POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:"

Transcriptie

1

2 UITGEBREID AANBOD VAN: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail: POSTZEGELS: NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS DIVERSE MOTIEVEN POSTSTUKKEN NEDERLAND EN OVERZEE KLEINROND- EN PUNTSTEMPELS NEDERLAND Behalve postzegels kunt U bij ons ook alle filatelistische benodigdheden zoals albums en supplementen, catalogi, klemstroken e.d. bestellen. Leden van de Postzegelvereniging Castricum krijgen 10 % korting op de winkelprijs. Ook nieuwtjesabonnementen kunt U bij ons afsluiten. U kunt uw benodigdheden telefonisch of via mail bestellen. Afhalen is mogelijk op de maandagavond- en woensdagmiddagbijeenkomsten of na telefonische afspraak. Wilt U zelf een kijkje nemen in het aanbod? Op de maandagavond- en woensdagmiddagbijeenkomsten is ons aanbod Nederland en Overzee aanwezig. Ook brieven en enveloppen, betere stukken, maar ook uitzoeken voor 0,25 per stuk. Andere landen neem ik op verzoek mee: belt of mailt U even wat U wilt zien.

3 Algemene informatie vereniging Voorzitter J. Sondij Secretaris S.C.F. Netten Penningmeester J.E. Brandon Rondzendverkeer (hfd) A.K. Eikelboom Rondzendverkeer(adm ) H.J. Nootebos hjnootebos@hotmail.com Ledenadministratie P. Wijker pietrietwijker@hotmail.com Commissaris Filatelie A.H.N. Zonjee ariezonjee@online.nl Veilingmeester J.J.C. van Riel rieldrissen@casema.nl Leiding sectiehoofden J. Liefting Jeugdwerk Leiding P. Wijker pietrietwijker@hotmail.com Catalogi Europa Catalogi overig In De Kern D.C. van der Woerd dcvdwoerd@kpnplanet.nl Redactie clubblad M.H. Blackler m.h.blackler@casema.nl Wijkcoordinatie clubblad M.H. Blackler m.h.blackler@casema.nl Dubbeltjesboeken J.N. Maas jn.maas@quicknet.nl Mailadres Website info@pvcastricum.nl Contributie Seniorleden m.i.v. 2016/ ,00 per jaar Huisgenoten m.i.v. 2016/2017 7,50 per jaar Jeugdleden m.i.v. 2016/2017 7,50 per jaar Extra jeugdleden uit zelfde gezin m.i.v. 2016/2017 5,00 per jaar Donateurs m.i.v. 2016/ ,50 per jaar Rekeningen Rekeningnummer Tenaamstelling Penningmeester NL96INGB Postzegelvereniging Castricum Rondzendverkeer NL16INGB Postzegelvereniging Castricum LET OP: GEBRUIK HET JUISTE REKENINGNUMMER EN TENAAMSTELLING

4 Mededelingen van het bestuur Het bestuur nodigt U uit voor de ruil-, contact- en veilingavond welke wordt gehouden op maandag 6 februari 2017 in het dorpshuis De Kern, Overtoom 15 te Castricum. De zaal is open van tot ca uur. Op het programma staat: Ruilen Koopjestafel Dubbeltjesboeken Veiling (om ca uur) met?? gratis kavels Verloting van 1 insteekboek (gesponsord door R. Kramer) Volgende Contact-Bijeenkomsten Bijeenkomsten in 2017 in De Kern (Van Wallenburgzaal/Grote Zaal) Maandagavonden Woensdagmiddagen ( uur) ( uur) 6 februari 2017 (februari niet i.v.m. beurs: zie hieronder) 6 maart maart april april mei mei september september oktober oktober november november december december 2017 Onze jaarlijkse postzegel(ruil)beurs is op zondag 19 februari 2017 Bijeenkomst Beverwijk: 2 e maandagavond v.d. maand (13 februari 2017), Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3 te Beverwijk van tot uur (veiling start meestal om uur). Voor de kavellijst zie hun website: Bijeenkomst Heemskerk: 3 e maandagavond v.d. maand (20 februari 2017), in Cultureel Centrum De Jansheren, Maltezerplein 1, 1961JC Heemskerk van uur tot uur.

5 Terugblik maandagavond 2 januari 2017 Natuurlijk begon de avond met het uitwisselen van de beste wensen. Aan het begin van de avond leek het een rustig gebeuren te worden, maar gaandeweg kwamen er toch nog leden binnen druppelen, waardoor wij uiteindelijk toch 31 bezoekers konden begroeten. Onze voorzitter Johan Sondij voerde kort het woord om alle aanwezigen de beste wensen van het bestuur over te brengen. Daarnaast wees hij op een tweetal evenementen, die dit jaar gaan plaatsvinden: onze beurs op 19 februari en de Filamanifestatie op 22 en 23 april a.s., waarvan wij mede-organisator zijn. Elders in dit verenigingsnieuws vindt U hierover nadere mededelingen. Hierna had onze penningmeester weer een leuke verloting opgezet met een zeer gevarieerd prijzenpakket. Dit bracht de stemming er goed in en er werd vooral ook veel gelachen. Deze atmosfeer bleef ook hangen tijdens de veiling. De veiling zelf verliep heel wisselend met ups en downs. In bepaalde fases dacht de veilingmeester binnen een half uur klaar te zijn om vervolgens weer mee te maken, dat er 4 of 5 bieders tegelijk tegen elkaar zaten op te bieden. Zoals de laatste tijd gebruikelijk gingen alle albums en partijtjes naar een nieuwe eigenaar. Al met al een goede start van het nieuwe jaar en we hopen u in februari (weer) te mogen begroeten. Stef Netten, secretaris Van de Voorzitter Hierbij wens ik u namens het bestuur van onze vereniging een goed maar vooral een gezond 2017 toe waarbij wij hopen dat u ook filatelistisch gezien een voorspoedig jaar heeft met vondsten die een aanwinst zijn voor uw verzameling. Over vondsten voor je verzameling gesproken; ik zoek altijd vrij fanatiek in de dubbeltjes boeken, zowel op de clubavond op maandag als op de woensdagmiddag. Ik probeer elk jaar mijn verzamelgebieden uit te breiden en zo ben ik afgelopen jaar, 2016, begonnen met IJsland als aanvulling op mijn verzameling Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken).

6 Na een jaar zoeken in de dubbeltjes boeken heb ik 390 verschillende zegels. Dit ongeveer 25 procent van de hoofdnummers uit de catalogus. Ook voor het komende jaar verwacht ik toch minimaal weer zo n 200 zegels te kunnen toevoegen. Tevens zal ik mijn verzamelgebied weer verder uitbreiden met een nieuw land c.q. gebied. Je bent toch aan het bladeren in die boeken en de investering is minimaal. Ik hoop dat ook het komende jaar door de leden weer voldoende dubbeltjesboeken worden ingeleverd, maar ook dat nog meer leden hun verzamelgebieden uitbreiden. Alleen hierdoor kan de activiteit van de dubbeltjesboeken floreren. Let op, op de jaarlijkse beurs in De Kern, nu op 19 februari 2017, is altijd een groot aanbod aan dubbeltjesboeken van buiten de vereniging. Johan Sondij Uitnodiging ruilbeurs PV Castricum Op zondag 19 februari 2016 wordt van tot uur de jaarlijkse ruilbeurs van onze vereniging gehouden. Plaats van handeling is onze vertrouwde ontmoetingsplaats gebouw De Kern. Piet Wijker heeft weer gezorgd voor 2 zalen vol met handelaren. Ook een ruilhoek is weer beschikbaar. Een uitstekende gelegenheid om uw collectie van nieuwe aanwinsten te voorzien. De catering is ook dit jaar weer in de goede handen van vrijwilligers van De Kern. Zoals elk jaar ook nu weer een gratis verloting voor onze leden. Op de voorkant van dit bulletin staat een nummer gestempeld, waarmee u kans maakt op een van de vele prijzen. De winnende nummers worden op de beurs bekend gemaakt. Daar kunnen de prijzen ook in ontvangst genomen worden. De prijzen moeten wel tijdens de beurs worden opgehaald. Niet opgehaalde prijzen komen te vervallen. Genoeg te zien en te doen dus op deze dag. Wij verwelkomen u gaarne. Namens het bestuur, Stef Netten, secretaris

7 Informatie van de Werkgroep Filamanifestatie 2017 en oproep voor vrijwilligers Wanneer? 22 april: uur. 23 april: uur. Waar? Sporthal Bernhardlaan 2, Diemen. De Filamanifestatie 2017 staat op de rit. Omdat de regio s 3 en 4 samen verder gaan is als plaats voor deze manifestatie gekozen voor Diemen. Diemen heeft een grote sporthal met voldoende parkeerplaatsen. Hoe ver zijn we? Er is een kerngroep gevormd die bestaat uit: Ton van der Laak (voorzitter), Ernst Brandon (penningmeester), Peter Prins (coördinator Diemen), Hans Ruiter (JFN en regiovoorzitter), Lous Folkers (secretaris). Verder worden we geholpen door mensen die deskundigheid hebben opgedaan tijdens vorige manifestaties. Dit zijn Jeffrey Groeneveld, Arie Zonjee, (samen vormen zij het inschrijvingscomité), en Piet Adrichem (die de catalogus samenstelt). Samen vormen we dan de Werkgroep Filamanifestatie Er wordt hard gewerkt door de werkgroep om ruimtes te reserveren, advertenties te werven, subsidies binnen te halen en andere voorbereidende werkzaamheden. Nu is het tijd om de verenigingen te vragen om hun medewerking te verlenen door man-/vrouwkracht te leveren voor het opbouwen en afbreken van de kaders. Het opbouwen moet gebeuren op vrijdagmiddag 21 april vanaf uur en het afbreken op zondagmiddag 23 april ná 4 uur. Voor een broodje en een kop soep op allebei de avonden wordt gezorgd. Wij vragen u ook om zo veel mogelijk de Filamanifestatie 2017 onder de aandacht van uw leden te brengen door dit in uw maandblad te plaatsen en op uw bijenkomsten onder de aandacht te brengen. Wilt u de namen van de vrijwilligers voor het opbouwen en afbreken van de kaders zo spoedig mogelijk doorgeven aan Lous Folkers (lousfolkers@quicknet.nl)? Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Namens de Werkgroep, Lous Folkers (secretaris)

8 Een glutenvrije perfin Gio. & F.lli Buitoni S.A. Sansepolcro Glutineria e Pastifici (glutenvrije pasta) Perfin: G.& F.B., gebruiksperiode van 1898 t/m De brief is verzonden vanaf Sansepolcro (Arezzo) op naar Bologna met een aanbeveling voor hun nieuwe product Biscotti Buitoni al Solfato di Bario (bariumsulfaat) voor medische doeleinden aan dokter Giuseppe Salomone di Falco. De activiteiten van de firma Buitoni begonnen bij Giovanni Battista Buitoni die in 1827 samen met Giullia Boninsegni een kleine winkel begon in Sansepolcro in het toenmalige Hertogdom Toscane. In 1856 starten zijn zonen Giuseppe en Giovanni jr. een laboratorium in Città di Castello om daar een glutenvrije pasta te ontwikkelen voor mensen met een glutenallergie. Een andere zoon van Giovanni, Francesco, begon in Perugia een bedrijf in chocolade en snoep la Socièta Perugina per la Fabbricazione del Confetti. Later veranderde de naam in La Perugina Chocolade & Jams.

9 Inhoud van de brief.

10 Achterzijde van de brief. Prentbriefkaart van de Buitoni fabriek.

11 De vijf zonen van Giovanni sr. besluiten tot samenwerking in De perfin is dan buiten gebruik gesteld. In 1934 wordt de eerste buitenlandse vestiging geopend in Frankrijk en in 1939 besluit Giovanni jr. naar Amerika te verhuizen, waar hij in New York een winkel opent. In 1953 wordt door de broers besloten om alle vestigingen samen te voegen onder de naam International Organisation Buitoni. Drie jaar later gaat het bedrijf naar de beurs onder de naam IBP = Industrie Buitoni Perugina. De 60 en 70er jaren zijn financieel moeilijk maar in 1980 is het bedrijf weer winstgevend geworden. Onder leiding van Bruno Buitoni wordt in de 80er jaren gezocht naar een handelspartner. In 1984 is er bijna een overeenkomst met Danone, maar de firma Carlo de Benetti biedt 20% meer. Nog geen vier jaar later neemt Nestlé het bedrijf over, maar handhaaft de merknaam. Er zijn nu fabrieken in Benevento voor bevroren producten en in Moretta voor de pasta en sauzen. Vanaf 2010 tot heden is Newlat SpA de nieuwe eigenaar geworden van Buitoni en wordt ook de fabriek in Sansepolcro weer heropend, geheel gemoderniseerd. Jan van Riel

12 Redactie Kopij voor het nummer van maart 2017 dient uiterlijk woensdag 15 februari 2017 in het bezit te zijn van de redactie. Ledenadministratie Wil je lid worden van onze postzegelvereniging? Aanmelden bij Piet Wijker. Wil je het lidmaatschap opzeggen? Melden bij Piet Wijker voor 1 juli van het betreffende kalender jaar. Zijn er mutaties? Opgeven bij Piet Wijker, mondeling, schriftelijk of per E- mail: Piet Wijker, Startingerweg 20, 1921 AJ Akersloot. Tel pietrietwijker@hotmail.com

13 veilinglijst 6 febr Bekijken van kavels kan ook bij veilingmeester thuis na tel afspraak. Schriftelijk bieden kan tot de dag voor veiling ook via internet: rieldrissen@casema.nl Nr. Land Cat.nr. Omschrijving kavel O/X/XX Cat.W. Inzet 1 Nederland Port P67a/b Keerdrukken XX Nederland 199/02 Kinderzegels 1926 O Nederland 232/35 Kinderzegels 1930 O Nederland 236/37 Fotomontage en LP nr /1932 O Nederland 238/39 Goudse Glazen 1931 O Nederland 240/43 Kinderzegels 1931 O Nederland 244/47 A.N.V.V. serie 1932 O Nederland 248/51 Kinderzegels 1932 O Nederland 261/64 Kinderzegels 1933 O Nederland 269 Koningin Emma 1934 X Nederland 279/82 Kinderzegels 1935 O Nederland 293/95 Jamboree serie 1937 X Nederland 578/81 Jan van Riebeeck serie 1952 XX Nederland 602/06 Zomerzegels serie 1953 X Nederland 607/11 Rode Kruis serie 1953 X Nederland 612/16 Kinderzegels 1953 X Nederland 641/45 Zomerzegels serie 1954 O Nederland 649/53 Kinderzegels 1954 X Nederland 655/59 Zomerzegels serie 1955 O Nederland 661/65 Kankerbestrijding 1955 X Nederland 666/70 Kinderzegels 1955 O Nederland 671/75 Zomerzegels 1956 O Nederland 683/87 Kinderzegels 1956 O Nederland 676/80 Olympische spelen serie 1956 O Nederland 688/92 Zomerzegels 1959 X Nederland 695/99 Rode Kruis serie 1957 X Nederland 707/11 Zomerzegels 1958 O Nederland 722/26 Zomerzegels 1959 XX Nederland 738/42 Zomerzegels 1960 XX Nederland 752/56 Zomerzegels 1961 XX Nederland 774/76 Fluorescentie serie 1962 XX Nederland 842/46 Zomerzegels 1965 XX Nederland 886/88 Amphilexserie 1967 XX Nederland 895/99 Kinder serie en blok 1967 XX Nederland 899 Kind blok 1967 st. Halfweg-Zwamenburg O Nederland 912/17 Kinderserie en blok 1968 XX Nederland 917 Kind blok 1968 st. Leeuwarden 6 O Nederland 920/24 Zomerzegels 1969 XX Nederland 932/37 Kinderserie en blok 1969 XX Nederland 940/58 Kon. Juliana 1969/1976 XX Nederland 965/69 Zomerzegels 1970 XX Nederland 978/83 Kinderserie en blok 1970 XX Nederland1108b/110b en 1491b/01b en 1984 Zelfklevers XX Nederland 1237/52 Kon. Beatrix 1981/90 XX Nederland 1238A/51A Kon. Beatrix rolzegels XX Nederland 1649/52 Natuur & milieu serie en blokje 1995 XX Nederland 1658/61 Kind blok en serie 1995 XX Nederland V1714 Strip bloksuske en Wiske 1997 XX Nederland V1740/45 December blok 1997 XX Nederland V1904 Nachtwachtblokje ƒ1,00 en losse zegel XX Nederland V1907 Nachtwachtblokje ƒ1,10 en losse zegel XX Nederland V1908 Ned. Landschap en losse zegel XX Nederland 1970/73 Zomerzegels en blok 2001 XX Nederland V1974/83 Nieuwe Kunst vel 2001 XX Nederland 2009 Zilveren verrassingszegel 2001 XX

14 56 Nederland jaar postzegels Fr.w. 0,78 XX Nederland 2046 Koninklijk huwelijk 2002 Fr.w. 0,78 XX Nederland 2012/13 Kinderzegel en blok 2002 Fr.w. 2,73 XX Nederland V2034 a 5 maal bijplakken 0,02 Fr.w. 0,10 XX Nederland V2034b 5 maal 0,02 TPG post Fr.w. 0,02 XX Nederland V2135b 5 maal 0,10 TPG post Fr.w.,050 XX Nederland V2065/76 12 provincies vel 2002 Fr.w. 4,68 XX Nederland V2089/98 Landschappen 2002 Fr.w. 3,90 XX Nederland V2104/13 Industrieel Erfgoed 2002 Fr.w. 3,90 XX Nederland V2142/51 Vincent van Gogh 2003 Fr. w. 3,90 XX Nederland V2152/61 Nederland en water Fr.w. 3,90 XX Nederland V2172/81 Persoonlijke zegels 2003 Fr.w. 3,90 XX Nederland V2182/91 Persoonlijke zegels 2003 Fr.w. 3,90 XX Nederland V2199/08 10 mooiste van Nederland Fr.w. 3,90 XX Nederland V2243 Koninklijke fam. (II) Fr.w., 039 XX Nederland V2296/05 Decemberblok 2004 Fr.w. 5,80 XX Nederland V2306/15 Goede Doelen Dec. Blok Fr.w. 5,80 XX Nederland V2316 Persoonlijke kerstzegels Fr.w. 2,90 XX Nederland 2338a/9c Ot en Sien 2005 met aanhangsels O Nederland 2415/16 Goïng for Gold Fr. W. 0,78 XX Nederland 2513 Mooi Nederland Den Helder (26) Fr.w. 2, XX Nederland 2516 Mooi Ned. Lelystad (27) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2517 Mooi Nederland Den Haag (28) Fr.w. 2,2 XX Nederland V2623/34 Braille zegels blok 2009 Fr.w. 5,28 XX Nederland 2637 Mooi Nederland Assen (36) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2638 Mooi Nederland Tilburg (37) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2641 Zomerzegel blok 2009 Fr.w. 2,64 XX Nederland koninginnen Fr.w. 7,00 XX Nederland 2643 Mooi Ned. Oosterhout (38) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2644 Mooi Ned. Roosendaal (39) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2650 Mooi Nederland Delfzijl (40) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2651 Mooi Nederland Verzamelblok 8 Fr.w. 2,2 XX Nederland 2658/63A Grenzeloos N.L. blok Fr.w. 5,70 XX Nederland 2707 Boekenweek jaar Fr.w. 2,20 XX Nederland 2708 Jubileumzegels serie Fr.w. 2,20 XX Nederland 2714 Mooi Nederland Arnhem (43) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2715 Mooi Ned. Maastricht (44) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2716 Zomerzegels blok 2010 Fr.w. 2,64 XX Nederland 2717 Vuurtoren 2010 blokje Fr.w. 7,00 XX Nederland 2718 Mooi Ned. Leeuwarden (45) Fr.w. 2,20 XX Nederland 2719 Mooi Nederland Verzamelblok 9 Fr.w. 2, XX Nederland 2752/57A Grenzeloos N.L.blok Fr.w. 7,50 XX Nederland 2844/49A Grenzeloos N.L. blok Fr.w. 7,50 XX Nederland 3107 Kinderzegels 2013 Fr.w. 4,38 XX Plaatfout 833 P Kind zegel 1964 met rode vlek op hand X Plaatfout 1171PM 2 Blok Grijze vlek onder het boekje XX Plaatfout 1211 P Kind 1980 Deukje in kaderlijn links XX Plaatfout 1273 PM Paleis Rood vlekje onder ER (paartje) XX Plaatfout 1279 PM Kindblok 1982 Bruin puntje tussen A-N XX Plaatfout 1302 P Zomerzegel 1984 Rood vlekje onder staart XX Plaatfout 1316 PM Kinderzegel 1984 vlek onder 1e E XX Plaatfout C 97 Uit postzegelboekje streep door i (Regina) XX Plaatfout 440 P Suriname witte stip voor borst vogel XX Plaatfout 460 P Suriname Witte punt aan de C XX P. Boekje PB 6 E gewoon papier XX P. Boekje PB6 Fg Met kruis boven XX P. Boekje PB 29 Rode Kruis 1983 XX P. Boekje PB 30 Zomerzegels 1984 XX

15 114 P. Boekje PB 31 Zomerzegels 1985 XX P. Boekje PB 32 Zomerzegels 1986 XX P. Boekje PB 36 Rode Kruis 1987 XX P. Boekje PB 38 Zomerzegels 1988 XX P. Boekje PB 39 Zomerzegels 1989 XX P. Boekje PB 40 Zomerzegels 1990 XX P. Boekje PB 41 Zomerzegels 1991 XX P. Boekje PB 54 Verrassingszegels 1999 XX P. Boekje PB 58 5 voor het huwelijk 1999 XX P. Boekje PB 60 5 voor E.K XX P. Boekje PB 61 Doe maar 2000 XX P. Boekje PB 62 Sjors en Sjimmie 2000 XX P. Boekje PB 63 5 voor de natuur 2000 XX P. Boekje PB 64 5x hart voor de natuur 2001 XX FDC's E88/93 Jaargang 1968 blanco env. Kindblok in 2 FDC's FDC's E94/101 Jaargang 1969 zonder 110A blanco env FDC's E102/09 Jaargang 1970 E 102 potlood. Rest blanco FDC's E110/14 Jaargang 1971 blanco enveloppen FDC's E115/22 Jaargang 1972 blanco enveloppen FDC's E123/29 Jaargang 1973 blanco enveloppen FDC's E130/36 Jaargang 1974 blanco enveloppen FDC's 34 stuks Bundespost blanco enveloppen FDC's 30 stuks USA en V.N. en PW stuk FDC's 25 Zwitserland met zegel in venster van envelop FDC's 9 stuks Groot Brittannië blanco enveloppen FDC's 37 stuks Frankrijk 1967/1968 blanco enveloppen FDC's 4 speciale Rode Kruis enveloppen zegel in venster FDC's 4 R.S.A trein zegels en zegel in venster env FDC's 25 x Nederland meest beschreven enveloppen FDC's 73 x speciale afstempelingen enkele beschreven env Maximum kaarten + 1 postwaarde stuk en 1 kinderbedankkaart gelopen rondzendboekjes Noorwegen niet in Castricum restwaarde gelopen rondzendboekjes Bundes Post niet in Castricum restwaarde gelopen rondzendboekjes Oostenrijk niet in Castricum restwaarde rondzendboekjes Leeg ongebruikt Rood boekje met Diverse landen w.o. Nederland Bruin boekje met Nederland gestempeld Rood boek met Bosnië en ander Midden Europese landen Bruin boek Mexico en andere Midden en Zuid Amerikaanse landen Rood boek met Nederland en buitenland Groen boek Bulgarije verzameling van 1919 t/m 1997 O Bruin boek met Oost Euyropa en wat andere landen O Zwart boek België,Luxemburg,Duitsland,Reich,DDR,Portugal, enz O Bruin boek Zwitserland,Spanje,Italië,Nw Zeeland,Australië Engeland Canada Zwart dik boek met Nederland gestempeld van af 1960 t/m 1997 O Davo Album met vele landen en serie sport, dieren enz. enz Davo albums LUXEMBURG met verzameling O/X/XX Davo album Mooi Nederland voor velletjes 2005/ 2012 nieuw!! Rood insteek boek nieuw met 8 witte bladen Groen insteek boek nieuw met 16 witte bladen Zwart insteek boek nieuw met 30 witte bladen 4.00

16 CORINPHILA VEILINGEN PARTNER IN THE GLOBAL PHILATELIC NETWORK Voorfilatelie Postzegels Prentbriefkaarten Munten/penningen Poststukken Bankbiljetten RUIM 40 JAAR EEN VERTROUWD ADRES! BEL OF ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE TAXATIE OF ADVIES N i e u w a d r e s! Mor telmolen X V Am s t e l v e e n Tel i n f c o r i n p h i l a. n l

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl UITGEBREID AANBOD VAN: POSTZEGELS : NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS

Nadere informatie

RIEN KRAMER Mail:

RIEN KRAMER Mail: UITGEBREID AANBOD VAN: RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl POSTZEGELS : NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS DIVERSE MOTIEVEN POSTSTUKKEN

Nadere informatie

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail: UITGEBREID AANBOD VAN: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl POSTZEGELS: NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS

Nadere informatie

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl UITGEBREID AANBOD VAN: * POSTZEGELS: NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIË, WEST- EUROPA, ENGELSE KOLONIËN en GEBIEDEN; TEVENS

Nadere informatie

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER ; Mail:

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER ; Mail: Uitgebreid aanbod van: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER 0251-657751; 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl * Postzegels: Nederland en overzee, Scandinavië, West-Europa, Britse koloniën en gebieden; tevens

Nadere informatie

Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf

Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf Veiling dd: 08-nov-18 Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf 166/168 2,00 3 D Ned kinderzegels

Nadere informatie

Kavellijst Nalatenschappenveiling Zondag 31 maart Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr.

Kavellijst Nalatenschappenveiling Zondag 31 maart Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr. Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr. 1 NL Rembrandt en leermeesters in zegels en zilveren munten XX 75,00 2 NL De canon van Nederland met 50 velletjes a 10 stuks XX 100,00 3

Nadere informatie

Veiling maart Inzet. Veiling nummer. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde

Veiling maart Inzet. Veiling nummer. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Veiling maart 2018 Veiling nummer Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Inzet 986F Nederland N-2013 V 1974 Blok Nieuwe kunst XX 13,00 1,00 987 Nederland

Nadere informatie

Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei

Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei 2017 1 1 NL-Klassiek 30 P I 0 35,00 Bossche tanding 9,00 2 NL-Klassiek 31D+31C 0 35,00 Combinatie tand 10,00 3 NL-Klassiek 91 0 LP Drukwerkrolstempel 25,00 4 NL-Klassiek

Nadere informatie

Veilinglijst Beverwijk 9 maart 2015

Veilinglijst Beverwijk 9 maart 2015 1 portugal cept modern XX 5,00 2 cept, europa gibraltar XX 2,50 3 cept denemarken 2009 XX 2,50 4 cept ierland 2009 XX 5 cept malta 2013 XX 2,75 6 cept 2013 luxemburg XX 2,25 7 cept malta2010 XX 2,75 8

Nadere informatie

Veiling AFC kavel Land Omschrijving Conditie Cat. Cat.prijs Inzet 1 Nederland Brede rand stemp.groninge Nederland Koning.

Veiling AFC kavel Land Omschrijving Conditie Cat. Cat.prijs Inzet 1 Nederland Brede rand stemp.groninge Nederland Koning. Veiling AFC 29-04-17 kavel Land Omschrijving Conditie Cat. Cat.prijs Inzet 1 Nederland Brede rand stemp.groninge 0 3 170.00 55.00 2 Nederland Koning. Willem 111 0 10 30.00 8.50 3 Nederland Prinses Wilhelmina

Nadere informatie

Veiling kavellijst november 2017

Veiling kavellijst november 2017 Veiling kavellijst november 2017 Veil nr. Land of Thema Cat. Cat. Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Waarde Inzet 451F Nederland N-2015 27 Willem III O 14,00 2,80 452F Nederland N-2015 61B tete beche

Nadere informatie

KPC Beverwijk - Veilingprogramma voor de veiling ingevuld xlsx

KPC Beverwijk - Veilingprogramma voor de veiling ingevuld xlsx PV Kennemerland Beverwijk Veiling maandag 8 mei 2017 ingevuld 142 Totaal aantal 110 142 Totaal bedrag 20.198,25 3.777,95 TOPKAVELS (Vraagprijs vanaf 25 euro) 1 Nederland 7--12 Koning Willem III o 403,00

Nadere informatie

Beverwijk veilingprogramma december xlsm, Veiling , 14:22

Beverwijk veilingprogramma december xlsm, Veiling , 14:22 Kennemer Postzegel Club Beverwijk Totale inzet: 2.703,80 xx=postfris Totale Cat. waarde: 12.040,30 Aantal Veilinglijst x=met plakker Opbrengst kavels (x) = zonder gom Inzet Verkochte kavels: 283 Maandag

Nadere informatie

13 December2016. Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0

13 December2016. Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0 VEILING 13 December2016 Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0 Biedschema tot 5,00 0,25 5,00 tot 10,00 0,50 10,00 tot 50,00 1,00 boven 50,00 2,00 Ka vel Land / Gebied Soort / Omschrijving Jaar

Nadere informatie

VEILING. Bedankt voor uw komst en tot ziens op de volgende ruilbeurs / veiling. Deze is op zondag 25 november 2012

VEILING. Bedankt voor uw komst en tot ziens op de volgende ruilbeurs / veiling. Deze is op zondag 25 november 2012 438 3 Rondzendboekjes diversen 5.00 439 Insteekboekje Portugal 10.00 440 Leeg poststukkenmapje 1.00 441 Doos met ongeveer 6000 zegels Nederland 3.00 442 2 Blokken België no. 11+12 postfris 10.00 443 Kaft

Nadere informatie

k 1 k 2 k 5 k 11 k 21 k 26 k 29

k 1 k 2 k 5 k 11 k 21 k 26 k 29 1 Nederland GB 13 F 4,00 0,50 2 Nederland GB 66 F 16,00 2,00 3 Nederland GB 119 4,00 0,25 4 Nederland GB 392-396 2,00 BOD 5 Nederland OG 606 F 15,00 1,00 6 Nederland GB 676-680 9,50 1,15 7 Nederland GB

Nadere informatie

VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS

VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS Veil Land of Thema Cat. Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Inzet nr. Waarde 8 Nederland Jaartset 1973 Rijksmuntset 1973 40,00 11,00 9 Nederland

Nadere informatie

018 A 20 oktober 2018

018 A 20 oktober 2018 70 JAAR 1948-2018 Beurs De Oranjerie 20 oktober 2018 1 Najaarsbeurs 2018 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de Najaarsbeurs van 2018. Deze beurs

Nadere informatie

Beurs De Oranjerie J 2 A 018 A R 30 maart

Beurs De Oranjerie J 2 A 018 A R 30 maart 70 JAAR 1948-2018 Beurs De Oranjerie 30 maart 2019 1 Voorjaarsbeurs 2019 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de voorjaarsbeurs van 2019. Deze beurs

Nadere informatie

Veiling van maandag 4 januari 2016

Veiling van maandag 4 januari 2016 Veiling van maandag 4 januari 2016 Veil. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet Nr. Waarde 1 Nederland N-2014 274-277 O 20,00 5,00 2F Nederland N-2014 166-168

Nadere informatie

Nalatenschapveiling 29 oktober Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1.

Nalatenschapveiling 29 oktober Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1. Nalatenschapveiling 29 oktober 2017 Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1. Bezichtiging is mogelijk tussen 11:00 en 13:00 en de veiling start om 13:30 De nalatenschapsveilig is alleen toegankelijk voor leden

Nadere informatie

VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o.

VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o. NUMMER 158 15 E JAARGANG MAART 2018 VERSCHIJNT 2 X PER JAAR Digit@@lblad VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de filatelie in de ruimste zin,

Nadere informatie

Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs!

Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs! Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs! Veil nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Ruilb. Prijs 600 Nederland N-2015 Pb 1 Mz Machinaal,

Nadere informatie

Kavellijsten. voor de veilingen van. 22 september, 27 oktober en 24 november Schriftelijk bieden op alle

Kavellijsten. voor de veilingen van. 22 september, 27 oktober en 24 november Schriftelijk bieden op alle 74 Kavellijsten voor de veilingen van 22 september, 27 oktober en 24 november 2014 Schriftelijk bieden op alle veilingen is mogelijk! 2 De veilingen 22 september, 27 oktober en 24 november 2014 Wij bieden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4 NUMMER 153 14 E JAARGANG NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER 2017 VERSCHIJNT 2 X PER JAAR Digit@@l Beursnieuws Postzegel Vereniging Huizen e.o. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de filatelie in de ruimste

Nadere informatie

ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met:

ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met: ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met: - Elke maand een geanimeerde bijeenkomst in De Vuister in Koog aan de Zaan - met een grote, gevarieerde veiling: dé manier om koopjes op de kop te tikken - een

Nadere informatie

POSTZEGELVERENIGING AGENDA VOOR DE KOMENDE MAANDEN HEEMSKERK

POSTZEGELVERENIGING AGENDA VOOR DE KOMENDE MAANDEN HEEMSKERK PSTZEGELVERENIGING HEEMSKERK 53 Jaargang nr. 2 April 2019 AGENDA VR DE KMENDE MAANDEN 14 mei Veiling en stuiverboeken 10 september Veiling en stuiverboeken 8 oktober Veiling en stuiverboeken 12 november

Nadere informatie

Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Website: www.filatelie-woerden.nl

Filatelistenvereniging Woerden en Omstreken Website: www.filatelie-woerden.nl Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht nr: 40482911 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten-Verenigingen Website: www.filatelie-woerden.nl

Nadere informatie

Veilinglijst maandag 2 januari 2017

Veilinglijst maandag 2 januari 2017 Veilinglijst maandag 2 januari 2017 Catalogu Staat Veil Land of Thema s Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Catalogus Inzet nr. Waarde 937F Nederland N-2015 Pb 30 Weidevogels 1984 XX 4,00 1,00 938 Nederland

Nadere informatie

DE COURIER. rondzenddienst. Oproep Kopij. Komt u naar de feestavond? Topkavels in de veiling van Beverwijk

DE COURIER. rondzenddienst. Oproep Kopij. Komt u naar de feestavond? Topkavels in de veiling van Beverwijk DE COURIER Maandblad Februari 2016 Editie 2016 nummer 2 Vacature secretaris Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe secretaris voor de vereniging. Lees verder op pagina 8. Vacature directeur rondzenddienst

Nadere informatie

Kavellijsten. voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en. Schriftelijk bieden. is mogelijk!

Kavellijsten. voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en. Schriftelijk bieden. is mogelijk! 74 Kavellijsten voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en 23 februari 2015 Schriftelijk bieden op alle veilingen is mogelijk! 2 De veilingen 15 december 2014, 26 januari en 23 februari 2015 Wij

Nadere informatie

RONDZENDDIENST - 1 RONDZENDDIENST - 2

RONDZENDDIENST - 1 RONDZENDDIENST - 2 RONDZENDDIENST - 1 Jazeker, het is zover. Dank zij een behoorlijke hoeveelheid ingeleverde boekjes en een flinke dosis organisatietalent van het hoofd van onze rondzendingen kan - naast de normale rondzendingen

Nadere informatie

VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016

VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016 I VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016 Kav. Omschrijving: Cat Nr. Cat.w. Inzet 1 Nederland - 1864 - Ø, Koning Willem III (Scan) 4/6 150.00 20.00 2 Nederland - 1869 - Ø, Wapenzegels 17/8 108.00 15.00 3

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. De veiling geschiedt in principe bij opbod, met in achtneming van de volgende tarieven:

Verkoopvoorwaarden. De veiling geschiedt in principe bij opbod, met in achtneming van de volgende tarieven: Verkoopvoorwaarden De verkoop van elk kavel geschiedt à contant met 10% opgeld. Gekochte kavels worden alleen en uitsluitend tegen contante betaling in Euro afgegeven. Tijdens en na de veiling is er gelegenheid

Nadere informatie

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht Vereniging van Postzegelverzamelaars Barendrecht 0 Jaargang 11 nr. 3 mei 2011 Voorzitter: W.J. de Ruiter Zeeg 40, 2991EK Barendrecht 0180-614139 Secretaris: W. van Veggel Botter 119, 2991 PE Barendrecht

Nadere informatie

CLUBVEILING Februari 2017 No. Omschrijving C.W. Inzet

CLUBVEILING Februari 2017 No. Omschrijving C.W. Inzet 1 o Nederland, 1 5ct. Kon. Willem lll 1852. 45,00 5,00 2 o Nederland, 2 10ct Koning Willem lll 1852 35,00 5,00 3 o Nederland, 6 15ct Kon.Willem III 1864. 120,00 12,00 4 o Nederland, 9 15ct Kon. Willem

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad oktober 2016 1 Beste leden, Voor u ligt al weer het verenigingsblad van onze vereniging. De vakantie periode is weer voorbij. Ik hoop

Nadere informatie

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken Bloemaertlaan 11 1701 VE Heerhugowaard Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken 06 39439777 NATUURLIJK ONTMOETEN WIJ ELKAAR IEDERE TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND (SEPT. T/M APRIL) BIJ DE VERZAMELAAR

Nadere informatie

Veiling voorjaar 2019 update

Veiling voorjaar 2019 update Veiling voorjaar 2019 update 1 NL 2233/42 0 10,00 Kon. Familie I 1,50 2 NL 2272/81 0 10,00 Kon. Familie III 1,50 3 NL 2335. 0 4,00 Naardermeer 0,75 4 NL 2352/61 0 9,00 World Press Foto 1,50 5 NL 2415/6

Nadere informatie

Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014

Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014 Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014 Voor kleuren afbeeldingen, zie lijsten van veiling 7 april jl. Veil Nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Staat Cat. Waarde Bijzonderheden/Opmerking

Nadere informatie

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn Alphapost Orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars Afdeling Alphen aan den Rijn. Opgericht 24 januari 1946. Inschr. K.v.K. 40 44 63 36 Verschijnt vijfmaal per jaar. Website: http://nvpv-alphen.voosterom.nl/

Nadere informatie

Thema avond "Verenigd koninkrijk van Groot Brittannië en Noord Ierland".

Thema avond Verenigd koninkrijk van Groot Brittannië en Noord Ierland. Van de redactie Nu de vakantie voorbij is, gaat eenieder weer aan de slag met de postzegels. Velen zullen kijken wat er zoal op de vakantie kaarten is binnen gekomen. Zitten daar nog de nodige aanwinsten

Nadere informatie

Collectie 13 oktober 2015

Collectie 13 oktober 2015 Collectie 13 oktober 2015 Uit onze voorraad verzamelingen, collecties, partijen en losse nummers & series. Bestellen (Zie onze collectie vanaf pagina 2!) U heeft uw keuze uit ons ruim assortiment kunnen

Nadere informatie

DE COURIER. rondzenddienst

DE COURIER. rondzenddienst DE COURIER Maandblad Januari 2016 Editie 2015 nummer 9 Vacature secretaris Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe secretaris voor de vereniging. Lees verder op pagina 8. Vacature directeur rondzenddienst

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK ECHT- SUSTEREN. Kontaktblad

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK ECHT- SUSTEREN. Kontaktblad PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK ECHT- SUSTEREN Kontaktblad Oktober 2009 Voorwoord door de voorzitter e Het 2 nummer van ons verenigingsblad van 2009. Op de eerste plaats wil ik u attent maken op de

Nadere informatie

KAVELLIJST 11 mei 2016 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr.

KAVELLIJST 11 mei 2016 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 1 2913 3402 Nederland Zgl.nr. 332 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 2 2914 - Zgl.nr. 334 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 3 2915 - - Zgl.nr. 335 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 4 2916 - - Zgl.nr. 336 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20

Nadere informatie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie HEEMPST Voorzitter Vice Voorzitter Secretariaat Penningmeester 2 e Penningmeester Dir. Rondzendverkeer Bestuur Postzegelvereniging Heemskerk J.F. Koer jan.koer@ziggo.nl R. Jager rinzejager@hotmail.com

Nadere informatie

KAVELLIJST 12 december 2018 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr.

KAVELLIJST 12 december 2018 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 1 5553 3599 D.Reich Zgl.nrs 410/422 (rijkspresidenten) 35,00 O 2,50 2 5640 - Nederland Zgl.nrs 318/322 18,00 X 1,50 3 5641 - D.Reich Bloc nr. 7 16,00 O 1,50 4 5642 - - Zgl.nr. 671 28,00 X 2,00 5 5768 -

Nadere informatie

September Meldt u aan voor de nieuwsbrief op

September Meldt u aan voor de nieuwsbrief op September 2018 Meldt u aan voor de nieuwsbrief op WWW.ONDERDELOUPE.NL INHOUDSOPGAVE 1 Colofon 2 Uitnodiging 3 In memoriam 4 Mededelingen 5-9 Veiling 10 Gevraagd - Aangeboden 11 Orderlijst 12 Aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0. Inzet 1 Wereld Motief dieren, wo honden, poezen, vlinders, vogels Stockboek

Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0. Inzet 1 Wereld Motief dieren, wo honden, poezen, vlinders, vogels Stockboek 1 Wereld Motief dieren, wo honden, poezen, vlinders, vogels Stockboek - 7701 1.00 2 Zwitserland Voor Pro Juventute zegels met Hawidstroken Ordner - 7701 1.00 3 Wereld Motief Koeien en schapen Stockboekje

Nadere informatie

Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016

Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016 Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016 Veil. Nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Waarde Ruilbeurs Prijs 1 Nederland N-2014 274-277 O 20,00 5,50 2 Nederland

Nadere informatie

k 2 k 4 k 8 k 11 k 25

k 2 k 4 k 8 k 11 k 25 KAVELLIJST muntenveiling februari 2017 Kav Land Stat Jaar Cat.nr/omschrijving Cat.prijs Inz.prijs Opbr 1 Nederland ZF penning 5 stuks 50,00 25,00 2 Nederland PR 1970 10 Gulden zilver F 40,00 12,00 3 Nederland

Nadere informatie

Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Website: www.filatelie-woerden.nl

Filatelistenvereniging Woerden en Omstreken Website: www.filatelie-woerden.nl Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht nr: 40482911 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten-Verenigingen Website: www.filatelie-woerden.nl

Nadere informatie

Beurs De Oranjerie 22 April

Beurs De Oranjerie 22 April Beurs De Oranjerie 22 April 2017 1 Voorjaars-beurs 2017 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de voorjaarsbeurs van 2017. Deze beurs zal worden gehouden

Nadere informatie

DE COURIER. zegels Kennemer Postzegelclub. Met de bus naar de Postex Apeldoorn

DE COURIER. zegels Kennemer Postzegelclub. Met de bus naar de Postex Apeldoorn DE COURIER Maandblad Mei 2016 Editie 2016 nummer 5 Verkoop persoonlijke zegels Kennemer Postzegelclub De verkoop van de persoonlijke postzegels is gestart. Lees verder op pagina 14. Met de bus naar de

Nadere informatie

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Nr.3 O 115,00 10,00 4 België Nr.4 O 70,00 10,00 5 België

Nadere informatie

k 55 k 65 k 73 k 81 61 Nederland PF

k 55 k 65 k 73 k 81 61 Nederland PF KAVELLIJST muntenveiling april 2015 Kav Land Stat Jaar Cat.nr/omschrijving Cat.pr Inz.pr Opbr 1 Ceylon Div 1963 7 Munten oa 1 Rupee BOD 2 Wereld FR/ZFR Zakje met 10 munten BOD 3 Wereld FR Zakje met 6 munten

Nadere informatie

Veilinglijst maandag 3 oktober 2016 Veil Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet Waarde 251F Nederland

Veilinglijst maandag 3 oktober 2016 Veil Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet Waarde 251F Nederland Veilinglijst maandag 3 oktober 2016 Veil Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet nr. Waarde 251F Nederland N-2010 R9 Roltanding O 2,00 0,55 252 Nederland N-2010

Nadere informatie

Veiling van maandag 1 februari 2016

Veiling van maandag 1 februari 2016 Veiling van maandag 1 februari 2016 Veiling Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Inzet nummer Waarde 291F Nederland N-2014 PV 1 Postpakket verrekenzegel O 4,50 1,00

Nadere informatie

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht Vereniging van Postzegelverzamelaars Barendrecht 0 Jaargang 11 nr. 5 november 2011 Van de voorzitter In het septembernummer van Franco heb ik reeds vermeld dat we op 10 maart 2012 een feestavond hebben

Nadere informatie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie HEEMPST Voorzitter Vice Voorzitter Secretariaat Bestuur Postzegelvereniging Heemskerk J.F. Koer jan.koer@ziggo.nl R. Jager rinzejager@hotmail.com H. Winterberg herman.winterberg@ziggo.nl 230880 231451

Nadere informatie

ONDER DE LOUPE. 31 e jaargang. No. 8 April Maandag 23 april Zaal open uur. Uiteraard rekenen wij weer op uw komst!!

ONDER DE LOUPE. 31 e jaargang. No. 8 April Maandag 23 april Zaal open uur. Uiteraard rekenen wij weer op uw komst!! Z.Z.Z. 1 ONDER DE LOUPE DE ZAANSCHE ZEGELZOEKERS Vereniging van Postzegelverzamelaars Zaandam 31 e jaargang. No. 8 April 2012 Uitnodiging voor de achtste bijeenkomst van dit seizoen in De Vuister. Zoals

Nadere informatie

Kabouters en paddenstoelen

Kabouters en paddenstoelen 15e jaargang nº 17 december 2008 PS is een nieuwsbrief van Uitgeverij DAVO PS wordt gratis verspreid door de Nederlandse vakhandel-filatelie. Op- en aanmerkingen zijn welkom en kunt u richten aan de redactie:

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken Bloemaertlaan 11 1701 VE Heerhugowaard Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken 06 39439777 NATUURLIJK ONTMOETEN WIJ ELKAAR IEDERE TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND (SEPT. T/M APRIL) BIJ DE VERZAMELAAR

Nadere informatie

92 puntstempel en kleinrond div kwaliteit o 95,00 5,00 93 Frankrijk mooi vel transport nr 5 met map ** 6,00 94 Frankrijk mooi vel film nr 6 met map

92 puntstempel en kleinrond div kwaliteit o 95,00 5,00 93 Frankrijk mooi vel transport nr 5 met map ** 6,00 94 Frankrijk mooi vel film nr 6 met map kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet Munten 1 Album munten bod 2 Zakje muntjes 2,00 3 fl. 10,00 1970 6,00 4 fl. 10,00 2000 4,00 5 fl. 2,50 1961 en fl. 1,00 1958 4,00 6 20 euro Constantijn Huygens 1996

Nadere informatie

LET OP LET OP LET OP. In verband met ingrijpende verbouwingen in "de Klokketoren" vinden de bijeenkomsten m.i.v. 2 september plaats in

LET OP LET OP LET OP. In verband met ingrijpende verbouwingen in de Klokketoren vinden de bijeenkomsten m.i.v. 2 september plaats in 5 november 1994 Grote halfjaarlijkse veiling voor de leden. Volop kavels van uitstekende kwaliteit met een redelijke prijs. Voor de gekochte kavels is geen opgeld en geen tafelgeld verschuldigd. Bezichtiging

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

DE FILATELISTISCHE KANT VAN DE THEMATISCHE FILATELIE: Van postzegel tot postale aanduiding (afl. 5)

DE FILATELISTISCHE KANT VAN DE THEMATISCHE FILATELIE: Van postzegel tot postale aanduiding (afl. 5) DE FILATELISTISCHE KANT VAN DE THEMATISCHE FILATELIE: Van postzegel tot postale aanduiding (afl. 5) En postzegels in alle maten (vormen). In vorige afleveringen hebben we gezien dat er veel verschillende

Nadere informatie

k 002 k 010 k 016 k 023

k 002 k 010 k 016 k 023 KAVELLIJST postzegelveiling oktober 201 1 Nederland PF x 1129 als blok (kleurdoorloper) 3,00 BOD 2 Nederland PF x 1145 als blok (Rand is BE) F 3,00 BOD 3 Nederland PF 111 blok KZ 19 3,20 BOD 4 Nederland

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Januari Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Januari Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen Januari 2016 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a Diemen tel: 020-6996750 VERENIGINGSNIEUWS Nieuw jaar Het nieuwe jaar is

Nadere informatie

Megaveiling 11 oktober 2014

Megaveiling 11 oktober 2014 1 Berlijn 1953 Gedächtniskirche 1 G 108 55 8,25 2 Berlijn 1953 Opstand Berlijn 2 G 110-111 42 6,25 3 Berlijn 1955 Furtwängler 1 G 128 28 4,25 4 Berlijn 1956 Stadsgezichten 2 G 153-154 33 5 5 Bund 1949

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht

Vereniging van Postzegelverzamelaars. Barendrecht Vereniging van Postzegelverzamelaars Barendrecht 0 Jaargang 12 nr. 3 mei 2012 Voorzitter: W.J. de Ruiter Zeeg 40, 2991EK Barendrecht 0180-614139 Secretaris: W. van Veggel Botter 119, 2991 PE Barendrecht

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

AGENDA VOOR DE KOMENDE MAANDEN POSTZEGELVERENIGING

AGENDA VOOR DE KOMENDE MAANDEN POSTZEGELVERENIGING PSTZEGELVERENIGING HEEMSKERK 2 Jaargang nr. december 201 AGENDA VR DE KMENDE MAANDEN Januari Veiling en stuiverboeken 12 Februari Veiling en stuiverboeken 12 Maart Jaarvergadering 9 April Veiling en stuiverboeken

Nadere informatie

Februari - maandblad P V A A L S M E E R

Februari - maandblad P V A A L S M E E R - 2017 Februari - maandblad P V A A L S M E E R CORINPHILA VEILINGEN PARTNER IN THE GLOBAL PHILATELIC NETWORK Voorfilatelie Postzegels Poststukken Prentbriefkaarten Munten/penningen Bankbiljetten RUIM

Nadere informatie

Filatelistenvereniging De Bevelanden viert haar 90 jarig bestaan met een Jubileumtentoonstelling 4 en 5 maart 2017

Filatelistenvereniging De Bevelanden viert haar 90 jarig bestaan met een Jubileumtentoonstelling 4 en 5 maart 2017 bestuurssamenstelling en functies van de filatelistenvereniging Filatelistenvereniging De Bevelanden viert haar 90 jarig bestaan met een Jubileumtentoonstelling 4 en 5 maart 2017 In De Stenge - Heinkenszand

Nadere informatie

Café Bie Alois. Café "DE WEEGBRUG" STAMS Loperweg 10, 6101 AE Echt Telefoon 0475-481347. Philatelistenvereniging Gelre- Gulick CLUBLOKAAL

Café Bie Alois. Café DE WEEGBRUG STAMS Loperweg 10, 6101 AE Echt Telefoon 0475-481347. Philatelistenvereniging Gelre- Gulick CLUBLOKAAL Philatelistenvereniging Gelre- Gulick CLUBLOKAAL Café Bie Alois Rijksweg Noord 21 6114 JA Susteren Telefoon 046-4493150 Uw adres voor: - Koffietafels - Vergaderingen - Party s Ruilbeurzen Café "DE WEEGBRUG"

Nadere informatie

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken Bloemaertlaan 11 1701 VE Heerhugowaard Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken NATUURLIJK ONTMOETEN WIJ ELKAAR IEDERE TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND (SEPT. T/M APRIL) BIJ DE VERZAMELAAR IN BUURTHUIS

Nadere informatie

Secretariaat G.v.d Valk Boumanstraat EK Linschoten

Secretariaat G.v.d Valk Boumanstraat EK Linschoten Secretariaat G.v.d Valk Boumanstraat 25 3461 EK Linschoten 1 Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht nr: 40482911 Aangesloten bij de Koninklijke

Nadere informatie

kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset ,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card

kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset ,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset 1995 2,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card Belastingdienst 200 jr 7,00 5 Coin Card Het Japan vijfje

Nadere informatie

Uitgave: november 2015 AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING DE DOORLOPER

Uitgave: november 2015 AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING DE DOORLOPER Uitgave: november 2015 AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING DE DOORLOPER 2 Ambachtse Filatelisten Vereniging Bestuur: Voorzitter: Anton Verjaal tel.:078-6123217 e-mail: a.verjaal@telfort.nl Secretaris: Cor

Nadere informatie

VEILING 1 2 SAFE albums +2 insteekboeken DDR 5, Insteekboeken Duitsland vanaf Reich tot Bund 20, Insteekboeken Roemenië 15,00 4 4

VEILING 1 2 SAFE albums +2 insteekboeken DDR 5, Insteekboeken Duitsland vanaf Reich tot Bund 20, Insteekboeken Roemenië 15,00 4 4 Verkoopvoorwaarden De verkoop van elk kavel geschiedt à contant met 10% opgeld. Gekochte kavels worden alleen en uitsluitend tegen contante betaling in Euro afgegeven. Tijdens en na de veiling is er gelegenheid

Nadere informatie

Retour kavellijst februari 2016

Retour kavellijst februari 2016 Retour kavellijst februari 2016 Veil. Nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet Waarde 292 Nederland N-2014 D 6 Armenwet O 6,50 1,65 293 Nederland N-2014

Nadere informatie

Heeft u speciale wensen of vragen? Aarzel dan niet ons deskundig team in te schakelen. Onze volledige prijslijst is op aanvraag gratis verkrijgbaar.

Heeft u speciale wensen of vragen? Aarzel dan niet ons deskundig team in te schakelen. Onze volledige prijslijst is op aanvraag gratis verkrijgbaar. 1 Postzegelhandel H. Zondervan Mr. P.J. Troelstraweg 89 8916 CN LEEUWARDEN Tel 058-2122096 Fax 058 2129180 Mail: h.zondervan@xs4all.nl www.postzegelhandelzondervan.nl Geachte klanten, Voor u ziet onze

Nadere informatie

De zomermaanden staan weer voor de deur.

De zomermaanden staan weer voor de deur. De zomermaanden staan weer voor de deur. Zoals u op de afgelopen bijeenkomst gehoord heeft is de ledenvergadering door omstandigheden verplaatst naar Mei. Dus tijdens de bijeenkomst van 16 mei zal de jaarlijkse

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

DE KOERIER PHILATRON. Ook op Internet!!! Maandblad voor de postzegelvereniging. Philatron.nl halloheusden.nl drunen4you.nl

DE KOERIER PHILATRON. Ook op Internet!!! Maandblad voor de postzegelvereniging. Philatron.nl halloheusden.nl drunen4you.nl Ook op Internet!!! Brok Jaspers Zinkwerken Kasteellaan 13 5156 CJ Oud-Heusden 0031-(0)615284880 Email info@brokjaspers.nl Philatron.nl halloheusden.nl drunen4you.nl DE KOERIER Maandblad voor de postzegelvereniging

Nadere informatie

VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN

VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS POSTZEGELVERZ. BARENDRECHT BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN Jaargang 16 nr:5 november/december 2016 VOORWOORD: Van de voorzitter, Het is al weer enkele weken

Nadere informatie

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken

Bloemaertlaan VE Heerhugowaard. Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken Bloemaertlaan 11 1701 VE Heerhugowaard Philatelistenvereniging HEERHUGOWAARD en Omstreken 06 39439777 NATUURLIJK ONTMOETEN WIJ ELKAAR IEDERE TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND (SEPT. T/M APRIL) BIJ DE VERZAMELAAR

Nadere informatie

VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN

VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS POSTZEGELVERZ. BARENDRECHT BARENDRECHT FRANCO INFORMATIE BULLETIN Jaargang 16 nr.1 januari/februari 2016 VOORWOORD: Allereerst wens ik U allen een gezond en gelukkig

Nadere informatie

DE KOERIER PHILATRON. Al meer dan 40 jaar ervaring in Citroën. Ook op Internet!!! Maandblad voor de postzegelvereniging

DE KOERIER PHILATRON. Al meer dan 40 jaar ervaring in Citroën. Ook op Internet!!! Maandblad voor de postzegelvereniging Scheidingstraat 4 Telefoon 0416-373591 5154 AG Drunen-Elshout www.autobedrijfmoonen.nl Al meer dan 40 jaar ervaring in Citroën Ook op Internet!!! Philatron.nl halloheusden.nl drunen4you.nl DE KOERIER Maandblad

Nadere informatie

Retour kavels 3 maart, verkoop op ruilbeurs 15 maart 2014 Voor kleuren afbeeldingen, zie lijsten van veiling 3 maart jl.

Retour kavels 3 maart, verkoop op ruilbeurs 15 maart 2014 Voor kleuren afbeeldingen, zie lijsten van veiling 3 maart jl. Retour kavels 3 maart, verkoop op ruilbeurs 15 maart 2014 Voor kleuren afbeeldingen, zie lijsten van veiling 3 maart jl. Veil nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad December 2015 1 Voorwoord, Op maandag 14 december 2015 hebben wij onze jaarlijkse KERSTVIERING voor alle leden en een speciale uitnodiging

Nadere informatie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie MAAND DATUM VERENIGING / EVENEMENT TIJDEN februari 16 POSTZEGELMANIFESTATIE NOORD 2013 te Roden 10.00-16.00

Nadere informatie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie

HEEMPOST. De contributie bedraagt: Voor leden met het blad Filatelie 35,-- Voor begunstigers zonder Filatelie 10,-- Nalatenschapscommissie HEEMPST Voorzitter Vice Voorzitter Secretariaat Penningmeester e Penningmeester Dir. Rondzendverkeer Bestuur Postzegelvereniging Heemskerk J.F. Koer jan.koer@ziggo.nl R. Jager rinzejager@hotmail.com H.

Nadere informatie

DE COURIER. Maandag 12 december 2016: Speciaal programma: uur: Grote veiling 283 kavels, 23 topkavels! uur: Algemene ledenvergadering.

DE COURIER. Maandag 12 december 2016: Speciaal programma: uur: Grote veiling 283 kavels, 23 topkavels! uur: Algemene ledenvergadering. DE COURIER Maandblad December 2016 Editie 2016 nummer 7 Veilinglijsten De kavellijsten voor de veiling van 12 december 2016 vindt u op pagina 17; Algemene ledenvergadering De agenda voor de algemene ledenvergadering

Nadere informatie