Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN 1. Toepassingsgebied 1.1 Alle verkopen, werken en diensten met betrekking tot de levering en installatie van sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen en zwembaden geschieden met inachtneming van onderhavige algemene voorwaarden. 1.2 Andersluidende voorwaarden maken alleen deel uit van de tussen partijen gesloten overeenkomst indien en voor zover beide partijen dit nadrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 1.3 Wij behouden ons het recht voor om onderhavige algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen in overeenstemming met onze economische en juridische noodwendigheden. De nieuwe algemene voorwaarden treden behoudens uw schriftelijk protest, in werking binnen verloop van 5 werkdagen na mededeling ervan. 1.4 De eventuele ongeldigheid en/of onafdwingbaarheid van (een deel van een) bepaling(en) van deze algemene voorwaarden, laat de toepasselijkheid van de overige bepalingen onverlet. 2. Offertes-Orderbevestiging 2.1 Alle offertes door ons gedaan zijn vrijblijvend en voor ons niet-bindend. De overeenkomst komt pas tot stand na schriftelijke orderbevestiging van ons. 2.2 De klant is onherroepelijk gebonden door de inhoud van de orderbevestiging indien hij nalaat tegen de inhoud ervan binnen 8 dagen na dagtekening ervan, een schriftelijk bezwaar te maken middels aangetekend schrijven. Nadien - en eveneens in geval van uitvoering vóór verloop van voormelde periode - kunnen de bestellingen door de klant niet gewijzigd of geannuleerd worden dan in onderlinge overeenstemming met ons en met integrale vergoeding van de reeds gemaakte kosten en/of gepresteerde diensten. 3. Verstrekken van gegevens 3.1 De klant is verplicht alle gegevens welke nodig zijn om de levering en de installatie naar behoren uit te voeren, aan ons te verstrekken. De klant draagt er zorg voor dat de te verstrekken gegevens juist en volledig zijn. 3.2 Wij behouden ons het recht voor de uitvoering van de levering en installatie op te schorten, tot het moment dat de klant aan deze verplichting heeft voldaan. 3.3 De klant staat in voor alle gevolgen voortvloeiende uit het niet juist en/of onvolledig zijn van de gegevens.

2 4. Levering en plaatsing 4.1 De leveringstermijn die aan de klant wordt meegedeeld is slechts richtinggevend en de effectieve leveringstermijn kan er van afwijken. 4.2 Een overschrijding van deze termijn kan nooit aanleiding geven tot ontbinding van de overeenkomst door de klant, tot opschorting of niet-betaling van de overeengekomen prijs of tot schadevergoeding. 4.3 De tijdelijke opschorting van de levering of installatie door overmacht leidt van rechtswege en zonder schadevergoeding tot een verlenging van de leveringstermijn voor de periode van de overmacht. 4.4 Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade ontstaan door niet-uitvoering of laattijdigheid van de levering of installatie ingeval van overmacht. Onder overmacht moet begrepen worden de omstandigheden, die bij het sluiten van het contract onvoorzienbaar waren en zich buiten onze wil voordoen, wanneer deze een ernstige belemmering vormen op de uitvoering van het contract. Deze omstandigheden zijn onder andere: oorlog en oproer, natuurverschijnselen, overheidsmaatregelen, werkstakingen, inbeslagname, arbeidsconflicten, brand, tekort aan vervoersmiddelen, uitzonderlijke verkeershinder, materieelbreuk, beperkingen in het energieverbruik, onwerkbaar weer, machinebreuk, ziekte, fouten of vertragingen te wijten aan onze leveranciers of onderaannemers, 4.5 De klant dient ervoor te zorgen dat de levering kan plaatsvinden en dat de installatie onmiddellijk kan worden aangevat. Bij gebreke daaraan, zullen de rechtstreekse en onrechtstreekse kosten welke voortvloeien uit ondermeer het tijdsverlies ten laste van de klant worden gelegd, zonder voorafgaande ingebrekestelling. 4.6 Indien tijdens het plaatsen en/of testen van de installatie blijkt dat deze - hetzij ten gevolge van aan ons niet bekende omstandigheden, hetzij door welke overmacht dan ook - onmogelijk is, behouden wij het recht op volledige vergoeding van de reeds verrichte werkzaamheden of gemaakte kosten. 5. Leveringskosten en risico tijdens transport 5.1 De levering van bestelde zaken geschiedt voor rekening en op risico van de klant. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard en vorm dan ook, die verband houdt met het transport van de goederen en/of installatie. 5.2 De klant staat in voor een goede bereikbaarheid van de plaats van bestemming en zal gehouden zijn alle kosten en schade te vergoeden die zouden ontstaan naar aanleiding van een slechte bereikbaarheid of onbereikbaarheid van de plaats van levering.

3 6. Prijs 6.1 Alle offertes die door ons worden opgesteld, bevatten slechts richtinggevende prijzen in die zin dat indien zich na de offerte of sluiting van de overeenkomst en vóór de levering of installatie, wijzigingen van prijsbepalende factoren mochten voordoen, de prijs uit de offerte of de overeenkomst kan herzien worden, zelfs wanneer de kostprijsverhoging bij het aangaan van de overeenkomst reeds voorzienbaar was. 6.2 Onder prijsbepalende factoren vallen in elk geval, prijsverhogingen als gevolg van verhoging van kosten en/of arbeidsvoorwaarden, van verzekeringspremies, van valuta en/of wisselkoersen, vrachttarieven, materiaalprijzen, prijzen van hulpmaterialen, grondstoffen, lonen, salarissen, sociale lasten of overheidslasten, alsmede al die gevallen waarin externe omstandigheden prijsverhoging veroorzaken. 6.3 De prijzen op de offertes en de bestelbon hebben geen bewijswaarde tegen de prijs op de factuur. De prijs op factuur is de definitief te betalen prijs. 7. Betaling 7.1 De facturen, en de eventuele voorschotfacturen, dienen door de klant betaald te worden uiterlijk twee weken na factuurdatum. De betaling gebeurt contant of door overschrijving op het rekeningnummer BE Alle betalingen geschieden in EURO. 7.2 Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn, is vanaf de vervaldag van de factuur van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een verwijlinterest verschuldigd ten belope van 1% per maand van het onbepaalde factuurbedrag. Daarenboven is in dat geval een forfaitair bedrag van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 100 EUR, verschuldigd. 8. Risico- en eigendomsoverdracht 8.1 Het risico van tenietgaan van de te leveren en te installeren zaken gaat onmiddellijk over op de klant bij aanvang van de overeenkomst. Wat betreft zaken die aan ons worden toevertrouwd om ermee/aan te werken, blijft het risico van schade of tenietgaan van deze goederen voor de klant. 8.2 Wij behouden ons de eigendom van de geleverde en te leveren zaken voor tot op het tijdstip waarop de klant integraal aan zijn betalingsplichten voldaan heeft. 8.3 De betalingsplichten voor de klant bestaan uit het betalen van de overeengekomen prijs, vermeerderd met vorderingen voor verrichte werkzaamheden die met de levering of installatie verband houden of vorderingen wegens tekortkomingen van de klant. De klant is verplicht ons onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te stellen van het feit dat derden rechten zouden doen gelden op zaken waarop krachtens dit artikel een eigendomsvoorbehoud op rust.

4 8.4 De geleverde of geïnstalleerde zaken kunnen door ons te allen tijde teruggevorderd worden, zonder voorafgaandelijke ingebrekestelling, zolang de koper alle betalingsverplichtingen niet nakomt. 8.5 Ingeval beroep gedaan wordt op het eigendomsvoorbehoud, zal de overeenkomst als ontbonden beschouwd worden, onverminderd ons recht voor vergoeding van de schade, daarin begrepen gederfde winst en andere commerciële schade. 9. Aanvaarding 9.1 De klant is gehouden de goederen en diensten bij inontvangstneming te controleren op hun conformiteit met de overeenkomst en eventuele gebreken. Na in inontvangstname van de goederen/beëindiging van de werken en de inspectie door de klant op dat ogenblik van de goederen en/of werken, worden geen klachten meer aanvaard voor zichtbare gebreken en/of zichtbare niet-conformiteit. 9.2 Klachten van klanten over verborgen niet-conforme levering en/of verborgen gebreken, kunnen slechts binnen een termijn van 10 werkdagen middels aangetekend schrijven aan ons worden gemeld. Dit schrijven dient tevens een gedetailleerde opsomming van de gebreken en/of het gebrek aan conformiteit te bevatten. 9.3 Na het verstrijken van deze termijn en/of bij gebreke aan de omstandige opsomming en toelichting zoals vermeld wordt in art van onderhavige algemene voorwaarden, worden de werken geacht volledig aanvaard te zijn. 10. Garantie en aansprakelijkheid 10.1 Voor consumenten geldt de wettelijke garantietermijn zoals opgenomen in de Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen. Voor niet-consumenten loopt de garantietermijn gelijk met de termijn waarvoor door onze leveranciers wordt ingestaan Wij staan in voor de gebruikelijke kwaliteit en deugdelijkheid van het geleverde. De feitelijke levensduur kan evenwel niet worden gegarandeerd Onze garantieverplichting omvat enkel en alleen het kosteloos herleveren, of kosteloos (doen) herstellen van die (onderdelen van) zaken waaraan een gebrek ontstond tijdens de garantietermijn. Onze aansprakelijkheid is alleszins beperkt tot het herstellen van voorzienbare, rechtstreekse, en persoonlijke schade door de klant geleden, met uitsluiting van alle indirecte schade, zoals maar niet beperkt tot, gederfde inkomsten en winsten, verlies van klanten, verlies of beschadiging van gegevens, verlies van contracten, supplementaire kosten,. Onze aansprakelijkheid is in die gevallen steeds beperkt tot het door onze aansprakelijkheidsverzekering uitgekeerde bedrag. Indien de aansprakelijkheidsverzekeraar niet tot uitkering overgaat (en wat betreft de installatie van zwembaden), is onze aansprakelijkheid steeds beperkt tot de factuurwaarde van de opdracht, of tot dat deel van de opdracht waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft in geval dit afzonderlijk vermeld werd op de betreffende factuur.

5 10.4 Wij kunnen slechts aansprakelijk gesteld worden voor schade voor zover de klant bewijst dat de gebrekkige levering of installatie aan onze fout te wijten is. Wij zijn aldus niet gehouden wanneer de schade ontstaan is, onder meer door een met de instructies strijdig gebruik, door eigen reparaties of aangebrachte wijzigingen, door fouten/onjuistheden in gegevens, materialen, informatiedragers e.d. die door de klant aan ons zijn geleverd, voor schade waarvan de oorzaak door de klant niet kan worden aangetoond en alle andere gevallen waarbij onze fout niet ontegensprekelijk is vastgesteld De schade aan ons toerekenbaar zal verholpen worden in natura, door vervanging of herstelling. Wanneer herstelling in natura onmogelijk of een onredelijke werklast voor ons met zich meebrengt, zal er een schadevergoeding uitgekeerd worden met evenwel de beperkingen weergegeven in onderhavig artikel Het bestaan van eventuele gebreken schort de betalingsverplichting van de klant niet op De klant dient ons in staat te stellen de klacht te onderzoeken en dient derhalve zijn volledige medewerking te verlenen. 11. Exceptie van niet-uitvoering en beëindiging 11.1 Bij niet-betaling van eventuele tussentijdse facturen, zijn wij niet gehouden de overeenkomst verder uit te voeren Faillissement van de klant, maakt dat de overeenkomst van rechtswege ontbonden zal zijn en dit zonder voorafgaandelijke ingebrekestelling. In dat geval behouden wij ons het recht voor de niet-betaalde goederen onmiddellijk terug te nemen, onverminderd de vordering tot schadevergoeding en de vergoeding voor de gemaakte kosten. Elke laattijdige betaling heeft tot gevolg dat alle openstaande bedragen onmiddellijk en volledig opeisbaar worden Wanneer de bestelling door de klant geplaatst is en door ons werd aanvaard, kan de klant de overeenkomst niet meer ontbinden tenzij hij alle door ons reeds gemaakte kosten en gepresteerde uren vergoed. Daarbovenop zal de klant ook een verbrekingsvergoeding betalen van 20 % van het te betalen bedrag volgens de overeenkomst. 12. Bevoegdheidsbeding en toepasselijk recht Alle betwistingen voortkomend uit deze overeenkomst, zullen exclusief door de Rechtbanken van Turnhout - als plaats waar de verbintenissen zijn ontstaan - beslecht worden, onder toepassing van Belgisch recht.

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis:

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: Artikel 1 Definitie De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: 1. Onder Opdrachtgever wordt verstaan de rechtspersoon of natuurlijk persoon die met

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV 1. Algemeen Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn slechts een schriftelijke bevestiging van wat werd overeengekomen bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden 1.1 De geleverde goederen en de gepresteerde diensten worden respectievelijk enkel verkocht, verhuurd of geleverd onder aanvaarding door

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CONSUMENTEN 1. Gelding algemene verkoopsvoorwaarden Huidige algemene voorwaarden zijn van toepassing op de rechtsverhoudingen tussen de Swipe bvba en de klant. Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen de vertaler (verder te noemen de vertaler) en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold Betaling Bij vooruitbetaling van het totale bedrag, dient u het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging, de volgende werkdag (er kan nog een correctie volgen, bv andere prijs, niet leverbaar enz.)

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. Algemeen De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jacosol B.V., hierna te noemen Jacosol is producent van thermische isolatie, akoestische

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPS- EN AANNEMINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPS- EN AANNEMINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPS- EN AANNEMINGSVOORWAARDEN Alle commerciële transacties tussen Heyer Benelux en de klant, worden beheerst door onderhavige algemene voorwaarden. Deze voorwaarden hebben van rechtswege

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam. Gedeponeerd op 30-05-2008 bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer: 76/2008. Artikel 1 Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V. 01 Algemene beschikkingen De verkoper erkent geen enkele wijziging of toevoeging aan deze verkoopvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle offertes en overeenkomsten, met uitsluiting van de eventuele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MiXL

Algemene voorwaarden MiXL Algemene voorwaarden MiXL Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. MiXL: eenmanszaak MiXL, gevestigd aan het Martiniplein 11 te Sneek b. Gebruiker: degene, bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden I.T.M.Y

Algemene voorwaarden I.T.M.Y 1. Gelding. Behoudens schriftelijke andersluidende overeenkomst, vermeld op de voorzijde van deze factuur, leveringsnota, bestelbon of onze offerte, zijn al onze verkopen, leveringen en werken beschouwd

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Snel Een Professionele Website. Onder Snel Een Professionele Website wordt verstaan de opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Claeyssens Optic

Algemene voorwaarden van Claeyssens Optic Algemene voorwaarden van Claeyssens Optic Claeyssens Optic is de handelsbenaming van Claeyssens Optic BVBA, met zetel gevestigd te Voskenslaan 32, 9000 Gent, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken.

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken. 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en werkzaamheden tussen Wim Visser Automatiseringen, hierna te noemen WVA, en Opdrachtgever, hierna te noemen Klant. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Creathink

Algemene Voorwaarden - Creathink Algemene Voorwaarden - Creathink Dit zijn de algemene voorwaarden van Creathink ( Opdrachtnemer ). Het adres van Creathink is brouwersgracht 87 3901tk veenendaal, met het KvK-nummer 68267738. Mocht u vragen

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via of per post: RamMedia, Schutter 16, 5721 HW Asten.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via of per post: RamMedia, Schutter 16, 5721 HW Asten. ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van RamMedia (Opdrachtnemer). Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via niels@rammedia.nl, 0681853479 of per post: RamMedia,. RamMedia

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Meulenberg Training & Coaching

Algemene Voorwaarden - Meulenberg Training & Coaching Algemene Voorwaarden - Meulenberg Training & Coaching Dit zijn de algemene voorwaarden van Meulenberg Training & Coaching ( Opdrachtnemer ). Het adres van Meulenberg Training & Coaching is Korenstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: naam bedrijf: Harmens Meubelmakerij vestigingsplaats:

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen en rechtsbetrekkingen tussen Airco Herstel Twente en haar opdrachtgever. 1.2 Van deze algemene voorwaarden kan

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MijnSerie

Algemene Voorwaarden MijnSerie Algemene Voorwaarden MijnSerie Artikel 1 Definities 1.1 Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden MijnSerie 1.2 MijnSerie, kantoorhoudende te 9743 AL Groningen aan de Protonstraat 9a. 1.3 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Code#id Webdesign. Onder Code#id Webdesign wordt verstaan de opdrachtnemer en gebruiker van deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

1.4 Afroeporder: een order, waarbij het tijdstip van de levering afhankelijk is gesteld van een afroep door de koper.

1.4 Afroeporder: een order, waarbij het tijdstip van de levering afhankelijk is gesteld van een afroep door de koper. Voorwaarden Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden Art. 1 Algemene voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Van de Ven Vleeswaren BV, nader te noemen verkoper gedane

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688 1. Definities en algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden zijn onderdeel

Nadere informatie

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis.

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEPASSINGSGEBIED Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst waarbij Arcotec bw vzw zich verbindt t.o.v. zijn medecontractant. Deze voorwaarden hebben altijd voorrang

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel )

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) datum 9 oktober 2011 betreft algemene voorwaarden kenmerk 2011-2016 Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) Algemeen: 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE)

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) 1. INLEIDING De klant wordt uit hoofde van de overeenkomst geacht de verkoopsvoorwaarden te kennen en verklaart deze te aanvaarden ongeacht

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt.

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al de aanbiedingen, prijsopgaven

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp

Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp Dit zijn de algemene voorwaarden van Caroline Interieur&Media ontwerp ( Opdrachtnemer ). Het adres van Caroline Interieur&Media ontwerp is Hodenpijlstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BHD

Algemene voorwaarden BHD Algemene voorwaarden BHD Dit zijn de algemene voorwaarden van de BVBA BHD, met zetel te 2980 Zoersel, Sint-Antoniusbaan 299, met ondernemingsnummer 0865 873 171. Deze algemene voorwaarden kunnen geraadpleegd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie