Het is uitverkoop! Dress to Impress

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is uitverkoop! Dress to Impress"

Transcriptie

1 Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te shoppen en eigenlijk een beetje je slag te slaan. Dan heb ik in deze Dress to Impress echt hele goede tips voor je, al vind ik het zelf. Ik ben gaan zoeken naar mooie uitverkoop tips, van mooie merken en vond een aantal uitverkoop tips van Michael Kors, Tommy Hilfiger en meer met echt een grote korting en deel ze met je in de Dress to Impress. Ja, Het is Uitverkoop en het is tijd om te shoppen! Dress to Impress uitverkoop! tips: Het is

2 Feest! De Michael Kors tassen zijn weer heel goed afgeprijsd. Een goede investering is een basis tas, die je veel kunt mixen en matchen en bij veel outfits gedragen kunt worden, zoals een mooie zwarte schoudertas, vooral wanneer het je eerste Michael Kors tas is. Ook deze zwarte basis schoudertas is erg veel afgeprijsd. De schoudertas is er ook nog in twee lichte kleuren, maar altijd perfect als basis.

3 Combineer de mooie Michael Kors Schoudertas met een van Michael Kors die je natuurlijk ook shopt, voor 90 de sale. Dat noem ik echt en top deal in de sale korting van 60% een prachtige basic shoppen in het blauw. jumpsuit Euro! In met een zwart of

4 De Michael Kors Jumpsuit kun je ook combineren met een iets minder basic tas van Michael Kors, maar een wel hele mooie en ook helemaal in de sale! Het is uitverkoop, dat kun je wel zeggen! Ook deze camel Michael Kors tas shop je voor 40% van de prijs.

5 Niet alleen Michael Kors is on sale, maar ook Tommy Hilfiger doet mee! Wat dacht je van deze Tommy Hilfiger maxi dress. Alvast shoppen voor de lente en zomer. Ik vind de kwaliteit van Tommy Hilfiger altijd heel goed en een goede investering, maar extra fijn als het on sale is.

6 Meer een feestelijk jurkje in gedachte? Wat dacht je dan een typisch Tommy Hilfiger jurkje met de bekende strepen met strass van de Gigi Hadid collectie?

7 Liever sportief? Ook de Nike Air Max gaan on sale, zoals de spier witte, waarmee je, je al kunt voorbereiden voor de lente en zomer. Erg leuk onder jeans.

8 Natuurlijk kunnen de Nike Air Max ook onder je nieuwste Nike sportbroek, wanneer je weer gaat sporten. Ook de Nike sportbroeken zijn afgeprijsd. Welke uitverkoop tip is jouw favoriete dress to impress? Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

9 Dress to impress schitterende party rokjes Dan is het zo ver: Je weet hoe het kerstdiner er uit gaat zien, je hebt je tafel indekking voor elkaar of misschien ga je wel naar een fijn restaurant tijdens de kerstdagen. Misschien wil je zelf ook nog wel een beetje in kerststijl aanschuiven aan het ontbijt, de lunch of diner. In deze dress to impress selecteerde ik vijf feestelijke rokjes die echt stralend en feestelijk zijn om een basis outfit mee af te stijlen. Dit kan ook met een feestelijke bomberjack! Deze selecteerde ik in de Dress to impress van november. Met een beetje matching kun je natuurlijk een hele outfit samenstellen voor de feestdagen met een shiny bomberjack en schitterende party rokjes dans en eet je zo het nieuwe jaar in. 5x Schitterende party rokjes voor de feestdagen

10 Goud glanzend de feestdagen in met een stralende feestrok. Maak de outfit sportief af met een leuke kersttrui.

11 Ga voor nog meer stralend met een rok in zacht rose goud strass.

12 Of dans de kerstdagen door in een gouden metallic rok net boven de knie.

13 Liever een mini rok die straalt voor de kerstdagen of het oudjaarsfeest? Wat dacht je van een minirok voor pailletten!

14 Een beetje sportief, maar heel erg stralend de zilveren metallic minirok. Voor de kerstdagen en stralend en feestelijk om dansend het nieuwe jaar in te gaan. Combineer sportief met een feestelijke kersttrui. Welk rokje van de schitterende party rokjes is jouw favoriete dress to impress? Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

15 5x Favoriete kersttruien voor kinderen Het is er weer tijd voor, de foute kersttruien mogen weer uit de kast getrokken worden. Meestal is het voor de volwassenen niet zo n problemen. De kersttrui die je het voorgaande jaar nog paste, die pas je dit jaar ook nog wel. Alleen voor kinderen is het anders, wat groeien kinderen hard! Afgelopen jaar was het blog met de favoriete kersttruien voor kinderen heel erg populair en ook dit jaar wordt het blog nog heel veel bezocht. Helaas niet alle kersttruien zijn nog te shoppen, wel hebben de winkels gelukkig weer nieuwe collecties, maar dat houd mij niet tegen om ook weer speurtocht te gaan naar nieuwe favoriete kersttruien voor kinderen. Mijn kleine dreumes is ondertussen ook peuter, blijft dus groeien en viert ondertussen zijn derde kerst met natuurlijk nieuwe kerst outfits. Niet te duur het liefst, want het gaat allemaal maar één of twee keer aan. Ik verzamelde vijf leuke kersttruien in dit blog voor baby, dreumes, peuter en groter. Allemaal voor een leuk budget en leuke feestdagen natuurlijk! 5x Favoriete kinderen kersttruien voor

16 Heel schattig voor baby en dreumes en mannetje ook voor sommige peuters nog heel erg geschikt! Een lieve en ook stoere kersttrui met gestrikt rendier voor een klein prijsje.

17 Mickey Mouse is de held van mijn peuter! Een echte kersttrui voor de heb dus. De kersttrui met Mickey Mouse. Ik denk zomaar dat er meer dreumessen en peuters heel erg blij van worden.

18 Een stoere kerstsweater voor je baby, dreumes of peuter met een overvloed aan kerstmannen en rendieren om helemaal in de kerstsfeer te komen.

19 Of een lieve rose kersttrui met pinguin voor de meisjes.

20 Natuurlijk mag de kerstman niet ontbreken op de foute kersttrui tijdens de kerstdagen! Welke feestelijke kersttrui voor kinderen is jouw favoriet? Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

21 Shiney Bomberjacks Dress to Impress We, nou ja ik mag weer. Mode die straalt, schittert en vol met glitters en strass. Dit jaar heb ik ook nog een beetje geluk helemaal in de bomberjacks. Ik moet eerlijk toegeven van de normale bomberjack ben ik niet echt fan. Ik vind ze zelf niet heel veel voor je doen. Voor de feestdagen is het alleen een ander verhaal, dan vind ik oprecht dat er mooie shiney bomberjacks en bombervest en bomberblousjes zijn. Voor een mama ook nog ideaal! De laatste jaren vond onze kerst met name thuis plaats, maar dit jaar gaan we ook proberen om uit eten te gaan. Dus ik mag ook weer een beetje shinen stralen bij een kerstdiner. Ik ga natuurlijk graag buiten de deur dineren, maar nu de peuter twee jaar is gaan we het bij een super kindvriendelijk restaurant proberen. Wel zin in moet ik toegeven. Even relaxed en de helden opa en oma zijn er natuurlijk ook bij. Verder mag ik ook heel de kerst en feestdagen aanschuiven dus fijn om niet in de keuken te staan en alles netjes te houden. Dress to impress en een beetje relax in stijl met deze shiney bomberjacks voor de feestdagen. 5x Shiney feestdagen bomberjacks voor de

22

23 Shiney met je nieuwe bomber! Ik heb deze bomber ook besteld voor de winter en de feestelijke dagen en ik ben heel nieuwsgierig. Feestelijk, warm en ook nog leuk voor de minder feestelijke dagen. Ik hou altijd wel van een beetje glans en stralen.

24

25 Ik ben wel een beetje verliefd op deze bomber, maar zelf vind ik deze een beetje boven budget en ben ik bang dat mijn keintje deze ook heel erg mooi vind met het het patroon erop. Niet zo kidsproof. Wel geweldig om te delen. Dus is het ook jouw favoriet? Dat begrijp ik echt wel, want ik vind de shiney bomberjack ook echt een favoriet. Of iets meer bescheiden met een mooie zwarte bomberjack van een zachte stof voor de feestdagen. Deze is ook nog heel passend bij andere feestelijke gelegenheden.

26 Een beetje tussen de bomber en blouse in, maar wel heel mooi en feestelijk! Een kanten bomberjack.

27

28 En natuurlijk mag je stralen tijdens de feestdagen met een strass bomber! Welke feestelijke bomberjack van de shiney bomberjacks is jouw favoriete dress to impress? Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Herfst musthave basics Dress to impress Waarschijnlijk herken je het wel in de herfst komt altijd dat moment, waarop je, je kledingkast weer even gaat doorspitten en alle zomerkleding weer gaat uitzoeken wat je wel wilt bewaren en wat niet. Of in ieder geval kom je tot de conclusie dat je, je zomerkleding voorlopig wel even kunt opruimen tenzij je nog naar een warme zomerse bestemming gaat. Voor mij staat deze voorlopig niet in de planning, maar mocht het zo zijn dan pak ik de zomerkleding boxen er zo bij hoor, geen probleem! Wel ga ik in februari naar Ibiza, maar dan verwacht ik geen denderende tempraturen gewoon gezelligheid bij ons huis op Ibiza en wellicht een lunch in de zon. Dat zal dan al heerlijk. Feit is dat ik mijn herfst en winterkleding altijd iets minder mooi vind, de kwaliteit soms toch iets minder dan dat ik afgelopen jaar nog dacht. Toen ik het omgekeerde deed; winterkleding in de boxen en zomerkleding in de kledingkast. Daar word ik ook altijd blijer van. Dus het is toch tijd voor een aantal nieuwe herfst musthave basics in deze Dress to impress die bij mij zeker een aanvulling zijn op mijn garderobe.

29 5x Herfst musthave basics in de Blogger favorites Dress to impress

30

31 Ieder jaar is het een soort slijtage slag van de little black dress. Weet je niet wat je aan moet, pak het jurkje maar uit de kast, wan het combineert zo makkelijk. Dan moet er eigenlijk altijd wel een nieuwe komen. Duur of voordelig, ik slijt het jurkje toch wel. Ik vond dit mooie zwarte jurkje, net over de knie, voor een budgetprijs. Hebben om er deze herfst en winter weer tegen aan te kunnen.

32

33 Leggings zijn altijd makkelijk en ideaal, maar deze herfst en winter kun je niet zonder, en ik ook niet, de legging met een goede glans of leather look. Een kleine investering, maar super om te combineren en natuurlijk ook met een zwart jurkje.

34

35 Een simpele outfit maak ik op koude dagen met een poncho en het liefst met een beetje mooie warme kleuren. De poncho combineert natuurlijk ook heel fijn met een jeans en simpel shirtje of blouse.

36

37 Voor de dagen met een zonnetje of voor als je simpelweg alleen auto in auto uit gaat. Dan vind ik deze trenchcoat echt ideaal. Dun,maar dressy en om te hebben.

38

39 Natuurlijk booties voor de winter! Geen zwarte, maar opvallende lak bordeaux rode booties met een blokhak. Die zelfs een zwarte outfit iets meer kleur geven. Welke basic van herfst musthave basics is jouw favoriete dress to impress? Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Back to Impress the gym Dress to En dan is de zomer echt voorbij. Wat er soms een beetje bij inschiet is sporten. De dagen op het strand zijn leuker en vakantie vieren met al die heerlijkheden is zelfs nog leuker. Vooral tijdens die super hete dagen. Tja de echte fitgirls houden het wel vol. Wat een uithoudingsvermogen. Alleen bij mij is het een soort knop om. Oké daar zijn ze weer de voornemens voor na de vakantie. Back to the gym en weer fris beginnen. Toch ook, net als bij veel van die fitgirls, thuissporten werkt gewoon heel goed. Hoe druk je ook bent, relaxknop om, want sporten is ontspannend, relaxkleding aan en even een moment voor je zelf. Sporten! Voor mij is het oefeningen doen en de kettlebell er bij. Ook daar zijn top prorgramma s voor en voor hoe je het zelf moet doen. Het beste gaat het natuurlijk met de juiste sportmode. Niet alleen, omdat het modieus is. Nee het de kleding moet fijn om je lichaam vallen. Dus Back to the gym en Dress to Impress. En eerlijk is eerlijk ik ben niet de eerste die toegeeft dat ik zal sporten, zodat ik een hapje extra mag eten. Iets anders

40 leuks alle items zijn natuurlijk met een hele dikke foodie knipoog. Back to the gym met deze Dress to Impress Hoe leuk is dit yoga shirtje voor de sportende foodie of eigenlijk sportende levensgenieter? Yoga? Uhm.. ik dacht doe nog maar een goed glas.

41 Of het sport shirtje met de grappige tekst? Nog even doorgaan!

42 Voor of het na het sporten even goed opwarmen met een warm sweatshirt. Natuurlijk met een toffe tekst. Wat dacht je van Le Marais? Even in gedachte naar Parijs.

43 Wie trekt de broek aan? Jij natuurlijk! Geen sportoutfit zonder kekke sportbroek!

44

45 Sowieso ben ik dol op leuke sneakers. Alleen sneakers maken de sport outfit af. Zwarte sneakers met zelfs een zwarte zool zijn helemaal herfst en winter proof, hebben! Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Relax Fashion Impress Dress to De scholen gaan bijna weer beginnen of zijn al begonnen voor sommigen. Dan kan ik mij soms wel voorstellen dat je weer een beetje in dat normale ritme komen. Willen we in de zomer al een beetje relaxed zijn, maar dan kunnen we nog vaak onze zomerjurkjes aan, slippers en met een beetje gebruinde huid ziet veel mode er tip top uit! Met het najaar wat er helaas aankomt willen we ook af en toe nog wel eens relaxen of het overdag is of in de avond. Niet alleen wij, maar ook de kleine kids. Ik ging op zoek naar de leukste nieuwe relax fashion voor een klein prijsje om snel aan te trekken en natuurlijk mijn favoriete en vrolijkste sneakers. 5x Relax Fashion Dress to Impress

46 Sneakers zijn tof en ze lopen ook nog eens makkelijk! Niet alleen voor de kids, maar ook voor de mama s om achter de kids aan te rennen. Hoe stralen en girlie wil je ze hebben? Ik vind ze geweldige deze roze oranje Nike Air Max en moet ze eigenlijk wel hebben!

47 Voor de relaxmomenten na school en ontspannen op de bank of voor de mama s even ontspannen! De nieuwe sweat shirt lijn van de HEMA is heel leuk en met kleine prijsjes en met o.a. deze Lazy Days sweater.

48 Of deze Weekend sweater in pastel rose.

49 Ik vind ze wel heel grappig en super lelijk te gelijkertijd; de fruitige sokken. Maar helemaal foodie en een relax musthave voor op de bank.

50 Natuurlijk favoriet en voor het ultieme relax moment! De pyjama voor de echte foodie en een musthave. Welk relax fashion item uit deze dress to impress is jouw favoriet?

51 Meer blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Favoriete zomeruitverkoopjes voor je dreumes Dress to impress Misschien shop ik nog wel liever voor mijn zoontje dan voor mij zelf sinds ik mama ben. Niet dat ik het voor mij zelf niet meer leuk vind, het tegendeel is waar. Er zijn wel een aantal dingen die het heel erg leuk maken om te shoppen voor je kind, dat vind ik tenminste. De prijsjes zijn kleiner, je kindje groeit ontzettend hard, wat er voor zorgt dat je, je minder schuldig voelt en simpelweg de kleine vrolijke kleding is gewoon ontzettend leuk! Wat het nog leuker maakt? SALE! Een periode waarin shoppen prijstechnisch nog leuker is en voor deze Dress to impress heb ik mij even uitgeleefd en mijn favoriete items uitgezocht en een aantal daarvan heb ik al geshopt. Dat laat ik je direct weten en die zie je binnenkort ook terug op de foto s in dagboeken, vakantiefoto s of andere activiteiten. Welk item is jouw favoriet van de zomeruitverkoopjes voor je dreumes? Dress to impress zomeruitverkoopjes voor je dreumes

52

53 Voor mijn dreumes vind ik poloshirtjes ontzettend leuk. Hij wordt er een klein heertje van. Lief en ondeugend te gelijk. Deze polo shirtjes van Osh Kosh zijn afgeprijsd voor de zomer in een vrolijk oranje kleurtje.

54

55 Of een sportieve polo in blauwe gewerkte stof die natuurlijk wel heel makkelijk te combineren is en in de winter ook wel heel makkelijk te combineren is.

56

57 Je hebt als moeder van een dreumes of peuter mannetje nooit voldoende spijkerbroeken en in de zomer is dat precies het zelfde voor korte broeken van spijkerstof. Deze korte jeans van Noppies vind ik wel heel stoer en is in de sale.

58

59 Inderdaad je kunt nooit voldoende jeans hebben voor je dreumes, peuter of kleuter. Deze grijze jeans van Noppies, maar ook in het fel blauw, is in de zomersale. Hebben!

60

61 Never a dull moment met je baby, dreumes of peuter wij gaan naar het strand! Met natuurlijk een perfecte outfit. Startend met een heel leuk beach t-shirt. Welk uitverkoopje is jouw favoriet of waar ga jij altijd voor kijken in de uitverkoop? Meer blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Favoriete zomeruitverkoopjes Dress to impress Wachten tot het einde van de zomer voor de beste zomeruitverkoopjes? Nee gelukkig het is echt niet meer nodig, in de lente begint het gelukkig al. Fijn, want dan kun je al goed voor een fijne prijs shoppen, voordat de zomer echt is begonnen! In deze Dress to impress heb ik mijn favoriete zomeruitverkoopjes met een brand verzameld. Verwacht dus geen bodemprijzen en tientjes werk, maar wel mooie musthaves, van exclusieve merken voor een veel betere prijzen die je dan toch wel heel graag wilt hebben! Favoriete zomeruitverkoopjes in de Dress to impress

62

63 De zomer is nog maar net begonnen en perfect voor in je vakantiekoffer deze zomerse sandaaltjes van Michael Kors. Extra leuk? Ze zijn 40% afgeprijsd en te shoppen voor nog maar een klein prijsje. Hebben!

64

65 Klaar voor de zomer en een basic voor jaren met deze rode Ralph Lauren shopper. Oh ja ook nog voor 50% in de zomersale.

66

67 Nog een basis tas die je echt wilt hebben. Deze keer van DKNY in het fel kobalt blauw. Past bij iedere zomerse fel gekleurde outfit en natuurlijk bij iedere jeans outfit. Super leuk onder een rommelige spijkerbroek, bloemenbroek of

68 onder je nette kleding deze zomer de loafers met een hakje zijn terug en een musthave voor de iets meer dressy momenten.

69

70 In de zomer kan ik niet zonder een mooie zonnebril. Mijn Michael Kors is al weer lange tijd stuk, door mijn eigen stomme schuld. Tijd aan vervanging dus en erg prettig dat deze Karl Lagerfeld zonnebril flink is afgeprijsd.

71 Nike sneakers zijn altijd favoriet en om te sporten of om gewoon makkelijk door te lopen, vooral om achter mijn dreumes aan te rennen, heb ik er nooit genoeg. Deze aquagroene Nike sneakers zijn al flink afgeprijsd en heel vrolijk voor de zomer. Welk uitverkoopje is jouw favoriet of waar ga jij altijd voor kijken in de uitverkoop? Meer blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Juni Happy Musthaves Blogger Foodinista Juni en bijna zomer, maar ik ben ook jarig in juni! Een hele leuke maand voor de happy musthaves! Ik kreeg al de vraag of ik leuke ideeën heb voor verjaardag cadeautjes. Ken je dat? Op het moment dat de vraag gesteld wordt heb je geen idee. Dus deze maand heb ik voldoende inspiratie of in ieder geval heel veel redenen om te zoeken naar de perfecte happy musthaves, want ik moet gaan zoeken naar verjaardagscadeautjes. Op het moment dat ik schrijf gaat er al van alles door mijn hoofd heen. Ook wal weer materiaal voor een ander leuk reisblogje. Reizen in stijl ik denk dat ik daarvoor in deze maand nog maar een ander blog over schrijf, want dan blijft er in dit blog weinig ruimte over en ik ben best wel toe aan een nieuwe trolly en rugtas voor mijn laptop. Dus de inspiratie komt al binnen. Door naar de juni Happy Musthaves! Trouwens het reizen doet mij er aan denken dat ik zelf deze week op Menorca ben en

72 naar Polen ga deze maand echt heerlijke vooruitzichten en in juli ook leuke weekendplannen heb met weekendjes weg. Heb jij deze zomer reisplannen? 10x Juni Happy Musthaves van Blog Foodinista Onze tuin is steeds meer af en ik kijk uit naar lange zomerse avonden. Tijd voor een beetje gezelligheid. Favoriet voor mij zijn deze windlichten voor op de buitentafel in diverse tinten blauw.

73 Nog een happy musthaves voor in de tuin. In onze tuin hebben wij één stenen muur als afscheiding van bijna 12 meter lang, daar zou het leuk zijn om een aantal van deze lantaarns op leisteen op te hangen voor in de zomer meer sfeervolle verlichting. Een extra plus, de lantaarns zijn best wel voordelig.

74 Espadrilles en fringe maken deze zomer iedere outfit leuker. Een suede fringe tas als deze heb ik al jaren in het rose. Gewoon toen vond ik de tas zelf heel erg leuk, maar de rose tas past niet ieder bij iedere outfit, deze matcht veel leuker en voor deze zomer een echte musthave.

75 Het lijkt mij heel leuk om zelf bijvoorbeeld zalm te roken, een musthave is dan wel een rookoven. Deze is helemaal niet duur en leuk voor de heb en om mee te experimenteren.

76 Deze zomer zijn espadrilles weer helemaal de schoenen die je moet hebben. Deze espadrilles van Guess zijn makkelijk en leuk! Ze passen overal bij door de kleuren wit en zilver en sportief onder je favoriete jeans of leukste zomerjurkje. Hebben! Psst ze zijn ook al afgeprijsd.

77 Van zo n koffiebeker word ik iedere ochtend vrolijk.

78 Bij een persdag liep ik letterlijk tegen de nieuwe collectie van Curver op. Ik heb al een leuke boodschappentas, maar deze poef staat op mijn wensenlijstje. Ja de poef is van kunststof, maar heel mooi. De poef lijkt gehaakt, maar is door het materiaal heel praktisch en zowel voor binnen als buiten ideaal.

79 Al twee zomers staat een slow coffee maker op mijn wensenlijstje, maar deze slow coffee makers worden steeds toegankelijker en dat is leuk! Deze is niet zo duur en dan is het leuk om er thuis mee te experimenteren. Voor de zomer vind ik het echt een musthaves. De koffie doet mij denken aan Vietnam, waar ik in de ochtend de meest heerlijke ijskoffie dronk.

80 Ideaal voor op het strand en naar de sauna een hammam doek. Ik heb er twee, maar op vakantie vind ik twee extra wel fijn. Ze zijn licht en passen makkelijk in de koffer. Voor vakanties, zeker prettiger dan badlakens.

81 In de zomer vind ik een Foodfestivals, feestjes en naar iets prettiger en vooral als aanrent, maar toch een leuke zwarte playsuit met bloemen vind playsuit ideaal! Waarom? het strand. Een broek is soms je achter een klein kindje lady like outfit wilt. Deze ik heel mooi en vrolijk. Welke musthave van de juni happy musthaves is jouw favoriet? Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg

82 Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Schoenen met fringe Dress to impress Deze lente en zomer ben ik een beetje verliefd op fringe. Niet alleen voor de mode en kleding, maar ook fringe voor aan je voeten, want wat zijn de shoenen met fringe leuk! Fringe is gewoon super vrolijk om mee te zwieren en zwaaien en het vrolijkt eigenlijk iedere saaie outfit wel een beetje op. Het is even anders en bij een dansje op ieder festival feest je outfit echt mee. Ik vind het geweldig en ik houd wel een beetje van op en top girlie mode, tassen en schoenen dus van mij mag het allemaal, maar geen overdaad natuurlijk. Ga niet al je fringe items met elkaar combineren. In deze dress to impress heb ik mijn vijf favoriete schoenen met fringe verzameld. Voor iedere weer gelegenheid wel een favoriet paar of gewoon voor ieder strandfeestje, festival of gewoon voor naar je werk met een subtiele fringe twist. De favoriete schoenen, sandalen en laarzen staan er wel bij. Tijd voor een vrolijke zomer! 5x Schoenen met fringe

83 Vrolijk en pretty in pink! Trainers in het rose en met fringe.

84 Zomerse voeten in deze vrolijke en zomerse sandalen met fringe. Tijd voor een strandfeestje!

85 Voor de dagen met iets minder en natuurlijk perfect voor de festivals! Fringe booties om in gezien te worden en makkelijk te kunnen dansen.

86 Of swingen met veel fringe aan de fringe laarzen. Heel tof en ze kunnen de herfst ook nog wel mee, al willen we daar nog niet aan denken.

87 Zomerse fringe sandalen met hak voor onder je favoriete zomerse jurkjes of voor naar the office. Welke van de fringe schoenen is jouw favoriet?

88 Kijk verder voor nog meer fringe favorieten of voor nog meer Dress to impress favorieten. Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Mei Happy Musthaves Blogger Foodinista Nieuwe Happy Musthaves op Foodinista. De reismaanden op de blog zijn actief en vol met lentekriebels, mocht ik vorige maand al op een leuke perstrip naar Mallorca en gaan proeven van de Balearen, met het gezin culinair gaan proeven in Maastricht, deze maand gaan we een hele week naar Menorca! Heerlijk van de zon genieten, daar ga ik in ieder geval vanuit. Geen lentekriebels, maar daar krijg ik een zomergloed van! Voorbereidingen dus voor de zomervakantie en van het fantastische zomerweer, waar we nu van mogen genieten krijg ik ook een shopdrift van mooie zomerse musthaves. In de keuken nieuwe inspiratie en wat betreft schoenen, weg met de winterlaarzen, espadrilles wil ik hebben en snel. Mijn favoriete musthaves en misschien een aantal herinneringen voor op het boodschappenlijstje heb ik verzameld in dit blog. Veel inspiratie in deze Mei Happy Musthaves en voorbereidingen voor de zomervakantie. Waar ga jij naartoe en heb je nog tips voor mijn reis naar Menorca? Laat het weten. Mei Happy Musthaves van blogger

89 Foodinista Ik vind deze set zo ontzettend leuk! De maisonbekers blijf ik leuk vinden en ideaal voor buiten in de lente en zomer, doordat je ze dicht kunt draaien en in de maison tap kun je heerlijk flavoured fruitwater maken. Deze tap met glazen shop je echt voor een budgetprijs en is natuurlijk een heel leuk cadeau voor de lente en zomer.

90 Met mooi weer eet ik het allerliefst buiten en een beetje rustig aan graag. Lang in de keuken staan is zonde, maar de barbecue aan vind ik best wel bewerkelijk en ik ben zelf geen barbecuequeen. Ik laat het aan de mr. over. Ook wel weer saai eigenlijk, want ik zit een beetje te wachten, te kletsen en ondertussen ga ik mij er toch mee bemoeien natuurlijk, want zo ben ik. Om zelf toch iets te doen te hebben staat hoog op mijn wensenlijstje de buitenfondue van Boska, ook heel gezellig en je hebt ook echt iets te doen. Het is weer eens iets anders en veel sneller voorbereid voor de onverwachte toch mooie Nederlandse avonden. Ik ben in juni jarig en anders dan gaat deze buitenfondue heel snel aan mij zelf cadeau gedaan worden.

91

92 Ook deze zomer kunnen we niet zonder de espadrilles en fringe is het helemaal! De perfecte combi dus espadrilles met fringe; hebben! Met een buitenspelend kindje vind ik glazen niet altijd ideaal, maar plastic bekers mogen ook leuk zijn, zoals deze aqua groene glazen.

93 De glazen die je deze zomer wilt hebben voor je cocktail, aperitief, whisky, aperol of ander andere geniet drankjes. Op zoek naar een vaderdag cadeautje? Dan zijn deze klassieke en hippe kristallen glazen zeker een goed idee!

94 Vision is echt mijn favoriete zonnecreme, ik heb best lang moeten zoeken. Zelf verbrand ik redelijk snel en krijg ik ook snel uitslag van parfum, met Vision heb ik nergens last van. Tegenwoordig met alle strenge vliegregels kun je ook niet alles meenemen en is Vision ook ideaal voor het hele gezin. Op internet vond ik ook een drogisterij met mooie prijzen voor de toch wel redelijk dure zonnecreme.

95

96 Een musthave en verplichte basic voor in mijn kledingkast het navy blauw wit gestreepte jurkje. Ideaal om te combineren en bij bijna al het weer perfect om te combineren. Ooit konden we heel makkelijk zonder, maar ijs in wijn vind ik nog steeds geen succes en in de zomer is het toch ideaal als je wijn snel op de perfecte temperatuur is. Onverwacht bezoek is geen probleem. Bij mij ligt de corkcicle wijnkoeler al in de vriezer en het werkt perfect, ik ga het je binnenkort laten zien, maar het is echt een Happy Musthave voor de zomer. Binnen 20 minuten is, zowel je rode wijn als witte wijn op de

97 perfecte temperatuur gekoeld en kun je genieten. Oké ik ben 30, in het begin deed het best even zeer, daar zal ik heel eerlijk over zijn, maar heel vaak sta ik er ook niet bij stil. Ik ben al mama, maar ik doe zo ontzettend veel leuke dingen dat ik er vaak niet over na denk. Wanneer ik er wel over na denk? Wanneer ik opeens naar een foto kijk van vijf tot tien jaar terug. Ja, ik ben ouder geworden, maar nog steeds jong. Ik heb een aantal pigmentvlekjes bij mijn sproeten gekregen en een rimpeltje hier en daar. Ik smeer al langer dan tien jaar, maar deze pigmentcreme van Utsukusy gaat deze zomer mijn hulpje worden voor de zonneschade, pigmentvlekken en rimpeltjes. Je leest er nog meer over.

98

99 Espadrilles wil ik deze zomer weer hebben. Ik ben een beetje een glitterjunkie en dus verliefd op deze glitter espadrilles. Hebben! Welke van de mei happy musthaves is jouw favoriet? Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Fringe inspiratie Dress to impress Je kunt er deze lente en zomer niet omheen, waar omheen? Fringe! In je kledingkast en supervrolijk om in te stralen. Ik vind het geweldig en ik houd wel een beetje van op en top girlie mode, tassen en schoenen dus van mij mag het allemaal. In deze dress to impress heb ik dan ook mijn vijf favoriete Fringe inspiratie favorieten verzameld en deel ik ze met je. Welk fringe item is jouw favoriet en zou je het liefst shoppen voor de lente en zomer? Top 5 fringe inspiratie en dress to impress

100

101 Voor de frissere avonden kunnen we niet zonder shawl, natuurlijk wel in fringe stijl. Ook de tassen zijn fringe, zoals deze leuke blauwe fringe tas voor een klein prijsje.

102

103

104 Ik kom er van in Ibiza sferen. Een echte investering en een gat in je portomonnee verder, maar echt een musthave de suede fringe bodywarmer van Maison Scotch. Ieder basis jurkje en topje maak je leuk met deze fringe mini

105 poncho. En voor het strand en de dagelijkse uitstapjes een makkelijke zwarte gehaakte fringe tas voor een klein budget. Een echte musthave voor de lente en zomer.

106 Welke is jouw favoriet? Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. April Happy Musthaves Blogger Foodinista Lentekriebels, reiskriebels het is voor mij eigenlijk een beetje het zelfde. Zo ben ik helemaal niet van de wintersport. Ik ben er niet mee opgegroeid, maar wel met de zon. Zodra de eerste zonnestralen weer doorkomen, dan denk ik ook automatisch weer aan leuke reisjes plannen en natuurlijk aan reisjes maken. Alleen wat er komt er nog meer bij kijken bij de lente? Meer en nieuwe Happy Musthaves, april is gestart en ook de lente dus tijd voor de April Happy Musthaves vol in het teken van de eerste lentekriebels en reiskriebels. Wat mag er mee in de koffer om praktisch te reizen en wat mag er deze lente niet ontbreken in mijn kledingkast. Lees er over in dit blog en welke items zijn jouw favorieten om deze lente en reismaand mee te beginnen? De april Happy Musthaves blogger Foodinista van

107

108 In de lente kan ik niet zonder zonnebril. Wel heb ik besloten geen dure zonnebril meer te kopen. Niet dat ik ze niet mooi vind, maar op dit moment is het bij mij de moeite niet waard. Min laatste Marc Jacobs ben ik helaas en met veel pijn in de trein verloren toen ik met mijn baby onderweg was van Brabant naar Amsterdam. Tja dan let je op andere dingen. Ook zijn zonnebrillen voor hem sowieso echt geweldig. Toen kwam ik deze zonnebrillen lijn tegen niet duurder dan twintig Euro, maar wel mooi en trendy en deze groene zonnebril vind ik echt geweldig en opvallend.

109

110 Het rugzakjes is hip om mee de deur uit te gaan. Dat niet alleen een rugzakje is ook nog heel erg makkelijk. Ik spotte deze leuke en vrolijke zilveren met fringe. Helemaal klaar voor de lente en zomer in leather look voor een kleine prijs.

111

112 De Adidas Superstar is weer helemaal terug. Geweldig vind ik ze, als tiener had ze ook en ze lopen echt geweldig. Toen had ik laarsjes, maar de lage vind ik nu veel leuker, vooral deze Adidas Superstars met slangenprint zijn mijn favorieten. Fijne sneakers om veel in te wandelen. De pink flamingo is het helemaal! Reis in stijl met de pink flamingo trolly. Opvallen op het vliegveld en makkelijk te herkennen tussen alle trolly s in het vliegtuig.

113

114 Ideaal om op reis mee te nemen en bijna voor ieder weer type ideaal, een jumpsuit. Van dunne stof en met een jasje of vest voor de mindere dagen. Neemt weinig ruimte in, in je bagage en voor veel gelegenheden leuk te stijlen. Deze kost maar 30 Euro, dus versleten, geen probleem! Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Lentekleding foodies voor mini Natuurlijk mag in deze kidsmaand de lentekleding voor mini foodies niet ontbreken. Niet zo lang geleden schreef ik al een blog met de leukste hoodies voor foodies. Heel eerlijk, voor de kleine heertjes en dametjes en foodies in spé is er ook heel veel te shoppen met een leuke foodie print op de leukste kleding. Rompers, t-shirtjes, broeken en zelfs badpakjes voor de echte zomer of lentevakantie. Al mijn favoriete lentekleding voor mini foodies heb ik verzameld en op een rijtje gezet. Welke lentekleding voor mini foodies is jouw favoriet? Lentekleding voor mini foodies

115

116 Lief en stoer de romper voor de kleine mannen. Makkelijk in de zomer voor als het echt warm gaat worden en leuk onder een spijkerblouse in de lente. De tekst Powered by Milk zegt denk ik voldoende.

117

118 Of voor meisjes de zoet als een aardbei romper. Lief en schattig.

119

120 Van deze zomerse shorts met ananas voor je kleine mannetje kom je toch al helemaal in de zomerse sferen? Ik in ieder geval wel. Perfect voor mijn kleine foodie en de zonnige trip naar Menorca.

121

122 Of de stoere ananasshort in het blauw. Voor als je nog wilt kiezen. Zelf denk ik ook dat de blauwe short iets makkelijker combineert met leuke t-shirtjes.

123

124 Maak het setje af met dit vrolijke en zomerse ananas t-shirt.

125

126 Iets meer dressy is deze stoere pineapple shorts voor de mini man, maar ook absoluut een favoriet van mij.

127

128 Ook kleine foodies gaan zwemmen. Wat een lief badpakje vol met kleine watermeloentjes. Voor de frissere dagen, maar ik vind deze sweater gewoon al zo vrolijk. Welke is jouw favoriet? Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf

129 je in voor de Nieuwsbrief. Favoriete lentekleding voor mijn dreumes Dress to Impress Natuurlijk het is kidsmaand dus de dress to impress, gaat deze maand zonder probleem over kindermode of in ieder geval mijn favorieter lentekleding voor mijn dreumes. Ik kon al heel goed shoppen voor mij zelf, voordat de kleine man kwam en eerlijk gezegd is dat stiekem iets minder geworden. Het is allemaal zo leuk die kleine mannenkleding dat ik zoveel favorieten heb en er zoveel plezier aan beleef. In dit blog heb ik mijn favorieten verzameld voor de lente. Ook gaan wij dit voorjaar vakantie vieren op één van de Spaanse eilanden Menorca. Mijn favoriete swimsuits voor mijn dreumes staan er ook al bij een uitgebreid overzicht dus. Favoriete lentekleding voor mijn dreumes

130

131 Rompers zijn voor mijn kleine man nog steeds ideaal, maar voor de warme dagen is een romper en een shirtje echt te veel. Dan vind ik de poloromper en ontzettend leuk en stoer staan. Streepjes zijn sowieso leuk voor jongetjes en stoer. Voor de frissere dagen of avonden tijdens de vakantie vind ik dit blauw witte hoodie vestje heel erg leuk en on a budget.

132 Dit voorjaar gaan we naar Menorca met het gezinnetje. Ook staan er nog twee leuke reisjes in de planning waar je snel meer over lees. In Toscane was een UV-setje niet zo nodig, met de landzon werden we niet zo superbruin in september en bijna oktober en verbranden al helemaal. Alleen in Menorca vertrouw ik het iets minder met zeewind. Een UV-zwemset gaat mee. Deze vind ik wel heel stoer.

133

134 Al doende word ik wijzer. Ik ben ook echt dol op stoere blousjes voor mijn kleine mannetje, maar wat kan het rommelig zijn. Zijn deze overhemdrompers dan niet ideaal! Fris en strak voor de lente en zomer. Ik vind het zo nice en clean in een korte broek.

135 Voor de kleine mannetjes lijkt het wel alsof je nooit genoeg

136 spijkerbroekjes hebt. Bij Mango vond ik deze leuke en hippe spijkerbroekjes voor mij 12,99.

137

138 En natuurlijk een jeans korte broek voor de warmere dagen.

139 Blousje, stoere jeans en hippe espadrilles en mijn dreumes is

140 klaar om de lente in te gaan. Super leuk de espadrilles, maar een goede stevige gymp is natuurlijk ook niet weg. Daarvoor ben ik fan van het merk Jochie met een stevige zool en goede pasvorm voor een goede start van de vorm van de voetjes. Leuk zijn ze he?

141

142 Sowieso vind ik All Stars echt heel erg leuk, vooral in een vrolijke kleur voor de afwisseling. Heel goed voor de voeten zijn ze niet, dus niet te vaak en een zooltje erin, maar dan zijn ze toch wel te stoer en schattig.

143

144 Voor de vakantie vind ik de Havaianas met Micky Mouse zo leuk. Lief en stoer. Ook om mijn kleine bengel niet te veel op blote voetjes rond te laten lopen. Natuurlijk voor de koude dagen een stoer en vrolijk jasje. Dit sportieve jasje is mij direct opgevallen. Het jasje voor je baby of peuter is ook nog voordelig. Welke is jouw favoriet?

145 Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Maart Happy Musthaves Foodblog Foodinista Van alle kinderspullen word ik een echte shopaholic, als ik het al niet was. Eerlijk alles is zo leuk, dat ik alles wel zou willen hebben, gelukkig zijn er een aantal musthaves bij die gewoon echt nodig zijn, gelukkig maar. Kleine mannetjes worden groter en dat betekent shoppen! Aangezien maart op blog Foodinista helemaal in het teken staat van kids en het dus kidsmaand is ben ik ook in deze Happy Musthaves helemaal los gegaan voor de kids en ook waar papa en mama blij van worden. Natuurlijk met leuke cadeau tips en waar wij zelf deze lente en zomer niet omheen kunnen. Gewoon weg, omdat we op vakantie gaan, kleine mannen groot worden en we hopelijk veel buiten gaan spelen. Welke Maart happy musthaves voor kids zijn jouw favorieten? Maart Happy Musthaves voor kids

146 Kleine mannetjes worden groot en krijgen steeds meer behoefde aan een eigen plekjes in huis. Hij klimt en klauter graag op de bank en op de grote stoelen, wat niet echt mag, maar echt zitten is best wel heftig in die grote meubelen. De echte kinderstoelen is ook niet altijd leuk. Wat is zo n eigen kinder relax stoel dan relaxed en gezellig om erbij te zitten. Deze is besteld en staat binnenkort bij ons in huis ik ben heel nieuwsgierig!

147 Niet alleen een relaxstoel, maar ook de speelhoek gaat veranderd worden. De box gaat echt uit huis en er gaat een officiële speelhoek komen. Er staat al een mooie Ikea kast, wel bekend denk ik zo met de vierkante vlakken. Hier komt een laag gedeelte bij, waar een mooi speeltafeltje van gemaakt kan worden met voldoende ruimte om het speelgoed op te ruimen. Alleen voor de stoelen kies ik wel voor stoelen met een goede zithouding en deze kinderstoelen zijn mijn favoriet in wit en blauw.

148 Deze leuke opbergboxen speciaal voor kinderen passen ook in de Ikea kasten en eerlijk is eerlijk, ik vind ze echt wel veel leuker! Deze schuiven we er dan ook mooi in en dan weet de kleine man mooi welke opbergboxen van hem zijn en welke van papa en mama. Leuk voor boeken en al het elektrische speelgoed wat een steeds grotere verzameling aan het worden is, waar we natuurlijk heel blij mee zijn, maar nu gaat het allemaal nog mooi in de box.

149 Niet alleen het grote speelgoed, maar ook al het kleine speelgoed verzamelen! Deze opbergzak vind ik echt geniaal en hebben! Het grote speelgoed in de boxen, maar het kleine speelgoed, zoals knuffeltjes, losse blokjes, autootjes, muziekinstrumentjes ruimen we s avonds op in de opbergzak en s ochtends dan maken we er weer een mooi speelkleed van. Leuk en praktisch! Voor een jongetje vind ik Le mustache heel leuk, maar er zijn zo veel leuke printjes en tja de speelgoed verzameling is steeds groter aan het worden.

150 Florian is dol of ik kan eigenlijk wel zeggen een beetje bezeten door mijn laptop, niet zo gek ook, want ik breng er wel wat uurtjes achter door. Dit probeer ik zo weinig mogelijk als hij er is, maar even mijn mail controleren, reacties bekijken, het hoort er allemaal bij. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief of om Florian van mijn laptop af te houden, want echt blij ben ik er niet mee. Een eigenlijk laptopje! Deze houten vind ik erg leuk en staat op de bestel lijst.

151 Een echte verrassing is het denk ik niet, maar ik ben er wel heel blij mee! Ja hij speelt heel graag met pannetjes, spatels en meer. Op het kdv is het keukentje favoriet en bij oma de bronzen pannen. Het liefst kijkt hij mij tijdens het koken, dus kandidaat voor een eigen keukentje. Ja voor je tweede verjaardag komt het eraan, nog even geduld dus.

152 Niet alleen in de woonkamer moeten er een aantal aanpassingen plaatsvinden, maar ook in de eigen kamer van het het kleine mannetje. Het is duidelijk aan het worden dat zijn eigen bedje, een te klein bedje aan het worden is en dat er een normaal bed moet komen. Spannend, want flink gaan veranderen. Het thema op de in Amerika stijl, met zelfs behangmuursticker. Dit dekbedovertrek toch? het slaapritme zal ook slaapkamer is helemaal een totempaal als vond ik alvast. Stoer

153 Vanaf het begin af aan hebben we gezegd dat er later als er meer gespeeld gaat worden in de eigen kamer van Florian er een tentje zou komen. In de Amerika kamer hoort natuurlijk echt een tipi. Deze stoere tipi kwam ik tegen en staat op het lijstje voor zijn volgende verjaardag. Nieuw bed, tentje op de kamer en een echte peuter kamer. Meer musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Favoriete sweaters en hoodies voor foodies Dress to impress Februari en wat is het een super druilerige maand. Niks fijner dan een beetje thuis hangen in je favoriete sweater of hoodie of om deze aan te trekken als je toch de deur uit gaat, want ja dat moet natuurlijk gewoon regelmatig. Alleen ga dan niet

154 voor een saaie sweater of hoodie, want dat is natuurlijk al lang niet meer nodig. Nee, voldoende hoodies die dress to impress zijn en ja ook voor foodies. Ik heb er tien voor je uitgezocht en ja ook voor mij zelf het gaat nog kiezen worden welke mijn favoriet is, moeilijk! Tien favoriete sweaters en hoodies voor foodies in dit blog. Deze maand in Dress to impress mijn favoriete sweaters en hoodies voor foodies. Welke is jouw favoriet? En met welke ga je niet alleen bankhangen, de keuken in, maar ga je ook gewoon in een ontspannen outfit de deur uit? 10x Favoriete sweaters en hoodies voor foodies

155

156 Voor de zoete liefhebber en baking queen de I love cupcakes sweater een echte musthave!

157

158 Zeker net zo zoet, maar iets gezonder? De Ananas hoodie. Deze sweater zegt het helemaal voor iedere foodie; forever hungry!

159 Ben je ook helemaal into Boerenkool? Dan is deze Kale sweater jouw sweater. De Kale sweater is heel populair en ook jouw musthave.

160 Toch meer een cupcake liefhebber? Ik stiekem wel. Dan is deze red velvet sweater eerder favoriet. Niet echt een liefhebber van zoetigheid, maar wel van een burger, pizzapuntje of toch een milkshake dus meer een

161 snacker? Nou deze sweater zegt het helemaal! Hoe stoer is deze Minions trui en toch ook wel heel grappig? Ben je mama? Dan weet je toch bijna wel zeker dat je eigen kinderen een beetje jaloers worden op jouw trui en wat een goed voorbeeld een minion die een banaantje eet. Hebben die stoere, lieve, maar ook gezonde foodie sweater.

162

163 Doe mij maar een milkshake en deze sweater zegt het helemaal. Wie is er niet dol op een goed stuk pizza? Nou, mij maak je er heel blij mee! Ideaal dus deze foodie sweater met de perfecte tekst.

164 Liefde is zo zoet als aardbeien, maar ook al ben je niet echt een fruit eten, dan is volgens mij nog steeds iedereen dol op aardbeien. Een top sweater en musthaves. Meer dress to impress tips ontvangen? Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

165 Februari Happy Musthaves Foodblog Foodinista Zelf vind ik februari altijd een beetje een tussenmaand, het is echt winter, maar toch begin ik na december met alle feestdrukte en een echte januari dipmaand die heel druk was, maar ook met griepjes een beetje uit te kijken naar de lente. De realiteit? Het is nog lang niet zo ver! Door het slechte weer zijn vaak mijn schoenen niet meer zo mooi.. en mijn huis is een beetje in tussen status, ongezellig, want geen kerstversiering en ook nog geen lente sfeer. Een aantal happy musthaves kunnen het zeker weer een beetje opvrolijken om die laatste wintermaand goed door te komen en op te vrolijken. Ook al zeggen ze dat januari meestal een dipmaand is, bij mij komt het meestal na de carnaval. Daar kijk ik namelijk in januari naar uit en dan na carnaval, dan denk ik uhm nu de winter echt uitzitten en snel beter weer! Met deze Happy Musthaves gaat het wel goed komen om de laatste wintermaand door te komen en weer een beetje richting de lente te gaan met hopelijk een aantal zonnestraaltjes. In dit blog voldoende van mijn favoriete februari happy musthaves. Februari Happy musthaves Foodblog Foodinista van

166

167

168

169 Benetton is sowieso één van mijn favoriete merken. Ik vind de kwaliteit goed, maar de ontwerpen zijn ook klassiek en de kleuren vaak fel en opvallend. Uiteindelijk kun je de kleding van Benetton wel goed mixen en matchen. Ook deze jas in het fel rood en dat mag wel in februari, een beetje vrolijk op straat en dat kan in maart en april als het nog koud kan zijn, maar wel lente is ook nog wel. Al een tijdje ben ik op zoek naar leuke kussens op onze bank, een grove sixties corduroy ribbank in taupe, het combineert eigenlijk niet makkelijk. Dit door het grove materiaal. Geen

170 probleem, want ik heb alle tijd. Vooral rond december maakt het mij niet zo veel uit. Ook het behang is in retro stijl, met een licht gouden glans. De eetkamer tafels zijn in jeans stijl. Toen zag ik deze kussens in jeans met gouden stippen! Leuk en hebben dus. In ieder geval één kussen en dan door met zoeken. Wat ik merk de afgelopen tijd is dat, door het thuiswerken, mijn relax kleding veel sneller slijt dan mijn iets nettere kleding. In mijn zoektocht naar wat leuke thuis, maar ook oké voor buiten de deur. Toen kwam ik dit sweatshirt tegen kwam

171 vond ik het shirt direct leuk, eigenlijk om de tekst van mijn favoriete foodie wijk in Parijs; Le Marais. Al weer een tijdje zoek ik een leuke en veilige schommel voor Florian en buitenspelen doen we nu niet echt dus één voor binnen is ideaal. Deze schommel kunnen we tussen de deurpost hangen en er af en toe veel plezier aan beleven.

172 In de woonkamer staat onze bank hoekbank met losse hooker en één aparte stoel. Voldoende zitruimte, want hier kan makkelijk met 7 personen op plaats genomen worden. Het is een grote bank, vooral met het losse hooker gedeelte. Alleen de stoel staat los. Een poef hierbij is leuk. Voor de indeling, maar ook als bijzettafeltje, voetenbankje of toch als extra zitplek. Mijn oog viel op deze beige gouden poef die er ook in grijs zilver en zwart is.

173 Aangezien het februari is en nog vol winter en ik ook een kauwkleum is kan ik wintergarderobe nog wel iets uitbreiden. Met bijvoorbeeld deze lange grijze gebreide jurk. Welke Happy Musthave is jouw favoriet? Meer happy musthaves ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook enpinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

174 Favoriete uitverkoopjes Dress to Impress Ja, januari! Het is weer tijd voor een nieuwe Dress to Impress. Meestal is het budget iets krapper in de eerste maand van het jaar, maar eigenlijk is het geen probleem. Als je een beetje slim bent heb je wel iets apart gezet, want het is ook de tijd van het jaar dat je weer een aantal hele leuke items kunt shoppen voor natuurlijk een veel leukere prijs. Mijn favoriete uitverkoopjes heb ik dan ook in dit blog verzameld in een nieuwe Dress to Impress. Meestal tijdloos, goede kwaliteit en natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Dress to impress: uitverkoopjes 5x Favoriete

175

176 Deze leren cowboy laarsjes zijn echt een musthave en wel 60% afgeprijsd! Van 89,00 Euro voor 35,00 Euro. Niet alleen een musthave, maar nu ook nog heel betaalbaar. Zelf heb ik ze al besteld.

177

178 Oh ja! Hier word ik zelf erg blij van en nee, ze zijn niet direct voordelig, maar de Michael Kors tassen zijn allemaal 50% afgeprijsd, toch een mooie manier om zo n mooie tijdloze parel voor aan je arm te shoppen.

179

180 Een jaar na mijn zwangerschap zijn gelukkig de winterjassen ook weer een aantal maatjes kleiner. Rode winterjassen vind ik altijd leuk en daar word ik vrolijk van ik heb er denk ik al vier of vijf gehad. Deze rode mantel is nu 60% afgeprijsd. Leuk toch?

181

182 Goede voornemens en meer sporten? Dan is het nu de tijd om meer sportkleding te shoppen, net zoals deze sportbroek. Van leuke little black dresses heb je er nooit genoeg. Ik niet in ieder geval. Heel fijn als je ze goed afgeprijst kunt

183 shoppen, zoals deze little black dress. Welk uitverkoopje is jouw favoriet of waar ga jij altijd voor kijken in de uitverkoop? Meer blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

Leukste strandlakens kies jij?

Leukste strandlakens kies jij? Leukste strandlakens kies jij? welke Gelukkig er komt weer strandweer aan en ik ga ook nog op reis. Zeker weten dat wij een aantal strand en zwembad dagen inplannen, want daar zijn wij heel hard aan toe

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Het persoonlijk alfabet gaat verder en ondertussen zijn we aardig onderweg in het alfabet, dit betekend ook dat ik het gewoon aan het volhouden ben. De E vind

Nadere informatie

Kids musthaves Koken met kinderen

Kids musthaves Koken met kinderen Kids musthaves Koken met kinderen Ik vind het altijd zo gezellig als de kleine man erbij zit in de keuken als ik aan het koken ben, want hij is echt super nieuwsgierig naar wat ik dan aan het doen ben.

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

This or that tag Foodblog Foodinista

This or that tag Foodblog Foodinista This or that tag Foodblog Foodinista Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig,

Nadere informatie

Mei Happy Musthaves Blogger Foodinista

Mei Happy Musthaves Blogger Foodinista Mei Happy Musthaves Blogger Foodinista Nieuwe Happy Musthaves op Foodinista. De reismaanden op de blog zijn actief en vol met lentekriebels, mocht ik vorige maand al op een leuke perstrip naar Mallorca

Nadere informatie

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips Kids kookboek tips Maart en het zou een beetje lente moeten worden, maar zo voelt het toch nog niet, wat is het koud! Gelukkig de lente staat deze maand niet centraal op de blog, maar de kinderen wel,

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

Winnen Tickets voor het Better Event

Winnen Tickets voor het Better Event Winnen Tickets Better Event voor het Heb je aankomend Pinksterweekend nog een plekje over in de agenda? Dan heb ik een leuke tip; het Better Event met o.a. Amber Alberda. Nog leuker ik mag de entreetickets

Nadere informatie

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Deze maand heb je al regelmatig kunnen lezen over onze avonturen in Oostenrijk en Italië. Ook in september en oktober heb ik er over geschreven, zoals in het

Nadere informatie

This or that tag Foodblog Foodinista

This or that tag Foodblog Foodinista This or that tag Foodblog Foodinista Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig,

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Pasen en leuke plannen

Pasen en leuke plannen Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11 WHAT TO WEAR GUIDE Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene tips... 4 Tips voor mama 8 Tips voor kinderen. 10 Kledinginspiratie meisjes.. 11 Kledinginspiratie jongens.. 12 Kledinginspiratie baby s 13 Alle tips

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder Warme feestdagen De kerstdagen gaan weer bijna beginnen en misschien zit jij ook al helemaal in de kerstsfeer. Ik wel hoor, terwijl ik dit blog aan het typen ben kijk ik naar mijn kerstboom, fotolijst

Nadere informatie

Reizen met kinderen musthaves voor 2016

Reizen met kinderen musthaves voor 2016 Reizen met kinderen musthaves voor 2016 Reizen met kinderen klein of al groter is toch meestal een hele onderneming. Kinderen zijn ongeduldig, weten niet waarom ze gaan reizen, je kunt het niet uitleggen

Nadere informatie

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016.

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Persbericht Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Stylelounge- een trendonderzoek onder Fashion Bloggers naar de zomertrends voor 2016. Dit zullen de Fashion

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Tweede verjaardag wat gaat het snel!

Tweede verjaardag wat gaat het snel! Tweede verjaardag wat gaat het snel! Wat gaat het snel! De tweede verjaardag was in september al weer een feit. Nee niet mijn blog. Ik ben ook een supertrotse mama, maar dat wist je misschien al, wanneer

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko September peuterverjaardag, en Marokko dagboek Friesland Wat ging het snel september! Te snel, wanneer je het mij vraagt, want de maand waarin je echt op vakantie gaat mag altijd best wel langzaam gaan.

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Stiekem willen we het allemaal wel gezond en lekker leven. Volgens mij en voor mij klinkt het als muziek in de oren, vooral de combinatie

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

Winter foodtruck evenementen

Winter foodtruck evenementen Winter foodtruck evenementen Heb jij ze ook gemist de afgelopen herfst en winter? Wat? De foodtruck festivals. Dan gaat het tijd worden om er weer één te bezoeken. We gaan nog niet massaal naar buiten,

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

love, peace and happiness by modewereld

love, peace and happiness by modewereld 21 april 2e Paasdag geopend van 11.00 t/m 17.00 uur love, peace and happiness by modewereld 15 t/m 25 april Mode Markt Ibiza Style 21 april 2e Paasdag geopend van 11.00 t/m 17.00 uur festival Ibiza summer

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

Menorca ontdekken voor een week

Menorca ontdekken voor een week Menorca ontdekken voor een week Spannend en leuk! In juni gaan we Menorca ontdekken! De kleine man gaat voor de eerste keer vliegen, al is het maar 2,5 uur, toch vind ik het spannend. Eens kijken hoe alles

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Herfstvakantie in t Pakhuys

Herfstvakantie in t Pakhuys ISSUE 11 T R E N D U P DAT E 10.2018 Broekenactie Herfstvakantie in t Pakhuys Open zondagen 19 t/m 21 oktober 20 t/m 28 oktober 21 en 28 oktober Het perfecte dagje uit Yes, het is alweer tijd voor de herfstvakantie!

Nadere informatie

GESTRIKT VOOR DE LENTE WILD EVERY DAY HIPPE EN VROLIJKE TIPTOO SCHOENMODE HET VOORJAAR IN A SNEAKER DAY SANDALEN VOOR HET VOORJAAR

GESTRIKT VOOR DE LENTE WILD EVERY DAY HIPPE EN VROLIJKE TIPTOO SCHOENMODE HET VOORJAAR IN A SNEAKER DAY SANDALEN VOOR HET VOORJAAR TIPTOO SCHOENMODE WILD HET VOORJAAR IN EVERY DAY A SNEAKER DAY HIPPE EN VROLIJKE SANDALEN VOOR HET VOORJAAR GESTRIKT VOOR DE LENTE bezoek ons ook op kidzclub.nl en volg Kidzclub via VOORJAAR/ZOMER 2018

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Happy Cadeautjes voor mijn verjaardag

Happy Cadeautjes voor mijn verjaardag Happy Cadeautjes voor mijn verjaardag Ja ik ben bijna jarig, 14 juni is het mijn verjaardag en dan word ik al weer.tja. En als je jarig bent krijg je altijd de vraag, wat wil jij hebben voor je verjaardag,

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN Kleding voor de pauze is geïnspireerd op het nummer Afrika. We willen het publiek (bij wijze van spreken mee nemen) op safari. Deze uitstraling willen we creëren

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e Kledingkast opruimen Weg met alles wat niet meer bij je past m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e professional organizer 06-30874147 www.ruimjelevenop.nl W A A R O M J E K L E D I N G O P R U

Nadere informatie

MARGRIET Verschijning

MARGRIET Verschijning MARGRIET 47-2017 Verschijning 09-11-2017 MODE: De mooiste shapewear voor 40+ (6 pag.) BEAUTY: Parfum (5 pag.) CULINAIR: Gezond koken uit de vriezer (6 pag.) TOERISME: Wellness met overnachting (6 pag.)

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs

Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs De eerste maand van 2016 is gewoon al weer voorbij! Hoe was jouw eerste maand in dit nieuwe jaar? Last van blue mondays? Eerlijk ik had er geen eens tijd

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's.

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's. MIJNMODEWERELD Koopzondag 26 februari WELCOME BACK Gsus en levi's Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Dorpsstraat 44-52, 7957 AW De Wijk www.mijnmodewereld.nl Garderobe check! Waar ik het nieuwe jaar mee begin?

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Tijd om te reizen, dan is voor ons de vraag Italië waar gaan we naartoe? Eerst waarom Italië en hoe kun je mij gaan volgen op reisblog Reischick. Ons jaar Het

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn planning

Inhoud. Mijn leven. mijn planning Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Planning... 4 Hoofdstuk 2 Vooruitdenken... 6 Hoofdstuk 3 Waarom?... 8 Hoofdstuk 4 Voordelen... 10 Hoofdstuk 5 Agenda... 12 Hoofdstuk 6 Overzicht... 14 Hoofdstuk 7 Tips...

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

MEGA COOL WEER NAAR SCHOOL. Op gave schoenen het najaar in SNEEUWPRINSESJES DE KLEUREN REGENLAARZEN GAAN VOOR KOELE KLEUREN VAN HET BOS

MEGA COOL WEER NAAR SCHOOL. Op gave schoenen het najaar in SNEEUWPRINSESJES DE KLEUREN REGENLAARZEN GAAN VOOR KOELE KLEUREN VAN HET BOS Op gave schoenen het najaar in SNEEUWPRINSESJES GAAN VOOR KOELE KLEUREN DE KLEUREN VAN HET BOS REGENLAARZEN VOOR JOU EN JE MAMA MEGA COOL WEER NAAR SCHOOL OP ZOEK NAAR DE PERFECTE MATCH Rennen en ravotten

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

16.50. HEMA designregels zorg dat elk onderdeel van een product even sterk is

16.50. HEMA designregels zorg dat elk onderdeel van een product even sterk is 22 APRIL T/M 26 MEI 2015 HEMA designregels zorg dat elk onderdeel van een product even sterk is stevig jasje dat je aan twee kanten kunt dragen: daar kun je dus lekker mee spelen kinderjas Aan twee kanten

Nadere informatie

Foodblog jaaroverzicht Januari

Foodblog jaaroverzicht Januari Foodinista Foodblog Jaaroverzicht 2014 Wat een jaar was het! Tijd voor het Foodinista Foodblog jaaroverzicht om het jaar 2014 helemaal af te sluiten! Een aantal highlights, want wat een jaar was het als

Nadere informatie

De Man van de Toekomst Module Theater Groep 7-8

De Man van de Toekomst Module Theater Groep 7-8 De Man van de Toekomst Module Theater Groep 7-8 Teksten: Stella van Lieshout Illustraties: Tjarko van der Pol ABC Cultuur is een initiatief van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk www.abccultuur.nl De

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL HET MAARTNUMMER BIG FASHION LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL Seventies chic Fashion-inspiratie met een knipoog naar de iconische seventies-designer Diane von Furstenberg. Ibiza country style: Yay! Bohemian

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Wat zie je er leuk uit!

Wat zie je er leuk uit! 89 89 HOOFDSTUK 6 Wat zie je er leuk uit! WOORDEN 1 Kies uit: kort paars steil krullen kapper 1 Het haar van de vrouw is niet zwart. Het is! 2 Gisteren ben ik bij de geweest. 3 Mijn zoon heeft in zijn

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

HI MAR RIT THE COLLECTOR # III

HI MAR RIT THE COLLECTOR # III HI 02 ~ 15 OF NICE STUFF MAR RIT THE COLLECTOR # III BEELD ~ MARRIT DE Lang @donebymyselfblog WWW.THE NICE STUFF COLLECTOR.COM THE COLLECTOR 03 ~ 15 04 ~ 15 OF NICE STUFF Ik volg Marrit de Lang(blogger

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!!

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 1 Kledingcombinaties samenstellen? Het lukt me niet! HELP!!! Al denk je dat je het nooit zult leren, IK GA JE HELPEN! In de praktijk hoor ik heel veel dat

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema kleding

Auditieve oefeningen thema kleding Auditieve oefeningen thema kleding Boek van de week: 1; 2; 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het boek heten Waarom denk je dat? Wat staat

Nadere informatie

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren Maak van je kledingkast een schatkamer Judith Verschuren www.yourstylingcoach.nl INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. WAAROM JE KLEDINGKAST EEN SCHATKAMER MOET WORDEN

Nadere informatie

Zoet of (dubbel)zout?

Zoet of (dubbel)zout? Een prikkelende test Beantwoord de volgende vragen. Schrijf jouw antwoorden op een papiertje. Laat twee of drie familieleden en/of vrienden de vragen ook beantwoorden. Zorg ervoor dat jullie elkaars antwoorden

Nadere informatie

De nieuwste wintertrends voor 2015

De nieuwste wintertrends voor 2015 nr 8. Winter 2015 De nieuwste wintertrends voor 2015 Stoere en feestelijke winter Met de nieuwe collecties van onze merken wordt het een heerlijke winter! Let s go back 2 school De musthave outfits en

Nadere informatie

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kidsspot, kindvriendelijk, maar wil je zonder kids naar Haddock dan is het ook zeker de moeite waar, lees gewoon het blog even. Wij gingen er in ieder geval

Nadere informatie