Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus"

Transcriptie

1 Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je ergens meer over weten? Kom dan vooral naar Welkom Drankie zodat we je alles kunnen vertellen over wat er deze beestachtige week gaat gebeuren. Hieronder kun je zien bij welk diersoort jij hoort. Staan Djambo en al zijn vriendjes bij de activiteit? Dan is het geschikt voor het hele gezin! Karibu op Vakantiepark Beekse Bergen en tot straks! Grommende groetjes, de Animatierangers. Zwijntjes 0-5 jaar Zebra s 5-8 jaar Lions 8-14 jaar Wild Rhino s jaar Vreemde Vogels 16 + Maandag 29 juli - Onder en boven water Een waterig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Lekker knutselen en frutselen onder of boven water. Ben je al benieuwd wat we gaan doen? Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je nog vragen? Dan is dit het moment om even langs te komen. Als je mee wilt doen met de Doldwaze AfrikAvond moet je je ook op dit moment inschrijven. 11:30-12:00 uur: Schminkfeest aan de Afrika Club Met z n allen op een rij zitten de Animatierangers erbij! Speciaal om jou een vissensnoet of zeekomkommertoet te geven, kom snel ze zijn er maar even. 14:00 17:00 uur: Windsurf Windsurfclub Altijd al eens op een surfplank willen staan? Vandaag is het mogelijk. Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. 10 jaar en ouder. Kosten 30,-. 14:30-16:30 uur: Spring in Afrika Club Je hoeft je niet te vervelen, de hele middag zitten de Animatierangers op het strand om waterige spelletjies met je te doen. Jij komt toch zeker ook? 15:00 uur: Receptie Groet en ontmoet Djambo en de Animatierangers op de receptie, Karibu (welkom) op Beekse Bergen! Wedden dat Komt dat zien! Aansluitend: Welkomst Watoto Theater Voor de kinderen is er vermaak, met papa en mama hebben we een afspraak. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie. Djambo en zijn vriendjes Voor het hele gezin

2 Mambo Djambo 20:00 uur: Sportveld De Animatierangers roepen alle Lions en Wild Rhino s op voor een potje slagbal. We leggen het haarfijn aan je uit! 20:00 uur: 2e strand naast de Afrika Club Op het tweede strand naast de Afrika Club hangt een volleybalnet en daar is het te doen vanavond. Sportieve ouders gezocht! Dinsdag 30 juli - Onder en boven water 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p. Een half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje, neem vandaag je duikbril mee. Wat gaan we vandaag maken? Het heeft vast met het thema van vandaag te maken. Ren gauw naar de Afrika Club om het te weten te komen. 10:30 uur: Ontspanne en 1e strand naast Afrika Club Terwijl de kleinsten uit het gezin aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout op het strand. Wil je je nog ergens voor inschrijven of een handtekening scoren van een Animatieranger? Dan is dit het moment om even langs te komen. Als je mee wilt doen met de Doldwaze AfrikAvond moet je je ook op dit moment inschrijven. 13:15 17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje in de voederkeuken en de operatiekamer op het Safaripark. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,14:00 uur: Bekendmaking deelnemers DolDwaze Afrika Club Heb je je ingeschreven met een act voor de DolDwaze AfrikAvond? Kijk dan gauw of je ingeloot bent! 14:00 uur: Sportveld Alle sportievelingen kunnen terecht op het sportveld voor een potjie Kwallebal! 15:00 uur: Sportveld Alle sportievelingen kunnen terecht op het sportveld voor een potjie Kwallebal! 16:00 uur: Djambo komt Watoto Theater Een lange grijze slurf komt om de hoek en tettert luid, DJAMBO!!

3 Mambo Djambo Wat zouden ze vandaag toch weer gaan beleven? 20:30 uur: Watoto Theater Een beestachtige quiznight geleid door de Animatierangers. Wie mag zich quizmaster van Beekse Bergen noemen vanavond? 20:30 uur: Cafe, Afrika Club Een relax avond in het cafe, drankje doen, potje poolen, je weet wel. Kom maar langs. Woensdag 31 juli - Onder en boven water 8:30-9:15 uur en 9:30-10:15 uur: Duik introductie Junglebad Vanmorgen de mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport, voor iedereen met een zwemdiploma. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven via: , kosten: 7,50 p.p. 10:00 uur: Afrika per Safaripark Ben jij stoer genoeg om een neushoorn op een paar meter afstand vanuit een kano te bekijken? Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- p.p. Zwemdiploma verplicht. 10:00-10:45 uur: De vissen vissen naar vissen Pyjama Afrika Club Help jij ons dit probleem op te lossen vanmorgen? Vergeet je pyama en knuffel niet mee te nemen! Vandaag wat langer dan normaal voor de Zwijntjes, dus voor één keertje geen knutselen. Er is een hoop leven onder en boven het Victoriameer en dat past allemaal in je kijkdoos. Neem een lege doos mee en kom deze kant op! 10:30 uur: Swem mama Junglebad Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout in het zwembad (bij prachtig weer verplaatsen we naar het strand). Wil je je nog ergens voor inschrijven of mis je nog een handtekening op de laatste pagina van deze Mambo Djambo, dan is dit het moment om even langs te komen. 14:00 uur: Het eiland naast het strand Afrika Club Een waterige speurtocht voor het hele gezin, vergeet je niet in te schrijven. 14:00 uur: Snorkelen, Afrika Club Bekijk met bril en snorkel wat er onder water leeft in het Victoria Meer. Vergeet je niet in te schrijven via: Kosten: 2,50, zwemdiploma verplicht. 14:00 uur: Deelnemers oefenen voor de DolDwaze Afrika Club Ben je gisteren ingeloot? Dan heb je een afspraak om vanmiddag jouw act te komen te oefenen.

4 Mambo Djambo 14:30 uur: Biologische kookworkshop en Bioboerderij t Schop Ingrediënten zelf van het veld halen en verwerken in een prachtige maaltijd terwijl de kids een potje voetballen met de Animatierangers onder toezicht van tevreden herkauwende koeien. Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten 36,50 / 18,25. Komt dat zien! 20:30 uur: Doldwaze Watoto Theater Doldwaze Animatierangers en acts van jou worden vanavond gecombineerd tot 1 grote doldwaze avond. Dit is jouw moment, 5 minutes of fame op de Doldwaze AfrikAvond. Schrijf je in op dinsdag en dan maar hopen dat je wordt ingeloot! Donderdag 1 augustus - Beeks Zomerfeest 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p. Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Afrika Club om het te weten te komen. Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 13:15-17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje achter de schermen in het Safaripark, bijvoorbeeld de voederkeuken en de operatiekamer. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,- 14:00 uur: Bezoek aan de abdij en brouwerij van La Trappe, Afrika Club Een bijzonder bezoek aan de enige trappisten abdij en brouwerij in Nederland: ook voor de kinderen een aanrader. En.. natuurlijk proeven! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- / 5,-. 14:00 uur: Afrikaanse Afrika Club Slangenestafette, neushoorntikkertje of misschien toch Variverstoppertje. Kom gauw langs om te zien wat er gaat gebeuren. 15:00 uur: Afrika Club Zie ik daar een Animatieranger met wat pittenzakken onder de arm? Zwijntjes schuif maar aan! 18:00-21:00 uur: Beeks Zomer Vrijthof, centrum Hilvarenbeek Een modeshow, een vuurshow en vuurspuwclinic en een rondrit in een auto van de vrijwillige brandweer van Hilvarenbeek, dit is nog maar een fractie van het spektakel in het centrum van Hilvarenbeek. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie.

5 Mambo Djambo 19:00 uur: Vrijthof, centrum Hilvarenbeek Komt dat zien! Let op: vanavond vindt de Watotoshow plaats op het Beeks Zomerfeest in Hilvarenbeek. Kijk voor meer informatie over dit evenement achterin deze Mambo Djambo. Vrijdag 2 augustus Een half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Altijd weer een verrassing wat het vandaag gaat worden. Kom ze gauw knutselen! Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 14:00 17:00 uur: Windsurf Windsurfclub Altijd al eens op een surfplank willen staan? Vandaag is het mogelijk. Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. 10 jaar en ouder. Kosten 30,-. 14:30-16:30 uur: Spring in spelletjies De Animatierangers zitten klaar met heel veel spelletjes en een brede glimlach. Je kunt op ieder moment inspringen! 15:00 uur: Receptie Groet en ontmoet Djambo en de Animatierangers op de receptie, Karibu (welkom) op Beekse Bergen! 18:15 uur: Een beestachtig nachtje in het Safaripark Je schrikt wakker van een leeuwenbrul, heel dichtbij, heb je gedroomd? Nee hoor, je bent op Rangercamp! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor meer informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 17,50. Komt dat zien! Aansluitend: Welkomst Watoto Theater Voor de kinderen is er vermaak, met papa en mama hebben we een afspraak. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie. 20:30 uur: Tafeltennistafel naast Afrika Club Batje, balletje.. en start! 21:00 uur: Cafe, Afrika Club Een relax avond in het café, drankje doen, potje poolen, je weet wel. Kom maar langs.

6 Mambo Djambo Zaterdag 3 augustus Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Afrika Club om het te weten te komen. 10:30 uur: Ontspanne en 1e strand naast de Afrika Club Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout op het strand. Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 14:00 uur: Afrika Club Speciaal voor iedereen die kan lezen en tellen, is er BINGO! En de prijzen zijn vandaag zeker niet kinderachtig! Kosten: 2,50 p.p. 16:00 uur: Sportveld Tijd voor het echte werk, Wild Rhino s komt allen. Noppen zijn niet toegestaan. Daar zijn ze weer! Die knotsgekke Animatierangers hebben weer iets prachtigs bedacht! Kom je ook? 21:00 uur: Afrika Club Wij hebben ons eens goed verdiept in de bingo regels en zijn er klaar voor, jullie ook? 8 ronde s voor 10,met spectaculaire prijzen. Zondag 4 augustus 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p. 8:30-9:15 uur en 9:30-10:15 uur: Duik introductie Junglebad Vanmorgen de mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport, voor iedereen met een zwemdiploma. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie, en vergeet je niet in te schrijven via: Kosten: 7,50 p.p. Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje.

7 Mambo Djambo Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Afrika Club om het te weten te komen. 10:30 uur: Ontspanne en 1e strand naast Afrika Club Terwijl de kleinsten uit het gezin aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag rustig en fris beginnen met een ontspannen workout op het strand! Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 14:00 uur: Jungle 2e strand naast de Afrika Club We verzamelen bij het strand om bamboevlotten te bouwen en overlevingstactieken te oefenen. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet optijd in te schrijven, kosten: 2,50 p.p. 15:00 uur: Afrika Club Samen doen we een spelletje, kom je ook klein zwijntje? 15:00 uur: Swingen op de Watoto Theater Heb je al gemerkt dat die Animatierangers flink gevoel voor dansmoves hebben? Ze brengen hun kennis graag op je over. 16:00 uur: Djambo komt Watoto Theater Djambo laat vandaag zijn slurf zien. Kom je hem een high-five geven? Komt dat zien! 19:00 uur: Shooting Games, Afrika Club Wil je weten hoe het voelt om een dier met een blaaspijp te verdoven? Of heb je altijd al eens willen schieten met een kruis- of handboog? Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 2,50 p.p. 20:00 uur: Afrika Club We verzamelen bij de Afrika Club voor een spannend spel, durf jij ook? 20:00 uur: Spannend Watoto Theater De stoerste ranger van allemaal vertelt een spannend verhaal, kom je luisteren?

8 Bijzondere activiteiten deze week Welkomst Drankie, maandag en vrijdag. N belangrike aktiviteit om oral bekend mee te geraken: vanaand kan jy geniet van n drankje en die son sien sakke in die pragtige Victoriameer terwyl ons Animatierangers verduidelik wat daar staat te gebeur hierdie week. Ook kan jy jou inskryf vir die aktiviteite waarby dat nodig is, byvoorbeeld die activiteiten op die Safaripark, de speurtoch, jungle survival, het besoek aan die brouwerij, of die kookworkshop op de Bioboerderij. Heel veel malariavliegen in n klap dus! Een beestachtig nachtje in het Rangercamp, vrijdag. Alle moedige Lions worden met een Safaribus opgehaald bij de Afrika Club. We gaan een spannende nacht tegemoet: we slapen namelijk in tenten middenin het Safaripark! Nadat jij je tent hebt uitgezocht (vergeet je slaapzak niet mee te nemen) vertrekken we voor een avontuurlijke avondwandeling over het park, als je durft tenminste! Nog een paar spannende kampvuurverhalen en dan eens kijken of je de slaap kunt vatten, want morgenochtend gaan we natuurlijk nog even bij de neushoorns kijken. Na een lekker ontbijtje kom je met een handvol stoere verhalen weer aan bij de Afrika Club. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 15 deelnemers. Kosten: 17,50 p.p. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Achter de schermen, dinsdag, vrijdag. We verzamelen bij de Afrika Club waar we met een bus door een Ranger van het Safaripark worden opgehaald. De Animatierangers verheugen zich altijd op zo n bezoek! We nemen een kijkje achter de schermen in onder andere de voederkeuken, de operatiekamer, de oude giraffenstal en bekijken transportkisten van verschillende dieren. Na een break met een glaasje ranja staat er een bus of boot klaar (dit blijft een verrassing!) voor een privé Safari waarna je weer terug naar de Afrika Club wordt gebracht. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 14 deelnemers. Kosten: 5,- p.p. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Kookworkshop en diner bij Bioboerderij t Schop, woensdag We verzamelen om 14:30 uur bij de Afrika Club en stappen op de fiets richting Bioboerderij t Schop: een prachtig landelijk paradijsje in Hilvarenbeek waar de koeien rustig staan te grazen op een groen, onbespoten veld. Gelukkig ligt de boerderij om de hoek van Beekse Bergen en krijgen we dus al snel een rondleiding over het terrein en maken we kennis met de koeien. Hierna stelt de chefkok zich voor die ons gaat helpen bij het uitzoeken van de groenten en kruiden van het veld en gaat zorgen dat deze in een prachtig drie gangen diner tot hun recht komen. De kinderen die niet achter de potten en pannen willen staan kunnen met de Animatierangers meedoen met een potje verstoppertje of voetbal en samen schuiven we aan op de knusse overgroeide binnenplaats van de boerderij om te genieten van de heerlijke, zelfbereide maaltijd. Eet smakelijk! Kosten: 36,50 / 18,25. Jungle Survival, zondag. Een bamboeraft bouwen en boven water blijven, een hut bouwen, overleven. Dingen die je echt moet kunnen als je in de jungle op pad wilt gaan. Tijdens deze uitdagende activiteit leer je die skills van een professionele outdoor instructeur. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Zwemdiploma en (water) schoenen verplicht, kosten: 2,50 p.p. Duik introductielessen, woensdag en zondag. In samenwerking met DiveSenses kun je tijdens deze introductielessen kennismaken met de duiksport. In 45 minuten leer je de belangrijkste theorie en mag je eens gaan kijken hoe het Junglebad er onder water uitziet. Kosten: 7,50 p.p. inclusief materiaal. Let op: schrijf je hiervoor in bij de duikschool (naast de verhuurbalie) of via: Betaling tijdens activiteit, zwemdiploma verplicht.

9 Bijzondere activiteiten deze week Shooting Games, zondag. Een kruisboog (vanaf 16 jaar), handboog of een blaaspijp, wat wil je een keer proberen? Concentratie, rust, competitiedrang en een stukje Afrikaans overlevingsgevoel is alles wat je nodig hebt om scherpschutter van de dag te worden. Schiet jij in de roos? Kosten: 2,50 p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of de inskryf en vrage tyd. Afrika Club. Afrika per Kano, woensdag. Weet jij wat voor kleur de ogen van de ringstaartmaki s zijn? Of hoe breed de lip van de breedlipneushoorn is? Bij een kanosafari kom je zo dichtbij de dieren dat je het antwoord ongetwijfeld gaat uitvinden. De vraag is: ben je wel stoer genoeg om in een kano te stappen!? In het grootste wildpark van de Benelux gaan we een tocht varen, die ons vlakbij de Afrikaanse dieren brengt. We varen in meerpersoons 'catamarans', die niet kunnen omslaan. Tijdens de tocht vertelt een Ranger wetenswaardigheden over de dieren die op, in en aan het water leven. Beleef het Safaripark op een unieke manier. Kosten: 10,- p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of de inskryf en vrage tyd, zwemdiploma verplicht. Vroege Safaripark, dinsdag, donderdag en zondag. Voor de vroege vogels onder ons is er de mogelijkheid om met een echte Ranger een bijzondere ochtendwandeling door het Safaripark te maken. Het park is nog niet geopend en u krijgt de unieke kans om de dieren te zien ontwaken en te beleven hoe zij zich klaarmaken voor een nieuwe dag. De Ranger kan uiteraard ook al uw beestachtige vragen beantwoorden. Kosten: 4,50 p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of bij de inskryf en Vrage tyd. Voor Vroege Vogels dient u in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het Safaripark. Bezoek aan abdij en brouwerij La Trappe, Afrika Club, donderdag. Na een prachtige fietstocht van een kleine 30 minuten komen we aan bij Abdij Koningshoeven waar Nederlands enige trappist; La Trappe gebrouwen wordt. Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. La Trappe is het enige bier in Nederland wat trappist mag worden genoemd omdat het nog steeds door monniken wordt gebrouwen. In de unieke omgeving is het erg bijzonder om te zien waar deze trappisten leven. Als afsluiting een film over het Abdijleven, onder het genot van een van de acht heerlijke Trappistenbieren. Er is voor ieder wat wils: van Witte Trappist 5,5% (vooral in de zomer populair) tot de stevige Quadrupel van 10%. Uiteraard is ook de kloosterwinkel (tevens gerund door de monniken) geopend. Kosten: 10,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis, jaar 5,- p.p. incl. consumptie zonder alcohol. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd.

10 Wat is toch die Watoto Show iedere dag? Iedere avond om 19:00 uur staat er in Mambo Djambo Watoto Show. Het vindt plaats in het Watoto Theater en lijkt een beetje vaag. Er is maar 1 antwoord op deze vraag: het Watoto feest moet je beleven! De Animatierangers verzinnen iedere dag weer nieuwe vreemde acties, liedjes en karakters. Natuurlijk wordt er ook flink gedanst. Dit moet je hebben meegemaakt! De Djambo Show Ga mee op safari, dat wordt een avontuur! Olifant Djambo, de mascotte van de Beekse Bergen, treedt samen met zijn dansende rangers op in zijn eigen show. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, koop dan de Djambo-cd. Dan kun je de liedjes (die ook tijdens de Watoto Show te horen zijn) elke dag luisteren! En wie weet zet Djambo er na zijn optreden dan ook nog een mooie handtekening op. Er zijn dagelijks shows: Safaripark Beekse Bergen: 12:45 uur en 16:00 Kongo-Restaurant en 17:30 Entreeplein Speelland Beekse Bergen: 13:30 Podium Duiken en Snorkelen Heeft u de smaak van het duiken en snorkelen helemaal te pakken? Het is mogelijk om vervolgcursussen te boeken, zoals het halen van een PADI certificering of een proefles van 1,5 uur met een duik in het Victoriameer. Dit kan vanaf 10 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DiveSenses: of even langslopen bij de duikschool naast de verhuurbalie. Windsurfen U heeft ze vast al wel voorbij zien komen: de windsurfers op het Victoriameer. Wanneer u na de proefles (maandag en vrijdag) nog meer zou willen surfen is mogelijk om vervolgcursussen te boeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de windsurfclub via: info@bbsurfer.com of even langslopen bij de surfclub bij de jachthaven. Beeks Zomerfeest Op donderdag 1 augustus vindt het jaarlijkse zomerfeest plaats in het centrum van Hilvarenbeek. Vanaf 18:00 uur bent u welkom om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Een rondrit in een brandweerauto, een vuurshow / vuurspuwclinic, een modeshow van plaatselijke winkeliers, try before you die games voor de jeugd (Kratjes stapelen, spiderladder, giant jenga, etc.), exposities van lokale musea en natuurlijk een Watoto show! Een bijzonder onderdeel van het zomerfeest is Beek aan tafel. In het kort gezegd: culinair lokaal genieten voor een zacht prijsje. Ongeveer 200 gasten krijgen een 4 gangen diner geserveerd door de plaatselijke horeca ondernemers die tevens uitleg geven over hun gerechten, voor de kinderen is er een stempelkaart verkrijgbaar waar zij tijdens de spelen op diverse plaatsen hun buikje rond kunnen eten. Ook is er een pizzabakker en vele andere eetmogelijkheden. Kosten van het Biks Banket: 25,- voor volwassenen en 7,50 voor de kinderstempelkaart. Kaarten zijn te koop bij Herberg St Petrus, Taverna Paulus, Vrijthof 16 en Grand Cafe De Zwaan. Deze week zit er alweer op, maar het kan natuurlijk best dat jij nog op Beekse Bergen blijft! Zorg dan dat je de nieuwe Mambo Jambo ophaalt bij de Receptie of de Afrika Club. Tot straks!

11 De Animatierangers Hujambo! Wij zijn de Animatierangers van Vakantiepark Beekse Bergen en stellen ons graag even aan u voor. Deze week vindt u de volgende Rangers in ons team: Rick De giraffe heeft de allerlangste nek en jouw vakantie wordt met de Animatierangers helemaal te gek! Marloes Ik had een olifant als huisdier, maar ben hem kwijt. Hij is ergens op mijn kamer denk ik. Bram Jary Kufurahia kila siku! Kom maar op met al die beestachtige dingen! Robbert Watotoshow hier, liedje daar. Ik ga ervoor en ben nooit klaar! Danique Wij zijn als cheeta s: leuk om naar te kijken maar je wilt ze niet mee naar huis nemen. Teunie Apen houden helemaal niet van bananen.. Ilja Als je een neushoorn vast hebt en hij probeert weg te rennen, kun je hem maar beter laten gaan. Kimberley Lotte De apen zweven door de bomen en door een stralende lach weten ze dat Ranger Lotte eraan gaat komen. Net als je denkt dat het niet kan, wordt het nóg gezelliger! Kelsey Giraffen dragen rokjes als ze zich verstoppen. Nooit een giraffe met rokje gezien? Dan werkt het.

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp Beekse Bergen. Hieronder

Nadere informatie

Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp

Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op

Nadere informatie

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je ergens meer

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Hieronder kun je

Nadere informatie

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Stroper X Stammenweek

Stroper X Stammenweek MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark.

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark. Mambo Djambo SarafiCamp - 8 t/m 14 juli Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

dolle boel van. Olifantengroeten, Djambo en Beeksebergen.nl

dolle boel van. Olifantengroeten, Djambo en Beeksebergen.nl ark Beekse Bergen! Karibu [Welkom] op Vakantiep nt in handen hebt zijn niet me mo dit op je die ren pie pa De lijk rechtstreeks uit het me na n me ko ze, ren pie pa ar zoma logboek, en specifiek op logboek

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen

Nadere informatie

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli - 28 juni t/m 7 juli is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Periode: 2 september t/m 8 september. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit

Periode: 2 september t/m 8 september. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit Vroege vogel wandeling - 5 - reserveer bij de Guest Service Nog vóór het Safaripark open is, ga je samen met een Ranger op pad en kom je, tijdens een wandeling over het park, van alles te weten over de

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Periode: 19 augustus t/m 25 augustus. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit

Periode: 19 augustus t/m 25 augustus. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit Vroege vogel wandeling - 5 - reserveer bij de Guest Service Nog vóór het Safaripark open is, ga je samen met een Ranger op pad en kom je, tijdens een wandeling over het park, van alles te weten over de

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Woensdag 6 maart 10:30 uur 11:00

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De vakantie is aangebroken en daarom is het tijd om de highlights van de verschillende Libéma parken uit te lichten. Op woensdag zal

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Mambo Djambo - 3 t/m 12 mei

Mambo Djambo - 3 t/m 12 mei - 3 t/m 12 mei meivakantie 2013 week 2 Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse.

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Gros Bisou Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Uw entertainers van deze week zijn: Bo & Teske Wij bieden jullie een programma voor jong en

Nadere informatie

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten.

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten. Hallo lieve jongens en meisjes, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfst. We gaan pompoenen uithollen, herfst spelletjes spelen, herfstkettingen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur Bingo Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden en mag niet gedeeld worden

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen!

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen! ZATERDAG 06 APRIL 11:00-12:00 uur KIDSCLUB: De vier Seizoenen Bloemetjes, vallende bladeren, sneeuw of felle zon, allemaal dingen die bij de seizoenen horen. Weet jij bij welk seizoen wat hoort? Of wil

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..!

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..! VRIJDAG 7 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT VLIEGERDAG WAAR 10.30 Danspret Dans je weer lekker mee deze morgen? Kidsclub 10.45 Spelinstuif Lekker actief de dag beginnen, doe mee! Kidsclub 11.00-12.00 Vliegers

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie