Nieuwsbrief 30 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 30 september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 30 september 2016 In dit nummer 1 Kijk lessen Lesmethode 3 Vakantie lessen Tolbrug 4 Vakantie lessen Heeswijk 5 Versneld traject 6 Vakantie turbo 7 Evenementen & vrije dagen seizoen Sinterklaas Zondagmiddag 20 november komt sinterklaas ons verblijden met zijn bezoek. We gaan weer superleuk zwemmen met de pieten. Houd deze dag alvast vrij in jullie agenda. 1. Kijk lessen Om jullie als ouders betrokken te houden bij de vorderingen van uw kind willen we graag momenten aanbieden om te kijken naar de lessen. We hebben daarin gekozen voor verschillende vormen en momenten. Zodat er regelmatig een moment is maar er zo min mogelijk lestijd verloren gaat. We hebben in de planning geprobeerd om regelmatig een moment te creëren. Het aantal prikkels wat een kind ervaart heeft invloed op de prestaties en leermomenten tijdens de les. Ruis is een groot onderdeel dat de concentratie verstoort. Daarom kiezen we er bewust voor om rust te creëren in de zwemzaal en daarom geen ouders toe te staan tijdens de les. De planning van alle kijk momenten is als volgt: - Vrijdag 14 oktober t/m donderdag 20 oktober kijk les - Vrijdag 9 december t/m donderdag 15 december foto moment - Vrijdag 17 februari t/m donderdag 23 februari kijk les - Vrijdag 7 april t/m donderdag 13 april foto moment - Vrijdag 7 juli t/m donderdag 13 juli mee zwemles 1) Kijk les Tijdens de kijk les mag u als ouder/verzorger binnen kijken tijdens de gehele les. Wel willen we hierin vragen of u er rekening mee wilt houden dat de les zo min mogelijk verstoord wordt door mensen die rondlopen of praten tijdens de les. Daarmee willen we een zo reëel mogelijk beeld geven van hoe het er normaal aan toe gaat tijdens de les. 2) Foto moment Hierin bieden we de mogelijkheid een keer extra binnen te kijken en om foto s te maken. Dit doen we tijdens de laatste 10 minuten van de les, de docent komt jullie hiervoor naar binnen vragen. Hierin kunnen jullie nog een klein stukje van de les zien en tijdens het spelen hebben de kinderen zelf nog de mogelijkheid om dingen te laten zien aan jullie. 3) Mee zwemles Als laatste les voor de zomervakantie sluiten we af met een mee zwemles. Hierdoor kunnen we tips mee geven voor de vakantie en kunnen we makkelijk vragen beantwoorden. Wilt u er alstublieft rekening mee houden dat de lessen zo min mogelijk gestoord worden en alles veilig verloopt, denk hieraan ook aan rondlopende broertjes/zusjes en volgt u alstublieft de instructies op van de docenten.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF ZWEMSCHOOL SANDRA 2. Lesmethode De zwemlessen De eerste lessen wordt er vooral gewerkt aan watervrij worden en watergevoel opbouwen. De 8 basiselementen worden dan ook op verschillende manieren geoefend: 1) te water gaan 2) onder water gaan, zijn en blijven 3) drijven 4) watertrappen 5) survival 6) ademhaling 7) draaien 8) voortbewegen Wanneer deze basiselementen goed gaan wordt het basiselement voortbewegen gesplitst in: a) rugcrawl b) borstcrawl c) enkelvoudige rugslag d) schoolslag Op bouw van de les De les wordt gestart met een inleidend stukje. Hierin worden vaak verschillende vormen van de 8 basiselementen behandeld. Het is fijn dat kinderen op tijd aanwezig zijn in de les zodat ze dit niet missen. Deze eerste opbouw is ook van belang bij het verdere verloop van de les. De opbouw van de les is afhankelijk van de duur van de les. Wanneer de kinderen 30 minuten zwemmen kan er minder lang op een onderdeel geoefend worden dan wanneer de les 45 of 60 minuten duurt. Bij sommige kinderen speelt dit een rol in het aanleren van bepaalde slagen. Want veel kinderen moeten eerst weer even wennen en kunnen dan pas weer door met het aanleren van nieuwe oefenstof. In de les proberen we de oefenstof gevarieerd aan te bieden en de oefentijd niet te lang maar ook niet te kort te maken. De lengte van de oefenblokken is ook afhankelijk van de concentratie. Aan het einde van de les mogen kinderen nog even vrij spelen. Dit is ook een waardevol onderdeel van de les waarin kinderen op eigen wijze met het gene wat zij al kunnen in het water aan de slag gaan. Vaak zien we dat kinderen de beleefde succes ervaring van die les gaan herhalen. Ook sociale verhoudingen worden dan vaak extra duidelijk. Kinderen vinden het ook vaak heel plezierig en plezier in het water is natuurlijk ook heel belangrijk. Niveaus Er zijn bij het zwemmen 7 verschillende niveaus: Niveau 1: Watergewenning / watergevoel Niveau 2: Enkelvoudige rugslag Niveau 3: Borst en rugcrawl Niveau 4: Schoolslag Niveau 5: Diploma A Niveau 6: Diploma B Niveau 7: Diploma C Niveau 1 t/m 5 behoren tot het A diploma, niveau 6 is het B diploma en niveau 7 is het C diploma.

3 NIEUWSBRIEF ZWEMSCHOOL SANDRA PAGINA 3 Bij diploma A heeft ieder niveau een apart hoofddoel, maar wordt er zeker ook al aandacht besteed aan de onderdelen uit de andere niveaus. Het kan dan ook zijn dat uw kind door het ene niveau sneller gaat als door het andere niveau. Is uw kind erg bang dan zal het wat meer tijd nodig hebben voor niveau 1. Heeft uw kind moeite met de motoriek en coördinatie dan zal hij/zij meer tijd nodig hebben om de techniek van de zwemslagen onder de knie te krijgen. Na iedere les worden de vorderingen van uw kind bijgehouden via de zwemscores. Deze geven aan wat u kind al beheerst en waar aan gewerkt is. Soms zullen daar ook dingen bij staan die wel al behandeld zijn en nog niet zijn aangevinkt. De reden hiervoor is dat als een kind één keer iets kan, dat dat niet wil zeggen dat een kind dat onderdeel ook volledig beheerst. Maar ook kan het zo zijn dat de lesgever juist de aandacht van de les op een ander onderdeel heeft gelegd. De scores worden individueel per kind ingevuld. Kinderen volgen allemaal hun eigen leer route en zijn dus ook niet te vergelijk met andere kinderen. Er zijn kinderen die sneller zijn en er zijn zeker ook kinderen die meer tijd nodig hebben. Het kan dus ook zo zijn dat kinderen uit de zelfde groep in andere niveaus zwemmen, Hierin wordt rekening gehouden met de oefenstof die wordt aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in verfijning techniek of andere oefeningen. 3. Vakantie lessen Tolbrug Tijdens de herfstvakantie is het mogelijk om extra lessen te zwemmen of om inhaal lessen in te plannen. Deze lessen worden gegeven in de Tolbrug, adres: Henri Dunantstraat 7 's-hertogenbosch Maandag 24 oktober uur niveau 1, uur kleine groep Dinsdag 25 oktober uur niveau 1,2 Donderdag 27 oktober uur niveau 1,2 Vrijdag 28 oktober uur niveau 1,2 Zaterdag 29 oktober uur niveau 1, uur niveau 2,3, uur niveau 1, uur niveau 5,6, uur niveau 2,3, uur niveau 5,6, uur niveau 1,2, uur kleine groep Opgeven hiervoor kun je door te mailen naar Sandra of Danielle

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF ZWEMSCHOOL SANDRA 4. Vakantie lessen Heeswijk Tijdens de herfstvakantie is het ook mogelijk om extra lessen te zwemmen of om inhaal lessen in te plannen in Heeswijk-Dinther. Adres: Meerstraat 30B. De lessen worden gegeven op: Maandag 24 oktober uur alle niveaus Dinsdag 25 oktober uur alle niveaus Woensdag 26 oktober uur alle niveaus Donderdag 27 oktober uur alle niveaus Ook is het mogelijk om prive lessen of kleine groep lessen in te plannen, dit doen we graag in overleg. Opgeven hiervoor kun je door te mailen naar sandra of danielle 5. Versneld traject In de herfstvakantie bieden we een versneld traject aan voor het A, B of C-diploma. De kinderen zwemmen bij dit versneld traject 6 dagen 2 uur per dag. Dit is vrij intensief maar vaak wordt dit ook wel als erg leuk ervaren door de kinderen. Aan het einde van de week ronden we af met het diploma zwemmen, alleen wanneer kinderen echt niet kunnen voldoen aan de eisen van het diploma dan wordt er uitgeweken naar het certificaat. Om deel te nemen aan het versneld traject willen we dat de kinderen de basis van de schoolslag kunnen. De periode is namelijk anders te kort om de schoolslag (de moeilijkste slag) geautomatiseerd te krijgen. Dag Tijd Locatie Zondag 23 oktober uur Heeswijk-Dinther Maandag 24 oktober uur Sportiom Dinsdag 25 oktober uur Sportiom Woensdag 26 oktober uur Sportiom Donderdag 27 oktober uur Sportiom Vrijdag 28 oktober uur Sportiom uur Diploma zwemmen Sportiom Kosten De kosten voor het versneld traject zijn: 175,-. Dit is inclusief de kosten voor het diploma zwemmen. Betalen kan contant, pinnen of overmaken op bankrekeningnummer: NL82 RABO t.n.v. Zwemschool Sandra Hoevenaars o.v.v. voor en achternaam van uw kind. Opgeven versneld traject Opgeven kan bij Sandra of Danielle via de mail. Na het opgeven ontvang je nog meer informatie.

5 NIEUWSBRIEF ZWEMSCHOOL SANDRA PAGINA 5 6. Vakantie turbo Voor het A-diploma staan ongeveer klokuren. Om de duur na het a diploma wat te verkorten bieden we voor kinderen van niveau 1 t/m 4 de vakantie turbo aan. Hierin zwemmen ze 4 dagen 2 uur per dag. Waarin ruimte en tijd wordt genomen om dingen nieuwe dingen te leren of te begeleiden in hun angsten. Daarnaast merken we dat het erg fijn werkt in de vakanties omdat ze dan minder andere verplichtingen al hebben en dus frisser in de lessen starten. Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Donderdag 27 oktober Locatie De lessen worden gegeven op onze locatie: Meerstraat 30B Heeswijk-Dinther. Kosten De vakantie turbo kost 100,00. Betalen kan contant, pinnen of overmaken op bankrekeningnummer: NL82 RABO t.n.v. Zwemschool Sandra Hoevenaars o.v.v. voor en achternaam van uw kind. Opgeven vakantie turbo Opgeven kan bij Sandra of Danielle via de mail. Danielle@zwemschoolsandra.nl Sandra@zwemschoolsandra.nl 7. Evenementen & vrije dagen seizoen Kijk les Vrijdag 14 oktober 2016 t/m donderdag 20 oktober 2016 Herfstvakantie Maandag 24 oktober 2016 t/m zondag 30 oktober 2016 Sinterklaas zwemmen Zondag 20 november 2016 Sinterklaas Maandag 5 december 2016 vanaf uur geen lessen Foto moment Vrijdag 9 december 2016 t/m donderdag 15 december 2016 Kerstvakantie Zaterdag 24 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017 Kijk les Vrijdag 17 februari 2017 t/m donderdag 23 februari 2017 Carnavalsvakantie Zaterdag 25 februari 2017 t/m vrijdag 3 maart 2017 Foto moment Vrijdag 7 april 2017 t/m donderdag 13 april 2017 Pasen Zondag 16 en maandag 17 april 2017 Meivakantie Maandag 24 april 2017 t/m zondag 7 mei 2017 Hemelvaart Donderdag 25 mei 2017 t/m zondag 28 mei 2017 Pinksteren Zondag 4 en maandag 5 juni 2017 Mee zwemles Vrijdag 7 juli 2017 t/m donderdag 13 juli 2017 Zomervakantie Vrijdag 14 juli 2017 t/m zondag 27 augustus 2017

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

Zwemschool Instituut voor Sportstudies

Zwemschool Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject/ spettertraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren van zwemslagen,

Nadere informatie

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep. Informatiefolder Zwem ABC Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.nl Fijn dat u geïnteresseerd bent in de zwemlessen van Zwemcomplex

Nadere informatie

ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA

ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA In dit les plan zullen wij duidelijk maken op welke manier er wordt gewerkt richting de eindtermen van het Zwem-ABC. Door middel van dit plan maken wij onze werkwijze inzichtelijk

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen ZUIDERPOORTBAD 2018-201 Welkom bij het ZuiderpoortBad Uw kind gaat leren zwemmen bij het zuiderpoortbad. Dat is een belangrijk moment voor uw kind en natuurlijk ook

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2019 Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Doelstellingen van Zwem-ABC (basiselementen)

Doelstellingen van Zwem-ABC (basiselementen) Doelstellingen van Zwem-ABC (basiselementen) Het eerste doel van zwemlessen is zwemveiligheid. Zwemonderwijs is bedoeld om de kans op verdrinking te minimaliseren. Maar het zwemonderwijs doet meer. Het

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2017 Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Rooster september Sportiom: Zaterdag kaarten: Anne-Marie. Doel groepen bad. Tijd Les Lesgever 1 Lesgever 2 Lesgever 3 Lesgever 4

Rooster september Sportiom: Zaterdag kaarten: Anne-Marie. Doel groepen bad. Tijd Les Lesgever 1 Lesgever 2 Lesgever 3 Lesgever 4 Sportiom: kaarten: AnneMarie Doel groepen bad 17.00 17.45 uur 17.45 18.30 uur * 18.30 19.15 uur A/ + *kleine groep A/ + sterrenplan Wedstrijd bad 17.00 17.45 uur 17.45 18.30 uur 18.30 19.15 uur A diploma

Nadere informatie

Zwemles informatie. Januari 2019

Zwemles informatie. Januari 2019 Zwemles informatie Januari 2019 Beste ouder/verzorger, Zwembad de Wellen Schenkeltje 7b s-gravendeel 3295 KK s-gravendeel tel.: (078) 673 30 64 info@zwembaddewellen.nl www.zwembaddewellen.nl Hartelijk

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen De actieve start van een leven lang zwemmen 1 Veilig zwemmen is belangrijk voor kinderen. Daar is iedereen het over eens. Toch leven er vaak veel vragen bij ouders over de manier waarop kinderen leren

Nadere informatie

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren zwemslagen, aanleren

Nadere informatie

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom in onze accommodatie. De komende tijd bent

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

! " $

!      $ INFO 014 61 47 24 www.uitinbeerse.be/sport sport@beerse.be! www.facebook.com/sportbeerse " www.twitter.com/sportbeerse $ www.instagram.com/sportbeerse download GRATIS onze app Sport Beerse AANBOD APRIL

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Contactgegevens: Bollenbad Nieuwe Zeeweg 65 2201 TM Noordwijk Tel: 071-3613333 www.bollenbad.nl Mail: bollenbad@sportfondsen.nl Mail zwemzaken: w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Nadere informatie

Het ZwemABC. Zeg maar dag tegen die bandjes!

Het ZwemABC. Zeg maar dag tegen die bandjes! 2 3 Zeg maar dag tegen die bandjes! Het ZwemABC Bij Sportbedrijf Rotterdam leert je kind zwemmen volgens het ZwemABC: van Aanleren en Beter worden, naar Complete zwemvaardigheid. In de zwembaden van Sportbedrijf

Nadere informatie

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen.

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen. Welkom Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen. Kids Lodge geeft de zwemdiploma s A+, B+ en C+ uit. Hiermee gaat Kids Lodge verder dan andere zwembaden

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen!

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2017-2018 Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! D A T U M : 7-8-2017 INHOUDSOPGAVE Blz. Inhoudsopgave 2 Kids Aktief

Nadere informatie

Introductie SuperSpetters. Inhoud. Aanleiding. Vragen. Beleidsplan Waterkracht Licentiesysteem NPZ NRZ. Traject VODW Marketing

Introductie SuperSpetters. Inhoud. Aanleiding. Vragen. Beleidsplan Waterkracht Licentiesysteem NPZ NRZ. Traject VODW Marketing Introductie SuperSpetters passie voor water Inhoud Totstandkoming SuperSpetters Inhoud SuperSpetters Hoe te werken met SuperSpetters Vragen Aanleiding Beleidsplan Waterkracht 2008-2012 Licentiesysteem

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad Informatieboekje Zwem-ABC Zwembad De Zijl Vijf Meibad www.leidswater.nl Beste ouder/verzorger, Welkom! Wij zijn blij dat jullie hebben gekozen voor een van de zwembaden van Leids water. In dit boekje vind

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie aug. 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen.

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Welkom Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Kids Lodge geeft de zwemdiploma s A+, B+ en C+ uit. Hiermee gaat Kids Lodge verder dan andere

Nadere informatie

Watervriendennieuws. Nieuwe voorzitter

Watervriendennieuws. Nieuwe voorzitter Watervriendennieuws Website: www.watervriendenschagen.nl Facebook: www.facebook.com/watervriendenschagen Nieuwe voorzitter Wij kunnen u met trots mededelen dat wij een nieuwe voorzitter hebben, Edith van

Nadere informatie

Handboek Website SuperSpetters

Handboek Website SuperSpetters Handboek Website Januari 2018 Beste -aanbieders, Wanneer je aanbiedt en dit ook actief wil promoten is het belangrijk dat er op je website voldoende informatie te vinden is over. Om jullie te ondersteunen

Nadere informatie

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden.

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Doelstellingen van het schoolzwemmen Een zwemles, die voorziet in een stuk herhalen en verbeteren van de zwemslagen

Nadere informatie

Voorbeeldtekst SuperSpetters website

Voorbeeldtekst SuperSpetters website Voorbeeldtekst SuperSpetters website Januari 2018 Totaalvoorbeeld van een SuperSpetters-pagina Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar

Nadere informatie

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor:

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor: INFORMATIE Zwem-ABC In het Polderbad kunt u terecht voor: Zonnebank Aquasporten Recreatief zwemmen Banen zwemmen Zwemlessen Peutersurvival Polderbad Parkzoomhal Iersestraat 15 Postbus 111 2912 TH NIEUWERKERK

Nadere informatie

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc INFORMATIE ENVOZ zwem-abc Duckie Duikel gaat naar zwemles Mei 2016 Aan de kinderen Hoera, je gaat leren zwemmen! Op dit moment sta je op de inschrijflijst om te starten met zwemles. Er staat je een leuke

Nadere informatie

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte:

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte: KWALITATIEF & VEILIG LEREN ZWEMMEN Zwemles bij de Broene eugte: ABC-ZWEMMEN EASYSWIM 4 Het kind staat centraal 4 Gratis vrijzwemmen tijdens de zwemlessen 4 Gediplomeerde en ervaren zwemonderwijzers 4 Individueel

Nadere informatie

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad Leren zwemmen De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad 1x 1/2u per week Deze module is bestemd voor kinderen die

Nadere informatie

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin Zwemlessen Sportdienst Maldegem 3 reeksen van 10 lessen van 50 min. sep - dec / jan - mrt / apr - juni 100 / 10 lessen Waterspeeltuin Voorwaarde: 3 jaar zijn Watergewenning Brevet eendje Brevet zeepaardje

Nadere informatie

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad Leren zwemmen De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad 1x 1/2u per week Deze module is bestemd voor kinderen die

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

Inhoud. Aanleiding. Introductie SuperSpetters. Vragen. Beleidsplan Waterkracht Licentiesysteem NPZ NRZ. Traject VODW Marketing

Inhoud. Aanleiding. Introductie SuperSpetters. Vragen. Beleidsplan Waterkracht Licentiesysteem NPZ NRZ. Traject VODW Marketing Introductie SuperSpetters passie voor water Inhoud Totstandkoming SuperSpetters Inhoud SuperSpetters Hoe te werken met SuperSpetters Vragen Aanleiding Beleidsplan Waterkracht 2008-2012 Licentiesysteem

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

Informatiefolder Zwem-ABC. Recreatiecentrum de Staver Olympiaweg DL Sommelsdijk

Informatiefolder Zwem-ABC. Recreatiecentrum de Staver Olympiaweg DL Sommelsdijk Informatiefolder Zwem-ABC Recreatiecentrum de Staver Olympiaweg 32 3245 DL Sommelsdijk 0187-483306 info@destaver.nl www.destaver.nl Fijn dat u geïnteresseerd bent in de zwemlessen van Recreatiecentrum

Nadere informatie

Tot slot nog enkele praktische tips:

Tot slot nog enkele praktische tips: Beste ouder, Tijdens het schooljaar 2016-2017 zal uw zoon/dochter op regelmatige basis komen zwemmen bij S&R De Meerminnen. Met deze brief willen wij u graag enkele praktische afspraken meegeven en u ook

Nadere informatie

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Inleiding Bij zwembad "Het Anker", leert uw kind volgens het Zwem ABC zwemmen. De leerweg voldoet aan de landelijk gestelde exameneisen die zijn vastgelegd in de BREZ 2.0 Het Zwem-ABC is in de loop der

Nadere informatie

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad Leren zwemmen De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad 1x 1/2u per week Deze module is bestemd voor kinderen die

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen Algemene informatie Kids Aktief Aqua, de gecertificeerde zwemschool van Kids Aktief, organiseert elke vakantie een 5-daags turbozwemkamp. We zwemmen in kleine groepjes in het

Nadere informatie

Lesplan zwemlessen sportcentrum de Trits.

Lesplan zwemlessen sportcentrum de Trits. Lesplan zwemlessen sportcentrum de Trits. Zwembad de Trits werkt in groepjes van 8 kinderen met een leeftijd vanaf 4 jaar en 3 maanden, deze lessen worden bij voorkeur door 1 docent tijdens dit traject

Nadere informatie

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma 1 Welkomsboekje Zwemschool Wetterwille Welkomsboekje voor Pappa en Mamma Zwemschool Wetterwille www.zwemschoolwetterwille.nl info@zwemschoolwetterwille.nl 0297 776033 06 143 143 42 Gosewijn van Aemstelstraat

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

Praktijkopdrachten. Werkmap Lesgever Zwem-ABC Nederlandse Culturele Sportbond, sectie zwemmen

Praktijkopdrachten. Werkmap Lesgever Zwem-ABC Nederlandse Culturele Sportbond, sectie zwemmen 1 Praktijkopdrachten 2 DIEP WATER A-Formulier D.A01 D.A02 D.A03 D A04 D.A05 D.A06 D.A07 D.A08 D.A09 D.A10 D.A11 D.A12 D.A13 D.A14 Een les verbeteren combinatie schoolslag, gecombineerd met draaien om de

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

Lesplan elementair Zwemmen / Zwem ABC

Lesplan elementair Zwemmen / Zwem ABC Lesplan elementair Zwemmen / Zwem ABC Commissie: AB Kenmerk: Lesplan elementair zwemmen / zwem abc Datum: 2018-02-14 ReddingsBrigade Boxtel is een vrijwilligers organisatie. Naast het opleiden voor zwemmend

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

Algemene informatie over het Nationaal Platform Zwembaden/de Nationale Raad Zwemdiploma s

Algemene informatie over het Nationaal Platform Zwembaden/de Nationale Raad Zwemdiploma s Inleiding Wij zijn blij dat u één van onze zwembaden hebt gekozen om uw kind te leren zwemmen. Zwembad De Peppel in Beilen en zwembad De Smelte in Smilde staan garant voor een gedegen zwemopleiding en

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad

Leren zwemmen. De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad Leren zwemmen De Mini-Orka s: leren overleven voor kleutertjes vanaf 4 jaar die in het bezit zijn van een ISB diploma zeehond of waterschildpad 1x 1/2u per week Deze module is bestemd voor kinderen die

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft u uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen

Nadere informatie

Standaard examenprogramma Nationaal Zwemdiploma A

Standaard examenprogramma Nationaal Zwemdiploma A Standaard examenprogramma Nationaal Zwemdiploma A Dit zijn de proeven van het standaard examenprogramma uit de Examenregeling Nationale Zwemdiploma s. De proeven die hier beschreven staan vormen samen

Nadere informatie

Zwemles. nieuws. nieuws Najaar 2014 1. Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s GROENHOVENBAD

Zwemles. nieuws. nieuws Najaar 2014 1. Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s GROENHOVENBAD GROENHOVENBAD Zwemles nieuws nieuws Najaar 2014 1 Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s Tel. Groenhovenbad 0182 694 969 Email info@sportpuntgouda.nl www.sportpuntgouda.nl Voorwoord Kom je ook gezellig

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

Alle informatie van A tot C.

Alle informatie van A tot C. Alle informatie van A tot C. Het enige officiële ABC-zwemdiploma Bij Delta Sportcentrum zwemmen kinderen voor het Zwem-ABC. Dit is het enige officiële ABC-zwemdiploma van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Nadere informatie

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is!

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is! Leren zwemmen met JIP! Inleiding Levenslang zwemplezier, zwemveiligheid en toerusting Leren zwemmen is binnen de zwembaden De Steur en Sonnenberch gericht op het bereiken van zwemveiligheid en toerusting.

Nadere informatie

Versie: 1.1 Februari 2015

Versie: 1.1 Februari 2015 Versie: 1.1 Februari 2015 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

Hoera, kleurtje blauw

Hoera, kleurtje blauw Hoera, kleurtje blauw Ik,... heb op. kleurtje blauw behaald en dat wil zeggen dat ik: in het water durf springen en even mijn gezicht onder water kan houden. even op de buik durf drijven met hulpmiddelen.

Nadere informatie

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Uw kind gaat leren zwemmen. In ons waterrijke land is het ontzettend belangrijk om al op jonge leeftijd te kunnen zwemmen. Ook in Tilburg en omgeving is veel water

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Informatie Boekje D.J.K.-ZAR

Informatie Boekje D.J.K.-ZAR Informatie Boekje D.J.K.-ZAR September 2016 Karin Ketelaars Dagelijks Bestuur en commissies Functie Naam Adres Telefoonnr. Voorzitter P. Izeboud 020-4485031 Secretaris I. Willersen Spakenburgstraat 29

Nadere informatie

Gemeente Barneveld. Notitie leszwemmen

Gemeente Barneveld. Notitie leszwemmen Gemeente Barneveld Notitie leszwemmen 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 2 2. Leszwemmen in de gemeente Barneveld 2 3. Methode Zwem ABC Nationale Raad Zwemdiploma s 3 4. Huidige stand van zaken wachtlijsten

Nadere informatie

Na"lang"wachten "veel"geduld"oefenen "drukte"en"overlast is"het"eindelijk"zover:"ons"nieuwe" tweede"schoolgebouw"in"de"wijk"vrouwenpolder"is"klaar!

Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar! Welkom Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar Opmaandag1septemberstondenheelveelnieuwsgierigeoudersenkinderenbijdedeurvandeHof

Nadere informatie

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2016-2017 D A T U M : 26-8-2016 Inhoudsopgave Blz. Inhoudsopgave 2 Visie 3 Kids Aktief Aqua 4 Visie Kids Aktief Aqua 5 Zwemtraject 6 Zwemtijden 8 Prijzen 9 Zwemdiploma

Nadere informatie

Activiteitenkalender YogabijMaya Den Bosch

Activiteitenkalender YogabijMaya Den Bosch Activiteitenkalender YogabijMaya Den Bosch Wekelijks Rooster Verdiepers OKTOBER Ochtend Middag Avond 23 Maandag 9.00 Pilates 17.45 Yoga & Meditatie 24 Dinsdag 17.45 Hatha Yoga 25 Woensdag 9.00 Vinyasa

Nadere informatie

1 januari 2012 zondag

1 januari 2012 zondag 1 januari 2012 zondag januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 n j i l wem Z Def Zwemlijnfolder.indd 1 7/11/15 08:07 Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 ZWEMLIJN SPORTDIENST NIJLEN Algemene informatie Wie kan zwemmen, doet met veel plezier mee aan alle mogelijk

Nadere informatie

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma 1 Welkomsboekje Zwemschool Wetterwille Welkomsboekje voor Pappa en Mamma Zwemschool Wetterwille www.zwemschoolwetterwille.nl info@zwemschoolwetterwille.nl 0297 776033 06 143 143 42 Gosewijn van Aemstelstraat

Nadere informatie

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad Informatieboekje Zwem-ABC Zwembad De Zijl Vijf Meibad www.leidswater.nl maart 2019 Beste ouder/verzorger, Welkom! Wij zijn blij dat jullie hebben gekozen voor een van de zwembaden van Leids water. In dit

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor de ouders van basisschool Sprankel. Het praktisch deel wordt jaarlijks uitgedeeld

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Spetternieuws april/mei 2014

Spetternieuws april/mei 2014 Spetternieuws april/mei 2014 * Huisregels HC de Schildkamp * Turbozwemmen en meivakantie * Beweeggroepen voor kinderen met een hulpvraag * Fitcoach voor ouders * Zwemlessen, diplomazwemmen en meer * Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oscargroep

Nieuwsbrief Oscargroep Nieuwsbrief Oscargroep Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op het lessen in Otterveurdt te geven. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Geraardsbergsestraat 31, 9660 Brakel

Geraardsbergsestraat 31, 9660 Brakel Zwemlessen 1. Inhoudelijk 2. Praktisch zwembad Poseidon Brakel, zwembad@brakel.be 1. Inhoudelijk Tijdens de zwemlessen wordt gebruik gemaakt van de nieuwe leerlijn zwemmen. De nieuwe leerlijn is een stappenplan

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Zwemlesplan Amstelbad 2019

Zwemlesplan Amstelbad 2019 Zwemlesplan Amstelbad 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Uitgangspunten 3 2.1 Visie en Doelstelling 3 2.2 Methode 3 2.2.1 Planmatige aanpak 3 2.2.2 Accenten in de uitvoering 4 2.2.3 Zwemonderwijzers

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

Versie: 1.0 November 2014

Versie: 1.0 November 2014 Versie: 1.0 November 2014 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie