volvo on call ALTIJD VERBONDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "volvo on call ALTIJD VERBONDEN"

Transcriptie

1 volvo on call ALTIJD VERBONDEN

2 ALTIJD VERBONDEN Volvo On Call is een service op abonnementsbasis met een innovatieve mobiele app, waarmee u continu verbonden kunt blijven met uw Volvo. U kunt op afstand de portieren vergrendelen en ontgrendelen, het brandstofpeil controleren, de auto verwarmen*: via uw smartphone staat u altijd in contact met uw Volvo. En met één druk op een knop krijgt u pechhulp onderweg of noodhulp. Bij Volvo Cars is alles erop gericht om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Volvo On Call, dat onderdeel is van Sensus, is een goed voorbeeld. Sensus is de filosofie achter al onze technologieën waarmee u in contact kunt blijven met uw auto en de wereld om u heen. Elegante oplossingen die ontwikkeld zijn om u de informatie, het amusement en de ondersteuning te bieden die u nodig hebt en waarmee u de auto probleemloos en instinctief kunt bedienen en instellen, zoals ú dat wilt. Met de vele handige functies van de mobiele Volvo On Call-app kunt u uw auto op afstand controleren en bedienen, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan uw Volvo-ervaring. Daarnaast biedt Volvo On Call een geïntegreerde dienst voor noodhulp en pechhulp onderweg. Volvo On Call kan u alle dagen van de week en 24 uur per dag helpen, als u met pech komt te staan of een lekke band krijgt. Bij het indrukken van de ON CALL-knop in de auto krijgt u een helpdeskmedewerker van Volvo On Call aan de lijn. Volvo On Call biedt tevens de mogelijkheid om een internetverbinding tot stand te brengen via het mobiele 3G-netwerk. Dit levert u een stabiele en snelle internetverbinding op, waarmee u van uw auto een wifi-hotspot kunt maken die alle inzittenden kunnen gebruiken. Het abonnement op de Volvo On Call-diensten dat de eerste jaren na aankoop van een nieuwe auto gratis is, is te verlengen. Op de volgende pagina s kunt u meer lezen over de verschillende functies, diensten en mogelijkheden! * Optioneel voor Volvo s die voorzien zijn van een perkeerverwarming. ALTIJD VERBONDEN In de auto wilt u alles onder controle hebben en in dit online tijdperk wilt u bovendien informatie, communicatie en amusement wanneer ú dat uitkomt. Sensus houdt u verbonden met de buitenwereld en biedt intuïtieve bediening van uiteenlopende autofuncties.

3 Ik vind het geweldig dat ik mijn auto op grote afstand kan bedienen Het is soms echt handig. Zoals die keer dat mijn man zijn aktetas in mijn auto had laten liggen. Ik was op het werk en de auto stond op het transferium geparkeerd. Dankzij de app kon ik mijn man vanaf mijn werk in de auto laten. Of als ik wil controleren of er genoeg brandstof in de tank zit voor een rit naar de luchthaven. Ik houd van het nieuwe gevoel van controle dat het mij geeft. MOTOR STARTEN VOOR KOELING OF VERWARMING VAN DE AUTO Rijd in alle comfort weg, of het nu vriest dat het kraakt buiten of snikheet is. Dankzij de Engine Remote Start kunt u altijd in een auto stappen met een comfortabel klimaat. Met één druk op een knop kunt u de motor op afstand starten om de klimaatregeling tot 15 minuten te laten werken volgens de laatst verrichte instellingen. Het interieur wordt tijdig gekoeld of verwarmd, zodat u en eventuele andere inzittenden in alle comfort kunnen wegrijden. STANDKACHEL INSCHAKELEN U kunt de Remote Heater Starter vanaf een willekeurige locatie instellen en inschakelen. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer u wilt wegrijden: de app en de kachel regelen de rest. (Deze functie werkt alleen, als uw Volvo is uitgerust met een parkeerverwarming.) AUTO CONTROLEREN Swipe opzij op uw smartphone voor informatie over de temperatuur rond de auto, de status van de vergrendeling, portieren en ruiten, de standkachel en het brandstofpeil. Via uw telefoon kunt u de informatie op het instrumentenpaneel bekijken, portieren vergrendelen of de verwarming instellen. U wordt ook gewaarschuwd als er iets is dat uw aandacht vergt, zoals een kapotte lamp of een gering sproeiervloeistofpeil. AUTO VERGRENDELEN Wanneer u niet zeker weet of u uw auto wel vergrendeld hebt, hoeft u niet meer terug te lopen om dit te controleren. Dankzij de app kunt u de auto op afstand vergrendelen en ontgrendelen. U kunt ook controleren of de ruiten en portieren open- of dichtstaan. ACTIERADIUS TOT LEGE TANK Met de Volvo On Call-app hebt u altijd een goed zicht op resterende afstand die u kunt afleggen op de tankinhoud, het brandstofpeil en het gemiddelde verbruik.

4 Geen flauw idee waar ik mijn auto geparkeerd had Toen ik na een lange dag in het pretpark op dat immense parkeerterrein stond, besefte ik dat ik geen idee had waar mijn auto geparkeerd stond. Ik was blij dat ik mijn vermoeide kinderen niet mee hoefde te slepen om mijn auto te zoeken: dat zou onbegonnen werk zijn geweest. EXTRA FUNCTIES VOOR VOLVO PLUG-IN HYBRIDS Bestuurders van een V60 Plug-in Hybrid beschikken via hun mobiele Volvo On Call-app over enkele handige extra functies, zoals geprogrammeerde oplading, voor koeling, ladingstoestand accu, favoriete laadpunten en laadherinneringen, als u niet binnen een bepaalde tijd de laadkabel aansluit. (Let erop dat de Volvo On Call-app voor Windows Phones niet compatibel is met Plug-in Hybrids.) AUTO TERUGVINDEN Ooit vergeten waar uw auto ook al weer geparkeerd stond op een groot parkeerterrein? Dat is vanaf nu verleden tijd. De app geeft de autolocatie aan op een high definition -kaart en hoe u bij de auto kunt komen. U kunt uw auto ook vijf seconden lang laten claxonneren en met de richtingaanwijzers laten knipperen om op die manier zijn locatie kenbaar te maken. LADINGSTOESTAND ACCU BEKIJKEN EN GEPROGRAMMEERDE OPLADING De ladingstoestand van de HV-accu wordt grafisch weergegeven. Geprogrammeerde laadpunten: u kunt tot 8 verschillende laadpunten met elk hun eigen laadtijd voorprogrammeren. Laadherinnering waarschuwt als u na aankomst bij een geprogrammeerd laadpunt vergeet de laadfunctie te activeren. Waarschuwing voor onderbrekingen van de oplading, als bijvoorbeeld de stroom mocht wegvallen. Handig om zakelijke ritten bij te houden Ik moet veel rijden voor mijn werk en het is dan ook prettig een app te hebben waarmee ik eenvoudig kan bijhouden welke reizen privé zijn en welke zakelijk. Alles wordt automatisch voor mij opgeslagen. PRECONDITIONING VAN DE AUTO Stel de timer voor preconditioning in om de auto te koelen of verwarmen (afhankelijk van de temperatuur in de passagiersruimte). U kunt de preconditioning ook direct inschakelen (onderbreekt het aftellen). OVERZICHT VIA HET RIJLOGBOEK Zou het niet prettig zijn om een geautomatiseerde rit- en rijregistratie bij de hand te hebben? De Volvo On Call-app kan begin- en eindpunt, afstand, duur en brandstofverbruik voor u bijhouden. Gedetailleerde gegevens over alle ritten van de afgelopen 40 dagen zijn te downloaden en op te slaan. Het is ook mogelijk om de gegevens te exporteren naar een formaat dat compatibel is met Excel: erg handig voor zakelijke rijders. Zie voor meer informatie

5 PECHHULP ONDERWEG Dankzij gps en een on-board gsm-verbinding staat Volvo On Call 24/7 en overal in Europa voor u klaar. U krijgt snel hulp als u met pech komt te staan, uw sleutels niet kunt vinden, de tank leegrijdt of een lekke band krijgt. Met één druk op de ON CALL-knop krijgt u een helpdeskmedewerker van Volvo On Call aan de lijn die hulp stuurt. Voor deze dienst is een apart Volvo Assistance-contract vereist. ALTIJD HULP NOODGEVALLEN SOS-KNOP In noodgevallen kunt u op de SOS-knop drukken. U krijgt zo direct een helpdeskmedewerker van Volvo On Call aan de lijn die de politie, een ambulance of andere hulpdiensten stuurt. De helpdesk zal de locatie die het gps-systeem aangeeft doorgeven aan de hulpdiensten en contact met u houden, totdat de hulpdiensten gearriveerd zijn. AUTOMATISCHE ONGEVALSMELDING Design, uitvoering en positie Als bij een botsing een airbag of gordelspanner wordt geactiveerd, krijgt de alarmcentrale van Volvo On Call auto- van de knoppen kunnen variëren afhankelijk van het model. matisch een alarmsignaal. De medewerker zal vervolgens politie, ambulance of andere relevante hulpdiensten naar de exacte autolocatie sturen en u aan de lijn proberen te krijgen via de geïntegreerde telefoon om u in alle kalmte bij te staan, totdat de hulpdiensten gearriveerd zijn. Deze functie alleen al is meer dan genoeg reden om uw auto uit te rusten met Volvo On Call! Voor de veiligheidsdiensten die 10 jaar lang beschikbaar zijn, is geen actief abonnement vereist. ALTIJD VEILIG DIEFSTALMELDING Als iemand probeert in te breken in de auto en deze is voorzien van een Volvo alarm, wordt Volvo On Call automatisch gewaarschuwd. De helpdeskmedewerker probeert eerst contact te maken via de geïntegreerde telefoon in de auto. Als vaststaat dat er sprake is van ongeoorloofd gebruik, wordt de politie gewaarschuwd Als niemand de geïntegreerde telefoon opneemt, belt de helpdeskmedewerker u op uw andere telefoonnummer. Wie over deze service beschikt, komt soms in aanmerking voor een aanzienlijke korting op de verzekeringspremie. GESTOLEN AUTO OPSPOREN Bij diefstal van uw auto is deze via de satelliet op te sporen en op afstand te immobiliseren. De helpdeskmedewerker van Volvo On Call kan vaststellen waar de auto zich bevindt: of de dieven nu in de auto rijden of deze op een of andere manier transporteren. Zodra de auto stilstaat, wordt de auto geïmmobiliseerd en is het onmogelijk de motor te starten, totdat de helpdesk deze weer vrijgeeft. De immobilisering is alleen in overleg met de politie te activeren en de exacte autolocatie wordt alleen bekendgemaakt aan de politie.

6 Wifi-hotspot aanmaken in uw Volvo Volvo On Call is verkrijgbaar als aanvulling op Sensus Connect: het pakket waarmee uw auto in een geavanceerde infotainmenthub te veranderen is. Sensus Connect biedt u tal van apps voor het streamen van muziek, internetradio, audioboeken en sociale media en een browser voor toegang tot internet. Sensus Connect is uit te breiden met de optie Sensus Navigation voor boordnavigatie, internetkaarten, Park&Pay, lokale verkeers- en weersinformatie en toegang tot Wikipedia. Met de optie Volvo On Call is een internetverbinding via het mobiele 3G-netwerk mogelijk in plaats van via uw smartphone. Dit levert u een stabiele en snelle verbinding op en maakt het mogelijk een WiFi-hotspot te creëren die te gebruiken is door alle mobiele apparaten van andere inzittenden. VOLVO ON CALL IS EEN SERVICE OP ABONNEMENTSBASIS Het abonnement op de Volvo On Call-diensten dat de eerste jaren na aankoop van een nieuwe auto gratis is, is te verlengen. Voor het gebruik van het mobiele 3G-netwerk is een persoonlijke simkaart vereist. (Let erop dat dit niet inbegrepen is bij het Volvo On Call-abonnement.) Neem voor meer informatie over Volvo On Call-diensten en -functies contact op met uw Volvo-dealer of breng een bezoek aan:

7 Disclaimer: bepaalde informatie in de brochure kan onjuist zijn door productwijzigingen die werden aangebracht na het ter perse gaan. Gelieve voor elke bestelling uw Volvo dealer naar de meest recente informatie te vragen. Volvo Cars Nederland volvocars.nl Mei 2014, versie 1. Geldig voor MY15.

V60 Plug-in Hybrid. Quick Guide Web Edition

V60 Plug-in Hybrid. Quick Guide Web Edition V60 Plug-in Hybrid Quick Guide Web Edition GEFELICITEERD MET UW NIEUWE VOLVO! Deze folder bevat slechts een greep uit de meest gebruikelijke autofuncties. Het instructieboekje en de overige handleidingen

Nadere informatie

E-thermostaat Veelgestelde vragen

E-thermostaat Veelgestelde vragen E-thermostaat Veelgestelde vragen Algemeen Installatie Portal App Hub E-thermostaat Programmeren Privacy en Veiligheid Problemen oplossen FAQ20120524 Algemeen Welke uitvoeringen/kleuren zijn beschikbaar?

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten.

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. TomTom app 1. Aan de slag Aan de slag Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. De taal die voor knoppen en menu's in de TomTom app wordt gebruikt, is de taal die je hebt geselecteerd

Nadere informatie

TomTom Documentatiegids

TomTom Documentatiegids TomTom Documentatiegids Inhoud Wat zit er in de doos? 7 Wat zit er in de doos?... 7 Lees mij eerst 8 Het navigatiesysteem positioneren... 8 In je auto installeren... 8 Het navigatiesysteem in- en uitschakelen...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-10 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-10 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com GEBRUIKERSHANDLEIDING PowerMaster-10 G2 Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem www.visonic.com Gebruikershandleiding PowerMaster-10 G2 Versie 17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Voorwoord... 3 Overzicht...

Nadere informatie

PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding

PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Voorwoord... 3 Overzicht... 3 Systeem eigenschappen... 4 PowerMaster-10 Paneel Indicatoren en Bediening... 5 LED indicaties...

Nadere informatie

Teasi One - Gebruikershandleiding

Teasi One - Gebruikershandleiding Teasi One - Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Gebruik en bediening van navigatiesystemen 3 1. Uw apparaat leren kennen... 5 2. Het apparaat starten... 8 2.1. Eerste keer starten... 8 2.2. Tweede en volgende

Nadere informatie

DIT IS JOUW HANDLEIDING.

DIT IS JOUW HANDLEIDING. DIT IS JOUW HANDLEIDING. FAIRPHONE HANDLEIDING. Met dit korte overzicht is jouw telefoon in een mum van tijd klaar voor gebruik! Maar als je meer hulp, gedetailleerde informatie of zeer technische bijzonderheden

Nadere informatie

TomTom GO Gebruikershandleiding

TomTom GO Gebruikershandleiding TomTom GO Gebruikershandleiding Inhoud Welkom bij navigatie met TomTom 6 Wat is er nieuw 7 Nieuw in deze release... 7 Starten 8 In de auto installeren... 8 Het navigatiesysteem positioneren... 8 Het navigatiesysteem

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro Maestro Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie Maestro 2 1.1 Versies 3 1.2 Kosten 3 1.3 Hoe neemt de school Maestro in gebruik 4 1.4 Is Maestro veilig? 4 1.5 Oriëntatie en support 4 Hoofdstuk 2 Mobiel apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-30 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-30 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com GEBRUIKERSHANDLEIDING PowerMaster-30 G2 Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem www.visonic.com 2012 Visonic. All rights reserved. PowerMaster-30 Dutch User Guide D-304332 PowerMaster-30 G2 GEBRUIKER- SHANDLEIDING

Nadere informatie

NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie

NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie Factsheet Vragen en antwoorden Versie: april 2014 NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie NL-ALERT ALGEMEEN Wat is NL-Alert? NL-Alert is een alarmmiddel van de overheid voor op de mobiele telefoon.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Aan de slag... 7

INHOUDSOPGAVE. Aan de slag... 7 Handleiding INHOUDSOPGAVE Aan de slag... 7 Anatomie van jouw Kobo Arc 10HD... 8 Jouw Kobo Arc 10HD opladen... 9 Jouw Kobo Arc 10HD in slaap sussen en wakker maken... 10 Het touchscreen gebruiken... 11

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Ik ben langdurig ziek. Wat nu?

Ik ben langdurig ziek. Wat nu? Ik ben langdurig ziek. Wat nu? Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk, dan zorgen wij voor

Nadere informatie

VERBETERDE PRESTATIES VERHOOGDE PRODUCTIEVE TIJD LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

VERBETERDE PRESTATIES VERHOOGDE PRODUCTIEVE TIJD LAGERE BEDRIJFSKOSTEN De geheel nieuwe trekkers uit de 7R- en 8R-serie: VERBETERDE PRESTATIES VERHOOGDE PRODUCTIEVE TIJD LAGERE BEDRIJFSKOSTEN De beste cabine van John Deere ooit De heldere keuze met geheel nieuwe led-verlichting

Nadere informatie

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Gebruikershandboek Nederlands Juni 2010 De doorgestreepte container wil zeggen dat het product binnen de Europese Gemeenschap voor gescheiden afvalverzameling moet worden

Nadere informatie

Communiceren Surfen Foto's en video's. Veiligheid

Communiceren Surfen Foto's en video's. Veiligheid Moto G afb In het kort Start t Startscherm en apps Beheren en aanpassen Bellen Contacten Berichten E-mail Typen Communiceren Surfen Foto's en video's Muziek Boeken Games Locatie catievaststellen en navigeren

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15 Allianz Nederland Schadeverzekering Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering voor personenauto s en motoren Verzekeringsvoorwaarden PM 15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu Volvo Assistance WIJ HELPEN U ONDERWEG UIT DE NOOD Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12 Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu JUNI 2013 GRATIS PECHVERHELPING, VERLENGD BIJ

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing

Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing 2 Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing 3 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Problemen met de stand-by tijd van uw iphone met ios 7.

Problemen met de stand-by tijd van uw iphone met ios 7. Problemen met de stand-by tijd van uw iphone met ios 7. versie 1.2 - februari 2014 Inleiding Voor u ziet u nu het document Problemen met de stand-by tijd van uw iphone met ios 7. Dit document is u aangeleverd

Nadere informatie

BlackBerry Z10 Smartphone. Gebruikershandleiding

BlackBerry Z10 Smartphone. Gebruikershandleiding BlackBerry Z10 Smartphone Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2014-05-07 SWD-20140507101035147 Inhoud Instellen en basisbeginselen...6 Nieuw in deze versie... 6 Uw toestel in één oogopslag... 7 Wat is

Nadere informatie

Ik ben ziek. Wat nu? uwv.nl werk.nl. Wilt u meer weten? Heeft u een werkgever? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie.

Ik ben ziek. Wat nu? uwv.nl werk.nl. Wilt u meer weten? Heeft u een werkgever? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie. uwv.nl werk.nl Ik ben ziek. Wat nu? Wilt u meer weten? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie. Kijk dan voor meer informatie op uwv.nl. Wilt u daarna nog meer weten over uw uitkering?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PC-gebruik

Gebruikershandleiding PC-gebruik Gebruikershandleiding PC-gebruik Versie 2.0.2.18 / 1 Februari 2011 Mextal 2011 Inhoudsopgave 0. Inleiding... 3 1. Inloggen... 3 1.1 Installeren Plug-in... 4 1.2 Uitvoeren installatie controle... 5 1.2.1

Nadere informatie