Informatiepakket bruidsfotografie. Versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiepakket bruidsfotografie. Versie"

Transcriptie

1 Informatiepakket bruidsfotografie Versie

2 Werkwijze Ten eerste gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Leuk dat jullie daarom dit informatiepakket bekijken om jullie te verdiepen in de mogelijkheden die ik aanbied rondom bruidsfotografie. Ik zal beginnen met wat te vertellen over mijn werkwijze. Om te beginnen hebben we voordat jullie bruiloft plaatsvindt een kennismakingsgesprek om te bespreken hoe jullie dag eruit gaat zien. Zo weet ik goed wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf en wat voor foto s jullie mooi vinden. Mijn foto s zijn spontaan, journalistiek en kleurrijk. Met journalistiek bedoel ik dat ik het moment vastleg zoals het is en het complete verhaal wil vertellen in foto s door zowel details te fotograferen als afstand te nemen. Ik maak dus zowel foto s van de locaties vanaf de buitenkant, tot de kleine versieringen. En uiteraard van jullie en de gasten. Met deze documentaire-achtige manier van werken ben ik graag onzichtbaar en kijk ik goed wat er gaande is en leg ik een bruiloft vast zoals die zich voordoet. Tijdens een fotoshoot of groepsfoto s geef ik aanwijzingen waar dat nodig is, maar ik laat jullie graag vrij. Het moment waarop iemand een grap maakt waardoor een familie moet lachen, levert vaak de mooiste en spontaanste foto op. Na afloop van de bruiloft bewerk ik de foto s zorgvuldig om kleur en scherpte diepte goed te laten uitkomen en kijk ik naar de juiste uitsnede. Ik ben echter geen tovenaar die een vaag filter over de foto s gooit: dit past niet bij mijn werkwijze van spontane, journalistieke en kleurrijke foto s. Bij elk pakket hoort een bepaald aantal foto s. Dat aantal krijgen jullie bewerkt, in hoge kwaliteit en in kleur en in zwart wit op een USB-stick aangeleverd. Er zit geen watermerk over de foto s. Daarnaast krijgen jullie een trouwalbum met een selectie van de foto s daarin afgedrukt.

3 Voor de bruiloft Voordat jullie bruiloft plaatsvindt, hebben we een kennismakingsgesprek in Utrecht. Dit gesprek is vrijblijvend en daarin bespreken we alles dat belangrijk is voor jullie bruiloft. Hoe ziet de dag eruit? Mag er in de kerk gefotografeerd worden? Is er een dresscode? Wat voor foto s vinden jullie mooi? Zijn er speciale gasten aanwezig? Ik heb een lijstje met punten die ik graag wil bespreken tijdens dat gesprek, om me zo optimaal te kunnen voorbereiden op jullie dag. Ik schrijf alles dat we besproken hebben op in een document, en stuur dit als overzicht naar jullie toe. Mocht ik iets niet goed begrepen hebben, dan kunnen jullie dat gerust zeggen. Na afloop van het kennismakingsgesprek kunnen jullie contact met me opnemen om me te vertellen of jullie me definitief willen boeken of niet (ik hoop het natuurlijk wel!) Vaak hebben we een kennismakingsgesprek ruim voordat de bruiloft plaatsvindt. Daarom hebben we vier tot zes weken voor de bruiloft nogmaals een gesprek in Utrecht. Zijn er nog dingen in jullie planning gewijzigd? Dankzij zo n laatste update kan ik me optimaal voorbereiden op jullie dag! Wanneer het niet mogelijk is om naar Utrecht te komen, is het uiteraard ook geen probleem om te Skypen of te bellen.

4

5 Tijdens de bruiloft - De fotoshoot Tijdens jullie bruiloft ben ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig. Op een documentaireachtige manier leg ik jullie dag vast. Het grotere geheel met jullie in het middelpunt, de details en de gasten. Met een tweede fotograaf erbij gaat dat nog beter, want vier ogen zien meer dan twee. Het is mogelijk om mij te boeken met een tweede fotograaf erbij. Zo kunnen momenten van meerdere kanten worden vastgelegd. Bijvoorbeeld een fotograaf bovenin de kerk bij het ja-woord en iemand beneden in het gangpad. Met name bij grote bruiloften met veel gasten raad ik dit aan. Wanneer jullie dat willen, kunnen we tijdens de dag ruimte inplannen voor een fotoshoot van jullie twee. Ik adviseer daar altijd ongeveer 1,5 uur de tijd voor te nemen en maximaal twee locaties daarvoor te kiezen. Anders is het erg zonde van de tijd om van locatie naar locatie te reizen. Misschien is de locatie van de ceremonie zelf wel geschikt voor foto s? Denk na over een locatie voor goed weer en een locatie voor slecht weer. Voor- en nadelen fotoshoot ochtend Het voordeel van een fotoshoot in de ochtend is dat je haar, make-up en kleding dan nog mooi is. Bovendien heb je eventeel nog een herkansing: mocht het regenen in de ochtend, dan kun je in de middag nog een paar foto s maken. Het nadeel van een fotoshoot in de ochtend is dat je kleding al een beetje vies kan worden en dat je misschien nog stress hebt omdat het trouwmoment (de ceremonie) nog niet geweest is. Je bent dan vaak iets minder ontspannen. Voor- en nadelen fotoshoot middag Het voordeel van een fotoshoot in de middag is dat de zon in de namiddag lager staat, wat een mooi effect geeft. Helemaal als het een ondergaande zon is. Bovendien is de ceremonie al geweest, waardoor je minder spanning in je lijf hebt en lekker los kunt gaan. Het maakt foto spontaner. Het nadeel van een fotoshoot in de middag is dat de gasten zich 1,5 uur zonder jullie moeten vermaken en je haar, make-up en kleding iets minder mooi kan zitten. Voor- en nadelen opgesplitse fotoshoot Optie drie is om de fotoshoot niet in 1,5 uur achter elkaar te doen, maar om de fotoshoot op te splitsen in twee of drie delen. Dit kan door bijvoorbeeld een half uur foto s te maken tijdens de borrel en een half uur foto s te maken na het diner. Of op een ander moment. Dat kan erg ontspannend zijn en zo hoeven de gasten je niet lang te missen! Een fotoshoot op je bruiloft is een moment waarop je even de drukte van de groep ontvlucht en elkaar lieve woorden kan toefluisteren en kan knuffelen, hand in hand lopen, zoenen of wat je maar wilt! Hoe jullie dit willen vormgeven is jullie keuze. Doe waar je je prettig bij voelt en ik kan jullie uiteraard altijd advies geven als jullie dat op prijs stellen.

6

7 Tijdens de bruiloft - Groepsfoto s Wanneer jullie dat leuk vinden, kunnen we tijdens de dag ruimte inplannen voor groepsfoto s. Ik adviseer daar altijd ongeveer 45 minuten de tijd voor te nemen. Dit is wel enigzins afhankelijk van het aantal groepsjes dat gefotografeerd moet worden. Als het mogelijk is, is het handig om de groepsfoto s te maken in de buurt van een trap, boom of iets anders waar je op verschillende hoogtes kunt staan. Mocht dat niet lukken, is het handig als de fotograaf wel wat hoger kan staan. Hoe groter de groep, hoe belangrijker dat is. Denk net als bij de fotoshoot ook hier aan een locatie voor goed weer en een noodlocatie voor slecht weer. De groepsfoto s kun je net als de fotoshoot opleuken met atributten: neem slingers mee, confetti, gekke hoedjes, je favoriete rode fiets, etcetera. Ik denk graag met jullie mee als jullie hier een creatieve twist aan willen geven! Ik adviseer om de ceremoniemeester een lijstje namen te geven voor de groepsfoto s. Het voordeel van een lijstje met mensen met wie je op de foto wilt, is dat je in ieder geval niemand vergeet. Ik zou de lijst niet te lang maken, dan wordt het wel erg lopende band werk. Maximaal 10 samenstellingen is mijn advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie gezinnen, grootouders, getuigen, ceremoniemeesters en vrienden. Mijn voorkeur gaat uit naar groepsfoto s na de borrel. Je bent dan al getrouwd en iedereen heeft een drankje op, dus mensen zijn ontspannen en staan mooier op de foto!

8

9 Na de bruiloft Binnen twee weken na het huwelijk krijgen jullie als voorproefje een serie foto s om mee te kunnen nagenieten. Dit zijn een stuk of 35 foto s die je digitaal via WeTransfer krijgt opgestuurd. Vervolgens bewerk ik alle foto s zorgvuldig om kleur en scherpte diepte goed te laten uitkomen en kijk ik naar de juiste uitsnede. Bij elk pakket hoort een bepaald aantal foto s. Dat aantal krijgen jullie bewerkt, in hoge kwaliteit en in kleur en in zwart wit aangeleverd. Er zit geen watermerk over de foto s. Ik maak de selectie en jullie kunnen daarbij mijn fotografen oog vertrouwen: een foto valt niet voor niks buiten de selectie. Bijvoorbeeld omdat iemand zijn hand voor zijn gezicht heeft. Nogmaals: ik fotografeer op een documentaireachtige manier en gooi geen grote filters of effecten over de foto s heen. Jullie beleefden de dag immers ook niet met een filter voor je ogen, toch? Binnen twee maanden na het huwelijk zet ik de bewerkte selectie foto s op een USB-stick en verstuur deze per post. Daarnaast krijgen jullie een trouwalbum. Hierover meer op de volgende bladzijden.

10 Trouwalbums - Waarom? Jullie hebben geïnvesteerd in een goede trouwfotograaf en hebben de foto s op een USB-stick toegestuurd gekregen via de post. Met plezier bekijken jullie de foto s op de computer en sturen jullie een aantal plaatjes door naar familie en vrienden. En dan verdwijnt de USB-stick in een la. Om daar vervolgens nooit meer uit te komen. En wie zegt dat die USB-stick over tien jaar nog bestaat? Daarvoor heb ik een oplossing: een trouwalbum! Een trouwalbum is een mooie samenvatting van jullie dag. Je pakt hem makkelijk nog eens uit de kast en kunt hem aan geïnteresseerde vrienden en familie laten zien, zonder dat je ze door een USBstick met alle foto s hoeft heen te loodsen. (Want toegegeven, die foto s zijn heel mooi, maar om ze allemaal bij een kopje koffie te laten zien is misschien wat veel). Omdat een trouwalbum nooit verloren gaat, zit bij mijn pakketten standaard een trouwalbum van 30 cm x 30 cm inbegrepen. Dit album wordt geleverd in een luxe opbergbox. De kleuren en zwart wit foto s komen gegarandeerd uit zoals ze zijn bedoelt en worden op hoogwaardig papier afgedrukt. Dat is een garantie die je niet hebt bij een gewone afdrukservice. Bovendien wordt het album ontworpen door een professional die dat vaker gedaan heeft (ikzelf!). Hoe werkt het? Wanneer jullie de foto s op een USB-stick ontvangen hebben, mogen jullie binnen vier weken een lijstje doorgeven met de foto s die jullie graag in het album willen zien. Bij pakket 1 (het complete pakket) zijn dit 100 foto s, bij pakket 2 (het grote pakket) zijn dit 80 foto s, bij pakket 3 (het basis pakket) zijn dit 70 foto s en bij pakket 4 (het kleine pakket) zijn dit 60 foto s. Mochten jullie dit aantal niet voldoende vinden, dan kunnen jullie dit altijd aanvullen. Naast een lijst met de foto s kunnen jullie de kleur kiezen van de kaft van jullie album en mogen jullie kiezen wat voor tekst er op het album moet komen te staan. Bijvoorbeeld jullie namen of de trouwdatum (of allebei). Met jullie favoriete foto s en kaft voorkeuren ontwerp ik vervolgens het trouwalbum. Wanneer jullie het design hebben goedgekeurd, wordt het album gedrukt. Daarnaast krijgen jullie bij pakket 1 (het complete pakket) en pakket 2 (het grote pakket) nog twee mini-albums. Deze minialbums zijn 15cm bij 15cm en bevatten dezelfde foto s als in het trouwalbum. Leuk om aan jullie ouders, getuigen of ceremoniemeesters te geven. Of om zelf in zakformaat mee te nemen in je handtas!

11 Trouwalbums - Voorbeelden Trouwalbum 30 cm bij 30 cm met luxe opbergbox.

12 Trouwalbums - Voorbeelden

13 Trouwalbums - Voorbeelden Mini-album 15 cm bij 15 cm met dezelfde foto s als uit het trouwalbum.

14 Tarieven - Keuze pakketten * Alle tarieven zijn inclusief BTW, maar exclusief de reiskosten berekend vanaf Utrecht. De foto s worden standaard op een USB-stick geleverd, bewerkt, in kleur en in zwart wit, in hoge kwaliteit en zonder watermerk. Het complete pakket euro * Het grote pakket euro * Het basis pakket euro * Het kleine pakket euro * 14 uur fotografie 10 uur fotografie 8 uur fotografie 6 uur fotografie Tenminste 650 foto s in hoge kwaliteit op een USB-stick Tenminste 400 foto s in hoge kwaliteit op een USB-stick Tenminste 350 foto s in hoge kwaliteit op een USB-stick Tenminste 300 foto s in hoge kwaliteit op een USB-stick Een extra fotograaf! Luxe design trouwalbum van 30 cm x 30 cm met 80 foto s Luxe design trouwalbum van 30 cm x 30 cm met 70 foto s Design trouwalbum van 25 cm x 25 cm met 60 foto s Luxe design trouwalbum van Twee mini-albums met alle foto s uit 30 cm x 30 cm met 100 foto s het trouwalbum Twee mini-albums met alle foto s uit het luxe trouwalbum Slideshow met hoogtepunten van de dag s avonds vertoond

15 Tarieven - Aanvullende opties Hebben jullie een voorkeur voor één van de vier pakketten, maar missen jullie nog iets? Het is mogelijk om dit aan te vullen met de volgende opties: Extra uren fotografie Een uur fotografie met 30 extra foto s bij de selectie. Per uur: 100 euro Een tweede fotograaf (vanaf 3 uur) Alles bekeken en gefotografeerd door een extra fotograaf. Per uur: 70 euro Extra foto s voor in het trouwalbum 5 extra foto s in het album 10 extra foto s in het album 15 extra foto s in het album 20 extra foto s in het album 20 euro 40 euro 60 euro 80 euro Mini-albums Mini-album. Per stuk: 120 euro

16 Contactgegevens Hebben jullie een vraag, willen jullie boeken of willen jullie vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met me op! Wanneer je een complete trouwreportage wilt bekijken, kun je naar mijn website gaan! Website: Telefoon: Facebook: Sophie Louise Fotografie Instagram: sophielouisefotografie Sophie Louise Fotografie is een onderdeel van Sophie Louise Media. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Utrecht.

Informatiepakket promotie fotografie. Versie

Informatiepakket promotie fotografie. Versie Informatiepakket promotie fotografie Versie 2019-01 Werkwijze Ten eerste gefeliciteerd! Geweldig dat je gaat promoveren! Mooi dat je daarom dit informatiepakket bekijkt om dit bijzondere moment vast te

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2016-02 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2018-01 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017 Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017 Referenties JUDITH & TON MARTINE & WYBREN Stephan is een fantastische trouwfotograaf. Het meest bijzondere aan de trouwreportage vinden we dat de sfeer die

Nadere informatie

werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven werkwijze & tarieven 2018 lieve woorden elvera & bart ilse & remco babeth & robert Tijdens het gesprek met Maureen kom je er meteen achter dat ze dit vaker doet. Het is duidelijk wat er gaat gebeuren,

Nadere informatie

werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven werkwijze & tarieven 2019 lieve woorden Suzanne & Joris Eva & Menno Sandra & Bas Trouwen, het is overweldigend leuk! En... het is cliché.. én daarmee waar: je komt ogen, tijd en geheugen tekort om alles

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Prijsgids BRUIDSREPORTAGES

Prijsgids BRUIDSREPORTAGES Prijsgids BRUIDSREPORTAGES You are beautiful LET ME CAPTURE IT Linda Hemmes Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Gefeliciteerd! Deze dag wil je dan natuurlijk ook graag op prachtige foto s vastgelegd

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments NATIONALE AWARDS MASTER of Dutch Wedding Photography 2014 (6 x eervolle vermeldingen) INTERNATIONALE AWARDS FEARLESS PHOTOGRAPHERS always capturing the unspoken moments

Nadere informatie

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen F.A.Q. BRUILOFT Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen WERKWIJZE IN HET KORT AANVRAAG VRIJBLIJVEND GESPREK OFFERTE

Nadere informatie

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite [Geef tekst op] Pagina 1 Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bedankt voor het downloaden van de prijslijst. Ik heb diverse

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Mijn werkwijze en en andere informatie

Mijn werkwijze en en andere informatie Mijn werkwijze en en andere informatie Meer over mij en mijn stijl Mijn naam is Robin Polderman en ik ben een enthousiaste fotografe met oog voor detail. Ik fotografeer ondertussen alweer 7 jaar. Ik ben

Nadere informatie

p r i j s l i j s t

p r i j s l i j s t prijslijst 2017-2018 Jullie zoeken een fotograaf voor de belangrijkste dag uit jullie leven. Iemand die jullie in beeld brengt zoals jullie zijn. Iemand die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar

Nadere informatie

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012 Sanne van de Berg Fotografie Brochure Bruidsreportages tarieven per 1 januari 2012 Jullie Trouwdag......is één van de belangrijkste dagen van jullie leven, en daar wil je natuurlijk een blijvende herinnering

Nadere informatie

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2019

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2019 Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2019 Referenties JUDITH & TON MARTINE & WYBREN Stephan is een fantastische trouwfotograaf. Het meest bijzondere aan de trouwreportage vinden we dat de sfeer die

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015-2016

PRIJSLIJST 2015-2016 PRIJSLIJST 2015-2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders

Nadere informatie

Vivian ter Huurne (Weddingplanner)

Vivian ter Huurne (Weddingplanner) PRIJSLIJST 2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders in

Nadere informatie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie wedding marriage marleen sahetapy fotografie + Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Niets is leuker

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014/2015

PRIJSLIJST 2014/2015 PRIJSLIJST 2014/2015 Ik ben Sanne, een fotografe met een grote passie voor bruidsfotografie. Dit is ook mijn specialisme en het enige wat ik doe! Ik vind het geweldig om samen met jullie één van de mooiste

Nadere informatie

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland 2013 FINE ART TROUWFOTOGRAFIE Annelien Nijland 1Z i j z e i d e n J a 23 Referenties t r o u w r e p o r t a g e s Prijzen M i j n f a v o r i e t... t i j d l o o s, s t r a k é n w a r m Album 4V e e

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven 1 2 Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven 2 Al maanden draait alles om je trouwkaart, elkaar zien en daarna samen op weg naar De Jurk,

Nadere informatie

6 uur 705,- Wat is er bij pakket brons inbegrepen?

6 uur 705,- Wat is er bij pakket brons inbegrepen? 6 uur 705,- Het bronzen pakket is voor een bruidspaar die een leuke bruidsreportage wil waarbij de bruid traditioneel door de bruidegom wordt opgehaald. Vervolgens gaan we naar het gemeentehuis en/of de

Nadere informatie

Dag tarieven. Offerte Meerdaagse tarieven Trouwalbums Partners

Dag tarieven. Offerte Meerdaagse tarieven Trouwalbums Partners Offerte 2017 Dank voor jullie interesse in Perfect Moments. Perfect Moments legt jullie belangrijkste dag(en) vast zoals geen ander. Mijn naam is Vishaal Doekhi. Fotografie is een van mijn grootste passies,

Nadere informatie

lovely collect moments. i n f o r m a t i e en tarieven - b r u i l o f t f o t o g r a f i e

lovely collect moments. i n f o r m a t i e en tarieven - b r u i l o f t f o t o g r a f i e collect lovely moments. i n f o r m a t i e en tarieven - b r u i l o f t f o t o g r a f i e w w w.passeefotografie.nl m y love for you is a journey, starting at forever and ending at never - anonymous

Nadere informatie

Wie is Happy Photographer?

Wie is Happy Photographer? Wie is Happy Photographer? Ik ben Melanie Caitlin, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Pho- tographer. Het leven door een hele grote, roze bril bekijken dáár geloof ik in! Happy Photographer staat

Nadere informatie

arvenmayk.nl wageningen

arvenmayk.nl wageningen welkom bij arv & mayk Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomende trouwdag. Bedankt voor jullie interesse in ARV & MAYK. Wat een spannende tijd voor jullie, familie en vrienden. Jullie staan

Nadere informatie

INFO & PRIJSLIJST WEDDING

INFO & PRIJSLIJST WEDDING INFO & PRIJSLIJST WEDDING 2 INHOUDSOPGAVE De prijslijst en informatie is geldig vanaf 14 juli 2015 en kan te allen tijde gewijzigd worden zonder enige kennisgeving vooraf. Kijk voor de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten.

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten. Trouwreportage De grote dag is bijna aangekomen! In de voorbereiding zijn jullie de laatste puntjes op i aan het zetten en het is daarom goed, om nog even met de fotograaf de planning van de trouwdag en

Nadere informatie

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW)

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW) prijslijst in de studio Houden jullie van frisse, rustige, maar toch spontane en ongedwongen foto s? Dan is een studioshoot wellicht iets voor jullie! Qua fotoshoot in de studio bieden we standaard 2 opties

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven Al maanden draait alles om je trouwkaart, De Jurk, locatie, eten, schoenen inlopen en van allerlei

Nadere informatie

Trouwen. informatieboekje 2014-2014

Trouwen. informatieboekje 2014-2014 Trouwen informatieboekje 2014-2014 Your wedding for always captured in moments... Karin Stapper, Studio RozeBoom Jullie trouwreportage Een van de mooiste verhalen in je leven is het verhaal van je trouwdag.

Nadere informatie

en zwangerschap '18 '19

en zwangerschap '18 '19 n e w b o r n en zwangerschap '18 '19 www.hannawursten.nl h e l l o t h e r e! HANNA WURSTEN LIEFDE IN BEELD D R O M E R, G E P A S S I O N E E R D, & L I E F H E B B E R V A N D E L I E F D E! Het is

Nadere informatie

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Bruidsfotografie Pakket A: 4 uur fotografie 500,00 Pakket B: 5 uur fotografie 625,00 Pakket C: 6 uur fotografie 750,00 Elk extra uur 100,00 Reiskosten vanaf 35 km

Nadere informatie

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie.

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Trouwreportages Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Via deze brochure willen wij jullie graag informeren over de mogelijkheden en prijzen van Pixel Fotografie.

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven 1 2 Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven Al maanden draait alles om je trouwkaart, speeches, van je vader of goede vrienden. De Jurk,

Nadere informatie

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012 Catalogus I: www.fotovriend.nl A: Lijsterbesstraat 75 M: info@fotovriend.nl P: 7581 XV Losser T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086 Najaar 2012 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk

Nadere informatie

INFO & PRIJSLIJST WEDDING

INFO & PRIJSLIJST WEDDING INFO & PRIJSLIJST WEDDING 2 INHOUDSOPGAVE De prijslijst en informatie is geldig vanaf 26 mei 2015 en kan te allen tijde gewijzigd worden zonder enige kennisgeving vooraf. Kijk voor de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

UPSHOT PHOTOGRAPHY. Bart Vandenberghe, namens het voltallige UPSHOT-team

UPSHOT PHOTOGRAPHY. Bart Vandenberghe, namens het voltallige UPSHOT-team WELKOM UPSHOT PHOTOGRAPHY Upshot is de in huwelijksfotografie gespecialiseerde studio van Bart Vandenberghe, een vlotte twintiger met een eigenwijze kijk op jullie trouwfoto s. Een kenmerkende stijl en

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments Studio Damon Photography is opgericht door Damon Pijlman in 2006. Daarvoor werkte Damon als fotograaf bij een studio waar hij onder andere reclame- en modefotografie

Nadere informatie

INFO & PRIJSLIJST WEDDING

INFO & PRIJSLIJST WEDDING INFO & PRIJSLIJST WEDDING 2 INHOUDSOPGAVE De prijslijst en informatie is geldig vanaf 14 juli 2015 en kan te allen tijde gewijzigd worden zonder enige kennisgeving vooraf. Kijk voor de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013)

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Kosten fotosessies in onze studio aan het Onegameer Studiosessie Actie (1 jaar - 99 jaar) Mini (max. 0,5 uur). 35,00 Alleen boekbaar op speciale

Nadere informatie

Kwaliteitscontrole Iedere foto wordt individueel bekeken en waar nodig wordt deze bewerkt voor het meest optimale resultaat bij de afdruk.

Kwaliteitscontrole Iedere foto wordt individueel bekeken en waar nodig wordt deze bewerkt voor het meest optimale resultaat bij de afdruk. PrintOne Fotografie Nude 54F 6702 DN Wageningen Betreft Informatiepakket PrintOne Onze referentie GJvD/525/2014 Bijlage(n) 6 Geachte heer, mevrouw, PrintOne is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd

Nadere informatie

Jullie zijn verloofd!

Jullie zijn verloofd! Jullie zijn verloofd! Van harte met jullie verloving!! Na de eerste roze wolken, mega-verliefdheidsaanvallen en jubelkreten van familie en vrienden is het nu tijd voor actie. Er moet natuurlijk wel een

Nadere informatie

ons album Kortom: een zeer exclusief album wat persoonlijk naar wens en per bruidspaar opgemaakt wordt.

ons album Kortom: een zeer exclusief album wat persoonlijk naar wens en per bruidspaar opgemaakt wordt. weddings ons album Mooie Albums met een ruime keuze in omslagen, kleuren, inzetten... Ons Album Wij werken met een zeer hoogwaardig digitaal foto-album. Professioneel ingebonden met harde kaft, waarbij

Nadere informatie

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Catalogus www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086 Jaargang 2014 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk op de mooist

Nadere informatie

Wedding & Event Planners

Wedding & Event Planners I SLAND W EDDINGS I BIZA Voorwoord Checklist Weddingplanner of ceremoniemeester Trouwdag Advies via Skype Catering Styling & decoratie Speciale wens Voorwoord Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie

Nadere informatie

Kaatigo, uw fotograaf

Kaatigo, uw fotograaf Kaatigo, uw fotograaf 2019 Prijslijst Om een nog betere service en kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten KOPPELEN WE de Fotoshoot los van het aantal foto s. De klanten kunnen dan achteraf tijdens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden reportages

Algemene Voorwaarden reportages Algemene Voorwaarden reportages Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen My Eye Fotografie en een Wederpartij, inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge

Nadere informatie

Prijs/info. Portret. Profielfoto. Zwangerschap

Prijs/info. Portret. Profielfoto. Zwangerschap Prijs/info Portret De persoon op de foto, daar draait het om bij portretfotografie. Er zijn zoveel mensen en niemand is hetzelfde. En dat maakt mensen fotograferen net zo leuk. Ik vind het iedere keer

Nadere informatie

All you need in life is love.

All you need in life is love. Een bruiloft, een moment van vreugde, met veel emoties en intimiteit... Deze momenten zijn kostbaar, en willen we vast leggen voor altijd. Ik vind het ontzettend leuk dat ik zo een geweldig moment in jullie

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments Studio Damon Photography is opgericht door Damon Pijlman in 2006. Daarvoor werkte Damon als fotograaf bij een studio waar hij onder andere reclame- en modefotografie

Nadere informatie

fotosessie in de studio en begeleiding bij het poseren (moeder en kind en/of partner kan ook), kijken

fotosessie in de studio en begeleiding bij het poseren (moeder en kind en/of partner kan ook), kijken PRIJSLIJST 2015 Portretsessie 1 persoon fotosessie in de studio en begeleiding bij het poseren, kijk- en bestelafspraak van 1,5 uur binnen 2 weken na de fotoshoot in de studio Prijs: 149,- inclusief lunch

Nadere informatie

P E R F E C T M O M E N T S A N D P I C T U R E S TIPS AND TRICKS FOR YOUR WEDDING DAY

P E R F E C T M O M E N T S A N D P I C T U R E S TIPS AND TRICKS FOR YOUR WEDDING DAY P E R F E C T M O M E N T S A N D P I C T U R E S TIPS AND TRICKS FOR YOUR WEDDING DAY Wat is het doel van deze tips & tricks gids? Deze gids heb ik gemaakt voor bruiden die niet goed weten wat ze nou

Nadere informatie

Trouwreportage. Werkwijze en Prijslijst

Trouwreportage. Werkwijze en Prijslijst Trouwreportage Werkwijze en Prijslijst Trouwen doe je veelal een keer in je leven en daarom wil je dit vastleggen voor later, zodat je terug kan kijken op deze geweldige dag. Onze zorg is jullie dag op

Nadere informatie

PHOTOGRAPHY. Hoe kies je een huwelijksfotograaf? Tips om de juiste huwelijksfotograaf te kiezen.

PHOTOGRAPHY. Hoe kies je een huwelijksfotograaf? Tips om de juiste huwelijksfotograaf te kiezen. CHIPPO PHOTOGRAPHY Hoe kies je een huwelijksfotograaf? Tips om de juiste huwelijksfotograaf te kiezen. Neem je tijd. Ik kan geen betere tip bedenken om mee te beginnen. Een huwelijk plan je gemiddeld een

Nadere informatie

d-eye photography Hoofdweg 77 7371 AG LOENEN E: info@d-eye.nl T: 0648344709 TROUWREPORTAGES EEN TROUWREPORTAGE ZOALS EEN TROUWREPORTAGE MOET ZIJN

d-eye photography Hoofdweg 77 7371 AG LOENEN E: info@d-eye.nl T: 0648344709 TROUWREPORTAGES EEN TROUWREPORTAGE ZOALS EEN TROUWREPORTAGE MOET ZIJN d-eye photography Hoofdweg 77 7371 AG LOENEN E: info@d-eye.nl T: 0648344709 TROUWREPORTAGES EEN TROUWREPORTAGE ZOALS EEN TROUWREPORTAGE MOET ZIJN TROUWREPORTAG PRIJSLIJST EN MOGELIJKHEDEN DVD only vanaf

Nadere informatie

een prachtig trouwalbum!

een prachtig trouwalbum! een prachtig trouwalbum! Informatiebrochure trouwalbums Fotovanderleij 2019-2020 Album time! H et trouwalbum is de kers op de taart wat jullie bruiloft betreft! Foto s dringen pas echt tot je door als

Nadere informatie

15 RELAX TIPS HOE KOM IK WERKELIJK TOT RUST?

15 RELAX TIPS HOE KOM IK WERKELIJK TOT RUST? LINK E OOKLET JANUARI 2016 15 RELAX TIPS HOE KOM IK WERKELIJK TOT RUST? TIP # 1. Laat de drukte van de stad achter je en zoek de stilte op. Het ruisen van de bladeren, het fluiten van vogels is even meer

Nadere informatie

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen.

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen. Pas geboren baby s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een newborn fotoshoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste dagen na de geboorte.

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten? Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen!

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Winter Kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een romantische, sprookjesachtige omgeving? Dromen jullie

Nadere informatie

Unieke fotografsche liefdesverhalen

Unieke fotografsche liefdesverhalen Unieke fotografsche liefdesverhalen Gefascineerd door mooi licht Nooit uitgekeken op pure momenten Visual storytelling met hart en ziel Trouwreportages Populaire pakketten 965 1.385 6 uur fotografe Album

Nadere informatie

10 gouden tips. Voor een ongekende photo booth inzet op jullie bruiloft!. made with

10 gouden tips. Voor een ongekende photo booth inzet op jullie bruiloft!. made with 10 gouden tips Voor een ongekende photo booth inzet op jullie bruiloft!. made with Maak het ongekend! De dag waar je zo lang naar hebt uitgekeken komt er binnenkort aan! Natuurlijk gaat het een te gekke

Nadere informatie

PRIJSLIJST Duur sessie: Halve dag van 3-3,5 uur en 2 kledingwissels en/of sets Tegen meerprijs: Sessie op een locatie naar keuze

PRIJSLIJST Duur sessie: Halve dag van 3-3,5 uur en 2 kledingwissels en/of sets Tegen meerprijs: Sessie op een locatie naar keuze PRIJSLIJST 2016 Portretsessie of Zwangerschapsportret sessie 1 persoon Basis Wat: (telefonische) kennismaking en bespreken wensen, visagie en haarstyling, fotosessie in de studio en begeleiding bij het

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments Studio Damon Photography is opgericht door Damon Pijlman in 2006. Daarvoor werkte Damon als fotograaf bij een studio waar hij onder andere reclame- en modefotografie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio prijslijst 2015 portretten pagina 3 Portret op Locatie Reportage Portret Portret in de Studio Inhoudsopgave pagina 4 pagina 5 pagina 7 pagina 10 uitbreiding pagina 11 digitaal pagina 12 presentatie pagina

Nadere informatie

P R A K T I S C H E I N F O R M A T I E

P R A K T I S C H E I N F O R M A T I E P R A K T I S C H E I N F O R M A T I E Inhoudsopgave Wat is een 360 graden video? 2 Kan onze bruiloft in Virtual Reality worden vastgelegd? 2 We hebben zelf geen VR-bril, moeten we die nu aanschaffen?

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juni 2014)

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juni 2014) Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juni 2014) Kosten fotosessies in onze studio aan het Onegameer Studiosessie schoolfoto (4-12 jaar) Schoolfoto(max. 10 min). GRATIS Alleen boekbaar op speciale

Nadere informatie

TROUWREPORTAGE TIPS 30+ MUST HAVE TIPS OM HET MEESTE UIT JULLIE BRUIDSFOTOGRAFIE TE HALEN! GESCHREVEN EN SAMENGESTELD DOOR CHRISTIAAN DE GROOT

TROUWREPORTAGE TIPS 30+ MUST HAVE TIPS OM HET MEESTE UIT JULLIE BRUIDSFOTOGRAFIE TE HALEN! GESCHREVEN EN SAMENGESTELD DOOR CHRISTIAAN DE GROOT TROUWREPORTAGE TIPS 30+ MUST HAVE TIPS OM HET MEESTE UIT JULLIE BRUIDSFOTOGRAFIE TE HALEN! GESCHREVEN EN SAMENGESTELD DOOR CHRISTIAAN DE GROOT VOORWOORD Als bruidsfotograaf word ik helemaal gelukkig als

Nadere informatie

Vergeet niet achterin deze opdracht de tips voor lay-out te bekijken!

Vergeet niet achterin deze opdracht de tips voor lay-out te bekijken! De film Bridge of Terabithia is een film die past binnen het thema pesten. Je hebt de film bekeken en vooraf werd de afspraak gemaakt dat je er een filmverslag van gaat maken. Deze opdracht helpt je op

Nadere informatie

van april t/m september

van april t/m september van april t/m september 1e Polderweg 4 3563 MC Utrecht 030 266 05 55 info@fortaandeklop.com www.fortaandeklop.com Jullie bruiloft op een historische plek! Halverwege de 19 e eeuw bouwde het toenmalige

Nadere informatie

A WEDDING FILM BY DENNIS Een unieke film!

A WEDDING FILM BY DENNIS Een unieke film! A WEDDING FILM BY DENNIS Een unieke film! IN DE HOOGSTE KWALITEIT Als fulltime videograaf of filmmaker werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE 4 WAAROM FOTOHUIS VENRAY? 5 STUDIO OPNAME 6 TROUWREPORTAGE 7 TROUWALBUMS 8 VORMGEVING 9 STUDIO HUREN 10 LIJSTEN 11 SCHOOLFOTOGRAFIE 12 FOTOHUIS VENRAY 13 CONTACT FOTOHUIS VENRAY

Nadere informatie

Tijdloos, bijzonder, persoonlijk. Elke keer je de foto s weer bovenhaalt, komen de mooie emoties van die dag weer boven

Tijdloos, bijzonder, persoonlijk. Elke keer je de foto s weer bovenhaalt, komen de mooie emoties van die dag weer boven Foto s zijn het geheugen van het verleden voor de toekomst. Herinneringen die weer ontwaken bij het bekijken van het album. Leuke verhalen om door te geven aan de kinderen en kleinkinderen, zoveel jaren

Nadere informatie

8 Tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven

8 Tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven 8 Tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven SANDRA STOKMANS FOTOGRAFIE D O C U M E N T A I R E F O T O G R A F I E D A Y I N T H E L I F E W W W. S A N D R A S T O K M A N S. N L G R A T I

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Voorproef-sessie?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Voorproef-sessie? The wedding edition Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En als je trouwt, dan doe je het goed. Dan kies je de prachtigste jurk, de mooiste locatie, het heerlijkste diner en de allermooiste taart. De bruidstaarten

Nadere informatie

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet.

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet. Voorwaarden: 1)De foto s gemaakt door JustMyrn fotografie, Myrna van den Doel, zijn alleen bestemd voor Myrna. Foto s blijven ook eigendom/copyright van JustMyrn fotografie mogen niet doorverkocht en/of

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

*Fotografie* Rode maan

*Fotografie* Rode maan *Fotografie* Rode maan [social_share] Vorige week kreeg ik een berichtje van mijn lieve vriend die op zijn werk was, dat ik naar buiten moest kijken en foto,s moest maken van de maan. Ik pakte mijn camera

Nadere informatie

Plan your wedding step by step

Plan your wedding step by step Plan your wedding step by step w w w. t r o u w f o t o g r a a f 4 y o u. n l Gefeliciteerd met jullie huwelijksplannen. Bedankt voor het downloaden van onze e-brochure. Is de datum al bekend? Dan kunnen

Nadere informatie

Tijdrovers. Inleiding. Opzet van deze lesbrief. Door Caroline Wisse-Weldam

Tijdrovers. Inleiding. Opzet van deze lesbrief. Door Caroline Wisse-Weldam Door Caroline Wisse-Weldam Inleiding Tijdrovers Na een mooie lange zomer is de school weer begonnen. Misschien ben je met een beetje tegenzin gestart, maar hopelijk heb je er zin in. Je ziet van welke

Nadere informatie

Folder geldig vanaf 1 oktober vervangt alle voorgaande

Folder geldig vanaf 1 oktober vervangt alle voorgaande Zwangerschap Gewone zwangerschapsshoot 1 uur foto s in de studio Best tussen 32 en 35 weken van je zwangerschap (voor tweelingen: tussen 28 en 30 weken) Inclusief 5 afdrukken van 10x15 cm, 3 afdrukken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN Eerste hulp bij Online daten Je hebt de stap gezet om te gaan online daten, spannend! Het lijkt allemaal erg simpel. En dat is het ook! Met een klein beetje hulp heb jij

Nadere informatie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie Een foto op het juiste fotopapier benadrukt een foto! Er is een ruime keuze uit verschillende soorten papier. Jeroen Mol fotografie zal u adviseren in de keuze voor de papiersoort. Door een lijst, glas

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN

CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN 1 OKTOBER 2016 EXQUIISTEGAYWEDDINGS CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN Twaalf maanden voor het huwelijk We hebben onze directe familie en vrienden op

Nadere informatie

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen.

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Tip Het begin Begin bij het begin: Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Voor je planning is het handig de volgende volgorde

Nadere informatie

Pixure biedt bezoekers van. De explosieve groei van het gebruik van smartphones zorgt er voor dat iedereen op ieder moment fotograaf is.

Pixure biedt bezoekers van. De explosieve groei van het gebruik van smartphones zorgt er voor dat iedereen op ieder moment fotograaf is. Wat? Waarom? Pixure biedt bezoekers van evenementen de mogelijkheid om foto s, die zij zelf met hun smartphones hebben geschoten, in polaroid formaat gratis thuisgestuurd te krijgen. De explosieve groei

Nadere informatie