ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER"

Transcriptie

1 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Toepassingsbeheerder Contract onbepaalde duur B121 Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Ben jij de informaticus die onze afdeling wil bijstaan in de ontwikkeling en de uitbouw van onze dienstverlening? Ben jij bereid om je tanden te zetten in een opdracht om zo de dienstverlening te verbeteren? Dan is deze job misschien iets voor jou. JE TAKENPAKKET Je staat collega s binnen de afdeling Milieuvergunningen bij via het ontwikkelen en uitbouwen van specifieke dienstverlening met betrekking tot ICT en informatiebeheer. Je werkt mee aan de ontwikkeling van de ICT-toepassingen voor de afdeling (analyse, configureren van onderdelen van de toepassing (o.a. via Purc Form Designer), aanmaken en onderhouden van datablokken en parametertabellen, testen en debuggen met gebruik van o.a. VBA, SQL ). Vervolgens verzorg je ook de gebruikersondersteuning en het functioneel beheer en onderhoud van deze toepassingen. Je neemt initiatieven die leiden tot efficiëntiewinsten voor de afdeling. JE PROFIEL Je beschikt over een bachelor diploma toegepaste informatica, bedrijfsmanagement of elektronica-ict of een diploma gegradueerde informatica, boekhouding-informatica, programmeren of elektronica. Je bent bereid om je snel in te werken met betrekking tot de werking en procedures binnen de organisatie Je bent vertrouwd met MS Office. Kennis of ervaring met MS Sharepoint, MS Access of VBA vormt een pluspunt. Je neemt verantwoordelijkheid op voor je eigen werk. Je reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van belanghebbenden.

2 Je neemt initiatief en bent in staat om de essentie van een probleem te zien. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen! ONS AANBOD Een contract van onbepaalde duur in de graad van programmeur (B121). Een aantrekkelijke en maatschappelijk relevante functie, veel contacten met collega's binnen en buiten de afdeling. Je kantoor bevindt zich in Brussel. De Vlaamse overheid is geëvolueerd naar een moderne en dynamische werkgever die zich onderscheidt door een combinatie van voordelen en troeven: Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft Gezinsvriendelijk: glijdende werktijden en kinderopvang tijdens de schoolvakanties, occasioneel thuiswerk Aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques en personeelsrestaurant, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, gratis hospitalisatieverzekering 35 dagen verlof, bovendien vrij tussen Kerst en Nieuwjaar Je wordt aangeworven in de graad van programmeur (B121). Op de website kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige kan verloond worden Je werkt in een organisatie die aandacht besteedt aan gelijke kansen en diversiteit Deze selectieprocedure verloopt via een objectief wervingssysteem zoals vermeld in deel III, hoofdstuk 2 van het VPS en het slagen ervoor kan later toegang geven tot het meedingen naar een statutaire bevorderingsfunctie. Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? HOE SOLLICITEREN? Solliciteren kan tot en met 2 maart 2016 door het ingevuld sollicitatieformulier (te vinden bij de vacature op je motivatiebrief en kopie/scan van je diploma door te sturen naar sollicitaties@lne.vlaanderen.be. SELECTIEPROCEDURE Screening op kandidaatstelling (voorwaarden, cv en motivatie) Redeneerproeven Selectie-interview: 15 maart of 16 maart (onder voorbehoud) Elk van bovenstaande stappen zijn eliminerend. De Vlaamse overheid voorziet redelijke aanpassingen voor personen met een handicap tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan een selectie? Neem dan zo vroeg mogelijk in de procedure contact op met de contactpersoon onderaan vermeld in de vacature.

3 NOG VRAGEN? Voor bijkomende vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Griffin De Baere, coördinator stafdienst: of Voor bijkomende informatie over de arbeidsvoorwaarden/selectieprocedure kan je contact opnemen met Jolijn Lust: of OVER HET DEPARTEMENT LEEFMILIEU, NATUUR EN ENERGIE Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie (DLNE) staat in voor een integraal en geïntegreerd milieubeleid in Vlaanderen. Het is dan ook een brede entiteit die op vele milieuterreinen actief is. Beleidsplanning en -coördinatie, vergunningsverlening, handhaving, wetenschappelijk onderzoek, overleg, sensibilisering en educatie zijn enkele van de kernwoorden die in de werking sterk naar voren komen. Het departement bestaat uit een coördinerend secretariaat-generaal en twaalf afdelingen, waaronder de afdeling Milieuvergunningen, die zich elk afzonderlijk inzetten voor een specifiek aspect van de milieu- en natuurproblematiek. De afdeling Milieuvergunningen heeft als hoofdtaak de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het milieuvergunningen- en erkenningenbeleid in het Vlaamse gewest. De afdeling telt ongeveer 125 personeelsleden. Via expertenwerkgroepen wordt gewerkt aan het opstellen, het actualiseren en het evalueren van de regelgeving inzake hinderlijke inrichtingen, o.a. rekening houdend met Europese regelgeving, de beste beschikbare technieken en de milieukwaliteitsdoelstellingen. In milieuvergunningendossiers wordt advies verleend aan de milieuvergunningscommissies en de vergunningverlenende overheden. De afdeling is ook verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de wetgeving bedrijfsinterne milieuzorg (o.a. de milieucoördinator) en zorgt voor de integratie van de veiligheids- en milieueffectrapportage in het milieuvergunningenbeleid. De afdeling Milieuvergunningen staat tenslotte in voor de aflevering van en het toezicht op heel wat erkenningen inzake leefmilieu, waaronder milieucoördinatoren, diverse deskundigen, laboratoria, technici en opleidingsinstellingen. De Vlaamse overheid werkt elke dag aan een beter en mooier Vlaanderen. Wil jij daaraan meewerken? Solliciteer dan vandaag nog.

4 Functiebeschrijving: <Toepassingsbeheerder> Functiefamilie organisatie ondersteunende functies (Niv1)

5 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving. Samen met alle belanghebbenden werken we aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang Positionering Aan welke functie rapporteert de functiehouder? Welke functies rapporteren aan de functiehouder? 1.3. Kwantitatieve gegevens Aantal medewerkers waaraan wordt leiding gegeven (met vermelding van type medewerker): Budgetten (met vermelding van het type impact dat de functiehouder heeft): Bijkomende kwantitatieve gegevens: Coördinator stafdienst / / / / 2. Doel van de functie Collega s binnen de afdeling bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening met betrekking tot ICT en informatiebeheer teneinde ertoe bij te dragen dat de afdeling en haar medewerkers zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen functioneren en de organisatiedoelstellingen kunnen bereikt worden, rekening houdend met de bestaande ICT-omkadering van het departement LNE.

6 3. Resultaatgebieden Behoefteanalyse Resultaat Analyseren van de behoeften van de organisatie en interne klanten teneinde een correct beeld te krijgen van de opportuniteiten en de noden. Dienstverlening uitbouwen Op basis van het beleid en de behoefteanalyse definiëren, implementeren en bijsturen van de dienstverlening binnen het functionele domein teneinde de interne klant en de organisatie op de best mogelijke manier te ondersteunen. Context: in overleg en in samenwerking met het lijnmanagement. Werkinstrumenten Ontwikkelen of aanpassen van concepten, systemen, methoden en technieken in nauw overleg met de interne klant teneinde door algemeen toepasbare of maatgerichte producten en diensten de gedefinieerde dienstverlening te Voorbeelden van activiteiten - Opvolgen van ontwikkelingen en tendensen met betrekking tot ICT en informatiebeheer in het algemeen - Behoeften en opportuniteiten bespreken met de medewerkers van de afdeling, de diensthoofden en het afdelingshoofd - Analyseren van ad hoc vragen en problemen m.b.t. de ICTtoepassingen van de afdeling en informatiebeheer - Voorstellen doen en bespreken van de dienstverlening in de eigen afdeling - De continue werking van de organisatie mee helpen verzekeren - Actieplannen opstellen, werkmethoden definiëren - Administratie uitvoeren die bij de dienstverlening hoort, bv opmaken rapporteringen, opstellen en/of opvolgen van werkaanvragen, overzichtslijsten bijhouden, verzamelen gegevens voor indicatoren en jaarverslagen, - De interne klanten ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van de ICT-toepassingen die in beheer zijn (Access-databanken, Omgevingsloket, Omgevingsregister, intern dossierbehandelingssysteem, - Fungeren als eerstelijnshulp bij problemen van collega s met de beheerde toepassingen - Meewerken aan de ontwikkeling en vervolgens beheren, onderhouden en verbeteren van de ICT-toepassingen van de afdeling (bv interne databanken met behulp van Excel, Access, datablokken, parametertabellen en PURC-forms in het Omgevingsloket, configuratie dossieropvolgingssysteem, ) pagina 6 van 12 Vacaturebericht toepassingsbeheerder

7 kunnen uitvoeren. - Innovatieve ideeën ontwikkelen - Meewerken aan diverse ICT-projecten van de afdeling - Uitwerken van procedures en richtlijnen m.b.t. de beheerde toepassingen - Documenteren van procedures, richtlijnen en processen Kwaliteitsborging Opvolgen, evalueren en eventueel bijsturen van de voortgang of resultaten van processen en dienstverlening teneinde een optimale kwaliteit en efficiëntie te garanderen conform de afspraken, richtlijnen en regelgeving. Communicatie en contacten Communiceren over de dienstverlening teneinde de (interne) klanten te informeren en hen te stimuleren om van de dienstverlening gebruik te maken. Projectdeelname Leiden of deelnemen aan (deel)projecten teneinde bij te - Verzamelen en verwerken van gegevens, opmaken van overzichten en verslagen, rapporteren van indicatoren - Input leveren voor managementrapportering - Proactief knelpunten signaleren en voorstellen doen voor verbetering - Kwaliteitsbewaking van de opgezette systemen en regelmatig evalueren van de gebruikerservaringen en klanttevredenheid - Proces afstemmen met andere processen binnen de organisatie - De dienstverlening proactief kenbaar maken en de vlotte doorstroming verzekeren van de relevante informatie binnen de afdeling - Deelname aan werkgroepen, infosessies en vergaderingen (intern en extern) m.b.t. de dienstverlening en de toepassingen in beheer - Fungeren als aanspreekpunt binnen de eigen afdeling voor de beheerde toepassingen - Onderhouden van contacten met en geven van informatie aan derden m.b.t. de beheerde toepassingen - Deelname aan en mee opvolgen van projecten en cross functionele projectgroepen (vb. project dossierbehandelingssysteem omgevingsvergunningen, Vacaturebericht toepassingsbeheerder pagina 7 van

8 dragen aan de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen. Context: m.b.t. het eigen functionele domein. Kennis mbt het vakgebied Actief bijhouden en uitwisselen van kennis en ervaring m.b.t. het vakgebied teneinde de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren. Milieubewust handelen Consequent milieubewust handelen op de werkplek ten einde bij te dragen aan de voorbeeldfunctie van het Departement LNE op het gebied van milieuzorg. projecten m.b.t. Digitale Omgevingsvergunning, ) van de afdeling of waarbij de afdeling betrokken is - Leveren van specifieke, vakinhoudelijke input voor projecten - Terugkoppeling naar het afdelingshoofd, de coördinator van de stafdienst, de ICT-verantwoordelijke van de afdeling en de staf over de status en voortgang van de opgevolgde projecten - Opbouwen en onderhouden van netwerken binnen en buiten de afdeling - Bijhouden van vakliteratuur en volgen van nieuwe ontwikkelingen - Op de hoogte blijven van nieuwe methoden, theorieën en technieken - Deelnemen aan interne/externe vormingsactiviteiten m.b.t. het vakgebied - Naleven van milieu- en veiligheidsregels: lekken en defecten (sanitair, toestellen, verlichting, verwarming, airco...) melden; melden als onderaannemers die werken uitvoeren hun afval niet verwijderen; gangen vrijhouden (geen kasten ) voor eventuele evacuatie - Energie, water en grondstoffen spaarzaam gebruiken: deuren sluiten, lichten doven, apparaten uitzetten bij verlaten ruimte ; radiatoren/ventilo's niet bedekken; geen persoonlijke bijzetradiatoren, waterkokers gebruiken; waar mogelijk trap i.p.v. lift gebruiken; (warm)watergebruik in keukentjes/sanitair beperken; papiergebruik beperken (digitale dragers gebruiken, dubbelzijdig afdrukken, omslagen voor interne verzendingen vermijden); kantoormaterialen (mappen ) hergebruiken vooraleer nieuwe te vragen - Milieuvriendelijk verplaatsen (STOP-principe): eerst stappen (te voet), dan trappen (fietsen), openbaar vervoer en pagina 8 van 12 Vacaturebericht toepassingsbeheerder

9 tenslotte kiezen voor (personen)wagen; waar mogelijk carpoolen met collega s bij gebruik (dienst)wagens - Afval correct sorteren: vergaderzalen netjes achterlaten, afval correct sorteren op werkplek, in keukentjes - Milieuverantwoord aankopen: waar mogelijk via MOD / ACD / Communicatiedienst bestellen; duurzame keuzes maken, ook bij bestelling via bv. MOD ;duurzaamheidscriteria integreren in eigen aankopen (bestelbon, bestek) Vacaturebericht toepassingsbeheerder pagina 9 van

10 4. Competentieprofiel 4.1. Gedragscompetenties Verantwoordelijkheid nemen Niveau 1 Neemt verantwoordelijkheid voor zijn werk Accepteert de doelen, waarden en normen van de organisatie en gedraagt zich ernaar Respecteert geldende afspraken, regels, procedures en werkwijzen Doet wat hij zegt, komt afspraken en beloften na Is aanspreekbaar op zijn acties (komt voor fouten uit, staat open voor feedback) Reageert correct en loyaal als anderen kritiek uiten op zijn werk, entiteit of organisatie Communiceren Niveau 2 Verzorgt de interactie Kiest een communicatiewijze naargelang de behoeften, mogelijkheden of eigenheden van het doelpubliek Hanteert een stijl die aangepast is aan de situatie (zakelijk, onderhoudend, informatief, interactief, ) Richt zich tot het publiek en neemt het in zijn gedachtegang mee Zorgt voor een correcte uitwisseling van informatie (gaat na of zijn boodschap duidelijk is, vat de boodschap van anderen samen, ) Stimuleert de communicatie in twee richtingen (stelt vragen, verzoekt om inbreng, ) Initiatief Niveau 1 Neemt het initiatief om binnen zijn takendomein acti es te initiëren (reactief en ad hoc) Doet eerst zelf al het mogelijke om een probleem op te lossen alvorens de hulp van anderen in te roepen Onderneemt uit eigen beweging gerichte acties om concrete problemen op te lossen Gaat uit zichzelf achter informatie aan Ziet werk liggen en gaat over tot actie Grijpt de kansen die zich aandienen Klantgerichtheid niveau 1 Niveau 1 Reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen v an belanghebbenden Helpt anderen op een beleefde en vriendelijke wijze voort Neemt vragen van klanten (intern en extern) ernstig en reageert er gepast op Onderneemt concrete acties om de problemen en klachten van klanten op een adequate manier op te lossen Zet zich in om, rekening houdend met de bestaande procedures en planning, de wensen en behoeften van belanghebbenden te vervullen en zelfs te overtreffen pagina 10 van 12 Vacaturebericht toepassingsbeheerder

11 Gaat expliciet na of de klant tevreden is met de aangeboden oplossing en dienstverlening Analyseren Niveau 1 Ziet de essentie van het probleem Verzamelt relevante informatie Maakt een duidelijk onderscheid tussen hoofd- en bijzaken in de informatie Omschrijft duidelijk de kern van het probleem Verwerft een algemeen inzicht in de problematiek Gaat systematisch en gestructureerd te werk bij het analyseren van gegevens 4.2. Vaktechnische competenties Organisatie - kennis van de organisatie: Kennis hebben van de eigen afdeling / organisatie (structuur, werking, procedures, dienstverlening, werkveld) ICT-organisatie binnen de Vlaamse overheid IT applicaties: (Kantoorapplicaties;) Kennis van de ICT-applicaties die in gebruik zijn binnen de afdeling Milieuvergunningen (Microsoft Officepakket - in het bijzonder MS Access (kennis van VBA). Ervaring met MS Sharepoint is een pluspunt. Affiniteit hebben met content management systemen, project tracking tools en rapportagetools of bereid dit op korte termijn te leren IT beleid: IT architectuur: Meewerken aan de ontwikkeling van de ICT-toepassingen van de afdeling (analyse, configureren van onderdelen van de toepassing, aanmaken en onderhouden van datablokken en parametertabellen, testen en debuggen met gebruik van o.a. VBA, SQL, ) en vervolgens beheren en onderhouden van deze toepassingen Organisatie - informatie- data- en documentatiebeheer: Digitaal- en papieren documentbeheer Communicatievaardigheden - digitale communicatietechnieken: vb. kennis van HTML, CSS, Javascript, Vacaturebericht toepassingsbeheerder pagina 11 van

12 5. Andere functierelevante informatie pagina 12 van 12 Vacaturebericht toepassingsbeheerder

JURIDISCH MEDEWERKER (M/V)

JURIDISCH MEDEWERKER (M/V) /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Vlaams Energieagentschap van de Vlaamse overheid

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator

Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend Doel van de functiefamilie Interne klanten bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening die verband houdt met één of meer functionele domeinen ertoe bij te dragen dat de organisatie

Nadere informatie

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer.

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING: Medewerker Kwaliteitszorg ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder)

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder) Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder) Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd

Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist expert aankoop

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist expert aankoop De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: jurist expert aankoop Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer

Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

INFORMATIEBEHEERDER (M/V)

INFORMATIEBEHEERDER (M/V) INFORMATIEBEHEERDER (M/V) Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats: Milieuvergunningen B Deskundige (B11) Koning Albert II laan 20, bus 8, 1000 Brussel FUNCTIECONTEXT Het Departement Leefmilieu, Natuur en

Nadere informatie

Functiebeschrijving: (provinciale) stafmedewerker databeheer

Functiebeschrijving: (provinciale) stafmedewerker databeheer Functiebeschrijving: (provinciale) stafmedewerker databeheer Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist expert Aankoop

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist expert Aankoop De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: jurist expert Aankoop Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Expert digitale communicatie

Functiebeschrijving: Expert digitale communicatie Functiebeschrijving: Expert digitale communicatie Functiefamilie organisatieondersteunend Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de

Nadere informatie

Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent

Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker

Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van De Vlaamse

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Laborant

Functiebeschrijving: Laborant Functiebeschrijving: Laborant Functiefamilie Themaspecialist 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert

Nadere informatie

Functiebeschrijving: HR-consulent A1

Functiebeschrijving: HR-consulent A1 Functiebeschrijving: HR-consulent A1 Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling Functiebeschrijving Stafmedewerker beleidsafdeling Functiefamilie beleidsthemabeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening HRM20141021_FB_stafmedewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Stafmedewerker Data analist PCA

Functiebeschrijving: Stafmedewerker Data analist PCA Functiebeschrijving: Stafmedewerker Data analist PCA Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Els Claeys Datum + handtekening

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Technisch expert energieprestatieregelgeving Contract van onbepaalde duur Ingenieur,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Stafmedewerker voorzieningenbeleid team IBI

Functiebeschrijving: Stafmedewerker voorzieningenbeleid team IBI Functiebeschrijving: Stafmedewerker voorzieningenbeleid team IBI Functiefamilie organisatieondersteunend Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: jurist De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: jurist Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid

Nadere informatie

TUIN-, ONDERHOUDS- EN LOGISTIEK ASSISTENT

TUIN-, ONDERHOUDS- EN LOGISTIEK ASSISTENT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Leefmilieu, Natuur en Energie ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER TUIN-, ONDERHOUDS- EN LOGISTIEK ASSISTENT

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

INFORMATIEBEHEERDER(M/V)

INFORMATIEBEHEERDER(M/V) Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid werft aan INFORMATIEBEHEERDER(M/V) Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats: Milieuvergunningen B Deskundige (B11) Graaf de Ferrarisgebouw,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux

Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: Verantwoordelijke Vastgoed

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: Verantwoordelijke Vastgoed De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: Verantwoordelijke Vastgoed Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker financiële cel PGO

Functiebeschrijving: Medewerker financiële cel PGO Functiebeschrijving: Medewerker financiële cel PGO Functiefamilie (dossier)beheerder externe aanvragen Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding

Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse

Nadere informatie

VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER / VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER PROCESCOÖRDINATOR MESTVERWERKING EN PRODUCTIE Contract van onbepaalde duur Niveau A Ingenieur Brussel / De Vlaamse Landmaatschappij, met als missie

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER 2 plan- en projectbegeleiders adviezen en vergunningen 1 contract onbepaalde duur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Casemanager

Functiebeschrijving: Casemanager Functiebeschrijving: Casemanager Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerder Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening Functieprofiel ten behoeve van

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker milieuhandhaving 10/11/2014

Functiebeschrijving Administratief medewerker milieuhandhaving 10/11/2014 FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MILIEUHANDHAVING Afdeling: Milieuhandhaving, Milieuschade en Crisisbeheer Graad: Medewerker (C11) Standplaats: Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel FUNCTIECONTEXT

Nadere informatie

Teamhoofd communicatie (m/v)

Teamhoofd communicatie (m/v) Teamhoofd communicatie (m/v) Beleidsdomein: Bestuurszaken Entiteit: Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling: Stafdiensten Graad: Adviseur Aantal vacante betrekkingen: 1 Standplaats: Brussel 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS)

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS) De afdeling Hoger Onderwijs van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS) zoekt een statutaire DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectbeheerder

Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiefamilie dossierbeheerder externe aanvragen Voor akkoord Naam leidinggevende Louis Vervloet Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Functiebeschrijving: HR Business Partner

Functiebeschrijving: HR Business Partner Functiebeschrijving: HR Business Partner Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening HR Business Partner_20180321.doc 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: administratief medewerker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Projectleider Natuurbeleving (M/V) Duurtijd: onbepaalde duur Expert - A11 Ferrarisgebouw,

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en

Nadere informatie

Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V)

Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V) Afdeling: Informatie en Communicatie Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectbeheerder

Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiefamilie dossierbeheerder externe aanvragen Voor akkoord Naam leidinggevende Louis Vervloet, afdelingshoofd Datum + handtekening Marjolein Van Den Broeck, Diensthoofd

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling

Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling_21

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Collega met sterke interesse

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Informaticus

Functiebeschrijving: Informaticus Functiebeschrijving: Informaticus Graad: Informaticus Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Budgethouder

Functiebeschrijving: Budgethouder Functiebeschrijving: Budgethouder Functiefamilie organisatieondersteunend Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Functiefamilie: praktisch uitvoerend Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Polyvalent medewerker_v2.doc

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker certificering

Functiebeschrijving: Medewerker certificering Functiebeschrijving: Medewerker certificering Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van

Nadere informatie

Vlaamse Regulator voor de Media Zoekt KANTOORCOORDINATOR

Vlaamse Regulator voor de Media Zoekt KANTOORCOORDINATOR /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaamse Regulator voor de Media Zoekt KANTOORCOORDINATOR Statutair Niveau: B Rang: B2 Graad: Hoofddeskundige

Nadere informatie

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer: Agentschap Onroerend Erfgoed zoekt een Specialist Infopunt Erfgoed Afdeling: Informatie en Communicatie Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Deskundige asset- en contractmanagement

Ontwerp functiebeschrijving: Deskundige asset- en contractmanagement Ontwerp functiebeschrijving: Deskundige asset- en contractmanagement Functiefamilie: themaspecialist Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Deskundige

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossierbeheerder personeel

Functiebeschrijving: Dossierbeheerder personeel Functiebeschrijving: Dossierbeheerder personeel Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: HR deskundige B1

Functiebeschrijving: HR deskundige B1 Functiebeschrijving: HR deskundige B1 Functiefamilie themaspecialist Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID

JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID Functiebeschrijving JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID Departement Leefmilieu, Natuur en Energie Afdeling Internationaal Beleid Standplaats Brussel Adjunct van de directeur A111 1 CONTEXT

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Boekhouder

Ontwerp functiebeschrijving: Boekhouder Ontwerp functiebeschrijving: Boekhouder Functiefamilie: themaspecialist Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Boekhouder_v1 1. Context van de functie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Nationaal Contactpunt Interreg

Functiebeschrijving: Nationaal Contactpunt Interreg Functiebeschrijving: Nationaal Contactpunt Interreg Adjunct van de directeur Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V)

Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V) Afdeling: Onderzoek en Bescherming Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Product owner

Functiebeschrijving: Product owner Functiebeschrijving: Product owner 1. Context van de functie 1.1. Missie en waarden VREG De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) staat in voor de regulering, controle en bevordering

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Projectleider Life Ozon (M/V) Duurtijd: bepaalde duur t.e.m. 30 september 2017 (mogelijk

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Implementatiecoördinator SBP (soortenbeschermingsprogramma s) (M/V) Duurtijd: bepaalde

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS MOBILITEIT

De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS MOBILITEIT De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS AHOVOKS) zoekt een statutaire PROCES MONITOR SCHOOL CHOOL- EN STUDIETOELAGEN

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen Afdeling: Cultureel

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Budgethouder Personeel, Communicatie en Academie (PCA)

Functiebeschrijving: Budgethouder Personeel, Communicatie en Academie (PCA) Functiebeschrijving: Budgethouder Personeel, Communicatie en Academie (PCA) Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: Medewerker communicatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: Medewerker communicatie De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: Medewerker communicatie Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Functiebeschrijving: ondersteunend beleidsmedeweker

Functiebeschrijving: ondersteunend beleidsmedeweker Functiebeschrijving: ondersteunend beleidsmedeweker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening Ondersteunend beleidsmedeweker_20190208 1. Context van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Klantenbeheerder Kinderopvang

Functiebeschrijving: Klantenbeheerder Kinderopvang Functiebeschrijving: Klantenbeheerder Kinderopvang Functiefamilie dossierbeheerder externe aanvragen Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Expert Abiotiek (M/V) Duurtijd: Bepaalde duur t.e.m. 29 juni 2019 (met mogelijkheid

Nadere informatie

Departement Leefmilieu, Natuur en Energie ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

Departement Leefmilieu, Natuur en Energie ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Leefmilieu, Natuur en Energie ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Voltijds Coördinator Secundair Onderwijs

Nadere informatie

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen Afdeling: Cultureel Erfgoed Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd en Media Standplaats: Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van De Vlaamse

Nadere informatie

communicatieverantwoordelijke EIP-Agri Service Point en dienst Communicatie (M/V)

communicatieverantwoordelijke EIP-Agri Service Point en dienst Communicatie (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in contractueel dienstverband: communicatieverantwoordelijke EIP-Agri Service Point en dienst Communicatie (M/V) Afdeling: Algemene Diensten Graad en rang: adjunct

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER

POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaat over tot de contractuele aanwerving (onbepaalde duur) van een POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau en rang:

Nadere informatie

1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen

1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen Afdeling: Cultureel Erfgoed

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker. Voor ontvangst

Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker. Voor ontvangst Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

Medewerker personeel (M/V)

Medewerker personeel (M/V) Het ministerie Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed werft aan in statutair dienstverband: Medewerker personeel (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Management ondersteunende

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Expert Exoten, Schade en Plantenziekten Duurtijd: bepaalde duur t.e.m. 29 juli 2019

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Stafmedewerker Algemene Diensten VUTG

Functiebeschrijving: Stafmedewerker Algemene Diensten VUTG Functiebeschrijving: Stafmedewerker Algemene Diensten VUTG Functiefamilie organisatieondersteunend Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

2 DESKUNDIGEN GOEDKEURING VOERTUIGEN

2 DESKUNDIGEN GOEDKEURING VOERTUIGEN Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract bepaalde duur tot 31 december 2016): 2 DESKUNDIGEN GOEDKEURING VOERTUIGEN Beleidsdomein: Afdeling: Niveau:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket

Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket Functiefamilie administratief ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening

Nadere informatie