COMPETITIEBOEKJE. SEIZOEN 2014/2015 DEEL 1 (najaar 2014) - jeugd en senioren -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMPETITIEBOEKJE. SEIZOEN 2014/2015 DEEL 1 (najaar 2014) - jeugd en senioren -"

Transcriptie

1 COMPETITIEBOEKJE SEIZOEN 2014/2015 DEEL 1 (najaar 2014) - jeugd en senioren -

2 Beste allemaal, In dit competitieboekje vinden jullie alle informatie omtrent de competitie, seizoen 2014/2015 deel 1 (najaar 2014). Achtereenvolgens zijn in dit boekje te vinden: - Informatie over (gedrags)regels tijdens wedstrijden; - Teamsamenstelling senioren inclusief persoonlijke gegevens teamleden; - Competitieprogramma s per seniorenteam; - Instructie jeugdcompetitie; - Teamsamenstelling jeugd inclusief persoonlijke gegevens teamleden; - Uitvalschema jeugdteams; - Vervoerschema jeugdteams; - Competitieprogramma s per jeugdteam; Wij wensen alle spelers, coaches, begeleiders en ouders een pleziervol seizoen. Sportieve groet, De technische commissie.

3 Algemene gedragsregels Graag aandacht voor onderstaande regels: - Spelers dienen de tegenstander en de beslissingen van de scheidsrechter te respecteren. - Spelers dienen respect te hebben voor zijn/haar eigen medespelers en/of begeleider/coach. Hierbij hoort ook het volgen van wedstrijden van teamgenoten in de speelzaal. - Spelers dienen zich absoluut niet te misdragen tijdens en rondom de wedstrijden. Daarnaast hoort bij wedstrijden zeker ook nog het sociale aspect. Dit houdt o.a. in: - het met elkaar opbouwen van de speelzaal en na afloop van de wedstrijden het opruimen van de speelzaal; - het ontvangen, als een ware gastheer, van de tegenstander; - Neem na afloop van de wedstrijd even de tijd om met de tegenstanders nog wat te drinken; Zorg ervoor dat hierbij het respect voor de vrijwillige en hardwerkende barmedewerkers niet wordt vergeten. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze zogeheten gedragsregels worden nageleefd en dat we in een gezellige en sportieve atmosfeer kunnen sporten. Clubkleding Tijdens de wedstrijden is het dragen van clubkleding (competitieshirt i.c.m. korte zwarte sportbroek) verplicht. Degenen die nog niet in het bezit zijn van clubkleding kunnen deze kleding tegen betaling verkrijgen bij onze materialenman (Peter Schraven) of bij onze trainers. Spelerspas In principe moet elke competitiespeler(ster) bij elke wedstrijd zijn/haar spelerspas met bondsnummer kunnen tonen. Zorg er dan ook voor dat je deze altijd bij je hebt. Mocht je geen spelerspas hebben dan dien je op het wedstrijdformulier je handtekening te zetten op de plaats van het bondsnummer. Neem ook even contact op met de ledenadministratie om te melden dat je nog geen spelerspas hebt. Invullen wedstrijdformulieren senioren Alleen de thuisspelende club vult de formulieren in en wel in drievoud. Het originele exemplaar dient ingevuld te worden met zwarte of blauwe ballpoint, terwijl de afdrukken automatisch verkregen worden. Het originele formulier en de kopieën moeten eensluidend zijn. Bij thuiswedstrijden moet het originele en het derde formulier worden ingeleverd. Het tweede formulier moet aan de tegenstander gegeven worden. Bij uitwedstrijden moet alleen het tweede formulier worden ingeleverd. Deze krijg je dus van je tegenstander.

4 De aanvoerder/begeleider dient er op toe te zien dat indien een speler/speelster geen bondskaart bij zich heeft, de speler/speelster wel een handtekening op het formulieren zet. Niet alleen de achternaam, ook de voorletters van de speler/speelster moeten vermeld worden. Op ieder wedstrijdformulier dient het wedstrijdnummer aanwezig te zijn. Dit nummer kan men vinden in het competitieprogramma bij de desbetreffende wedstrijd. Elke uitspelende vereniging is verantwoordelijk voor het invullen van de namen, bondsnummers en persoonlijke prestaties op het wedstrijdformulieren voor alle leden van het team. De aanvoerder/begeleider dient op deze zaken te letten. Invallersbepalingen Indien een speler van een team verhinderd is een competitiewedstrijd te spelen, mag een andere speler, behorende tot dezelfde vereniging, hem vervangen als invaller (mits geen invalverbod is opgelegd) met inachtneming van de volgende bepalingen: 1. Vervanging door een invaller moet vóór aanvang van de competitiewedstrijd geschieden. 2. Een speler mag alleen als invaller optreden in een hoger team (een team met een lager volgnummer) 3. Een speler mag na zijn derde invalbeurt, ongeacht het team waarvoor hij als invaller uitkwam, gedurende het verdere verloop van die competitie nog uitsluitend uitkomen voor het team waarin hij volgens de teamopgave is opgesteld. Invalbeurten die een speler heeft vervuld vóór het tijdstip van een eventuele teamwijziging blijven als invalbeurt gehandhaafd. 4. Bij beslissingswedstrijden of promotie- of degradatiewedstrijden heeft elke invaller toestemming nodig. Het maximale aantal van drie invalbeurten per competitie mag in beslissingswedstrijden niet worden overschreden; Jeugd als invaller bij seniorenteams Tweede en derde jaars junioren en eerste jaars senioren (die met dispensatie in de jeugdcompetitie spelen) mogen invallen in de seniorencompetitie. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Spelers uit de tweede klasse junioren afdeling mogen bij de senioren invallen in de vijfde klasse en hoger Inzetten vierde en/of vijfde speler in het dubbelspel Indien een team uit vier of meer spelers bestaat, mag/mogen de speler(s) die tijdens een competitiewedstrijd niet in het enkelspel uitkomt/uitkomen, wel worden opgesteld in het dubbelspel van die betreffende competitiewedstrijd. De alleen dubbelende speler wordt met de letter D en E (thuis) of V en W (uit) op het formulier vermeld. Let op: De vierde en vijfde (dubbelende) speler (s) moet moeten deel uitmaken van het betrokken team. Het is dus niet toegestaan binnen deze regel een invaller als vierde of vijfde speler voor het dubbelspel op te stellen.

5 Evenmin is het toegestaan een invaller in de enkelspelpartijen op te stellen en een niet aan het enkelspel deelnemende vaste speler te laten dubbelen. Wel is het mogelijk dat een in zijn eigen team alleen dubbelende speler tegelijkertijd in een hoger team invalt. Op het wedstrijdformulier kunnen de naam en bondsnummer van de vierde speler in de ruimte onder het betreffende team worden toegevoegd. Is hiervoor te weinig ruimte, dan kan de achterzijde van het formulier worden gebruikt. Niet of niet volledig op komen dagen bij een wedstrijd Het aanwezige team dient vanaf de geplande speeltijd ten minste zestig minuten op de tegenstander te wachten en eventueel de wedstrijd alsnog normaal te spelen. Indien de tegenpartij dan nog niet aanwezig is wordt het als niet opgekomen beschouwd. Hiervan wordt door de aanvoerder van het aanwezige team op het wedstrijdformulier aantekening gemaakt. Bij niet op komen dagen van de tegenstander, vult de aanvoerder van het aanwezige team de formulieren in en vermeldt waar zijn team moest spelen en hoe lang zijn team gewacht heeft. In geen geval wordt voor de wedstrijd een 10-0 resultaat genoteerd. De wedstrijd wordt beschouwd als niet gespeeld en zal alsnog worden ingehaald. Een team dat met één speler opkomt, wordt beschouwd als niet opgekomen. Een team dat slechts met twee spelers opkomt dient op de achterzijde van het wedstrijdformulier een afdoende reden voor het spelen met twee personen te vermelden. Als onverhoopt het spelen met twee personen niet te vermijden is, gelden de persoonlijke prestaties alleen voor de gespeelde partijen. Alleen de resultaten van de gespeelde sets worden dus vermeld op het formulier. Boetes Door de competitieleider van de NTTB opgelegde boetes kunnen bij de betreffende spelers van het team in rekening worden gebracht. Beslissingswedstrijden Als een team een beslissingswedstrijd moet spelen aan het eind van de competitie is het verplicht om op de vastgestelde tijd aan deze wedstrijd deel te nemen. De beslissingswedstrijden voor de najaarscompetitie vinden plaats kort na afloop van de reguliere competitie. Contactgegevens wedstrijdsecretarissen Wedstrijdsecretaris Senioren Afdeling en Landelijk: Pim Kuipers tel Wedstrijdsecretaris Jeugd: Rik Gloudemans tel

6 Teamsamenstelling Senioren 2014/2015 deel 1 Bondsnummer telefoonnummer Heren 1, 2e divisie poule C, zat uur Pim Kuipers Marcel ter Braak Gabor Martens Heren 2, hoofdklasse poule B, vrij uur Elwin van Tuijl Marcel Klaver Stefan Langemeijer Luc Janssen Rolf van den Eerenbeemt (r) Heren 3, 1 e klasse poule B, vrij uur Nick Schellekens Rick Oostelbos Vincent van der Leest Bram van Veldhoven Richard Driessen (r) Heren 4, 1e klasse poule D, zat uur Henny Klerkx Barry Schraven Rik van Lee Edwin Gillis van Dijk Ralf Kosters (r) Heren 5, 1e klasse poule C, zat uur Kenny Leijtens Jeremy Middeldorp Stan Sengers Luuk Mulders Renske de Wijs (r)

7 Heren 6, 3e klasse poule L, vrij uur Bram van den Heuvel Dominic Edel Marc de Regt Dezhwar Saadulla Heren 7, 3e klasse poule K, zat uur Peter Schraven Frans van Vessem Rob Broekhoven Cor Habraken Jack Bechtold (r) Heren 8, 4e klasse poule K, vrij uur Rik Gloudemans Thom Hogenelst Stanley Saptenno Ton van Basten Frans Willems (r) Heren 9, 4e klasse poule H, vrij uur Rob van Engelen Marcel Pels Wouter Smits Marc Jochems Michel Hoeks Heren 10, 5e klasse poule F, vrij uur Mark van Vugt Theo van Hout Bas Fellerhoff Ana Javrujanz Geert Lenderink Heren 11, 7e klasse poule E, vrij uur Nico van Beers ` Hans den Otter Bjorn Houet Wouter Ras René van Genugten Gerrit Nabuurs (res)

8 2e divisie - Poule C ZA 13 sep 15:00 Vriendenschaar 1 - VVV ZA 13 sep 18:00 De Toekomst 1 - De Veluwe ZA 13 sep 15:00 Never Despair 1 - Wijzenbeekkled/Westa ZA 20 sep 15:00 Wijzenbeekkled/Westa 2 - Vriendenschaar ZA 20 sep 15:30 VVV 1 - De Toekomst ZA 20 sep 17:00 De Veluwe 1 - Never Despair ZA 27 sep 15:00 Vriendenschaar 1 - De Toekomst ZA 27 sep 15:00 Never Despair 1 - VVV ZA 27 sep 17:00 De Veluwe 1 - Wijzenbeekkled/Westa ZA 04 okt 15:00 Never Despair 1 - Vriendenschaar ZA 04 okt 15:30 VVV 1 - De Veluwe ZA 04 okt 18:00 De Toekomst 1 - Wijzenbeekkled/Westa ZA 11 okt 15:00 Vriendenschaar 1 - De Veluwe ZA 11 okt 15:00 Wijzenbeekkled/Westa 2 - VVV ZA 11 okt 18:00 De Toekomst 1 - Never Despair ZA 25 okt 15:30 VVV 1 - Vriendenschaar ZA 25 okt 17:00 De Veluwe 1 - De Toekomst ZA 25 okt 15:00 Wijzenbeekkled/Westa 2 - Never Despair ZA 01 nov 15:00 Vriendenschaar 1 - Wijzenbeekkled/Westa ZA 01 nov 18:00 De Toekomst 1 - VVV ZA 01 nov 15:00 Never Despair 1 - De Veluwe ZA 08 nov 18:00 De Toekomst 1 - Vriendenschaar ZA 08 nov 15:30 VVV 1 - Never Despair ZA 08 nov 15:00 Wijzenbeekkled/Westa 2 - De Veluwe ZA 22 nov 15:00 Vriendenschaar 1 - Never Despair ZA 22 nov 17:00 De Veluwe 1 - VVV ZA 22 nov 15:00 Wijzenbeekkled/Westa 2 - De Toekomst ZA 29 nov 17:00 De Veluwe 1 - Vriendenschaar ZA 29 nov 15:30 VVV 1 - Wijzenbeekkled/Westa ZA 29 nov 15:00 Never Despair 1 - De Toekomst 1 Vriendenschaar 1 Groen van Prinsterersngl 48-B 2805 TE GOUDA VVV 1 Van Ruysdaellaan TA LEIDSCHENDAM Wijzenbeekkled/Westa 2 Kloosterlaan 6-B 6019 AN WESSEM De Veluwe 1 Buys Ballotstraat LD APELDOORN De Toekomst 1 Runmolenlaan VE LOCHEM Never Despair 1 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH

9 Hoofdklasse - Poule B VR 12 sep 20:00 Never Despair 2 - TTCV Van Herwaarden VR 12 sep 20:00 ATTC ' Wilvo/ttv Bergeijk VR 12 sep 20:00 SV Red Star ' The Back Hands VR 19 sep 20:00 The Back Hands 1 - Never Despair ZA 20 sep 15:00 TTCV Van Herwaarden 3 - ATTC ' ZA 20 sep 14:00 Wilvo/ttv Bergeijk 1 - SV Red Star ' VR 26 sep 20:00 Never Despair 2 - ATTC ' VR 26 sep 20:00 SV Red Star ' TTCV Van Herwaarden ZA 27 sep 14:00 Wilvo/ttv Bergeijk 1 - The Back Hands VR 03 okt 20:00 SV Red Star ' Never Despair VR 03 okt 20:00 ATTC ' The Back Hands ZA 04 okt 15:00 TTCV Van Herwaarden 3 - Wilvo/ttv Bergeijk VR 10 okt 20:00 Never Despair 2 - Wilvo/ttv Bergeijk VR 10 okt 20:00 The Back Hands 1 - TTCV Van Herwaarden VR 10 okt 20:00 ATTC ' SV Red Star ' VR 17 okt 20:00 The Back Hands 1 - SV Red Star ' ZA 18 okt 15:00 TTCV Van Herwaarden 3 - Never Despair ZA 18 okt 14:00 Wilvo/ttv Bergeijk 1 - ATTC ' VR 31 okt 20:00 Never Despair 2 - The Back Hands VR 31 okt 20:00 ATTC ' TTCV Van Herwaarden VR 31 okt 20:00 SV Red Star ' Wilvo/ttv Bergeijk VR 07 nov 20:00 ATTC ' Never Despair VR 07 nov 20:00 The Back Hands 1 - Wilvo/ttv Bergeijk ZA 08 nov 15:00 TTCV Van Herwaarden 3 - SV Red Star ' VR 21 nov 20:00 Never Despair 2 - SV Red Star ' VR 21 nov 20:00 The Back Hands 1 - ATTC ' ZA 22 nov 14:00 Wilvo/ttv Bergeijk 1 - TTCV Van Herwaarden VR 28 nov 20:00 SV Red Star ' ATTC ' ZA 29 nov 14:00 Wilvo/ttv Bergeijk 1 - Never Despair ZA 29 nov 15:00 TTCV Van Herwaarden 3 - The Back Hands 1 The Back Hands 1 Vijverstraat EV ST. WILLEBRORD TTCV Van Herwaarden 3 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL ATTC '77 1 Jan van Rixtelstraat GA AARLE-RIXTEL Wilvo/ttv Bergeijk 1 Dokter Rauppstraat CD BERGEIJK SV Red Star '58 1 Vendelierhof 1-A 5051 JW GOIRLE Never Despair 2 Klokkenlaan BA ' S-HERTOGENBOSCH

10 1e klasse - Poule B VR 12 sep 20:00 Het Markiezaat 1 - Die Meede VR 12 sep 20:00 Belcrum 3 - Taverbo/Sabo VR 12 sep 20:00 Never Despair 3 - Stiphout VR 19 sep 20:15 Die Meede 1 - Belcrum ZA 20 sep 17:00 Stiphout 3 - Het Markiezaat ZA 20 sep 15:00 Taverbo/Sabo 2 - Never Despair VR 26 sep 20:00 Het Markiezaat 1 - Belcrum VR 26 sep 20:00 Never Despair 3 - Die Meede ZA 27 sep 15:00 Taverbo/Sabo 2 - Stiphout VR 03 okt 20:00 Never Despair 3 - Het Markiezaat VR 03 okt 20:15 Die Meede 1 - Taverbo/Sabo VR 03 okt 20:00 Belcrum 3 - Stiphout VR 10 okt 20:00 Het Markiezaat 1 - Taverbo/Sabo VR 10 okt 20:00 Belcrum 3 - Never Despair ZA 11 okt 17:00 Stiphout 3 - Die Meede VR 17 okt 20:15 Die Meede 1 - Het Markiezaat ZA 18 okt 15:00 Taverbo/Sabo 2 - Belcrum ZA 18 okt 17:00 Stiphout 3 - Never Despair VR 31 okt 20:00 Het Markiezaat 1 - Stiphout VR 31 okt 20:00 Belcrum 3 - Die Meede VR 31 okt 20:00 Never Despair 3 - Taverbo/Sabo VR 07 nov 20:00 Belcrum 3 - Het Markiezaat VR 07 nov 20:15 Die Meede 1 - Never Despair ZA 08 nov 17:00 Stiphout 3 - Taverbo/Sabo VR 21 nov 20:00 Het Markiezaat 1 - Never Despair ZA 22 nov 15:00 Taverbo/Sabo 2 - Die Meede ZA 22 nov 17:00 Stiphout 3 - Belcrum VR 28 nov 20:15 Die Meede 1 - Stiphout VR 28 nov 20:00 Never Despair 3 - Belcrum ZA 29 nov 15:00 Taverbo/Sabo 2 - Het Markiezaat 1 Het Markiezaat 1 Staakberg 4-C 4613 BL BERGEN OP ZOOM Die Meede 1 Lignestraat EV MADE Belcrum 3 Kadijkje AG BREDA Taverbo/Sabo 2 De Voetboog WL BOXTEL Never Despair 3 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Stiphout 3 Braakweg JK HELMOND

11 1e klasse - Poule D ZA 13 sep 15:00 Never Despair 4 - OTTC ZA 13 sep 17:00 Stiphout 2 - Taverbo/Sabo ZA 13 sep 13:30 Budilia 1 - Deurne VR 19 sep 20:00 Deurne 1 - Never Despair VR 19 sep 20:00 OTTC 1 - Stiphout ZA 20 sep 15:00 Taverbo/Sabo 1 - Budilia ZA 27 sep 15:00 Never Despair 4 - Stiphout ZA 27 sep 13:30 Budilia 1 - OTTC ZA 27 sep 15:00 Taverbo/Sabo 1 - Deurne VR 03 okt 20:00 OTTC 1 - Taverbo/Sabo ZA 04 okt 13:30 Budilia 1 - Never Despair ZA 04 okt 17:00 Stiphout 2 - Deurne VR 10 okt 20:00 Deurne 1 - OTTC ZA 11 okt 15:00 Never Despair 4 - Taverbo/Sabo ZA 11 okt 17:00 Stiphout 2 - Budilia VR 17 okt 20:00 OTTC 1 - Never Despair VR 17 okt 20:00 Deurne 1 - Budilia ZA 18 okt 15:00 Taverbo/Sabo 1 - Stiphout ZA 01 nov 15:00 Never Despair 4 - Deurne ZA 01 nov 17:00 Stiphout 2 - OTTC ZA 01 nov 13:30 Budilia 1 - Taverbo/Sabo VR 07 nov 20:00 OTTC 1 - Budilia VR 07 nov 20:00 Deurne 1 - Taverbo/Sabo ZA 08 nov 17:00 Stiphout 2 - Never Despair VR 21 nov 20:00 Deurne 1 - Stiphout ZA 22 nov 15:00 Never Despair 4 - Budilia ZA 22 nov 15:00 Taverbo/Sabo 1 - OTTC VR 28 nov 20:00 OTTC 1 - Deurne ZA 29 nov 15:00 Taverbo/Sabo 1 - Never Despair ZA 29 nov 13:30 Budilia 1 - Stiphout 2 OTTC 1 Macharenseweg JM OSS Budilia 1 Dr. Ant. Mathijsenstraat CK BUDEL Taverbo/Sabo 1 De Voetboog WL BOXTEL Never Despair 4 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Deurne 1 Beukenstraat GD DEURNE Stiphout 2 Braakweg JK HELMOND

12 1e klasse - Poule C VR 12 sep 20:00 Kruiskamp TTVE VR 12 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 4 - Never Despair VR 12 sep 20:00 Renata 2 - Belcrum ZA 13 sep 14:30 JCV 2 - Stiphout VR 19 sep 20:00 TTVE 1 - Renata VR 19 sep 20:00 Belcrum 4 - Kruiskamp ZA 20 sep 15:00 Never Despair 5 - JCV ZA 20 sep 17:00 Stiphout 1 - TTCV Van Herwaarden VR 26 sep 20:00 Kruiskamp JCV VR 26 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 4 - TTVE VR 26 sep 20:00 Belcrum 4 - Never Despair VR 26 sep 20:00 Renata 2 - Stiphout VR 03 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 4 - Kruiskamp ZA 04 okt 15:00 Never Despair 5 - TTVE ZA 04 okt 14:30 JCV 2 - Renata ZA 04 okt 17:00 Stiphout 1 - Belcrum VR 10 okt 20:00 Kruiskamp Stiphout VR 10 okt 20:00 TTVE 1 - Belcrum VR 10 okt 20:00 Renata 2 - Never Despair ZA 11 okt 14:30 JCV 2 - TTCV Van Herwaarden VR 17 okt 20:00 Belcrum 4 - TTCV Van Herwaarden VR 17 okt 20:00 TTVE 1 - JCV VR 17 okt 20:00 Renata 2 - Kruiskamp ZA 18 okt 15:00 Never Despair 5 - Stiphout VR 31 okt 20:00 Kruiskamp Never Despair VR 31 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 4 - Renata ZA 01 nov 14:30 JCV 2 - Belcrum ZA 01 nov 17:00 Stiphout 1 - TTVE 1 JCV 2 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT TTVE 1 Kerkstraat AN ELSHOUT Renata 2 De Greefstraat GJ EINDHOVEN TTCV Van Herwaarden 4 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL Belcrum 4 Kadijkje AG BREDA Never Despair 5 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Kruiskamp 81 1 Churchilllaan BT 'S-HERTOGENBOSCH Stiphout 1 Braakweg JK HELMOND

13 3e klasse - Poule L VR 12 sep 20:00 Kruiskamp OTTC VR 12 sep 20:00 JCV 7 - Return Oss VR 12 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 6 - Never Despair VR 19 sep 20:00 Never Despair 6 - Kruiskamp VR 19 sep 20:00 OTTC 3 - JCV VR 19 sep 20:00 Return Oss 2 - TTCV Van Herwaarden VR 26 sep 20:00 Kruiskamp JCV VR 26 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 6 - OTTC VR 26 sep 20:00 Return Oss 2 - Never Despair VR 03 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 6 - Kruiskamp VR 03 okt 20:00 OTTC 3 - Return Oss VR 03 okt 20:00 JCV 7 - Never Despair VR 10 okt 20:00 Kruiskamp Return Oss VR 10 okt 20:00 Never Despair 6 - OTTC VR 10 okt 20:00 JCV 7 - TTCV Van Herwaarden VR 17 okt 20:00 OTTC 3 - Kruiskamp VR 17 okt 20:00 Return Oss 2 - JCV VR 17 okt 20:00 Never Despair 6 - TTCV Van Herwaarden VR 31 okt 20:00 Kruiskamp Never Despair VR 31 okt 20:00 JCV 7 - OTTC VR 31 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 6 - Return Oss VR 07 nov 20:00 JCV 7 - Kruiskamp VR 07 nov 20:00 OTTC 3 - TTCV Van Herwaarden VR 07 nov 20:00 Never Despair 6 - Return Oss VR 21 nov 20:00 Kruiskamp TTCV Van Herwaarden VR 21 nov 20:00 Return Oss 2 - OTTC VR 21 nov 20:00 Never Despair 6 - JCV VR 28 nov 20:00 Return Oss 2 - Kruiskamp VR 28 nov 20:00 OTTC 3 - Never Despair VR 28 nov 20:00 TTCV Van Herwaarden 6 - JCV 7 OTTC 3 Macharenseweg JM OSS Return Oss 2 Amsteleindstraat 108-A 5345 HB OSS JCV 7 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT TTCV Van Herwaarden 6 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL Kruiskamp 81 2 Churchilllaan BT 'S-HERTOGENBOSCH Never Despair 6 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH

14 3e klasse - Poule K DI 09 sep 20:00 ASIO 1 - Return Oss DO 11 sep 20:00 De Zwaantjes 1 - Hooghei VR 12 sep 20:00 Schijndel 1 - Never Despair VR 19 sep 20:00 Hooghei 1 - ASIO VR 19 sep 20:00 Return Oss 3 - Schijndel ZA 20 sep 15:00 Never Despair 7 - De Zwaantjes DO 25 sep 20:00 De Zwaantjes 1 - ASIO VR 26 sep 20:00 Schijndel 1 - Hooghei VR 26 sep 20:00 Return Oss 3 - Never Despair DI 30 sep 20:00 ASIO 1 - Never Despair VR 03 okt 20:00 Schijndel 1 - De Zwaantjes VR 03 okt 20:00 Hooghei 1 - Return Oss DI 07 okt 20:00 ASIO 1 - Schijndel DO 09 okt 20:00 De Zwaantjes 1 - Return Oss ZA 11 okt 15:00 Never Despair 7 - Hooghei VR 17 okt 20:00 Hooghei 1 - De Zwaantjes VR 17 okt 20:00 Return Oss 3 - ASIO ZA 18 okt 15:00 Never Despair 7 - Schijndel DI 28 okt 20:00 ASIO 1 - Hooghei DO 30 okt 20:00 De Zwaantjes 1 - Never Despair VR 31 okt 20:00 Schijndel 1 - Return Oss DI 04 nov 20:00 ASIO 1 - De Zwaantjes VR 07 nov 20:00 Hooghei 1 - Schijndel ZA 08 nov 15:00 Never Despair 7 - Return Oss DO 20 nov 20:00 De Zwaantjes 1 - Schijndel VR 21 nov 20:00 Return Oss 3 - Hooghei ZA 22 nov 15:00 Never Despair 7 - ASIO VR 28 nov 20:00 Return Oss 3 - De Zwaantjes VR 28 nov 20:00 Hooghei 1 - Never Despair VR 28 nov 20:00 Schijndel 1 - ASIO 1 Return Oss 3 Amsteleindstraat 108-A 5345 HB OSS Schijndel 1 Hoevenbraaksestraat BD SCHIJNDEL Hooghei 1 De Hoge Heide LB VLIJMEN Never Despair 7 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH De Zwaantjes 1 Esscheweg 1-B 5271 NB SINT-MICHIELSGESTEL ASIO 1 Vredeplein HA HAAFTEN

15 4e klasse - Poule K VR 12 sep 20:00 Kruiskamp Never Despair VR 12 sep 20:00 PJS 3 - OTTC VR 12 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 7 - Taverbo/Sabo VR 19 sep 20:00 Taverbo/Sabo 4 - Kruiskamp VR 19 sep 20:00 Never Despair 8 - PJS VR 19 sep 20:00 OTTC 4 - TTCV Van Herwaarden VR 26 sep 20:00 Kruiskamp PJS VR 26 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 7 - Never Despair VR 26 sep 20:00 OTTC 4 - Taverbo/Sabo VR 03 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 7 - Kruiskamp VR 03 okt 20:00 Never Despair 8 - OTTC VR 03 okt 20:00 PJS 3 - Taverbo/Sabo VR 10 okt 20:00 Kruiskamp OTTC VR 10 okt 20:00 Taverbo/Sabo 4 - Never Despair VR 10 okt 20:00 PJS 3 - TTCV Van Herwaarden VR 17 okt 20:00 Never Despair 8 - Kruiskamp VR 17 okt 20:00 OTTC 4 - PJS VR 17 okt 20:00 Taverbo/Sabo 4 - TTCV Van Herwaarden VR 31 okt 20:00 Kruiskamp Taverbo/Sabo VR 31 okt 20:00 PJS 3 - Never Despair VR 31 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 7 - OTTC VR 07 nov 20:00 PJS 3 - Kruiskamp VR 07 nov 20:00 Never Despair 8 - TTCV Van Herwaarden VR 07 nov 20:00 Taverbo/Sabo 4 - OTTC VR 21 nov 20:00 Kruiskamp TTCV Van Herwaarden VR 21 nov 20:00 OTTC 4 - Never Despair VR 21 nov 20:00 Taverbo/Sabo 4 - PJS VR 28 nov 20:00 OTTC 4 - Kruiskamp VR 28 nov 20:00 Never Despair 8 - Taverbo/Sabo VR 28 nov 20:00 TTCV Van Herwaarden 7 - PJS 3 TTCV Van Herwaarden 7 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL OTTC 4 Macharenseweg JM OSS PJS 3 Deken van Oss-straat BK VUGHT Taverbo/Sabo 4 De Voetboog WL BOXTEL Kruiskamp 81 4 Churchilllaan BT 'S-HERTOGENBOSCH Never Despair 8 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH

16 4e klasse - Poule H VR 12 sep 20:00 Kruiskamp Hooghei VR 12 sep 20:00 Vice Versa ' Always Fair VR 12 sep 20:00 Schijndel 2 - Never Despair VR 19 sep 20:00 Never Despair 9 - Kruiskamp VR 19 sep 20:00 Hooghei 2 - Vice Versa ' VR 19 sep 20:00 Always Fair 2 - Schijndel VR 26 sep 20:00 Kruiskamp Vice Versa ' VR 26 sep 20:00 Schijndel 2 - Hooghei VR 26 sep 20:00 Always Fair 2 - Never Despair VR 03 okt 20:00 Schijndel 2 - Kruiskamp VR 03 okt 20:00 Hooghei 2 - Always Fair VR 03 okt 20:00 Vice Versa ' Never Despair VR 10 okt 20:00 Kruiskamp Always Fair VR 10 okt 20:00 Never Despair 9 - Hooghei VR 10 okt 20:00 Vice Versa ' Schijndel VR 17 okt 20:00 Hooghei 2 - Kruiskamp VR 17 okt 20:00 Always Fair 2 - Vice Versa ' VR 17 okt 20:00 Never Despair 9 - Schijndel VR 31 okt 20:00 Kruiskamp Never Despair VR 31 okt 20:00 Vice Versa ' Hooghei VR 31 okt 20:00 Schijndel 2 - Always Fair VR 07 nov 20:00 Vice Versa ' Kruiskamp VR 07 nov 20:00 Hooghei 2 - Schijndel VR 07 nov 20:00 Never Despair 9 - Always Fair VR 21 nov 20:00 Kruiskamp Schijndel VR 21 nov 20:00 Always Fair 2 - Hooghei VR 21 nov 20:00 Never Despair 9 - Vice Versa ' VR 28 nov 20:00 Always Fair 2 - Kruiskamp VR 28 nov 20:00 Hooghei 2 - Never Despair VR 28 nov 20:00 Schijndel 2 - Vice Versa '64 2 Kruiskamp 81 3 Churchilllaan BT 'S-HERTOGENBOSCH Schijndel 2 Hoevenbraaksestraat BD SCHIJNDEL Vice Versa '64 2 Terpeborch KB ROSMALEN Always Fair 2 't Bussche Kempke AC AMMERZODEN Hooghei 2 De Hoge Heide LB VLIJMEN Never Despair 9 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH

17 5e klasse - Poule F WO 10 sep 20:00 TTCV Van Herwaarden 10 - Irene VR 12 sep 20:00 JCV 9 - Never Despair VR 12 sep 20:00 SV Red Star ' NTTV DI 16 sep 20:00 NTTV 2 - JCV VR 19 sep 20:00 Never Despair 10 - TTCV Van Herwaarden VR 19 sep 20:00 Irene 4 - SV Red Star ' VR 26 sep 20:00 JCV 9 - TTCV Van Herwaarden VR 26 sep 20:00 SV Red Star ' Never Despair VR 26 sep 20:00 Irene 4 - NTTV WO 01 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 10 - NTTV VR 03 okt 20:00 SV Red Star ' JCV VR 03 okt 20:00 Never Despair 10 - Irene DI 07 okt 20:00 NTTV 2 - Never Despair WO 08 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 10 - SV Red Star ' VR 10 okt 20:00 JCV 9 - Irene DI 14 okt 20:00 NTTV 2 - SV Red Star ' VR 17 okt 20:00 Never Despair 10 - JCV VR 17 okt 20:00 Irene 4 - TTCV Van Herwaarden WO 29 okt 20:00 TTCV Van Herwaarden 10 - Never Despair VR 31 okt 20:00 JCV 9 - NTTV VR 31 okt 20:00 SV Red Star ' Irene DI 04 nov 20:00 NTTV 2 - Irene WO 05 nov 20:00 TTCV Van Herwaarden 10 - JCV VR 07 nov 20:00 Never Despair 10 - SV Red Star ' DI 18 nov 20:00 NTTV 2 - TTCV Van Herwaarden VR 21 nov 20:00 JCV 9 - SV Red Star ' VR 21 nov 20:00 Irene 4 - Never Despair VR 28 nov 20:00 Irene 4 - JCV VR 28 nov 20:00 Never Despair 10 - NTTV VR 28 nov 20:00 SV Red Star ' TTCV Van Herwaarden 10 JCV 9 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT Irene 4 Insulindestraat 3-A 5013 BA TILBURG TTCV Van Herwaarden 10 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL SV Red Star '58 4 Vendelierhof 1-A 5051 JW GOIRLE Never Despair 10 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH NTTV 2 Kloosterstraat AB NULAND

18 7e klasse - Poule E VR 12 sep 20:00 Never Despair 11 - Unicum VR 12 sep 20:00 Vice Versa ' JCV VR 12 sep 20:00 SV Red Star ' MCS - ttv Veldhoven MA 15 sep 20:00 MCS - ttv Veldhoven 19 - Never Despair DO 18 sep 20:00 Unicum 13 - Vice Versa ' VR 19 sep 20:00 JCV 12 - SV Red Star ' VR 26 sep 20:00 Never Despair 11 - Vice Versa ' VR 26 sep 20:00 SV Red Star ' Unicum VR 26 sep 20:00 JCV 12 - MCS - ttv Veldhoven DO 02 okt 20:00 Unicum 13 - JCV VR 03 okt 20:00 SV Red Star ' Never Despair VR 03 okt 20:00 Vice Versa ' MCS - ttv Veldhoven MA 06 okt 20:00 MCS - ttv Veldhoven 19 - Unicum VR 10 okt 20:00 Never Despair 11 - JCV VR 10 okt 20:00 Vice Versa ' SV Red Star ' MA 13 okt 20:00 MCS - ttv Veldhoven 19 - SV Red Star ' DO 16 okt 20:00 Unicum 13 - Never Despair VR 17 okt 20:00 JCV 12 - Vice Versa ' VR 31 okt 20:00 Never Despair 11 - MCS - ttv Veldhoven VR 31 okt 20:00 Vice Versa ' Unicum VR 31 okt 20:00 SV Red Star ' JCV MA 03 nov 20:00 MCS - ttv Veldhoven 19 - JCV DO 06 nov 20:00 Unicum 13 - SV Red Star ' VR 07 nov 20:00 Vice Versa ' Never Despair MA 17 nov 20:00 MCS - ttv Veldhoven 19 - Vice Versa ' VR 21 nov 20:00 Never Despair 11 - SV Red Star ' VR 21 nov 20:00 JCV 12 - Unicum DO 27 nov 20:00 Unicum 13 - MCS - ttv Veldhoven VR 28 nov 20:00 JCV 12 - Never Despair VR 28 nov 20:00 SV Red Star ' Vice Versa '64 4 Vice Versa '64 4 Terpeborch KB ROSMALEN JCV 12 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT Unicum 13 Kalanderstraat 19-A 5667 RA GELDROP SV Red Star '58 7 Vendelierhof 1-A 5051 JW GOIRLE MCS - ttv Veldhoven 19 Burg van Hoofflaan BL VELDHOVEN Never Despair 11 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH

19 Jeugdcompetitie Begeleiding jeugd We streven ernaar om tijdens de thuiswedstrijden te zorgen voor zaalwacht. Ook proberen wij vaste begeleiders te krijgen voor de jeugdteams. Omdat dit niet altijd lukt zullen de ouders een belangrijke rol moeten spelen in het begeleiden en vervoeren van de jeugdteams bij uitwedstrijden. Begeleiding van alle teams bij uit en thuiswedstrijden is verplicht, hetgeen moet blijken uit een handtekening van de begeleider, incl. de verenigingsnaam, van de beide teams op het wedstrijdformulier. Het niet begeleiden of ontbreken van deze handtekening wordt door de NTTB beboet. Belangrijk voor de ouders en begeleiders van alle jeugdteams 1. Wij vragen vriendelijk om toe te zien op een vlot en correct verloop van de wedstrijden. 2. Wilt u toezien op het correct invullen van de wedstrijdformulieren. 3. U dient na afloop van de wedstrijd uw handtekening op het wedstrijdformulier te zetten op de plaats van de scheidsrechter, zet hier ook de naam van de vereniging bij. 4. Ziet u erop toe dat bij terugkomst bij Never Despair het wedstrijdformulier wordt afgegeven aan de barman of vrouw. Het invullen van het wedstrijdformulier Gebleken is dat bij het invullen van het wedstrijdformulier veel onzorgvuldigheden voor komen. Vandaar dat we hierna kort uiteen hebben gezet wat er bij de diverse rubrieken moet worden ingevuld. Wat moet je waar invullen?? 1. Afdeling: voor alle teams ZuidWest 2. Datum: datum van de speeldag, dus ook bij verzette wedstrijden de werkelijke datum invullen. 3. Wedstrijdnummer: het wedstrijdnummer vind je in het competitieschema. 4. Formulier afkomstig van: vul hier altijd Never Despair in, zonder toevoegingen. 5. Wedstrijd aangevangen om: vul hier de aanvangstijd in zoals die in het schema staat. 6. Dames/Heren/Jongens/Meisjes: laat jouw categorie open (jongens) en streep de rest door. 7. Klasse: hier vul je je leeftijdscategorie in met daarbij de klasse waar in wordt gespeeld. 8. Letter: vul hier de letter van je poule in, deze staat vermeld in het competitieschema. 9. Uitslagen: deze dienen uiteraard correct ingevuld te worden, de punten voor de eerste speler eerst. In de meest rechtse vakjes vul je de uitslag in overeenkomstig met de gespeelde games, d.w.z. één punt voor de winnaar en nul voor de verliezer (1-0 of 0-1). 10. Dubbel: vul hier de letters in van de twee spelers die samen het dubbelspel spelen. De letter komt overeen met de letter onderaan het formulier. 11. Einduitslag: dit mag niet worden vergeten. Dit zijn de totalen van de uitslagen van de afzonderlijk gespeelde wedstrijden. 12. Ontvangende vereniging: vul hier de naam en het teamnummer in van de thuisspelende vereniging.

20 13. Bezoekende vereniging: vul hier de naam en het teamnummer in van de uitspelende vereniging. 14. Naam speler, etc.: vul hier achtereenvolgens de naam en het bondsnummer (zie bondskaart) van de spelers in. Heeft een speler (nog) geen bondskaart dan dient hij/zij eenhandtekening te zetten op de plaats van het bondsnummer. Indien een speler invalt, dan dient dit vermeldt te worden bij inv. uit team:. Het aantal gewonnen resp. verloren wedstrijden wordt aan het einde van de wedstrijd geteld en ingevuld, het dubbelspel telt hierbij niet mee. De aanvoerder dient een handtekening te zetten in het daarvoor bestemde vakje. 15. Begeleiders: bij het invullen van het wedstrijdformulier dient de handtekening van de begeleider van ieder team te worden geplaatst in de ruimte die gereserveerd is voor handtekening scheidsrechters. Het inleveren van het wedstrijdformulier Alle teams dienen bij hun thuiswedstrijden de formulieren in drievoud op te maken waarvan de eerst kopie naar de tegenstander gaat. Bij een uitwedstrijd krijg je dus één kopietje mee. Alle wedstrijdformulieren worden ingeleverd bij de bar. Is de zaal gesloten bij terugkomst van een uitwedstrijd dan bel je de uitslag door naar de wedstrijdsecretaris en lever je het briefje zo snel mogelijk in. Vervanging van teamleden Een speler die meespeelt in de competitie heeft zich in principe verplicht gedurende tien speeldagen beschikbaar te zijn voor zijn of haar team. Mochten er niettemin omstandigheden zijn waardoor een speler op een bepaalde dag niet kan spelen, en hij daarvoor een geldige reden heeft, dan zal worden getracht een vervang(st)er te vinden voor de betreffende speler. Het contact hierover verloopt altijd via de wedstrijdsecretaris. Opstelling Bij teams bestaande uit meer dan drie personen zullen wekelijks een of meerdere spelers uitvallen. Wie wanneer uitvalt is te zien in het uitvalsschema verderop in dit boekje. Vervoer Verderop in dit boekje hebben wij een vervoerschema opgenomen. Uiteraard kan er bij verhindering onderling gewisseld worden. Ouders kunnen daarvoor contact met elkaar opnemen. Wij verzoeken alle teams ten minste een half uur voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is om de wedstrijdformulieren in te vullen en een warming-up te doen en in te spelen. Teamcaptain De teamcaptain is verantwoordelijk voor het invullen van het wedstrijdboekje. Hij/zij is tevens het contactpersoon richting de wedstrijdsecretaris en de technische commissie. Voor alle vragen en opmerkingen m.b.t. het invullen van het boekje, verzetten van wedstrijden, regelen van invallers enz. kun je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris: Rik Gloudemans Tel

21 Teamsamenstelling Jeugd 2014/2015 deel 1 Bondsnummer Telefoonnummer Jeugd 1 Junioren J2 zaterdag 10:00 uur N. den Heyer (Nick) B. Pulles (Bas) R. van Lith (Ramon) Vaste begeleider dhr. Kees van Roosmalen Jeugd 2 Junioren J4 zaterdag 10:00 uur L. Schellekens (Lisa) L. Sluiter (Lars) S. Maessen (Stijn) C. Verlaek (Ceriel) Jeugd 3 Junioren J5 zaterdag 10:00 uur E. van Houtum (Enrico) S. Nikbakht (Sina) J. Venrooij (Jay) M. Chabani (Mehdi) Jeugd 4 Starters S1 zaterdag 10:00 uur S. van Genugten (Skip) J. van Beers (Joris) A. Cvitkusic (Ana) K. Otto (Kasper) Jeugd 5 Starters S2 zaterdag 10:00 uur R. Blezer (Renate) R. Cheung (Robin) J. Cheung (Jimmy) R. Westelaken (Rick) Jeugd 6 Starters S2 zaterdag 10:00 uur J. van Gorp (Julian) A. Taks (Anouk) K. Aslan (Kaan) E. van der Sterren (Eva)

22 UITVALSCHEMA NAJAAR 2014 VOOR TEAMS VAN 4 SPELERS Datum Jeugd 2 Jeugd 3 Jeugd 4 Jeugd 5 Jeugd 6 13-sep Lisa Jay Joris Robin Anouk 20-sep Lars Mehdi Kasper Jimmy Eva 27-sep Stijn Sina Ana Rick Kaan 4-okt Ceriel Geen wedstrijd Skip Renate Julian 11-okt Lisa Jay Joris Robin Anouk 25-okt Lars Mehdi Kasper Jimmy Eva 1-nov Stijn Sina Ana Rick Kaan 8-nov Ceriel Enrico Skip Renate Julian 22-nov Lisa Geen wedstrijd Joris Robin Eva 29-nov Lars Mehdi Kasper Jimmy Anouk Het vervoerschema van jeugd 1 wordt geregeld en bekend gemaakt door dhr.kees van Roosmalen; Vervoerschema 2014 Najaar TEAM DATUM TIJD VERTREK NEVER DESPAIR CHAUFFEUR PLAATS VERENIGING JEUGD 2 20-sep 8:30 Maessen Tilburg TIOS '51 11-okt 9:15 Sluiter Vught JCV 25-okt 9:45 Verlaek Boxtel Taverbo/Sabo 8-nov 8:45 Schellekens Haaften Asio 22-nov 11:45 Sluiter Veghel TTCV Van Herwaarden JEUGD 3 20-sep 9:15 Nikbakht SINT-MICHIELSGESTEL De Zwaantjes 27-sep 10:00 Chabani Dongen BSM 25-okt 8:30 van Houtum Tilburg TIOS '51 29-nov 9:00 Venrooij Tilburg Luto

23 JEUGD 4 13-sep 9:15 Otto Vught JCV 4-okt 9:15 Cvitkusic Vlijmen Hooghei 11-okt 10:00 van Genugten Dongen BSM 1-nov 10:15 van Beers Oss OTTC 8-nov 8:45 Otto Oss Return Oss JEUGD 5 20-sep 9:45 Westelaken Boxtel Taverbo/Sabo 4-okt 8:45 Cheung Waalwijk Waalwijk 25-okt 12:45 Blezer Beek en Donk Een en Twintig 8-nov 12:45 Westelaken Den Bosch Kruiskamp 29-nov 8:30 Cheung Tilburg TIOS '51 JEUGD 6 13-sep 12:15 Van der Sterren Budel Budilia 27-sep 8:45 Taks Heeze Meppers (H) 4-okt 12:15 Aslan Aarle Rixtel ATTC '77 1-nov 11:30 van Gorp Helmond Stiphout 29-nov 12:45 Van der Sterren Beek en Donk Een en Twintig

24 Junioren J2 - Poule C ZA 13 sep 12:30 Stiphout 2 - Never Despair ZA 13 sep 13:30 MCS - ttv Veldhoven 1 - MTTV ' ZA 13 sep 11:00 Unicum 3 - ATTV ZA 20 sep 13:00 ATTV Stiphout ZA 20 sep 10:00 Never Despair 1 - MCS - ttv Veldhoven ZA 20 sep 14:00 MTTV ' Unicum ZA 27 sep 12:30 Stiphout 2 - MCS - ttv Veldhoven ZA 27 sep 11:00 Unicum 3 - Never Despair ZA 27 sep 14:00 MTTV ' ATTV ZA 04 okt 11:00 Unicum 3 - Stiphout ZA 04 okt 10:00 Never Despair 1 - MTTV ' ZA 04 okt 13:30 MCS - ttv Veldhoven 1 - ATTV ZA 11 okt 12:30 Stiphout 2 - MTTV ' ZA 11 okt 13:00 ATTV Never Despair ZA 11 okt 13:30 MCS - ttv Veldhoven 1 - Unicum ZA 25 okt 10:00 Never Despair 1 - Stiphout ZA 25 okt 14:00 MTTV ' MCS - ttv Veldhoven ZA 25 okt 13:00 ATTV Unicum ZA 01 nov 12:30 Stiphout 2 - ATTV ZA 01 nov 13:30 MCS - ttv Veldhoven 1 - Never Despair ZA 01 nov 11:00 Unicum 3 - MTTV ' ZA 08 nov 13:30 MCS - ttv Veldhoven 1 - Stiphout ZA 08 nov 10:00 Never Despair 1 - Unicum ZA 08 nov 13:00 ATTV MTTV ' ZA 22 nov 12:30 Stiphout 2 - Unicum ZA 22 nov 14:00 MTTV ' Never Despair ZA 22 nov 13:00 ATTV MCS - ttv Veldhoven ZA 29 nov 14:00 MTTV ' Stiphout ZA 29 nov 10:00 Never Despair 1 - ATTV ZA 29 nov 11:00 Unicum 3 - MCS - ttv Veldhoven 1 MTTV '72 1 Heer van Scherpenzeelweg EW MIERLO ATTV 71 1 Lienderweg CN ASTEN Never Despair 1 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH MCS - ttv Veldhoven 1 Burg van Hoofflaan BL VELDHOVEN Unicum 3 Kalanderstraat 19-A 5667 RA GELDROP Stiphout 2 Braakweg JK HELMOND

25 Junioren J4 - Poule D ZA 13 sep 12:30 TTCV Van Herwaarden 1 - ASIO ZA 13 sep 10:00 JCV 1 - TIOS ' ZA 13 sep 10:00 Never Despair 2 - Taverbo/Sabo ZA 20 sep 10:30 Taverbo/Sabo 3 - TTCV Van Herwaarden ZA 20 sep 09:30 ASIO 1 - JCV ZA 20 sep 09:30 TIOS ' Never Despair ZA 27 sep 12:30 TTCV Van Herwaarden 1 - JCV ZA 27 sep 10:00 Never Despair 2 - ASIO ZA 27 sep 09:30 TIOS ' Taverbo/Sabo ZA 04 okt 10:00 Never Despair 2 - TTCV Van Herwaarden ZA 04 okt 09:30 ASIO 1 - TIOS ' ZA 04 okt 10:00 JCV 1 - Taverbo/Sabo ZA 11 okt 12:30 TTCV Van Herwaarden 1 - TIOS ' ZA 11 okt 10:30 Taverbo/Sabo 3 - ASIO ZA 11 okt 10:00 JCV 1 - Never Despair ZA 25 okt 09:30 ASIO 1 - TTCV Van Herwaarden ZA 25 okt 09:30 TIOS ' JCV ZA 25 okt 10:30 Taverbo/Sabo 3 - Never Despair ZA 01 nov 12:30 TTCV Van Herwaarden 1 - Taverbo/Sabo ZA 01 nov 10:00 JCV 1 - ASIO ZA 01 nov 10:00 Never Despair 2 - TIOS ' ZA 08 nov 10:00 JCV 1 - TTCV Van Herwaarden ZA 08 nov 09:30 ASIO 1 - Never Despair ZA 08 nov 10:30 Taverbo/Sabo 3 - TIOS ' ZA 22 nov 12:30 TTCV Van Herwaarden 1 - Never Despair ZA 22 nov 09:30 TIOS ' ASIO ZA 22 nov 10:30 Taverbo/Sabo 3 - JCV ZA 29 nov 09:30 TIOS ' TTCV Van Herwaarden ZA 29 nov 09:30 ASIO 1 - Taverbo/Sabo ZA 29 nov 10:00 Never Despair 2 - JCV 1 TTCV Van Herwaarden 1 Pr W Alexander Sportprk XL VEGHEL JCV 1 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT Never Despair 2 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Taverbo/Sabo 3 De Voetboog WL BOXTEL TIOS '51 5 Bladelstraat 2-A 5043 CZ TILBURG ASIO 1 Vredeplein HA HAAFTEN

26 Junioren J5 - Poule C BSM De Zwaantjes LUTO TIOS ' Never Despair ZA 13 sep 11:00 BSM 2 - De Zwaantjes ZA 13 sep 10:00 Never Despair 3 - TIOS ' ZA 13 sep 10:00 LUTO ZA 20 sep 10:00 De Zwaantjes 1 - Never Despair ZA 20 sep 09:30 TIOS ' LUTO ZA 27 sep 11:00 BSM 2 - Never Despair ZA 27 sep 10:00 LUTO 2 - De Zwaantjes ZA 27 sep 09:30 TIOS ' ZA 04 okt 10:00 LUTO 2 - BSM ZA 04 okt 10:00 De Zwaantjes 1 - TIOS ' ZA 04 okt 10:00 Never Despair ZA 11 okt 11:00 BSM 2 - TIOS ' ZA 11 okt 10:00 Never Despair 3 - LUTO ZA 25 okt 10:00 De Zwaantjes 1 - BSM ZA 25 okt 09:30 TIOS ' Never Despair ZA 01 nov 11:00 BSM ZA 01 nov 10:00 Never Despair 3 - De Zwaantjes ZA 01 nov 10:00 LUTO 2 - TIOS ' ZA 08 nov 10:00 Never Despair 3 - BSM ZA 08 nov 10:00 De Zwaantjes 1 - LUTO ZA 22 nov 11:00 BSM 2 - LUTO ZA 22 nov 09:30 TIOS ' De Zwaantjes ZA 29 nov 09:30 TIOS ' BSM ZA 29 nov 10:00 De Zwaantjes ZA 29 nov 10:00 LUTO 2 - Never Despair 3 BSM 2 St. Josephstraat EG DONGEN Never Despair 3 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH LUTO 2 Jan Aartestraat ED TILBURG TIOS '51 6 Bladelstraat 2-A 5043 CZ TILBURG De Zwaantjes 1 Esscheweg 1-B 5271 NB SINT-MICHIELSGESTEL

27 Starters S1 - Poule B ZA 13 sep 11:00 BSM 3 - Hooghei ZA 13 sep 10:00 JCV 2 - Never Despair ZA 13 sep 11:00 OTTC 2 - Return Oss ZA 20 sep 09:30 Return Oss 2 - BSM ZA 20 sep 10:00 Hooghei 3 - JCV ZA 20 sep 10:00 Never Despair 4 - OTTC ZA 27 sep 11:00 BSM 3 - JCV ZA 27 sep 11:00 OTTC 2 - Hooghei ZA 27 sep 10:00 Never Despair 4 - Return Oss ZA 04 okt 11:00 OTTC 2 - BSM ZA 04 okt 10:00 Hooghei 3 - Never Despair ZA 04 okt 10:00 JCV 2 - Return Oss ZA 11 okt 11:00 BSM 3 - Never Despair ZA 11 okt 09:30 Return Oss 2 - Hooghei ZA 11 okt 10:00 JCV 2 - OTTC ZA 25 okt 10:00 Hooghei 3 - BSM ZA 25 okt 10:00 Never Despair 4 - JCV ZA 25 okt 09:30 Return Oss 2 - OTTC ZA 01 nov 11:00 BSM 3 - Return Oss ZA 01 nov 10:00 JCV 2 - Hooghei ZA 01 nov 11:00 OTTC 2 - Never Despair ZA 08 nov 10:00 JCV 2 - BSM ZA 08 nov 10:00 Hooghei 3 - OTTC ZA 08 nov 09:30 Return Oss 2 - Never Despair ZA 22 nov 11:00 BSM 3 - OTTC ZA 22 nov 10:00 Never Despair 4 - Hooghei ZA 22 nov 09:30 Return Oss 2 - JCV ZA 29 nov 10:00 Never Despair 4 - BSM ZA 29 nov 10:00 Hooghei 3 - Return Oss ZA 29 nov 11:00 OTTC 2 - JCV 2 OTTC 2 Macharenseweg JM OSS Return Oss 2 Amsteleindstraat 108-A 5345 HB OSS BSM 3 St. Josephstraat EG DONGEN JCV 2 Van de Pollstraat 3-A 5262 XD VUGHT Never Despair 4 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Hooghei 3 De Hoge Heide LB VLIJMEN

28 Starters S2 - Poule D ZA 13 sep 10:00 Never Despair 5 - Een en Twintig ZA 13 sep 13:30 Kruiskamp TIOS ' ZA 13 sep 09:30 Waalwijk 2 - Taverbo/Sabo ZA 20 sep 10:30 Taverbo/Sabo 4 - Never Despair ZA 20 sep 13:45 Een en Twintig 3 - Kruiskamp ZA 20 sep 09:30 TIOS ' Waalwijk ZA 27 sep 10:00 Never Despair 5 - Kruiskamp ZA 27 sep 09:30 Waalwijk 2 - Een en Twintig ZA 27 sep 09:30 TIOS ' Taverbo/Sabo ZA 04 okt 09:30 Waalwijk 2 - Never Despair ZA 04 okt 13:45 Een en Twintig 3 - TIOS ' ZA 04 okt 13:30 Kruiskamp Taverbo/Sabo ZA 11 okt 10:00 Never Despair 5 - TIOS ' ZA 11 okt 10:30 Taverbo/Sabo 4 - Een en Twintig ZA 11 okt 13:30 Kruiskamp Waalwijk ZA 25 okt 13:45 Een en Twintig 3 - Never Despair ZA 25 okt 09:30 TIOS ' Kruiskamp ZA 25 okt 10:30 Taverbo/Sabo 4 - Waalwijk ZA 01 nov 10:00 Never Despair 5 - Taverbo/Sabo ZA 01 nov 13:30 Kruiskamp Een en Twintig ZA 01 nov 09:30 Waalwijk 2 - TIOS ' ZA 08 nov 13:30 Kruiskamp Never Despair ZA 08 nov 13:45 Een en Twintig 3 - Waalwijk ZA 08 nov 10:30 Taverbo/Sabo 4 - TIOS ' ZA 22 nov 10:00 Never Despair 5 - Waalwijk ZA 22 nov 09:30 TIOS ' Een en Twintig ZA 22 nov 10:30 Taverbo/Sabo 4 - Kruiskamp ZA 29 nov 09:30 TIOS ' Never Despair ZA 29 nov 13:45 Een en Twintig 3 - Taverbo/Sabo ZA 29 nov 09:30 Waalwijk 2 - Kruiskamp 81 2 Never Despair 5 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Waalwijk 2 Hertog Janstraat 1-D 5141 KJ WAALWIJK Taverbo/Sabo 4 De Voetboog WL BOXTEL Kruiskamp 81 2 Churchilllaan BT 'S-HERTOGENBOSCH Een en Twintig 3 Otterweg BC BEEK EN DONK TIOS '51 7 Bladelstraat 2-A 5043 CZ TILBURG

29 Starters S2 - Poule E ZA 13 sep 12:30 Stiphout 6 - Een en Twintig ZA 13 sep 13:30 ATTC ' Meppers (H) ZA 13 sep 13:30 Budilia 2 - Never Despair ZA 20 sep 10:00 Never Despair 6 - Stiphout ZA 20 sep 13:45 Een en Twintig 2 - ATTC ' ZA 20 sep 10:00 Meppers (H) 5 - Budilia ZA 27 sep 12:30 Stiphout 6 - ATTC ' ZA 27 sep 13:30 Budilia 2 - Een en Twintig ZA 27 sep 10:00 Meppers (H) 5 - Never Despair ZA 04 okt 13:30 Budilia 2 - Stiphout ZA 04 okt 13:45 Een en Twintig 2 - Meppers (H) ZA 04 okt 13:30 ATTC ' Never Despair ZA 11 okt 12:30 Stiphout 6 - Meppers (H) ZA 11 okt 10:00 Never Despair 6 - Een en Twintig ZA 11 okt 13:30 ATTC ' Budilia ZA 25 okt 13:45 Een en Twintig 2 - Stiphout ZA 25 okt 10:00 Meppers (H) 5 - ATTC ' ZA 25 okt 10:00 Never Despair 6 - Budilia ZA 01 nov 12:30 Stiphout 6 - Never Despair ZA 01 nov 13:30 ATTC ' Een en Twintig ZA 01 nov 13:30 Budilia 2 - Meppers (H) ZA 08 nov 13:30 ATTC ' Stiphout ZA 08 nov 13:45 Een en Twintig 2 - Budilia ZA 08 nov 10:00 Never Despair 6 - Meppers (H) ZA 22 nov 12:30 Stiphout 6 - Budilia ZA 22 nov 10:00 Meppers (H) 5 - Een en Twintig ZA 22 nov 10:00 Never Despair 6 - ATTC ' ZA 29 nov 10:00 Meppers (H) 5 - Stiphout ZA 29 nov 13:45 Een en Twintig 2 - Never Despair ZA 29 nov 13:30 Budilia 2 - ATTC '77 3 Budilia 2 Dr. Ant. Mathijsenstraat CK BUDEL Meppers (H) 5 Ten Borchwardplein ML HEEZE ATTC '77 3 Jan van Rixtelstraat GA AARLE-RIXTEL Never Despair 6 Klokkenlaan BA 'S-HERTOGENBOSCH Een en Twintig 2 Otterweg BC BEEK EN DONK Stiphout 6 Braakweg JK HELMOND

Voorjaarscompetitie 2010: Competitieprogramma Senioren

Voorjaarscompetitie 2010: Competitieprogramma Senioren Best 1-1e klasse - Poule D 10801 VR 22 jan 20:00 JCV 2 - Best 1 10802 VR 22 jan 20:00 Wanzl/Belcrum 5 - SV Red Star '58 2 10803 VR 22 jan 20:00 Veldhoven 2 - Renata 3 10810 VR 29 jan 20:00 Veldhoven 2

Nadere informatie

Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018

Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018 Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018 Zaal is open: Dinsdag Vrijdag van 20.00 tm 22.30 Vrijdag van 20.00 tm 24.00 21-08-18 24-08-18 28-08-18 31-08-18 04-09-18 07-09-18 11-09-18 14-09-18 DEURNE 1

Nadere informatie

Welkom. bij de PowerPoint presentatie van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR

Welkom. bij de PowerPoint presentatie van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR Welkom bij de PowerPoint presentatie van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR Deel 1: algemeen week 15 (10 april t/m 16 april) Deel 2: competitie Samengesteld door: Hans van der Bruggen, PR-medewerker

Nadere informatie

TAFELTENNISVERENIGING OTTC

TAFELTENNISVERENIGING OTTC Competitie - Programma seizoen 2015 / 2016 1 ste Helft TAFELTENNISVERENIGING OTTC INHOUD: - Belangrijke mededelingen - Team-samenstelling - Competitie-indelingen - Promotie- en degradatieregeling september

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 10 22-10-2018 www.nttb-zuidwest.nl Toernooien binnen en voor de afdeling ZuidWest De volgende toernooien binnen de afdeling ZuidWest

Nadere informatie

TAFELTENNISVERENIGING OTTC

TAFELTENNISVERENIGING OTTC Competitie - Programma seizoen 2015 / 2016 2de Helft TAFELTENNISVERENIGING OTTC INHOUD: - Belangrijke mededelingen - Team-samenstelling - Competitie-indelingen - Promotie- en degradatieregeling januari

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 22 22-04-2019 www.nttb-zuidwest.nl Vanuit het afdelingsbestuur Algemene Ledenvergadering ALV afdeling ZuidWest: woensdag 22 mei

Nadere informatie

Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019

Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019 Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019 Zaal is open: Dinsdag van 20.00 tm 22.30 Vrijdag van 20.00 tm 24.00 8-1-2019 4-1-2019 15-1-2019 11-1-2019 22-1-2019 18-1-2019 29-1-2019 25-1-2019 5-2-2019

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 15 03-12-2018 www.nttb-zuidwest.nl Toernooien binnen en voor de afdeling ZuidWest Topmeerkampen Jeugd ** jeugd ** De Topmeerkampen

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr. 22 08-02-2011 www.nttb-zuidwest.nl. TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr. 22 08-02-2011 www.nttb-zuidwest.nl. TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 22 08-02-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest 1 Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2017/2018 Nr. 10 13-11-2017 www.nttb-zuidwest.nl Mededelingen voor de voorjaarscompetitie 2018 NAS De teamlijsten dienen in NAS aangeleverd

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2009/2010 Nr. 34 04-05-2010 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

NEVER DESPAIR Week t/m 30 september

NEVER DESPAIR Week t/m 30 september NEVER DESPAIR Week 39 24 t/m 30 september 1 AGENDA Dag Datum activiteit Woensdag 26 9 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 28-9 4 thuiswedstrijden senioren Zaterdag 29-9 2 thuiswedstrijden junioren; 3 senioren

Nadere informatie

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Welkom bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch week 11 maandag 12 maart t/m zondag 18 maart 2018 Duur: ca. 3,5 minuten Samengesteld door: Hans van der Bruggen,

Nadere informatie

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Welkom bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch week 38 en 39 maandag 18 september t/m zondag 1 oktober 2017 (Vanwege vakantie nu voor 2 weken) Samengesteld

Nadere informatie

Never Despair - Info Augustus 2015

Never Despair - Info Augustus 2015 Never Despair - Info Augustus 2015 Voorwoord Rolf van den Eerenbeemt, Voorzitter. Beste allemaal, Vanwege de late vakantie dit jaar en daardoor de relatief korte zomerstop staat het nieuwe seizoen alweer

Nadere informatie

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Welkom bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch week 41 maandag 9 oktober t/m zondag 15 oktober 2017 Samengesteld door: Hans van der Bruggen, PR-medewerker

Nadere informatie

Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders.

Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders. Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders. TTV Tanaka Wedstrijdsecretariaat jeugd: Van Genkstraat 20 Margriet van den Broek 4871 XA Etten-Leur Telefoon: 0165-383308 Telefoon: 076-5037306

Nadere informatie

Welkom. bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch

Welkom. bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Welkom bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Deel 1: algemeen week 21 (maandag 22 mei t/m zondag 28 mei) Deel 2: competitie Samengesteld door: Hans van

Nadere informatie

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest 1 Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2016/2017 Nr. 31 01-05-2017 www.nttb-zuidwest.nl Voorwoord In deze infozuidwest vragen we jullie aandacht voor diverse zaken. Naast de gebruikelijke

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2017/2018 Nr. 27 14-05-2018 www.nttb-zuidwest.nl Toernooien binnen de afdeling ZuidWest De afgelopen week is het volgende toernooi binnen de

Nadere informatie

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2015/2016 DEEL 1 (najaar 2015)

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2015/2016 DEEL 1 (najaar 2015) Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2015/2016 DEEL 1 (najaar 2015) Competitieleiding Afdelingsmanager Sporttechnische zaken: Ineke de Graaf tel. 06-21282052 e-mail: graaf@nttb-zuidwest.nl

Nadere informatie

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch

bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch Welkom bij de PowerPoint presentatie van de tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR s-hertogenbosch week 37 maandag 11 september t/m zondag 17 september 2017 Samengesteld door: Hans van der Bruggen, PR-medewerker

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 14 26-11-2018 www.nttb-zuidwest.nl Toernooien binnen en voor de afdeling ZuidWest Topmeerkampen Jeugd ** jeugd ** De Topmeerkampen

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 24 22-02-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2009/2010 Nr. 10 27-10-2009 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 06 28-09-2010 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2017/2018 DEEL 1 (najaar 2017)

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2017/2018 DEEL 1 (najaar 2017) Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2017/2018 DEEL 1 (najaar 2017) Competitieleiding Afdelingsmanager Sporttechnische zaken: Ineke de Graaf tel. 06-21282052 e-mail: graaf@nttb-zuidwest.nl

Nadere informatie

Never Despair - Info Juni 2015

Never Despair - Info Juni 2015 Never Despair - Info Juni 2015 Voorwoord Door Wim van de Wiel. De afgelopen maand zijn er weer vele evenementen georganiseerd, waaronder enkele nieuwe initiatieven zoals de Pub quiz en de open ND dag,

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2004/2005 Nr. 34 26-04-2005 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 27 05-04-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

NEVER DESPAIR Week 40 1 t/m 7 oktober

NEVER DESPAIR Week 40 1 t/m 7 oktober NEVER DESPAIR Week 40 1 t/m 7 oktober 1 AGENDA Dag Datum activiteit Vrijdag 5-10 20:00 uur - 4 thuiswedstrijden senioren Zaterdag 6-10 14:30 uur - 2 thuiswedstrijden junioren Zondag 7 10 RRT - toernooi

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2017 Versie 1.01, 21 januari 2017 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2017. Hierin vindt u veel informatie over

Nadere informatie

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2018/2019 DEEL 2 (voorjaar 2019)

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2018/2019 DEEL 2 (voorjaar 2019) Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2018/2019 DEEL 2 (voorjaar 2019) SCL: Alexander Heil : 06 31 341 341 Gandhiplein 25,6229 HN,Maastricht : scl@nttb-zuidwest.nl JCL: Ronald Brekelmans :

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST NAJAAR 2016 Competitieleiders senioren: Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Bert van der Tol Hietweideweg 64 7391 XX Twello 06-13638398 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

Senioren / junioren programma seizoen najaar 2016

Senioren / junioren programma seizoen najaar 2016 Senioren / junioren programma seizoen najaar 2016 Voorwoord: Als extra service geeft TTV Waalwijk dit competitieprogrammaboekje uit. Naast wat algemene informatie staan hierin ook de wedstrijdschema s.

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Training en Competitieboekje Jeugd 1 Inhoudsopgave Voorwoord van de voorzitter... 3 Trainingen... 4 Competitie... 5 Huisregels competitie... 5 Begeleiding... 5 Verzetten van wedstrijden... 6 Zaalop- en

Nadere informatie

AFDELING HOLLAND-NOORD VOORWOORD BIJ DE COMPETITIES VOORJAAR 2019

AFDELING HOLLAND-NOORD VOORWOORD BIJ DE COMPETITIES VOORJAAR 2019 1. PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING A. SENIORENCOMPETITIE Overgangsklasse: nrs. 1 promoveren naar de landelijke 3e divisie. De nr.7 uit poule A en de nr. 6 uit poule B degraderen naar de hoofdklasse. Hoofdklasse:

Nadere informatie

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2016/2076 DEEL 1 (najaar 2016)

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2016/2076 DEEL 1 (najaar 2016) Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2016/2076 DEEL 1 (najaar 2016) Competitieleiding Afdelingsmanager Sporttechnische zaken: Ineke de Graaf tel. 06-21282052 e-mail: graaf@nttb-zuidwest.nl

Nadere informatie

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg.

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Bijlage 1 Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Hoofdstuk 14. Gerechtigdheid tot spelen recreantencompetitie 14.1 Speelgerechtigdheid 1. Dames en heren welke lid zijn van een

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 11 02-11-2010 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Algemene afdelingsgegevens. Algemeen Bestuurlijke Zaken

Algemene afdelingsgegevens. Algemeen Bestuurlijke Zaken Algemene afdelingsgegevens Kerngegevens (per eind 2016): 89 verenigingen; 4306 leden een afname van 156 leden in 2016 (daling van 3,5%). Ten opzichte van het landelijke daling (2,4 %) is de daling van

Nadere informatie

Clubblad Onder de Loep

Clubblad Onder de Loep Clubblad Onder de Loep 16 e Jaargang nummer 1 Januari 2016 2 Onder De Loep Januari 2016 Informatie Onder De Loep Redactie: Twan Derks en Huub Beijers Bundelaars: Twan Derks Bezorgers: Via club. Correspondentieadres:

Nadere informatie

Never Despair - Info Januari 2016

Never Despair - Info Januari 2016 Never Despair - Info Januari 2016 Voorwoord Door Wim van de Wiel. Namens de redactie iedereen een gezond en sportief 2016 gewenst! In dit bulletin ziet U wie 2016 sportief het beste begonnen zijn; lees

Nadere informatie

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016 Competitieboekje Jeugd TOG Maassluis Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Jeugd competitie... 4 Afspraken voor de competitie... 5 Team indelingen... 7 Competitie indelingen... 8 TOG 1... 9 TOG 2... 9

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Najaarscompetitie 2016 Versie 1.2, 24 augustus 2016 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de najaarscompetitie 2016. Hierin vindt u veel informatie over de

Nadere informatie

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2013/2014 DEEL 1 (najaar 2013)

Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2013/2014 DEEL 1 (najaar 2013) Competitieprogramma NTTB afdeling ZuidWest SEIZOEN 2013/2014 DEEL 1 (najaar 2013) Competitieleiding Afdelingsmanager Sporttechnische zaken: Ineke de Graaf tel. 06-21282052 e-mail: graaf@nttb-zuidwest.nl

Nadere informatie

VOORWOORD VOORSJAARSCOMPETITIE 2016

VOORWOORD VOORSJAARSCOMPETITIE 2016 1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING A. SENIORENCOMPETITIE Overgangsklasse: nrs. 1 promoveren naar de landelijke 3e divisie. De nrs. 6 degraderen naar de hoofdklasse. Hoofdklasse: nrs. 1 promoveren naar de overgangsklasse.

Nadere informatie

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING 1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING Aan het eind van de afgelopen competitie werden wij geconfronteerd met de volgende zaken: Er degradeerden meer teams uit de 3 e divisie dan er vanuit de 1 e klasse mogen

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 20 08-04-2019 www.nttb-zuidwest.nl Vanuit het afdelingsbestuur ALV afdeling ZuidWest: woensdag 22 mei 2019 in Geertruidenberg.

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 0/0 Nr. 0--0 www.nttb-zuidwest.nl Vanuit het afdelingsbestuur Regiobijeenkomst: Ondertussen hebben al drie van de vijf regiobijeenkomsten succesvol

Nadere informatie

1 Toepasbaarheid...2 1.1 Toepasbaarheid...2 1.2 Omvang en structuur van de afdelingscompetities...2

1 Toepasbaarheid...2 1.1 Toepasbaarheid...2 1.2 Omvang en structuur van de afdelingscompetities...2 AFDELINGSCOMPETITIEREGLEMENT NTTB AFDELING WEST Inhoudsopgave 1 Toepasbaarheid...2 1.1 Toepasbaarheid...2 1.2 Omvang en structuur van de afdelingscompetities...2 2 Gerechtigdheid tot spelen competitie...2

Nadere informatie

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Uitslagen inbrengen in NAS De verenigingen dienen er voor te zorgen dat

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2019

COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2019 COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2019 Versie 1.0, 19 januari 2019 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2019. Hierin vindt u veel informatie

Nadere informatie

NTTB Afdeling Gelre Deel III Reglement voor de afdelingscompetitie, afdeling GELRE

NTTB Afdeling Gelre Deel III Reglement voor de afdelingscompetitie, afdeling GELRE Deel III Reglement voor de afdelingscompetitie, afdeling GELRE Inhoud Hoofdstuk 7 Gerechtigdheid tot spelen competitie... 2 Artikel 22 Speelgerechtigdheid... 2 Artikel 23 Gerechtigdheid tot spelen in team...

Nadere informatie

Competitiebulletin 1. Seizoen 2015/ juni 2015

Competitiebulletin 1. Seizoen 2015/ juni 2015 Seizoen 2015/2016 23 juni 2015 Hoofdcompetitieleider Competitie-indeling senioren najaar 2015 In dit bulletin vindt u de indeling van de landelijke competitie senioren voor het najaar 2015. Het was ook

Nadere informatie

NTTB AFDELING HOLLAND-NOORD AFDELINGSCOMPETITIEREGLEMENT

NTTB AFDELING HOLLAND-NOORD AFDELINGSCOMPETITIEREGLEMENT NTTB AFDELING HOLLAND-NOORD AFDELINGSCOMPETITIEREGLEMENT Uitgave mei 2016 Het competitiereglement bestaat uit 3 delen. Deel I en deel II zijn geldig voor alle competities. Deel III is geldig voor of de

Nadere informatie

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2004/2005 Nr. 10 26-10-2004 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Never Despair - Info December 2017

Never Despair - Info December 2017 Never Despair - Info December 2017 Voorwoord Wim van de Wiel, Eindredactie. De kampioenen van de najaarscompetitie zijn bekend: Jeugd 3 en Jeugd 5 en bij de Heren team 2 en team 10. Door de promotie van

Nadere informatie

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2018/2019 Nr. 13 19-11-2018 www.nttb-zuidwest.nl Vanuit het afdelingsbestuur Regiobijeenkomst: Na 4 succesvolle bijeenkomsten zullen wij op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.)

Wedstrijdreglement. Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.) Competitiereglement (1/8) Wedstrijdreglement Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.) Artikel 1 Competitie en competitieseizoen De GBTB organiseert jaarlijks 1 of meer competities tussen teams van

Nadere informatie

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN. Seniorenbulletin. Zeist, juli 2013

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN. Seniorenbulletin. Zeist, juli 2013 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN Seniorenbulletin Zeist, juli 2013 Voorwoord Het indelen van de competitie is ieder seizoen opnieuw een complexe puzzel. Des te meer specifieke wensen daaraan

Nadere informatie

Competitiebulletin 1. Seizoen 2017/ juni 2017

Competitiebulletin 1. Seizoen 2017/ juni 2017 Seizoen 2017/2018 20 juni 2017 1 Werkgroep eredivisie Peter Boon tel. 06-51354137 email boon@tafeltennis.nl Hoofdcompetitieleider Competitie indeling senioren najaar 2017 In dit bulletin vindt u de indeling

Nadere informatie

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN. Seniorenbulletin. Zeist, augustus 2017

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN. Seniorenbulletin. Zeist, augustus 2017 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN Seniorenbulletin Zeist, augustus 2017 Voorwoord Het indelen van competities is ieder seizoen opnieuw een complexe puzzel. Des te meer specifieke wensen daaraan

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2010/2011 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2010/2011 Nr. 25 15-03-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

1 Toepasbaarheid Toepasbaarheid Omvang en structuur van de afdelingscompetities... 2

1 Toepasbaarheid Toepasbaarheid Omvang en structuur van de afdelingscompetities... 2 AFDELINGSCOMPETITIEREGLEMENT NTTB AFDELING WEST Inhoudsopgave 1 Toepasbaarheid... 2 1.1 Toepasbaarheid... 2 1.2 Omvang en structuur van de afdelingscompetities... 2 2 Gerechtigdheid tot spelen competitie...

Nadere informatie

Clubblad Onder de Loep

Clubblad Onder de Loep Clubblad Onder de Loep 16 e Jaargang nummer 2 September 2016 2 Onder De Loep September 2016 Informatie Onder De Loep Redactie: Twan Derks en Huub Beijers Bundelaars: Twan Derks Bezorgers: Via club. Correspondentieadres:

Nadere informatie

Never Despair - Info November 2017

Never Despair - Info November 2017 Never Despair - Info November 2017 Voorwoord Wim van de Wiel, Eindredactie. Vier Competitieteams, Heren 4, 6, 10 en Jeugd 5 staan op de eerste plaats in hun poule en maken een goede kans op het kampioenschap.

Nadere informatie

Wij wensen allen een prettige, sportieve en vooral ook gezellige competities toe!

Wij wensen allen een prettige, sportieve en vooral ook gezellige competities toe! NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING MIDDEN Seniorenbulletin Zeist, augustus 2018 Voorwoord De eerste indeling van het nieuwe ACL-team! Antwan Wiegerinck (regulier), Rens Boer (duo), Rens de Haas & Wayne

Nadere informatie

JTB: Jeugd Team Begeleiders. 16 maart 2011 LTC Soestdijk

JTB: Jeugd Team Begeleiders. 16 maart 2011 LTC Soestdijk JTB: Jeugd Team Begeleiders 16 maart 2011 LTC Soestdijk Programma Welkom en voorstellen Wat is een Jeugd Team Begeleider? Overzicht jeugd competitieteams Gang van zaken tijdens competitiedagen Wat te doen

Nadere informatie

Competitiebulletin 14. Seizoen 2017/ december 2017

Competitiebulletin 14. Seizoen 2017/ december 2017 Seizoen 2017/2018 22 december 2017 1 Werkgroep eredivisie Speelschema tweede helft competitie Het speelschema van de tweede competitiehelft van de eredivisie is inmiddels in NAS gezet. Mochten hier onverhoopt

Nadere informatie

Competitiebulletin 1. Seizoen 2018/ juni 2018

Competitiebulletin 1. Seizoen 2018/ juni 2018 Seizoen 2018/2019 29 juni 2018 1 Werkgroep eredivisie Peter Boon tel. 06-51354137 email boon@tafeltennis.nl Hoofdcompetitieleider In dit bulletin vindt u de indeling voor de landelijke dames- en herencompetitie

Nadere informatie

Competitiebulletin 10. Seizoen 2014/2015. 13 oktober 2014

Competitiebulletin 10. Seizoen 2014/2015. 13 oktober 2014 Seizoen 2014/2015 13 oktober 2014 1 Werkgroep eredivisie Mededeling scheidsrechterscommissie De competitie voor het najaar is inmiddels bijna voor de helft verspeeld. Zoals spelers en toeschouwers bij

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT AFDELING LIMBURG

COMPETITIEREGLEMENT AFDELING LIMBURG COMPETITIEREGLEMENT (Deel III) AFDELING LIMBURG Werkgroep Competitiezaken Maurice Kemp, (Voorz.), Jan Krewinkel, (Secr.), Frank Moonen, (ACL), Wiel Schers (jeugdlicenties), Rik Wijnands, (Controle NAS)

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST VOORJAAR 2016 Competitieleiders senioren: Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Willy Haak Braakstraat 1 appart. 20 7581 EZ Losser 06-11528810 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

Competitiebulletin 14. Seizoen 2016/ december 2016

Competitiebulletin 14. Seizoen 2016/ december 2016 Seizoen 2016/2017 22 december 2016 1 Werkgroep eredivisie Speelschema tweede helft competitie Het speelschema van de tweede competitiehelft van de eredivisie is inmiddels in NAS gezet. Mochten hier onverhoopt

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III

COMPETITIEREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III COMPETITIEREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III Uitgave juni 2002 Deel III. Reglement voor de afdelingscompetitie ZuidWest Daar waar in dit reglement staat vermeldt speler/hij

Nadere informatie

C.T.W./LICENTIEBULLETIN 3 MUTATIE EN AANVULLINGEN OP HET LICENTIEBOEK 2003. Bonds no: (M/V) Naam: Woonplaats: Soort-Mutatie:

C.T.W./LICENTIEBULLETIN 3 MUTATIE EN AANVULLINGEN OP HET LICENTIEBOEK 2003. Bonds no: (M/V) Naam: Woonplaats: Soort-Mutatie: C.T.W./LICENTIEBULLETIN 3 MUTATIE EN AANVULLINGEN OP HET LICENTIEBOEK 2003 Bonds no: (M/V) Naam: Woonplaats: Soort-Mutatie: AAC Cosmos.: 0984416 (M) Broek H v/d Veldhoven Licentie wordt F 2703890 (M) Daal

Nadere informatie

Lees onderstaande informatie zorgvuldig en neem uw verantwoordelijkheden hierin.

Lees onderstaande informatie zorgvuldig en neem uw verantwoordelijkheden hierin. Informatie KNLTB najaarscompetitie 2017 Half september start de KNLTB najaarscompetitie 2017. Lees onderstaande informatie zorgvuldig en neem uw verantwoordelijkheden hierin. Inhoud van de map en tas voor

Nadere informatie

Never Despair - Info September 2015

Never Despair - Info September 2015 Never Despair - Info September 2015 Voorwoord Door Wim van de Wiel. Het tafeltennisseizoen begint op gang te komen. Afgelopen week zijn de trainingen begonnen, de competitie begint de week daarop en ook

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2007/2008 Nr. 04 11-09-2007 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2003/2004 Nr. 05 23-09-2003 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Competitiebulletin 1. Seizoen 2019/ juni 2019

Competitiebulletin 1. Seizoen 2019/ juni 2019 Seizoen 2019/2020 24 juni 2019 1 Werkgroep eredivisie Peter Boon tel. 06-51354137 email boon@tafeltennis.nl Hoofdcompetitieleider Competitieindeling senioren najaar 2019 In dit bulletin vindt u de indeling

Nadere informatie

Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE

Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE Competitie instructie Een competitiewedstrijd wordt gespeeld door 3 personen en bestaat uit 3 singles per persoon op een avond en één dubbel. Bij een viermans team is

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT VOOR DE AFDELINGSCOMPETITIE NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III. mei 2001 (concept)

COMPETITIEREGLEMENT VOOR DE AFDELINGSCOMPETITIE NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III. mei 2001 (concept) COMPETITIEREGLEMENT VOOR DE AFDELINGSCOMPETITIE NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND AFDELING ZUIDWEST DEEL III mei 2001 (concept) Deel III. Reglement voor de afdelingscompetitie ZuidWest Daar waar in dit reglement

Nadere informatie

Competitiebulletin 28. Seizoen 2018/ mei 2019

Competitiebulletin 28. Seizoen 2018/ mei 2019 Seizoen 2018/2019 3 mei 2019 1 Werkgroep eredivisie Play-Down Zaterdag 11 mei om 14.00 uur wordt bij VTV aan het Helmkruid in Nieuwegein de play-down wedstrijd Scyedam - Hercules gespeeld. De verliezer

Nadere informatie

Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws

Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws Informatie voor bij de Junioren competitie Seizoen 2014-2015 VERSIE 9 september 2014 Competitie Software Ook dit jaar wordt er voor de competitie

Nadere informatie

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post. Seizoen 2008/2009 Nr

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post. Seizoen 2008/2009 Nr Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2008/2009 Nr. 03 02-09-2008 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw Beste tennisvrienden, Het tennisseizoen 2015 is weer begonnen. Veel leden doen weer mee met de voorjaarscompetitie. Het lijkt nog heel ver weg maar toch is men bij de KNLTB al weer bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop Peter Genefaas Waargaanwe t over hebben: Verantwoordelijkheden Communicatie Website Wedstrijden Logistiek Wedstrijdformulieren Scheidsrechters Verantwoordelijk voor

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK NTTB / AFDELING OOST JEUGD EN SENIOREN NAJAAR 2017

COMPETITIEBOEK NTTB / AFDELING OOST JEUGD EN SENIOREN NAJAAR 2017 COMPETITIEBOEK NTTB / AFDELING OOST JEUGD EN SENIOREN NAJAAR 2017 Competitieleiders senioren Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Bert van der Tol Hietweideweg 64 7391 XX Twello 06-13638398 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR COACHES

INFORMATIE VOOR COACHES INFORMATIE VOOR COACHES JONGSTE JEUGD SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster Jongste Jeugd 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. Digitaal

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT AFDELING LIMBURG

COMPETITIEREGLEMENT AFDELING LIMBURG COMPETITIEREGLEMENT (Deel III) AFDELING LIMBURG Werkgroep Competitiezaken Maurice Kemp, (Voorz.), Jan Krewinkel, (Secr.), Frank Moonen, (ACL), Wiel Schers (jeugdlicenties), Rik Wijnands, (Controle NAS)

Nadere informatie

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners:

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners: COMPETITIE REGLEMENT HOOFDSTUK I: "ALGEMEEN" Artikel 1 De competitie wordt onder auspiciën van de Bossche Badminton Federatie, hierna te noemen de B.B.F., gespeeld en door het bestuur van deze Federatie

Nadere informatie

afdeling Midden Nederland Toelichting

afdeling Midden Nederland Toelichting afdeling Midden Nederland Toelichting Jeugdcompetitie najaar 2015 Jeugdcompetitie Hilversum, 1 augustus 2015 Algemeen De indeling van de teams en de wedstrijdprogramma s van de najaars-jeugdcompetitie

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2009/2010 Nr. 27 16-03-2010 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2011/2012 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2011/2012 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2011/2012 Nr. 16 28-11-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

afdeling Midden Nederland Toelichting

afdeling Midden Nederland Toelichting afdeling Midden Nederland Toelichting Jeugdcompetitie voorjaar 2016 Jeugdcompetitie Hilversum, 25 januari 2016 Algemeen De indeling van de teams en de wedstrijdprogramma s van de voorjaars-jeugdcompetitie

Nadere informatie

SPELREGEL- + INFORMATIEBOEKJE. tafeltennis

SPELREGEL- + INFORMATIEBOEKJE. tafeltennis afdeling West SPELREGEL- + INFORMATIEBOEKJE tafeltennis voor de beginnende jeugd naar een idee van Vera Quispel 2005 Commissie PR en C, NTTB afdeling West 2 Voorwoord Dit boekje is gemaakt naar een origineel

Nadere informatie

Never Despair - Info april 2016

Never Despair - Info april 2016 Never Despair - Info april 2016 Voorwoord Door Wim van de Wiel. Het is een spannende maand voor Never Despair. Een bijzondere algemene ledenvergadering over onze toekomstige accommodatie staat de komende

Nadere informatie