Gaswandketels. turbotec plus atmotec plus

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gaswandketels. turbotec plus atmotec plus"

Transcriptie

1 Gaswandketels turbotec plus atmotec plus

2 Hoog tijd om warm te lopen voor Vaillant natuurlijk! Er zijn weinig zekerheden in het leven. Het volstaat om slechts enkele jaren terug in de tijd te kijken om dat te begrijpen. De wereld verandert aan een razendsnel tempo, en het wordt hoe langer hoe duidelijker dat we ook met ons klimaat nieuwe tijden tegemoet gaan. Ook in de bouwsector zijn er heel wat zaken veranderd: de huizen die we bouwen zijn milieuvriendelijker en kleiner, maar tezelfdertijd verwachten we een alsmaar hoger comfort. Zeker ook op het vlak van warm water. Om in te spelen op die nieuwe eisen, zijn de ketels die Vaillant u vandaag de dag aanbiedt erg verschillend van de vroegere ketels. Daar willen we het in deze folder met u over hebben. Want als het op comfort aankomt, wilt u alleen maar het allerbeste. Dat spreekt voor zich. En het allerbeste is precies wat u van Vaillant mag verwachten. Als uitvinder van de gaswandketel met meer dan 130 jaar ervaring hebben we immers een reputatie hoog te houden. De Duitse fabrikant Vaillant stelt al sinds jaar en dag de hoogste eisen aan materialen en technieken. Voor u wil dit zeggen dat er maar een minimaal onderhoud nodig is om uw Vaillant gaswandketel in topconditie te houden. En dat niet alleen: geavanceerde productietechnieken, strenge controles, maar vooral hoogwaardige materialen staan borg voor een lange levensduur. Wie voor Vaillant kiest, zit er dus voor jaren warmpjes bij

3 De gaswandketels van Vaillant... precies wat u zoekt! Is de gaswandketel als dusdanig nieuw op de markt? Absoluut niet. Miljoenen huizen in Europa worden op dit moment verwarmd met een gaswandketel van Vaillant. Maar we hebben er wel voor gezorgd dat deze ketel met zijn tijd meeging: net zoals de comforteisen, de woonomstandigheden en de energieprijzen de laatste tijd sterk zijn veranderd, heeft ook deze ketel enkele ingrijpende veranderingen ondergaan. Wat is er dan zo anders aan de nieuwste generatie gaswandketels atmotec plus en turbotec plus? Eenvoudig gezegd komt het hierop neer: ze zijn nog makkelijker te installeren, het warmwatercomfort is nog hoger én ze zijn nog eenvoudiger in het gebruik. Wat dat concreet betekent voor de belangrijkste eigenschappen van deze nieuwe generatie ketels, leest u in deze brochure. Wilt u alleen een cv-ketel? Of heeft u ook behoefte aan warmwatercomfort? En hoe zit het met de schoorsteenaansluiting in uw huis? Allemaal vragen waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe ketel. Bij Vaillant zijn we er ons goed van bewust dat u alleen maar tevreden bent met een ketel die precies aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Daarom stonden bij de ontwikkeling van deze ketels telkens de wensen van de gebruiker centraal. Verder vindt u een overzicht van de modellen waaruit u kan kiezen. Ze hebben stuk voor stuk hun specifieke troeven, maar één ding is zeker: alle gaswandketels van Vaillant bieden u exclusieve warmte, altijd en overal. Het zijn hoogkwalitatieve gaswandketels die op het vlak van zuinigheid, duurzaamheid, kwaliteit, compactheid en comfort hun gelijke niet kennen. Kijkt u maar even mee.

4 De turbotec plus en de atmotec plus elektronische druksensor Grenzeloos comfort, altijd en overal U weet ondertussen al dat we bij Vaillant met minder dan topkwaliteit geen genoegen nemen. Maar wat betekent dat nu concreet voor onze gaswandketels? Een overzicht van de voornaamste troeven: 1. Moderne technologie voor nog meer gemak Van een autoriteit als Vaillant mag u eersteklastechnologie verwachten. Die technologie is er niet zomaar: ze is er om u het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze gaswand ketels vertonen dus heel wat hoogtechnologische details, waardoor deze ketels extra makkelijk te bedienen en te onderhouden zijn. Een voorbeeld: alle gaswandketels zijn uitgerust met een verlicht display dat u makkelijk kunt aflezen en interpreteren, zelfs zonder handleiding. U kan er zeker van zijn: zodra uw ketel is geïnstalleerd, zorgt hij verder voor zichzelf. Zowel de automatische pomp als de driewegkraan zijn voorzien van een antiblokkeersysteem. En natuurlijk beschikken deze wandketels ook over een antivriesbeveiliging, zowel water- als luchtzijdig. Zo zal bij vorstgevaar, of als u er niet bent, uw ketel éénmaal per dag in werking gesteld worden om eventuele problemen te vermijden. De ketels zijn ook standaard uitgerust met een aantal voelers die constant de werking van de ketel opvolgen. De elektronische druksensor bijvoorbeeld meet voortdurend de druk in de installatie. Zodra de druk daalt, geeft hij dit weer op het digitaal display van het toestel. Als de druk blijft dalen en er gevaar dreigt voor de installatie, wordt de ketel uitgeschakeld om verdere schade te voorkomen. Leeft u met hart en ziel in de 21ste eeuw? Bent u drukbezet en vaak van huis weg? Geen nood. Uw Vaillant ketel slaagt er prima in om voor zichzelf te zorgen. En ook voor uw huis.

5 mantel uit 3 delen primaire warmtewisselaar 2. Geen hoekje is te klein Toegegeven, in een klimaat als het onze kan u niet zonder cv-ketel. Maar is het dan niet extra leuk om te weten dat de gaswandketels van Vaillant zo compact en elegant zijn, dat ze in elk interieur passen? U heeft zelfs geen ruimte aan de zijkanten nodig, de mantel bestaat uit 3 delen (een voorkant en twee zijkanten) en is zeer eenvoudig te demonteren. Verder zijn alle onderdelen zeer overzichtelijk in de ketel ingebouwd en vooraan te demonteren voor een onderhoud of herstelling. Ook in een woonruimte of de keuken past deze ketel prima met zijn modern design: kijkt u maar even naar de stralende glimlach in het design Op Vaillant kan u bouwen Als u kiest voor Vaillant, kiest u voor kwaliteit. De turbotec plus en de atmotec plus beantwoorden perfect aan de hoge kwaliteitseisen die Vaillant vooropstelt. Het zijn toestellen met een hoog rendement en HR+-label. Ze zijn ook modulerend, wat wil zeggen dat ze zich moeiteloos aanpassen aan de warmtevraag in uw woning en zo alle energie optimaal benutten. De ketels zijn ook uitgerust met een automatische pomp, waarvan de snelheid automatisch aangepast wordt aan de werking van de ketel en indien mogelijk op lagere snelheid gaat werken. Daardoor zal de ketel ook minder elektriciteit verbruiken, wat nog een extra besparing betekent. Maar ook alle onderdelen zijn gemaakt uit de beste materialen: makkelijk te onderhouden, zuinig, gebruiksvriendelijk, duurzaam en milieuvriendelijk. Om de onderdelen, die door de verbrandingswarmte aangetast kunnen worden, extra te beschermen ontwikkelde Vaillant bovendien een speciale laklaag: SUPRAL. Dit is een milieuvriendelijk product dat de gevoelige onderdelen perfect tegen corrosie beschermt. Het resultaat? Een aanzienlijk langere levensduur, een forse besparing op onderhoud en een minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

6 uitgebreid gamma rookafvoersystemen 4. Atmo of turbo? Maak uw keuze! - Beschikt uw huis over een goed functionerende, perfect gedimensioneerde schoorsteen? Dan is de atmotec plus een voor de hand liggende keuze. - Bent u aan het bouwen? Heeft u een oud huis met een slecht werkende schoorsteen? Dan kiest u voor de turbotec plus. Extra makkelijk, omdat deze ketels niet op een schoorsteen moeten aangesloten worden. De rookgassen worden simpelweg afgevoerd via het dak of een buitenmuur door middel van een afvoerkanaal. Een aanvoerkanaal zorgt op zijn beurt voor de aanvoer van verse lucht die nodig is voor de verbranding. Hierdoor wint u heel wat flexibiliteit en veiligheid. Zeker als u weet dat een afstand tot meer dan 15 meter tot het dak of een buitenmuur mogelijk is! De gaswandketels van Vaillant bestaan met (atmo) en zonder (turbo) schoorsteenaansluiting. Beide types zijn verkrijgbaar in solo (VU) of combi (VUW)-uitvoering. De keuze is aan u! De turbotec plus biedt heel wat installatiemogelijkheden.

7 turbotec plus VUW

8 Kies voor het warmwatercomfort dat bij atmotec plus of turbotec plus VUW + VIH 70 CK aquasensor Naar welk warmwatercomfort bent u op zoek? Bekijk hier de mogelijkheden van onze verschillende types: turbotec plus VU of VUW en atmotec plus VU of VUW: Kan het bad niet snel genoeg vollopen naar uw zin? Wil u s ochtends graag allemaal een douche nemen? Heeft u een klein of een groot gezin? Afhankelijk van uw verlangens en wensen heeft u de keuze tussen de volgende mogelijkheden: De turbotec plus en atmotec plus VUW zijn combiketels die zowel verwarming als warm water leveren. U spaart er plaats mee uit en kan altijd rekenen op warm water. De productie van warm water werkt in dit geval volgens het doorstroomprincipe. Dit model garandeert een optimaal warmwatercomfort dankzij het ingebouwde AquaComfort-systeem. Dit exclusief systeem combineert een warme start (onmiddellijk warm water dankzij een kleine voorraad die op temperatuur gehouden wordt) met de aquasensor. De aquasensor zorgt ervoor dat een constante, gevraagde, temperatuur verkregen wordt, ook bij een variabel debiet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over plotse temperatuurschommelingen en kan deze ketels moeiteloos gebruiken met thermostatische kranen of spaarkranen. Het warmwaterdebiet aan de kraan met een combi-ketel VUW, is afhankelijk van het vermogen van deze ketel. Dit betekent dat hoe hoger het vermogen, hoe hoger het debiet. De turbotec plus VUW 362 biedt een antwoord op de groeiende vraag van onze klanten naar warmwatercomfort, wanneer ze op zoek gaan naar een verwarmingsketel. De turbotec plus VUW 362 is een combi ketel die u een optimaal comfort biedt: voor verwarming en de warmwaterproductie heeft hij een vermogen van 36 kw. Uw voordeel? Met deze combiketel kan u meerdere aftappunten tegelijk bedienen (wat niet kan met de VUW 242 en 282) en beschikt u over een zeer hoog warmwaterdebiet (zie technische eigenschappen). U kan dus met volle teugen genieten! De turbotec plus en atmotec plus VU of soloversie zijn verwarmingsketels (verwarming alleen), die u moeiteloos kan combineren met een warmwaterboiler VIH. De boiler wordt dan opgewarmd en op temperatuur gehouden door de verwarmingsketel. Om de combinatie met de boiler extra eenvoudig te maken zijn er standaard in de ketel al een driewegkraan en een bypass voorzien. Dit is dus niet extern aan de ketel nodig. U bespaart hierdoor zowel kosten als plaats. De ketel-boiler combinatie biedt een exclusief warmwatercomfort en zorgt ervoor dat u op verschillende aftappunten (zoals meerdere badkamers) tegelijkertijd over warm water beschikt. Hier geldt het volgende principe: hoe hoger het vermogen van de verwarmingsketel (24, 28 of 36 kw), hoe groter en krachtiger de boiler (VIH) die ermee gecombineerd kan worden.

9 u en uw woning past! atmotec plus en turbotec plus Naam atmotec plus turbotec plus atmotec plus + VIH turbotec plus + VIH Type combi solo + boiler (VIH) VUW 240 VUW 242 VUW 242 VUW 282 VUW 362 VU 280 VU 282 VU 240 VU 242 VU 362 Warmwatercomfort in - keuken douche bad Mogelijkheid om op meerdere plaatsen warm water af te tappen zonder dat u onder een koude douche staat Warmwaterhoeveelheid (krachtige straal, is ook afhankelijk van de leidingen en de kraan) Gebruik van douchetempels, - cabines en massagedouches Langere douchetijden = mate van comfort

10 Eenvoudig te regelen De turbotec plus en de atmotec plus bieden heel wat verschillende mogelijkheden. Met de eenvoudig te bedienen regeling en comfortabele verwarmingsprogramma s regelt u de warmte en de warmwaterproductie naar wens. Gemakkelijk en zonder kopzorgen! De nieuwe generatie gaswandketels atmotec plus en turbotec plus kunnen met de nieuwste thermostaten en regelaars van Vaillant gecombineerd worden, de e-bus thermostaten. Belangrijkste voordeel van deze generatie thermostaten is dat er na verbinding met de ketel een twee-richtingscommunicatie gebeurt: dus van de thermostaat naar de ketel, maar ook van de ketel naar de thermostaat. Alle status-, storings-, fout- en andere codes, die op het keteldisplay weergegeven worden, verschijnen dus eveneens op de thermostaatdisplay. Als het display van de ketel meldt dat ketel onderhouden moet worden, geeft ook het display van de thermostaat dezelfde boodschap. U merkt dus onmiddellijk als er iets gebeurt. Weersafhankelijke regeling Een intelligente verwarming weet wanneer het buiten kouder wordt. Hiervoor kunt u de turbotec plus en de atmotec plus uitrusten met de weersafhankelijke regeling calormatic VRC 430. Deze past de temperatuur in de installatie aan in functie van de buitentemperatuur en dit voor één of 2 verschillende verwarmingskringen. Resultaat is een optimaal warmtecomfort met minimaal verbruik.

11 Comfort op maat Laat uw kamertemperatuur regelen! Met de digitale kamerthermostaat VRT 50 (e-bus) regelt u op een zeer eenvoudige manier de verwarming in functie van de temperatuur in de woonkamer. Met de thermostaat calormatic VRT 360 (e-bus) en VRT 330 regelt u de verwarming en de warmwaterproductie in functie van de temperatuur en de tijd via het ingebouwde dag- of weekprogramma. Met de calormatic VRT 360f kan u de ketel volledig draadloos bedienen! Dit systeem is uitgerust met een ontvanger in de ketel en een zender die u zonder draadaansluiting op de muur in bv. de woonkamer kan hangen. vrnetdialog: De toekomst begint nu! Met het communicatiesysteem via internet vrnetdialog van Vaillant kunt u via uw computer de instellin gen van uw verwarming naar wens aan passen. Bovendien kunnen eventuele storingen via het internet op afstand opgespoord én verholpen worden. Deze gaswand ketels kunnen perfect met de vrnetdialog gecombineerd worden en zijn daardoor ook klaar voor toekomstige comforteisen.

12 De kwaliteit van Vaillant altijd meer dan u verwacht Kwaliteit gaat bij Vaillant veel verder dan het toestel alleen. Heel onze dienstverlening staat in het teken van onze klanten: De service van Vaillant houdt niet op nadat uw toestel is geïnstalleerd. Integendeel. Onze hoogopgeleide medewerkers staan dagelijks ter beschik king om de installateurs bij te scholen en bij te staan bij de installatie, het onderhoud of de herstelling. U kan ook rekenen op een goed georganiseerde dienst-na-verkoop met regionale techniekers. Vaillant garandeert bovendien dat wisselstukken tot 10 jaar na het stopzetten van de productie van een bepaald type toestel verder geproduceerd worden. Kwaliteit betekent ook volledigheid. Daarom heeft Vaillant in de loop der jaren een totaalaanbod opgebouwd waaruit u maar hoeft te kiezen. Misschien bent u wel op zoek naar een kamerthermostaat of een weersafhankelijke regeling. Ook daarvoor kan u bij Vaillant terecht. Wist u bijvoorbeeld dat u een weersafhankelijke regelaar kan laten inbouwen op het bedieningsbord of op de wand van uw ketel? Zo kan u uw ketel ook regelen vanuit de woonkamer! U merkt het: Vaillant heeft alles in huis om u het leven zo comfortabel mogelijk te maken!

13 Kies de regeling die bij u en uw ketel past Kamerthermostaat Weersafhankelijke regeling Beschikbare types VRT 50 calormatic VRT 330 calormatic VRT 360 calormatic VRT 360f calormatic VRT 392 calormatic VRC 430 e-bus Aan/uit regeling via instelknop zonder klok Met digitale klok Modulerend of alles / niets Sanitaire programmatie Draadloos (met zender/ontvanger) Dag- of weekprogrammatie Regeling 1 of 2 CV kringen (radiatoren en/of vloerverwarming) en 1 sanitaire kring

14 Technische eigenschappen Type Schoorsteenaansluiting of gesloten met ingebouwde ventilator atmotec plus schoorsteenaansluiting combi solo VUW 240 VUW 280 VU 240 VU 280 Vermogen kw Vermogenbereik kw 9, ,9-28 9, ,9-28 Warmwaterdebiet* l/min 13,8 16,1 - - Aansluiting gas 3/4 3/4 3/4 3/4 Aansluiting sanitair mm Aansluiting verwarming mm Aansluiting schoorsteen mm Aansluiting rookgasafvoer** mm Hoogte/breedte/diepte mm 800/440/ /440/ /440/ /440/346 Welke boiler past bij u en uw solo-gaswandketel VU? Voor de warmwaterproductie kan u uw VU- gaswandketel combineren met een warmwaterboiler VIH. Deze boiler wordt dan op de ketel aangesloten en erdoor opgewarmd. Voor het perfecte warmwatercomfort! hangend wordt naast de ketel aan de muur geïnstalleerd staand wordt onder de ketel geïnstalleerd Type VIH 70 CK VIH 120 CR VIH 150 CR VIH 200 CR Inhoud boiler liter Vermogen kw Debiet in continu l/uur Hoogte/breedte/ diepte mm 800/440/ /Ø /Ø /Ø 600 Aansluiting ketel 3/ Aansluiting sanitair 3/4 3/4 3/4 3/4

15 turbotec plus gesloten type combi solo VUW 242 VUW 282 VUW 362 VU 242 VU 282 VU ,1-24 9, ,6-36 8,1-24 9, , ,8 16,1 21, /4 3/4 3/4 3/4 3/4 3/ /100 60/100 60/100 60/100 60/100 60/ /440/ /440/ /440/ /440/ /440/ /440/346 * warmwaterdebiet = aantal liter warm water (bij een temperatuursverhoging van 25 C) per minuut ** Standaard is een concentrisch systeem (afvoerkanaal en aanvoerkanaal in elkaar) van Ø 60/100 voorzien waarmee een afstand van maximaal 4,5 meter (+ 1 bocht) voor 24 kw, 3,3 meter (+ 1 bocht) voor 28 kw en 3 meter (+ 1 bocht) voor 36 kw tussen het toestel en de muur of het dak overbrugd kan worden. Indien deze afstand niet volstaat kan met behulp van een adaptor overgegaan worden naar een concentrisch systeem van Ø 80/125 of excentrisch systeem van Ø 80/80 (aan- en afvoerkanaal gescheiden) waarmee er een afstand van maximaal 28 meter (+ 2 bochten) (24 kw), 20 meter (+ 2 bochten) (28 en 36 kw) tussen het toestel en de muur of het dak overbrugd worden. Raadpleeg uw installateur voor de mogelijkheden in uw woning.

16 Uw Vaillant installateur

Atmosferische gaswandketels. Waarom Vaillant? Omdat we comfort bieden in elke situatie.

Atmosferische gaswandketels. Waarom Vaillant? Omdat we comfort bieden in elke situatie. Atmosferische gaswandketels Waarom Vaillant? Omdat we comfort bieden in elke situatie. atmotec plus turbotec plus Waarom een atmosferische gaswandketel Omdat 135 jaar ervaring telt! Sinds meer dan 135

Nadere informatie

Atmosferische gaswandketels. Vaillant biedt het beste comfort. in elke situatie

Atmosferische gaswandketels. Vaillant biedt het beste comfort. in elke situatie Atmosferische gaswandketels Vaillant biedt het beste comfort in elke situatie atmotec plus atmotec pro Waarom een atmosfe Omdat 140 jaar 140 jaar van efficiëntie en duurzaamheid Sinds meer dan 140 jaar

Nadere informatie

Uw Vaillant installateur:

Uw Vaillant installateur: Uw Vaillant installateur: ecotec plus NL 10/2008 Condensatiewandketels ecotec plus Vaillant ziet het groen Al meer dan 130 jaar zet Vaillant alles op alles om het haar klanten behaaglijk warm te maken.

Nadere informatie

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben.

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. Condensatiewandketels op gas Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. ecotec plus ecotec exclusiv Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen

Nadere informatie

kies een badverwarmer op gas van Vaillant.

kies een badverwarmer op gas van Vaillant. Badverwarmers op gas Uw warmwatercomfort is belangrijk, kies een badverwarmer op gas van Vaillant. atmomag XZ atmomag GX turbomag Een badverwarmer van Vaillant 140 jaar ervaring inclusief Sinds meer dan

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben Condensatiewandketels op gas Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben ecotec plus ecotec exclusiv Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben.

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. Condensatiewandketels op gas Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. ecotec plus ecotec exclusiv Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.12.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Condensatievloerketel op gas. ecovit

Condensatievloerketel op gas. ecovit Condensatievloerketel op gas ecovit Treed binnen in een nieuw tijdperk! Winterse warmte associëren we met gezelligheid en comfort. Met recht en reden: is het geen heerlijk gevoel om zeker in een land als

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Condensatievloerketel op gas. Waarom Vaillant? Omdat robuustheid en zuinige technologie hand in hand gaan. ecovit exclusiv

Condensatievloerketel op gas. Waarom Vaillant? Omdat robuustheid en zuinige technologie hand in hand gaan. ecovit exclusiv Condensatievloerketel op gas Waarom Vaillant? Omdat robuustheid en zuinige technologie hand in hand gaan. ecovit exclusiv Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen op Sinds meer dan

Nadere informatie

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water Omdat je van warmte houdt! All-in-one topcomfor t De is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming en warm water. Uniek aan de Aquanta is de snelheid waarmee hij continu een eindeloze hoeveelheid

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-09 - 2014

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-09 - 2014 HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01-09 - 2014 Het goede gevoel, het juiste te doen. Verwarming Koeling Duurzame energie Hoog rendement Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke

Nadere informatie

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Naneo CONDENSERENDE GASWANDKETEL EASYLIFE De essentie van condensatie >> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning.

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning. WARM WATER BOILERS BADVERWARMERS WARM WATER Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel of badverwarmer, da s Bulex! Al 75

Nadere informatie

Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel

Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel Vertrouw op de helderheid van Vaillant Op welk merk kunt u beter vertrouwen dan op de grootste HR-fabrikant van Europa? Dat geldt niet alleen voor

Nadere informatie

Nefit EcomLine Classic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit EcomLine Classic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit EcomLine Classic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm De absolute zekerheid van Nefit Wat verwacht u van een verwarmingsketel? Dat hij het gewoon altijd doet! Dat hij altijd zorgt voor een lekker

Nadere informatie

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit Economy VR-ketels Nefit houdt Nederland warm Meer plezier van warmte en warm water Nefit ModuLine-thermostaten De Nefit Economy kan alleen moduleren op ruimtetemperatuur in combinatie met een ModuLinekamerthermostaat.

Nadere informatie

Robuustheid en zuinige technologie gaan hand in hand

Robuustheid en zuinige technologie gaan hand in hand Condensatievloerketel op gas Robuustheid en zuinige technologie gaan hand in hand met de condensatievloerketel op gas ecovit exclusiv. ecovit exclusiv Waarom een conden sa Omdat u zeer veel ku 140 jaar

Nadere informatie

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet Vaillant Geysers Betrouwbaarder bestaat niet 01.01.2012 efficiënt comfort Warm water waar u wilt Bent u op zoek naar een geiser waarop u altijd kunt rekenen? Een degelijk toestel dat u warm water geeft

Nadere informatie

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Remeha Aquanta De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Altijd en overal snel een royale hoeveelheid warm water Remeha Aquanta De Remeha Aquanta is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich.

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich. ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE Twineo C O N D E N S E R E N D E V L O E R G A S K E T E L EASYLIFE Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water

Nadere informatie

Warm Water. Badverwarmers Boilers

Warm Water. Badverwarmers Boilers Warm Water Badverwarmers Boilers Bulex voor al uw warm water en verwarmingsbehoeften Meer dan 75 jaar ervaring en toewijding aan de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en buitengewone duurzaamheid hebben

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

Initia Plus HTE Condenserende gaswandketel

Initia Plus HTE Condenserende gaswandketel Initia Plus HTE Condenserende gaswandketel Eenvoud en prestaties : Zowel voor nieuwbouw als voor vervanging Het nieuwe gamma condenserende gasketels, Initia Plus, is speciaal ontworpen voor nieuwbouw en

Nadere informatie

Gaswandketels HR + en HR TOP. Technologie, comfort en een zalige warmte...

Gaswandketels HR + en HR TOP. Technologie, comfort en een zalige warmte... Gaswandketels HR + en HR TOP Technologie, comfort en een zalige warmte... Themacondens F 37/50 75 jaar al is Bulex hét Belgische merk in verwarming, warm water en ventilatie. In die tijd hebben we een

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel

Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel Vaillant thermostaten Zo haalt u nog meer uit uw cv-ketel Vertrouw op de helderheid van Vaillant Op welk merk kunt u beter vertrouwen dan op de grootste HR-fabrikant van Europa? Dat geldt niet alleen voor

Nadere informatie

een geschikte condensatieketel.

een geschikte condensatieketel. Condensatiewandketels op gas Voor elke woning een geschikte condensatieketel. 5 JAAR GARANTIE ecotec plus Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen op 140 jaar van efficiëntie en

Nadere informatie

geotherm 3 kw warmtepomp

geotherm 3 kw warmtepomp geotherm 3 kw warmtepomp Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met de geotherm 3 kw warmtepomp

Nadere informatie

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben.

Condensatiewandketels op gas. Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. Condensatiewandketels op gas Waarom Vaillant? Omdat we voor elke woning een geschikte condensatieketel hebben. ecotec plus ecotec exclusiv Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels Meer wooncomfort en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel voltalimburg.nl/cvketels Wist u dat... De nieuwste HR-ketels slim gebruik maken van restwarmte en daardoor al een rendement hebben dat

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt Itho Daalderop Condenserende cv-ketels comfortabel & efficiënt Cube One - Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu - Hoogste tapwaterrendement - Intelligente comfortregeling - Geschikt voor

Nadere informatie

Quinta. 25/30s en 28/35c. Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater

Quinta. 25/30s en 28/35c. Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater Quinta 25/30s en 28/35c Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater Intelligente alleskunners voor betrouwbare warmtelevering Remeha Quinta 25/ De Remeha Quinta 25/30s en Quinta 28/35c zijn

Nadere informatie

ecotec plus hr-ketel De ideale partner van vsmart 01-09-2015 Het goede gevoel, het juiste te doen.

ecotec plus hr-ketel De ideale partner van vsmart 01-09-2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. ecotec plus hr-ketel De ideale partner van vsmart 01-09-2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. ecotec plus hr-ketel De ideale partner van vsmart Betrouwbaar De ecotec plus is het resultaat van ruim

Nadere informatie

Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold. Klein van stuk groots in prestaties

Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold. Klein van stuk groots in prestaties Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold Klein van stuk groots in prestaties Wist u dat een condenserende gaswandketel zo klein, zo stil en zuinig kan zijn? Remeha Avanta De Remeha Avanta Plus is een zeer

Nadere informatie

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort!

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort! Remeha Avanta Platinum Plus Het hoogste cijfer voor comfort! Comfortabele warmte en royale hoeveelheden warm water Remeha Avanta Plat De Remeha Avanta Platinum Plus is de nieuwste condenserende gaswandketel

Nadere informatie

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl 884.347-06 Intergas Kombi Kompakt HRE Nieuw!

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design zonnesystemen HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Modulens O CONDENSERENDE STAANDE STOOKOLIEKETEL ADVANCE Hoogwaardige stookolietechnologie >> >> >> Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Warmtekrachtkoppeling Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Waarom ecopower? Eenvoudigweg omdat het de moeite waard is! Bij een traditionele productie van energie

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s en 28c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte CV-ketel ooit Supersnel warmte en volop warm water De Remeha Calenta: de meest doordachte CV-ketel ooit. Een hypermoderne,

Nadere informatie

3, 4 en 5. Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water

3, 4 en 5.  Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water 3, 4 en 5 Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water Het CW3 model (Gaskeur CW3) heeft een maximaal cv-vermogen van 21,6 kw en levert 10 liter warm water van 40 C per minuut. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde

Nadere informatie

HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC

HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC made in Belgium With the future in mind HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC Condenserende gasketel met dubbele functie HeatMaster condensatie op CV HeatMaster condensatie op CV en sanitair

Nadere informatie

GRATIS CV-ketel check!

GRATIS CV-ketel check! SANITAIR PROFITEER NU VAN EXTRA JUBILEUMKORTING! De nieuwe Aqua-Max cv-ketel voor maximaal comfort GRATIS CV-ketel check! VERWARMING Super compact formaat; Voorzien van bijvulknop. Lees meer op pagina

Nadere informatie

THISION. Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw

THISION. Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw THISION Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw THISION... gaswandketels, kwaliteit waarop je kunt vertrouwen Alles voor een zorgeloze toekomst. De THISION van ELCO overtuigt door zijn innovatieve

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

GRATIS CV-ketel check!

GRATIS CV-ketel check! SANITAIR PROFITEER NU VAN EXTRA JUBILEUMKORTING! Daalderop Combipact cv-ketel inclusief installatie GRATIS CV-ketel check! VERWARMING Standaard met 2e cv-circuit; Kijk voor meer informatie en de installatievoorwaarden

Nadere informatie

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex!

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! ZON Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! Al 75 jaar staat Bulex er voor in dat u niet in de kou staat.

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

Nefit TopLine Compact HR-ketels. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. TopLine Compact HR-ketels

Nefit TopLine Compact HR-ketels. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. TopLine Compact HR-ketels Nefit TopLine Compact HR-ketels N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m TopLine Compact HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht

Nadere informatie

elidens elidens elidens HIGH TECH CONDENSATIE Ecologie: De verbruikte energie: Comfort: UITSTEKENDE PRESTATIES HET ASSORTIMENT

elidens elidens elidens HIGH TECH CONDENSATIE Ecologie: De verbruikte energie: Comfort: UITSTEKENDE PRESTATIES HET ASSORTIMENT DTG 130 DTG 1300 / B 150 DTG 1300 / H 150 uitgerust met: circulatiepomp DTG 1300 /V 130 DTG 1300-35 BA 150 ddhgmb8111000 d50202_n.indd 1 D E 5 I N NOVATI EVE P U NTE N VA N D E E LI D E N S Combineerbaar

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s, 28c, 35s en 40c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte cv-ketel ooit Supersnel warmte en volop wa De Remeha Calenta: de meest doordachte cv-ketel ooit. Een

Nadere informatie

Overzichtsfolder. Waarom Vaillant? Omdat Vaillant een oplossing heeft voor elk type woning. energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen

Overzichtsfolder. Waarom Vaillant? Omdat Vaillant een oplossing heeft voor elk type woning. energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen Overzichtsfolder Waarom Vaillant? Omdat Vaillant een oplossing heeft voor elk type woning energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen Welk systeem van Vaillant is geschikt voo Ons antwoord op zes belangrijke

Nadere informatie

Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis

Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Aquanta De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Altijd en overal snel een royale hoeveelheid warm water Remeha Aquanta De Remeha Aquanta is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming en warm

Nadere informatie

ecotechnologie Efficiënt, betrouwbaar én eenvoudig te installeren

ecotechnologie Efficiënt, betrouwbaar én eenvoudig te installeren ecotechnologie Efficiënt, betrouwbaar én eenvoudig te installeren ecotec plus Gegarandeerd rendement De ecotec plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle CW-klassen. Technologie

Nadere informatie

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE een huis vol rendabele warmte De ideale combiketel bestaat De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig

Nadere informatie

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE De uitstekend voor renovatie geschikte verwarmingsketels bieden u het 0/L 0/V stookolie met de Eco-NOx, die speciaal ontwikkeld is om bij tot de bescherming van het milieu. 0/L 0/V De verwarmingsketels,

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid degelijk en zuinig Zorgeloos comfort Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze: doordachte

Nadere informatie

Betaalbare, Duitse kwaliteit

Betaalbare, Duitse kwaliteit Condensatiewandketels op gas ecotec pure Betaalbare, Duitse kwaliteit ecotec pure Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Waarom een hr-ketel van Vaillant? Omdat u zeer veel kunt besparen op uw energieverbruik.

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De Remeha Avanta-serie

Nadere informatie

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s, 28c, 35s en 40c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte cv-ketel ooit Supersnel warmte en volop wa De Remeha Calenta: de meest doordachte cv-ketel ooit. Een

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch.

Nadere informatie

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit ProLine HR-ketels Nefit houdt Nederland warm Nefit ProLine HR-ketels 1 Slimme Airclon cycloonontluchter: minimaliseert ruis in cv-leidingen 2 3 4 5 6 7 8 9 Slimme gloeiontsteking: de ketel start

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 / CW5 / CW6 De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort Calenta CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 Calenta CW5 Calenta CW6 Belastingregeling modulerend of aan/uit modulerend

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. www.pletteinstallaties.nl. De meest doordachte cv-ketel ooit / /

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. www.pletteinstallaties.nl. De meest doordachte cv-ketel ooit / / 1 Calenta / / De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort. 2 Calenta / / Calenta Calenta Calenta Belastingregeling MODULEREND OF AAN/UIT MODULEREND OF AAN/UIT MODULEREND OF AAN/UIT

Nadere informatie

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt De meest solide HR-ketel allertijden Solide keuze Een nieuwe cv-ketel kopen. Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is. Want zodra u zich begint

Nadere informatie

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden >>Intergas Kombi Kompakt HRE Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl >>Betrouwbaar in

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt De meest solide HR-ketel allertijden Solide keuze Een nieuwe cv-ketel kopen. Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is. Want zodra u zich begint

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators Tzerra Het grootste comfort in het kleinste hoekje Nieuw Perfect geregeld met Remeha isense of qsense De slimme Remeha isense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. Als de ketel

Nadere informatie

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit ProLine HR-ketels Nefit houdt Nederland warm Nefit ProLine HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de

Nadere informatie

hoe uw ketel kiezen? 363 L 344 L 288 L KIT L KIT L KIT L KIT 100 KIT 75 KIT L 119 L THERMOMASTER F 28 E

hoe uw ketel kiezen? 363 L 344 L 288 L KIT L KIT L KIT L KIT 100 KIT 75 KIT L 119 L THERMOMASTER F 28 E hoe uw ketel kiezen? 400 L Bepaal het te verwarmen oppervlak van uw woning (zonder garage, kelder, zolder...) TECHNISCHE KENMERKEN SANITAIR COMFORT 350 L 300 L 250 L 200 L 150 L 100 L 50 L Liters in 10

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

gratis wireless douche speaker * bij elk systeem brötje bgb en bob actie voor de professional 1/10/17-22/12/17

gratis wireless douche speaker * bij elk systeem brötje bgb en bob actie voor de professional 1/10/17-22/12/17 gratis wireless douche speaker * bij elk systeem brötje bgb en bob actie voor de professional 1/10/17-22/12/17 Aquatunes Spatwaterdichte hi-fi luidspreker Universele douchestang houder & docking Bluetooth

Nadere informatie

nergiebespaar Concept

nergiebespaar Concept nergiebespaar Concept Totaalpakket - Warmtepomp Zonneboiler CV-ketel Iets meer investeren, veel meer besparen: Zeer hoge energiebesparing! Zeer hoge subsidie! Zeer veel comfort! Waarom duurzaam? Drie redenen

Nadere informatie

66 [ PRIJSLIJST BULEX 2015/2 ]

66 [ PRIJSLIJST BULEX 2015/2 ] 66 [ PRIJSLIJST BULEX 2015/2 ] Regelingen ELEKTRONISCHE REGELINGEN (ebus & ON/OFF) EXAMASTER (COLLECTIEF & INDIVIDUEEL) T-BOX [ PRIJSLIJST BULEX 2015/2 ] 67 Elektronische regelingen Modulerende ebus kamerthermostaten

Nadere informatie

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm. Nefit ProLine HR-ketels

Nefit ProLine HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm. Nefit ProLine HR-ketels Nefit ProLine HR-ketels Nefit houdt Nederland warm Nefit ProLine HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de

Nadere informatie

D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT

D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT Combifort en Combiconnect De Veelzijdigste cv-ketels met het beste comfort D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT U N I E K E K

Nadere informatie

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE revolutionair design Een aanwinst voor elk interieur In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit

Nadere informatie

Condensatieketels met ingebouwde (zonne)boiler. Zuinigheid en comfort bestaat ook in een compacte oplossing.

Condensatieketels met ingebouwde (zonne)boiler. Zuinigheid en comfort bestaat ook in een compacte oplossing. Condensatieketels met ingebouwde (zonne)boiler Zuinigheid en comfort bestaat ook in een compacte oplossing. ecocompact aurocompact Waarom een condensatieketel van Omdat u zeer veel kunt besparen op 140

Nadere informatie

Adviesprijzen. Nefit cv-ketels, cv-boilers en toebehoren. Januari 2007. Nefit houdt Nederland warm

Adviesprijzen. Nefit cv-ketels, cv-boilers en toebehoren. Januari 2007. Nefit houdt Nederland warm Adviesprijzen Januari 2007 Nefit cv-ketels, s en toebehoren Nefit houdt Nederland warm BEPAAL UW NEFIT COMFORT SYSTEEM, INCLUSIEF DE PAKKETAANBIEDING Voor wie de hoogste eisen stelt aan wooncomfort, is

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 / CW5 / CW6 De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort De meest doordachte cv-ketel ooit Hypermodern en zeer energiezuinig De Remeha Calenta is de meest doordachte

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

een geschikte condensatieketel.

een geschikte condensatieketel. Condensatiewandketels op gas Voor elke woning een geschikte condensatieketel. 5 JAAR GARANTIE ecotec exclusive ecotec plus Waarom een 140 jaar van efficiëntie en duurzaamheid Sinds meer dan 140 jaar ontwikkelt

Nadere informatie