Web 2.0 Klantenmeningen in Secureholiday

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Web 2.0 Klantenmeningen in Secureholiday"

Transcriptie

1 Web 2.0 Klantenmeningen in Secureholiday I- Klantenmeningen Hoe activeert u het verzamelen van klantenmeningen? In menu 3. Klantenmeningen, klikt u op Status & Statistieken, vink het vakje bij «verzamelen» aan en klik vervolgens op «Opslaan Ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden». 1- Er zijn vier verschillende manieren om klantenmeningen te verzamelen Automatische verzameling Ctoutvert verzamelt klantenmeningen van de gasten die via Secureholiday hebben gereserveerd. Deze verzameling is automatisch als u deze optie heeft geactiveerd in Secureholiday. Deze klantenmeningen zijn dus aan een reservering verbonden. Deze optie biedt u de mogelijk om een automatische mail 3 dagen na vertrek naar uw gast te sturen. Deze mail wordt naar alle gasten die de afgelopen 8 maanden een reservering bij u via Secureholiday hebben gemaakt. U kunt er voor kiezen een mail te ontvangen zodra er een nieuwe klantenmening binnen is. Hiervoor dient u «ik wil een bericht ontvangen van elke nieuw geplaatste klantenbeoordeling» aan te vinken en een adres in te voeren. Handmatige verzameling U kunt de enquête voor de klantenmeningen sturen naar de gasten die niet via het Secureholiday systeem hebben gereserveerd. Deze klantenmeningen zijn niet verbonden aan een reservering. Om de enquête te sturen gaat u naar, menu 3. Klantenmeningen, klik op Status & Statistieken en onderaan de pagina vindt u een link die per nationaliteit verandert. Kopieer deze link in de gewenste taal en stuur deze vervolgens naar uw gast. Spontane verzameling Mensen hebben de mogelijkheid een spontane klantenmening achter te laten op onder andere Camping2be et ANWBcamping. De klantenmeningen op Camping2be (camping2be.com) zijn eigendom van Ctoutvert. De klantenmeningen op ANWBcamping (anwbcamping.nl) zijn eigendom van de ANWB. Deze klantenmeningen zijn niet aan reserveringen verbonden. Als de automatische verzameling is geactiveerd, is de spontane verzameling automatisch ook geactiveerd.

2 Desk klantenmeningen U kunt een tablet of computer tot de beschikking van uw gasten stellen in bijvoorbeeld de receptie. Hier kunnen uw gasten ter plaatse een klantenmening achterlaten. Deze klantenmeningen zijn niet verbonden aan een reservering. De Desk klantenmeningen bieden de mogelijkheid om ter plekke al klantenmeningen te ontvangen. Dit kan door middel van een tablet of computer waarmee u meer klantenmeningen kunt verzamelen. Om de link te activeren gaat u in Secureholiday naar menu 3 Klantenmeningen, Status & Statistieken en klik op de knop «Activeren»: Kopieer vervolgens de link in een venster op een computer of op een tablet die ter beschikking is gesteld voor uw gasten. 2- Verspreiden van klantenmeningen Hoe activeert u het verspreiden van de klantenmeningen? In menu 3. Klantenmeningen, klikt u op Status & Statistieken, vink vervolgens het verspreiden op actief aan en kik op de knop «Opslaan ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden». De portaalsites die uw klantenmeningen verspreiden: Individueel Premium Pakket: wordt verspreid op de reserveringspagina op de site van de camping of op de eigen site van de camping door middel van een widget. Camping2be.com: alle gebruikers van het Secureholiday systeem staan op deze site waar de klantenmeningen worden getoond. maar ook op onze eigen sites en partner sites waar u op staat vermeld : Anwbcamping.nl en Clubcampings.com voor de Touring Club Pakket deelnemers Mycamping.com voor de deelnemers van MyCamping Camping Qualité voor alle leden van Camping Qualité Camping-direct.eu voor de deelnemers van het E-traffic pakket Naturisme.fr voor alle leden van de groep France Espaces Naturistes Flowercampings.com voor alle Flower campings Ffcc.fr voor alle leden van de FFCC Camping-lorraine.com voor alle leden van de Fédération Camping Lorraine Campingsdordogneperigord.com voor alle leden van de Fédération Dordogne Les-castels.com voor alle leden van de keten Castel Campings Neo-camping.com voor alle campings met een IBS pakket 3- Personaliseren van klantenmeningen Klik op Status & Statistieken en vervolgens op «Beoordelingspunten klantenmeningen». Met dit menu kunt u de enquête personaliseren. U kunt de onderwerpen waar u graag op wilt worden beoordeelt aanvinken en klik vervolgens op Opslaan.

3 4- Foto s beheren Wanneer uw gast een klantenmening achterlaat kan hij ook een foto toevoegen. Deze vindt u terug in Secureholiday. U kunt een foto activeren of verwijderen. Momenteel worden de foto s alleen op Camping2be en ANWBcamping weergegeven. 5- Mailing blokkeren Als u de mailing voor een gast wenst te blokkeren, kunt u de maand van vertrek invoeren en vervolgens achter de naam van de gast het vakje «opschorten» aanvinken. U kunt eventueel een ander adres invoeren (bijvoorbeeld als de gast een fout mailadres heeft ingevuld bij het maken van de reservering) en uiteindelijk op Opslaan drukken. 6- Statistieken Dit menu geeft u de mogelijkheid het gemiddelde cijfer van uw camping te bekijken. U kunt ook de volgende punten bekijken: Het gemiddelde per thema Het aantal ontvangen klantenmeningen, verwijderde klantenmeningen en gedeactiveerde klantenmeningen Het acceptatie percentage van de klantenmeningen Belangrijk : - Het gemiddelde cijfer op internet wordt berekend met de actieve en niet-actieve klantenmeningen (alleen de verwijderde klantenmeningen worden hier niet bij berekend) van de afgelopen 2 jaar. II- Tevredenheidsenquête 1- Activering De vragenlijst van het de tevredenheidenquête helpt u bij het weten van de sterke en zwakke punten van de camping in de ogen van de vakantiegangers. Als u het tevredenheidsenquête wilt activeren, wordt deze als extra bij de normale beoordelingsenquête gevraagd. In Secureholiday gaat u naar Menu 3 Klantenmeningen > Status & Statistieken > Tevredenheidsenquête > Activeer de tevredenheidsenquête van Ctoutvert, in samenwerking met CPA U kunt ook een link toevoegen om een eigen extra enquête toe te voegen. 2- Personalisering Klik vervolgens op Mijn vragenlijst bijwerken om de vragen te personaliseren. Kies de vragen naar keuze : een selectie van 25 vragen is verplicht. 2 verschillen voor de vragen door middel van een logo : - Vraag wordt aangeraden - Vraag wordt zeer aangeraden De antwoorden zijn niet op internet te zien, maar deze zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk informatie heeft. De statistieken zijn aan het eind van het seizoen beschikbaar.

4 Beheer van de klantenmeningen verspreiding In menu 3. Klantenmeningen, klikt u op Beheer klantenmeningen. 1- Beheer klantenmeningen : U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: Beheer nieuwe beoordelingen Online beoordelingen Opgeschorte beoordelingen Alle beoordelingen Verwijderde beoordelingen Spontane beoordelingen (ANWB Camping2be) Avis desk Beheer nieuwe beoordelingen Zodra er een klantenmening is geplaatst komt deze automatisch in het menu Beheer nieuwe beoordelingen. Zodra u de klantenmening heeft bekeken wordt deze verplaatst naar online beoordelingen, opgeschorte beoordelingen of verwijderde beoordelingen. De klantenmeningen hoeven niet te worden bevestigd om online te komen: deze zijn automatisch online, maar u heeft altijd de keuze deze te beheren hoe en wanneer u dat wilt (opschorten of verwijderen). Verschillende pictogrammen worden in dit menu gebruikt : : Inhoudswaarschuwing Met dit icoon geven wij aan dat er een scheldwoord of andere woorden in kunnen staan. Deze klantenmeningen komen terecht in de opgeschorte beoordelingen: u kunt vervolgens de klantenmening lezen en besluiten om deze te activeren of te verwijderen. Om hem te activeren, opent u de klantenmening en klikt u op Activeren. Als het een spontante klantenmening is, kunt u deze niet activeren. U drukt op «misbruik melden» en een automatische mail zal worden verstuurd naar de administratieve afdeling die deze klantenmening kan activeren als u dat wenst. NB : Deze klantenmeningen zijn automatisch opgeschort. Het kan zijn dat de woorden detectie niet 100% zeker is. Let hier goed op om geen goede klantenmeningen te blokkeren. : Gemiddelde cijfer lager dan à 5/10 Met dit icoon wijzen wij u erop dat het gemiddelde lager is dan een 5. NB : Deze klantenmeningen zijn 48uur opgeschort en vervolgens automatisch geactiveerd als u er niet op heeft gereageerd. Online beoordelingen Alle klantenmeningen die online staan. Als u wilt reageren op een online klantenmening klikt u op de klantenmening die u wenst. U heeft meerdere keuzes: Klantenmening opschorten: u kunt de klantenmening terugvinden in opgeschorte beoordelingen Klantenmening verwijderen: u kunt de klantenmening terugvinden in verwijderde beoordelingen Antwoorden: hiermee kunt u een antwoord naar uw gast sturen Opgeschorte beoordelingen Hier vindt u alle opgeschorte beoordelingen: geblokkeerd door u of automatisch (inhoudswaarschuwing). Wanneer u op de klantenmening drukt om deze te openen kunt u deze vervolgens activeren door op activeren te klikken. Alle beoordelingen In dit menu vindt u alle beoordelingen, of deze nu opgeschort, verwijderd of online zijn.

5 Spontane beoordelingen (ANWB - Camping2be) Hier vindt u alle klantenmeningen die zijn geplaats op Camping2be of ANWBcamping. U kunt de klantenmening activeren of blokkeren door op misbruik melden te klikken en een motief in te vullen: Verwijderde beoordelingen Alle verwijderde klantenmeningen kunt u hier terugvinden. U kunt deze weer activeren door op Activeren te klikken. 2- Antwoorden op een klantenmening U heeft de mogelijkheid om op een klantenmening te reageren. NB : Wij adviseren publiekelijk te reageren op een slechte klantenmening in plaats van deze te blokkeren. Klik op de klantenmening waar u op wenst te antwoorden. Klik vervolgens op de knop Antwoorden. Noteer uw antwoord in het witte blok en kies vervolgens of u een publiekelijk of privé antwoord wenst te versturen. Een privé antwoord wordt alleen per mail naar de schrijver gestuurd. Opgelet, als de schrijver van de klantenmening anoniem is kunt u alleen een publiekelijk antwoord versturen. Een publiekelijk antwoord wordt per mail naar de schrijver gestuurd (als deze niet anoniem is) en is ook zichtbaar op uw Individueel Premium Pakket en Een antwoord kan niet meer worden gewijzigd of verwijderd.

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

Instructieblad aanmelden

Instructieblad aanmelden 5.0 E-mail aanmelden E-mail registreren en aanmelden Met een e-mailadres kun je post versturen en ontvangen met je computer. Je hebt daarvoor je eigen e-mailadres nodig en een e-mailadres van de persoon

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

VOORWOORD. Meer informatie over het Gastenboek vindt u terug op de supportsite:

VOORWOORD. Meer informatie over het Gastenboek vindt u terug op de supportsite: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Gastenboek van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u het Gastenboek kunt beheren. Meer informatie over het

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina www.eindhovendoet.nl 1 Account aanmaken 1 Het account 2 Vacature plaatsen 2 Vacature beheren 3 Sollicitaties en sollicitanten 4 Kandidatenbank 5 Uw menu 6 Versie 1 september

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Kaart

Handleiding Site to Edit Module Kaart THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Kaart Aanvulling

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. SIGN: Tekenen van contracten 6 3. TIME: Invoeren van declaraties 9 3.1 Declaratie invoeren via PC 10 3.2 Declaratie invoeren

Nadere informatie

Informatie voor de gebruiker

Informatie voor de gebruiker 0 Informatie voor de gebruiker Deelnemen Starten met Quimmo.be aan discussies Informatie en discussies raadplegen. Abonnement opzeggen Zelf nieuwe onderwerpen aanmaken Klik bovenaan op voor de volgende

Nadere informatie

Verwijderen van een persoon kan door de regel leeg te maken. Met de knop (linksonder) Verwijderen verwijdert u de hele pagina!

Verwijderen van een persoon kan door de regel leeg te maken. Met de knop (linksonder) Verwijderen verwijdert u de hele pagina! Algemeen Ingelogd als moderator/ pagina beheerder kan je teksten op een pagina plaatsen, bewerken of verwijderen. Ga naar de pagina waar je toegang tot hebt. Onder het logo en boven de foto (header) krijg

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal)

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal) Handleiding AVANCE Service desk (ticketing portal) 1 Inleiding 1 De Avance service desk is beschikbaar voor het verhelpen van storingen, het dagelijks beheer en ondersteuning bij het gebruik van computers.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties)

Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties) Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties) Inhoudsopgave 1. EEN MYBROKER BERICHT VERSTUREN... 3 2. ACTIVITEIT VERBONDEN DOCUMENT... 4 3. DE VERZONDEN MYBROKER BERICHTEN BEKIJKEN...

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek... 4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1

Nadere informatie

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Contict Drive!... 2 2. Aan de slag met Contict Drive... 3 2.1 Registreren... 3 2.2 Een Vault aanmaken... 4 2.3 Contict Drive

Nadere informatie

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken.

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken. Hoofdstuk 1 Creditbestand aanmaken en versturen Soms willen verzekeraars een creditbestand ontvangen, als u bijvoorbeeld met de verkeerde diagnose- of indicatiecode heeft gedeclareerd. Nadat u gecrediteerd

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Handleiding instellen account in Microsoft Outlook 2010

Handleiding instellen  account in Microsoft Outlook 2010 Handleiding instellen e-mailaccount in Microsoft Outlook 2010 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw e-mailaccount in te stellen in uw Microsoft Outlook 2010. Inhoud E-mailaccount

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104 Handleiding registratie van Moederloze Opfok Magnesiumstraat 23 B4 6031 RV Nederweert Nederland T +31-495 747 103 F +31-848 772 007 KvK: 12058539 Rabo: 1182.28.684 BTW/VAT: NL814818250B01 IBAN: NL17RABO0118228684

Nadere informatie

Hallmark Retail Internet Services

Hallmark Retail Internet Services HRIS RETOUREN Hallmark Retail Internet Services Instructieboek voor retailer Hallmark voegt een nieuwe functionaliteit aan HRIS toe: Uw retouren via internet doorgeven! Hallmark Retail Internet Services

Nadere informatie

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Pagina 1 van 5 Wat is er gewijzigd? Op 18 december 2009 is het nieuwe Jemasoft CMS Mailing systeem E@syMailings online gegaan. De grootste wijziging ten opzichte van

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Handleiding: Zivver koppeling

Handleiding: Zivver koppeling Per juni 2019 is Novadent uitgebreid met de optie om via Zivver beveiligde email te versturen. U heeft hiervoor een Zivver account nodig én een Zivver koppeling vanuit Novadent. Voor het aanvragen van

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Online vragenlijstenmodule

Online vragenlijstenmodule Online vragenlijstenmodule Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de online vragenlijstmodule... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 3 Een verzoeksjabloon wijzigen... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas

Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas Handleiding Pincode en Chauffeur beheer v1.0 Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas Veiligheid staat bij BP zeer hoog in het vaandel. Niet alleen waar dat de veiligheid van onze klanten

Nadere informatie

Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten

Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten Voor de beheerder: Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten U heeft met de handleiding Toegang tot Mijn Gegevensdiensten een account aangemaakt. U bent de eerste gebruiker binnen uw organisatie. Daarmee

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruikersinstructie:

Gebruikersinstructie: Gebruikersinstructie: Delen & Ontsluiten van Aantekeningen en Oplossingen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Voor leerkrachten: aantekeningen en oplossingen delen 3 2.1 Pagina s met aantekeningen of oplossingen

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder WWW.BNG Bank.NL: keuze Betalingsverkeer Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden Digipass en Digipass App Tips voor veilig bankieren bij

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding. KERN enquête systemen

Handleiding. KERN enquête systemen Handleiding KERN enquête systemen Versie 1.3-21 januari 2014 Inhoud Inleiding... 3 Lay-out en opmaak van de Enquête... 4 Uitnodiging voor Enquête E-mail... 6 Welkomstpagina... 7 Vragen Groep 1: Medewerkers...

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding. T&D Event. Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6

Handleiding. T&D Event. Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6 Groep Technologie en Design Domein ICT Bachelor in de Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2013-2014 T&D Event Handleiding Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6 Inleiding en

Nadere informatie

Handleiding aanmelden klassen. LAKS-monitor 2018

Handleiding aanmelden klassen. LAKS-monitor 2018 Handleiding aanmelden klassen LAKS-monitor 2018 Inhoud Welke informatie per klas aanleveren?... 3 Hoe informatie per klas aan leveren?... 3 Stap 1: Surf naar de LAKS-Portal: http://portal.laks-monitor.nl/...

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer Voor hoofdgebruikers 01/03/2017 Inhoudstafel Applicatie- en gebruikersbeheer... 3 1. Dashboard... 3 2. Mijn Profiel... 4 3. Mijn bedrijf... 5 4. Mijn Gebruikers...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor gemeenten

Handleiding website SVNL voor gemeenten Handleiding website SVNL voor gemeenten Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Nieuw arrangement maken.

Nieuw arrangement maken. Nieuw arrangement maken. Ga naar mijn arrangementen overzicht en klik op de button Nieuw arrangement. Geef het arrangement een titel en maak een korte omschrijving. Na OK' kom je in het onderstaande werkblad,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 24-05-2019 www.smartlockr.eu Inhoudsopgave Inleiding... 2 Werkwijze plug-in... 3 Veilig versturen van bijlagen... 4 Zie je geen zijpaneel?... 5 Let op: cache-modus

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen.

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Wat is sitebuilder Site Builder is een uiterst gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid product waarmee u snel een eigen praktijkwebsite kunt

Nadere informatie

A. JEZELF LID MAKEN VAN WIKIDOT.COM

A. JEZELF LID MAKEN VAN WIKIDOT.COM INFORMATIEVAARDIGHEDEN SAW EERSTE RICHTLIJNEN AANMAAK WIKI A. JEZELF LID MAKEN VAN WIKIDOT.COM Elk student registreert zich via onze online cursus saw-informatievaardigheden.wikidot.com: klik op create

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl. CEOErgo instellen en gebruiken v2 Hoofdstuk 1 CEO instellen en gebruiken Vanaf 2015 levert CEOErgo in samenwerking met Ergotherapie Nederland een digitaal cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten.

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

Janine de Jong Studentennummer: Cursus: content management system Jaar: Digitale Media en Communicatie

Janine de Jong Studentennummer: Cursus: content management system Jaar: Digitale Media en Communicatie Janine de Jong Studentennummer: 1655580 Cursus: content management system Jaar: 2014-2015 Digitale Media en Communicatie ... 2... 13 1 Ga naar om in te loggen op de website en door te gaan naar het dashboard

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Dit document dient als uitleg voor het versturen van mail direct uit LISA. Dit kan door middel van direct mail of via het mailcenter.

Dit document dient als uitleg voor het versturen van mail direct uit LISA. Dit kan door middel van direct mail of via het mailcenter. Handleiding direct e-mailen en het mailcenter Dit document dient als uitleg voor het versturen van mail direct uit LISA. Dit kan door middel van direct mail of via het mailcenter. Contents Handleiding

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Tabblad documenten

Tabblad documenten 4.3.14. Tabblad documenten Hierin hebben we de mogelijkheid om documenten aan het pand toe te voegen of te verwijderen. Het scherm ziet er als volgt uit: Bovenaan zien we de knopen toevoegen, bekijken

Nadere informatie

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Beginners Handleiding Eerste versie Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Inhoudsopgave: Beginnen en inloggen... 3 Site instellingen wijzigen.... 5 Een thema kiezen.... 6 Tekstblokken toevoegen, wijzigen

Nadere informatie