Vraagprijs Kosten koper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs Kosten koper"

Transcriptie

1 Vraagprijs Kosten koper

2 Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop- en biedingsprocedures Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod?

3 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: West Buurt: Staatsliedenbuurt/Centrale Markt Adres: Tweede Keucheniusstraat 16-3 Postcode: 1051 VR Prijs: ,- Prijs type: Vraagprijs Bijdrage VVE: 70,45 per maand Status: Verkocht onder voorbehoud Betalingsconditie: Kosten koper Aanvaarding Per direct EPA certificaat: D Bouwjaar: 1918 Soort bouw: Bestaande bouw Type bouw: Maisonnette,Bovenwoning Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum Aantal kamers: 3 kamers Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers Gebruikersoppervlakte: 87 m 2 Bruto vloeroppervlakte: 95 m 2 Woonlaag: 3 e verdieping,4e verdieping Vloerkwaliteit: Kaal Soort woning: Appartement Type woning: Maisonnette,Bovenwoning Wijkbeheerder aanwezig: Nee Verwarming: CV-installatie 2005 Materiaal kozijnen: Hout Dubbel glas: Volledig

4 Eigen grond, geen erfpacht Watermeter aanwezig Wasmachineaansluiting in badkamer Wanden behangklaar Plafonds gewit Mechanische ventilati Appartement gerenoveerd in 2005 Slaapkamer achterzijde voorzien van Velux Cabrio dakraam (uitklapbaar balkonnetje) Hoogte plafond derde verdieping ca. 2,5 m. Hoogte plafond vierde verdieping tussen de balken ca. 2,28 m. (tot de balken ca. 2,16 m.) Eigen entree en opgang vanaf de tweede etage In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het sanering plichtige asbest is verwijderd. Bod uitbrengen Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: Vlakbij het Westerpark, in de Staatsliedenbuurt, hebben wij nu een unieke bovenwoning beschikbaar. Het gaat om een 3- kamermaisonnette (87 m²) dat in 2005 is gerenoveerd. Je woont op de bovenste verdiepingen en hebt dus niemand boven je wonen. In de buurt hoef je je niet te vervelen. het Westerpark worden het hele jaar door leuke activiteiten georganisseerd zoals festivals. Ook woon je vlakbij De Jordaan waar altijd iets te doen is. Om de hoek vind je het openbaar vervoer en de A-10 ligt op 5 minuten rijden. Indeling Derde verdieping: Vanaf de tweede verdieping heb je je eigen entree en opgang naar het appartement. Op de derde verdieping kom je de hal binnen waar je toegang hebt tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer kun je naar de keuken waar je vervolgens de badkamer in loopt. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Het balkon, gelegen op het Noorden is te bereiken vanuit de keuken. Het balkon op het Zuiden kun je op vanuit de woonkamer. Via de trap in de hal ga je naar de vierde verdieping. Vierde verdieping: Vanaf de overloop heb je toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde. Via een tweede halletje kom je de grotere slaapkamer aan de achterzijde in. Deze is voorzien van een Velux Cabrio dakraam. Projectnotaris Notariskantoor Spier en Hazenberg Voorbehoud Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

5

6

7 In het noorden wordt het gebied begrensd door het Westerpark met de voormalige Westergasfabriek; een complex van gebouwen waar uiteenlopende culturele evenementen worden georganiseerd van tentoonstellingen tot optredens en culturele beurzen. Centrale Markthallen In het westen is de buurt begrensd door de Centrale Markthallen van de stad, hier is al meer dan zeventig jaar de Amsterdamse groothandelsmarkt in groenten en fruit, vis, wild, gevogelte en levensmiddelen. De buurt is een typische 19e eeuwse wijk, opgebouwd volgens een stratennetwerk met pleintjes. In de jaren tachtig werden veel van de leegstaande en vervallen woningen gekraakt en beleefde de buurt een onrustige tijd. In de jaren negentig vond herstel plaats en veranderde de buurt in een geliefde wijk, op loopafstand van de Jordaan en de Haarlemmerdijk (Centrum), met een groot aanbod van restaurants en leuke kledingwinkels. Eco-wijk Onderdeel van de grote herstelwerken van de buurt is het GWLterrein, de autovrije 'eco-wijk'. Deze populaire, geheel nieuwe wijk is gebouwd op het voormalige terrein van het Gemeentewaterleidingbedrijf. In het voormalige machinepompgebouw (1900) is tegenwoordig Café Amsterdam gevestigd, met maar liefst 270 plaatsen. Tegenover het pompgebouw doet ook de witte watertoren nog aan de GWL tijd denken.

8 De gebieden in West hebben gemeen dat het allemaal echte stadsbuurten zijn met bijna overal fraaie, vooroorlogse bouw: de 19e eeuwse straten in Oud-West, de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt en hoogtepunten van de Amsterdamse School in de Mercatorplein- en de Spaarndammerbuurt. De woon- en leefkwaliteit gaat al jaren in alle buurten in West omhoog, ook in buurten met een minder goede reputatie zoals de Kolenkit. Het vernieuwde Westerpark en Erasmuspark trekken inmiddels vele bezoekers. Dat opgeteld bij de korte afstand tot het centrum maakt dat de buurten in West stuk voor stuk steeds gewilder worden. Voorzieningen In Oud-West is de Ten Katemarkt en allerlei leuke winkels, restaurants en cafés aan de Overtoom, in de Bilderdijkstraat, de Kinkerstraat, en de De Clerqcstraat. Verder ligt het Vondelpark vlakbij. In de Mercatorpleinbuurt vind je winkels en horeca in de Jan Evertsenstraat en het fraaie Mercatorplein. Er is de Vespuccimarkt en aan de westzijde van het gebied ligt het Rembrandtpark. In de Spaarndammerbuurt zijn steeds meer winkels en horeca te vinden in de Spaarndammerstraat. En het Westerpark en de Westergasfabriek zijn intussen een hotspot in de stad voor allerlei cultuur, horeca en evenementen. Bos en Lommer kent een ruim winkelaanbod op het Bos en Lommerplein en de Bos en Lommerweg. Het Podium Mozaiek brengt cultuur en moderne horeca naar Bos en Lommer. Verder is het goed toeven in het opgeknapte Erasmuspark. Bereikbaarheid Vanuit West is fietsen naar het centrum een peulenschil, maar er zijn verschillende tram- en buslijnen die West met het centrum en de rest van de stad verbinden. Bovendien ligt NS-station Sloterdijk om de hoek en is zeker in Bos en Lommer ook de metro niet ver weg. Met de auto is de westelijke ringweg snel bereikt.

9 Bij een hypotheekadviseur kun je inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden voor de financiering van de koopwoning. Als duidelijk is dat financiering mogelijk is, kun je een bod uitbrengen. Dit kan uitsluitend via het online biedingsformulier. Deze vind je in mijn account Bij overeenstemming over de prijs en de overige voorwaarden, wordt er een afspraak gemaakt voor het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst. De koopakte zal opgemaakt en ondertekend worden in het kantoor van onze projectnotaris. Na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst kun je de financiering in gang zetten. Hiervoor overhandig je een kopie van de koopovereenkomst aan je hypotheekadviseur. Vier weken na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst vervallende ontbindende voorwaarden van de financiering. Als de financiering in orde is, stuurt de financiële instelling (bank of hypotheekadviseur) de gegevens door naar de notaris. Dit moet binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden voor financiering gebeuren. Zodra de notaris alle benodigde stukken heeft ontvangen, neemt hij of zij contact met je op voor het maken van een afspraak om de leveringsakte te ondertekenen (het zogenoemde transport). Stadgenoot neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor de eindinspectie van de woning. Deze vindt vlak voor transport plaats. Tijdens de eindinspectie ontvang je de sleutels van de woning. Na het tekenen van de leveringsakte is de woning jouw eigendom en ben je verantwoordelijk voor de woning (denk aan verzekeringen!). Stadgenoot is een van de grootste corporaties van Amsterdam. Daarom hebben we een flink aanbod koopwoningen in alle buurten van de stad, zowel binnen de ring als daarbuiten. Maar of je nu riant wilt wonen in de buitenwijken of juist een appartement zoekt in het hart van de stad, je wilt vooral een koophuis van een betrouwbare partij. Dat is Stadgenoot. Voor we een woning verkopen, wordt die gecontroleerd en krijgt een opfrisbeurt. Schoon, heel en veilig noemen we dat. Onze huizen hebben geen overbodige luxe. Je betaalt dus niet voor een dure keuken, het parket of de luxe afwerking van de badkamer. Als onze woningen zijn basic, in goede staat, direct beschikbaar en je betaalt er een aantrekkelijke prijs voor.* Betrokken Maar bij het verkopen van een woning komt wat ons betreft nog meer kijken. Goede voorlichting bijvoorbeeld. Of je nu start op de woningmarkt of al eerder een woning hebt gekocht: bij Stadgenoot word je intensief begeleid. En ook na de koop houdt onze betrokkenheid niet op. Want Stadgenoot is altijd dichtbij. Altijd bezig met het verbeteren of het op peil houden van de leefbaarheid in de buurt. Kortom, een betrokken partner, intensieve begeleiding en een goede, betaalbare woning: dat is kopen zonder zorgen. Uitzondering hierop zijn de kluswoningen. Die zijn uiteraard veilig, maar nog niet schoon en niet geheel klaar. Er wordt immers nog aan geklust.

10 Stadgenoot staat er voor in, dat zij aan koper al die inlichtingen heeft verschaft, die ter kennis van de koper behoren te worden gebracht, met dien verstande dat bij koper bekende feiten (al dan niet verkregen na eigen onderzoek) voor zover zulks naar geldende verkeersopvattingen verlangd mag worden door Stadgenoot niet behoeven te worden verstrekt. Stadgenoot heeft de woning nooit zelf bewoond en kan hierdoor de koper niet informeren over specifieke eigenschappen of gebreken die wel bekend zouden zijn als Stadgenoot de woning zou hebben bewoond. In de vaststelling van de verkoopprijs van de woning heeft Stadgenoot hiermee rekening gehouden. Stadgenoot attendeert de koper uitdrukkelijk op dit feit. In dit kader komen Stadgenoot en de koper overeen dat dergelijke eigenschappen of gebreken voor risico en rekening van de koper komen. Een verschil tussen de opgegeven maat of grootte van de woning en de werkelijke maat of grootte, geeft de koper géén rechten. Dit geldt bijvoorbeeld voor de maten van de woning, de inrichting van de keuken, badkamer, en de zolder en de schaalvermeldingen. De overeengekomen koopprijs is 'Kosten Koper', tenzij dit uitdrukkelijk anders staat vermeld. De ondertekening van de koopovereenkomst en de overdracht vindt uitsluitend plaats bij de door Stadgenoot aangewezen projectnotarissen Klein Binnenkade, Spier & Hazenberg. De notaris maakt de koopakte op. Stadgenoot behoudt zicht het recht voor een projectnotaris aan te wijzen die kantoor houdt in de regio Amsterdam. Wanneer de koper, bij zeer grote uitzondering (bijvoorbeeld familielid is notaris/ werkzaam op notariskantoor) een andere notaris wenst aan te wijzen is, heeft Stadgenoot het recht om kosten in rekening te brengen bij de koper. Deze kosten zijn gebaseerd op het extra beslag van productiemiddelen en tijd, en bedragen minimaal 100,00 (excl. BTW), te betalen bij de akte van levering. Stadgenoot behoudt zich te allen tijden het recht van gunning voor. Dit betekent dat Stadgenoot kan besluiten een bieding niet te accepteren, uit te sluiten van een eventuele loting, dan wel de koop van de woning. Na de datum van levering van de woning en zolang hij eigenaar is, dient de koper de woning zelf te bewonen. (in de koopovereenkomst staat dit vermeld onder de bijzondere bepaling 'zelfbewoning'). Voor eventuele verhuur aan derden is het aan te raden om de splitsingsakte te raadplegen. Voor de eventuele benodigde huisvestingsvergunning, kijk je op de site van Dienst Wonen Amsterdam. De VvE beheerder brengt bij verkoop van het appartementsrecht 150,00 uittredingskosten in rekening aan de oude eigenaar. Deze verkoopvoorwaarden maken deel uit van de koopovereenkomst.

11 Een woning bezichtigen Er zijn twee manieren waarop je een woning bezichtigt bij Stadgenoot: Individuele bezichtiging Je plant een tijdstip voor de bezichtiging met ons verkoopkantoor. Wanneer je interesse hebt in de woning breng je een bieding uit. Hierna volgt een onderhandelingstraject tussen jou en Stadgenoot over onder andere de verkoopprijs. Er kunnen meerdere personen interesse hebben in de woning. Ons uitgangspunt is: "wie het eerst komt, die het eerst maalt". Meerpersoonsbezichtiging Bij een meerpersoonsbezichting oftewel een open huis bezichtig je gelijktijdig met andere geïnteresseerden de woning, op een door Stadgenoot geplande dag en tijdstip. Een meerpersoonsbezichtiging komt voor bij gewilde woningen of onder bepaalde marktomstandigheden. Voor het uitbrengen van een bieding is een sluitingsdatum vastgesteld. Deze staat vermeld onder de omschrijving op pagina 4. Voor deze datum willen we het bod binnen hebben, daarna wordt de woning gegund aan degene met het beste bod voor Stadgenoot. Per woning bepaalt Stadgenoot welke van de twee procedures voor de woning geldt. Je krijgt dit via onze collega te horen. Biedingsprocedure en tekenen van de koopovereenkomst Een bieding wordt schriftelijk - uitsluitend van 'mijn account' - uitgebracht. Een bieding kan alleen uitgebracht worden na een bezichtiging van de woning; anders wordt deze niet in behandeling genomen. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Een bieding is geldig zodra Stadgenoot het accepteert. Je bent vrij om een bieding zowel onder als boven de vraagprijs uit te brengen. Stadgenoot behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de hoogte van de bieding en wel/geen voorbehoud financiering of bouwkundige keuring. Dit betekent dat Stadgenoot kan besluiten een bieding niet te accepteren. Voor meerpersoonsbezichtigingen geldt aanvullend de volgende regel: aspirant kopers (partners/echtgenoten etc.) mogen slechts één biedingsformulier invullen. Bij overeenstemming over de prijs en overige voorwaarden, wordt er een afspraak gemaakt voor het tekenen van de koopovereenkomst. Dit vindt plaats bij de projectnotaris.

12

13 Makelaar Notaris VvE Mercatorplein BZ Amsterdam Postbus AS Amsterdam Tel: (optie 2) Fax: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot Prinses Irenestraat WV Amsterdam Tel: Westeinde ZP Amsterdam Tel: Jacob Bontiusplaats LL Amsterdam Tel: info@vvebeheer-amsterdam.nl Overig (Parkeerbeheer Amsterdam) Tel: / Jodenbreestraat NH Amsterdam gemeentelijk informatienummer: * Bezoek regelmatig onze website: * Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws. * Ontvang ons aanbod per mail door je woonwensen op te geven en/of ontvang onze digitale nieuwsbrief. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

14 Stadgenoot Verkoop Mercatorplein BZ Amsterdam Postbus AS Amsterdam T (optie 2) E verkoop@stadgenoot.nl W

Vraagprijs 200.000 Kosten koper

Vraagprijs 200.000 Kosten koper Vraagprijs 200.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 225.000 Kosten koper

Vraagprijs 225.000 Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 375.000 Kosten koper

Vraagprijs 375.000 Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 145.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000 Kosten koper

Vraagprijs 160.000 Kosten koper Vraagprijs 160.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 156.500 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Balkon op het zuidwesten. Vraagprijs Kosten koper. 2-kamerwoning op de tweede verdieping.

Balkon op het zuidwesten. Vraagprijs Kosten koper. 2-kamerwoning op de tweede verdieping. Balkon op het zuidwesten Vraagprijs 175.000 Kosten koper 2-kamerwoning op de tweede verdieping. Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij

Nadere informatie

Vrij uitzicht. Vraagprijs 175.000 Kosten koper. Balkon op het zuidwesten

Vrij uitzicht. Vraagprijs 175.000 Kosten koper. Balkon op het zuidwesten Vrij uitzicht Vraagprijs 175.000 Kosten koper Balkon op het zuidwesten Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 299.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

7-kamerwoning met tuin. Vraagprijs 239.000 Kosten koper

7-kamerwoning met tuin. Vraagprijs 239.000 Kosten koper 7-kamerwoning met tuin Vraagprijs 239.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert

Nadere informatie

Koopsom 169.500 Vrij op naam

Koopsom 169.500 Vrij op naam Koopsom 169.500 Vrij op naam Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 395.000 Kosten koper

Vraagprijs 395.000 Kosten koper Vraagprijs 395.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Twee balkons. Vraagprijs Kosten koper. 2-kamerappartement

Twee balkons. Vraagprijs Kosten koper. 2-kamerappartement Twee balkons Vraagprijs 200.000 Kosten koper 2-kamerappartement Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 179.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 180.000 Kosten koper

Vraagprijs 180.000 Kosten koper Vraagprijs 180.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Keuken met inbouwapparatuur. Vraagprijs 129.500 Kosten koper. Balkon op het westen

Keuken met inbouwapparatuur. Vraagprijs 129.500 Kosten koper. Balkon op het westen Keuken met inbouwapparatuur Vraagprijs 129.500 Kosten koper Balkon op het westen Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Lift aanwezig. Vraagprijs 195.000 Kosten koper. Balkon op het westen

Lift aanwezig. Vraagprijs 195.000 Kosten koper. Balkon op het westen Lift aanwezig Vraagprijs 195.000 Kosten koper Balkon op het westen Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 199.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Riante tuin op het westen. Vraagprijs 169.000 Kosten koper. 3-kamermaisonnette

Riante tuin op het westen. Vraagprijs 169.000 Kosten koper. 3-kamermaisonnette Riante tuin op het westen Vraagprijs 169.000 Kosten koper 3-kamermaisonnette Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 190.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 249.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 145.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 229.000 Kosten koper

Vraagprijs 229.000 Kosten koper Vraagprijs 229.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Appartement met twee slaapkamers. Vraagprijs 225.000 Kosten koper. Buitenruimte aanwezig

Appartement met twee slaapkamers. Vraagprijs 225.000 Kosten koper. Buitenruimte aanwezig Appartement met twee slaapkamers Vraagprijs 225.000 Kosten koper Buitenruimte aanwezig Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot

Nadere informatie

Amsterdam West Van Hallstraat 509. 2-kamerwoning op de begane grond. Huurprijs 800 Per maand. Met tuin op het oosten. Voor een stad om van te houden

Amsterdam West Van Hallstraat 509. 2-kamerwoning op de begane grond. Huurprijs 800 Per maand. Met tuin op het oosten. Voor een stad om van te houden Amsterdam West Van Hallstraat 509 2-kamerwoning op de begane grond Huurprijs 800 Per maand Met tuin op het oosten Voor een stad om van te houden 2 In deze brochure Objectinformatie Beeld woning en plattegrond

Nadere informatie

Vraagprijs 315.000 Kosten koper

Vraagprijs 315.000 Kosten koper Vraagprijs 315.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 230.000 Kosten koper

Vraagprijs 230.000 Kosten koper Vraagprijs 230.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Diepe achtertuin. Vraagprijs Kosten koper. Woning met mogelijkheden

Diepe achtertuin. Vraagprijs Kosten koper. Woning met mogelijkheden Diepe achtertuin Vraagprijs 195.000 Kosten koper Woning met mogelijkheden Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 220.000 Kosten koper

Vraagprijs 220.000 Kosten koper Vraagprijs 220.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 250.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 199.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Lift aanwezig. Vraagprijs 299.000 Kosten koper. Keuken met inbouwapparatuur

Lift aanwezig. Vraagprijs 299.000 Kosten koper. Keuken met inbouwapparatuur Lift aanwezig Vraagprijs 299.000 Kosten koper Keuken met inbouwapparatuur Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs 129.000 Kosten koper

Vraagprijs 129.000 Kosten koper Vraagprijs 129.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Twee balkons. Vraagprijs 127.500 Kosten koper. Goed ingedeeld driekamerappartement

Twee balkons. Vraagprijs 127.500 Kosten koper. Goed ingedeeld driekamerappartement Twee balkons Vraagprijs 127.500 Kosten koper Goed ingedeeld driekamerappartement Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs 150.000 Kosten koper

Vraagprijs 150.000 Kosten koper Vraagprijs 150.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 275.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Woning met mogelijkheden. Vraagprijs Vrij op naam. Ruime tuin op het zuidwesten

Woning met mogelijkheden. Vraagprijs Vrij op naam. Ruime tuin op het zuidwesten Woning met mogelijkheden Vraagprijs 169.500 Vrij op naam Ruime tuin op het zuidwesten Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 129.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 225.000 Kosten koper

Vraagprijs 225.000 Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 235.000 Kosten koper

Vraagprijs 235.000 Kosten koper Vraagprijs 235.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000 Kosten koper

Vraagprijs 239.000 Kosten koper Vraagprijs 239.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 245.000 Kosten koper

Vraagprijs 245.000 Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 225.000 Kosten koper

Vraagprijs 225.000 Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Balkon op het zuiden. Vraagprijs 375.000 Kosten koper. Maisonnette op de bovenste verdieping

Balkon op het zuiden. Vraagprijs 375.000 Kosten koper. Maisonnette op de bovenste verdieping Balkon op het zuiden Vraagprijs 375.000 Kosten koper Maisonnette op de bovenste verdieping Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 219.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 449.000 Kosten koper

Vraagprijs 449.000 Kosten koper Vraagprijs 449.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Nieuwe laminaatvloer. Vraagprijs Kosten koper. Balkon op het noordoosten

Nieuwe laminaatvloer. Vraagprijs Kosten koper. Balkon op het noordoosten Nieuwe laminaatvloer Vraagprijs 105.000 Kosten koper Balkon op het noordoosten Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 215.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 275.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 295.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Balkon op het zuiden. Vraagprijs 152.500 Kosten koper. Goed ingedeelde woning

Balkon op het zuiden. Vraagprijs 152.500 Kosten koper. Goed ingedeelde woning Balkon op het zuiden Vraagprijs 152.500 Kosten koper Goed ingedeelde woning Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Terras op het zuidoosten. Vraagprijs 195.000 Kosten koper. 4-kamermaisonnette

Terras op het zuidoosten. Vraagprijs 195.000 Kosten koper. 4-kamermaisonnette Terras op het zuidoosten Vraagprijs 195.000 Kosten koper 4-kamermaisonnette Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Zonnig balkon. Vraagprijs Kosten koper. Nieuwe laminaatvloer

Zonnig balkon. Vraagprijs Kosten koper. Nieuwe laminaatvloer Zonnig balkon Vraagprijs 167.500 Kosten koper Nieuwe laminaatvloer Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 299.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 380.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 490.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 325.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Ruime tuin op het westen. Vraagprijs 149.500 Kosten koper. Gratis parkeren

Ruime tuin op het westen. Vraagprijs 149.500 Kosten koper. Gratis parkeren Ruime tuin op het westen Vraagprijs 149.500 Kosten koper Gratis parkeren Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 290.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 350.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 260.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Appartement met twee slaapkamers. Vraagprijs Kosten koper. Balkon met ochtendzon

Appartement met twee slaapkamers. Vraagprijs Kosten koper. Balkon met ochtendzon Appartement met twee slaapkamers Vraagprijs 197.500 Kosten koper Balkon met ochtendzon Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot

Nadere informatie

Achtertuin op het zuidoosten. Vraagprijs 157.500 Kosten koper. Gratis parkeren

Achtertuin op het zuidoosten. Vraagprijs 157.500 Kosten koper. Gratis parkeren Achtertuin op het zuidoosten Vraagprijs 157.500 Kosten koper Gratis parkeren Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs 280.000 Kosten koper

Vraagprijs 280.000 Kosten koper Vraagprijs 280.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Royale tuin op Zuid-Oost. Vraagprijs 180.000 Kosten koper

Royale tuin op Zuid-Oost. Vraagprijs 180.000 Kosten koper Royale tuin op Zuid-Oost Vraagprijs 180.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 250.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Voortuin gelegen op het zuidwesten. Vraagprijs Kosten koper. Mogelijkheid tot creëren extra kamer op zolder

Voortuin gelegen op het zuidwesten. Vraagprijs Kosten koper. Mogelijkheid tot creëren extra kamer op zolder Voortuin gelegen op het zuidwesten Vraagprijs 179.500 Kosten koper Mogelijkheid tot creëren extra kamer op zolder Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 295.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 360.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 159.500 Kosten koper

Vraagprijs 159.500 Kosten koper Vraagprijs 159.500 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 350.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 330.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 149.000 Kosten koper

Vraagprijs 149.000 Kosten koper Vraagprijs 149.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 350.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 159.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000 Kosten koper

Vraagprijs 210.000 Kosten koper Vraagprijs 210.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000 Kosten koper

Vraagprijs 199.000 Kosten koper Vraagprijs 199.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Nieuwe cv-ketel. Vraagprijs 175.000 Kosten koper. Zonnige achtertuin op het zuiden

Nieuwe cv-ketel. Vraagprijs 175.000 Kosten koper. Zonnige achtertuin op het zuiden Nieuwe cv-ketel Vraagprijs 175.000 Kosten koper Zonnige achtertuin op het zuiden Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 290.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vrij uitzicht. Vraagprijs 125.000 Kosten koper. Lift aanwezig

Vrij uitzicht. Vraagprijs 125.000 Kosten koper. Lift aanwezig Vrij uitzicht Vraagprijs 125.000 Kosten koper Lift aanwezig Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 249.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Balkon op het oosten. Vraagprijs Kosten koper. Vrij uitzicht

Balkon op het oosten. Vraagprijs Kosten koper. Vrij uitzicht Balkon op het oosten Vraagprijs 175.000 Kosten koper Vrij uitzicht Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Balkon op het westen. Vraagprijs 155.000 Kosten koper. Vrij uitzicht

Balkon op het westen. Vraagprijs 155.000 Kosten koper. Vrij uitzicht Balkon op het westen Vraagprijs 155.000 Kosten koper Vrij uitzicht Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie