt u uw eigen woning en welke mogelijkheden bestaan er om tot een betere (toekomstbestendige) woningvoorraad te komen? Waarbij de kaders voor nu en in de toekomst zijn vastgelegd. Het aantal woningen 108 woningen Voorraad in de toekomst huurprijsbeleid Goedkoop: 10-15% Betaalbaar: 90% Verandering in de doelgroep Geen wijzigingen Woningtypen Eengezinswoningen en multifunctionele woningen De verouderde voorraad We willen dat de woningen zo worden aangepakt dat ze nog jaren mee kunnen. Alle feiten op een rij Als basis voor het gesprek is de brochure moment opname van uw woning uitgedeeld waarin alle informatie over uw woning te vinden is. Wat is de technische staat van de woning? En hoe staat het met leefbaarheid, comfort, verhuurbaarheid en kosten en baten? Groepsgesprek In het groepsgesprek hebben wij gezamenlijk naar de kwaliteiten van de woningen gekeken en besproken hoe iedereen zijn eigen woning ervaart. Wat zijn de verbeterpunten en wat zijn de kansen voor de woning en woonomgeving? Een verslag hiervan is als bijlage toegevoegd. Hoe gaan we nu verder? Wij hebben een huurderswerkgroep gevormd die uit 12 personen bestaat. Van bijna elke straat is er een aanmelding. We gaan met een gevarieerde enthousiaste groep huurders aan de slag in de huurderswerkgroep. Waarin we de verschillende mogelijkheden gaan bekijken voor de aanpak van uw woning. Heeft Mercatus meer informatie nodig van de woning, dan wordt er een 2 e bewonersbijeenkomst georganiseerd. Alle opgehaalde informatie wordt verwerkt en per stap doorgenomen met de huurderwerkgroep. Wanneer er een concept voorstel wordt gemaakt, wordt u hierover geïnformeerd.

2 Vragen, suggesties of opmerkingen? Heeft u nog vragen die na de bewonersavond zijn ontstaan? Of u was er niet, en u heeft toch nog een aantal vragen? Kijk op de website van Mercatus (klik op Huurders praten mee ) voor een introductie, een overzicht van de brochure De momentopname van uw woning. Of stuur een naar Wij gaan ervan uit dat we hiermee een duidelijk overzicht verstrekt hebben en kijken uit naar de samenwerking met de huurderswerkgroep. Samen gaan we voor een toekomstbestendige woning in Tollebeek. Met vriendelijke groeten, Mercatus Deze brief is opgemaakt in een geautomatiseerd proces en is daarom niet ondertekend.

3 VERSLAG BIJEENKOMST Donderdagavond 17 november. De Horst, Struweel, Fazantendrift. Dinsdagavond 22 november. Wissel, Patrijzenstraat, Fazantendrift, Nimrodstraat. Donderdagavond 24 november. De Roedel, de Lavei, de Jachthoorn, de Brakken en St.Hubertusplaats. REACTIES, KWALITEITEN, VERBETERPUNTEN EN KANSEN 17 november De Horst, Struweel en Fazantendrift - De woning is nieuw, de slaapkamers zijn prima. - Het is een hele ruime woning met een grote tuin in een rustige buurt. het is gewoon heerlijke fijn wonen in Tollebeek! - Het lichtpunt op zolder lager maken - Er wordt te weinig onderhoud uitgevoerd, er zitten scheuren in de muren - Sommige tuinen zijn slecht onderhouden - Rekening houden met kinderen in de buurt auto s rijden vaak te hard - Vertel eens hoe werken de zonnepanelen op het dak? - Het plaatsen van een ligbad - De nieuwe dakgoot lekt alweer - De voordeuren sluiten slecht - De voor- en achtertuinen zijn verzakt veel wateroverlast in de tuin - Slechte rabatdelen aan de voorgevel - Betere communicatie en afspraken nakomen - Keuken toilet zijn toe aan vervanging Ik wil hier blijven wonen want ik voel me hier heerlijk! De aanwezige huurders geven aan dat de meesten in de woning willen blijven wonen. Een aantal wil verhuizen naar een ander dorp of naar Emmeloord. Omdat er veel eigen bijkeukens zijn gaat de voorkeur uit naar een bijkeuken die door Mercatus collectief wordt neergezet. Hoewel de locatie prima is, kan aan het huis zelf nog wel wat verbeterd worden. De voorkeur gaat uit naar energiezuinig maken van de woningen door middel van zonnepanelen en zonneboilers plaatsen. Wanneer de gezondheid het niet meer toelaat is de tuin te groot om te onderhouden. Er is ook interesse voor de nieuwbouw De Jura in Emmeloord De tuinencontroles worden uitgevoerd door Mercatus. Wie regelt het groen van de gemeente? Dat wordt slecht bijgehouden. Er kan via de website van de gemeente Noordoostpolder ook een melding gedaan worden.

4 REACTIES, KWALITEITEN, VERBETERPUNTEN EN KANSEN 22 november Wissel, Fazantendrift, Patrijzenstraat, Nimrodstraat - We wonen er prettig - De huurprijs is heel belangrijk - De buurt is minder geworden maar hij is wel goed. - Er zijn veel mensen lid van de buurtvereniging. - Er zijn weinig kinderen in de buurt - De diepe achtertuinen. - De ruimte om de woning en het uitzicht - Waar enkel glas is moet isolatie glas aangebracht worden - Vocht en tocht bij ramen en deuren in de hele woning - Scheuren in muren en in het tegelwerk van de badkamer - Schimmel in slaapkamer en woonkamer - Wij zijn opzoek naar een levensloopgeschikte woning - Riolering is verzakt en de afvoerputten stinken - Er staat water onder de vloer - Te weinig stopcontacten in de woning - Een hoog gasverbruik - Regelmatig is er een stroomstoring en de meterkast is open en bloot - De stalen kozijnen vervangen door houten kozijnen met isolatieglas - Dak, spouw en vloer isolatie aanbrengen - Slecht voegwerk - Voor een betere ventilatie breng een doucheraam aan - De schuur aan de woning is in slechte staat - De ventilatieroosters werken niet goed - Een 2 de toilet aanbrengen Wat gedaan moet worden moet worden gedaan! Wat wij missen is die heerlijke warmte in huis! De aanwezige huurders geven aan dat de meesten in de woning willen blijven wonen. Dat het tijd wordt om energetische maatregelen toe te passen blijkt wel uit alle opmerkingen. Denk dan ook aan het aanbrengen van zonneboilers en zonnepanelen zoals in Rutten is uitgevoerd. De badkamer vindt men te klein die zou vergroot moeten worden en plaats dan gelijk een 2 e toilet. Bij het aanbrengen van dakisolatie kan er ook een dakkapel worden meegenomen. Omdat de tuinen zo groot zijn zou er een aanbouw aan de achterzijde van de woning kunnen worden gerealiseerd. Maar houdt wel de huurprijzen in de gaten Hoewel de locatie prima is, kan aan het huis zelf nog wel veel verbeterd worden. Omdat er aan weerszijde van de straat geparkeerd wordt is de straat te smal voor grote landbouwmachines die door de straat rijden. Is het een mogelijk om er een éénrichtingsweg van te maken? De tuinencontroles worden uitgevoerd door Mercatus. Wie regelt het groen en of het snoeien van bomen? Dit wordt slecht bijgehouden door de gemeente. Er kan via de website van de gemeente Noordoostpolder ook een melding gedaan worden.

5 REACTIES, KWALITEITEN, VERBETERPUNTEN EN KANSEN 24 november St. Hubertusplaats, De Brakken, Roedel, De Jachthoorn, De Lavei - We wonen er prettig Het is fijn wonen in Tollebeek het is er lekker rustig. - De huurprijs is heel belangrijk - De woning is goed geïsoleerd - Het is prettig wonen in deze buurt. - Het is mooi - Veel ruimte in een multifunctionele woning - Tuin voor- en achter zijn heel ruim. - Het is fijn wonen in Tollebeek het is er lekker rustig - De isolatie in het algemeen - Vocht en schimmel in het schuurtje Hoe werkt dat eigenlijk een - Een 2 de toilet aanbrengen mechanische ventilatie? - Het aanbrengen van een afdak bij de voordeur - Het aanbrengen van een afzuigkap inclusief een gat door de buitenmuur - Een 2 de schakelaar in de douche voor de mechanische ventilatie - De afvoer in de douche stinkt - Het lampje bij de voordeur gaat niet automatisch uit - Het ontluchtingspunt van de centrale verwarminsketel zit in het dak De aanwezige huurders geven aan dat ze er prettig wonen. Het onderhoud dat al is uitgevoerd daar is iedereen tevreden over. Wat nog een optie zou zijn is dat er zonnepanelen op het dak gemonteerd worden. De woning uitbreiden aan de achterzijde en dan gelijk de badkamer vergroten is een wens. Het schuurtje aan de woning als bijkeuken inrichten en dan goed isoleren. Maak een duidelijke gebruiksaanwijzing van de apparaten in de woning.

Behandeld door Datum: Onderwerp Doel van de avond Alle feiten op een rij Onderhoudsvarianten voor de woning Groepsgesprek Hoe gaan we nu verder?

Behandeld door Datum: Onderwerp Doel van de avond Alle feiten op een rij Onderhoudsvarianten voor de woning Groepsgesprek Hoe gaan we nu verder? Bossulaan- Klipperstraat- Barkstraat en Schouwstraat- Schoenerstraat, Botterstraat, Punterstraat- Aakstraat, Zuiderkade- C.Dirkszstraat, C.Dirkszplein, Koggestraat, Botterstraat, Zuiderkade, Jolstraat,

Nadere informatie

Huurderwerkgroep Marknesse bijeenkomst 2: datum 15 oktober 15.00-17.00 uur

Huurderwerkgroep Marknesse bijeenkomst 2: datum 15 oktober 15.00-17.00 uur Huurderwerkgroep Marknesse bijeenkomst 2: datum 15 oktober 15.00-17.00 uur Doel van de bijeenkomst: 1) U informeren over de status van het participatie traject? 2) planning participatie 3) Wat is er allemaal

Nadere informatie

Bewoners bijeenkomst Marknesse 2 e bijeenkomst: datum 22 oktober uur

Bewoners bijeenkomst Marknesse 2 e bijeenkomst: datum 22 oktober uur Bewoners bijeenkomst Marknesse 2 e bijeenkomst: datum 22 oktober 19.30-22.00 uur Doel van de bijeenkomst: 1) U informeren over de status van het participatie traject? 2) planning participatie 3) Wat is

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Multifunctioneel gemiddeld ALGEMEEN PMC-25738 Woning Gemiddelde

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-82817 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-82544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:...

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:... Naam:. Adres:... Huisnummer:. Telefoonnr.:.. E-mailadres:... Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en.... kinderen Woonwensen analyse UW GEGEVENS Naam:... Adres:... Huisnummer:...

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Score per woonblok Leefbaarheid Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81551 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Checklist huis bezichtigen

Checklist huis bezichtigen Checklist huis bezichtigen Een bezichtiging kan erg snel gaan, waardoor u niet alles goed ziet. Het is daarom verstandig om meerdere keren te kijken. Ook praktisch: neem een meetlint, een pen, een potlood

Nadere informatie

Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat

Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat Inhoudsopgave Waarom...3 Wat...3 Percentage ingevulde enquêtes per straat...3 Conclusie...4 Renovatie...4 Sloop/nieuwbouw...4 Aanbevelingen

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83524 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer.

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer. PARREGA WAUBERTSTRJITTE 34 Royaal twee-onder-één-kapwoonhuis met garage op ruim perceel grond (383 m²) en fraai gelegen met aan de achterzijde vrij uitzicht over speelveld/ ijsbaan en bij open doorgaand

Nadere informatie

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de GAAST DE GREIDE 2 Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De woning is gebouwd op een

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. In een gezellige straat gelegen, goed geïsoleerde eengezinswoning met een heerlijk grote woonkeuken en een tuin met overdekt terras.

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83513

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83513

Nadere informatie

Inhoudsopgave werkboek:

Inhoudsopgave werkboek: Inhoudsopgave werkboek: 1. Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. 1 2. Groepsopdracht 1 - HC Wonen 2014 dag 1 6 Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. Omschrijving Goed onderhouden opgebouwde karakteristieke

Nadere informatie

Stap in de vernieuwing van de wijk

Stap in de vernieuwing van de wijk Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met TJERKWERD SYLROEDE 13 Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met veel privacy en overkapt terras. Eigen

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin Platanendreef 91 - Vlaardingen Algemeen Perceeloppvervlakte: 367 m 2 Bouwjaar: 1985 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 479.000,- k.k. Bijzonderheden

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten:

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Onderhoud 84 WONINGEN Sprundel De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Graaf Ansfriedstraat Benedictastraat Anna Leonorastraat Anna Salomestraat Koekoekstraat Noorderstraat 8 september

Nadere informatie

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat Onderhoud De Krijntjes Rucphen De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat De Krijntjes Jan van Eyckstraat Pieter Breughelstraat Rubensstraat van den Houtestraat

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) 7 februari 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl 1 Programma

Nadere informatie

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie.

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie. ALLES-IN-HUIS Zonnepanelen Warmtepomp WTW-installatie Niewe kozijnen Nieuw dak Isolerend glas Nieuwe gevel Nieuwe deuren ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER Je woning

Nadere informatie

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet Klusrecht Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Aan de binnenzijde van uw gehuurde woning mag u veranderingen en toevoegingen aanbrengen, onder de voorwaarde dat deze zonder noemenswaardige kosten

Nadere informatie

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k.

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k. Biezen 25 - Dongen Vraagprijs 319.000,- k.k. Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage en tuin op het noordwesten. Rustig gelegen woning in het centrum van Dongen. Van den Bosch

Nadere informatie

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Datum: Adres: Postcode: Bouwjaar: Vraagprijs: Woning Oppervlakte totaal: m 2 Oppervlakte woning: m 2 Oppervlakte achtertuin: m 2 Oppervlakte voortuin: m

Nadere informatie

Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart u

Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart u Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart 19.30-21.00u Voorstellen Judith van Mil St. Joseph Sancha Schuurs St. Joseph Bram Hendriks KnaapenGroep Brechje Lubse KnaapenGroep Marèn van Duuren De

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Lunenburgpaed 4 Wijckel ,- k.k.

Lunenburgpaed 4 Wijckel ,- k.k. Lunenburgpaed 4 Wijckel 265.000,- k.k. Lunenburgpaed 4. 8563 AX, Wijckel Op mooie landelijke locatie met vrij uitzicht, aan doodlopende weg, staat deze ruime vrijstaande woning op een groot perceel van

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Nieuwe Leliestraat Amsterdam Type woningen: 14 portiekwoningen, 70 m2 Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Bewonerscommissie Nieuwe Leliestraat Verhuurder: De Alliantie Datum: 21-10-2014

Nadere informatie

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving.

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving. LOLLUM ALD HAVEN 3 Stijlvol verbouwd "oud kaaspakhuis" met grote schuur (ca. 30 m²) en royale achtertuin,, centraal gelegen tussen Bolsward en Franeker en goede verbindingen via Witmarsum richting Afsluitdijk/A7.

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Energiezuinig wonen in Midwoud De woningen worden gebouwd in plan Tripkouw-Oost. Midwoud is gelegen in de gemeente Medemblik.

Nadere informatie

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN)

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN) Zandweg 216 - DE MEERN Zandweg 216 3454 HE DE MEERN (DE MEERN) 599.000,- k.k. 130m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Aan de rivier de Leidsche

Nadere informatie

De feiten over uw woning De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83514

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 319.000,- k.k. Omschrijving - Rustig wonen op één van de meest centrale woonlocaties in de wijk de Vijfhoek. Aan de Oostkant van de wijk de Vijfhoek ligt een beetje verscholen de Beyerinckstraat.

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k.

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k. It Blèd 21 Sint Nicolaasga 237.500,- k.k. It Blèd 21. 8521 PL, Sint Nicolaasga Vrij uitzicht, rustige woonwijk, ruim wonen, dit zijn enkele kenmerken van deze geschakelde woning met overkapte garage. De

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Groen en kwaliteit. Wijereind EX Hapert. Huurprijs 1.050,- P/M. Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning

Groen en kwaliteit. Wijereind EX Hapert. Huurprijs 1.050,- P/M. Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning Wijereind 4 5527EX Hapert Huurprijs 1.050,- P/M Groen en kwaliteit Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2018

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Nultredenwoning gemiddeld ALGEMEEN PMC-25736

Nadere informatie

Verkoopbrochure Arnhemseweg 375 28 april 2015 TE KOOP. Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus.

Verkoopbrochure Arnhemseweg 375 28 april 2015 TE KOOP. Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus. TE KOOP Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus. Vooraanzicht woning Te koop: volledig gerenoveerde en deels nieuwgebouwde vrijstaande jaren 30 woning

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b 1 Inhoudsopgave 1. Zuiniger en comfortabeler 3 2. Wat gaat er precies gebeuren? 4 2.1

Nadere informatie

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k.

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k. Blaauwhoflaan 48 Joure 239.000,- k.k. Blaauwhoflaan 48. 8501 EN, Joure Deze goed onderhouden vrijstaande bungalow met ruime garage is ideaal voor senioren. De gehele woning is gelijkvloers met woonkamer,

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel Aanbouw of uitbouw op of aan de woning (dakkapel, carport, serre, uitbouw, overkapping, schuur etc.) Aan- en afvoerleiding voor vaatwasmachine of wasmachine. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels

Nadere informatie

Vermaningsweg 20, 8723BA Koudum. Vraagprijs ,00 kosten koper

Vermaningsweg 20, 8723BA Koudum. Vraagprijs ,00 kosten koper Vermaningsweg 20, 8723BA Koudum Vraagprijs 187.500,00 kosten koper Omschrijving Prachtige instapklare 2-1 kapwoning met een geweldige mancave in de achtertuin! De woning verkeert in perfecte staat van

Nadere informatie

met dakvenster, inbouwschuifkasten en zijraam, eventueel prima mogelijkheid voor extra 5e slaapkamer.

met dakvenster, inbouwschuifkasten en zijraam, eventueel prima mogelijkheid voor extra 5e slaapkamer. BOLSWARD DE HOANTS 16 Aan open vaarwater gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met garage en bijkeuken, in rustige en gemoedelijke woonstraat op fiets- en wandelafstand van alle sport- en stadsvoorzieningen.

Nadere informatie

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT De Huismeesters heeft 284 woningen in bezit in De Tuinwijk. Het gaat om de volgende straten: - Fruitstraat - Ooftstraat - Bessemoerstraat - Concordiastraat - Moesstraat Onderstaand

Nadere informatie

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k.

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k. HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK 459.000 k.k. www.hondsdraflaan9.nl Hondsdraflaan 9, Bennebroek Mooie gezinswoning op gewilde locatie in Bennebroek Deze, in zeer goede staat verkerende, onderhoudsarme tussenwoning

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning checklist Bezichtig jouw droomwoning Is dit echt jouw droomwoning of toch niet? Met deze checklist weet je zeker dat je tijdens de bezichtiging niks over het hoofd ziet of vergeet. Veel kijkplezier! Adres:

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018 TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT DOEL PRESENTATIE VOORSTELRONDE WERKZAAMHEDEN TOT NU TOE HUIDIGE STAAT WONINGEN EISEN EN WENSEN KLANKBORDGROEP UITGANGSPUNTEN VANUIT TABLIS

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

OOSTWOLD Lageland 5. Vraagprijs: T: E: W:

OOSTWOLD Lageland 5. Vraagprijs: T: E: W: OOSTWOLD Lageland 5 Vraagprijs: 250.000 Omschrijving OOSTWOLD - Lageland 5 Let op: het betreft hier een vanafprijs Verkopers aan het woord: "13 jaar geleden hebben we dit huis laten bouwen. Na enkele jaren

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Gaaikemastraat 60 Balk ,- k.k.

Gaaikemastraat 60 Balk ,- k.k. Gaaikemastraat 60 Balk 129.000,- k.k. Gaaikemastraat 60. 8561 AN, Balk Wie een woning zoekt aan de rand van het gezellige dorp Balk, hoeft niet verder te zoeken. Deze tussenwoning staat op een perceel

Nadere informatie

Dwarsryd 18 Idskenhuizen ,- k.k.

Dwarsryd 18 Idskenhuizen ,- k.k. Dwarsryd 18 Idskenhuizen 199.000,- k.k. Dwarsryd 18. 8523 NT, Idskenhuizen Vrijstaand wonen hoeft niet duur te zijn. Deze goed onderhouden vrijstaande woning staat in een rustige straat in het gezellige

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Creuselaan 5 Eindhoven

Creuselaan 5 Eindhoven Creuselaan 5 Eindhoven Straatbeeld Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. 5 kamer eengezinswoning met eigen oprit VRAAGPRIJS 225.000,- (k.k.) Hal / entree Woonkamer Keuken Omgeving:

Nadere informatie

Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs 469.000,-- k.k. Op unieke locatie gelegen half-vrijstaand woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en aan de zijkant. Door de uitbouw aan de zijkant (gerealiseerd in circa

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 3 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 329.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KLAVERSTRAAT 46 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 450.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 91M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 1895

Nadere informatie

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b 1 Nijestee gaat onderhoud uitvoeren aan uw woning en woongebouw.

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Bewonersavond Van Hornstraat - Dufourstraat. Donderdag 8 juni, u

Bewonersavond Van Hornstraat - Dufourstraat. Donderdag 8 juni, u Bewonersavond Van Hornstraat - Dufourstraat Donderdag 8 juni,19.30-21.00u Voorstellen Judith van Mil St. Joseph Sancha Schuurs St. Joseph Bram Hendriks KnaapenGroep Jesse Vermeer KnaapenGroep Plan voor

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

De Kolk 19 Horst. Vraagprijs ,- k.k.

De Kolk 19 Horst. Vraagprijs ,- k.k. Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl De Kolk 19 Horst

Nadere informatie

Rucphen Sint Martinusstraat 8

Rucphen Sint Martinusstraat 8 Rucphen Sint Martinusstraat 8 Vraagprijs: 398.000,- k.k. OBJECT: Een ruime unieke en karakteristieke jaren-30 woning met 4 slaapkamers, cv, erf, ondergrond en tuin, gelegen aan een doorgaande straat. Het

Nadere informatie

LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op rui

LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op rui LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op ruime kavel aan het water met veel privacy. Centraal gelegen

Nadere informatie

Heemraad 7 - Brielle

Heemraad 7 - Brielle Heemraad 7 - Brielle Vraagprijs 300.000,- k.k. Omschrijving Op een geweldige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht over een ruim speelveld treft u deze woning. Deze instapklare tussenwoning is

Nadere informatie

TE KOOP. Vetwei VL. Jonge woning in het hart van het Brabantse Velp!

TE KOOP. Vetwei VL. Jonge woning in het hart van het Brabantse Velp! TE KOOP Vetwei 6 5363VL Jonge woning in het hart van het Brabantse Velp! Inleiding Dit is een leuke starterswoning met een fijne indeling en een gezellige tuin. Bovendien ligt het aan een straat waar alleen

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even)

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) 17 januari 2019 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

TE KOOP: CAREL WILLINKSINGEL 312

TE KOOP: CAREL WILLINKSINGEL 312 TE KOOP: CAREL WILLINKSINGEL 312 VERRASSEND RUIME EENGEZINSWONINING 00000 Een goed onderhouden eengezinswoning gelegen op EIGEN GROND in de gewilde woonwijk Nesselande met zowel vrij uitzicht aan de voorzijde

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

DE KOLK 5 SPIJKERBOOR

DE KOLK 5 SPIJKERBOOR DE KOLK 5 SPIJKERBOOR 269.000 k.k. www.dekolk5.nl De Kolk 5, Spijkerboor Let op: We hebben een restyle foto laten maken om te laten zien wat het e ect is van een wijziging van vloer en verwijdering van

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden

Energiebesparende werkzaamheden Energiebesparende werkzaamheden J. Schimmelstraat 1 t/m 23 (oneven) Smidtstraat 2 t/m 20 (even) Dubelaarstraat 1 t/m 23 (even) Dubelaarstraat 2 t/m 24 (oneven) Dobbestraat 2 t/m 16 (even) 24 januari 2019

Nadere informatie

Toekomststraat 13, Bilzen-België

Toekomststraat 13, Bilzen-België Toekomststraat 13, Bilzen-België Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Vrijstaande verbouwde woning met grote schuur gelegen op een groot perceel (ca.. Woning is een oude boerenwoning

Nadere informatie

Berkelstraat 40 Horst

Berkelstraat 40 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Berkelstraat

Nadere informatie

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk De Wiet 19 - Soerendonk De Wiet is gelegen in een jonge wijk nabij de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg Casimir Ubaghslaan 46 6301 LP Valkenburg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden en energiezuinige vrijstaand geschakelde woning met vier slaapkamers, oprit, garage en zeer rustig gelegen.

Nadere informatie

DE HORTENSIA DE HOOGERHEIDE K.K. 5 slaapkamers, royale woonkamer, vrijstaande garage met vliering, houten schuur, 560m² eigen grond

DE HORTENSIA DE HOOGERHEIDE K.K. 5 slaapkamers, royale woonkamer, vrijstaande garage met vliering, houten schuur, 560m² eigen grond DE HORTENSIA 38 4631 DE HOOGERHEIDE 422.500 K.K. 5 slaapkamers, royale woonkamer, vrijstaande garage met vliering, houten schuur, 560m² eigen grond INLEIDING DE HORTENSIA 38, 4631 DE HOOGERHEIDE Hij bestaat!

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel

Uitvoering door erkend installateur. Afvoer voor afzuigkap, wasdroger of kabels in dak of gevel Aanbouw aan de woning (carport, serre, uitbouw, overkapping, schuur etc.) of het plaatsen van een los tuinhuisje of blokhut - Volgens richtlijnen en verordening gemeente; - Schriftelijke verklaring van

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie