TV ONLINE EVENTS TELEKIDS MUSICALSCHOOL TELEKIDS TOYS LICENSING LET'S GO!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TV ONLINE EVENTS TELEKIDS MUSICALSCHOOL TELEKIDS TOYS LICENSING LET'S GO!"

Transcriptie

1 TV ONLINE EVENTS TELEKIDS MUSICALSCHOOL TELEKIDS TOYS LICENSING LET'S GO! 2016

2 2 VOORWOORD Bereik nóg meer met RTL TELEKIDS RTL Telekids is hét entertainmentplatform voor kinderen van 3 tot 9 jaar. E en plek waar kids kunnen lachen. Waar ze leren over belangrijke thema s als natuur, dieren, cultuur en tradities. Waar ze geïnspireerd worden om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. En we bieden ouders een plek waar ze hun kinderen met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan leerzame en Nederlandstalige content binnen een veilige omgeving. We bereiken onze doelgroep via: TV ONLINE EVENTS TELEKIDS MUSICALSCHOOL TELEKIDS TOYS LICENSING We hebben een eigen magazine en ook in de vliegtuigen van KLM is onze content te zien. Leerzame content in een veilige omgeving Wil jij kinderen en hun ouders bereiken? Plaats je merk of product recht in de doelgroep in en rondom onze TV-programma s, online platformen, events en andere activiteiten. Dankzij ons kids/ouder-panel weten wij wat onze doelgroep belangrijk vindt. We kunnen je project van A tot Z begeleiden: van conceptontwikkeling tot marketing, van vormgeving tot branding. Ook kunnen we een brug slaan naar andere zenders en doelgroepen binnen RTL om zo jouw campagne breed in te zetten via ons gevarieerde aanbod aan kanalen.

3 TV 3 de héle dag! Op het kanaal van RTL 8 bereiken we maandelijks rond de 3,2 miljoen kijkers. En 1,7 miljoen huishoudens hebben toegang tot ons digitale kanaal: 24 uur per dag, zeven dagen per week. RTL Telekids zorgt ervoor dat jouw merk top of mind wordt bij je doelgroep. Nu van uur! SPOT Commercials: activeer de kijker door de inkoop van spotzendtijd. Special advertising: jouw commercial wordt op creatieve wijze verweven met de RTL Telekids vormgeving. BRANDED CONTENT Zet branded content in om op een natuurlijke en relevante manier in beeld te komen in onze TV-formats. Prizemarketing: bied op TV een prijs aan, aan de kandidaten, het studiopubliek of de kijkers. Billboarding: een vijf seconden durende sponsorvermelding voor en na een programma. Brand promotion: je merk wordt op een sympathieke manier gekoppeld aan een programma. We creëren een uniek crossmediaal platform, gebaseerd op jouw campagnedoelstellingen. Programmasponsoring: sponsor een bestaand RTL Telekids programma. De invulling wordt volledig afgestemd op jouw communicatiedoelstellingen. EEN EIGEN TV-FORMAT Samen met jou kunnen we een volledig format ontwikkelen, produceren en uitzenden via RTL Telekids. Een uitgebreide beschrijving van de inkoopvoorwaarden voor TV-spots en een overzicht van de branded contentmogelijkheden vind je op adverterenbijrtl.nl.

4 4 ONLINE ALTIJD & OVERAL Via de razendpopulaire gratis RTL Telekids-app kan je onze programma's eenvoudig terugkijken op tablet en smartphone. Meer dan appdownloads Online zijn we ook te vinden op RTL XL (web & app) en via telekids.nl. Via social media blijven onze fans volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Vier keer per jaar geven we i.s.m. FC Klap een RTL Telekids doe-boek uit vol verhalen en spelletjes; te koop in de winkel en ook digitaal beschikbaar vol interactieve elementen.

5 CASE 5 MERKSYMPATHIE SPRANKELEND SPEKTAKEL met SiSi Samen met SiSi realiseerden we in 2015 de Mega Blubber Power Race. Deze legendarische race uit het Telekids van de jaren negentig beleefde zijn terugkeer in de vorm van een serie spectaculaire buitenevenementen onder leiding van presentator Patrick Martens. De events in Amsterdam, Groningen, Den Haag en Eindhoven waren gratis toegankelijk en werden uitgezonden op televisie. Meer dan enthousiaste bezoekers kwamen op de events af. Samen met de inzet van promo s op TV en het TV-programma zorgde dit voor een stijging van SiSi s merkbekendheid.

6 6 EVENTS RTL Telekids IN HET LAND Met leuke, leerzame en sportieve events inspireren onze RTL Telekids-helden kinderen door heel Nederland. Dit biedt veel mogelijkheden om live in contact te komen met je doelgroep en hen direct te activeren. We laten kinderen dansen en bewegen op de RTL Telekids Discoshows door het hele land. We brengen kinderen dicht bij hun favoriete helden tijdens de Telekids Fandagen. We kunnen ook jouw eigen event volledig organiseren: van concept tot locatie, van productie tot promotie. Met een brand promotion, prijsvragen en promo s creëren we enorme exposure voor jouw merk. On tour TELEKIDS MUSICALSCHOOL leerzaam Onder deskundige begeleiding kunnen kinderen zich wekelijks ontwikkelen op het gebied van zang, dans en toneel. Op sociaal gebied leren ze samenwerken, luisteren en elkaar respecteren. De Telekids Musicalschool is te vinden in 55 plaatsen door heel Nederland. Leuk en

7 CASE 7 TV-serie & app voor LANDAL GREENPARKS FACT SPETTEREND starten we het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsplons Landal GreenParks en RTL Telekids organiseren al drie jaar de Nieuwjaarsplons. Een feestelijk en ludiek dagprogramma voor families in het subtropische zwembad van Landal Het Vennenbos, om het nieuwe jaar in te luiden samen met o.a. RTL Telekids-helden Keet! en Brandweerman Sam en Landal-vrienden Bollo, Puk en Pelle. Samen met Landal GreenParks ontwikkelden we een unieke kinderserie over Landal-mascotte Bollo. In De Avonturen Van Bollo gaat hij samen met zijn vriendjes kamperen, schatzoeken, picknick en en nog veel meer. Naast de TV-serie is er een speciale app waarin kinderen afleveringen kunnen bekijken en samen met Bollo op ontdekkingsreis gaan aan de hand van leuke verhaaltjes en spelletjes. "Wij werken al een aantal jaar succesvol samen met RTL Telekids voor het feestelijke evenement de Nieuwjaarsplons. Afgelopen jaar hebben we de samenwerking versterkt met het TV-programma De Avonturen Van Bollo, waarin onze mascotte jonge kijkers meeneemt in de natuur. De uitzendingen van deze televisieserie worden in het blok Telekids Mini's zeer succesvol bekeken. De betrokkenheid van kinderen bij onze mascotte Bollo en onze parken is hierdoor aanzienlijk versterkt." - Ronald Raidt (Manager Marketing & Sales NL, Landal GreenParks)

8 8 CASE Griezelmysterie voor kids Voor de oudste kinderen binnen onze doelgroep lanceerden we in oktober 2015 in samenwerking met de Belgische jeugdzender VTMKZOOM en WPG-Uitgevers onze nieuwe dramaserie voor kinderen: Kattenoog Het Geheim van de Griezelclub. In de serie staan mysterie, vriendschap en humor centraal. Kattenoog speelt zich af in een klein dorpje waar al jarenlang een griezel mysterie heerst. De leden van de Griezelclub proberen het mysterie te ontrafelen, en moeten het dorp beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog; een geheimzinnige heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Ondertussen verschijnt een cameraploeg van Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het als eerste op? Fans kunnen in het gelijknamige boek het verhaal vanuit een ander perspectief lezen en nagenieten van de serie op DVD.

9 FACTS & FIGURES 3-5 JAAR kijkersprofiel 13% 33% 32% 22% JAAR 47% 6-12 JAAR BEREIK Week Maand In 2016 bieden we 3-8 jaar % 7.4% mensen mensen 54% 19.9% mensen mensen uur extra RTL Telekids zendtijd per dag RTL Telekids is vanaf de start 250 MILJOEN KEER +3 53% bekeken via RTL XL en de app Bron: SKO, 1 januari t/m 31 december 2015

10 10 LICENSING De leukste speelgoedwinkel Telekids heeft sinds oktober 2013 de leukste online speelgoedwinkel van Nederland: Telekids Toys. Met speelgoed van alle denkbare bekende merken en natuurlijk ook speelgoed van onze populaire RTL Telekids-programma's. SPELENDERWIJS LEREN met de B.V.K. Club Spellenfabrikant Jumbo en RTL Telekids laten kinderen via leuke bordspellen spelenderwijs kennismaken met verschillende thema s zoals zakgeld en het verkeer. IEDERE FIETS EEN FEEST met Fun Masters Bike Lightning In samenwerking met Tele Toys Retail ontwikkelde RTL Licensing het programma Fun Masters, waarin saaie en kapotte fietsen, skelters, skateboards en steps van kinderen worden gepimpt door garagehouder Rob. De allround mediacampagne resulteerde in spectaculaire verkopen bij winkelketens Blokker, Bart Smit, Intertoys en Telekids Toys.

11 LICENSING 11 PRODUCTEN lanceren BRANDWEERMAN SAM Door de krachten te bundelen en samen te werken met RTL Licensing ontstaan de mooiste diensten en productlijnen. TELEKIDS BOEKEN VOOR ELK KIND WAT WILS In samenwerking met Elly s Choice lanceerden we in 2015 Telekids Boeken: het állereerste ebook-abonnement voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Van magische sprookjes en stoere heldenavonturen tot grappige dierenverhalen: voor elk kind wat wils. Voor 2,99 krijgen abonnees iedere maand tien aansprekende digitale kinderboeken. De ebooks kunnen online en offline onbeperkt gelezen worden op ieder device. SPEELGOED VOOR KLEINE HELDEN In het verlengde van de succesvolle serie Brandweerman Sam bracht Telekids Toys eind 2014 de exclusieve speelgoedlijn op de markt. Sindsdien bieden we de grootste collectie Brandweerman Samproducten. Inmiddels heeft ook de landelijke retail de jeeps, brandweerkazernes en reddingcentrales op zee omarmd. De populariteit van de serie wordt tevens benadrukt door de succesvolle theatertour die Van Hoorne Entertainment BV produceerde en afgelopen seizoen door mensen werd bezocht.

12 GEÏNSPIREERD? Wij denken graag met je mee. Neem voor antwoorden op vragen, een creatieve brainstorm of voor een voorstel op maat contact op met RTL Telekids. Elles van der Schaaf - van Duijn Sr. accountmanager elles.van.der.schaaf@rtl.nl Vera Loos - Pilet Accountmanager vera.loos@rtl.nl Je bereikt meer bij RTL RTL Nederland Postbus 15016, 1200 TV Hilversum Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum adverterenbijrtl.nl

Bereik kinderen & hun

Bereik kinderen & hun TV Online Events Telekids MusicalschOOl Telekids Toys Licensing Bereik kinderen & hun ouders 2 VOORWOORD Bereik meer met rtl TELEKIDS Binnen allround multimediabedrijf RTL Nederland is RTL Telekids hét

Nadere informatie

KIDS& HUN BEREIK OUDERS. RTL Postbus 15016, 1200 TV Hilversum Barend en Van Dorpweg WP Hilversum adverterenbijrtl.nl 1..

KIDS& HUN BEREIK OUDERS. RTL Postbus 15016, 1200 TV Hilversum Barend en Van Dorpweg WP Hilversum adverterenbijrtl.nl 1.. 1..EN ONTDEK..REALITY 2 BEREIK KIDS& HUN OUDERS RTL Postbus 15016, 1200 TV Hilversum Barend en Van Dorpweg 2 1217 WP Hilversum 035-671 87 11 adverterenbijrtl.nl 2 VOORWOORD BEREIK 3 ALLES VOOR DE KIDS

Nadere informatie

MEDIA PARTNERSHIPS. op maat VERBINDING & SAMENWERKING FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES EXPOSITIES & BOEKEN

MEDIA PARTNERSHIPS. op maat VERBINDING & SAMENWERKING FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES EXPOSITIES & BOEKEN MEDIA PARTNERSHIPS FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES EXPOSITIES & BOEKEN VERBINDING & SAMENWERKING op maat 2 VOORWOORD Bereik meer met RTL MEDIA PARTNERSHIPS Communicatiedoelstellingen realiseren?

Nadere informatie

KRACHT van Nederlands' populairste soap LIFT MEE OP DE

KRACHT van Nederlands' populairste soap LIFT MEE OP DE GTST BRANDED CONTENT LIFT MEE OP DE KRACHT van Nederlands' populairste soap IN PROGRAM BILLBOARDING WEB-ONLY SOCIAL MEDIA APPS BRAND PROMOTION SECOND SCREEN LICENSING EVENTS EXPOSURE & activatie G oede

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES KIJKEN WAAR JE ZIN IN HEBT, WANNEER JE WILT, WAAR JE WILT EN HOEVEEL JE WILT. DAT IS LINDA.TV EN NOG GRATIS OOK. JOSSINE MODDERMAN, HOOFDREDACTEUR LINDA.TV OVER

Nadere informatie

Uw merk in het hart van de doelgroep

Uw merk in het hart van de doelgroep Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2018 WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

Magazine GOOD STUFF. voor het weekend NATIVE ADVERTISING BRANDING & CONVERSIE STORYTELLING TIPS &

Magazine GOOD STUFF. voor het weekend NATIVE ADVERTISING BRANDING & CONVERSIE STORYTELLING TIPS & WEEKEND Magazine TIPS & GOOD STUFF voor het weekend NATIVE ADVERTISING BRANDING & CONVERSIE STORYTELLING KANSEN MET CONTENT RTL Nieuws lanceerde in november 2014 het Weekend Magazine in de tablet app.

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

Sponsoring Serie Preview

Sponsoring Serie Preview Sponsoring Serie Preview RTL à l infini, de video on demand-dienst van RTL Belgium, bestaat binnenkort 10 jaar. Op dit platform kan je, via de rode knop van de afstandsbediening, niet alleen de beste series

Nadere informatie

Platform. Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl

Platform. Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl Presentatie 2014 Platform Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl g De Telegraaf mobiel De Telegraaf tablet De Telegraaf tablet De Telegraaf glossy s De Telegraaf specials De Telegraaf specials Het platform

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden TVGids.nl is het grootste online TV- Guiding platform van Nederland 2,9 miljoen unieke bezoekers per maand 200.000 unieke bezoekers per dag 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2019 Uw merk in het hart van de doelgroep WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 TELEVISIE 2016 wordt hoe dan ook een mooi jaar. Met nu al een legendarische sportzomer. En de publieke omroep is

Nadere informatie

SPECIAL ADVERTISING & BILLBOARDING

SPECIAL ADVERTISING & BILLBOARDING SPECIAL ADVERTISING & BILLBOARDING Creatief & EFFECTIEF TV WEB MOBIEL VOORWOORD SPECIAL ADVERTISING JOUW UITING W spat van het scherm il jij je merkbekendheid vergroten, een nieuw product introduceren

Nadere informatie

Connecting the dots. Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018

Connecting the dots. Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018 Connecting the dots Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018 Content kijken blijft 300 Lineair TV Uitgesteld kijken SVOD Overige OLV (incl. catch-up) 250 200 150 100 50 0 2017 2025 Bron:

Nadere informatie

online videoproposities vtwonen

online videoproposities vtwonen online videoproposities vtwonen Het vtwonen Youtube kanaal Youtube.com/vtwonen Ben je dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een makeover,

Nadere informatie

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen.

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Mediakit 2019 Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Beeld: 123rf Doelgroep STOER is hét fun merk voor kinderen

Nadere informatie

Annika Pietersma en Koert-Jan de Bruijn zijn terug! Ze bezoeken de beste plekken in populaire skigebieden, iedere zondagmiddag om 17:00 uur op RTL4.

Annika Pietersma en Koert-Jan de Bruijn zijn terug! Ze bezoeken de beste plekken in populaire skigebieden, iedere zondagmiddag om 17:00 uur op RTL4. Annika Pietersma en Koert-Jan de Bruijn zijn terug! Ze bezoeken de beste plekken in populaire skigebieden, iedere zondagmiddag om 17:00 uur op RTL4. FORMAT In Ski&Snow ontdekken twee presentatoren de plekken

Nadere informatie

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

MEDIA PARTNERSHIPS. op maat VERBINDING & SAMENWERKING FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES BOEKEN

MEDIA PARTNERSHIPS. op maat VERBINDING & SAMENWERKING FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES BOEKEN MEDIA PARTNERSHIPS 2016 FILMS MUSICALS CONCERTEN DVD S CD S GAMES BOEKEN VERBINDING & SAMENWERKING op maat 2 VOORWOORD Bereik meer met RTL MEDIA PARTNERSHIPS Communicatiedoelstellingen realiseren? Wij

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP SALESKIT happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP HET MERK Over happi.kids happi.kids is het nieuwe tijdschrift van de makers van happinez happi.kids verschijnt 4 keer per jaar en ligt 8 weken in

Nadere informatie

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG!

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! JANUARI 2017 FEBRUARI 2017 12,52 13,57 10,56 9,37 11,46 10,21 LUISTERCIJFERS TOESLAGEN SLAM! beschikt over de meest actuele luistercijfers. Voor vragen hierover kun

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er?

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er? Onderzoeksrapport Wat voor soorten stages zijn er? Eliza Friedrich 74956 M2A2 Week 1 5 verschillende soorten bedrijven / stages. Stay in Touch Media. Wat is de Stay in Touch Media? Stay in Touch Media

Nadere informatie

POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces

POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces INLEIDING KINDEREN ALS VOORLOPERS VAN NIEUWE ONTWIKKELINGEN Kids tussen de 3 en 12 jaar nemen continu nieuwe informatie op en zijn op steeds jongere

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal MEDIAKIT 2015 4de kwartaal In 2009 introduceerde Ellen Diermanse, als onderdeel van haar online mediabedrijf Femmedia, Vrouwblog.nl. De website groeide uit tot één van de grootste vrouwen communities van

Nadere informatie

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital VOORWOORD INHOUDSOPGAVE Een nieuw jaar met veel nieuwe programma s, terugkerende kaskrakers en mooie ontwikkelingen

Nadere informatie

Presentatie Irena Petric

Presentatie Irena Petric Presentatie Irena Petric NOM KIDS MONITOR NOM GfK 2014 NOM Kids Monitor 4 februari 2014 1 Even voorstellen Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM) Joint Industry Committee: samenwerking van uitgevers van

Nadere informatie

MEDIAKIT 1. Het merk

MEDIAKIT 1. Het merk MEDIAKIT MEDIAKIT 1 Het merk Met een combinatie van één van de sterkste kidsmediamerken en een dedicated en ervaren team dat weet wat kinderen bezig houdt, is Kids-Tube dé partner voor kidscommunicatie.

Nadere informatie

HOOFDTHEMA STAD EN CULTUUR

HOOFDTHEMA STAD EN CULTUUR In samenwerking met SBS 6 & Zoover presenteren wij een crossmediaal reisprogramma waarin we het beste van TV combineren met een website, social media en de Hoe leuk is app van Zoover. En daarmee hopen

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! KONINGSDAG 2018

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! KONINGSDAG 2018 WE BOOST YOUR BRAND SLAM! KONINGSDAG 2018 DIT IS SLAM! Bij SLAM! hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. Nieuwe muziek, pop- en

Nadere informatie

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen.

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen. Commerciële politiek 2014 INTRO Alles wat we doen bij VTMKZOOM vertrekt vanuit de kennis van onze doelgroep en hun leefwereld. Door te begrijpen waar Vlaamse kinderen mee bezig zijn, waar ze van dromen,

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

Kerstspecial x Adfactor

Kerstspecial x Adfactor Kerstspecial x Adfactor Inhoudsopgave Introductie Overweging Adfactor Doelgroepen Food Home & Deco Fashion & Lifestyle Native advertising mogelijkheden Display advertising mogelijkheden Introductie De

Nadere informatie

Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014

Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014 Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014 Advertentieproducten Tarieven Contact Aantal unieke bezoekers 850.000 28% Vrouw Aantal pageviews

Nadere informatie

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016 Gelderland levert je mooie streken Geldersestreken2016 Wat doen we? Het bezoek aan de Gelderse streken (Veluwe, Achterhoek, regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland) in zijn geheel bevorderen: meer toeristen

Nadere informatie

2015 EEN VOORUITBLIK1

2015 EEN VOORUITBLIK1 2015 EEN VOORUITBLIK1 H&C IN 2014 In 2014 bracht Horse & Country TV onze kijkers in vier Europese landen meer nationale en internationale sport dan ooit tevoren. Enkele hoogtepunten waren de prachtige

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM VMMTV is de regie van VTM, 2BE, JIM, VTMKZOOM en Vitaya en behoort tot de Vlaamse Media Maatschappij 1. INTRO DOELGROEPEN Bij VTMKZOOM richten we ons specifiek op 2 kidsgroepen:

Nadere informatie

STICHTING KIJKONDERZOEK JAARRAPPORT ONLINE 2 016

STICHTING KIJKONDERZOEK JAARRAPPORT ONLINE 2 016 STICHTING KIJKONDERZOEK JAARRAPPORT ONLINE 2016 JAARRAPPORT ONLINE 2 016 STICHTING KIJKONDERZOEK Jaarrapport online 2016 AMSTERDAM 26-1-2017 Pagina 2 van 29 NOOT Dit rapport heeft betrekking op het online

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

Seizoen 2015. Welkom aan boord!

Seizoen 2015. Welkom aan boord! Seizoen 2015 Welkom aan boord! Welkom aan boord Vanaf januari 2015 is het weer tijd voor VaarTV, 13 weken lang elke zondag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over watersport. We maken

Nadere informatie

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam,

Nadere informatie

BEREIK KINDEREN & JONGEREN DOELTREFFEND

BEREIK KINDEREN & JONGEREN DOELTREFFEND BEREIK KINDEREN & JONGEREN DOELTREFFEND 1 Aantal scholen: 1348 Oplage scholen: 42.000 Oplage particulier: 23.000 Aantal emailadressen docenten 2400 Website unieke bezoekers 105.000 Facebook volgers: 15.000

Nadere informatie

Communicatiemiddelenmix met argumentatie.

Communicatiemiddelenmix met argumentatie. Communicatiemiddelenmix met argumentatie. De vorige week uitgekozen middelen worden in dit document voorzien van argumentatie en nader uitgewerkt en toegelicht waar nodig. Concept Kies je actie! 1. Advertentie

Nadere informatie

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers Contact: Geesje Philippi 06 2292 3459 g.philippi@pioneering.nl Claasje Reijers 06 1645 2080 c.reijers@pioneering.nl TV 1 De kans om de bouw te vernieuwen De vele kansen in de bouwsector om te innoveren

Nadere informatie

Waylon live in concert Veronica s top 1000 allertijden

Waylon live in concert Veronica s top 1000 allertijden Waylon live in concert s top 1000 allertijden november december 2017 Nederlands spraakmakendste artiest covert s top 1000 in Ahoy Radio en TV gaan samen de top 1000 allertijden uitzenden. Radio gaat de

Nadere informatie

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Tina Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Verschijning: wekelijks Lezerskern: meisjes 6 t/m 12 jaar (meelezende moeders). Tina is elke week een feestje om te lezen! Tina wil meisjes blij maken,

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTIE Videoproducties (tv & online) Bij videomarketing gaat het om het om branding of activatie door middel van video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Reportage/Serie

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Seizoen Uitzendperiode* : 29 augustus 2005 tot en met 30 juni Uitzenddagen* : maandag tot en met vrijdag

Seizoen Uitzendperiode* : 29 augustus 2005 tot en met 30 juni Uitzenddagen* : maandag tot en met vrijdag Seizoen 2005-2006 Categorie : Soap Station : RTL 4 Producent : Endemol Nederland bv Uitzendperiode* : 29 augustus 2005 tot en met 30 juni 2006 Uitzenddagen* : maandag tot en met vrijdag Uitzendtijdstip*

Nadere informatie

De Telegraaf De feiten

De Telegraaf De feiten Platform Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl De Telegraaf Mobiel De Telegraaf Tablet De Telegraaf Glossy s Specials Redactionele pijlers Nieuws Sport Finance Entertainment Informatie en reserveren

Nadere informatie

CONSUMER PRODUCTS & LICENSING 2013

CONSUMER PRODUCTS & LICENSING 2013 CONSUMER PRODUCTS & LICENSING 2013 VMMTV is de regie van VTM, 2BE, JIM, VTMKZOOM en Vitaya en behoort tot de Vlaamse Media Maatschappij 1. WAT? CONSUMER PRODUCTS & LICENSING (CPL) De afdeling Consumer

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD 1 E RELEASE FUSIEDATA (GEBRUIKERSBROCHURE) Alles uit deze brochure mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, maar alleen onder de uitdrukkelijke voorwaarde

Nadere informatie

Mondi en Rob Smulders

Mondi en Rob Smulders Introductie Goed beleggen in vastgoed levert een aantrekkelijk rendement op, alleen zijn er de afgelopen jaren heel wat schimmige partijen actief geweest, die de woorden vastgoed en beleggen een onaangename

Nadere informatie

Samen sterker voor Woudenberg!

Samen sterker voor Woudenberg! Kick-off bijeenkomst Samen sterker voor Woudenberg! WELKOM Brainstorm-avond Samen Sterker voor Woudenberg DES Woudenberg RBT Heuvelrug & Vallei woensdag 16 september 2015 Agenda 19.00 u Inloop & ontvangst

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES De Tina-dag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Met al een aantal uitverkochte edities van het event, waarvan

Nadere informatie

De Telegraaf De feiten

De Telegraaf De feiten Platform Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl De Telegraaf Mobiel De Telegraaf Tablet De Telegraaf Glossy s Specials Redactionele pijlers Nieuws Sport Finance Entertainment Informatie en reserveren

Nadere informatie

TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE

TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE 2018 TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE TRENDS IN DIGITALE MEDIA OVER DE OPZET n=1.188 (GfK Online panel) Weging: representatief voor 13.782.000 internetters (toegang tot internet) 13+

Nadere informatie

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017 INKOOP BILLBOARDING Billboard Fixed pakket Je kiest zelf een billboardpakket meerdere billboardpakketten tegen een vast tarief. Deze zijn via de stware van Media Buying Systems je contactpersoon op te

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Frisse Start Special 2009 07 januari 07 februari

Frisse Start Special 2009 07 januari 07 februari Frisse Start Special 2009 07 januari 07 februari Frisse Start Special 2009 Start: 07 januari Einde: 07 Februari Januari is bij uitstek dé maand voor goede voornemens en om er weer fris tegenaan te gaan.

Nadere informatie

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS MEDIAKIT 2019 BICYCLING MAGAZINE VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS BICYCLING MAGAZINE SPULLEN SIMPELWEG DE MOOISTE EN BESTE MATERIALEN 98% VAN DE LEZERS FIETSEN

Nadere informatie

FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam,

FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. OVER FUNX - FunX is de publieke

Nadere informatie

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI CIZZO.BE 1 2 Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI Wat is CIZZO? Fashion & lifestyle met pit, zowel offline als online. Dát is CIZZO in een notendop. Zonder zever bieden we vrouwelijke lezers

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Seizoen 2016. Welkom aan boord!

Seizoen 2016. Welkom aan boord! Seizoen 2016 Welkom aan boord! Welkom aan boord Vanaf januari 2016 is het weer tijd voor VaarTV, 10 weken lang elke zaterdag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over watersport. We maken

Nadere informatie

Mediaplanning. CMI, 3 e jaars, blok 3, 2013

Mediaplanning. CMI, 3 e jaars, blok 3, 2013 Mediaplanning CMI, 3 e jaars, blok 3, 2013 Agenda Kennismaking Toelichting module Theorie week 1 Leon WJ Goor Kamer H2.318 (ma / wo / vr) Goolw@hr.nl Werkwijze module Week 1 college 1 Week 2 college 2

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

Special. Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare. Ziggo Special Editie 1 april Nieuwe opbouw van de pakketten met

Special. Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare. Ziggo Special Editie 1 april Nieuwe opbouw van de pakketten met Special. Ziggo Special Editie 1 april 2015 Nieuwe opbouw van de pakketten met Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare abonnementen. Nieuw bedrijf. Nieuw merk. Nieuw portfolio.

Nadere informatie

Impact TV-campagne op online shopping journey. 5 Tips voor conversie van TV naar online sales

Impact TV-campagne op online shopping journey. 5 Tips voor conversie van TV naar online sales Impact TV-campagne op online shopping journey 5 Tips voor conversie van TV naar online sales INLEIDING Steeds meer e-commerce bedrijven maken bij de promotie van hun online aanbod de stap naar traditionele

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008

UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008 UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008 INKOOPSYSTEMATIEK SPOTZENDTIJD Graag presenteren wij u de inkoopmogelijkheden van spotzendtijd op de RTL-zenders in 2008. Bij RTL

Nadere informatie

Using Media 30 november 2010

Using Media 30 november 2010 Using Media 30 november 2010 Lesprogramma Using Media (3 STP) Week 1 8 nov Inleiding, medialandschap en ontwikkelingen Week 2 15 nov Doelgroepen en bereik Week 3 22 nov Mediabestedingen en kosten Week

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS

AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS CROSSMEDIALE FUSIERESULTATEN Door middel van Fusie / Statistische techniek Niet gemeten TV- kijkgedrag in Online bestand aanvullen op basis van gedrag

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

LUXE LEVEN Iedereen droomt van rijkdom en geluk. Maar hoe leef je een luxe leven?

LUXE LEVEN Iedereen droomt van rijkdom en geluk. Maar hoe leef je een luxe leven? PROGRAMMABROCHURE LUXE LEVEN Iedereen droomt van rijkdom en geluk. Maar hoe leef je een luxe leven? LOGLINE Onze presentatrice gaat op zoek naar de beste tips en oplossingen voor een leven vol met overvloed.

Nadere informatie

Televizier: volledig thuis in tv

Televizier: volledig thuis in tv Commercieel aanbod Televizier: volledig thuis in tv Televizier is het multimediale platform voor de echte tv-liefhebber en focust volledig op tv-kijken, amusement & entertainment. Met Televizier is de

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Online Advertising Rates

Online Advertising Rates Online Advertising Rates Q4 2015 Valid from October 1 st to December 31 st Complementair aan het on air aanbod Tv-programma s leven verder op onze digitale platformen. Video-advertenties zijn dus de perfecte

Nadere informatie

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 @JORISKOK LINE-UP! q Internet is video?! q Webinars q DIY of DWDD q Cases q Rendement q Tip(s) van de Dag INTERNET IS VIDEO?! 3 MILJARD

Nadere informatie

2nd, 3th en Xth Screen

2nd, 3th en Xth Screen MIE 2012 2nd, 3th en Xth Screen Verzorgd door Bas de Vos directeur SKO Paul van Niekerk directeur Media Intomart GfK Moving Pictures: NL 2011 Presentatie voor MIE Bas de Vos Directeur SKO MIE 2012 De kijkcijfers

Nadere informatie

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform mediakit route.nl route.nl online en offline s u me n t e n o c r o o v G ra t is marketing platform n Het inspiratieplatform voor het verzamelen, beheren en delen van fiets- en wandelroutes 44% 44% Fietsroutes

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Vastelaovend 2013-2014

Vastelaovend 2013-2014 1. VASTELAOVESEVENEMENTEN L1 wordt tijdens het carnavalsseizoen weer L11. Veel vastelaovesevenementen worden (live) uitgezonden op L1 TV en L1 Radio. Als sponsor van een vastelaovesevenement profiteert

Nadere informatie

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER:

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT ONLINE KIJKCIJFERS (WEEK 20 2018) 04-06-2018 20 MEEST ONLINE BEKEKEN PROGRAMMA Het meest online bekeken programma van week 20 is de uitzending van

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Q&A HBO Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Bestellen Betalen Analoge kijkers Technisch

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Introductie. Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Fact & Figures

Introductie. Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Fact & Figures Zomer Special Introductie Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Wil jij ook de vakantieganger bereiken? Wil jij je verhaal kwijt aan de vroegboeker? Bereik,

Nadere informatie

De NOS in cijfers 2018

De NOS in cijfers 2018 1 De NOS in cijfers 2018 FORMATIECIJFERS OVER 2017 Personeelsbestand Ultimo Aantal FTE 714 720 Aantal medewerkers 756 763 Verdeling voltijd/deeltijd Man Vrouw Totaal Man Vrouw Totaal Aantal voltijd contracten

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie