Starten met mijn.vensters.nl De beheermodule van uw SchoolVenster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Starten met mijn.vensters.nl De beheermodule van uw SchoolVenster"

Transcriptie

1 Starten met mijn.vensters.nl De beheermodule van uw SchoolVenster De beheermodule van uw SchoolVenster Afbeelding mijn.vensters.nl na inloggen (voorbeeldschool De Bolster) Klik op de SchoolVenster-tegel om te beginnen.

2 Gefeliciteerd! U hebt toegang tot de beheermodule van uw SchoolVenster. Om u te helpen wegwijs te worden in Vensters PO, leest u in dit katern wat u allemaal kunt doen en vinden wanneer u inlogt op mijn.vensters.nl. We leggen u uit hoe u uw SchoolVenster persoonlijk kunt maken, een toelichting kunt schrijven bij de beschikbare cijfers en hoe u data actief kunt publiceren. We nodigen u uit om rond te klikken en de website zo al doende te ontdekken. Wat zie ik als ik inlog? Wanneer u inlogt, ziet u eerst de SchoolVenster-Tegel. Klik hierop om te beginnen. U komt terecht op de startpagina van de beheermodule. Hier wordt informatie gegeven over wat u kunt op de website en naar welke pagina s u vanaf hier kunt navigeren. Bent u bestuurder en hebt u net een activatielink ontvangen? In dit katern leest u hoe u gebruikers uitnodigt via het gebruikersbeheer. Bent u schoolleider en wilt u graag aan de slag? Vraag aan uw bestuurder of hij een account kan aanmaken. Via Vensters PO kunt u een betrouwbaar, genuanceerd en compleet beeld van uw school geven. De persoonlijke uitstraling van een school speelt hierin mee. Op de volgende pagina s leest u hoe u die uitstraling terug kunt laten komen in uw SchoolVenster. Soms behoeven de cijfers geen extra uitleg, maar soms ook wel. Daarom is er de mogelijkheid om een toelichting te schrijven bij iedere indicator. Waar en hoe u dat kunt doen, leest u verderop. Vensters PO is een nieuw product en het kan heel goed zijn dat u nog meer informatie wilt hebben, informatie mist of simpelweg even niet weet hoe u verder moet. In het laatste hoofdstuk wijzen wij u op de ondersteuning die we bieden. In dit katern Hoe krijg ik een account? Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit? Mijn persoonlijk SchoolVenster: introductietekst en foto s IN DIT KATERN Een toelichting schrijven bij een indicator: waar en hoe? Ondersteuning: waar vind ik die? Hoe krijg ik een account? Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit? Mijn persoonlijk SchoolVenster: introductietekst en foto s Een toelichting schrijven bij een indicator: waar en hoe? Ondersteuning: waar vind ik die?

3 Hoe krijg ik een account? Hoe krijg ik een account? Hoe krijg ik een account? Om in mijn.vensters.nl aan uw SchoolVenster te werken, hebt u een gebruikersaccount nodig. Om in mijn.vensters.nl aan uw SchoolVenster te werken, hebt u een gebruikersaccount Schoolinfo heeft ieder nodig. schoolbestuur een activatielink gestuurd. Het schoolbestuur is de eerste die toegang heeft tot de beheermodule van het SchoolVenster. Eenmaal Schoolinfo ingelogd, nodigt heeft ieder bestuurder schoolbestuur voor iedere een activatielink school die gestuurd. onder zijn Het bestuur schoolbestuur valt, een is de gebruiker eerste die uit. toegang Bent u een heeft bestuurder? tot beheermodule Lees hieronder van hoe het SchoolVenster. u gebruikers kunt Eenmaal ingelogd, aanmaken nodigt zodat de scholen bestuurder aan de voor slag iedere kunnen. school die onder zijn bestuur valt, een gebruiker uit. Bent u een bestuurder? Lees hieronder hoe u gebruikers kunt aanmaken Bent u schoolleider zodat scholen wilt aan u graag de slag uw kunnen. eigen SchoolVenster vullen? Vraag dan een gebruikersaccount aan bij uw bestuur. Bent u schoolleider en wilt u graag uw eigen SchoolVenster vullen? Vraag dan een gebruikersaccount aan bij uw bestuur. Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit? Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit? Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit? Wanneer u gebruikersbeheerrechten hebt, kunt u in de beheermodule doorklikken naar het gebruikersbeheer. Klik rechtsboven op uw naam en klik op Beheer gebruikers. Wanneer u gebruikersbeheerrechten hebt, kunt u in de beheermodule doorklikken naar het gebruikersbeheer. Klik rechtsboven op uw naam en klik op Beheer gebruikers. In het gebruikersbeheer ziet u een lijst van bestaande gebruikers en kunt u rechten van bestaande gebruikers wijzigen. Hier nodigt u ook nieuwe gebruikers uit. Klik In daarvoor het gebruikersbeheer rechts op nieuwe ziet gebruiker. u een lijst van bestaande gebruikers en kunt u rechten van bestaande gebruikers wijzigen. Hier nodigt u ook nieuwe gebruikers uit. Klik daarvoor rechts op nieuwe gebruiker.

4 Om een nieuwe gebruiker uit te nodigen, hebt u de volgende gegevens nodig: Hebt u een account op bestuursniveau? Let dan op: gebruikers kunnen rechten krijgen om informatie te lezen, toe te voegen en te bewerken voor één school, verschillende scholen of alle scholen die onder een bestuur vallen. Wanneer een gebruiker maar voor één school toegang tot de beheermodule nodig heeft, vinkt u achter die school aan welke rechten een gebruiker krijgt. Hieronder ziet u bijvoorbeeld de Lukasschool, waaronder drie op zichzelf staande locaties horen. Maakt u een gebruiker aan voor de Lukasschool, dan vinkt u hokjes aan achter de Lukasschool op het laagste niveau: ZR-000. Maakt u een gebruikersaccount aan voor iemand die voor alle drie de scholen de Vensters gaat vullen? Dan vinkt u de hokjes op het hogere niveau aan: ZR. Hebt u de juiste gegevens ingevoerd en rechten verleend voor de juiste school? Klik dan op opslaan. De nieuwe gebruiker krijgt een uitnodiging met activatielink. Let op: De activatielink is zeven dagen geldig. Binnen een week moet een gebruiker actief zijn. Anders verloopt de account en moet de uitnodiging opnieuw aangemaakt en verstuurd worden.

5 Een persoonlijk SchoolVenster: Een persoonlijk SchoolVenster: introductietekst en en foto s foto s U wilt dat het SchoolVenster een persoonlijke weergave is van uw school. Hieronder ziet u de eerste pagina van een SchoolVenster. We noemen dit de welkomstpagina. Welkomstpagina (voorbeeldschool P.C. Jenaplanschool Zonnewereld) Deze pagina is het eerste wat bezoekers van uw SchoolVenster zien. Met mooie foto s en eigen teksten kunt u deze pagina vormgeven naar de uitstraling van uw school. Vul via de beheermodule de indicator algemene gegevens school in om dit te doen. Algemene gegevens school De indicator algemene gegevens school bestaat uit verschillende blokken die u kunt invullen. Informatie toevoegen of wijzigen is erg eenvoudig. In blokken vindt u een zwarte knop met een witte tekst. Klik hierop om een handeling uit te voeren.

6 Contactgegevens De contactgegevens van de school zijn automatisch overgenomen vanuit DUO. Controleer deze gegevens en wijzig deze eventueel. Als extra informatie kunt u het onderwijsconcept van de school tonen. Deze informatie komt in het grijze blok op de landingspagina. Introductietekst Er staat standaard een introductietekst op de pagina. U kunt deze aanvullen met schoolspecifieke informatie. Het is belangrijk dat bezoekers op deze pagina in eerste instantie kunnen lezen wat er in het SchoolVenster te zien is. Lange lappen tekst schrikken af. Lees onze vijf tips voor het schrijven van teksten op internet als hulp, als u besluit deze tekst aan te passen. U vindt deze in de beheermodule onder downloads. De kopfoto De kopfoto blijft altijd zichtbaar voor een bezoeker van uw SchoolVenster. Ook wanneer deze verder klikt naar informatie over uw school. U kunt als kopfoto bijvoorbeeld een panoramafoto kiezen van uw schoolgebouw. Geen panoramafoto? Met behulp van het systeem maakt u snel een passende uitsnede uit een andere foto. Het logo In de kopfoto wordt een logo getoond. Standaard is dit het Vensters-logo. U kunt hier uw eigen logo invoegen. Doe dit in de beheermodule. Gebruik een logo met de juiste afmetingen: minstens 300x300 pixels. De carrousel Op de landingspagina kunt u een diashow laten zien met uw eigen foto s. We noemen dit de carrousel. De diavoorstelling kunt u zelf zo divers maken als u wilt. Via de knop dia toevoegen kunt u nieuwe foto s uploaden. Ook kunt u een titel en een korte omschrijving bij de foto s geven. En vindt u de foto s van het schoolreisje niet meer actueel genoeg? Dan haalt u die er zo af, met de knop verwijderen. Kies in elk geval drie foto s om de pagina zo sprekend mogelijk te maken. Vaak blijven bezoekers niet lang hangen op een pagina. Daarom raden wij aan hooguit zes foto s te plaatsen.

7 Publiceren In de lijst met indicatoren kunt u doorklikken naar de preview: een tijdelijke pagina waarop u alle wijzigingen eerst kunt controleren. Bent u tevreden? Publiceer de indicator zodat uw pagina online staat. Een persoonlijk SchoolVenster (voorbeeldschool P.C. Jenaplanschool Zonnewereld)

8 Een toelichting schrijven bij een indicator: waar en hoe? Een toelichting schrijven bij een indicator: waar en hoe? Vensters PO biedt scholen de mogelijkheid om bij de cijfers en feiten een toelichtende tekst te schrijven. Dat maakt de informatie genuanceerder, completer en actueler. Wat schrijf ik? Schrijf over: opvallende resultaten acties die u onderneemt bij tegenvallende resultaten waarom iets juist goed gaat (links naar) extra informatie bij de cijfers. Wat u beter niet kunt doen: in de verdediging schieten informatie uit de grafiek of tabel een-op-een herhalen. Waar doe ik dat? Wanneer u vindt dat een indicator extra toelichting behoeft, kunt u deze invoeren in de beheermodule bij die indicator. Klik op de indicator en scrol naar het toelichtingen vak. Klik op wijzigen om informatie te typen. Vindt u dat de cijfers voor zichzelf spreken? Haal het tekstvak leeg en vink het hokje dit onderdeel heeft geen toelichting nodig aan. Klik op opslaan en controleer in de preview of u tevreden bent met de tekst.

9 Waar zie ik mijn toelichting terug? De toelichting ziet u terug in de etalage van uw SchoolVenster. Deze geeft een overzicht van de indicatoren. U ziet de indicatoren daar onder elkaar staan. Van iedere indicator wordt één tabel, afbeelding of grafiek getoond. Daarnaast staat de toelichting die u bij de tekst gegeven hebt: Klikt een bezoeker door voor meer informatie, dan blijft de tekst bovenaan de pagina zichtbaar.

10 Ondersteuning: waar waar vind vind ik die? ik die? We hebben ons best gedaan om het beheer van Vensters PO zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mocht u toch een probleem hebben, dan bieden wij u op de volgende manieren hulp. 1. Downloads Bent u bezig met de informatie in het SchoolVenster, maar weet u niet waar u moet beginnen? Klik op de Downloads -knop. De knop Downloads vindt u altijd rechts bovenin het witte gedeelte van de pagina. Via deze knop komt u bij alle beschikbare documenten, rapporten en instructies van Vensters PO (schoolspecifiek en algemeen). 2. De Help-knop Bezig met het bekijken of vullen van een indicator en zoekt u snel aanvullende informatie over de indicator? Klik dan op de knop Help. Via deze knop komt u terecht op de wiki-pagina van de indicator waar u mee bezig bent. Op de wiki-pagina wordt kort uitgelegd wat de inhoud van de indicator is en welke acties u kunt uitvoeren in de beheermodule. Ook is hier een link te vinden naar de uitgebreide definitie van de indicator.

11 3. De informatieteksten Wanneer u aan het rondklikken bent in de beheermodule, zult u af en toe een blauwe informatiebalk tegenkomen. Informatiebalken wijzen u erop dat u een speciale handeling kunt uitvoeren. 4. De Servicedesk Komt u er niet uit? Gaat er iets mis? Mist u informatie of hebt u een vraag die niet beantwoord wordt? De servicedesk is van maandag t/m vrijdag van tot te bereiken via telefoonnummer U kunt ook mailen naar servicedeskvensters@schoolinfo.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee dagen te beantwoorden.

12 Vensterstaal (online) SchoolVenster Beheermodule indicator Centrale indicator Decentrale indicator Preview Publiceren Welkomstpagina De carrousel De etalage De publieke persoonlijke schoolpagina. De achterkant van uw SchoolVenster. U kunt uw eigen data inzien, toelichten en publiceren. Hier vindt u ook ondersteunende materialen om te werken met Vensters. In uw SchoolVenster wordt veel informatie getoond. Deze informatie is opgedeeld in verschillende indicatoren. U kunt per indicator een toelichting schrijven. Bij een centrale indicator is informatie centraal beschikbaar. De bron van de informatie is bijvoorbeeld DUO of de Inspectie van het onderwijs. Bij een decentrale indicator is de informatie niet centraal beschikbaar. U vult zelf de informatie in. Een tijdelijke pagina waarop u ziet hoe een indicator of uw SchoolVenster eruit ziet. Wanneer u informatie wijzigt, kunt u eerst in de preview bekijken. Informatie staat pas online na publiceren. Het vrijgeven van informatie. Na publiceren staat de informatie op het online SchoolVenster. De eerste pagina die bezoekers van uw SchoolVenster zien. Een diashow met eigen foto s die op de welkomstpagina getoond kan worden. Het overzicht van de indicatoren die informatie geven over uw school. In de etalage ziet u één afbeelding, grafiek of tabel met een eventuele toelichting per indicator. Ontwikkeling van het SchoolVenster gaat door Vensters PO is een project dat nog volop in ontwikkeling is. Er zullen meer indicatoren bij komen, zowel decentrale als centrale indicatoren. Ook kan het zijn dat het uiterlijk van de beheermodule wijzigt. We houden u op de hoogte via de nieuwsbrieven, de website en via rapporten die u kunt downloaden vanuit de beheermodule. September 2013

Starten met mijn.vensters.nl

Starten met mijn.vensters.nl Starten met mijn.vensters.nl Starten met mijn.vensters.nl De beheermodule van uw SchoolVenster De beheermodule van uw SchoolVenster Afbeelding mijn.vensters.nl na inloggen (voorbeeldschool De Bolster)

Nadere informatie

10 stappen om uw scholen op weg te helpen met scholenopdekaart.nl. Stap 1: activeer uw eigen account

10 stappen om uw scholen op weg te helpen met scholenopdekaart.nl. Stap 1: activeer uw eigen account 10 stappen om uw scholen op weg te helpen met scholenopdekaart.nl Samen met u en/of uw collega s is de site www.scholenopdekaart.nl ontwikkeld, om als onderwijssector transparant te zijn over keuzes, beleid

Nadere informatie

Starten met mijn.vensters.nl

Starten met mijn.vensters.nl Starten met mijn.vensters.nl De beheermodule van uw SchoolVenster op www.scholenopdekaart.nl en toegang tot uw managementrapportages Afbeelding mijn.vensters.nl na inloggen Klik op de SchoolVenster-tegel

Nadere informatie

Starten met Scholen op de kaart Handleiding Scholen op de kaart

Starten met Scholen op de kaart Handleiding Scholen op de kaart Starten met Scholen op de kaart Handleiding Scholen op de kaart VO-raad februari 2017 Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken. Met vragen kunt u contact opnemen met onze servicedesk

Nadere informatie

Handleiding voor Pilotscholen. Versie 1.3

Handleiding voor Pilotscholen. Versie 1.3 Handleiding voor Pilotscholen Versie 1.3 Inhoud Handleiding voor Pilotscholen... 1 1. Inleiding... 3 2. Over Vensters PO... 3 3. Korte instructie voor de Pilot... 4 4. Technische eisen Vensters-systeem...

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.VENSTERS.NL VOOR HET VSO

HANDLEIDING MIJN.VENSTERS.NL VOOR HET VSO HANDLEIDING MIJN.VENSTERS.NL VOOR HET VSO versie 1.0, november 2014 Copyright 2014 Schoolinfo Alle rechten voorbehouden. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen procesarchitectuur.ihks.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen beheerdersaccount...

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Materiaalontwikkeling in PAV

Materiaalontwikkeling in PAV Sint-Jozefstraat 1 B-8820 TORHOUT [t] 050 23 10 30 [f] 050 23 10 40 [e] reno@katho.be Materiaalontwikkeling in PAV Cursus: Google sites Medewerker EC: Jonathan Vanhollebeke EC: Thema s en projecten in

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN.

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. 27-8-2013 RADARSCHOLEN EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. [Geef de ondertitel van het document op] Dirk Inhoud 1. Intro eerste keer inloggen docent... 2 2. Email ouder om in te loggen... 3 3.

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de CAT-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt u voor

Nadere informatie

Facebook pagina maken

Facebook pagina maken 1 Facebook pagina maken 1. Lid worden Open de browser (bijv Internet Explorer of Chrome) en typ www.facebook.com Als je al lid bent kun je hier in de bovenste vakjes je e-mail adres en wachtwoord invullen.

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.1 Datum : mei 2015 Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Mijn Gegevensdiensten is een beveiligde omgeving op uwv.nl. Op Mijn Gegevensdiensten: vindt u productinformatie en uitleg over het aanvragen van gegevensproducten; kunt

Nadere informatie

Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer

Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer AANMELDEN Alle tuinders waarvan het e- mailadres bekend is, ontvangen als het systeem helemaal klaar is om te gaan

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding in stappen. Hoe bewerk ik een groepspagina?

Handleiding in stappen. Hoe bewerk ik een groepspagina? Handleiding in stappen Hoe bewerk ik een groepspagina? versie 1.1 - februari 2015 Stap A - Naar alle pagina s Stap B - Uw groepspagina zoeken Stap C - Titel en werkbalk Stap D - Schrijven Stap E - Woorden

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress All rights reserved, HKBO 2015 Basishandleiding WordPress Basishandleiding Wordpress Het kan Beter Online 1. Inloggen in het Wordpress Dashboard U kunt inloggen in het dashboard door achter uw domeinnaam

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de BAYLEY-III-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 3.1 Pagina 1 van 21 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Handleiding agendaitem

Handleiding agendaitem Handleiding agendaitem AlmereHaven Gids Je eigen gidspagina maken? Hoe gebruik ik deze website Video en/of tekst toevoegen >> Maak hier je eigen pagina Aanmaken van een Agenda-item (agenda pagina) Wonen

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken Regel al uw postzaken online via MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Van het invoeren

Nadere informatie

Het uiterlijk van Twitter is gewijzigd en enkele opties vindt u ergens anders. Hierbij een overzicht van de grootste wijzigingen.

Het uiterlijk van Twitter is gewijzigd en enkele opties vindt u ergens anders. Hierbij een overzicht van de grootste wijzigingen. Het uiterlijk van Twitter is gewijzigd en enkele opties vindt u ergens anders Hierbij een overzicht van de grootste wijzigingen Hoofdstuk 1 Twitter 11 Account aanmaken (pagina 12) is vervangen door: Als

Nadere informatie

Docentenhandleiding Portfolio-site.nl

Docentenhandleiding Portfolio-site.nl Docentenhandleiding Portfolio-site.nl Met Portfolio-site.nl kunnen leerlingen aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Door het uitvoeren van taken verzamelen ze bewijsmaterialen en laten ze zien

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Welkom bij Tuincentrumoverzicht.be. Deze handleiding geeft u een handvat om uw tuincentrum gegevens up-to-date houden en een mooi online visitekaartje te maken voor

Nadere informatie

Wordpress Handleiding Woocommerce

Wordpress Handleiding Woocommerce Wordpress Handleiding Woocommerce In deze handleiding is uitleg te vinden over het toevoegen of het bewerken van producten in de plugin Woocommerce in Wordpress. WordPress Handleiding Producten in Woocommerce

Nadere informatie

Handleiding bijlage: KALENDER. digital4u.nl effectief op internet. www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1

Handleiding bijlage: KALENDER. digital4u.nl effectief op internet. www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1 Handleiding bijlage: KALENDER digital4u.nl effectief op internet www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1 Introductie Kalender Uw website maakt gebruik van een Kalender module. In deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Hoe moet een bestaande asbestinventarisatie van een asbestdak in het Landelijk Asbestvolgsysteem worden ingevoerd

Hoe moet een bestaande asbestinventarisatie van een asbestdak in het Landelijk Asbestvolgsysteem worden ingevoerd Hoe moet een bestaande asbestinventarisatie van een asbestdak in het Landelijk Asbestvolgsysteem worden ingevoerd INHOUDSOPGAVE Hoe moet een bestaande asbestinventarisatie van een asbestdak in het Landelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders.

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. Stappenplan Website de Palster Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. 1 Inhoudsopgave: Titel bladzijde Aanmelden op de website 3 Foto s in het fotoboek

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL 1. INLOGGEN IN CMS... 2 2. DASHBOARD... 2 3. SITE STRUCTUUR... 2 4. HOMEPAGE... 2 5. EEN POST TOEVOEGEN... 3 6. EEN PAGINA TOEVOEGEN... 4 7. ALGEMENE UITLEG WORDPRESS

Nadere informatie

Handleiding Mijneigenweb.nl

Handleiding Mijneigenweb.nl Handleiding Mijneigenweb.nl Inhoud 1 Inloggen 2 Kleurenschema en lettertype 2.1 Kies een standaard kleurenschema 2.2 Kleurenschema en lettertypes aanpassen/ zelf samenstellen 3 Logo 4 Visual 4.1 Eigen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten Microsoft Office 365 Quick Start Guide Microsoft Office 365 Quick Start Guide Met deze Microsoft Office 365 Quick Start Guide maakt u binnen 10 minuten

Nadere informatie

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ]

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ] Handleiding Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl [ versie 1.0 ] 2 Handleiding Online IDC-leden account INHOUD 1. Start...4 2. Dashboard...6 3. Uw profiel...7 4. Profiel aanpassen...8

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 Inloggen in het CMS 3 Teksten plaatsen/aanpassen 4 Een link aanmaken 4 Gebruikers toevoegen/ verwijderen 5 Werken

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen po.onderwijsenexaminering.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de ZAREKI-R-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt

Nadere informatie

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual U S E R M A N U A L Auteur Frank van Leeuwen Bedrijf Callenbach Concept Center Document User manual Datum 16 juni 2010 INHOUDSOPGAVE 1 Product bestellen.. 3 1.1 Product opmaken. 3 1.2 Bestelling plaatsen..

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten.

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap 1: DigiD met sms functie Stap 2: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 3: De onderdelen in

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Bloggen op de website van House of Respect

Bloggen op de website van House of Respect BRO=MAN vormgeving Juni 2015 Wij hebben voor de bezoekers van de website een korte toelichting gemaakt hoe een blogbericht te maken en op de website te plaatsen. Nadat u ingelogd bent ziet u aan de rechterzijde

Nadere informatie

Webredactie dashboard

Webredactie dashboard Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheermogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding Klant online inlog

Handleiding Klant online inlog Pagina 1 van 11 Handleiding Klant online inlog Inhoud 1. Over dit document... 2 1.1 Organisatie:... 2 1.2 Doelgroep:... 2 2. Introductie... 2 3. Inloggen klantbeheer... 3 3.1 Gebruiker toevoegen voor klantpagina...

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

HANDLEIDING 1.0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES

HANDLEIDING 1.0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES HANDLEIDING 0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES INHOUD NEVI REGISTRATIE REGISTREREN INLOGEN 4 CONTROLE PANEL: MIJN BEDRIJF 5 BEDRIJFSPAGINA 6 DE VOORKANT 6 HET MANAGEN VAN DE BEDRIJFSPAGINA 7

Nadere informatie