A. de Gier Mr K. H. Pentinga Mr. J.T. Anema

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A. de Gier Mr K. H. Pentinga Mr. J.T. Anema"

Transcriptie

1 A. de Gier Mr K. H. Pentinga Mr. J.T. Anema Notarissen te Utrecht Afschrift Van de akte van oprichting en statuten van de Nederlandse vereniging van springmeesters Akte dd. 10 juli 1987

2 AKTE VAN OPRICHTING EN STATUTEN VAN EEN VERENIGING Heden tien juli negentiehonderd zeven en tachtig verschenen voor mijn Mr. Justa Maria Tjabbes, kandidaat-notaris, wonende te Utrecht, hierna te noemen notaris, als plaatsvervanger waarnemende het kantoor van Mr. Jan Taekele Anema, notaris ter standplaats Utrecht, 1. Hendrik Marinus Grünfeld, technisch hoofdambtenaar, wonende te Zoetermeer, Hildebrandhove 127; 2. Hendrik Aaldert van Os, leraar, wonende te s-gravenhage, magistraat 28; De comparanten verklaren op drie en twintig mei negentiehonderd zeven en tachtig te hebben opgericht een vereniging waarvoor de die dag gehouden algemene vergadering heeft vastgesteld de navolgende STATUTEN NAAM Artikel 1 De vereniging draagt de naam: NEDERLANDSE VERENIGING VAN SPRINGMEESTERS ZETEL Artikel 2 Zij heeft haar zetel te Utrecht. DOEL Artikel 3 1. De vereniging heeft ten doel: A. het bevorderen van de samenwerking, onderlinge contacten en uitwisseling van kennis en informatie tussen hen die in aanmerking komen voor het gewone lidmaatschap; B. het verbeteren van het aanzien van de hoedanigheid van spring- of schietmeester, en de rechtspositie van haar leden, alsmede het behartigen van de belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord; C. het verschaffen van vaktechnische en beroepsmatige ondersteuning aan haar leden en aan niet-leden mits zij zich voorbereiden op het diploma spring- of schietmeester of een ander examen waardoor zij na het slagen daarvoor in aanmerking komen voor het gewone lidmaatschap; D. het bevorderen van vakkennis en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de springtechniek. LIDMAATSCHAP

3 Artikel 4 1. De vereniging kent gewone leden, buitengewone leden, ereleden en leden van verdienste. Alleen natuurlijke personen kunnen als zodanig benoemd worden. Slechts gewone leden zijn lid van de vereniging in de zin van de wet. Aan buitengewone leden, ereleden en leden van verdienste komen geen andere rechten toe dan hen uit hoofde van deze statuten worden toegekend of opgelegd. 2. Gewone leden kunnen zijn zij, die in het bezit zijn van het diploma spring- of schietmeester, of zij, die het examen verbonden aan een cursus werken met springstoffen van een door het bestuur erkende opleiding in binnen- of buitenland met goed gevolg hebben afgelegd. 3. Buitengewone leden kunnen zij zijn, die op grond van hun bijzondere relatie tot de vereniging op voordracht van het bestuur door de algemene vergadering als zodanig zijn benoemd. Buitengewone leden verliezen deze hoedanigheid door het worden van gewoon lid, alsmede op de wijze als in artikel 7 omschreven. 4. Ereleden en leden van verdienste kunnen zij zijn, die zich voor de vereniging bijzonder verdienstelijke hebben gemaakt en op voordracht van het bestuur door de algemene vergadering als zodanig zijn benoemd. 5. Waar in deze statuten worde gesproken van leden, worden daaronder verstaan gewone leden, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. TOELATING Artikel 5 1. De aanmelding als lid dient schriftelijk te geschieden bij het secretariaat van de vereniging. 2. Het bestuur beslist over de toelating tot gewoon lid. Bij niettoelating als zodanig kan de algemene vergadering alsnog tot toelating besluiten. Daartoe wordt door een uit leden samengestelde commissie voorafgaand aan de betreffende algemene vergadering een ondrzoek ingesteld naar de motieven van de afwijzing. Het bestuur is verplicht de commissie terzake in te lichten. De commissie brengt op de eerstvolgende algemene vergadering haar rapport uit. 3. het bestuur houdt een register aan, waarin de namen en adressen van alle leden zijn opgenomen. Artikel 6 1. De leden alsmede de buitengewone leden, de ereleden en de leden van verdienste zijn verplicht:

4 A. de statuten en reglementen van de vereniging alsmede de besluiten van het bestuur en van de algemene vergadering na te leven; B. de belangen van de vereniging en de goede naam van de springtechniek niet te schaden; 2. De leden en de buitengewone leden zijn verplicht de door de algemene vergadering vastgestelde contributie tijdig te voldoen. Ereleden en leden van verdienste zijn vrijgesteld van het betalen van contributie, tenzij de algemene vergadering anders besluit. 3. De algemene vergadering stelt de hoogte van de contributie vast. het bestuur is bevoegd tot het verlenen van gehele of gedeeltelijke dispensatie van financiële verplichtingen. EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP Artikel 7 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door de dood van het lid; b. door opzegging van het lid; c. door opzegging namens de vereniging. Deze kan geschieden wanneer een lid heeft opgehouden aan de vereisten voor het lidmaatschap bij de statuten gesteld te voldoen, wanneer hij zijn verplichtingen jegens de vereniging niet nakomt, als ook wanneer redelijkerwijs van de vereniging niet kan worden gevergd het lidmaatschap te laten voortduren; d. door ontzetting. Deze kan alleen worden uitgesproken wanneer een lid in strijd met de statuten, reglementen of besluiten der vereniging handelt, of de vereniging op onredelijke wijze benadeelt. 2. Opzegging namens de vereniging geschiedt door het bestuur. 3. Opzegging van het lidmaatschap door het lid of door de vereniging kan slechts geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken. Echter kan het lidmaatschap onmiddellijk worden beeindigd indien van de vereniging of van het lid redelijkerwijs niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren. 4. Een opzegging in strijd met het bepaalde in het vorige lid, doet het lidmaatschap eindigen op het vroegst toegelaten tijdstip volgende op de datum waartegen was opgezegd. 5. Een lid is niet bevoegd door opzegging van zijn lidmaatschap een besluit waarbij de verplichtingen van de leden van geldelijke aard zijn verzwaard, te zijnen opzichte uit te sluiten.

5 6. Ontzetting uit het lidmaatschap geschiedt door het bestuur. 7. Van een besluit tot opzegging van het lidmaatschap door de vereniging op grond dat redelijkerwijs van de vereniging niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren en van een besluit tot ontzetting uit het lidmaatschap staat de betrokkene binnen een maand na de ontvangst van de kennisgeving van het besluit beroep open op de algemene vergadering. Hij wordt daartoe ten spoedigste schriftelijk van het besluit met opgave van redenen in kennis gesteld. Gedurende de beroepstermijn en hangende het beroep is het lid geschorst. 8. Wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft desalniettemin de jaarlijkse bijdrage voor het geheel verschuldigd. DONATEURS Artikel 8 1. Donateurs kunnen zijn natuurlijk of rechtspersonen die met een jaarlijkse bijdrage de vereniging financieel steunen. De algemene vergadering stelt de minimum bijdrage vast. 2. Donateurs worden door het bestuur als zodanig toegelaten. 3. De rechten en verplichtingen van een donateur eindigen bij zijn overlijden of (bij een rechtspersoon) in geval van zijn liquidatie. Voorts kan het donateurschap door opzegging door het bestuur of door de donateur worden beeindigd, met dien verstande dat bij opzegging tegen een datum vóór het einde van het verenigingsjaar de bijdrage voor het lopende jaar in zijn geheel verschuldigd blijft. BESTUUR Artikel 9 1. De vereniging wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit tenminste die en ten hoogste zeven personen. 2. Het bestuurslidmaatschap is onverenigbaar met het bestuurslidmaatschap van een andere vereniging of belangenorganisatie op het gebied van springwerken of springstoffen, en tevens met het vervullen van een zodanige functie bij een commerciële organisatie op dit gebied dat gevaar bestaat voor vermenging of tegenstrijdigheid van belangen. 3. Het bestuur beslist of er sprake is van een incompatibiliteit als bedoeld in lid 2. De persoon die het betreft kan tegen deze beslissing in beroep gaan bij de algemene vergadering, die met tweederde meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen het bestuursbesluit kan vernietigen.

6 4. Bestuursleden worden uit de leden door de algemene vergadering benoemd. De voorzitter wordt in functie gekozen. De overige functies worden door het bestuur in onderling overleg verdeeld. Een bestuurslid kan meer dan één functie in zich verenigen, doch de functies van secretaris en penningmeester zijn niet in één persoon verenigbaar. 5. Een bestuurslid treedt af uiterlijk drie jaar na zijn benoeming overeenkomstig een door het bestuur vast te stellen rooster van aftreden. Aftredende bestuursleden zijn terstond herbenoembaar. Wie in een tussenliggende vacature benoemd is, neemt op het rooster de plaats in van zijn voorganger. 6. Een bestuurslid kan, ook wanneer hij voor een bepaalde tijd is benoemd, te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen of geschorst. Een schorsing die niet binnen drie maanden wordt gevolgd door een besluit tot ontslag eindigt door het verloop van die termijn. Voorts eindigt het bestuurslidmaatschap: A. door het eindigen van het lidmaatschap van de vereniging; B. door bedanken; C. door het ontstaan van de incompatibiliteit van lid 2; word door degenen die het betreft beroep aangetekend zoals in lid 3 bedoeld, dan is hij als bestuurslid geschorst totdat de algemene vergadering terzake heeft beslist. Artikel De bestuursvergaderingen worden door de secretaris bijeengeroepen. Bestuursvergaderingen worden bovendien bijeengeroepen binnen tien dagen nadat tenminste twee van de leden van het bestuur hierom hebben verzocht. 2. Van het verhandelde in elke bestuursvergadering worden door de secretaris notulen gemaakt die door de voorzitter en de secretaris worden vastgesteld en ondertekend. 3. Bij huishoudelijk reglement kunnen nadere regelen aangaande de vergaderingen van en de besluitvorming dooe het bestuur worden gegeven. BESTUURSTAAK VERTEGENWOORDIGING Artikel Behoudens de beperkingen volgens de statuten is het bestuur belast met het besturen van de vereniging. 2. Indien het aantal bestuursleden beneden drie is gedaald, blijft het bestuur bevoegd. Het is echter verplicht zo spoedig mogelijk een algemene vergadering te beleggen waarin de voorziening in de open plaats of de open plaatsen aan de orde

7 komt. 3. Het bestuur is bevoegd onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde onderdelen van zijn taak te doen uitvoeren door commissies die door het bestuur worden benoemd. In bijzondere gevallen, zulks ter beoordeling aan het bestuur, kunnen ook niet-leden tot lid ener commissie worden benoemd die binnen de commissie dezelfde bevoegdheden hebben als de andere leden. 4. Het bestuur is, mits met goedkeuring van de algemene vergadering, bevoegd tot het sluiten van overeenkomsten tot het kopen, vervreemden of bezwaren van registergoederen, het sluiten van overeenkomsten waarbij de vereniging zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich voor een derde sterk maakt of zich tot zekerheidstelling voor een schuld van een derde verbindt. Op het ontbreken van deze goedkeuring kan door en tegen derden beroep worden gedaan. 5. Het bestuur behoeft eveneens goedkeuring van de algemene vergadering voor de volgende besluiten: a. vervreemden of bezwaren van eigendommen van de vereniging; b. het aangaan van geldleningen of kredieten die een door de algemene vergadering vastgesteld of bij huishoudelijk reglement bepaald bedrag te boven gaan; c. het aanvaarden of verwerpen van erfstellingen, legaten of schenkingen; d. het treffen van dadingen en het voeren van rechtsgedingen, waaronder echter niet zijn begrepen het nemen van conservatoire maatregelen; e. het aangaan van borgtochten; f. het beleggen van het vermogen van de vereniging in obligaties of aandelen; g. het aangaan van rechtshandelingen en het doen van investeringen die een door de algemene vergadering vastgesteld of bij huishoudelijk reglement bepaald bedrag te boven gaan. Op het ontbreken van deze goedkeuring kan door en tegen derden geen beroep worden gedaan. VERTEGENWOORDIGING Artikel 12

8

OPRICHTING VERENIGING

OPRICHTING VERENIGING OPRICHTING VERENIGING Op negentwintig oktober negentienhonderdzevenennegentig zijn voor mij, Mr Robert Albert Vegter, notaris ter standplaats Middelburg, verschenen: De comparanten hebben verklaard een

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: ''VERENIGING NEDERLAND - NOORWEGEN". 2. Zij is gevestigd te Utrecht. DUUR Artikel 2 De vereniging

Nadere informatie

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybalvereniging VIOS Eefde en is gevestigd in de gemeente Gorssel. DOEL Artikel 2 2.1 De vereniging

Nadere informatie

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Artikel 1 Naam en zetel 1.1. De naam van de vereniging is Den Haag Roller Derby League The Parliament of Pain. 1.2. De vereniging is gevestigd in de

Nadere informatie

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT.

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. De verkorte naam is: VSPVU. 2. De vereniging heeft haar zetel in Amsterdam. 3.

Nadere informatie

STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM

STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM Algemene bepalingen: Artikel 1. In deze statuten wordt verstaan onder de vereniging: Watersportvereniging Onderdendam. de statuten: de Statuten van de Vereniging;

Nadere informatie

MIDDELEN Artikel 3 De vereniging tracht haar doel ondermeer te bereiken door: a. het houden van vergaderingen en studiedagen;

MIDDELEN Artikel 3 De vereniging tracht haar doel ondermeer te bereiken door: a. het houden van vergaderingen en studiedagen; STATUTEN 1/8 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: NESTORES. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Utrecht. DOEL Artikel 2 De vereniging stelt zich ten doel: a. het bevorderen

Nadere informatie

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5 S T A T U T E N Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Nederlandse Vereniging van Poststukken- en Poststempelverzamelaars, bij afkorting genaamd: Po & Po. De vereniging is gevestigd te Amsterdam.

Nadere informatie

Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats

Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats . ' blad l MDr/2.08.88.2585/6028T/dg VERENIGING Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats Àmsterdam:----------------------------------------------------

Nadere informatie

Statuten Vogelwacht Utrecht

Statuten Vogelwacht Utrecht Naam en zetel. Artikel 1. De vereniging draagt de naam VOGELWACHT UTRECHT. Zij is gevestigd te Utrecht. Doel. Artikel 2. Het doel van de vereniging is de bescherming en verbetering van de levensvoorwaarden

Nadere informatie

Statuten van Mannenkoor Zang en Vriendschap te Son en Breugel

Statuten van Mannenkoor Zang en Vriendschap te Son en Breugel - 1 - Statuten van Mannenkoor Zang en Vriendschap te Son en Breugel INLEIDING. Dit document bevat de statuten van het mannenkoor Zang en Vriendschap, gevestigd in de gemeente Son en Breugel, zoals vastgelegd

Nadere informatie

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam:

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: 1 Statutenwijziging Machiavelli ER/LCK/36795/1 Heden * tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: * De comparant gaf te kennen: - door de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest.

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. STATUTEN Naam en Zetel: Artikel 1. 1. De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. Duur: Artikel 2. 1. De vereniging is opgericht te OEGSTGEEST op 1 september

Nadere informatie

DOEL Artikel 3 De verenging stelt zich ten doel door middel van het beoefenen van de budosport het lichamelijk en geestelijk niveau te bevorderen.

DOEL Artikel 3 De verenging stelt zich ten doel door middel van het beoefenen van de budosport het lichamelijk en geestelijk niveau te bevorderen. STATUTEN BUDO VERENIGING ASAHI NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam en is gevestigd te Assen. DUUR Artikel 2 De vereniging is opgericht op negen september negentienhonderd tweeënzestig

Nadere informatie

2. Opzegging door de vereniging geschiedt door het bestuur. Royement geschiedt door het bestuur. 3. De vereniging kan het lidmaatschap opzeggen:

2. Opzegging door de vereniging geschiedt door het bestuur. Royement geschiedt door het bestuur. 3. De vereniging kan het lidmaatschap opzeggen: Statuten Artikel 1 Naam en vestigingsplaats 1. De vereniging draagt de naam Belangenorganisatie Charloisse Lagedijk [BOCL], hierna te noemen: de vereniging. 2. De vereniging is gevestigd te Rotterdam.

Nadere informatie

Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen

Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen Opgericht 26 juli 1905. Naam en zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Haarlemse Sportvereniging De Kampioen. 2.

Nadere informatie

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris],

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], 1. [naam], [functie], wonende te [adres], [postcode en plaats], geboren te [geboorteplaats] op geboorte[datum];

Nadere informatie

Statuten van Volleybalvereniging PQV

Statuten van Volleybalvereniging PQV Statuten van Volleybalvereniging PQV Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Volleybalvereniging PQV. De naam is afgeleid van Pijlslag, Quintus en Vollier. Zij is gevestigd In de gemeente

Nadere informatie

Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL VERENIGINGSJAAR LIDMAATSCHAP

Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL VERENIGINGSJAAR LIDMAATSCHAP Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Nederlandse Vereniging tot Ontwikkeling van het Reken/Wiskunde Onderwijs en is gevestigd te Utrecht. 2. De vereniging is aangegaan

Nadere informatie

Statuten. Nederlandse Beroepsvereniging van Leefstijlprofessionals (NBLP)

Statuten. Nederlandse Beroepsvereniging van Leefstijlprofessionals (NBLP) Statuten Nederlandse Beroepsvereniging van Leefstijlprofessionals (NBLP) Status: definitief Datum: 06 november 2010 Pagina 1/8 STATUTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL 1. De vereniging draagt de naam: "NBLP -

Nadere informatie

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR.

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK. 2. De vereniging is gevestigd te s-heerenbroek.

Nadere informatie

STATUTEN BVA. Statuten BVA

STATUTEN BVA. Statuten BVA STATUTEN BVA Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: BVA bond van adverteerders. Verkorte naam: BVA. 2. De vereniging is gevestigd te Amsterdam. Duur Artikel 2 De vereniging, welke is

Nadere informatie

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Honk- & Softbalvereniging Uvv. Zij is gevestigd te Utrecht. Duur Artikel 2 1. De vereniging is opgericht te Utrecht op

Nadere informatie

Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai

Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai Statuten ABV de Bierkaai 18 03 2015 2 / 9 Statuten Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam: De Bierkaai en is gevestigd te Amsterdam. Doel

Nadere informatie

STATUTEN NAAM, ZETEL EN DUUR

STATUTEN NAAM, ZETEL EN DUUR STATUTEN NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Fotokring De Liemers. 2. Zij heeft haar zetel in Zevenaar. 3. De vereniging is opgericht op acht februari negentienhonderd tweeënzestig

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O.

STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O. STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O. De statuten zijn op 19 september 2003 notarieel vastgelegd voor notaris mr. H.H. Bulthuis. Art. 1. Naam en zetel. De vereniging draagt de naam Historische

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

Statuten HV Internos 24 augustus 1978

Statuten HV Internos 24 augustus 1978 Heden, de vier en twintigste augustus negentien honderd acht en zeventig, verschenen voor mij JOANNES CANISIUS MARIA SCHREURS, Notaris ter standplaats OUDENBOSCH 1. de heer JOHANNES HENDRIKUS KRAAN, area

Nadere informatie

NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL

NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam. "NEDERLANDSE VERENIGING TOT ONTWIKKELING VAN HET REKEN/WISKUNDE ONDERWIJS" 2. De vereniging heeft haar zetel te Utrecht. 3. De vereniging

Nadere informatie

Artikel 3 De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen en promoten van de volleybalsport zodat men in teamverband tot samenwerking kan komen.

Artikel 3 De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen en promoten van de volleybalsport zodat men in teamverband tot samenwerking kan komen. Statuten Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam V.C. t Aogje Zij is gevestigd te Breda. Duur Artikel 2 Doel 1. De vereniging is opgericht te Breda op 1 november 2012 en is aangegaan voor

Nadere informatie

Artikel 3 Alle leden kunnen op het huishoudelijk reglement inzien.

Artikel 3 Alle leden kunnen op   het huishoudelijk reglement inzien. Huishoudelijk Reglement ONZE PERSONEELSVERENIGING ALGEMEEN Artikel 1 Onze Personeelsvereniging, is opgericht op 1 november 2006 en is gevestigd te Velp, gemeente Arnhem. Artikel 2 De vereniging heeft ten

Nadere informatie

TEKST VAN DE STATUTEN VAN PERSONEELSVERENIGING PWZ PER 23 JUNI 2010

TEKST VAN DE STATUTEN VAN PERSONEELSVERENIGING PWZ PER 23 JUNI 2010 1 Notariskantoor mr. J.Y. Swierstra Dr. Nassaulaan 8, 9401 HK Assen Tel: 0592-311550 Fax: 0592-310271 http://www.notariskantoorswierstra.nl TEKST VAN DE STATUTEN VAN PERSONEELSVERENIGING PWZ PER 23 JUNI

Nadere informatie

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 NAAM, ZETEL EN DUUR STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 Artikel 1. 1.1. De naam van de vereniging is Federatie van Assurantieclubs. In deze

Nadere informatie

Afschrift van de statuten van Vereniging Bungalowpark de Nuilervennen

Afschrift van de statuten van Vereniging Bungalowpark de Nuilervennen 1 NAAM EN ZETEL Artikel 1. lid 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging "Bungalowpark de Nuilervennen". lid 2. Zij is gevestigd te Pesse, gemeente Hoogeveen. Artikel 2. lid 1. De vereniging heeft ten

Nadere informatie

STATUTEN september 1999

STATUTEN september 1999 STATUTEN september 1999 Statuten Bowling vereniging Drachten HOOFDSTUK 1. NAAM, ZETEL EN DOEL ARTIKEL 1 1. De vereniging draagt de naam BOWLING VERENIGING DRACHTEN (verder te noemen: de vereniging). 2.

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST van de statuten van: Vereniging voor Financieel Recht, statutair gevestigd te Amsterdam,

DOORLOPENDE TEKST van de statuten van: Vereniging voor Financieel Recht, statutair gevestigd te Amsterdam, 1 DOORLOPENDE TEKST van de statuten van: Vereniging voor Financieel Recht, statutair gevestigd te Amsterdam, na partiële wijziging bij akte op 19 juli 2013 verleden voor mr. C.H.T. Koetsier, notaris te

Nadere informatie

Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug

Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug overeenkomstig het model dat is vastgesteld op het Partijcongres van 13 juni 2015 NAAM, LANDELIJKE ORGANISATIE, ZETEL EN NAAMGEBRUIK. Artikel 1. 1. De vereniging

Nadere informatie

NAAM. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging voor archeologische experimenten en educatie, bij verkorting genaamd VAEE.

NAAM. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging voor archeologische experimenten en educatie, bij verkorting genaamd VAEE. NAAM. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging voor archeologische experimenten en educatie, bij verkorting genaamd VAEE. ZETEL. Artikel 2. Zij heeft haar zetel te Amersfoort. DOEL Artikel 3.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement: Betrokken ondernemers Rijen

Huishoudelijk Reglement: Betrokken ondernemers Rijen Huishoudelijk Reglement: Betrokken ondernemers Rijen Huishoudelijk Reglement Betrokken Ondernemers Rijen (BORijen) Doel: De vereniging heeft ten doel bevordering van de onderlinge contacten tussen de ondernemers

Nadere informatie

.votb.nl Statuten www

.votb.nl Statuten www www.votb.nl Statuten STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel en duur 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Ondernemers Technisch Bodemonderzoek (VOTB). 2. Zij is gevestigd te Utrecht. 3. De vereniging is

Nadere informatie

NAAM EN ZETEL Artikel 1 DOEL Artikel 2 DUUR EN BOEKJAAR Artikel 3 LIDMAATSCHAP Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6

NAAM EN ZETEL Artikel 1 DOEL Artikel 2 DUUR EN BOEKJAAR Artikel 3 LIDMAATSCHAP Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellnessbedrijven 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente: Woerden DOEL Artikel 2 1. De vereniging heeft tot

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE HILLEGOMSE HARMONIE KAPEL

STATUTEN VAN DE HILLEGOMSE HARMONIE KAPEL STATUTEN VAN DE HILLEGOMSE HARMONIE KAPEL Heden de derde mei negentienhonderd negen en zeventig verschenen voor mij, Meester Frederik Onno Aalbers, kandidaat-notaris, wonende te Hillegom, hierna te noemen

Nadere informatie

STATUTEN VELO VOLLEYBAL

STATUTEN VELO VOLLEYBAL Naam en Zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybal Vereniging VELO. Zij is gevestigd te Wateringen. Duur Artikel 2 1. De vereniging is opgericht te Wateringen op 22 maart 1972; is aangegaan

Nadere informatie

STATUTEN SVN. NAAM EN ZETEL: Artikel 1. De vereniging draagt de naam: S.V.N. (Studentenvereniging voor Neerlandici) en is gevestigd te Nijmegen.

STATUTEN SVN. NAAM EN ZETEL: Artikel 1. De vereniging draagt de naam: S.V.N. (Studentenvereniging voor Neerlandici) en is gevestigd te Nijmegen. STATUTEN SVN Heden, de zes en twintigste januari negentienhonderd twee en tachtig, verschenen voor mij, DIRK WILLEM ACKERMAN, notaris ter standplaats Nijmegen: 1. EVERARD REGINALD THEODOOR VERMEULEN, student,

Nadere informatie

WATERSPORTVERENIGING "DE MAASKANT", gevestigd te OSS STATUTEN

WATERSPORTVERENIGING DE MAASKANT, gevestigd te OSS STATUTEN WATERSPORTVERENIGING "DE MAASKANT", gevestigd te OSS STATUTEN Artikel 1 - Naam De vereniging draagt de naam: Watersportvereniging "De Maaskant". Zij is opgericht in negentienhonderd vierenvijftig en aangegaan

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT.

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. Heden de veertiende oktober negentienhonderd tachtig, verschenen voor mij, Mr. Nicolaas Marie Gerard Niest, notaris ter standplaats Amsterdam:

Nadere informatie

STATUTEN NAAM ZETEL LEDEN

STATUTEN NAAM ZETEL LEDEN STATUTEN NAAM Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Watersportvereniging "Sliedrecht". Zij is opgericht op een mei negentienhonderd zes en veertig en aangegaan voor onbepaalde tijd. ZETEL Artikel 2.

Nadere informatie

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Arikel 30 Vereniging kan geen registergoederen verkrijgen 1.Een vereniging waarvan de statuten niet zijn opgenomen in een notariële akte, kan geen registergoederen

Nadere informatie

Statuten Leiden Lions

Statuten Leiden Lions Leiden Lions Inhoudsopgave Artikel 1...3 Doel...3 Artikel 2...3 Duur...3 Artikel 3...3 Lidmaatschap...3 Artikel 4...3 Artikel 5...3 Artikel 6...4 Geldmiddelen...4 Artikel 7...4 Bestuur...5 Artikel 8...5

Nadere informatie

STATUTEN concept. Vereniging Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. gevestigd te Rotterdam

STATUTEN concept. Vereniging Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. gevestigd te Rotterdam STATUTEN concept Vereniging Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest gevestigd te Rotterdam concept STATUTEN d.d. Vereniging Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest gevestigd te Rotterdam

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL. ARTIKEL 1. ARTIKEL 2. DOEL. ARTIKEL 3.

STATUTEN NAAM EN ZETEL. ARTIKEL 1. ARTIKEL 2. DOEL. ARTIKEL 3. STATUTEN NAAM EN ZETEL. ARTIKEL 1. 1. De vereniging draagt de naam: "Bridgeclub Melick".Zij wordt in deze statuten verder aangeduid als de vereniging 2. Zij heeft haar zetel te Melick in de gemeente Roerdalen.

Nadere informatie

STATUTEN GOUDSE REN- EN TOURCLUB EXCELSIOR. Opgericht Statuten Registernummer V

STATUTEN GOUDSE REN- EN TOURCLUB EXCELSIOR. Opgericht Statuten Registernummer V STATUTEN GOUDSE REN- EN TOURCLUB EXCELSIOR Opgericht 30-9-1932 Statuten 7-7-1978 Registernummer V-40464236 NAAM Artikel 1: De vereniging draagt de naam: Vereniging Goudse ren- en tourclub "Excelsior".

Nadere informatie

Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal

Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal STATUTEN Opgesteld d.d. 12 mei 1993 (N.B! Hier is de Nieuwe naam van Het Venster nog niet in opgenomen) Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal Naam Artikel 1 De vereniging

Nadere informatie

Artikel 3 DOELSTELLING 1. Het doen beoefenen en het bevorderen van de klaverjassport in al zijn verschijningsvormen;

Artikel 3 DOELSTELLING 1. Het doen beoefenen en het bevorderen van de klaverjassport in al zijn verschijningsvormen; STATUTEN Artikel 1 NAAM Artikel 2 ZETEL Artikel 3 DOELSTELLING Artikel 4 LEDEN Artikel 5 DONATEURS Artikel 6 TOELATING Artikel 7 EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP Artikel 8 EINDE VAN DE RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Naam en Zetel... 3 Artikel Duur... 3 Artikel Grondslag... 3 Artikel Doel... 3 Artikel 4...

Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Naam en Zetel... 3 Artikel Duur... 3 Artikel Grondslag... 3 Artikel Doel... 3 Artikel 4... Statuten C.K.V. VEO Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Naam en Zetel... 3 Artikel 1... 3 Duur... 3 Artikel 2... 3 Grondslag... 3 Artikel 3... 3 Doel... 3 Artikel 4... 3 Leden... 3 Artikel 5... 3 Toelating...

Nadere informatie

Statuten van de vereniging: VMZ

Statuten van de vereniging: VMZ Statuten van de vereniging: VMZ S T A T U T E N Artikel 1 NAAM EN ZETEL 1. De vereniging draagt de naam: VMZ. De werktitel van de vereniging is "VMZ Vereniging Managers in de Zorg; steeds beter worden

Nadere informatie

ERELEDEN, LEDEN, JUNIOR-LEDEN, DONATEURS

ERELEDEN, LEDEN, JUNIOR-LEDEN, DONATEURS --------------------------STATUTEN:------------------------ -----------------------NAAM EN ZETEL. ---------------------- ARTIKEL 1.------------------------------------------------- De vereniging draagt

Nadere informatie

STATUTEN VROUWEN IN INSTITUTIONEEL PENSIOEN (VIIP) 2 SEPTEMBER 2013

STATUTEN VROUWEN IN INSTITUTIONEEL PENSIOEN (VIIP) 2 SEPTEMBER 2013 Baker & McKenzie Amsterdam N.V. Advocaten, Belastingadviseurs en Notarissen 2013.000041.01/KT/LER Postbus 2720 1000 CS Amsterdam The Netherlands Tel: +31 20 551 7555 www.bakermckenzie.nl STATUTEN VROUWEN

Nadere informatie

Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken met gebruikmaking van alle wettige middelen.

Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken met gebruikmaking van alle wettige middelen. Model statuten vereniging 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam:... 2. Zij is gevestigd in de gemeente:. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken

Nadere informatie

RECHTEN BEGUNSTIGERS ARTIKEL 9 Begunstigers hebben het recht de door de vereniging georganiseerde evenementen bij te wonen.

RECHTEN BEGUNSTIGERS ARTIKEL 9 Begunstigers hebben het recht de door de vereniging georganiseerde evenementen bij te wonen. STATUTEN 2008 NAAM, ZETEL EN DUUR ARTIKEL 1 1. De vereniging draagt de naam: "BRIDGECLUB 'T HOUTSE SLEM". 2. De vereniging is gevestigd in de gemeente HELMOND. 3. De vereniging is opgericht op een september

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1. De vereniging draagt de naam HOCKEY CLUB NIEUWKOOP en is gevestigd te NIEUWKOOP.

STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1. De vereniging draagt de naam HOCKEY CLUB NIEUWKOOP en is gevestigd te NIEUWKOOP. STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1. De vereniging draagt de naam HOCKEY CLUB NIEUWKOOP en is gevestigd te NIEUWKOOP. DOEL EN MIDDELEN TER BEREIKING DAARVAN Artikel 2. 1. De vereniging heeft ten doel de beoefening

Nadere informatie

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE Naam en Zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Netwerk Vrouwelijke Ondernemers - Drenthe (NVO-Drenthe). Zij wordt in deze statuten verder

Nadere informatie

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Statuten en Huishoudelijk Reglement Statuten en Huishoudelijk Reglement Vereniging CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden CBB Postbus 131 3850 AC ERMELO Telefoon: 0341 565499 Statutenwijziging op 23 september 2008 verleden

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN: VERENIGING BEGAAFDHEIDSPROFIELSCHOLEN PER 1 APRIL 2015

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN: VERENIGING BEGAAFDHEIDSPROFIELSCHOLEN PER 1 APRIL 2015 blad 1 DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN: VERENIGING BEGAAFDHEIDSPROFIELSCHOLEN PER 1 APRIL 2015 NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Begaafdheidsprofielscholen. 2. Zij

Nadere informatie

WSV de Zuiderzee Postbus AC Urk

WSV de Zuiderzee Postbus AC Urk Statuten WSV de Zuiderzee Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: WATERSPORTVERENIGING DE ZUIDERZEE. Zij is opgericht op tien januari negentienhonderd vierenzestig en thans aangegaan voor onbepaalde

Nadere informatie

STATUTEN TVR: Zetel. Artikel 2.

STATUTEN TVR: Zetel. Artikel 2. STATUTEN TVR: Naam. Artikel 1. De vereniging, opgericht op één en twintig november negentienhonderd twee en zeventig, draagt de naam: Tennisvereniging "de Rackets". Zetel. Artikel 2. Zij heeft haar zetel

Nadere informatie

NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: VERENIGING HISTORISCHE MILITARIA. De vereniging heeft haar zetel te Heerlen.

NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: VERENIGING HISTORISCHE MILITARIA. De vereniging heeft haar zetel te Heerlen. Vereniging Historische Militaria opgericht bij notariële akte op 25 september 1998 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: VERENIGING HISTORISCHE MILITARIA. De vereniging heeft haar

Nadere informatie

WR -1- Leden moeten aan het bestuur verklaren dat zij de grondwettige regeringsvorm aanvaarden.

WR -1- Leden moeten aan het bestuur verklaren dat zij de grondwettige regeringsvorm aanvaarden. WR -1- STATUTEN Schietvereniging "Oost-Gelderland". ========================== NAAM. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: "SCHIETVERENIGING OOST-GELDERLAND". Zij werd opgericht op vier en twintig maart

Nadere informatie

KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN

KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN NAAM Artikel 1 De vereniging draagt de naam KAART BOND NEDERLAND, hierna te noemen KBN. ZETEL Artikel 2 Zij heeft haar zetel te Arnhem. DOELSTELLING Artikel 3 1. De vereniging

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam "Vereniging

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam Vereniging STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam "Vereniging ZZP Houten"). 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente

Nadere informatie

Numismatische Kring Bloembollenstreek e.o. STATUTEN Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 9 oktober 2007

Numismatische Kring Bloembollenstreek e.o. STATUTEN Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 9 oktober 2007 Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Numismatische Kring Bloembollenstreek en omgeving, en is opgericht op 10 oktober 1972. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Lisse. Doel Artikel

Nadere informatie

Statuten Vereniging Vrienden van Hockeyclub s-hertogenbosch

Statuten Vereniging Vrienden van Hockeyclub s-hertogenbosch Statuten Vereniging Vrienden van Hockeyclub s-hertogenbosch Naam Artikel 1 De naam van de vereniging is Vrienden van Hockeyclub s-hertogenbosch Zetel Artikel 2 Zij is gevestigd in de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL DOEL BOEKJAAR LIDMAATSCHAP

STATUTEN NAAM EN ZETEL DOEL BOEKJAAR LIDMAATSCHAP NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: STUDENTENPARTIJ ASAP. De verkorte naam van de vereniging luidt: asap. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Nijmegen. DOEL Artikel 2 1. Het doel

Nadere informatie

1.1. De vereniging draagt de naam: ASAR (Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht).

1.1. De vereniging draagt de naam: ASAR (Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht). CONCEPT STATUTEN VAN ASAR (AMSTERDAMSE STUDIEVERENIGING ARBEIDSRECHT) welke concept statuten zullen worden besproken in de algemene vergadering. 1. NAAM EN ZETEL 1.1. De vereniging draagt de naam: ASAR

Nadere informatie

"SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND" en is gevestigd te VELSEN

SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND en is gevestigd te VELSEN Definitieve versie (gescand van origineel apr06) S T A T U T E N dd 1 maart 1979 NAAM EN ZETEL ARTIKEL 1 De vereniging draagt de naam: "SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND" en is gevestigd te VELSEN DOEL

Nadere informatie

STATUTEN 04 10 04 / MW

STATUTEN 04 10 04 / MW 1 Doorlopende tekst voor de vereniging: Vereniging Overleg van Certificatie- Instellingen, gevestigd te Driebergen-Rijsenburg, laatstelijk gewijzigd bij akte de dato zevenentwintig september tweeduizend

Nadere informatie

STATUTEN Goegekeurd in de algemene ledenvergadering van 11 mei 2010 en vastgelegd in een notariële akte op 23 juni 2010.

STATUTEN Goegekeurd in de algemene ledenvergadering van 11 mei 2010 en vastgelegd in een notariële akte op 23 juni 2010. STATUTEN Goegekeurd in de algemene ledenvergadering van 11 mei 2010 en vastgelegd in een notariële akte op 23 juni 2010. 1 Naam, zetel en duur ARTIKEL 1 1. de vereniging draagt de naam: Watersportvereniging

Nadere informatie

Statuten ZOALS VASTGESTELD DOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 6 APRIL 2002

Statuten ZOALS VASTGESTELD DOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 6 APRIL 2002 Statuten ZOALS VASTGESTELD DOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 6 APRIL 2002 Artikel 1 NAAM De vereniging draagt de naam: Watersportvereniging "Het Bommelse Gors". Zij is opgericht op 26 mei1970 en aangegaan

Nadere informatie

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar.

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar. STATUTEN LVO - Landelijke Vereniging van Operatieassistenten Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Landelijke Vereniging van Operatieassistenten. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente

Nadere informatie

Watersportvereniging Marken

Watersportvereniging Marken Watersportvereniging Marken Statuten Art. 1. Naam De vereniging draagt de naam: Watersportvereniging Marken. Zij is opgericht op negen en twintig juni negentienhonderd negen en zeventig en aangegaan voor

Nadere informatie

DELFTSE WATERSPORTVERENIGING

DELFTSE WATERSPORTVERENIGING STATUTEN DELFTSE WATERSPORTVERENIGING Artikel 1. Naam De vereniging draagt de naam "Delftse Watersport Vereniging". Zij is opgericht op 26 mei 1934 en zij is aangegaan voor onbepaalde tijd. Artikel 2.

Nadere informatie

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012).

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). 1 STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Baarnse Watersportvereniging de Eem

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL Doorlopende tekst van de statuten van de stichting Stichting S.P.Y.N. Welfare Foundation, blijkens de akte van oprichting op 10 december 2004 verleden voor notaris mr J. Hagen te Vleuten, gemeente Utrecht.

Nadere informatie

Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam L.E.O.S. (Leusden en omstreken). Zij is gevestigd in Leusden.

Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam L.E.O.S. (Leusden en omstreken). Zij is gevestigd in Leusden. STATUTEN VAN DE VOLLEYBALVERENIGING L.E.O.S. Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam L.E.O.S. (Leusden en omstreken). Zij is gevestigd in Leusden. Duur. Artikel 2 Doel. Artikel 3 Artikel 4

Nadere informatie

Statuten van Leven met blaas- of nierkanker

Statuten van Leven met blaas- of nierkanker Statuten van Leven met blaas- of nierkanker Artikel 1 Naam en zetel 1. De vereniging draagt de naam Leven met blaas- of nierkanker en wordt in de statuten en in het huishoudelijk reglement nader aangeduid

Nadere informatie

STATUTEN. Pagina 1 van 6 pagina s

STATUTEN. Pagina 1 van 6 pagina s STATUTEN NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam "Judoclub Berkel-Enschot ten shi ". De Judoclub Berkel-Enschot is oorspronkelijk opgericht op 01 juni 1961. Op 14 juni 1996 vond

Nadere informatie

Voorstel wijziging Statuten:

Voorstel wijziging Statuten: Voorstel wijziging Statuten: Artikel 1 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: "1. De Vereniging draagt de naam: Vereniging Industriële Raad voor de Olie- en Gasindustrie en Offshore Renewable

Nadere informatie

Statuten Historische Vereniging 'Bunscote'

Statuten Historische Vereniging 'Bunscote' Statuten Historische Vereniging 'Bunscote' Naam en zetel. Artikel 1. 1. De naam van de vereniging is: Historische Vereniging Bunscote. 2. Zij is gevestigd in de gemeente Bunschoten. Doel. Artikel 2. 1.

Nadere informatie

Statuten vereniging Choochem

Statuten vereniging Choochem Statuten vereniging Choochem Artikel 1: Naam vereniging 1. De vereniging draagt de naam: Choochem, vereniging ter ondersteuning van hoogbegaafde christenen ; zij is statutair gevestigd te Amersfoort. 2.

Nadere informatie

S T A T U T E N. NAAM EN DUUR Artikel 1: De vereniging draagt de naam: Badmintonvereniging En Blok. Zij is gevestigd te Ommen.

S T A T U T E N. NAAM EN DUUR Artikel 1: De vereniging draagt de naam: Badmintonvereniging En Blok. Zij is gevestigd te Ommen. Opgericht 28 augustus 1974 Secretariaat : postbus 111, 7730 AC Ommen. Bankrekeningnr. : ING 69212648 Gironr. : 4218270 KvK nr. : 40059418 S T A T U T E N NAAM EN DUUR Artikel 1: De vereniging draagt de

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Brancheorganisaties Zorg. 2. De vereniging is gevestigd te Utrecht. 3.

STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Brancheorganisaties Zorg. 2. De vereniging is gevestigd te Utrecht. 3. STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Brancheorganisaties Zorg. 2. De vereniging is gevestigd te Utrecht. 3. Het verenigingsjaar loopt van één januari tot en met éénendertig

Nadere informatie

Holtman Begheijn notarissen LBAE DOORLOPENDE TEKST

Holtman Begheijn notarissen LBAE DOORLOPENDE TEKST Holtman Begheijn notarissen - 1 - LBAE996141 10-04-2012 DOORLOPENDE TEKST van de statuten van Woningbouwvereniging "Utrecht" met zetel te Utrecht, zoals deze luiden na akte van statutenwijziging op 03-10-2003

Nadere informatie

DELFTSE WATERSPORTVERENIGING

DELFTSE WATERSPORTVERENIGING STATUTEN DELFTSE WATERSPORTVERENIGING Vastgesteld mei 2013 Artikel 1. Naam De vereniging draagt de naam "Delftse Watersport Vereniging". Zij is opgericht op 26 mei 1934 en zij is aangegaan voor onbepaalde

Nadere informatie

Statuten vereniging Satis [Niet definitief]

Statuten vereniging Satis [Niet definitief] Statuten vereniging Satis [Niet definitief] Artikel 1. Naam. 1. De vereniging draagt de naam: Satis. Artikel 2. Zetel. Zij heeft haar zetel te Rotterdam. Artikel 3. Doel. 1. De vereniging heeft ten doel:

Nadere informatie

Concept Statuten Statuten der Piratenpartij Nederland. Wiki Piratenpartij. 1 Naam, duur en zetel. 2 Doel en middelen. Artikel 1.

Concept Statuten Statuten der Piratenpartij Nederland. Wiki Piratenpartij. 1 Naam, duur en zetel. 2 Doel en middelen. Artikel 1. Wiki Piratenpartij Concept Statuten 12-05-2016 Statuten der Piratenpartij Nederland De Piratenpartij is een platte organisatie waarin iedereen een bijdrage kan leveren. Een principeprogramma voor de partij

Nadere informatie

DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op en is aangegaan voor onbepaalde tijd.

DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op en is aangegaan voor onbepaalde tijd. VINOGRAFIA NEDERLAND STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Vinografia Nederland. 2. Zij is gevestigd te Tiel. DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op 07-03-1998en is

Nadere informatie

Ontwerp definitief. Doss. 2011O43065EJ OPRICHTING VERENIGING HET MUSEUM

Ontwerp definitief. Doss. 2011O43065EJ OPRICHTING VERENIGING HET MUSEUM 1 Ontwerp definitief Verzoek om indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst tijdig voor het passeren van de akte contact op te nemen. Doss. 2011O43065EJ OPRICHTING VERENIGING

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

Statuten Watersportvereniging De Koenen. gevestigd te Amsterdam

Statuten Watersportvereniging De Koenen. gevestigd te Amsterdam Statuten Watersportvereniging De Koenen gevestigd te Amsterdam 27 juli 2010 Statuten WV De Koenen Artikel 1 - Naam en zetel. 1. De vereniging draagt de naam: Watersportvereniging De Koenen. 2. De vereniging

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST -1-

DOORLOPENDE TEKST -1- DOORLOPENDE TEKST -1- lev/mp / 2008.548738.01 S T A T U T E N NAAM ARTIKEL 1 De vereniging draagt de naam: "SCHAAKVERENIGING BORNE (S.V. BORNE)". ZETEL ARTIKEL 2 De vereniging is gevestigd te BORNE. DOEL

Nadere informatie