Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating"

Transcriptie

1 Pan Cum sociis Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 ilag non stick Zwitserse keramische coating

2 Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen. Met een optimale vormgeving en een neutrale kleurstelling. Bij het ontwerp is uitsluitend gekozen voor de beste materialen en technieken. Een keramische binnenlaag van Zwitsers ILAG keramiek, gegoten aluminium voor een optimale stevigheid en warmteverdeling, geïntegreerde soft-grip handvaten, en transparante, hittebestendige deksels voorzien van een stootbestendige kunststof rand voor een optimale bescherming. Nero Bianco is koken anno 2014 voor de moderne, kwaliteitsbewuste, consument.

3 Algemene kenmerken Excellente anti-aanbak eigenschappen Excellente anti-aanbak eigenschappen door een keramische coating van het Zwitserse ILAG. Deze keramische coating is zeer hard en bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kan gekookt worden met een minimum aan olie of vet. Bovendien is de pan eenvoudig schoon te houden en komen er geen schadelijke stoffen vrij bij oververhitting. De keramische coatings van het Zwitserse ILAG behoren tot de meest verfijnde coatings wereldwijd en zijn de nummer één keuze van Wartmann. Zeer stevig en licht van gewicht Door gebruik te maken van gegoten aluminium is de pan zeer stevig en licht van gewicht waardoor de pan bijzonder gemakkelijk te hanteren is. Gegoten aluminium draagt bovendien bij aan een lange levensduur van de pan. De pannen onderscheiden zich hiermee van pannen van bijvoorbeeld gestanst aluminium wat lagere productiekosten kent. Optimale warmteverdeling/geschikt voor inductie De pannen zijn voorzien van een verdikte bodem voor een optimale warmteverdeling en bevat elementen voor de ondersteuning van inductie. Met de pannen kan op iedere warmtebron, inclusief inductie, gekookt worden. Geïntegreerde, easy-grip, handvaten De bevestigingspunten voor de handvaten zijn meegegoten waardoor de aanhechting van het handvat optimaal is en de binnenkant van de pan toch volledig vlak kan blijven. Hierdoor kunnen geen voedselresten achterblijven op montagepunten. De kunststof handvaten hebben een beperkte warmtegeleiding waardoor ook hete pannen goed te hanteren zijn. De kunststof handvaten zijn vervangbaar. Transparante, stootbestendige deksels Alle deksels in deze serie zijn transparant, hittebestendig en voorzien van een stoomdoorlaat. Hierdoor is er altijd zicht op de inhoud van de pan en door de stoomdoorlaat zal het deksel niet snel gaan ratelen. De deksels zijn verder voorzien van een stootbestendige kunststof rand en knop. Hierdoor is de kans dat u de deksel per ongeluk een keer beschadigt nog verder beperkt.

4 Kookpan Kookpan Artikel: Prijs: 44,95 Artikel: Prijs: 44,95 Deze grote kookpan is ideaal wanneer u gerechten voor meerdere personen bereidt. Door de ruime afmeting kunt u grote hoeveelheden bereiden. Door de glazen deksel heeft u steeds een goed zicht op het kookproces. De dikke aluminium bodem zorgt voor een evenwichtige warmteverdeling zodat uw gerechten gelijkmatig worden verwarmd. Een ideale pan voor dagelijks gebruik, mede door de deksel met stootbestendige kunststof ring en knop. Deze grote kookpan is ideaal wanneer u gerechten voor meerdere personen bereidt. Door de ruime afmeting kunt u grote hoeveelheden bereiden. Door de glazen deksel heeft u steeds een goed zicht op het kookproces. De dikke aluminium bodem zorgt voor een evenwichtige warmteverdeling zodat uw gerechten gelijkmatig worden verwarmd. Een ideale pan voor dagelijks gebruik, mede door de deksel met stootbestendige kunststof ring en knop. Kookpan Kookpan Artikel: Afmeting: 20 cm Artikel: Afmeting: 20 cm Deze kleine kookpan is ideaal voor het koken van uw dagelijkse etenswaren als groenten en aardappelen. Door de glazen deksel heeft u steeds een goed zicht op het kookproces. De dikke aluminium bodem zorgt voor een evenwichtige warmteverdeling zodat uw gerechten gelijkmatig worden verwarmd. Een ideale pan voor dagelijks gebruik, mede door de deksel met stootbestendige kunststof ring en knop. Deze kleine kookpan is ideaal voor het koken van uw dagelijkse etenswaren als groenten en aardappelen. Door de glazen deksel heeft u steeds een goed zicht op het kookproces. De dikke aluminium bodem zorgt voor een evenwichtige warmteverdeling zodat uw gerechten gelijkmatig worden verwarmd. Een ideale pan voor dagelijks gebruik, mede door de deksel met stootbestendige kunststof ring en knop. Wok Pannenkoekenpan Artikel: Afmeting: 32 cm Uitvoering: zwart Prijs: 59,95 Artikel: Afmeting: 22 cm Uitvoering: zwart Prijs: 22,95 Deze Wok is ideaal voor het bereiden van Oosterse gerechten en het roerbakken van groenten. De extra dikke bodem zorgt voor een goede warmteverdeling en door de harde keramische laag schroeien de ingrediënten snel dicht. Ideaal voor een gezonde manier van koken, waarbij waardevolle voedingstoffen behouden blijven en weinig olie nodig is. Met deze wok bereidt u op een eenvoudige manier een knapperige en gezonde maaltijd. Deze pannenkoekenpan is speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken en crêpes. Door de lage rand wordt er weinig warmte via de rand verloren en is de pannenkoek eenvoudig te keren. De keramische anti-aanbaklaag zorgt er voor dat de pannenkoek direct van de bodem loslaat en een mooie goudbruine kleur krijgt, ook bij gebruik van weinig olie of boter. Deze pan is tevens ideaal voor de bereiding van ei-gerechten en tosti s.

5 Diepe braadpan Diepe braadpan Artikel: Afmeting: 28 cm Prijs: 59,95 Artikel: Afmeting: 28 cm Prijs: 59,95 Deze grote pan beschikt over een hoge, rechtopstaande rand en is daarmee ideaal voor het bakken en stoven van gerechten in wat grotere hoeveelheden. Door de hoge rechte rand kunnen de ingrediënten goed geroerd worden zonder dat deze over de rand lopen. De glazen deksel zorgt er voor dat u steeds zicht houdt op uw gerecht terwijl u het rustig kunt laten sudderen zonder het kookvocht te verliezen. Zeer geschikt voor een pangerechten. Deze grote pan beschikt over een hoge, rechtopstaande rand en is daarmee ideaal voor het bakken en stoven van gerechten in wat grotere hoeveelheden. Door de hoge rechte rand kunnen de ingrediënten goed geroerd worden zonder dat deze over de rand lopen. De glazen deksel zorgt er voor dat u steeds zicht houdt op uw gerecht terwijl u het rustig kunt laten sudderen zonder het kookvocht te verliezen. Zeer geschikt voor een pangerechten. Steelpan Steelpan Artikel: Afmeting: 16 cm Artikel: Afmeting: 16 cm Deze kleine, diepe pan mag in geen enkele keuken ontbreken. Een ideale pan voor het bereiden van kleine hoeveelheden en van sauzen. Door de keramische binnenlaag treedt minder snel aanhechting van de saus op, bovendien is de pan na gebruik eenvoudig schoon te maken. Door de easy-grip handvaten is het met deze pan makkelijk uitschenken. Deze kleine, diepe pan mag in geen enkele keuken ontbreken. Een ideale pan voor het bereiden van kleine hoeveelheden en van sauzen. Door de keramische binnenlaag treedt minder snel aanhechting van de saus op, bovendien is de pan na gebruik eenvoudig schoon te maken. Door de easy-grip handvaten is het met deze pan makkelijk uitschenken. Koekenpan Koekenpan Artikel: Uitvoering: zwart Prijs: 29,95 Artikel: Uitvoering: wit Prijs: 29,95 Deze lage (koeken)pan met vlakke bodem en lange steel is één van de meest gebruikte pannen in de keuken. Uitermate geschikt voor delicate ingrediënten als eieren, aardappelen, groenten en vis. Bij de bereiding van vlees is weinig olie of vet nodig. Door de keramische anti-aanbaklaag wordt vlees snel dichtgeschroeid en blijft de jus haar smaak behouden. Deze lage (koeken)pan met vlakke bodem en lange steel is één van de meest gebruikte pannen in de keuken. Uitermate geschikt voor delicate ingrediënten als eieren, aardappelen, groenten en vis. Bij de bereiding van vlees is weinig olie of vet nodig. Door de keramische anti-aanbaklaag wordt vlees snel dichtgeschroeid en blijft de jus haar smaak behouden.

6 Minosstraat 5, 5048 CK Tilburg, The Netherlands. E: W:

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen. Met een optimale vormgeving en een neutrale kleurstelling.

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

PRESS KIT SAFE DUTCH COLLECTION. - fryware - WORLD OF THE COMPLETE. WOKARANG - original design by bk - HERITAGE - collection - COLLECTION

PRESS KIT SAFE DUTCH COLLECTION. - fryware - WORLD OF THE COMPLETE. WOKARANG - original design by bk - HERITAGE - collection - COLLECTION PRESS KIT WORLD OF WOKARANG - original design by bk - DUTCH HERITAGE - collection - SAFE DRAINING ING - since 1910 - THE COMPLETE COLLECTION - fryware THE COMPLETE - COLLECTION - fryware - 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen 18 KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN Inductiekookplaten MODERN EN ULTRASNEL Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt

Nadere informatie

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC PAELLA BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE GRILL

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC PAELLA BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE GRILL CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Duurzaam kookplezier. Spaar tot. korting op de collectie Laguiole** Geldig van woensdag 15 maart 2017 tot dinsdag 23 mei 2017 KERAMISCHE

Duurzaam kookplezier. Spaar tot. korting op de collectie Laguiole** Geldig van woensdag 15 maart 2017 tot dinsdag 23 mei 2017 KERAMISCHE Geldig van woensdag 15 maart 2017 tot dinsdag 23 mei 2017 Spaar tot 70 % * korting op de collectie Laguiole** Duurzaam kookplezier KERAMISCHE ANTI-AANBAKLAAG * Met 1 volle spaarkaart van 5 spaarzegels.

Nadere informatie

Cook like a pro! TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE. Topkwaliteit serveer- en keukenbenodigdheden!

Cook like a pro!  TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE. Topkwaliteit serveer- en keukenbenodigdheden! www.jostenberg.nl BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Cook like a pro! Topkwaliteit serveer- en keukenbenodigdheden! TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE 10-2015 Pro-Cooking staat voor zeer functionele

Nadere informatie

Cook like a pro! KORTING INTRODUCTIE. TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE PROFITEER VAN DE SPECIALE OP ALLE PRO-COOKING ARTIKELEN

Cook like a pro! KORTING INTRODUCTIE.  TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE PROFITEER VAN DE SPECIALE OP ALLE PRO-COOKING ARTIKELEN www.jostenberg.nl BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Cook like a pro! Topkwaliteit serveer- en keukenbenodigdheden! TOP QUALITY SERVE- & COOKWARE 10-2015 Pro-Cooking staat voor zeer functionele

Nadere informatie

REDELAAR bv. - Relance

REDELAAR bv. - Relance REDELAAR bv. - Relance van Vredenburchweg 150-2283-TG - Rijswijk tel: 070-3992520 - mob: 06-52441332 email: info@redelaar.com - www.redelaar.com Offerte: Kerstpakketten non-food versie: 1 Maart 2018 556514

Nadere informatie

Pan Cum sociis. Acacia

Pan Cum sociis. Acacia Pan Cum sociis Acacia Acacia Wartmann biedt een serie mooie Acaciahouten snijplanken en een aantal bijpassende Acaciahouten accessoires die naast praktisch vooral een lust voor het oog zijn. Doordat uitsluitend

Nadere informatie

NAJAAR 2015 BK MEDIA ONDERSTEUNING

NAJAAR 2015 BK MEDIA ONDERSTEUNING NAJAAR 2015 BK MEDIA ONDERSTEUNING oktober november december 1 Elke dag een andere kok Op vrijdag wok ik mijn restjes uit de koelkast en maak ik een Oosters gerecht Elke dag heb ik andere kookwensen. In

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

Koken, Bakken en Braden

Koken, Bakken en Braden Koken, Bakken en Braden alles over kooksystemen en materialen en uitvoeringen van kook-, bak- en braadpannen Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde Branche Retail Trainingen Koken, Bakken en

Nadere informatie

Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u uw kookgerei in gebruik neemt, en bewaar hem goed, zodat u hem ook later nog kunt raadplegen.

Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u uw kookgerei in gebruik neemt, en bewaar hem goed, zodat u hem ook later nog kunt raadplegen. SUPREME ANTIHAFT/ANTIADHÉSIF ANTIADERENTE/NON STICK ANTIAANBAK Töpfe und Pfannen/Casseroles et poêles Pentole e padelle/pots and pans/potten en pannen Gebrauchsanleitung Manuel d utilisation Libretto di

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Verrassend slim koken

Verrassend slim koken Verrassend slim koken Sergio Herman The Jane, Antwerpen EINDEJAARSTOPPERS NIEUW GEZOND BAKKEN KADOTIPS WWW.DEMEYERE-NEDERLAND.NL KOKEN MET DEMEYERE ATLANTIS KOOKPAN MET DEKSEL EN STOOMINZET 20 CM TWV 229

Nadere informatie

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm PERSBERICHT Royal VKB Boomerang Wok 28 cm Boomerang Wok Met de introductie van de Boomerang Wok heeft Royal VKB het roerbakken een stuk eenvoudiger én leuker gemaakt. Dankzij de uniek gepatenteerde komvormige

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are

Safe outdoor cooking wherever you are Safe outdoor cooking wherever you are De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. BIL8110811_Folder_V7.indd 1 29-09-11 12:06 In 3 minuten heet, maar

Nadere informatie

BUITENGEWOON GENIETEN

BUITENGEWOON GENIETEN 2016 BUITENGEWOON GENIETEN VEILIG EN VEELZIJDIG KOKEN Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die

Nadere informatie

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES MDE IN BRITIN MDE IN BRITIN MSTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE G TRDITIES Superieur koken volgens de beste G tradities De G Masterchef XL is het toonbeeld van tijdloos design dat in elke keukenstijl

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken.

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are veilig koken: het grote idee

Nadere informatie

Braadpannen voor inductiekoken

Braadpannen voor inductiekoken Braadpannen voor inductiekoken Inductiekoken Bij de aanschaf van een pan is het erg belangrijk dat je pan geschikt is voor de juiste warmtebron. Een moderne warmtebron die snel aan populariteit wint is

Nadere informatie

Kookboek. Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi

Kookboek. Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi Kookboek Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi Hoe hebben we onderzoek gedaan???? We zijn langs bijna alle klassen gegaan en gevraagd wat ze het lekkerst vonden. Toen kwam er een top 6

Nadere informatie

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384 Xenon 223 *Uitsparing voor 5 kg gasfles B01403920A 449,00 *56 cm x 39 cm kookoppervlak *Drie geëmailleerde grillroosters Xenon 227 *Uitsparing voor 5 kg B04514720A 549,00 *gasfles in bodem *76 cm x 39

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU!

BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU! BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU! INHOUDSOPGAVE Pagina 3 Welkom in de wereld die BK heet Pagina 4-5 Van BK naar Hoe wil jij koken Pagina 6-7 Emaille Pagina 8-9 Koper Pagina 10-11

Nadere informatie

IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van

IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van IKEA 365+ kookgerei IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van IKEA 365+ potten en pannen 15 jaar

Nadere informatie

COTTAGE PIE MET GEHAKT EN BLOEMKOOLPUREE

COTTAGE PIE MET GEHAKT EN BLOEMKOOLPUREE COTTAGE PIE MET GEHAKT EN BLOEMKOOLPUREE i VOOR 6 PERSONEN Net als lasagne is dit soort stoofschotels een van de pijlers van ons dieet. Aardappelen zijn niet meer in beeld, maar met gebruik van bloemkool

Nadere informatie

BRAADVUUR De snelle tafelgrill

BRAADVUUR De snelle tafelgrill BRAADVUUR De snelle tafelgrill Handmade in Germany Bourgondisch puur Koken op een echt vuur en iedereen is erbij. De kok hoeft niet meer alleen of met alle gasten in de keuken te staan, maar er wordt heerlijk

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

Uitleendienst PSC Open Huis

Uitleendienst PSC Open Huis Uitleendienst PSC Open Huis Artikelbeschrijving Artikel: Bewaardozen (17 stuks) Een goede basisset voorraaddozen voor het opbergen van voedselporties. Inhoud: 4 dozen met deksel (9x9x4 cm), 3 dozen met

Nadere informatie

Witloofsla. Ingrediënten 6 stronkjes witloof 2 eetlepels mayonaise scheutje natuurazijn peper zout

Witloofsla. Ingrediënten 6 stronkjes witloof 2 eetlepels mayonaise scheutje natuurazijn peper zout Stoofvlees 1 kg rundsvlees 1 liter bruin bier 2 uien 2 laurierblaadjes enkele takjes tijm scheutje natuurazijn enkele klontjes boter peper Pel de uien en snipper ze in niet al te fijne stukjes. Verhit

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are. De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken.

Safe outdoor cooking wherever you are. De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are Veilig koken: het grote idee

Nadere informatie

RECEPTEN. > Tajer pag 2 > Cassave pag 3 > Gort pag 4 > Bakbanaan pag 4 > Over het boek pag 5

RECEPTEN. > Tajer pag 2 > Cassave pag 3 > Gort pag 4 > Bakbanaan pag 4 > Over het boek pag 5 RECEPTEN In het boek Als slavin geboren lees je wat de hoofdpersonen koken en eten. Ze maken bijvoorbeeld tajer en cassavesoep. Auteur Marian Hoefnagel schreef een paar recepten bij het boek. > Tajer pag

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Bedieningspaneel 4 De warmhoudlade 4 Hoe het ovenvaste serviesgoed voor te verwarmen 5 Voedsel warm houden 6 De lade verwijderen 7 Bedieningspaneel 1. Instellingen druktoets keuzeschakelaar

Nadere informatie

Het design van IKEA 365+ roestvrij stalen pannen draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. De pannen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan

Het design van IKEA 365+ roestvrij stalen pannen draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. De pannen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan IKEA 365+ pannen Het design van IKEA 365+ roestvrij stalen pannen draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. De pannen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit en

Nadere informatie

PRIJSLIJST DEMEYERE AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% VANAF 1 JANUARI UITGAVE DEMEYERE COMM.V.

PRIJSLIJST DEMEYERE AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% VANAF 1 JANUARI UITGAVE DEMEYERE COMM.V. PRIJSLIJST DEMEYERE VANAF 1 JANUARI 2012 UITGAVE 1 AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% JOHN PAWSON FOR DEMEYERE... 3 ATLANTIS... 4 APOLLO... 6 MISTRAL... 8 SPECIALITEITEN... 10 BAKPANNEN... 14 ATHENA...

Nadere informatie

Ervaring leert dat voor elke kookmethode de warmteoverdracht essentieel verschilt en dat daarom ook

Ervaring leert dat voor elke kookmethode de warmteoverdracht essentieel verschilt en dat daarom ook De beste architectuur Ervaring leert dat voor elke kookmethode de warmteoverdracht essentieel verschilt en dat daarom ook aangepast kookgerei noodzakelijk is. Die éne technologie, die geschikt is voor

Nadere informatie

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes*

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Weekmenu 3 Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Dinsdag Koolvispakketjes* Rijst Snijbonen Halfvolle biogardeyoghurt Woensdag Witlofschuitjes*

Nadere informatie

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4102MCN Nieuw COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709253974 Hoogte 45 cm 13 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen

Nadere informatie

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD PROFESSIONEEL BAKKEN OP GIETIJZER DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD BAKT BETER MET MINDER 1 IN HET KORT geen smaakoverdracht snel

Nadere informatie

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges;

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Beet gaar gekookte asperges(1pp) 3 eetlepel Olijf olie 2 eetlepel Gehakte kruiden Citroen sap van ½ citroen

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

BGN Kerstmenu 2014. Voorgerecht Geroosterde witlof met peer en hazelnoten. Hoofdgerecht Varkenshaas met Ardennerham en rucola

BGN Kerstmenu 2014. Voorgerecht Geroosterde witlof met peer en hazelnoten. Hoofdgerecht Varkenshaas met Ardennerham en rucola BGN Kerstmenu 2014 Voorgerecht Geroosterde witlof met peer en hazelnoten Hoofdgerecht Varkenshaas met Ardennerham en rucola Bijgerecht Sperziebonen met tomaat Dessert Homemade bosvruchtenijs Met dank aan

Nadere informatie

LODGE CAST IRON PANNEN

LODGE CAST IRON PANNEN Lodge staat al 120 jaar voor robuuste, duurzame en kwaliteitsvolle gietijzeren pannen en accessoires. Door deze zware kwaliteit zijn de Lodge producten ook uitermate geschikt voor gebruik op de barbecue.

Nadere informatie

profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE KB 2016

profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE KB 2016 profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE KB 2016 bijlage 3 menu Heldere groentesoep *** Gepaneerde kipfilet gevuld met zongedroogde tomaat en basilicum tomatensaus of kruiden-roomsaus roerbakgroenten

Nadere informatie

De Vetwijzer - Recepten week 6

De Vetwijzer - Recepten week 6 De Vetwijzer - Recepten week 6 Hoewel de komst van koud weer de groene smoothie misschien wat minder voor de hand liggend maakt, wil ik je ook deze laatste week de drie smoothies niet onthouden Gezonde

Nadere informatie

RICHTSNOER VOOR HET BAKKEN VAN STEAKS

RICHTSNOER VOOR HET BAKKEN VAN STEAKS RICHTSNOER VOOR HET BAKKEN VAN STEAKS Soms heeft u ineens echt zin in een goed stuk vlees. Een malse steak midden op uw bord. Lekker geurend, knapperig van buiten en zacht als boter van binnen. Het probleem:

Nadere informatie

MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN.

MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN. MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN. 2017 MEER DAN EEN BARBECUE VEILIG KOKEN: HET GROTE IDEE ACHTER DE COBB Veilig koken.

Nadere informatie

Witloofsla. Ingrediënten 6 stronkjes witloof 2 eetlepels mayonaise scheutje natuurazijn peper zout

Witloofsla. Ingrediënten 6 stronkjes witloof 2 eetlepels mayonaise scheutje natuurazijn peper zout Stoofvlees 1 kg rundsvlees 1 liter bruin bier 2 uien 2 laurierblaadjes enkele takjes tijm scheutje natuurazijn enkele klontjes boter peper zout Pel de uien en snipper ze in niet al te fijne stukjes. Verhit

Nadere informatie

GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN

GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN Respect voor het milieu Een TEFAL pan kan worden gerecycled. Waar De TEFAL koekenpannen zijn gemaakt van roestvrijstaal of aluminium. Deze materialen zijn recyclebaar.

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

Alternatief week 11. Maandag kcal

Alternatief week 11. Maandag kcal Alternatief week 11 Maandag 1350 kcal 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer 2 volkoren boterhammen 1 keer philadelphia

Nadere informatie

2 KOKEN MET SHANE FLYER.indd :14

2 KOKEN MET SHANE FLYER.indd :14 2 KOKEN MET SHANE 40 STAP-VOOR-STAP RECEPTEN VOOR KINDEREN EN OUDERS ONTBIJT SNACKS FAMILIE ZOET 3X Shane Kluivert houdt veel van koken! Hij staat vaak in de keuken om zijn eigen favoriete gerechten te

Nadere informatie

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria SF4920MCN1 COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709241629 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal

Nadere informatie

GEBRAUCHS- UND PFLEGEANLEITUNG USE AND CARE INSTRUCTIONS

GEBRAUCHS- UND PFLEGEANLEITUNG USE AND CARE INSTRUCTIONS GEBRAUCHS- UND PFLEGEANLEITUNG USE AND CARE INSTRUCTIONS Seit vielen Jahren stellt vivo Villeroy & Boch Group Produkte her, die einladen Tischkultur zu genießen. Mit großer Liebe zum Detail und erstklassiger

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE EASY FLIP TRECHTER

GEBRUIK VAN DE EASY FLIP TRECHTER BARBECUE PAN NL BARBECUE PAN De Barbecue Pan is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. Gietijzer kan tot zeer hoge temperaturen worden verhit en beschikt over een optimale warmteverdeling en -opslag. De

Nadere informatie

Programma: 10.00u: Groenten en volkorenproducten: kookles

Programma: 10.00u: Groenten en volkorenproducten: kookles Programma: 9.00u: Algemene introductie in gezonde voeding: wat is gezonde voeding, spreiding van maaltijden, verdeling van eiwitten/zetmeel op het bord. Wat hebben kinderen nodig om gezond te eten? Door

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschriften en garantie

Onderhoudsvoorschriften en garantie Onderhoudsvoorschriften en garantie Proficiat Proficiat met uw aankoop van een product uit het gietijzeren assortiment van Cyril Lignac voor traditionele en smaakvolle gerechten. De 'must haves' van de

Nadere informatie

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN VooR 2 personen F H A B 1 teentje knoflook ½ stronk broccoli E C ½ rode paprika K D E 1 ui 100

Nadere informatie

MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN.

MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN. MEER DAN EEN BARBECUE DE BARBECUE DIE ALLES IS: VEILIG, ZUINIG, VEELZIJDIG, IN 3 MINUTEN HEET EN... OVERAL TE GEBRUIKEN. 2017 MEER DAN EEN BARBECUE VEILIG KOKEN: HET GROTE IDEE ACHTER DE COBB Veilig koken.

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de

IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de IKEA 365+ pannen IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de functie van IKEA 365+ pannen zonder antiaanbaklaag

Nadere informatie

Hem för god matlagning

Hem för god matlagning Hem för god matlagning WELKOM BIJ DE CITY60 Heeft altijd al plekje in uw hart gehad, maar had u nooit genoeg plaats in uw keuken? Daar komt nu verandering in. De nieuwe biedt alles wat u verwacht, maar

Nadere informatie

SF4604MCNX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4604MCNX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Zwart glas/roestvrijstaal Touch Control bediening Nismaat 45cm EAN13: 8017709223618 18 functies 10 receptenprogramma s Vapor Clean functie SmartCooking (50 automatische

Nadere informatie

Inhoud. Curry s: hot & easy! 4. Benodigdheden 6. Ingrediënten 7. Raita, chutney & relish 8. Vegetarische curry s 10.

Inhoud. Curry s: hot & easy! 4. Benodigdheden 6. Ingrediënten 7. Raita, chutney & relish 8. Vegetarische curry s 10. Inhoud Curry s: hot & easy! 4 Benodigdheden 6 Ingrediënten 7 Raita, chutney & relish 8 Vegetarische curry s 10 Rijst & Dal 32 Curry s met vlees 34 Curry s met vis 54 Salades 72 Naan & chapati 74 Index

Nadere informatie

Kip Singh. ( Grote sudderpan met deksel nodig gezien de hoeveelheid. )

Kip Singh. ( Grote sudderpan met deksel nodig gezien de hoeveelheid. ) Kip Singh ( Grote sudderpan met deksel nodig gezien de hoeveelheid. ) 400 500 gram kipfilet 2 grote uien 4 5 tomaten 2 theelepels koenjit, 2 3 theelepels kerrie 2-3 theelepels chilipoeder 2 kruidnagelen

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

Meetformulier. Naam Receptuur: PL Grootmoeders succade gestoofd in hachee saus met hete bliksem van peer en gestoofde rode kool. Datum: 22 Feb 2011

Meetformulier. Naam Receptuur: PL Grootmoeders succade gestoofd in hachee saus met hete bliksem van peer en gestoofde rode kool. Datum: 22 Feb 2011 Naam Receptuur: PL Grootmoeders succade gestoofd in hachee saus met hete bliksem van peer en gestoofde rode kool Hoofdgerecht Groep en Subgroep: Plated stoofgerecht Ja OPBRENGST: 3 x 3 kg Grootmoeders

Nadere informatie

Aardappelen/ pasta/rijst

Aardappelen/ pasta/rijst Boodschappenlijstje vrouw Intensive - week 3 FASE B = afvallen en overstappen op een evenwichtig eetpatroon met ca. 700 900 kcal Intensive producten 14 porties Intensive Shakes, Pudding of Muesli Groenten

Nadere informatie

Voor meer informatie, kijk op

Voor meer informatie, kijk op 1 BK. Hoe wil jij koken? Koperslager Hendrik Berk startte in 1851 een fabriek in Kampen, Nederland. Sinds die tijd heeft Berk Kampen (BK) zich ontwikkeld tot een pannenmerk dat hoge kwaliteit combineert

Nadere informatie

Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus.

Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus. Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus. 200 g gerookte zalm 1 blikje krab 50 g surimi sticks 1 el crème fraîche 1 el olijf mayonaise cayennepeper frisee sla bieslook 1 tl. honing 1 el. grove mosterd

Nadere informatie

Eet meer fastfood! Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen. Fissler. Was alles maar zo goed.

Eet meer fastfood! Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen. Fissler. Was alles maar zo goed. Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen Eet meer fastfood! Fissler. Was alles maar zo goed. Eet meer fastfood! Fastfood? Nee, wel de snelle maaltijd! Deze nieuwe snelkookpannen van topkwaliteit is

Nadere informatie

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A TR4110AZ Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A EAN13: 8017709184278 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80

Nadere informatie

SF4604VCNR. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4604VCNR. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Compacte oven met stoomfunctie 60 cm Zwart glas/koper Touch Control bediening Energieklasse A+ Nismaat 45cm EAN13: 8017709217990 17 functies, w.o. 3 stoomfuncties 10 receptenprogramma s Vapor Clean functie

Nadere informatie

profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE BB 2016

profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE BB 2016 profielvak horeca, bakken en recreatie CSPE BB 2016 bijlage 3 menu Heldere groentesoep *** Kip gevuld met zongedroogde tomaat tomatensaus of kruiden-roomsaus roerbakgroenten aardappeltaart *** IJs met

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1 de maaltijd Het is eten. Het kan warm of koud zijn. de vis Het is een dier dat zwemt in het water. Er zijn veel soorten vissen. sommige soorten kun je eten.

Nadere informatie

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP KOKEN KOOKPLATEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt worden.

Nadere informatie

FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen.

FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen. FAVORIT kookgerei FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen. We garanderen de werking van FAVORIT

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

Danish Design Forever

Danish Design Forever Danish Design Forever Product No. 72051100 www.morsoe.com N.A.C STIJLVOL EN SMAKELIJK Danish Design Forever N.A.C VAN TRADITIONELE WAARDEN TOT AVANT GARDISTISCHE DELIKATESSEN, MAAR ALDIJD MORSO Het nieuwe

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR4110IBL KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709195052 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 2300

Nadere informatie

Glazen Schalen. Polypropylene beslagkommen. Magnetron, vriezer en vaatwasmachinebestendig. Bestand tegen kokend water. Art.nr Omschrijving Prijs

Glazen Schalen. Polypropylene beslagkommen. Magnetron, vriezer en vaatwasmachinebestendig. Bestand tegen kokend water. Art.nr Omschrijving Prijs Kommen Glazen schalen met een hoge thermische schokbestendigheid. Oven, magnetron en vaatwasmachinebestendig. Glazen Schalen Gehard glas. PATISSERIE / KEUKEN Polycarbonaat beslagkommen Polycarbonaat mengkommen,

Nadere informatie

NierNieuws Kerstmenu 2012

NierNieuws Kerstmenu 2012 NierNieuws Kerstmenu 2012 Winterprei in wittewijnsaus met een knapperig kaaslaagje ====== Tomatenrisotto met buffelmozzarella op een bedje van rucola ====== Exotische sinaasappeljelly met kardemom Alle

Nadere informatie

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Slechts 300gr briketten Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Binnen 2 minuten bakken, grillen, koken, wokken en braden. Zonder stroom of gas Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Nadere informatie

Recepten. Klop de melk met het ei Olijfolie verhitten in de pan

Recepten. Klop de melk met het ei Olijfolie verhitten in de pan Recepten RECEPT 1 OMELET. Klop de melk met het ei in de pan Champignons aan bakken Spinazie, gewassen & gesneden toevoegen Ei mengsel toevoegen Om en om bakken, totdat het ei gestold is. RECEPT 2 GEVULDE

Nadere informatie

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen Menu 60. - Marokkaans Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines Soep met lamsvlees en linzen Couscous Bodaoui met 7 groenten Couscouspudding Lhot Dbi Maammer Maa Matischa

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock Recepten Recepten StreekChef Kiwanis Herfstbock StreekChef Kiwani Herfstbock 2013 Deze recepten zijn speciaal gemaakt voor de Kiwani Herfstbock i.s.m. StreekChef door Melle Gerlofs Deze recepten zijn speciaal

Nadere informatie

Carnavalsmenu Februari **** Carnavalssoep. **** Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok. **** Alaaftoetje

Carnavalsmenu Februari **** Carnavalssoep. **** Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok. **** Alaaftoetje Carnavalsmenu Februari 2019 Carnavalssoep Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok Alaaftoetje Carnavalssoep 125 gr. Spekblokjes 500 gr. Gehakt 1 gele paprika 1 groene paprika 1 rode paprika 1 klein blikje

Nadere informatie

OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI

OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI Twee eieren Tomaat Kipfilet prei Breek de twee eieren in een kom en mix het eiwit en geel goed door elkaar. Was de tomaat en de prei. Snijd de tomaat in schijfjes en

Nadere informatie

SFP4390XPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SFP4390XPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici MULTIFUNCTIONELE OVEN, PYROLYSE, PIZZA, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709215347 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Classici bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd

Nadere informatie

A Original-Gebrauchsanleitung V1/0516

A Original-Gebrauchsanleitung V1/0516 6L A100268 Original-Gebrauchsanleitung V1/0516 NL/B Technische gegevens Naam Nr art.: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Thermische pannen set 6L A100268 De set bestaat uit: pan met glazen deksel, thermische

Nadere informatie

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1 DAG 1 Gebakken groente met ei. Magere kwark Bak 1 opscheplepel gesneden rode paprika en 1 opscheplepel champignons met een eetlepel olijfolie. Voeg daar vervolgens 2 eieren bij en bak alles al roerend

Nadere informatie

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn Risotto Voeg de saffraan toe aan de witte wijn en laat deze even marineren. Maak de paddenstoelen schoon (niet wassen, zo nodig schoonborstelen), scheur ze in grove stukken en bedruppel ze met citroensap.

Nadere informatie

Hongarije. Pörkölt. www.ajvar.nl. Marhapörkölt pörkölt van rundvlees

Hongarije. Pörkölt. www.ajvar.nl. Marhapörkölt pörkölt van rundvlees Pörkölt Marhapörkölt pörkölt van rundvlees 800 gr. rundvlees zonder been 3 grote uien 4 teentjes knoflook 2 el. reuzel of olie 1½ el. zoet paprikapoeder 1 tomaat, tomaten uit blik 1 paprika 1 dl. rode

Nadere informatie