V2.3 Niolite - NioKids Adres: Luchthavenweg 61 - Eindhoven internet:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V2.3 Niolite - NioKids Adres: Luchthavenweg 61 - Eindhoven internet:"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 12 Het oudergedeelte binnen NioKids: Binnen het oudergedeelte van NioKids vindt de oudergegevens met betrekking tot haar eigen kind(eren). Door de kinderopvang die gebruikt maakt van NioKids kan er een uitnodiging per e- mail worden verstuurd, waarmee de ouder via het internet kan inloggen in het systeem. Het is een beveiligde omgeving, waarbinnen de ouder alle reserveringen kan zien, waar documenten als facturen en jaaropgave staan, en waarbij de gegevens van zowel de ouders als het kind of kinderen staan weergegeven. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die aangeboden worden binnen het oudergedeelte van NioKids. Een uitgebreide ondersteuning is na de inlog door de ouder binnen het onderdeel Help te vinden. Hierover staat op de verderop in dit document uitleg. NOTE: U hee% toegang tot het oudergedeelte, nadat de kinderopvang u uitgenodigd hee% per e- mail. In de uitnodiging per e- mail staat uitleg over waar u kunt inloggen en vindt u uw eigen login- gegevens met een gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Pagina 2 van 12 Reserveringen Als ouder is er de mogelijkheid om in te loggen in het oudergedeelte voor NioKids. Zo kunt u als ouder zelf (extra) reserveringen online aanvragen, wijzigen of annuleren. Indien de reservering op korte termijn aangevraagd is zal deze moeten worden geaccordeerd door het kinderdagverblijf. D.m.v. de kleurtjes ziet u in welk stadium uw aanvraag is. Oranje = in aanvraag Groen = geaccepteerd Rood = Afgewezen In het voorbeeld ziet u de weeknummers vanaf week 43 tot 51 weergegeven. Nu is week 43 geselecteerd en verschijnen aan de rechterkant de afgesproken opvang- momenten (reserveringen). Indien u een contract heey afgesloten met vaste opvang- momenten, zal NioKids dit doorvoeren in de planning, de opkomende kalender. In het voorbeeld zijn er in week 43 in totaal 6 opvang- momenten, en in week 46 zijn dit er 7. Het totaal staat ook aangegeven in de linkerkolom, achter het weeknummer met de datum van de maandag daarnaast. Indien er achter de naam van uw kind een groepsnaam staat vermeld, is dit de groep waar uw kind is ingedeeld. NOTE: De mogelijkheid Kopieer week naar is gerealiseerd voor het snel kunnen kopiëren van de weekgegevens naar opkomende weken. Indien u een contractvorm heey met vaste opvang- momenten zal NioKids de contractgegevens weergegeven in de planning, dus hoey u dit niet te gebruiken. HeeY u een flexibel contract, zonder vaste opvang- momenten, dan kunt u uw eigen rooster handig overnemen naar andere weken, die vaak periodiek hetzelfde zijn. Een extra flexibele mogelijkheid, die niet al]jd ingezet hoey te worden.

3 Pagina 3 van 12 Het inzien van een reservering door de reservering te selecteren Door op de naam van uw kind, of op het groene plus- teken te klikken, verschijnen de reservering- gegevens. Het overzicht geey het volgende weer: - De datum van de reservering - Het ]jds]p, met de vanaf- ]jd en tot- ]jd - Voor welk kind het betrey (indien u verschillende kinderen op contract heey, worden ze allemaal weergegeven) - Een opmerking- veld, wanneer u een wijziging of annulering gaat doorvoeren. - In het rood een opmerking van de kinderopvang, wat voor gevolgen een verandering zal hebben. - De mogelijkheid: Deze reservering wijzigen - De mogelijkheid: Deze reservering annuleren Indien u de reservering wijzigt en beves]gd, zal de status van groen Geaccepteerd veranderen in oranje In aanvraag. Indien de aanvraag korter wordt, zal de status groen Geaccepteerd blijven De kinderopvang zal moeten nakijken of uw wijziging binnen de huidige planning doorgevoerd kan worden. Na de reac]e van de kinderopvang veranderd de status in groen Geaccepteerd of rood afgewezen. De eventueel bijgevoegde opmerkingen worden weergegeven. Indien u de reservering annuleert wordt dit doorgevoerd in de planning van de kinderopvang. In NioKids staat uw kindje niet meer vermeld in de groep. A_ankelijk van de financiële afspraken vind er een verrekening plaats bij de factureren van de opvang.

4 Pagina 4 van 12 Aanvragen of aanpassen van een reservering Door op Nieuwe reservering te klikken, verschijnt een scherm met de reservering- gegevens. Voor het aanvragen van een reservering vindt u de volgende gegevensvelden: - De datum van de reservering, met de datum van de dag waar u de reservering voor maakt. - Het ]jds]p, met de vanaf- ]jd en tot- ]jd - Voor welk kind het betrey (indien u verschillende kinderen op contract heey, worden ze allemaal weergegeven) - Een opmerking- veld, waar u informa]e achter kan laten. Bijvoorbeeld, wegens overwerken. - In het rood een opmerking van de kinderopvang, waarschijnlijk dat goedkeuring door de kinderopvang nodig is voor het defini]ef doorvoeren van de reservering. - De mogelijkheid de aanvraag in te dienen door Deze reservering aanvragen te selecteren. Na het aanvragen van uw reservering zal de status oranje, in In aanvraag, staan. De kinderopvang zal moeten nakijken of uw aanvraag binnen de huidige planning doorgevoerd kan worden. Na de reac]e van de kinderopvang veranderd de status in groen Geaccepteerd of rood afgewezen. De eventueel bijgevoegde opmerkingen worden weergegeven.

5 Pagina 5 van 12 Onderdeel documenten Binnen dit tabblad worden alle documenten de betrekking hebben op het kind of de kinderen van de ouder gepresenteerd. Documenten De kinderopvang kan documenten uploaden en aanbieden aan de ouders. Denk bijvoorbeeld aan een verslag of andere documenten. Indien er meerdere kinderen in het systeem ziaen kunnen de documenten per kind worden aangereikt. Rapportages Bij de rapportages kan de ouder de geschiedenis van de ac]viteiten inzien en de komende 4 weken van de planning (de reserveringen) uitdraaien. Verder zijn alle reserveringen en aanvragen met status uit het verleden door de ouder in te zien bij Bekijk reservering geschiedenis van: Indien er meerdere kinderen binnen de kinderopvang zijn kan dit per kind bekeken worden. Er is een keuze rapportage Per maand of Per week. Facturen Als ouder trey u hier een overzicht aan van alle facturen. Alle facturen zijn te downloaden en uit te printen. Jaaropgave De jaaropgave wordt bij het onderdeel facturen gepubliceerd, zodra dit door de kinderopvang is doorgevoerd.

6 Pagina 6 van 12 Activiteiten De ac]viteiten georganiseerd door de kinderopvang kunnen worden aangekondigd in het oudergedeelte. Hier kunnen ouders aangeven of er wordt deelgenomen door het kind en/of zichzelf. Nieuwe ac]viteiten verschijnen en de ac]viteitengeschiedenis is als archief te raadplegen. Print de reserveringen voor de komende 4 weken

7 Pagina 7 van 12 Bij het selecteren van Print de reserveringen voor de komende 4 weken verschijnt er een lijst, die de ouder kan uitdraaien. Bij wijzigingen kan al]jd opnieuw geprint worden met de dan actuele gegevens. Online schriftje In NioKids bestaat de mogelijkheid om het zogenaamde Schride van het kind online toe te passen. Binnen het Online schriyje kan de kinderopvang informa]e aanreiken bij de ouders. Op iedere plaatsing kan door u als ouder gereageerd worden, wat vervolgens binnenkomt bij de kinderopvang. A_ankelijk van de vrijgegeven rechten door de kinderopvang kunt u eventueel zelf punten toevoegen aan het online schriyje. Het archief is al]jd na te kijken en alle teksten kunnen worden uitgeprint. Indien er meerdere kinderen zijn die opvang genieten op de kinderopvang, dan is er per kindje een online schriyje, waarbinnen u de informa]e over uw kind kan vinden.

8 Pagina 8 van 12 Mijn gegevens Binnen het tabblad Mijn gegevens vind je als ouder de eigen gegevens en de gegevens van het kind of de kinderen. De kinderopvang kan informa]evelden vrijgeven om aan te passen door de ouder. Denk aan een nieuw telefoonnummer, of bij een verhuizing een nieuw adres. De kinderopvang kan vanuit NioKids vragen de gegevens eens te controleren. Er verschijnt dan na de aanmelding een venster, met het verzoek. Na het selecteren van de link verschijnen uw gegevens voor uw controle. Het doorgeven van veranderingen in uw persoonlijke gegevens hoey dus niet meer telefonisch, maar kan via het oudergedeelte door u zelf aangepast worden. Foto s uploaden Voor u als ouder bestaat de mogelijkheid foto s te uploaden van uw kind of kinderen en van uzelf. De door u gekozen foto wordt bewaard bij uw gegevens. Inschrijven ac@viteit Bij de kinderen bestaat de mogelijkheid om het kind in te schrijven voor een ac]viteit. Via de ac]viteitenlink op de kaart van het kind vindt u alle ac]viteiten. Nieuwe ac]viteiten kunnen door de kinderopvang middels een pop- up venster, na login, aangekondigd worden.

9 Pagina 9 van 12 Online Help Indien u na inloggen het blauwe vraagtekentje (linksboven) selecteert verschijnt er een overzicht met de voor u beschikbare help. Dit is onderdeel van een online help systeem, waarbij u bij nieuwe func]onaliteiten de laatste actuele help- bestanden vindt. Na de selec]e van het NioKids icoontje verschijnt er een tabblad met de online beschikbare help van het oudergedeelte NioKids.

10 Pagina 10 van 12 Het wijzigen van uw wachtwoord U kunt uw wachtwoord aanpassen door de groene knop linksboven te selecteren. Het volgende menu verschijnt: Selecteer het onderdeel Configura]escherm in het voorbeeld het onderste item.

11 Pagina 11 van 12 U komt in uw Persoonlijke voorkeuren. Selecteer het menu- item Mijn Wachtwoord. Het volgende scherm verschijnt: Veld Huidige wachtwoord: Vul nu uw huidige (verstrekte) wachtwoord in. Veld Nieuw wachtwoord: Vul hier uw eigen verzonnen wachtwoord in. Veld Herhaal wachtwoord: Vul nogmaals het door u eigen verzonnen wachtwoord in. Door de knop Opslaan te selecteren is uw wachtwoord veranderd, en dit wordt beves]gd met een pop- up melding.

12 Pagina 12 van 12 Indien u uw login gegevens niet meer weet, kunt u dit aangeven aan de kinderopvang. Die kunnen u opnieuw de login- gegevens per e- mail doorsturen. De exacte login- gegevens zijn bij de kinderopvang niet bekend, NioKids genereert zelf een uniek wachtwoord, die door uzelf aan te passen is in een door u verzonnen wachtwoord. De gebruikersnaam is niet door u aan te passen en staat vast. Wij wensen u veel plezier en gemak met het NioKids oudergedeelte. Team NioKids

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal kids admin

Handleiding Ouderportaal kids admin Handleiding Ouderportaal kids admin Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen;

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1 Handleiding ouderportaal Kids@min Hieronder vindt u de handleiding van het ouderportaal. Aan de hand van het hoofdmenu worden stapsgewijs de verschillende onderdelen in het portaal doorlopen. Start: Allereerst

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens invullen/aanpassen... 4 Wachtwoord wijzigen... 4 De

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Welkom bij al Printing WebCenter

Welkom bij al Printing WebCenter Welkom bij al Printing WebCenter al Printing WebCenter is een online programma voor het beoordelen van uw proeven op een gebruiksvriendelijke manier. Wij hopen dat deze service van al Printing kan bijdragen

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

Handleiding mijn.intertraining.nl

Handleiding mijn.intertraining.nl TSA Group Delft bv Handleiding mijn.intertraining.nl Gebruikershandleiding Datum: 25-5-2016 Versie: 0.1-A Dit document beschrijft het gebruik van het klantenportal van Intertraining. Inhoud 1 Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang, Peuterwerk en Buitenschoolse opvang...

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis Handleiding website Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Registreren... 4 Stap 1... 4 Stap 2... 5 Stap 3... 6 Profiel... 7 Profielfoto... 8 Account... 10 Wachtwoord wijzigen... 11

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1 Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inleiding Select is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline

Handleiding UBplusOnline Handleiding UBplusOnline Versiedatum: 01-03-2016 Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2 Versie 1.2 Inleiding Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op onze website www.tclangenboom.nl. Deze handleiding geeft een beschrijving weer,

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE ZALEN

HANDLEIDING CORPORATE ZALEN HANDLEIDING CORPORATE ZALEN Handleiding Corporate Zalen - Van der Valk Exclusief 1 INHOUDSOPGAVE Waarvoor dient deze handleiding? 3 Zaalaanvraag corporate portal 4 Zaalaanvraag corporate portal: Toelichting

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING. App voor ouders

HANDLEIDING. App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders U kunt de ouderapp downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (voor ios), deze kunt u vinden onder de naam Kinderopvang Langedijk. Wanneer de app

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Handleiding Remote Pro

Handleiding Remote Pro Handleiding Remote Pro 1. Opstarten Remote Pro App De Remote Pro App kun je op twee manieren opstarten in Chrome: via https://mijnportaal.carinova.nl In het menu van Mijn Carinova Portaal kiezen voor Remote

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals 1. Inloggen 2. Persoonlijke gegevens 3. Werkurenbriefjes invoeren en doorsturen 4. Afgewezen werkurenbriefjes 5. Declaraties 6. Salarisspecificaties

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

Micromys Roosters en Planningen (MicRoPlan)

Micromys Roosters en Planningen (MicRoPlan) Micromys Roosters en Planningen (MicRoPlan) Copyright IWA CONSULT BV info@micrmys.nl info@iwa-consult.nl Februari 2018 MRP Beheer en MRP Client zijn producten van IWA Consult BV Rechten Het intellectuele

Nadere informatie

Stappenplan aanleveren (basis- of plannings)roosterbestand

Stappenplan aanleveren (basis- of plannings)roosterbestand Stappenplan aanleveren (basis- of plannings)roosterbestand 7 februari 2017 Hieronder worden de stappen beschreven hoe u de IPTO gegevens via het roosterpakket kunt aanleveren. Levert u een roosterbestand

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht.

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht. Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar zijn van Werkplan. Als je op UBplusOnline

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING. App voor ouders

HANDLEIDING. App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Door op de menuknop linksboven te klikken kunt u een menu openen waar u de keuzes in het menu te zien krijgt. Binnen dit menu kun je navigeren naar de diverse onderdelen van

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Mijn School

Handleiding Ouderportaal Mijn School Handleiding Ouderportaal Mijn School 1 Oorspronkelijke teksten OBS de Lichtbaak COG Drenthe - Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 3 Wachtwoord wijzigen... 4 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Roostercreator. Handleiding voor werknemers

Roostercreator. Handleiding voor werknemers Roostercreator Handleiding voor werknemers Versie: 2 Laatst gewijzigd op : 8-2-2013 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 DASHBOARD... 4 MIJN ACCOUNT... 5 MIJN BESCHIKBAARHEID... 6 MIJN ROOSTER...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem

Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem Talent Scanner Inhoud 1. Testlogins aanmaken... 3 1.1 Aanmelden bij het testsysteem als beheerder... 3 1.2 Aanmaken van logins voor kandidaten... 4 2. Logins

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal versie mei 2019 Pagina 1 Inhoud Inleiding...3 1. Inloggen...4 2. Tijdlijn...5 2.1. Meldingen...5 2.2. Kind aanmelden...6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Let op! Het inschrijven van deelnemers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Vooraangifte via Internet

Handleiding Vooraangifte via Internet 1 Handleiding Vooraangifte via Internet Deze handleiding is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Per onderdeel is er een korte uitleg over de handelingen die u dient uit te voeren en wordt u stapsgewijs

Nadere informatie

Korte instructie Intern begeleider Passend Onderwijs Dossier: 1. Ga naar de volgende website:

Korte instructie Intern begeleider Passend Onderwijs Dossier: 1. Ga naar de volgende website: Korte instructie Intern begeleider Passend Onderwijs Dossier: 1. Ga naar de volgende website: http://lelystad.digidoor.nl 2. U komt in het startscherm, klik op het blauwe vak aan linkerkant van het scherm

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders

Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders Menu-onderdelen Na het inloggen op de website (www.wntweb.nl) met het (unieke) e-mail adres van jezelf of van je organisatie zie je een aantal belangrijke menu-onderdelen:

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

247 Services App. Gebruikershandleiding

247 Services App. Gebruikershandleiding 247 Services App Gebruikershandleiding Document historie Versie Toelichting Datum 1.0 Initiële versie 05-01-2017 1.1 Tekstuele verbeteringen en verduidelijkingen 03-10-2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie