CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA"

Transcriptie

1 TRANSPARANTIEVERSLAG PER 30 JUNI INLEIDING In toepassing van artikel 15 van de Wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor (gecoördineerd op 30 april 2007) dienen bedrijfsrevisoren natuurlijke personen en bedrijfsrevisorenkantoren die wettelijke controles van de jaarrekeningen bij organisaties van openbaar belang uitvoeren, uiterlijk drie maanden na het afsluiten van hun boekjaar op hun websites een jaarlijkse transparantieverklaring te publiceren. Onder organisaties van openbaar belang moet worden verstaan: genoteerde vennootschappen in de zin van artikel 4 van het Wetboek van vennootschappen, kredietinstellingen in de zin van artikel 1 van de wet van 22 maart 1993 op het statuut en het toezicht op de kredietinstellingen en verzekeringsondernemingen in de zin van artikel 2 van de wet van 9 juli 1975 betreffende de controle van de verzekeringsondernemingen. Ingevolge de wettelijke disposities brengen wij onderhavig verslag uit op basis van de toestand van de laatste boekhoudkundige afsluitdatum (30 juni 2014) van ons bedrijfsrevisorenkantoor. Als indeling van dit verslag wordt de volgorde van voormeld artikel 15, 2 van de Wet van 22 juli 1953 gevolgd. 2. JURIDISCHE EN KAPITAALSTRUCTUUR Benaming De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bekend onder de maatschappelijke naam Achiel Clybouw, André Clybouw & Co,, in t kort Clybouw en in het Frans Achiel Clybouw, André Clybouw & Cie, Reviseurs d entreprises, in t kort Clybouw Reviseurs d entreprises. Elk van de maatschappelijke benamingen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

2 Historiek De vennootschap werd opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma bij onderhandse akte opgemaakt op 27 december Diverse wijzigingsakten hebben plaatsgevonden en bij akte van 31 december 1996 de vennootschap omgezet werd in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De statuten werden het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ilse Janssens te Kontich op 6 maart 2006 en werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart 2006 onder nummer Rechtspersonenregister Ondernemingsnummer BTW-nummer De vennootschap is ingeschreven in het RPR Antwerpen. Zij is bekend bij de kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer De vennootschap is een BTW-belastingplichtige en heeft als BTW-nummer BE Registratienummer I.B.R. De vennootschap werd in 1992 ingeschreven bij het Instituut der op de lijst van rechtspersonen en dit onder het nummer B Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap Het kapitaal ven de vennootschap bedraagt ,35 EUR. Het is verdeeld in aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van 1/1000 ste ieder. De volgende personen zijn vennoten van de vennootschap: André Clybouw Arnaud Clybouw 999 aandelen 1 aandeel Maatschappelijke zetel De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2610 Antwerpen (Wilrijk), Oosterveldlaan 246.

3 Contactgegevens Oosterveldlaan 246 B-2610 Antwerpen (Wilrijk) Tel (0) Fax 0032 (0) Website 3. NETWERK Noch de vennootschap, noch de individuele vennoten zijn lid van een geïntegreerd internationaal netwerk van auditkantoren. Voor de volledigheid dient gemeld te worden dat één van de vennoten, André Clybouw, ook erkend is als Réviseur d Entreprises agréé in het Groothertogdom Luxemburg. De Luxemburgse auditactiviteiten worden uitgevoerd door de aldaar erkende vennootschap Clybouw & Associés, réviseurs d entreprises S.à.r.l. met zetel te L-8362 Grass, 4, rue de Kleinbettingen. Verder is één van de vennoten, André Clybouw, bestuurder binnen een ander revisorenkantoor (Grant Thornton - Réviseurs d'entreprises Burg. CVBA). Dit revisorenkantoor is wel aangesloten bij een internationaal netwerk. Voor de transparantieverklaring van dit kantoor wordt verwezen naar zijn website. Daarnaast is een andere vennoot, Arnaud Clybouw, zaakvoerder en vennoot binnen het accountantskantoor Accounting en Computing Burg. BVBA, in het kort A.C. BVBA, met zetel te B-2547 Lint, Liersesteenweg BESTUURSSTRUCTUUR De vennootschap wordt beheerd door zijn statutair zaakvoerder, André Clybouw.

4 5. INTERN KWALITEITSBEHEERSINGSSYSTEEM De werkmethode van de vennootschap wordt gekenmerkt door een belangrijk toezicht van de vennoten André Clybouw en Arnaud Clybouw op de werkzaamheden van het kantoor. Dit toezicht gaat van de cliëntaanvaarding, over de planning- en uitvoeringsfase als de eindafwerking van een dossier leidende tot een controleattest. De door de medewerkers uitgevoerde werkzaamheden worden op systematische wijze gereviseerd door de vennoten. Er wordt gewerkt conform de controlenomen en aanbevelingen uitgevaardigd door het Instituut der. Deze methodiek heeft tot gevolg dat risicogebieden door de kennis en de ervaring van de vennoten op een vlotte wijze kunnen onderkend worden. Verder kunnen auditopdrachten op een efficiënte wijze uitgevoerd worden. Naar het cliënteel toe wordt een toegevoegde waarde gecreëerd door het formuleren van aanbevelingen met het oog op de verbetering van hun organisatie en hun interne controlesysteem. Het kantoor heeft daarbij bijzonder oog voor onder meer volgende principes: In acht nemen van ethische normen Gepaste procedures voor de opdrachtaanvaarding Aangepast personeelsbeleid Passende methodiek bij het uitvoeren van de opdrachten De ondergetekende, André Clybouw, zaakvoerder, bevestigt in toepassing van artikel 15, 2, d) van de Wet van 22 juli 1953 dat hij van mening is dat het binnen de vennootschap ingestelde systeem van interne controle efficiënt werkt met het oog op het waarborgen van de vervulling van hoogkwalitatieve audit- en assurance opdrachten voor de cliënteel in conformiteit met de Belgische wetten, de normen en aanbevelingen uitgevaardigd door het Instituut der en de algemene beginselen van een diligente auditpraktijk. 6. KWALITEITSCONTROLE Elk bedrijfsrevisorenkantoor maakt op regelmatige basis het voorwerp uit van een kwaliteitscontrole die uitgevoerd wordt door het Instituut der. De laatste beëindigde kwaliteitscontrole werd doorgevoerd in Over de commissarismandaten die André Clybouw uitvoert in samenwerking met Grant Thornton - Réviseurs d'entreprises Burg. CVBA (zie supra), vond de laatste kwaliteitscontrole plaats in Verder vond op in 2013 een kwaliteitscontrole plaats binnen de Luxemburgse auditvennootschap Clybouw & Associés, réviseurs d entreprises S.à.r.l. in opdracht van het Institut des Réviseurs d Entreprises (I.R.E.) Luxembourg.

5 7. DE COMMISSARISMANDATEN BIJ ORGANISATIES VAN OPENBAAR BELANG De organisaties van openbaar belang waarvoor Clybouw Burg. BVBA een controle van de rekeningen onder de vorm van het commissarismandaat zoals gedefinieerd in het Wetboek van vennootschappen en desgevallend gepreciseerd in bijzondere wetten (kredietinstellingen, verzekeringsondernemingen, e.d.) heeft uitgevoerd zijn de volgende: Belreca NV, Van Putlei 74-76, 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer Eén van de vennoten, André Clybouw, is revisor erkend voor de kredietinstellingen, financiële holdings, beursvennootschappen, instellingen voor collectieve belegging, beheersvennootschappen van instellingen voor collectieve belegging, verzekeringsondernemingen en pensioenfondsen. De commissarismandaten bij volgende vennootschappen van openbaar belang werden door André Clybouw waargenomen waarbij de audit gevoerd werd door het auditteam van Clybouw Burg. BVBA: Centrale Kredietverlening, afgekort : CKV NV, Mannebeekstraat 33, 8790 Waregem, ondernemingsnummer De voormelde opgaven omvatten geen: Belgische dochterondernemingen van organisaties van openbaar belang waarbij we het mandaat van commissaris uitoefenen; Organisaties van openbaar belang waaraan we diensten verlenen zonder het mandaat van commissaris uit te oefenen; Moedermaatschappijen van organisaties van openbaar belang waarbij wij een mandaat van commissaris uitoefenen.

6 8. ONAFHANKELIJKHEID De interne richtlijnen op het vlak van het cliëntacceptatiebeleid zijn gebaseerd op de wettelijke bepalingen en richtlijnen van het Instituut der. Deze interne richtlijnen zijn van toepassing op alle werkzaamheden die voor cliënten uitgevoerd worden, d.w.z. zowel de aanvaarding van nieuwe cliënten als het vervullen van aanvullende werkzaamheden bij bestaande cliënten. Zij dienen als waarborg dat de vennoten en de medewerkers van de vennootschap onafhankelijk zijn van de cliënten en aldus hun taak op een objectieve wijze kunnen vervullen. De ondergetekende, André Clybouw, zaakvoerder, bevestigt in toepassing van artikel 15, 2, g) van de Wet van 22 juli 1953 dat hij van mening is dat het binnen de vennootschap ingestelde systeem toelaat de onafhankelijkheid van de vennootschap te controleren met het oog op een onafhankelijke dienstverlening naar het cliënteel en naar het maatschappelijk publiek toe. 9. PERMANENTE VORMING De vennootschap stimuleert haar medewerkers om een dispositie tot levenslang leren te ontwikkelen. Wetswijzingen, nieuwe inzichten, een evoluerende maatschappij, e.d. impliceren immers dat het kantoor steeds op de hoogte moet zijn van evoluties teneinde tegemoet te komen aan de vereisten van elke controleopdracht alsook aan de vragen van het cliënteel. Voor wat betreft de vennoten en medewerkers die beschikken over een erkende titel (bedrijfsrevisor, accountant, boekhouder), wordt erop toegezien dat zij voldoen aan de normen inzake permanente vorming die uitgevaardigd zijn door de respectievelijke beroepsinstanties. Arnaud Clybouw, vennoot, is voorzitter van een beroepsvereniging van zelfstandige accountants, belastingconsulenten en bedrijfsrevisoren. Deze beroepsvereniging houdt zich naast de behartiging van de belangen van de economische beroepsbeoefenaars bezig met de organisatie van seminaries gericht op het volgen van de actualiteit in diverse relevante domeinen. De ondergetekende, André Clybouw, zaakvoerder, bevestigt overeenkomstig artikel 15, 2 van de Wet van 22 juli 1953 dat hij van mening is dat het opleidingsbeleid binnen de vennootschap de principes vastgelegd in de artikelen 14, 4 en 31 van de Wet van 22 juli 1953 volgt.

7 10. FINANCIÊLE INFORMATIE De jaarrekening van de vennootschap wordt in toepassing van de wettelijke bepalingen na de goedkeuring door de algemene vergadering der vennoten neergelegd bij de Balanscentrale van de Nationale Bank van België. Zij kan aldaar door het publiek geconsulteerd worden. De laatst beschikbare goedgekeurde jaarrekening betreft deze per 30 juni Volgende kerncijfers m.b.t. de jaarrekening per 30 juni 2013 kunnen weergegeven worden: ACTIVA Vaste activa Vlottende activa PASSIVA Eigen vermogen Voorzieningen en uitgestelde belastingen Schulden RESULTATENREKENING Bedrijfsresultaat Financieel resultaat Uitzonderlijk resultaat Belastingen op het resultaat De jaarrekening per 30 juni 2014 zal neergelegd worden binnen de reguliere termijnen na de vaststelling op de statutaire datum van de jaarvergadering. In toepassing van artikel 15, 2, i) van de Wet van 22 juli 1953 worden hierna detailgegevens verschaft. Deze gegevens hebben betrekking op de periode 1 juli 2013 t.e.m. 30 juni De navolgende cijfers luiden in euro. Voor de goede orde wordt erop gewezen dat dit voorlopige cijfers betreffen die nog niet het voorwerp hebben uitgemaakt van goedkeuring door de algemene vergadering der vennoten:

8 Honoraria m.b.t. wettelijke controle van de jaarrekening en de geconsolideerde jaarrekening ,03 Honoraria m.b.t. andere revisorale opdrachten ,67 Honoraria m.b.t. belastingadviesopdrachten 3.800,00 Honoraria m.b.t. andere opdrachten buiten de revisorale opdrachten 2.875,00 Totale omzet , GRONDSLAGEN VOOR DE VERGOEDING VAN VENNOTEN De bezoldiging van de vennoten is vastgesteld op vast maandelijks bedrag. De resultaten van het boekjaar worden verdeeld over de vennoten in een geest van solidariteit en confraterniteit tussen de vennoten. Voor de goede orde wordt erop gewezen dat de beloning van de vennoten en bij uitbreiding van alle medewerkers van het revisorenkantoor op generlei wijze afhankelijk kan zijn van uitkomsten van wettelijke controles of andere aspecten die de onafhankelijkheid van het revisorenkantoor in het gedrang zou kunnen brengen. 12. ACTUALISATIE De informatie werd bijgewerkt tot en met 30 juni * * * Opgemaakt te Wilrijk (Antwerpen) op 30 september 2014 Clybouw Burg. BVBA Vertegenwoordigd door André Clybouw en Revisor erkend voor de financiële instellingen Zaakvoerder

CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA TRANSPARANTIEVERSLAG PER 30 JUNI 2011 1. INLEIDING In toepassing van artikel 15 van de Wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de en organisatie van het publiek toezicht op het beroep

Nadere informatie

CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

CLYBOUW Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA TRANSPARANTIEVERSLAG PER 30 JUNI 2009 1. INLEIDING In toepassing van artikel 15 van de Wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de en organisatie van het publiek toezicht op het beroep

Nadere informatie

TRANSPARANTIEVERSLAG 2013

TRANSPARANTIEVERSLAG 2013 TRANSPARANTIEVERSLAG 2013 1. Inleiding Dit verslag bevat de informatie zoals bepaald in artikel 15 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren, aangepast

Nadere informatie

Koninklijk besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

Koninklijk besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten Koninklijk besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten Bron : Koninklijk besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

Nadere informatie

INSTITUUT DER BEDRIJFSREVISOREN JAARLIJKSE MEDEDELING M.B.T. DE WERKZAAMHEDEN VAN HET KANTOOR 1 BOEKJAAR AFGESLOTEN OP... (...

INSTITUUT DER BEDRIJFSREVISOREN JAARLIJKSE MEDEDELING M.B.T. DE WERKZAAMHEDEN VAN HET KANTOOR 1 BOEKJAAR AFGESLOTEN OP... (... INSTITUUT DER BEDRIJFSREVISOREN JAARLIJKSE MEDEDELING M.B.T. DE WERKZAAMHEDEN VAN HET KANTOOR 1 BOEKJAAR AFGESLOTEN OP... (... maanden) 2 I. IDENTIFICATIE VAN DE AANGEVER 1. Benaming :. : A/B 3 nr....

Nadere informatie

TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2013

TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2013 TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2013 1. ALGEMENE INFORMATIE VGD Bedrijfsrevisoren is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en

Nadere informatie

VOLMACHT. ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer

VOLMACHT. ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer VOLMACHT " 1 ", 2 vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 4 alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 5 der statuten door respectievelijk

Nadere informatie

TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2014

TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2014 TRANSPARANTIEVERKLARING 31 december 2014 1. ALGEMENE INFORMATIE VGD Bedrijfsrevisoren is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en

Nadere informatie

Klynveld Peat Marwick Goerdeler

Klynveld Peat Marwick Goerdeler Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren Helga Platteau Bedrijfsrevisor Verslag van het College van sen over de geconsolideerde jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2004 en

Nadere informatie

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 22/03/2018. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding.

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 22/03/2018. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding. VERGADERINGEN Volmachten U vindt een volmacht na deze inleiding. Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke persoon of rechtspersoon verleende machtiging om sommige

Nadere informatie

Transparantieverslag 2013

Transparantieverslag 2013 Transparantieverslag 2013 Parmentier Guy Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Parmentier Guy BV ovv BVBA Tel: +32 3 685 40 07 Valkenlaan 31

Nadere informatie

Instituut van de Bedrijfsrevisoren Institut des Réviseurs d'entreprises. Koninklijk Instituut- Institut royal

Instituut van de Bedrijfsrevisoren Institut des Réviseurs d'entreprises. Koninklijk Instituut- Institut royal MEDEDELING(1) 2014/05 VAN HET INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN De Voorzitter Correspondent sg@ibr-ire.be Onzereferte IM/CDH Uwreferte Datum o6-03- 2014 Geachte confrater, Betreft: Melding van commissarismandaten

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Jaarverslag van de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering

Nadere informatie

ISIN BE aandelen,

ISIN BE aandelen, Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING 13 SEPTEMBER 2017 VANAF 17.00 UUR Ondergetekende

Nadere informatie

CALLENS, PIRENNE, THEUNISSEN & C BEDRIJFSREVISOREN

CALLENS, PIRENNE, THEUNISSEN & C BEDRIJFSREVISOREN Transparantieverslag 30 juni 2015 CALLENS, PIRENNE, THEUNISSEN & C BEDRIJFSREVISOREN Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen

Nadere informatie

Praktische nota bij artikel 618 Wetboek van vennootschappen (interimdividend)

Praktische nota bij artikel 618 Wetboek van vennootschappen (interimdividend) Praktische nota bij artikel 618 Wetboek van vennootschappen (interimdividend) Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) heeft met de norm van 10 november 2009 de internationale controlestandaarden (International

Nadere informatie

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 17/03/2016. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding.

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 17/03/2016. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding. VERGADERINGEN Volmachten U vindt een volmacht na deze inleiding. Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke persoon of rechtspersoon verleende machtiging om sommige

Nadere informatie

Houder van3: ISIN BE aandelen,

Houder van3: ISIN BE aandelen, Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING 14 SEPTEMBER 2016 VANAF 17.00 UUR Ondergetekende

Nadere informatie

Bedrijfsrevisor. Verklaring over de jaarrekening zonder voorbehoud

Bedrijfsrevisor. Verklaring over de jaarrekening zonder voorbehoud Burg. CVBA Helga Platteau Verslag van het College van Commissarissen aan de Algemene Vergadering der Aandeelhouders van Euronav NV over de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2008

Nadere informatie

Volmacht Algemene Vergadering WDP Comm. VA 27 april 2016 VOLMACHT

Volmacht Algemene Vergadering WDP Comm. VA 27 april 2016 VOLMACHT VOLMACHT Dit behoorlijk ingevulde, gedateerde en ondertekende papieren formulier moet door WDP Comm. VA worden ontvangen ten laatste op donderdag 21 april 2016 en kan overgemaakt worden: (i) per gewone

Nadere informatie

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 19/03/2015. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding.

VERGADERINGEN. BELRECA NV Bijgewerkt op 19/03/2015. Volmachten. U vindt een volmacht na deze inleiding. VERGADERINGEN Volmachten U vindt een volmacht na deze inleiding. Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke persoon of rechtspersoon verleende machtiging om sommige

Nadere informatie

HERZIENE VOLMACHT Gewone Algemene Vergadering te houden op woensdag 29 april 2015 om 10u30

HERZIENE VOLMACHT Gewone Algemene Vergadering te houden op woensdag 29 april 2015 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke Zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer: BTW BE 0888.728.945 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout HERZIENE VOLMACHT Gewone Algemene Vergadering te houden op

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Jaarverslag van de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering

Nadere informatie

Beslissing van de Tuchtcommissie Nederlandstalige Kamer (art. 58 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van het IBR)

Beslissing van de Tuchtcommissie Nederlandstalige Kamer (art. 58 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van het IBR) Beslissing van de Tuchtcommissie Nederlandstalige Kamer (art. 58 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van het IBR) Openbare terechtzitting van 14 maart 2013 In de zaak 424/11/( )/N De Raad

Nadere informatie

UITNODIGING VOOR GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

UITNODIGING VOOR GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Naamloze vennootschap De Gerlachekaai 20 te 2000 Antwerpen BTW BE 0860 409 202 RPR Antwerpen UITNODIGING VOOR GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS De raad van bestuur heeft de eer de aandeelhouders

Nadere informatie

RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België)

RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING VAN 9 SEPTEMBER 2009 Ondergetekende,..

Nadere informatie

Norm van 10 november 2009 inzake de toepassing van de ISA s in België

Norm van 10 november 2009 inzake de toepassing van de ISA s in België Norm van 10 november 2009 inzake de toepassing van de ISA s in België Overeenkomstig de wettelijke bepalingen, vervat in het artikel 30 van de wet van 22 juli 1953, heeft deze norm, goedgekeurd door de

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER Ondergetekende naam: (indien aandeelhouder een vennootschap is) juridische vorm: adres / zetel: eigenaar van: vennootschapsnaam: aande(e)l(en)van de vennootschap COIL SA/NV

Nadere informatie

G R O E P B R U S S E L L A M B E R T

G R O E P B R U S S E L L A M B E R T G R O E P B R U S S E L L A M B E R T Naamloze Vennootschap Maatschappelijke zetel: Marnixlaan 24 1000 Brussel Ondernemingsnummer: 0407.040.209 RPR Brussel De aandeelhouders en obligatiehouders worden

Nadere informatie

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918 Naamloze Vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht of openbare Vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem Ondernemingsnummer 0458.623.918

Nadere informatie

HERZIENE STEMMING PER BRIEF Gewone Algemene Vergadering te houden op woensdag 29 april 2015 om 10u30

HERZIENE STEMMING PER BRIEF Gewone Algemene Vergadering te houden op woensdag 29 april 2015 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke Zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer: BTW BE 0888.728.945 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout HERZIENE STEMMING PER BRIEF Gewone Algemene Vergadering te

Nadere informatie

Instituut van de Bedrijfsrevisoren Institut des Réviseurs d'entreprises

Instituut van de Bedrijfsrevisoren Institut des Réviseurs d'entreprises OMZENDBRIEF D. 019/07 De Voorzitter Correspondent sg@ibr-ire.be Onze referte IMIWDB/svds Uw referte Datum 29 augustus 2007 Geachte Confrater, Betreft: Toepassing van de wettelijke bepalingen inzake de

Nadere informatie

PinguinLutosa NV. Uitgifte van aandelen zonder vermelding nominale waarde beneden fractiewaarde

PinguinLutosa NV. Uitgifte van aandelen zonder vermelding nominale waarde beneden fractiewaarde Deloitte Bedrijfsrevisoren President Kennedypark 8a 8500 Kortrijk Belgium Tel. + 32 56 59 45 40 Fax + 32 56 59 45 41 www.deloitte.be Uitgifte van aandelen zonder vermelding nominale waarde beneden fractiewaarde

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER Ondergetekende naam: (indien aandeelhouder een vennootschap is) juridische vorm: adres / zetel: eigenaar van: vennootschapsnaam: aande(e)l(en)van de vennootschap COIL SA/NV

Nadere informatie

Comm. VA Wereldhave Belgium SCA - Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering - VOLMACHTFORMULIER VOLMACHT

Comm. VA Wereldhave Belgium SCA - Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering - VOLMACHTFORMULIER VOLMACHT VOLMACHT Ondergetekende: met woonplaats te ------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Studiedag - Journée d études De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007

Studiedag - Journée d études De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007 Studiedag - Journée d études De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007 21.01.2008 Openbaar register Pierre P. Berger, Voorzitter 21.01.2008

Nadere informatie

Instituut der Bedrijfsrevisoren Institut des Reviseurs d'entreprises

Instituut der Bedrijfsrevisoren Institut des Reviseurs d'entreprises MEDEDELING AAN DE LEDEN De Voorzitter Correspondent sg@ibr-ire_be Onze referte DS/AK/svds Uw referte Datum 27 april 2007 Geachte Confrater, Betreft: Omzetting van de Europese Richtlijn van 17 mei 2006

Nadere informatie

Gezien de commentaren ontvangen op deze openbare raadpleging;

Gezien de commentaren ontvangen op deze openbare raadpleging; Ontwerp van norm inzake de toepassing van de nieuwe en herziene Internationale controlestandaarden (ISA s) in België en tot vervanging van de norm van 10 november 2009 inzake de toepassing van de ISA s

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER Ondergetekende naam: (indien aandeelhouder een vennootschap is) Juridische vorm Adres / zetel: eigenaar van: aande(e)l(en) van de vennootschap: vennootschapsnaam: UNITED ANODISERS

Nadere informatie

Gelet op het koninklijk besluit van 30 april 2007 betreffende de erkenning van bedrijfsrevisoren en het openbaar register;

Gelet op het koninklijk besluit van 30 april 2007 betreffende de erkenning van bedrijfsrevisoren en het openbaar register; Koninklijk besluit van 21 juli 2017 betreffende de toekenning van de hoedanigheid van bedrijfsrevisor alsook de inschrijving en registratie in het openbaar register van de bedrijfsrevisoren Bron : Koninklijk

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

Studiedag - Journée d études. De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007

Studiedag - Journée d études. De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007 Studiedag - Journée d études De wet van 1953 gewijzigd door het KB van 21 april 2007 La loi de 1953 modifiée par l AR du 21 avril 2007 12.10.2007 Openbaar register Pierre P. Berger, Voorzitter 12.10.2007

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

GEWONE ALGEMENE VERGADERING Naamloze Vennootschap Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 66 2600 Berchem - Antwerpen Ondernemingsnummer 0431.391.860 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0431.391.860

Nadere informatie

Ondernemingsnummer (RPR Antwerpen) BTW: BE

Ondernemingsnummer (RPR Antwerpen) BTW: BE Naamloze Vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht of openbare Vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem Ondernemingsnummer 0431.391.860

Nadere informatie

VOLMACHT. Ondergetekende: --------------------------------------------------------------------------------------------- [naam],

VOLMACHT. Ondergetekende: --------------------------------------------------------------------------------------------- [naam], VOLMACHT Ondergetekende: met woonplaats te ------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

GEWONE ALGEMENE VERGADERING Naamloze Vennootschap Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Generaal Lemanstraat 74 2600 Berchem - Antwerpen Ondernemingsnummer 0431.391.860 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0431.391.860

Nadere informatie

HOOFDSTUK I. Definities. Artikel 1. Voor de toepassing van dit besluit wordt verstaan onder :

HOOFDSTUK I. Definities. Artikel 1. Voor de toepassing van dit besluit wordt verstaan onder : Koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon Bron : Koninklijk besluit van 15

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 16 MEI 2014

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 16 MEI 2014 KINEPOLIS GROUP NV Naamloze vennootschap die publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Eeuwfeestlaan 20 1020 Brussel Ondernemingsnummer BTW BE 0415.928.179 RPR Brussel NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie

A. Inleiding. beroepen. 2 Hervorming verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie L158 van 27 mei 2014.

A. Inleiding. beroepen. 2 Hervorming verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie L158 van 27 mei 2014. Advies van 7 september 2017 over het ontwerp van koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 12 november 2012 met betrekking tot de beheervennootschappen van instellingen voor collectieve

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 24 APRIL 2015 De gewone algemene

Nadere informatie

OPROEPING. 2. Bespreking en goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012.

OPROEPING. 2. Bespreking en goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012. ARSEUS Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Textielstraat 24, 8790 Waregem Btw BE 0890.535.026 RPR Kortrijk OPROEPING De raad van bestuur heeft de eer de

Nadere informatie

FNG NAAMLOZE VENOOTSCHAP Statutaire zetel: Zoetermeer, Nederland. Nederlandse Kamer van Koophandel: (hierna de "Vennootschap")

FNG NAAMLOZE VENOOTSCHAP Statutaire zetel: Zoetermeer, Nederland. Nederlandse Kamer van Koophandel: (hierna de Vennootschap) FNG NAAMLOZE VENOOTSCHAP Statutaire zetel: Zoetermeer, Nederland Nederlandse Kamer van Koophandel: 16014685 (hierna de "Vennootschap") BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUUR MET BETREKKING TOT DE WIJZIGING

Nadere informatie

Norm inzake de toepassing van de ISA's in Belgie

Norm inzake de toepassing van de ISA's in Belgie Norm inzake de toepassing van de ISA's in Belgie De Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, Overwegende dat het moderniseren van het norrnatief kader voor de uitvoering van revisorale opdrachten

Nadere informatie

PinguinLutosa NV. Uitgifte warranten met opheffing voorkeurrecht

PinguinLutosa NV. Uitgifte warranten met opheffing voorkeurrecht Deloitte Bedrijfsrevisoren President Kennedypark 8a 8500 Kortrijk Belgium Tel. + 32 56 59 45 40 Fax + 32 56 59 45 41 www.deloitte.be Uitgifte warranten met opheffing voorkeurrecht Verslag van de commissaris

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Mechelen

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Mechelen TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg 4 2800 Mechelen RPR Mechelen 0477.702.333 UITNODIGING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS De raad van

Nadere informatie

OPROEPING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TE HOUDEN OP 18 DECEMBER 2013 VANAF 17 UUR

OPROEPING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TE HOUDEN OP 18 DECEMBER 2013 VANAF 17 UUR RealDolmen Naamloze vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) OPROEPING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TE HOUDEN OP 18 DECEMBER

Nadere informatie

Naamloze vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen. BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België)

Naamloze vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen. BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) Naamloze vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) OPROEPING VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING OP 10 SEPTEMBER 2014 VANAF 17.00 UUR

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628. LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Verslag van de raad van bestuur op de gewone algemene vergadering van

Nadere informatie

MIKO NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr R.P.R. Turnhout

MIKO NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr R.P.R. Turnhout MIKO NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 R.P.R. Turnhout PROCES-VERBAAL VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 22 MEI 2012

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde

Nadere informatie

KBC BANK Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel. BTW BE (RPR Brussel)

KBC BANK Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel. BTW BE (RPR Brussel) KBC BANK Naamloze Vennootschap Havenlaan 2-1080 Brussel BTW BE 0462.920.226 (RPR Brussel) Oproeping tot de Jaarvergadering en de Buitengewone Algemene Vergadering van KBC Bank NV die zullen plaatsvinden

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 20 APRIL 2010

AANKONDIGING VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 20 APRIL 2010 TiGenix Naamloze vennootschap Romeinse Straat 12/2 3001 Leuven BTW nr. BE 0471.340.123 RPR Leuven AANKONDIGING VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 20 APRIL 2010 De raad van bestuur

Nadere informatie

A. Inleiding. De Hoge Raad had zijn advies uitgebracht op 7 september 2017.

A. Inleiding. De Hoge Raad had zijn advies uitgebracht op 7 september 2017. Advies van 20 december 2017 over het ontwerp van koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 12 november 2012 met betrekking tot de beheervennootschappen van instellingen voor collectieve

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te.

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te. RETAIL ESTATES Naamloze Vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht Zetel: Industrielaan 6, B-1740 Ternat Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) VOLMACHT VOOR

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 27 APRIL 2016

OPROEPING TOT DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 27 APRIL 2016 WAREHOUSES DE PAUW commanditaire vennootschap op aandelen openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan maatschappelijke zetel:

Nadere informatie

Bestuur en aandeelhouderschap van erkende professionele vennootschappen

Bestuur en aandeelhouderschap van erkende professionele vennootschappen Bestuur en aandeelhouderschap van erkende professionele vennootschappen L. DHAENE I. Inleiding Een accountant en/of een belastingconsulent kan zich, met het oog op een gezamenlijke uitoefening van professionele

Nadere informatie

Vennootschapsvormen en de daaraan gekoppelde keuzes, en risico s. Bruno De Vuyst. VUB Starterseminarie 18 oktober 2007 NV: 61.500.

Vennootschapsvormen en de daaraan gekoppelde keuzes, en risico s. Bruno De Vuyst. VUB Starterseminarie 18 oktober 2007 NV: 61.500. MARX VAN RANST VERMEERSCH & PARTNERS The LAW FIRM that WORKS Vennootschapsvormen en de daaraan gekoppelde keuzes, en risico s VUB Starterseminarie 18 oktober 2007 Bruno De Vuyst MVV&P - 2007 Vereist aantal

Nadere informatie

Voorstel van besluit: goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur. Voorstel van besluit: goedkeuring van het remuneratieverslag

Voorstel van besluit: goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur. Voorstel van besluit: goedkeuring van het remuneratieverslag Etn. Fr. Colruyt NV Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: Edingensesteenweg 196 1500 Halle BTW-BE0400.378.485 RPR Brussel De aandeelhouders worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Gewone Algemene

Nadere informatie

naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE (RPR Hasselt)

naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE (RPR Hasselt) naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE 0876.488.436 (RPR Hasselt) VOLMACHT gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden gehouden op donderdag 21 mei 2015 om 10.00

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 8 MEI 2019

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 8 MEI 2019 KINEPOLIS GROUP NV Naamloze vennootschap die publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Eeuwfeestlaan 20 1020 Brussel Ondernemingsnummer BTW BE 0415.928.179 RPR Brussel NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie

AGENDA EN VOORSTELLEN TOT BESLUIT

AGENDA EN VOORSTELLEN TOT BESLUIT VGP NV Greenland Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, bus 4 1090 Brussel (Jette) Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Brussel) BTW BE 0887.216.042 www.vgpparks.eu (de Vennootschap ) De aandeelhouders worden

Nadere informatie

Omzetting van vennootschappen Een specifieke taak, bij wet toevertrouwd aan uw bedrijfsrevisor of externe accountant

Omzetting van vennootschappen Een specifieke taak, bij wet toevertrouwd aan uw bedrijfsrevisor of externe accountant 2. Bas i s reg el s voor een g ezon d f i n an ci eel b el ei d Omzetting van vennootschappen Een specifieke taak, bij wet toevertrouwd aan uw bedrijfsrevisor of externe accountant SPECIFIEKE OPDRACHTEN

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE ALGEMENE VERGADERING

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE ALGEMENE VERGADERING LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE ALGEMENE VERGADERING De Raad van Bestuur heeft het genoegen de aandeelhouders van Lotus Bakeries NV uit te nodigen tot de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg 4 2800 Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen 0477.702.333 UITNODIGING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

Checklist oprichting vennootschap. Identificatie. Nuttige adressen. Checklist

Checklist oprichting vennootschap. Identificatie. Nuttige adressen. Checklist Checklist oprichting vennootschap Identificatie rechtsvorm (bvba/nv/cva/cv/cvoha) naam verkorte benaming zetel (adres) telefoon fax kontaktpersoon Nuttige adressen accountant (adres, telefoon, fax, kontaktpersoon)

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2005 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2005 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2005 OM 14.30 UUR Heden, op 17 mei 2005

Nadere informatie

VOLMACHT. Buitengewone Algemene Vergadering van Resilux NV d.d. vrijdag 20 mei Ondergetekende:

VOLMACHT. Buitengewone Algemene Vergadering van Resilux NV d.d. vrijdag 20 mei Ondergetekende: VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering van Resilux NV d.d. vrijdag 20 mei 2011 Ondergetekende: (Voor natuurlijke personen: naam, voornamen, adres en rijksregisternummer) (Voor rechtspersonen: naam,

Nadere informatie

VASTNED RETAIL BELGIUM

VASTNED RETAIL BELGIUM VOLMACHT Ondergetekende, 1. Rechtspersoon: of Maatschappelijke benaming en rechtsvorm: Maatschappelijke zetel: Geldig vertegenwoordigd door: Wonende te: 2. Natuurlijke persoon: Familienaam: Voornaam: Woonplaats:

Nadere informatie

Lampiris Coop cvba Rue Saint-Laurent LUIK Ondernemingsnummer: (de Vennootschap)

Lampiris Coop cvba Rue Saint-Laurent LUIK Ondernemingsnummer: (de Vennootschap) Lampiris Coop cvba Rue Saint-Laurent 54 4000 LUIK Ondernemingsnummer: 0846.628.569 (de Vennootschap) VERSLAG VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 27 JUNI 2017 Op achtentwintig juni tweeduizend zestien

Nadere informatie

ONTEX GROUP NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Korte Keppestraat 21/31 9320 Aalst ONDERNEMINGSNUMMER 0550.880.915 RECHTSPERSONENREGISTER DENDERMONDE

ONTEX GROUP NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Korte Keppestraat 21/31 9320 Aalst ONDERNEMINGSNUMMER 0550.880.915 RECHTSPERSONENREGISTER DENDERMONDE ONTEX GROUP NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Korte Keppestraat 21/31 9320 Aalst ONDERNEMINGSNUMMER 0550.880.915 RECHTSPERSONENREGISTER DENDERMONDE (de "Vennootschap") BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Nadere informatie

Uitnodiging voor de gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden gehouden op donderdag 24 mei 2012 om 10 uur

Uitnodiging voor de gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden gehouden op donderdag 24 mei 2012 om 10 uur naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) Uitnodiging voor de gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

"ECODIS" in vereffening Naamloze vennootschap. Brechtsebaan 30 2900 Schoten. RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157. (de "Vennootschap")

ECODIS in vereffening Naamloze vennootschap. Brechtsebaan 30 2900 Schoten. RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157. (de Vennootschap) "ECODIS" in vereffening Naamloze vennootschap Brechtsebaan 30 2900 Schoten RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157 (de "Vennootschap") De vereffenaar van de Vennootschap nodigt u bij deze graag

Nadere informatie

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap )

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap ) VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www.vgpparks.eu (de Vennootschap ) De aandeelhouders worden hierbij uitgenodigd om de buitengewone

Nadere informatie

VOLMACHT. Ondergetekende, 1. Rechtspersoon:

VOLMACHT. Ondergetekende, 1. Rechtspersoon: VOLMACHT Ondergetekende, 1. Rechtspersoon: Maatschappelijke benaming en rechtsvorm: Maatschappelijke zetel: Geldig vertegenwoordigd door: Wonende te: of 2. Natuurlijke persoon: Familienaam: Voornaam: Woonplaats:

Nadere informatie

Onze vennootschap werd opgericht op 24 juni 1996 en heeft op 31 december 2015 haar negentiende boekjaar afgesloten.

Onze vennootschap werd opgericht op 24 juni 1996 en heeft op 31 december 2015 haar negentiende boekjaar afgesloten. INTERKABEL Aan de Algemene Vergadering van Interkabel Vlaanderen cvba Mevrouw Mijnheer Onze vennootschap werd opgericht op 24 juni 1996 en heeft op 31 december 2015 haar negentiende boekjaar afgesloten.

Nadere informatie

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017 OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017 Geachte Aandeelhouder, Betreft : Gewone algemene vergadering van 16 mei 2017 om 14 uur De Statutaire Zaakvoerder heeft het genoegen

Nadere informatie

b. De vertegenwoordiger-natuurlijke persoon... 20 c. De andere aangestelden... 27 d. Het bestuur... 27

b. De vertegenwoordiger-natuurlijke persoon... 20 c. De andere aangestelden... 27 d. Het bestuur... 27 INHOUD Voorwoord: De uitoefening van een vrij en gereglementeerd cijferberoep door een rechtspersoon (wet van 18 januari 2010) door Sabine Laruelle, Minister van KMO s, Zelfstandigen, Landbouw en Wetenschapsbeleid.......................................

Nadere informatie

Studiedag Journée d études

Studiedag Journée d études Studiedag Journée d études Beroepsgeheim en onafhankelijkheid: de deontologie van de bedrijfsrevisor Secret professionnel et indépendance : la déontologie du réviseur d entreprises Isabelle MEUNIER, Bedrijfsrevisor,

Nadere informatie

bijlage IV A. Inleiding B. Advies van de Hoge raad HOGE RAAD VOOR DE ECONOMISCHE BEROEPEN

bijlage IV A. Inleiding B. Advies van de Hoge raad HOGE RAAD VOOR DE ECONOMISCHE BEROEPEN HOGE RAAD VOOR DE ECONOMISCHE BEROEPEN North Gate III 5 e verdieping Koning Albert II-laan 16-1000 Brussel Tel.02/206.48.71 Fax 02/201.66.19 E-mail : CSPEHREB@skynet.be Advies van 21 november 2001 omtrent

Nadere informatie

0296/05/N en 0302/05/N Tuchtcommissie van 13 juni 2006 (tussenbeslissing; beroep aangetekend)

0296/05/N en 0302/05/N Tuchtcommissie van 13 juni 2006 (tussenbeslissing; beroep aangetekend) 0296/05/N en 0302/05/N Tuchtcommissie van 13 juni 2006 (tussenbeslissing; beroep aangetekend) Tekortkomingen aan de beroepsverplichtingen die ten grondslag liggen aan de uitoefening van het beroep onafhankelijkheid

Nadere informatie

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel)

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel BTW BE 0403.227.515 (RPR Brussel) VOLMACHT Ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming

Nadere informatie

IBR - nummer verzekeringnemer: (verplicht in te vullen! enkel reeds door het IBR erkende natuurlijke - en/of rechtspersonen kunnen toetreden)

IBR - nummer verzekeringnemer: (verplicht in te vullen! enkel reeds door het IBR erkende natuurlijke - en/of rechtspersonen kunnen toetreden) COLLECTIEVE POLIS BURGERLIJKE BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID IBR - TOETREDINGSFORMULIER - - TOETREDINGSFORMULIER - INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG TE BEZORGEN AAN WILLEMOT NV via IBR@willemot.be of onderstaande

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

pwc UMICORE NV 27 maart2013

pwc UMICORE NV 27 maart2013 UMICORE NV Verslag van de commissaris aan de algemene vergadering van aandeelhouders over de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2012 27 maart2013 VERSLAG VAN DE COMMISSAMS AAN DE

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE

VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE IN KADER VAN ARTIKEL 582 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN 4ENERGY INVEST NV GEVESTIGD

Nadere informatie

OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING KINEPOLIS GROUP NV Naamloze vennootschap die publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Eeuwfeestlaan 20 1020 Brussel Ondernemingsnummer BTW BE 0415.928.179 RPR Brussel OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer LOTUS BAKERIES NV Gentstraat 1 9971 LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer 0401.030.860 Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 13 mei 2016 Op vrijdag

Nadere informatie

AGENDA AANGEVULD NA UITOEFENING AGENDERINGSRECHT tot en met 5 mei 2014

AGENDA AANGEVULD NA UITOEFENING AGENDERINGSRECHT tot en met 5 mei 2014 ACCENTIS NAAMLOZE VENNOOTSCHAP PUBLIEKE VENNOOTSCHAP DIE EEN OPENBAAR BEROEP DOET OP HET SPAARWEZEN. Zetel : Oostkaai 50, 8900 Ieper Ondernemingsnummer (RPR Ieper) 0454.201.41 AGENDA AANGEVULD NA UITOEFENING

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde aandelen

Nadere informatie

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap )

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap ) VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www.vgpparks.eu (de Vennootschap ) De aandeelhouders worden hierbij uitgenodigd om de buitengewone

Nadere informatie