HET JUISTE PRODUCT OP DE JUISTE PLAATS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET JUISTE PRODUCT OP DE JUISTE PLAATS"

Transcriptie

1 HET JUISTE PRODUCT OP DE JUISTE PLAATS

2 INHOUDSOPGAVE INTEGRA HYGIËNE INTEGRA MATERNELLE DELTA H DELTA V INTEGRA PLINT PARADA PLINT RAMO PLINT VIDO FARO H FARO V KOS H KOS V TINOS PAROS ELATO ET ZIEKENHUIZEN EN VERZORGINGSCENTRA Integra Hygiëne Pag. 5 SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN Delta H, Delta V Pag. 7 Integra Maternelle Pag. 8 KANTOREN EN OPENBARE GEBOUWEN Ramo Plint Pag. 9 Integra Plint, Pag. 10 Parada Plint HOTELS EN WELLNESS Faro H Pag. 11 Faro V, Kos V, Pag. 12 Kos H WONINGEN Tinos Pag. 13 Paros, Elato ET Pag. 14 MULTIFUNCTIONELE RUIMTES EN WONINGEN Vido Pag. 15 VLOERVERWARMING Vloerverwarming Pag. 17

3 FACTS AND FIGURES RADSON, EEN FAMILIEBEDRIJF OPGERICHT IN 1965, IS DE LAATSTE DECENNIA UITGEGROEID TOT EEN TOONAANGEVENDE PRODUCENT VAN RADIATOREN. SINDS 1990 MAAKT HET BEDRIJF IN ZONHOVEN DEEL UIT VAN DE RETTIG ICC GROUP, EEN FINSE MULTINATIONAL. OOK VANDAAG NOG BLIJFT RADSON INVESTEREN IN KWALITEIT EN INNOVATIE, REKENING HOUDEND MET HET MILIEU. OMZET (2013) 15 NUMMER MILJOEN PRODUCTIE UNITS IN 11 LANDEN MONDIALE NR. 1 PRODUCENT VAN RADIATOREN EXPORT NAAR MEER DAN 50 LANDEN MONDIALE NR. 3 PRODUCENT VAN VLOERVERWARMING MEER DAN 200 KLEUREN OP PRINCIPE 15% AANTAL WERKNEMERS 100% BETROKKENHEID LTR: ENERGIEBESPARING KEUZEMOGELIJK- HEDEN 2 LAMELLEN OP ÉLK WARMWATER- KANAAL 10 JAAR GARANTIE 50 JAAR ERVARING

4 BOUW MEE AAN EEN WERELD VOL COMFORT MET RADSON EÉN LEVERANCIER, TALLOZE VOORDELEN In een wereld met eindeloos veel keuzes zijn er maar weinig dingen eenvoudig. Als architect of bestekschrijver moet u iedere dag een hele reeks aan beslissingen nemen om te zorgen dat uw plan perfect gerealiseerd wordt. Gelukkig is er een besluit waar we u bij kunnen helpen welke leverancier u moet kiezen wanneer u streeft naar het optimale comfort binnenshuis voor uw project. BETROUWBAAR SINDS JAAR EN DAG Radson is een onderdeel van Rettig ICC, wereldwijd marktleider op het gebied van radiatoren en vloerverwarming. Eén leverancier met een uitgebreid productassortiment en een internationaal logistiek netwerk dat ervoor zorgt dat u uw bestelling altijd op tijd ontvangt. BEPROEFD EN VERTROUWD Wanneer u kiest voor Radson, kiest u voor een betrouwbare partner met bijna 50 jaar ervaring. Wij zijn er trots op overal ter wereld de voorkeursleverancier te zijn van architecten en bestekschrijvers. Ze kiezen telkens opnieuw voor Radson vanwege onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Ontdek op de volgende pagina s wat we te bieden hebben. Misschien hoeft u daarna tenminste één beslissing minder te nemen.

5 INTEGRA HYGIËNE ZIEKENHUIZEN EN VERZORGINGSCENTRA HET WAARBORGEN VAN EEN HYGIËNISCHE OMGEVING KAN EEN UITDAGING ZIJN, VOORAL WANNEER DEZE GEDEELD WORDT DOOR MEERDERE GEBRUIKERS. DE HYGIËNE-LIJN IS SPECIAAL ONTWORPEN VOOR DIT SOORT OMGEVINGEN.

6 INTEGRA HYGIËNE ZIEKENHUIZEN EN VERZORGINGSCENTRA INTEGRA HYGIËNE Dubbel voordeel De Integra Hygiëne heeft een tweevoudig doel: warmte bieden en schoon blijven. De Integra radiator is gemaakt van koudgewalst plaatstaal en afgewerkt volgens het Epoxypolyester poederprincipe, wat een hoge weerstand creeërt tegen chemische reinigingsproducten. Deze radiator biedt aangename warmte en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, type 10, 20 en 30 met lengtes van 450 mm tot wel mm. Minimaal oppervlak Wij begrijpen welke uitdagingen er samenhangen met werk in een omgeving met strenge hygiëne-eisen. De Integra Hygiëne is dan ook uitgevoerd zonder convectielamellen. Dit minimaliseert het oppervlak maar levert wel regelbare, aangename warmte.

7 DELTA SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN WANNEER U IN UW ONTWERP REKENING MOET HOUDEN MET NIEUWSGIERIGE DEUGNIETEN EN GRIJPGRAGE HANDJES, BIEDEN DE DELTA EN MATERNELLE QUA WARMTE EN VEILIGHEID DE PERFECTE OPLOSSING.

8 SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN DELTA V INTEGRA MATERNELLE Veilig en warm De Delta is ontworpen om warmte en veiligheid te bieden. Dankzij het robuuste, afgeronde design heeft deze radiator geen scherpe randen en is daardoor ook eenvoudig te reinigen.de Delta combineert ouderwetse charme met een moderne uitstraling. Voor nieuwbouwprojecten bieden we tevens een keur aan vloerverwarmingssystemen. Veilig om aan te raken Met de Maternelle beschikt u over een radiator die dezelfde aangename warmte afgeeft, maar waar kindervingers zich vanwege de niet-waterhoudende voorkant niet aan kunnen branden. Daarmee is deze radiator ideaal voor kinderdagverblijven en tevens een fantastische oplossing voor renovatieprojecten. De leerklassen van de wat oudere schoolgangers kunnen perfect worden uitgerust met onze standaard Integra radiator met watervoerende voorkant.

9 RAMO PLINT KANTOREN EN OPENBARE GEBOUWEN DRUKKE RUIMTES VRAGEN OM DISCRETE VERWARMINGS- SYSTEMEN. DE PLINTRADIATO- REN VAN RADSON VORMEN EEN UITGELEZEN OPLOSSING.

10 KANTOREN EN OPENBARE GEBOUWEN Uit het zicht Kies voor locaties waarin ruimtes permanent in gebruik zijn een radiator die op de achtergrond zijn werk doet. Een systeem dat discreet en efficiënt voor warmte zorgt. Onderdeel van ieder interieur Of u nu kiest voor de Integra, de Ramo of de Parada, onze hele plintradiatorenlijn is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande kantoren en openbare gebouwen en kan geleverd worden met designvoetjes. Even betrouwbaar als functioneel In het strakke ontwerp van onze plintproducten komt de expertise van Radson op het gebied van installatietechniek volledig tot uitdrukking. En uiteraard geldt onze kwaliteitsgarantie van 10 jaar ook voor de Integra, Ramo en Parada. Klassiek, modern, elegant Kantoren en openbare gebouwen mogen dan uiteenlopende functies hebben, ze moeten allemaal prettig verwarmd zijn. Onze plintradiatoren zijn ontworpen om optimaal aan deze behoefte te voldoen. INTEGRA PLINT PARADA PLINT RAMO PLINT Al onze plintradiatoren hebben een hoogte van 200mm en zijn verkrijgbaar in types 22, 33 en 44 met lengtes tot wel 3.000mm. De plintradiatoren zijn standaard te verkrijgen in RAL 9016 wit. Andere RAL- en metallic kleuren op aanvraag.

11 FARO HOTELS EN WELLNESS GASTEN VERDIENEN COMFORT, EN RADSON BIEDT EEN PERFECT ASSORTIMENT STIJLVOLLE PRODUCTEN DIE HIER VOLLEDIG IN VOORZIEN.

12 HOTELS EN WELLNESS KOS V FARO V KOS H FARO H KOS Wanneer comfort voorop staat Wanneer u in uw zaak gasten ontvangt, dan weet u dat hun comfort het allerbelangrijkste is. De Kos- en Faro-lijn staat voor moeiteloze, elegante warmte-afgifte. Eenvoudig te reinigen Drukke hotels en wellnesscentra hebben strenge hygiënenormen. Daarom zijn de gestroomlijnde ontwerpen van de Kos en de Faro gecombineerd met oppervlakken die simpel schoon te maken zijn. Modern design De Kos met zijn vlakke panelen en de Faro met geprofileerde voorzijde zijn in iedere ruimte een stijlvolle aanwinst. In het minimalistische ontwerp zijn de leidingen weggewerkt zodat gasten aangenaam kunnen verblijven zonder afgeleid te worden. Galvaniseerde radiatoren voor de badkamer Radson biedt daarnaast uiteenlopende oplossingen voor de badkamer. Deze producten zijn speciaal gegalvaniseerd om ze tegen de constante vochtigheid te beschermen en zijn perfect te combineren met onze vloerverwarming.

13 TINOS WONINGEN WELKE VRAAG U OOK HEEFT, ONZE SPECIALE LIJN DESIGN & BADKAMERRADIATOREN BIEDT VOOR WONINGBOUW ALTIJD DE PERFECTE OPLOSSING.

14 WONINGEN TINOS (RECHT) PAROS (GEBOGEN) ELATO ET Verticale schoonheid Elke kamer wint aan stijl en elegantie met verticale radiatoren. Tegelijkertijd vormen ze de perfecte ruimtebesparende oplossing. De Tinos, Paros en Elato ET zijn ontworpen om iedere woonruimte te verrijken met warmte en stijl. Comfort met klasse De Elato ET is een elektrische radiator, geschikt voor projecten waarbij radiatoren met leidingen geen optie zijn. Een druk op de Turbo-knop genereert een homogene, geluidloze warmeluchtstroom die in korte tijd voor aangename warmte zorgt. Een moderne touch Werkt u aan een nieuwbouwproject waarvoor u alleen de allerbeste warmteoplossing wilt, dan vindt u in deze lijn met verschillende afmetingen, designs en warmteafgiftes altijd wat u zoekt.

15 MULTIFUNCTIO- NELE RUIMTES EN WONINGEN SOMS WILT U OPWARMEN, SOMS EVEN AFKOELEN. RADSON HEEFT VOOR BEIDE ÉÉN PERFECTE OPLOSSING. VERWARMEN & KOELEN s werelds koelste radiator VIDO

16 S WERELDS KOELSTE RADIATOR VIDO Snel opgewarmd De Radson Vido is ontworpen voor ruimtes met afwisselende temperatuurbehoeften. Deze energiezuinige en snel werkende convector warmt een kamer in een mum van tijd op en zorgt dankzij de gevoelige, betrouwbare thermostaat voor een constante temperatuur. Snel afgekoeld In gebouwen die veel zonlicht vangen, kan het s zomers soms onaangenaam warm worden. De Vido blaast met zijn regelbare ventilator koele lucht de kamer in en brengt de temperatuur daarmee tot een aangenaam niveau terug. 2- of 4-pijpsuitvoering De Vido serie, verkrijgbaar in 5 verschillende groottes, zijn geschikt voor 2- en 4-pijpsaansluitingen en bieden het hele jaar door snelle en nauwkeurige temperatuurbeheersing. Gebruiksvriendelijk De Vido biedt in één compact product zowel verwarming als koeling en is ook nog eens ongelooflijk eenvoudig in gebruik. Deze convector beschikt over een scala aan automatische en handmatig in te stellen programma s, waardoor u alles regelt met één druk op de knop.

17 VLOER- VERWARMING WILT U RUIMTE BESPAREN? KIES DAN VOOR EXTRA COMFORT IN DE VORM VAN VLOERVERWARMING. Noppjet Voorgevormde noppenplaat van geëxpandeerd polystyreen met bovenlaag van voorgevormde polystyrol folie Warmte- en geluidsisolatie Symmetrisch ontwerp gelijkmatige warmteverdeling Kies Noppjet voor een minimale opbouwhoogte (max. 60 mm) en optimale vloerstabiliteit Purjet / Purjet S Dynamisch tackersysteem op gespoten PU isolatie Ideaal systeem bij hoogteverschillen in vloeren Met warmte-isolatie Bestel onze vloerverwarmingsbrochure of kijk op voor meer informatie over vloerverwarming en onze PexPenta buis. Rolljet Dynamisch en flexibel tackersysteem Verkrijgbaar in warmte-isolatie of warmte-geluidsisolatie van verschillende dikten; isolatie en legsysteem in één Clickjet Perfect voor elk project Samengesteld uit staaldraadmatten van 3 mm en met speciale klemmen/stroppers bevestigde leidingen Leidingsysteem volledig ingebed in cementdekvloer Perfect voor projecten met bestaande, geïsoleerde vloeren TS-14 Lichtgewicht oplossing Ideaal voor houtskeletbouw met meerdere verdiepingen Warmtegeleiders met extra plaat voor optimale warmteverspreiding Kan afgewerkt worden met cementdekvloer of droogverlegging PexPenta PexPenta is een hoogkwalitatieve vloerverwarmingsbuis bestaande uit 5 lagen met een volledig centraal geïntegreerde zuurstofbarrière en is speciaal ontwikkeld om betrouwbaar en optimaal te kunnen functioneren binnen een vloerverwarmingssysteem. Tackerclip

18 RADIATOREN EN VLOERVERWARMING Analoge thermostaat (basismodel) Digitale thermostaat De ultieme aanvulling Radson vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met radiatoren en convectoren (Vido). Vloerverwarming biedt extra comfort en is tevens ruimtebesparend. De tijd waarin vloerverwarming voorbehouden was aan projecten in het hogere segment ligt echter ver achter ons. Dankzij ons brede assortiment aan betaalbare, betrouwbare vloerverwarmingssystemen is dit voor meer mensen dan ooit een optie. Ontvanger (ketelsturing) Centrale thermostaat (met touchscreen)

19 Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Rettig ICC worden overgenomen of vermenigvuldigd. Rettig ICC aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of gevolgen van gebruik of misbruik van de informatie in dit document. Radson Vogelsancklaan 250 B-3520 Zonhoven T +32 (0)

20 CLEVER COLOUR DE KLEUR VAN COMFORT De werkelijke reden waarom radiatoren meestal wit zijn, is omdat ze op de neutrale kleur van de wanden zijn afgestemd. Smaken veranderen, het interieur verandert mee en vandaag de dag durven veel mensen anders te zijn.

Design met vlakke voorzijde. Parada & Ramo (Nieuw!)

Design met vlakke voorzijde. Parada & Ramo (Nieuw!) Design met vlakke voorzijde Parada & Ramo (Nieuw!) ver Radson 2 Kwaliteit is onze topprioriteit, 10 jaar garantie is onze norm Welkom in de verrassende wereld van Radson-comfort binnenshuis. Al onze radiatoren

Nadere informatie

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming vloerverwarming Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig ICC worden overgenomen of vermenigvuldigd. Rettig ICC aanvaardt

Nadere informatie

Flores. Flores. Traditionele lijnen. Bevrijd uw geest

Flores. Flores. Traditionele lijnen. Bevrijd uw geest 2 3 Flores C Chroom Flores Traditionele lijnen De Flores is de klassieker in het gamma badkamerradiatoren van Radson. De Flores C is de gebogen variant. De gestroomlijnde lichtgebogen buizen geven de Flores

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

BADKAMERRADIATOREN DE KUNST VAN HET VERWARMEN

BADKAMERRADIATOREN DE KUNST VAN HET VERWARMEN BADKAMERRADIATOREN DE KUNST VAN HET VERWARMEN LEROS M MINIMALISTISCH DESIGN Met zijn minimalistisch design en strakke lijnen maakt de Leros indruk. De grote diameter van de horizontale buizen (28 mm) zorgt

Nadere informatie

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot CASHBACK VOUCHER Cashback-actie voor de particulier Dit najaar hebben we een unieke cashback-actie op Radson-radiatoren met vlakke voorplaat, zowel horizontaal als verticaal. Deze actie biedt een cashback

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET VLOER- VERWARMING UNIEK INZICHT IN VLOEREN Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsbuizen,

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET Radson Vogelsancklaan 250 B-3520 Zonhoven T +32 (0)11 81 31 41 info@radson.be www.radson.com Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder

Nadere informatie

MeeR comfort MeT vloerverwarming

MeeR comfort MeT vloerverwarming Meer comfort met Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren sbuizen, systemen en

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming

Meer comfort met vloerverwarming Meer comfort met vloerverwarming Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsleidingen,

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 Meer comfort met vloerverwarming 2170946_vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 29-08-17 10:16 Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming

Meer comfort met vloerverwarming Meer comfort met Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren sbuizen, systemen en

Nadere informatie

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators brochure tinos paros TINOS PAROS the new standard IN designer radiators Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig

Nadere informatie

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Rettig ICC worden overgenomen

Nadere informatie

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR VIDO BIEDT BETERE CONTROLE OVER DE BINNENTEMPERATUUR MET INTELLIGENTE OPTIES VOOR VERWARMEN & KOELEN

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR VIDO BIEDT BETERE CONTROLE OVER DE BINNENTEMPERATUUR MET INTELLIGENTE OPTIES VOOR VERWARMEN & KOELEN S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR VIDO BIEDT BETERE CONTROLE OVER DE BINNENTEMPERATUUR MET INTELLIGENTE OPTIES VOOR VERWARMEN & KOELEN VIDO INLEIDING HAND IN HAND Koel is niet alles; een efficiënt systeem

Nadere informatie

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Rettig ICC worden overgenomen

Nadere informatie

GEBRUIKTE AFKORTINGEN C = GEBOGEN CH = CHROOM E = ELEKTRISCH T = TURBO M = MIDDENAANSLUITING

GEBRUIKTE AFKORTINGEN C = GEBOGEN CH = CHROOM E = ELEKTRISCH T = TURBO M = MIDDENAANSLUITING PRODUCT BROCHURE FACTS & FIGURES 4 100% KWALITEIT 6 CLEVER INSPIRATION 8 PANEELRADIATOREN 10 PARADA 12 RAMO 13 E.FLOW INTEGRA 14 COMPACT 16 VERTICAL 17 PLINTRADIATOREN 18 INTEGRA PLINT 20 RAMO PLINT 21

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

VIDO. Ventiloconvector voor verwarmen en koelen

VIDO. Ventiloconvector voor verwarmen en koelen VIDO Ventiloconvector voor verwarmen en koelen Over Radson Optimale controle over uw binnenklimaat H oog vermogen: verwarmen tot 9266 W (75/65/20 C) en koelen: 4147 W (7/12/27 C) C ompacte afmetingen:

Nadere informatie

ALTIJD EEN PASSEND ANTWOORD

ALTIJD EEN PASSEND ANTWOORD ALTIJD EEN PASSEND ANTWOORD ALTIJD EEN PASSEND ANTWOORD WARMTE ALS BRON VAN INSPIRATIE Iedereen kijkt op een andere manier naar een radiator. Wat de keuzes verklaart die gemaakt worden door architecten,

Nadere informatie

Who cares about variety? Product overzicht

Who cares about variety? Product overzicht Who cares about variety? Product overzicht WE DO. The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie

APIA M 63 Ios M 64 linosa 65. Narbonne V 37 Ventiloconvector 38. introductie 4 clever inspiration 8 paneelradiatoren 10 DELTA H E 42

APIA M 63 Ios M 64 linosa 65. Narbonne V 37 Ventiloconvector 38. introductie 4 clever inspiration 8 paneelradiatoren 10 DELTA H E 42 introductie 4 clever inspiration 8 paneelradiatoren 10 parada 12 Ramo 13 Integra 14 compact 16 Vertical 17 Planora 18 plintradiatoren 20 Integra plint 22 ramo plint 23 parada plint 24 clever Design 26

Nadere informatie

Warmte als bron van inspiratie

Warmte als bron van inspiratie The art of Heating Warmte als bron van inspiratie 2 Inhoudsopgave 04 Over Radson Welkom in de wereld van Radson 06 100% kwaliteit Kwaliteit is onze topprioriteit 08 Maak een statement in stijl Verander

Nadere informatie

70 Radiatoren én vloerverwarming Jarenlange ervaring. 82 Kiest u voor Radson Radson service team 84 Overzicht

70 Radiatoren én vloerverwarming Jarenlange ervaring. 82 Kiest u voor Radson Radson service team 84 Overzicht Inhoudsopgave Warmte als bron van inspiratie Iedereen kijkt op een andere manier naar een radiator. De keuzes die architecten, studiebureaus, opdrachtgevers, installateurs en consumenten maken zijn dan

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Ontdek een bron van inspiratie die u warmte geeft

Ontdek een bron van inspiratie die u warmte geeft RADSON INSPIRATIEMAGAZINE Ontdek een bron van inspiratie die u warmte geeft Win een jaar lang gratis warmte! Overal een warm gevoel in huis Warmte maakt van een huis een thuis. Met Radson kiest u dan ook

Nadere informatie

Flores e 48. Minorca E 54. linosa 59. Faro H 30. Elektrische radiatoren 62. Tinos 32. likoma h 66 likoma V 67. badkamerradiatoren 40 apolima E 42

Flores e 48. Minorca E 54. linosa 59. Faro H 30. Elektrische radiatoren 62. Tinos 32. likoma h 66 likoma V 67. badkamerradiatoren 40 apolima E 42 introductie 4 clever inspiration 6 paneelradiatoren 8 parada 10 Ramo 11 Integra 12 compact 14 Vertical 15 Planora 16 plintradiatoren 18 Integra plint 20 ramo plint 21 parada plint 22 clever Design 24 designradiatoren

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

Integra e-flow geeft een andere kijk op zaken

Integra e-flow geeft een andere kijk op zaken Integra e-flow geeft een andere kijk op zaken Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Rettig ICC worden

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

Warmte voor elk moment

Warmte voor elk moment Warmte voor elk moment INSPIRATIEMAGAZINE Doe de test & vind jouw interieurstijl op p. 4 Welke warmteoplossing past het best bij jou? Vergelijk ze op p. 10 Probeer alle radiatoren uit in je huis met de

Nadere informatie

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ADAX Elektrische Radiatoren 2 ADAX ELEKTRISCHE CONVECTIE RADIATOREN NEO BASIC Blz. 3 GLAMOX TLO EN TPA Blz. 8 NEO LUX Blz. 4 GLAMOX TPVD Blz. 9 NEO Wi-Fi Blz. 5 COMPACT Blz. 10 CLEA Blz. 6 ACCESSOIRES

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren.

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. TECHNISCHE FICHE Verwarmen & Koelen Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. Alle voordelen van de traditionele convectoren worden in dit model gecombineerd met de nieuwigheden

Nadere informatie

Prijslijst VIDO - Verwarmen & koelen NL - 09/2013

Prijslijst VIDO - Verwarmen & koelen NL - 09/2013 Prijslijst VIDO - Verwarmen & koelen NL - 09/2013 VIDO VERWARMEN & KOELEN KOELEN BEDIENING VIA LCD-DISPLAY LAGE TEMPERATUUR FLUISTERSTIL HOGE VERMOGENS RUIMTEBESPAREND SNELLE WERKING MODERN DESIGN VIDO

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing Wavin Vloerverwarming en -koeling het verwarmen en koelen in één oplossing Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen.

Nadere informatie

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes:

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: - Het droog systeem - Het nat systeem - Het industriële systeem -

Nadere informatie

Radiator - Pro Convector - Pro

Radiator - Pro Convector - Pro Radiator - Pro Convector - Pro ClimateBooster 1 Méér comfort met minder energie 2 Sneller verwarmen Doordat de prestaties van de radiator of convector met 50% tot 80% stijgen, zullen de ruimtes tot 2 keer

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Ontdek Radon s inspiratie website! Download de Radson-app gratis. Volg ons op Facebook INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016

Ontdek Radon s inspiratie website! Download de Radson-app gratis. Volg ons op Facebook INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016 RADSON INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016 Ontdek Radon s inspiratie website! Eind 2015 lanceerden wij een volledig nieuwe website, boordevol inspiratie en informatie voor consumenten. Alles, maar dan

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

De volgende stap in elektrisch verwarmen

De volgende stap in elektrisch verwarmen De volgende stap in elektrisch verwarmen Innovatief - Stijlvol - Betrouwbaar Stijlvol verwarmen De Safire serie NOBØ fabriek G4R 095-140 Transparant TCU 700 G4R 095-140 Transparant NOBØ is een van de meest

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming Elektrische verwarming Comfort, besparing en design... Wees gerust veeleisend RADIATOREN STRALINGSPANELEN CONVECTOREN Exclusieve innovaties voor meer comfort en besparing Vandaag moet elektrische verwarming

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig het Wavin Vloerverwarming Comfortabel wonen aangenaam en energiezuinig Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen. We

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

NL -07/2014. Brutoprijzen, excl. BTW

NL -07/2014. Brutoprijzen, excl. BTW verticale radiatoren BADKAMER radiatoren N -07/2014 Prijslijst Brutoprijzen, excl. BTW Vertical Kos V verticale paneelradiator met geprofileerd voorpaneel ideaal bij beperkte wandoppervlakte 10C 20C 21C

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Who cares about variety? POCKET BROCHURE

Who cares about variety? POCKET BROCHURE Who cares about variety? POCKET BROCHURE We do! The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem uw nieuwe woning Water/water warmtepomp: - Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte - Koeling in warme maanden door gebruik van

Nadere informatie

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren Praktijkgericht maal drie: Uponor tackersysteem, Uponor noppenfoliesysteem,

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen Verwarming Koeling Ventilatie Filtering De radiator voor nu en morgen. Lagetemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonnepanelen of hoogrendementsketels

Nadere informatie

CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN

CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN 1 CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN 1 2 Een thermische zonne-installatie is opgebouwd uit volgende elementen : 1 2 De zonne-collector vangt het invallend zonlicht op en zet die om in warmte. Deze warmte wordt

Nadere informatie

& KOELING CHAUFFAGE & REFROIDISSEMENT DE SURFACE

& KOELING CHAUFFAGE & REFROIDISSEMENT DE SURFACE SYSteem ProFI het ProFIellatteNSYSteem SYSteem Steel het StaalNetSYSteem SYSteem eco het NoPPeNPlaatSYSteem SYSteem reno het DrooG SYSteem SYSteem BetoNNet het INDuStrIele SYSteem SYSteem wall het wandverwarmingssysteem

Nadere informatie

SANISTAGE. warmtepompboilers A +

SANISTAGE. warmtepompboilers A + SANISTAGE warmtepompboilers A + SANISTAGE warmtepompboilers COP 3,86 bij 15 C buitentemperatuur volgens de EN255-3 norm DSWH200 Verwarmingsvermogen: 1,62 kw Opgenomen elektrisch vermogen: 0,42 kw Energielabel:

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE 884.347-09 HRE WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE De combiketel die écht alles combineert De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil Airconditioners comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil FTX-JV WAndModeL ftx-jv Het uitgebreide productgamma van Daikin biedt voor elke toepassing de juiste airconditioner. Wandmodellen worden

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

NEDERLAND - 03/2018. Prijslijst CLD - CLD HYGIËNE

NEDERLAND - 03/2018. Prijslijst CLD - CLD HYGIËNE NEDERLAND - 03/2018 Prijslijst - HYGIËNE Een staalplaatradiator zonder sierbekleding, vervaardigd uit koudgewalst, hoogwaardig plaatstaal, volgens DIN 1623 en EN 10130. Twee op het warmtekanaal gelaste

Nadere informatie

VERTICALE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN

VERTICALE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN VERTICAE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN PRIJSIJST N - 2016 Brutoprijzen, excl. BTW VERTICA KOS V verticale paneelradiator met geprofileerd voorpaneel ideaal bij beperkte wandoppervlakte 10C 20C 21C 22C

Nadere informatie

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015 PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

1 CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN

1 CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN 1 CARBOMAT ECO - WARMTEPOMPEN 1 2 Een thermische zonne installatie is opgebouwd uit volgende elementen : 1 2 De zonne-collector vangt het invallend zonlicht op en zet die om in warmte. Deze warmte wordt

Nadere informatie

CONVEXIA. dynamische convectoren A ++

CONVEXIA. dynamische convectoren A ++ CONVEXIA dynamische convectoren A ++ CONVEXIA dynamische convectoren CONVEXIA CDC-LI Verwarmingsvermogen bij waterregime 35/30-20 C: 0,39-1,76 kw Koelingvermogen bij waterregime 10/15-27 C: 0,49-2,19 kw

Nadere informatie

*Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie

*Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie Batibouw 2018 In de kijker *Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie *Zehnder ComfoFresh Hoogwaardig luchtverdeelsysteem voor snelle installatie en stille ventilatie

Nadere informatie

geotherm 3 kw warmtepomp

geotherm 3 kw warmtepomp geotherm 3 kw warmtepomp Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met de geotherm 3 kw warmtepomp

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van een stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende lamellen van ondoorschijnende en doorschijnende

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

DOMUZ. multi-zoneregeling

DOMUZ. multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling Voeding modules: 230 V/1F Voeding thermostaten: 2 x LR03/AAA alkaline Zendbereik thermostaten: 25 meter KENMERKEN Aparte temperatuurinstelling

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling

Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling Een warmtepomp genereert op een efficiënte manier warmte om uw huis comfortabel te verwarmen of van warm water te voorzien. Warmtepompen hebben

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen De nieuwe Geberit wastafelkranen maken optimaal gebruik van de voordelen van de Geberit installatieelementen. Het enige dat u kunt zien aan de voorkant

Nadere informatie

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES KOFFIE EN THEEZETINSTALLATIES ComBi Animo s ComBi Professioneel, snel en smaakvol Dagelijks genieten miljoenen mensen op de meest uiteenlopende plekken en momenten van het geurige aroma en de goede smaak

Nadere informatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie Titelpagina Rapid 80 wandgoten Systeeminformatie 1 Precies uw type! Vele varianten en een strak design met de nieuwe Rapid 80 maken wij individualiteit tot de norm. Maak kennis met ons veelzijdige wandgootsysteem

Nadere informatie

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1 Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14

Nadere informatie

Persbericht - Productnieuwigheid. Zehnder Zenia Het ultieme warmtecomfort in de badkamer

Persbericht - Productnieuwigheid. Zehnder Zenia Het ultieme warmtecomfort in de badkamer - Productnieuwigheid Zehnder Zenia Het ultieme warmtecomfort in de badkamer Met Zehnder Zenia presenteert de radiatorspecialist Zehnder een volledig nieuw, revolutionair multifunctionele handdoekdroger

Nadere informatie

Stap 1 De voorzijde van mijn radiator moet er als volgt uitzien. Stap 2 Het bepalen van de verdere afwerking van de radiator. Extra varianten?

Stap 1 De voorzijde van mijn radiator moet er als volgt uitzien. Stap 2 Het bepalen van de verdere afwerking van de radiator. Extra varianten? Stelrad, dat is altijd thuiskomen in een warme omgeving. De Stelrad-radiatoren staan hoog aangeprezen bij de professionele installateur. U kan er dus zeker van zijn dat u het juiste advies krijgt. U bent

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes:

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: - Het droog systeem - Het nat systeem - Het industriële systeem -

Nadere informatie

Flexibiliteit VERMOGEN LEVERING. ontwerper: IP-team. Flexibel. Inspiratie. Meer keuze. 75/65/20 C watt 90/70/20 C watt

Flexibiliteit VERMOGEN LEVERING. ontwerper: IP-team. Flexibel. Inspiratie. Meer keuze. 75/65/20 C watt 90/70/20 C watt AFRO NEW HORIZONTAAL ENKEL ontwerper: IP-team Flexibiliteit Neutraal en tijdloos, past perfect in elke ruimte. Onopvallend toch een heel opvallende radiator die gezien mag worden. Ritmisch design met veel

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

CONSCIOUS ELEGANCE Laat u verleiden door Element4

CONSCIOUS ELEGANCE Laat u verleiden door Element4 CONSCIOUS ELEGANCE Laat u verleiden door Element4 Intro MAAK KENNIS MET DE NIEUWSTE GENERATIE ELEKTRISCHE HAARDEN! Bent u op zoek naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld én stijlvol design?

Nadere informatie