Ski Tracker.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ski Tracker."

Transcriptie

1 Ski Tracker Deze Ski-app, verzamelt alle relevante informatie tijdens het skiën of snowboarden Deze App is gebouwd voor de Garmin Vivo Active, Vivo Active HR en Forerunner 920XT en voor de ronde versies: Fore runner 735XT, Fore runner 630, Fore runner 230, Fore runner 235, D2 Bravo, D2 Bravo Titanium, Fenix 3 HR and Fenix 3. Meer informatie over ontwikkelingen en documentatie kan gevonden worden op : Index 1 Werking Start scherm Eerste data scherm Tweede data scherm Derde data scherm Start/stop/pauze Invoeren licentie sleutel Via de computer Via uw telefoon Probleem oplossen Notities Knoppen Knoppen Vivo active Knoppen Vivo active HR Knoppen Forerunner 920XT Knoppen Forerunner Knoppen Forerunner Knoppen Forerunner Knoppen Forerunner 735XT Knoppen Fenix Knoppen Fenix 3 HR Knoppen D2 Bravo Knoppen D2 Bravo Titanium... 19

2 Wijzigings log Datum Omschrijving Versie Versie Versie Versie Versie: Versie: Versie: Versie: Versie: 0.88 Beta Lowered the threshold for checking up/downhill Changed the sequence for checking License key and getting weather data. Added Heading field (only for Pro Version) Schermen aangepast. Meeste informatie staat nu op het eerste scherm Grafiek met afdalingen toegevoegd Een licentie sleutel toegevoegd aan de instellingen van de App in Connect app op jouw telefoon of via Garmin Express. Sleutel is verkrijgbaar via registratie op de website en aanschaf van de Pro versie. Pro Versie laat alle velden zien, inclusief afdaling grafiek. Auto pauzeer toegevoegd bij geen beweging Swipe links/rechts om naar de andere schermen te navigeren Ondersteuning voor de Vivoactive HR en Forerunner XT Ondersteuning voor Fore runner 735XT, Fore runner 630, Fore runner 230, Fore runner 235, D2 Bravo, D2 Bravo Titanium, Fenix 3 HR en Fenix 3 Temperatuur van Tempe meter toegevoegd Huidige snelheid toegevoegd in 1 e scherm Aantal afdalingen verbeterd Totaaltijd en tijd in lift is nu zichtbaar Afstand in en uit lift staan nu apart Ophalen van het weer aangepast. Alleen als de telefoon verbonden is wordt het weer nu opgehaald. Pauze functionaliteit toegevoegd. Druk de startknop in klik op "Pauzeer". Om de opname te hervatten druk u weer op de startknop en klikt u op Doorgaan" Aantal afdalingen toegevoegd Poolse taal toegevoegd (met dank aan Jarek Kukula) De weer web service is aangepast, daarom heb ik de app aan moeten passen. Probleem was dat als het regende of sneeuwde, de app stopte. Dat is nu verholpen. Heb een APPID toegevoegd aan de aanroep van de weer webservice. Dit is verplicht gemaakt vanaf Enkele vertalingen gemaakt voor de Duitse taal. Met dank aan "gofox" De weer webservice wordt nu al aangeroepen bij een GPS status 2 of groter (was 3 of hoger) De weer webservice wordt alleen aangeroepen wanneer de GPS gevonden is, anders nam de app de laatst bekende positie

3 1 Werking Noitities De knoppen voor de verschillende horloges worden uitgelegd onderin dit document Deze App werkt niet als er geen koppeling is met Garmin Connect op uw telefoon 1.1 Start scherm Na het starten van de App zal de GPS zoeken naar uw locatie. De groene lijnen aan de onderkant van het scherm geven de signaalsterkte weer. Note Heeft u geen Pro versie, dan zullen niet alle beschikbare velden zichtbaar zijn. Het heeft vele uren gekost om deze App te ontwikkelen. Voor de prijs van een biertje, kunt u de Pro versie aanschaffen en geneten van alle mogelijheden van deze App. Registreer op Na goedkeuring kunt u via de webshop de Pro Versie kopen. U krijg hierna een licentie sleutel, welke u invoert bij de instellingen van de App via Garmin Connect of via uw telefoon. Handleiding hiervoor staat verderop in dit document Als het GPS signaal sterk genoeg is, wordt gecontroleerd of u een Pro versie heeft of niet. Heeft u de Pro versie, dan wordt gecontroleerd of uw telefoon en hartslagband zijn aangesloten. of dat u eventueel een Tempe meter heeft gekoppeld. Wanneer uw telefoon is aangesloten zal een oproep worden gedaan via uw telefoon om de volgende gegevens op te halen: Zonsopgang / zonsondergang Weersomstandigheden Regen / sneeuw in mm Wind (mijl / h of km / h) en windrichting Temperatuur (graden Fahrenheit of Celsius, afhankelijk van uw instellingen) Heeft uw een Tempe sensor gekoppeld en heeft u de Pro versie, dan wordt de temperatuur van deze sensor getoond. Wanneer het GPS signaal sterk genoeg is kunt u op Start (enter) drukken om de opname te starten. (De knop aan de rechterkant van uw Vivo Active of rechts onder voor de Vivo Active HR) Wanneer u niet op de Start (enter) knop drukt zal het scherm sluiten na 2 minuten. Je kunt altijd opnieuw beginnen. Op deze manier kunt u ook gebruik maken van deze app om het weer te controleren. Na het indrukken van de Start knop, wordt het record scherm weergegeven. Deze bestaat uit 3 schermen. Het eerste en laatste scherm tonen een pijl omlaag of omhoog die je kunt aanklikken om terug te keren naar het volgende of vorige

4 scherm. Het tweede scherm heeft beide pijlen om terug te keren naar het vorige of volgende scherm. U kunt ook gebruik maken van een swipe naar links of rechts. 1.2 Eerste data scherm Het eerste scherm toont: Aantal afdalingen (Pro versie) Tijd De afgelegde afstand, ski afstand en lift afstand (Pro versie) Uw snelheid, maximale snelheid(pro) en gemiddelde(pro) De hoogte, minimum(pro) en maximum hoogte (Pro) De totale stijging De totale daling 1.3 Tweede data scherm Het tweede scherm toont: De totale tijd van uw opname De tijd in de lift (Pro) Ski tijd Uw hartslag(pro) en de maximale hartslag(pro) De hoeveelheid kcalorieën Grafiek met verloop van de afdalingen (Pro) 1.4 Derde data scherm Het laatste scherm toont: De zonsondergang / zonsopgang tijden voor uw locatie De weersomstandigheden en de hoeveelheid regen of sneeuw van de afgelopen 3 uur. Voelt u uw horloge vibreren, check dan het weer voor sneeuw, onweer of mist De windsnelheid en richting De toestand van de batterij(pro) Of je verbonden bent met je telefoon Of je verbonden met je hartslagband(pro) De temperatuur (Als een Tempe sensor is verbonden, komt de temperatuur van deze sensor Of je Tempe sensor verbonden is(pro) Bij elke afdaling, wordt er gecontroleerd of de eerdere call naar de weer webservice langer dan 30 minuten geleden is. Het weer veranderd niet zo snel. Als je een handmatige update wilt uitvoeren druk dan op het weer icoontje op scherm 3.

5 2 Start/stop/pauze De app pauzeert zodra je stopt met bewegen(de lijnen worden rood) en start weer al je gaat skiën(de lijnen worden weer groen) tevens voel je een lichte vibratie bij het wisselen naar pauze/herstart. Om de opname te stoppen, druk je op de Start knop. Een scherm wordt weergegeven waarin u (tik op de afbeelding) het volgende kunt selecteren: Verwijder. Om de opname te verwijderen en te stoppen met het programma Opslaan. Om de opname op te slaan en te stoppen met het programma Terug. Om verder te gaan met de opname, klikt u op de terug knop Na het opslaan van de opname wordt deze ge-upload, als je verbonden bent met je telefoon en je jouw Vivo Active hebt ingesteld om onmiddellijk te uploaden. De data is daarna te zien op Garmin Connect. 3 Invoeren licentie sleutel Dit kan op 2 manieren: 1. Via Garmin connect op uw computer 2. Via de Connect App op uw telefoon 3.1 Via de computer Koppel uw Garmin aan uw computer. Start het programma Garmin express Klik op uw Vivoactive symbool en vervolgens op de knop App beheren

6 Zoek in de lijst naar de Ski App (In dit voorbeeld staat er nog een test app) enklik op de puntjes rechts boven de naam van de app In het scherm dat verschijnt vult u de licentie sleutel in die uw heeft ontvangen en klikt u op de knop Sla op 3.2 Via uw telefoon Start de Connect App van Garmin. Klik op het menusymbool en ga naar Garmin Toestellen. Selecteer uw Garmin watch en klik vervolgens op Connect IQ apps en daarna op Apps/Applications.

7 In de lijst met apps kiest u voor de ski App en klik vervolgens op de knop Instellingen/settings. Klik op License key en vul de licentie sleutel hier in. Deze sleutel wordt gecontroleerd via een webservice, dus zorg ervoor dat uw telefoon altijd verbonden is met uw horloge bij het starten van een sessie, om alle velden te zien.

8 4 Probleem oplossen Als u problemen heeft met de app. Verbindt u, uw horloge met uw computer. Na een tijdje hoort u een geluid. Dit betekent dat uw horloge is verbonden met uw PC. Open de windows explorer (meestal start deze automatisch als het horloge is verbonden) en zoek uw garmin vivoactive directory. Open de map GARMIN->APPS->LOGS, en plaats een tekst-bestand genaamd CIQ_LOG.txt in deze directory. Koppel u horloge los van uw PC en start de APP opnieuw. Als het programma stopt, wordt er een rapport geplaatst in het bestand. Verbindt uw horloge weer met uw PC, ga weer naar de directory en mail het CIQ_LOG.txt bestand naar kcjm007@gmail.com. 5 Notities De app kan gebruikt worden voor de volgende talen: Engels, Nederlands, Frans, Pools en Duits. Als er problemen optreden, plaats dan een leeg tekstbestand "CIQ_LOG.txt" in de "GARMIN-APPS-LOGS" directory van je horloge en run de app opnieuw. Problemen worden dan weggeschreven in het bestand. Deze kun je dan naar mijn adres sturen. De App controleert of er een relevante stijging of daling plaatsvindt en zal op basis hiervan een afdaling registreren. De marge voor het starten van een afdaling of lift tijd is 20 meter.

9 6 Knoppen 6.1 Knoppen Vivo active (touch screen of swipe links) s Terug knop. Alleen beschikbaar in opslaan scherm Volgend scherm (touch screen of swipe rechts) Verwijder opname (touch screen) Opslaan opname (touch screen)

10 6.2 Knoppen Vivo active HR (touch screen of swipe links) Volgend scherm (touch screen of swipe rechts) Terugknop. Alleen beschikbaar in opslaan scherm Verwijder opname (touch screen) Opslaan opname (touch screen)

11 6.3 Knoppen Forerunner 920XT Volgend scherm Terugknop. Alleen beschikbaar in opslaan scherm Verwijder Oplaan

12 6.4 Knoppen Forerunner 630 Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Of volgend scherm in scherm 1 en 2 Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectiie voor Ja in het Ja/Nee cherm

13 6.5 Knoppen Forerunner 235 Volgend scherm Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

14 6.6 Knoppen Forerunner 230 Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Volgend scherm Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

15 6.7 Knoppen Forerunner 735XT Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Volgend scherm Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

16 6.8 Knoppen Fenix 3 Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Volgend scherm Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

17 6.9 Knoppen Fenix 3 HR Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Volgend scherm Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

18 6.10 Knoppen D2 Bravo Volgend scherm Terug knop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm. Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

19 6.11 Knoppen D2 Bravo Titanium Volgend scherm Terugknop. Alleen beschikbaar in het opslaan scherm Verwijder track of selectie voor Nee in het Ja/Nee scherm Opslaan track of selectie voor Ja in het Ja/Nee scherm

20

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

Handleiding verbinding maken met ioffice via Extern Bureaublad Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden met de ioffice omgeving met

Handleiding verbinding maken met ioffice via Extern Bureaublad Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden met de ioffice omgeving met Handleiding verbinding maken met ioffice via Extern Bureaublad Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden met de ioffice omgeving met behulp van Extern Bureaublad Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom Overzicht Welkom bij de Nike+ SportWatch GPS ontworpen in samenwerking met TomTom. Het horloge werkt met GPS en een Nike+ Sensor om afstand, snelheid, verstreken

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Handleiding Fytek trainingsschema s

Handleiding Fytek trainingsschema s Handleiding Fytek trainingsschema s Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Handleiding Fytek trainingsschema s Inhoud Inhoud... 2 1. Inloggen.

Nadere informatie

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014 Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 Hoofdstuk 3. Installatie 9 3.1

Nadere informatie

GPSAssist Tutorial. Voor TomTom 1.0, 2.0 en 3.0 op uw PocketPC. Auteur : Martin Kleinman Datum : Versie :

GPSAssist Tutorial. Voor TomTom 1.0, 2.0 en 3.0 op uw PocketPC. Auteur : Martin Kleinman Datum : Versie : GPSAssist Tutorial Voor TomTom 1.0, 2.0 en 3.0 op uw PocketPC Auteur : Martin Kleinman Datum : 26 02 2005 Versie : 1.5.0.0 Inhoudsopgave Inleiding...3 Versiebeheer... 3 1. Installatie GPS-Assist...4 2.

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 HANDLEIDING VIEW DESKTOP Document: Auteur: Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 Handleiding VIEW Desktop M. Huibers P. de Gooijer Inleiding Het Hoornbeeck College en Van Lodenstein maakt gebruik van VMware View.

Nadere informatie

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Wat is Point2Share? Met Point2Share kunt u eenvoudig vergaderingen bijwonen georganiseerd door uw bedrijf waarbij u gebruik maakt van uw Windows 8 tablet

Nadere informatie

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge PRODUCT AANKONDIGING Forerunner 35 GPS Hardloophorloge met ingebouwde Garmin Elevate TM hartslagmeting op de pols Blijf fit, blijf verbonden en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle,

Nadere informatie

Handleiding Icespy MR software

Handleiding Icespy MR software Handleiding Icespy MR software Versie 4.40.04 Wij danken u voor de aanschaf van deze IceSpy producten en adviseren u om deze handleiding goed door te nemen. 2 INHOUDSOPGAVE: 1. Installeren van de software...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Inhoud Inleiding... 3 Dashboard... 3 Nummers... 4 Korte Nummers... 4 Yealink toestellen... 5 Telefoonnummers... 6 Functies... 11 Belgroepen... 11 Condities...

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen Een aanwezigheidssimulatie werkt preventief tegen inbraak en kunt u met e-domotica realiseren in elk type woning. Deze geavanceerde aanwezigheidssimulatie

Nadere informatie

1. Soort afspraak Log in op Mijn Richting. Klik vervolgens rechts op de knop <Plan een afspraak in> Hierna komt u op scherm <Afspraak genereren>:

1. Soort afspraak Log in op Mijn Richting. Klik vervolgens rechts op de knop <Plan een afspraak in> Hierna komt u op scherm <Afspraak genereren>: Afspraak plannen Deze instructie laat zien hoe u een afspraak bij een bedrijfsarts kunt inplannen. Het plannen bestaat uit een vijftal stappen: 1. soort afspraak bepalen 2. afspraak plannen 3. afspraak

Nadere informatie

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE Aan de slag NL Rider De Rider beschikt over een aanraakscherm. U kunt op het scherm klikken of de hardwareknop gebruiken om het apparaat te bedienen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Aan-uit/Terug/Pauze/ Stop (

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013 Act! SnelStart Connect Handleiding Versie 1.0 12-12-2013 Inleiding Met SnelStart Connect kunt uw Act! database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect biedt u de mogelijkheid om de gegevens

Nadere informatie

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 Powered by: Inhoudsopgave Welkom 1. Installeer de BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS op uw navigatiesysteem 3. Het

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

Beknopte handleiding SQ Vieuw software

Beknopte handleiding SQ Vieuw software Beknopte handleiding SQ Vieuw software Het startscherm met de verschillende opties: - Logger Set-up : het programmeren van de datalogger naar een gewenste configuratie - Download Data: het halen van data

Nadere informatie

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app Login... 1 App overzicht... 1 Mijn taken... 1 Beschikbare taken... 1 Voltooide taken... 1 Bouwplaatsen... 1 Taken... 2 Taakgegevens... 2 Registreer uren...

Nadere informatie

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Algemeen... 2 Afspraken... 6 Synchroniseren... 6 Synchroniseren... 7 Export... 8 Filters... 9 * Er kan niet met Outlook Express gesynchroniseerd

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Door pagina s scrollen: 10 : 210 : LO 610 : tikken op het scherm 910 : Mode. Menu pagina: 10 : 210 : LO 3 seconden ingedrukt houden 610 : 910 :

Door pagina s scrollen: 10 : 210 : LO 610 : tikken op het scherm 910 : Mode. Menu pagina: 10 : 210 : LO 3 seconden ingedrukt houden 610 : 910 : Hierbij bieden we je enkele toetsinstructies aan voor de garmin Forerunners. Lees ook het boek gps wijzer, te bestellen op www.gps-wijzer.nl. Wil je een gps cursus, neem gerust contact met ons op via www.gps-wijzer.nl/contact.

Nadere informatie

Inleiding. De update kan op twee manieren worden geïnstalleerd: automatisch of handmatig.

Inleiding. De update kan op twee manieren worden geïnstalleerd: automatisch of handmatig. - Installatie update d-basics Inleiding Aangezien voortdurend nieuwe koppelingen met boekhoudpakketten aan d-basics worden toegevoegd en bestaande koppelingen als gevolg van versie wijzigingen van boekhoudpakketten

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Act! Salutation Tool ICT

Act! Salutation Tool ICT Act! Salutation Tool Handleiding Versie 1.0 1-07-2015 Inleiding Betrapt u uzelf er ook regelmatig op, dat uw t.a.v. en uw briefaanhef niet volgens de juiste regels zijn opgesteld? Bent u ook altijd aan

Nadere informatie

Handleiding Express-omgeving esight Versie 2013.x. Handleiding Express-omgeving esight Datum: December 2013 Parkstad Energiediensten B.V.

Handleiding Express-omgeving esight Versie 2013.x. Handleiding Express-omgeving esight Datum: December 2013 Parkstad Energiediensten B.V. Handleiding Express-omgeving esight Versie 2013.x Handleiding Express-omgeving esight 1 Inhoud Inloggen...3 Express Menu...4 Verbruik...5 Data Analyse...7 Kostenanalyse...9 Alarmen... 11 Alarm instellen...

Nadere informatie

Een route invoeren en rijden met Sygic

Een route invoeren en rijden met Sygic Een route invoeren en rijden met Sygic 1. Eenmalig... 2 a. Instellen van Sygic routeplanning... 2 b. Maak een (korte) testroute en sla deze op... 3 2. De route naar je mobiele apparaat kopiëren.... 6 a.

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Inleiding. 1 Handleiding IRMA

Inleiding. 1 Handleiding IRMA 1 Handleiding IRMA Inleiding IRMA (ICT Resource Manager) is het registratieprogramma dat gebruikt wordt door ICT AmeRijck. Het staat op de computer in het virtuele kantoor van de Servicedesk. IRMA is niet

Nadere informatie

1. Installeren Update 2.4.7

1. Installeren Update 2.4.7 1. Installeren Update 2.4.7 De update kan rechtstreeks geïnstalleerd worden vanaf internet. U moet altijd wel MeaFinance afsluiten alvorens de update te draaien Let op: maak voordat u de update uitvoert

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

Installatie VTP. versie

Installatie VTP. versie Pagina 1 van 15 Installatie VTP versie 2.1108 afdeling pagina Voor u begint. 1 Stap 1: Installeren VTP 2 t/m 5 Stap 2: Instellen VTP 6 t/m 11 Stap 3: Instellen automatische taak 12 t/m 17 Voor u begint:

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 23 juni 2017 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 23 juni 2017 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Apple computer,

Nadere informatie

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding De Hanwell temperatuur / vochtigheid datalogger Hanwell Hanlog32USB software (W200) USB set up communicatie kabel Y055 Verschillende mogelijkheden: -starten

Nadere informatie

WebInfo2Act! handleiding. Handleiding. Onderdeel van TendenzICT Product van Afdeling (Web)Development

WebInfo2Act! handleiding. Handleiding. Onderdeel van TendenzICT Product van Afdeling (Web)Development WebInfo2Act! Handleiding Versie 1.1 16-03-2012 Inleiding Nooit meer uw webshopbestellingen overtypen in Act! Met WebInfo2Act! kunt u informatie die van uw website of webshop komt, automatisch laten verwerken

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 5

Nadere informatie

Handleiding branden in Nero

Handleiding branden in Nero Handleiding branden in Nero Hier volgt een korte uitleg over hoe u Nero moet gebruiken indien u een kopie wilt maken van een CD/DVD of uw eigen compilatie wilt maken. Deze uitleg is van toepassing op Microsoft

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Deze handleiding legt aan medewerkers uit hoe ze in Vrijedagen hun gewerkte tijden kunnen registreren met de module Tijdregistratie. De handleiding legt uit

Nadere informatie

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen Introductie QSIT Owncloud is de hollandse en 100% privacy-veilige variant van Dropbox of Google Drive. Het stelt u in staat om vanaf elk apparaat aan dezelfde bestanden te werken. Omdat wij onze servers

Nadere informatie

Handleiding kwekersapp De Winter Logistics

Handleiding kwekersapp De Winter Logistics Handleiding kwekersapp De Winter Logistics Algemene informatie kwekersapp De Winter Logistics heeft een app ontwikkeld waarmee u als kwekers via uw smartphone een transportorder kunt doorgeven. Met deze

Nadere informatie

Aanvullende informatie voor Windows 8.1

Aanvullende informatie voor Windows 8.1 1 Aanvullende informatie voor Windows 8.1 Oktober 2013 is een update van het besturingssysteem Windows 8 verschenen: Windows 8.1. Ook daarna is er nog een aantal kleine updates verschenen. Deze updates

Nadere informatie

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik.

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Deze handleiding is gemaakt om een privé pc geschikt te maken om op het netwerk van MEE te kunnen werken. Zodra het met de onderstaande stappen

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Instructies Reageren op de locaties van de Omgevingsregeling

Instructies Reageren op de locaties van de Omgevingsregeling Instructies Reageren op de locaties van de Omgevingsregeling 1 Algemeen Via internetconsultatie.nl/omgevingsregeling kunt u reageren op de Omgevingsregeling. Naast de Ontwerp-Regeling en de Ontwerp-Toelichting

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Installatie en configuratie documentatie

Installatie en configuratie documentatie Installatie en configuratie documentatie Assistance Web Portal v. 2.58, 2.60 Voor Windows 2003 / 2008 / XP / Vista / Windows 7 Assistance PSO handleiding, uitgegeven door Assistance Software. Alle rechten

Nadere informatie

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoud Overzicht... 3 Nieuwe velden relatiekaart... 3 Handmatig omzetten

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

4 e GPS Avond MC de Kraats

4 e GPS Avond MC de Kraats 4 e GPS Avond MC de Kraats Registreren van producten. Gebruik van My Garmin Kaartenbeheer en software downloads. Activeren Lifetime Update. Werken met Tracks. Onroute Motorkaart. Routes downloaden van

Nadere informatie

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1 Inhoud Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1... 2 Voor deelname aan GfK Digital Trends voor pc is het volgende nodig... 2 Deel 1 Installatie voor alle Windows versies... 3 Stap 1 Downloaden...

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie 1 Internet explorer 1. Systeemeisen Om via het webbased formulier te kunnen registreren dient u te beschikken over een webbrowser.

Nadere informatie

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen OneDrive, Word Online, Word Stap 1. Open je OneDrive. Maak een nieuwe map aan met de naam Tijdelijk. (Klik op Nieuw, klik op Map). Stap

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Minimale eisen voor de computer

Minimale eisen voor de computer Countdown Timer Deze software is gemaakt om te gebruiken voor handelingen waar een aflopende tijdklok handig is. Dit is een uitgebreide versie. Het stelt je in staat eigen schema`s aan te maken die je

Nadere informatie

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar: Log in met de toegestuurde inloggegevens.

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar:   Log in met de toegestuurde inloggegevens. Handleiding URA rating Factory Bij het aangaan van een BiZ abonnement ontvangt u naast de instructie voor de koppeling van BiZ met uw jaarrekeningpakket een inlog voor de URA Rating Factory. In de URA

Nadere informatie

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Schakel in

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Wil je meer weten over de opties om zelf een systeem op maat te laten maken? Neem dan contact op met Ter Zake Excel via mail (info@terzake-excel.nl) of bel ons (0317-200009).

Nadere informatie

Installeren van het programma:

Installeren van het programma: Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp.net Datum: 20-2-2011 Inhoudsopgave Installeren van het programma:...3 Configureren van het programma:...7 Mappen aanmaken:...9 Groepen

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 Inhoud 1. Inloggen met UZI pas... 3 1.1 Inlogproces... 3 1.2 Gegevens zorgaanbieder toevoegen... 5 1.3 Gegevens zorgaanbieder wijzigen...

Nadere informatie

Verkorte handleiding uitstelregeling

Verkorte handleiding uitstelregeling Verkorte handleiding uitstelregeling Log in op Accept SBR en kies voor SBR Dossier Het SBR dossier programma wordt nu gestart. Het dossier dient als opslag voor uw SBR documenten. Druk hiervoor op de knop

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding.

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding. Hoe installeer ik de Life-Time Update? Zie ook de handleiding van Garmin: http://www.garmin.nl/page/?id=83 In algemene zin: Op basis van onze eigen ervaring is de indruk dat de lifetime voor het gros van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 6

Nadere informatie

Midi PDF Bladmuziek lezer

Midi PDF Bladmuziek lezer Inleiding. Ruim 20 ordners aan bladmuziek, meeste daarvan uitgeprint van een PDF. Even snel een nummer opzoeken wil dan ook niet, terwijl ik alles wel op alfabetische volgorde heb. Dat was het niet helemaal

Nadere informatie

Table of contents 2 / 15

Table of contents 2 / 15 Office+ 1 / 15 Table of contents Introductie... 3 Installatie... 4 Installatie... 4 Licentie... 7 Werken met Office+... 8 Instellingen... 8 Office+ i.c.m. module Relatiebeheer... 9 Office+ i.c.m. module

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave Vooraf Stap 1: Functie aanvragen Stap 2: Certificaat installeren Stap 3: URL registreren...

1. Inhoudsopgave Vooraf Stap 1: Functie aanvragen Stap 2: Certificaat installeren Stap 3: URL registreren... Handleiding OSO 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 3 3. Stap 1: Functie aanvragen... 4 4. Stap 2: Certificaat installeren... 5 5. Stap 3: URL registreren... 6 6. Overstapdossier klaarzetten

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding Begroting

Handleiding Begroting Handleiding Begroting 1 Inhoud 2 Inleiding... 3 3 Home... 4 4 Kostensoorten invoeren... 5 5 Kostensoort bewerken... 6 6 Kostenposten invoeren... 7 7 Kostenposten bewerken met formulier... 8 8 Kostenposten

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem Handleiding HOOS - Het Online Onderneem Systeem Inhoudsopgave Gebruikersgegevens invullen... 3 Urenregistratie aanmaken... 4 Kilometerregistratie aanmaken... 6 Agenda item maken... 9 Notitie maken...10

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Memorix Maior. 1. Inloggen. Log in op https://maior.memorix.nl

Memorix Maior. 1. Inloggen. Log in op https://maior.memorix.nl Memorix Maior 1. Inloggen Log in op https://maior.memorix.nl Bij klantcode: heu Voer je gebruikersnaam en paswoord in. Het veld om ingelogd te blijven mag leeg blijven Druk op OK 2. Startscherm Memorix

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING SILVERFIT MILE ROUTEMAKER

HANDLEIDING SILVERFIT MILE ROUTEMAKER HANDLEIDING SILVERFIT MILE ROUTEMAKER In de update van de SilverFit Mile is een geheel nieuwe functie toegevoegd: de SilverFit Mile Routemaker. Via deze routemaker kunt u zelf een route samenstellen via

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows

Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows Dit is de handleiding voor het downloaden van navigatiesoftware op de pc om gpxbestanden te kunnen overzetten op je navigatieapparaat.

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Beginners Handleiding Eerste versie Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Inhoudsopgave: Beginnen en inloggen... 3 Site instellingen wijzigen.... 5 Een thema kiezen.... 6 Tekstblokken toevoegen, wijzigen

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie:

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie: Handleiding Online Order Entry Website Door: Datum: Versie: 2 Handleiding Online Order Entry Website Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De OOE... 4 Functionaliteiten... 5 Online Order Entry...

Nadere informatie

Index. Versie: 5.0 Datum: 17-12-2011

Index. Versie: 5.0 Datum: 17-12-2011 Index Versie: 5.0 Datum: 17-12-2011 1. Inleiding... 2 2. POI Loader downloaden en starten... 2 2.1. Categorieën maken... 3 3. PoiEdit downloaden en starten... 4 3.1. Eenmalig wachtwoord per POI provider...

Nadere informatie

Screencast-O-Matic HANDLEIDING

Screencast-O-Matic HANDLEIDING Screencast-O-Matic HANDLEIDING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stap voor stap 3 3 Conclusie 9 4 Meer info 10 4.1 Hulp nodig? 10 4.2 Vragen en opmerkingen 10 4.3 Trefwoordenlijst 10 4.4 Lijst met afbeeldingen 10

Nadere informatie