interesante wereld van de wijnmakerij en een proeverij gaat houden met een

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "interesante wereld van de wijnmakerij en een proeverij gaat houden met een"

Transcriptie

1 Buenos Aires HD CITY TOUR: Het is een prachtige dag voor een stadstour door de historische hoofdstad van Argentinië! U bezoekt het symbool van de stad: de Obelisk. Daarnaast komt u ook langs Plaza de Mayo (het plein van de dwaze moeders), Plaza San Martín, Plaza Alvear en Plaza del Congreso waar u het imposante congresgebouw vindt. Ook de belangrijkste avenida s worden aangedaan, zoals Avenida Corrientes (theaters), Avenida de Mayo en Aveni da 9 de Julio (de breedste avenida ter wereld). Verder bezoekt u natuurlijk ook de historische wijken La Boca en San Telmo, komt u door Palermo en Recoleta en bezoekt u de modernste wijk van de stad Puerto Madero. (Halve dag, regulier). HD BIKE TOUR: Tijd voor een actieve fietstour om deze bruisende metropool beter te leren kennen! Op de fiets ziet u de stad op een originele manier aan u voorbij glijden. De tour begint en eindigt bij het historische plein San Martin en laat vele interesante plaatsen van de stad zien, afhankelijk van de route die genomen wordt. Bij de noordelijke route komt u onder andere langs de hippe buurt Palermo Soho, het Parijse Recoletta met haar beroemde begraafplaats en het rustgevende bosgebied van Palermo Norte. De centrum route gaat langs de historische wijken San Telmo en La Boca, maar ook de moderne havenwijk Puerto Madero staat op het programma! (Halve dag, regulier). FD FIESTA GAUCHA: Vandaag gaat u een echte Gaucho Estancia bezoeken! Tijdens deze excursie ontdekt u het buitenleven van de Argentijnse Gaucho en de rustgevende en vriend elijke omgeving waar hij vandaan komt. U kunt genieten van een smaakvolle asado, gaucho activiteiten, dans en folklore! In de middag krijgt u lekkere gebakjes en Argentijnse maté (thee) voorgeschoteld. Geniet van het leven op de Pampa, met haar Gauchos, open velden, tradities en ambachtelijk handwerk! (Hele dag, regulier). FD COLONIA INCL LUNCH: U gaat vandaag naar het buurland Uruguay om de pittoreske plaats Colonia te bezoeken. Vanuit de haven vaart u per ferry naar Colonia. Bij aankomst rondom het middaguur wordt u van de haven naar een restaurant gebracht, waar u eerst een overheerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Na de lunch gaat u samen met de gids het oude historische centrum van Colonia bezoeken, wat op de Unesco World Heritage List staat. Ook verkent u de kuststreek tot Real de San Carlos met haar Plaza de Toros (stierenvechtersarena). Aan het begin van de avond wordt u weer naar de haven gebracht vanwaar u per ferry terug vaart naar Buenos Aires. (Hele dag, regulier).

2 FD COLONIA: Vandaag maakt u een bezoek aan het historische plaatsje Colonia in Uruguay. U vertrekt van de haven in Buenos Aires met de ferry naar Colonia, een vaart van ongeveer drie uur. Bij aankomst staat de gids op u te wachten en zult u in Colonia de gezellige en historische oude wijk gaan bezoeken, wat op de Unesco World Heritage List staat. U wandelt door de kiezelsten en straten met adobe huisjes en interessante musea. Ook verkent u het centrum, en de kuststreek tot Real de San Carlos met haar Plaza de Toros (stierenvechtersarena). Aan het begin van de avond wordt u weer naar de haven gebracht vanwaar u per ferry terug vaart naar Buenos Aires. (Hele dag, regulier). TANGOSHOW: In de avond kunt u gaan genieten van een spectaculaire Tango & Diner Show! Vooraf heeft u de mogelijkheid om eerst zelf de danspassen van deze elegante dans onder de knie te krijgen tijdens een tangoles, om daarna de echte professionals te bewonderen in een fantastische show vol met passie, onder het genot van een smaakvol driegangen diner. (Optioneel).

3 Iguazú FD ARGENTINIAN WATERFALLS: Vandaag loopt u met een professionele gids langs de watervallen aan de Argentijnse kant. Ervaar de alles verstommende geluiden van de watervallen, temidden van het hecta re natuurreservaat. De omgeving is overdadig bedekt met planten en bloemen en u vindt er een grote hoeveelheid aan vlindersoorten. Via goedgemarkeerde paden is het Nationaal Park en haar watervallen gemakkelijk te bezichtigen. U bezoekt het Upper en Lower Circuit en natuurlijk de wereldberoemde waterval de Duivelskeel. Het donderende geraas zal u hier het spreken onmogelijk maken en erg droog zult u het ook niet houden! (Hele dag, regulier). HD BRAZILIAN WATERFALLS: Deze dag staat in teken van een bezoek aan de watervallen van de Braziliaanse kant! Samen met een professionele gids bezoekt u het Foz do Iguaçu Nationaal Park, één van de grootste vegetatie reservaten van Brazilië. U loopt aan de Braziliaanse kant over de paden langs de watervallen en heeft een fenomenaal panorama uitzicht over San Martín Island en de zeer indrukwekkende watervallen Bozzeti, Two Sisters, San Martín en de Three Musketiers. (Halve dag, regulier). GREAT ADVENTURE: U kunt vandaag daarnaast ook de Great Adventure excursie maken! U vertrekt vanuit San Martin Island in zodiacs en vaart tot vlakbij de watervallen. U vaart 8 kilometer over de Iguazú Rivier totdat u bij Macuco have aankomt. Van hieruit wandelt u over het pad door de jungle tot het punt waar de 4x2 trucks op u staan te wachten, waarmee u over het Yacaratia pad de jungle verder gaat ontdekken! (Optioneel).

4 Mendoza FD ALTA MONTAÑA: Een geweldige dag om er op uit te trekken! U gaat een excursie maken naar het Alta montaña gebied waarbij u alle meest speciale punten bezichtigt dat het fabulachtige landschap van Mendoza te bieden heeft. Zo gaat u door Valle de Uspallata met karakteristieke uitzichten van deze omgeving, tot aan het historische punt Picheuta. De route wordt vervolgd langs plekjes als Las Cuevas en Puente del Inca om te eindigen op Cerro Aconcagua waar u een spectaculair uitzicht heeft vanaf deze beroemde berg. (Hele dag, regulier). FD ATUEL CANYON: Vandaag maakt u een excursie naar Cañon del Atuel, gelegen bij San Rafael. Eerst komt u langs het dorp Villa Fundacional 25 de Mayo, wat als een openluchtmuseum wordt beschouwd door haar adobe huisjes en haar door bomen omgeven straatjes. Vervolgens zet u de excursie voort naar Cañon del Atuel, waar erosie de rotsformaties spectaculaire vormen heeft gegeven! Hier leert u ook Valle Grande en Río Atuel beter kennen. Na een bezoek aan de stad San Rafael, met haar pintoreske straten en boulevards, keert u terug naar Mendoza. (Hele dag, regulier). FD WINE TOUR: Vandaag maakt u een leuke wijntour door de omgeving! U bezoekt de meest bekende bodega s van de Luján de Cujo regio. Professionele gidsen leggen uitbundig uit over de architectuur van de wijnmakerijen, het wijnproces en hoe een wijn geproefd dient te worden. Tijdens de excursie zult u een overheerlijke lunch hebben in één van de wijnerijen. (Hele dag, regulier). FD BODEGAS MOUNTAIN BIKE: Vandaag gaat u een actieve mountain bike tour langs de wijnbodega s maken om de beste wijnen van Argentinië te proeven! U gaat op de fiets naar Chacras de Coria, een klein provincie dorp midden in de wijngaarden en gekenmerkt door pittoreske straten welke met bomen omgeven zijn en een variatie aan traditionele en moderne landhuizen. Hier bezoekt u drie verschillende bodega s waar u van alles leert over de interessante wereld van de wijnmakerij en een proeverij gaat houden met een paar uitmuntende regionale wijnen! (Hele dag, regulier). HD BODEGAS MOUNTAIN BIKE: Vandaag gaat u een actieve mountain bike tour langs de wijnbodega s maken om de beste wijnen van Argentinië te proeven! U gaat op de fiets naar Chacras de Coria, een klein provincie dorp midden in de wijngaarden en gekenmerkd door pittoreske straten welke met bomen omgeven zijn en een variatie aan traditionele en moderne landhuizen. Hier bezoekt u twee verschillende bodega s waar u van alles leert over de interesante wereld van de wijnmakerij en een proeverij gaat houden met een paar uitmuntende regionale wijnen! (Halve dag, regulier).

5 HD WINE TOUR: Vandaag maakt u een leuke wijntour door de omgeving! U bezoekt een olijven fabriek en de meest bekende bodega s van de Luján de Cujo regio. Professionele gidsen leggen uitbundig uit over de architectuur van de wijnmakerijen, het wijnproces en hoe een wijn geproefd dient te worden. De excursie eindigt met een bezoekje aan de Carrodilla s Kerk, welke een nauwe band heeft met de wijnhistorie van Mendoza. (Halve dag, regulier). HD HORSE RIDE (INCL BREAKFAST): U gaat vandaag een fantastische paardrijtocht door de mooie omgeving van Mendoza maken! Naast het heerlijke gevoel om dicht bij natuur en dier te zijn, zult u halverwege de rit een stop maken voor een echt kampeer ontbijt! (Halve dag, regulier).

6 Salta FD CACHI: De tocht begint in de Lerma valley tot El Carril, dorreizend naar Chicoana. U zal eerst door de Quebrada de los Laureles ( het Lauriers ravijn) reizen en daarna door de Quebrada de Escoipe (het Escpoipe ravijn). Vanaf de Cuesta del Obispo (de Bisschops klif), een weg met een overvloed aan bochten, heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de onderl iggende vallei met haar kleine huisjes en fruitbomen. Bij Piedra del Molino (de Molensteen) bent u op meter boven zeeniveau aanbeland, het hoogste punt van uw excursie van vandaag. Het Los Cardones Nationaal Park is vrij snel doorkruisd, waarna u in Cachi aankomt. U heeft meteen een mooi panoramisch uitzicht op de Nevado de Cachi en de Payogasta bergen. In het dorpje Cachi gaat u het Archeologisch museum en de kerk bezoeken, voordat u terug naar Salta keert via dezelfde weg. (Hele dag, regulier). FD CAFAYATE: De tour van vandaag start vanuit Salta naar het zuiden, door de Lerma vallei en haar historische dorpjes. U zult de Quebrada de las Conchas (het Schelpen ravijn) bereiken, waar wind en water erosie mysterieuze vormen in de rots en hebben gevormd (o.a. het Ampfitheater, de Duivelskeel, de Pad). Wanneer u in Cafayate bent aanbeland, bezoekt u verschillende wijnerijen, beroemd om hun Torrontes wijnproductie. Na de lunch (exclusief) keert u terug naar Salta via dezelfde weg. (Hele dag, regulier). FD HUMAHUACA: U zult een Wereld Cultureel en Natuurlijk Erfgoed va UNESCO gaan bezoeken vandaag! Al reizend door de Quebrada de Humahuaca (het Humahuaca ravijn) kunt u zich zelf verwonderen over de spectaculaire uitzichten, dorpjes en fascinerende culturen. De tocht start vanuit Salta, maar begint pas echt wanneer u in Purmamarca bent gearriveerd, waar genoeg tijd is om de beroemde Zeven Kleuren Heuvel te bezichtigen en de kerk en de lokale ambachtsmarkt te bezoeken. Daarna reist u door naar Tilcara waar u een bezoek maakt aan Pucará (eeuwenoude ruïnes) en het Archeologische museum. U vervolgt uw weg en maakt bij Uquía een bezoek aan haar kerk, voordat u doorreist naar Humahuaca. Hier aangekomen kunt u gaan lunchen (exclusief) en het dorpje beter leren kennen. Weer verder reizend kunt u vanaf de route bij het dorpje Maimara La Paleta del Pintor (het Schilderspalet) observeren, waarna u naar San Salvador de Jujuy gaat. Hier maakt u nog een bezoek aan de kathedraal voordat u terugkeert naar Salta. (Hele dag, regulier).

7 FD SALINAS GRANDES: U zult vandaag een heel ander landschap gaan bezichtigen! U wordt opgehaald bij het hotel en naar het noorden gebracht, in de richting van de Tastil ruïnes en aankomend in San Antonio de los Co bres, na een een twee uur durende stop voor lunhc (exclusief) en een kort dorpsbezoek. E reis gaat verder naar één van de meest afgelegen plekken van het land. Aangekomen bij de Salinas Grandes (Grote Zoutvlakte) wordt u verwelkomd door een een immense vlakte van wit schijnend zout. Nadat u deze wonderschone wereld goed in u heeft opgenomen reist u verder langs de Lipán klif naar Purmamarca, een typisch dorpje in de Quebrada de Humahuaca (het Humahuaca ravijn), met haar beroemde Zeven Kleuren Heuvel en charmante kleine huisjes. Na een kort bezoek aan San Salvador de Jujuy keert u terug naar Salta. (Hele dag, regulier).

8 Bariloche LAKE CROSSING BARILOCHE - PT VARAS: Vandaag reist u naar Puerto Varas via een prachtige cruise over het merengebied! s Ochtends vroeg wordt u naar de pier van Puerto Pañuelo gebracht, waar u aan uw tocht over het beroemde Lago Nahuel Huapi begint. Bij Puerto Blest wordt u per bus naar Puerto Alegre gebracht, waar u weer op de boot stapt om over Lago Frías, met zijn diep groene kleur, te varen. Onderweg heeft u een mooi uitzicht op de Tronador Heuvel, die een hoogte van meter heeft. Aangekomen in Puerto Frías reist u per bus verder door de Andes naar het eco-plaatsje Puella in Chili. Hier heeft u de gelegenheid om te gaan lunchen (exclusief), waarna u weer op de catamaran stapt richting Petrohué. U vaart over Lago Todos los Santos (Aller Heiligen Meer), vanwaar u (als het helder weer is) een spectaculair zicht heeft op de Osorno en Puntiagudo vulkanen en de Tronador Heuvel. Bij Petrohué maakt u een bezoek aan de fascinerende Saltos del Petrohué; de Petrohué watervallen. De reis zet zich voort langs de rand van Lago Llanquihue, waarbij de indrukwekkende Osorno en Calbuco vulkanen het landschap domineren. Bij aankomst in Puerto Varas wordt u naar uw hotel gebracht. (Hele dag, regulier). LAKE CROSSING BARILOCHE - PT MONTT: Vandaag reist u naar Puerto Montt via een prachtige cruise over het merengebied! s Ochtends vroeg wordt u naar de pier van Puerto Pañuelo gebracht, waar u aan uw tocht over het beroemde Lago Nahuel Huapi begint. Bij Puerto Blest wordt u per bus naar Puerto Alegre gebracht, waar u weer op de boot stapt om over Lago Frías, met zijn diep groene kleur, te varen. Onderweg heeft u een mooi uitzicht op de Tronador Heuvel, die een hoogte van meter heeft. Aangekomen in Puerto Frías reist u per bus verder door de Andes naar het eco-plaatsje Puella in Chili. Hier heeft u de gelegenheid om te gaan lunchen (exclusief), waarna u weer op de catamaran stapt richting Petrohué. U vaart over Lago Todos los Santos (Aller Heiligen Meer), vanwaar u (als het helder weer is) een spectaculair zicht heeft op de Osorno en Puntiagudo vulkanen en de Tronador Heuvel. Bij Petrohué maakt u een bezoek aan de fascinerende Saltos del Petrohué; de Petrohué watervallen. De reis zet zich voort langs de rand van Lago Llanquihue, waarbij de indrukwekkende Osorno en Calbuco vulkanen het landschap domineren. Bij aankomst in Puerto Montt wordt u naar uw hotel gebracht. (Hele dag, regulier). FD ISLA VICTORIA & BOSQUE DE ARRAYANES: Per catamaran vaart u naar het grootste eiland in het Nahuel Huapi meer; Isla Victorica. U stapt op bij Puerto Pañuelo waarna u naar ongeveer een uurtje varen aankomt bij Peninsula Quetrihue (schiereiland) met haar Arrayán bos. Dit unieke bos groeit op het zuidelijke punt van het schiereiland en is de enige plek waar de arayán boomsoort tot haar volle hoogte groeit. Het bos is uitgeroepen tot Nationaal Park in het jaar 1980 en er wordt verwacht dat alle bezoekers respect hebben voor het natuurlijke gebied en geen takken of twijg en meenemen.

9 Na dit bezoek gaat de excursie verder naar Puerto Anchorena, gesitueerd op Isla Victoria. Hier wandeld u door een weelderig bos en ziet een een grote variëteit aan boomsoorten. Bij het Toro strand kunt u een duik nemen (in de zomermaanden), of kunt u via de stoeltjeslift de Bella Vista berg op, naar 900 meter boven zeeniveau (exclusief) alvorens weer terug te keren naar Bariloche. (Hele dag, regulier). HD CIRCUITO CHICO: Tijdens de Circuito Chico excursie maakt u een prachtige tour langs het mooie Nahuel Huapi meer. Na ongeveer tien kilometer komt u aan bij de basis van Cerro Campanario, waar u uitzicht heeft over het Nahuel Huapi en Perito Moreno meren, de Trebol Lagune, de San Pedro en Llao Llao schiereilanden, Victoria eiland en de Otto, Lopez, Goye en Catedral bergen. Bij Llao Llao aangekomen vindt u de San Eduardo kapel en Puerto Pañuelo bevindt zich hier aan de Nahuel Huapi meerkant. U gaat verder over de Angostura brug in richting van de Lopez baai, welke aan de voet van de Lopex berg is gesitueerd. Daarna steekt u de brug over het Moreno meer en komt u langs de Trebol Lagune voordat u weer terugkeert naar Bariloche (Halve dag, regulier). FD SAN MARTIN DE LOS ANDES: Er staat vandaag een leuke excursie naar San Martín de los Andes op het programma! Deze pittoreske plaats is gelegen aan de banken van het Lacár meer temidde het Lanín Nationaal Park. Deze plaats is een paradijs van rust en vrede en ondergedompeld in een omgeving van rivieren, watervallen, bergen en magische bossen. San Martín de los Andes is nog een echt bergdorp met charmante gebouwen van steen en hout, waar u heerlijk van de frisse buitenlucht kunt genieten. U vertrekt vanuit Bariloche door het oversteken van de Limay Brug, waar de rivier be gint bij het Nahuel Huapi Meer. Daarna komt u langs de Huemal arm van het meer en passeert u Las Flores, Puerto Manzano totdat u bij Villa La Angostura aankomt. U maakt een korte stop in dit dorp en daarna reist u verder langs de Zeven Meren Route, waarbij u langs de volgende meren komt: Correntoso, Espejo, Escondido, Falkner, Villarino, Bayley Wills en Machonico. Bij aankomst in San Martín de Los Andes heeft u tijd voor lunch (exclusief) en om op eigen gelegenheid het dorp te bezoeken (stop in San Martín de los Andes duurt ongeveer 3 uur). U keert terug naar Bariloche via de Cordoba pas (1.200 meter), welke een typisch Patagonisch landschap heeft met de samenvoeging van de Traful en Limay Rivieren, de Encantado Vallei en het Anfiteatro (een natuurlijk ampfitheater). U zult in de namiddag weer terug zijn in Bariloche. (Hele dag, regulier).

10 Puerto Madryn FD PENÍNSULA VALDÉS: Vandaag gaat u een excursie naar Península Valdés maken en ontdekt u de schoonheid van dit prachtige natuurreservaat. Península Valdés staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en biedt een overweldigende variëteit aan fauna aan. Naast de kans (afhankelijk van de fauna kalender) om pinguïns, walvissen, zeeleeuwen, zeehonden en orca s te zien, leven er mara s (een Patagonische haas), choiques (een familielid van de struisvogel) en guanacos (een klein soort lama). Van het hotel in Puerto Madryn vertrekt u naar Puerto Piramides waar u de optie heeft om te gaan whale watchen (exclusief), op zoek naar walvissen of andere diersoorten (afhankelijk van de fauna kalender). De volgende stop is Punta Canter, een reservaat waar u zeehonden kunt bekijken. Bij Valdes Creek stopt u om een kleine pinguïnkolonie te bezoeken van ongeveer 100 tot 200 kleine Magellan pinguïns. In Punta Norte ziet u zeeleeuwen en tot slot bezoekt u een museum waar u alles te weten komt over de geschiedenis en het ontstaan van dit gebied. (Hele dag, regulier). WHALE WATCHING: In Puerto Piramides kunt u ervoor kiezen om te gaan whale watchen. Dit is een optionele excursie en afhankelijk van het seizoen. FD PUNTA TOMBO & VALLE INFERIOR: U maakt vandaag een excursie naar Punta Tombo en de Vallei van de Chubut rivier. In Punta Tomba bevindt zich de grootste continentale pinguïnkolonie van het gebied, waar jaarlijks (afhankelijk van het jaargetijde) maar liefst tussen de en de Magellan pinguïns broeden. Zeer indrukwekkend! Samen met de gids kunt u dwars door de kolonie lopen en zo de pinguïns van heel dichtbij bewonderen, terwijl de pinguïns zich door niets laten afleiden en onverstoord hun eigen weg gaan. Na dit bezoek gaat de excursie verder naar Trelew, waar u een city tour maakt en u vrije tijd heeft om het Palentologische museum Egidio Feraglio te bezoeken. Hier kunt u de grootste Patagonische fossielen collectie vinden en leert u van alles over de evolutie van het Argentijnse Patagonië. Als laatste stop voordat u weer terugkeert naar Puerto Madryn bezoekt u het kleine dorpje Gaiman, waar u een stadstour krijgt en tijd heeft om een lekker kopje thee te drinken (exclusief) in één van de traditonele theehuizen. (Hele dag, regulier).

11 El Calafate FD PERITO MORENO & SAFARI NÁUTICO: Een bezoek aan de beroemde Perito Moreno gletsjer dient uiteraard op het programma te staan. Vandaag gaat u deze imposante gletsjer bezichtigen in combinatie met een navigatie! U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar het Los Glaciares Nationaal Park gebracht. Een kilometer voor het bereiken van de uitkijkpunten ontdekt u het pad langs het Kanaal de los Témpanos (Kanaa l van de IJsbergen) dat u een prachtig uitzicht geeft over een zijarm van Lago Argentino en waar u normaalgesproken vele ijsbergen tegenkomt. Aan het eind van het pad komt u uit bij de uitkijkpunten waar u drie uur de tijd heeft om van het spectaculaire uitzicht te genieten en rond te lopen. Daarna maakt u een navigatie van ongeveer 45 minuten die u de Perito Moreno gletsjer vanaf het zuiden laat zien. De catamaran vaart tot 300 meter afstand van deze indrukwekkende ijsrivier! (Hele dag, regulier). FD MINITREKKING: Een bezoek aan de beroemde Perito Moreno gletsjer dient uiteraard op het programma te staan. Vandaag gaat u deze imposante gletsjer bezichtigen in combinatie met een minitrekking! U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar de Boja de las Sambras haven gebracht. Hier stapt u op de catamaran om de zuidelijke arm van Lago Argentino over te steken. Weer aan land aangekomen wordt u naar de gletsjer geleid en bindt u de stijgijzers onder. U maakt een spectaculaire wandeling over het ijs; een onvergetelijke ervaring! Na de gletsjer wandeling wordt u naar de refugio gebracht waar u kunt lunchen (exclusief). Daarna heeft u nog een uur vrije tijd om van het spectaculaire uitzicht te genieten van de uitkijkbalkonnen en rond te lopen.(hele dag, regulier). FD TODO GLACIARES: Vanuit het hotel wordt u naar de Punta Banderas haven gebracht, vanwaar u per catamaran over Lago Argentino vaart in richting van de Upsala gletsjer. Onderweg komt u langs ijsbergen die soms wel groter zijn dan de catamaran! In de middag bezichtigt u ook de Spegazzini gletsjer (de hoogste geltsjer in het Los Glaciares Nationaal Park) en de beroemde Perito Moreno gletsjer. (Hele dag, regulier). FD ESTANCIA CRISTINA "CLASSIC": U gaat interesante excursie maken naar Estancia Cristina! U wordt s ochtends vroeg opgehaald om in Puerto Bandera op de boot te stappen. U vaart tussen de gletsjers door en heeft een geweldig uitzicht op de beroemde Upsala gletsjer! Daarna vaart u door het Cristina Kanaal en komt u aan bij Estancia Cristina. U verblijft ongeveer zes uur op deze estancia, waar u het Museo Costumbrista (Traditie Museum) zult bezoeken, een wandeling gaat maken naar de Caterina rivier samen met een gids. Hier vindt u ook de kapel van de estancia. U leert tijdens dit bezoek van alles over de gewoonte, gebruiken en tradities van het leven op een echte Argentijnse estancia! In de namiddag vaart u weer terug naar Puerto Bandera en wordt u teruggebracht naar het hotel. (Hele dag, regulier).

12 FD ESTANCIA CRISTINA "DISCOVERY": U gaat interesante excursie maken naar Estancia Cristina! U wordt s ochtends vroeg opgehaald om in Puerto Bandera op de boot te stappen. U vaart tussen de gletsjers door en heeft een geweldig uitzicht op de beroemde Upsala gletsjer! Daarna vaart u door het Cristina Kanaal en komt u aan bij Estancia Cristina. U verblijft ongeveer zes uur op deze estancia, waar u het Museo Costumbrista (Traditie Museum) zult bezoeken. Daarna stapt u in een 4WD om over een bergweg naar Refugio Hielos Continentales te rijden. Hier maakt u een wandeling van een half uur over geerodeerd gletsjer terrein. U heeft zicht op de Upsala gletsjer, Lago Guillermo, Hielo Patagonia Sur IJs en het Andes gebergte. In de namiddag vaart u weer terug naar Puerto Bandera en wordt u teruggebracht naar het hotel. (Hele dag, regulier). FD BIG ICE: Tijd voor een avontuurlijke ijstrekking! U wordt vanuit het hotel naar de Bajo de las Sombras haven gebracht. Hier stapt u op de catamaran en vaart u over Brazo Rico (een arm van Lago Argentino) om na 10 minuten aan de oostelijke kant aan te komen. U volgt het pad dat langs de zuidelijke gruiswal van de Perito Moreno gletsjer loopt en ongeveer een uur later komt u uit bij een spectaculair uitzichtpunt vanwaar u toegang heeft tot het ijs. Hier bindt u de stijgijzers onder en begint met de trekking over de gletsjer. Een onvergetelijke ervaring gaat u tegemoet! Voor circa de komende drie uur heeft u tijd om u te verbazen over alle mysteries van de gletsjer, met haar intense blauwe kleur, lagunes en diepe barsten. Om deze indrukwekkende ervaring compleet te maken heeft u de mogelijkheid om op de gletsjer te lunchen (excusief) temidden van een droomlandschap. (Hele dag, regulier).

13 Ushuaia HD BEAGLE CANAL (ISLA LOBOS): Vandaag gaat u een mooie boottocht maken over het beroemde Beagle kanaal. U vertrekt uit de baai van Ushuaia en terwijl u van het excellente panorama geniet, passeert u onder andere de Faro Les Eclaireurs vuurtoren. U heeft de mogelijkheid om dive rse zeevogels te spotten, zoals albatrossen, stormvogels en aalscholvers die zich bevinden op eilanden en kliffen die u passeert. Daarnaast heeft u ook de unieke kans om zeeleeuwen van dichterbij te aanschouwen. Voordat u terugkeert naar Ushuaia passeert u nog de Faro del Fin del Mundo vuurtoren. (Halve dag, regulier). FD BEAGLE CANAL (PINGUINERA): Vandaag gaat u een mooie boottocht maken over het beroemde Beagle kanaal. U vertrekt uit de baai van Ushuaia en terwijl u van het excellente panorama geniet, passeert u onder andere de Faro Les Eclaireurs vuurtoren. U heeft de mogelijkheid om diverse zeevogels te spotten, zoals albatrossen, stormvogels en aalscholver s die zich bevinden op eilanden en kliffen die u passeert. Daarnaast heeft u ook de unieke kans om zeeleeuwen van dichterbij te aanschouwen. U passeert de Faro del Fin del Mundo vuurtoren en het verlaten Monte Sarmiento schip, dat half verzonken is sinds Bij Isla Martillo aangekomen komt u een kolonie pinguïns tegen, welke u voordat u terugkeert naar Ushuaia kunt observeren. (Hele dag, regulier). FD TIERRA DEL FUEGO TREKKING + CANOES: U gaat vandaag een bezoek brengen aan het Lapataia Nationaal Park, ofwel het Tierra del Fuego Nationaal Park. Het heeft een grootte van hectare waar u een grote schat aan flora en fauna tegenkomt, zoals de rode vos, guanaco en de zwartoog albatros. Het bezoek aan dit Nationaal Park zal u fascineren door haar prachtige landschap met bergen, bossen en meren en u zult zich dichter bij de natuur voelen. U wordt naar Nationaal Park gebracht, naar Bahía Ensenada, waar u een prachtig zicht heeft op hte Beagle Kanaal en waar u begint aan een wandeling van zeven kilometer (circa drie uur) langs de kust, absoluut één van de mooiste gebieden in het Nationaal Park! Na de trekking arriveert u bij Lago Roca, waar de lunch voor u wordt klaargemaakt. Na de lunch begint de kano tocht (circa 1 ½ uur) door de Lapataia rivier naar Bahía Lapataia. Geniet van de stilte op het water in een prachtige groene omgeving. In Bahía Lapataia aangekomen zit het kanoën er weer op en wordt u teruggebracht naar Ushuaia. (Hele dag, regulier).

14 FD FAGNANO & ESCONDIDO LAKES BY 4x4: Per 4WD bezoekt u de Escondido en Fagnano meren! U reist naar het noorden van het eiland, naar een zone van bergen en gletsjer valleien (Los Andes fueguinos). Onderweg komt u langs verschillende interesante bezienswaardigheden, onder andere de monding van de Olivia rivier, de waterval Velo de Novia (Sluier van de Bruid) en een uitkijkpunt over de Carbajal vallei. Gearriveerd op de Garibaldi bergpas (450 meter boven zeeniveau) heeft u een spectaculair uitzicht over de Escondido en Fagnano meren. Hier daalt u af naar de oever van het prachtige Escondido meer. Mocht u zin hebben dan is het ook mogelijk om ter voet af te dalen langs het oude wandelpad, een wandeling van ongeveer 40 tot 60 minuten. Nadat u van het zicht op het Escondido meer heeft genoten wordt u naar Lago Fagnano gebracht, waar u een wandeling maakt naar de monding van de Bombilla rivier. Hierna wordt u teruggebracht naar Ushuaia. (Hele dag, regulier). FD NATIONAL PARK: U gaat vandaag een bezoek brengen aan het Lapataia Nationaal Park, ofwel het Tierra del Fuego Nationaal Park. Het heeft een grootte van hectare waar u een grote schat aan flora en fauna tegenkomt, zoals de rode vos, guanaco en de zwartoog albatros. Het bezoek aan dit Nationaal Park zal u fascineren door haar prachtige landschap met bergen, bossen en meren en u zult zich dichter bij de natuur voelen. U maakt een flinke trekking door het gebied, onder andere langs het beroemde Beagle Kanaal, Lago Roca, Río Lapataia en Bahía Lapataia, het eindpunt van de wegen in Zuid-Amerika. Tevens een perfecte plaats om gezellig te picknicken (exclusief). De gids zal u tijdens de trekking uitgebreid uitleg geven over de prachtige omgeving en de inheemse flora en fauna (Hele dag, regulier). HD NATIONAL PARK: HD National Park bevat ongeveer 2 uur aan trekking.

Argentinië - Buenos Aires - Vuurland - Patagonië - Salta - Iguazu

Argentinië - Buenos Aires - Vuurland - Patagonië - Salta - Iguazu ARGENTINIË Argentinië - - Vuurland - Patagonië - - Excursies in privé of internationale groep Kant-en-Klaar - 16 dagen / 13 nachten REF: 324 REISBESCHRIJVING - Vuurland - Patagonië - - INTRODUCTIE Excursies

Nadere informatie

Argentinië. 2 personen

Argentinië. 2 personen Argentinië 2 personen Argentinië - in twee woorden te omschrijven als overweldigend divers. Het enorm uitgestrekte land bestrijkt een gigantische oppervlakte en dat geeft een grote verscheidenheid aan

Nadere informatie

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Hoogtepunten van deze reis Merengebied bij Bariloche Boottocht

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKTOBER 2012

REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKTOBER 2012 in samenwerking met REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKTOBER 2012 DAG 1: vrijdag 5 oktober BRUSSEL MADRID - BUENOS AIRES Samenkomst in Brussel omstreeks 15uur voor vertrek naar Madrid met Brussels Airlines om

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert: Argentinië. 5 tot 21 september Begeleide groepsreis o.l.v. Karel Baillieux

Tailor Made Travel. presenteert: Argentinië. 5 tot 21 september Begeleide groepsreis o.l.v. Karel Baillieux Tailor Made Travel presenteert: Argentinië 5 tot 21 september 2018 Begeleide groepsreis o.l.v. Karel Baillieux Een rondreis die u meeneemt via de oevers van de Rio de La Plata naar de pampa s tot aan de

Nadere informatie

Salta Landen op Martín Miguel de Güemes International Airport. Aan de luchthaven kan je een taxi nemen tot aan het Coloria Hostel.

Salta Landen op Martín Miguel de Güemes International Airport. Aan de luchthaven kan je een taxi nemen tot aan het Coloria Hostel. Salta Salta is één van de provincies van Argentinië en is gelegen in het noordwesten. De grootste stad in dit gebied is de hoofdstad, het gelijknamige Salta. Dit gebied is gelegen tegen het Andesgebergte

Nadere informatie

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Dag 01: (A) Vervoer in privé

Nadere informatie

ARGENTINIE : EEN REVELATIE!

ARGENTINIE : EEN REVELATIE! ARGENTINIE : EEN REVELATIE! PROGRAMMA Dag 01 : VLUCHT NAAR BUENOS AIRES Dag 02 : AANKOMST IN BUENOS AIRES CITY TOUR (7 uur) City Tour Buenos Aires: De tour start op het historische plein, Plaza de Mayo,

Nadere informatie

REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKT. 2012

REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKT. 2012 in samenwerking met Footprints Explorations REISPROGRAMMA ARGENTINIE 5 OKT. 2012 DAG 1: 5.10 BRUSSEL AMSTERDAM - BUENOS AIRES Samenkomst in Antwerpen en vertrek per luxecar naar Amsterdam. Vertrek om 10u00

Nadere informatie

Argentinië, van de Tropische Andes tot aan Vuurland Sudamerica Tours - Reisspecialist Latijns-Amerika

Argentinië, van de Tropische Andes tot aan Vuurland Sudamerica Tours - Reisspecialist Latijns-Amerika Argentinië, van de Tropische Andes tot aan Vuurland Op voorraad 3.795 Hotelcateg orie standaard hotels - double +52 Excursies Internatio nale gezelschap Vertrekdat a Reisperiod e Van 01/01 tot 30/06 INDIVIDUELE

Nadere informatie

BESTELBON VVOG-RONDREIS NOVEMBER 2015 Datum opmaak: 25/11/2014 UITGEVOERD DOOR TOUR OPERATOR SUDAMERICA TOURS A. GEGEVENS

BESTELBON VVOG-RONDREIS NOVEMBER 2015 Datum opmaak: 25/11/2014 UITGEVOERD DOOR TOUR OPERATOR SUDAMERICA TOURS A. GEGEVENS Brusselsesteenweg 388 B-9230 Wetteren Tel. 09 369 00 24 Fax 09 365 30 48 E-mail : info@itavanhove.be www.itavanhove.be BTW : BE 0417.981.710 RPR Dendermonde Verg. A1587 Bank : 444-1619181-45 l IBAN: BE

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

ESPIRITO SANTO BOLIVIA Uyuni SÃO PAULO. Florianópolis RIO GRANDE MONTEVIDEO ATLANT IC O C EAN. Salta - Alt. 1.187m FALKLAND ISLANDS

ESPIRITO SANTO BOLIVIA Uyuni SÃO PAULO. Florianópolis RIO GRANDE MONTEVIDEO ATLANT IC O C EAN. Salta - Alt. 1.187m FALKLAND ISLANDS Argentinië ESPIRITO SANTO BOLIVIA Uyuni MINAS GERAIS s M A T O G R O S S O D O S U L SÃO PAULO e PARAGUAY B R G r a n d e a s Villa Unión i n S a l Córdoba e PA C IFIC OC EA N RIO GRANDE DO SUL URUGUAY

Nadere informatie

Argentinië, de wijnroute. Reisbeschrijving

Argentinië, de wijnroute. Reisbeschrijving Argentinië, de wijnroute 15 dagen/13 nachten De "Wijnroute", is een rondreis die speciaal ontworpen is om u te talen kennismaken met de voornaamste wijnstreken en wijngaarden van Argentinië. Een rondreis

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

ARGENTINIË : WONDEREN VAN ARGENTINIË

ARGENTINIË : WONDEREN VAN ARGENTINIË THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ARGENTINIË : WONDEREN VAN ARGENTINIË Prijs vanaf : 6.605 pp 15 dagen / 13 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING Een rondreis die u meeneemt van de oevers

Nadere informatie

Defensa 552 Ciudad de Buenos Aires Capital Federal Argentina Phone: (+54) 11 4345 2762 www.latin-deluxe.com info@latin-deluxe.com

Defensa 552 Ciudad de Buenos Aires Capital Federal Argentina Phone: (+54) 11 4345 2762 www.latin-deluxe.com info@latin-deluxe.com WOESTIJN & REGENWOUD Deze reis neemt u mee door het noorden van Chili en Argentinië. U komt aan in Santiago de Chile, drinkt een glaasje wijn in de nabijgelegen wijngaarden en bestijgt een oude openbare

Nadere informatie

Argentinië & Chili LAND VAN DE TANGO EN GLETSJERS

Argentinië & Chili LAND VAN DE TANGO EN GLETSJERS Argentinië & Chili LAND VAN DE TANGO EN GLETSJERS 76 ANAKENA TE PITO KURA AHU AKIVI HANGA ROA TONGARIKI RANO KAU VAIHU ORONGO PAASEILAND ARICA LAUCA NATIONAAL PARK Highlights 1 ANAKENA TE PITO KURA VIÑA

Nadere informatie

Het land van eindeloze vlakten

Het land van eindeloze vlakten Het land van eindeloze vlakten Er was eens een grote familie met grootse vakantieplannen, maar ook met een nog groter probleem. Ze bestond namelijk uit vijftien personen met evenveel verschillende vakantiewensen!

Nadere informatie

ARGENTINIË, VAN TROPISCHE ANDES TOT AAN HET VUURLAND

ARGENTINIË, VAN TROPISCHE ANDES TOT AAN HET VUURLAND THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ARGENTINIË, VAN TROPISCHE ANDES TOT AAN HET VUURLAND Prijs vanaf : 4.025 pp 14 dagen / 12 nachten Standaard hotels - dubbele kamer SAMENVATING Een rondreis die u meeneemt

Nadere informatie

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl Dagprogramma Carretera Austral De Carretera Austral strekt zich uit over een lengte van 1.200 kilometer door de ongerepte Chileense wildernis en voert dwars door de Andes. Ruige landschappen met gletsjers

Nadere informatie

Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij

Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij Reisverslag Argentinië van december 2014-januari 2015 van de familie van der Kuij Op een bepaalde leeftijd moet je besluiten sommige dingen niet of juist wel te doen. Wij besloten nog één grote reis te

Nadere informatie

Prijsinformatie. Cosmic Travel - www.cosmic-travel.com - 1/5

Prijsinformatie. Cosmic Travel - www.cosmic-travel.com - 1/5 Prijsinformatie Alle prijzen zijn in euro berekend aan de wisselkoers van 27/07/2015 en zijn per persoon, op basis van 2 personen in een standaard dubbele kamer geldig zoals vermeld. Vele prijzen zijn

Nadere informatie

Prijsinformatie. Cosmic Travel /5

Prijsinformatie. Cosmic Travel /5 Prijsinformatie Alle prijzen zijn in euro berekend aan de wisselkoers van 12/05/2016 en zijn per persoon, op basis van 2 personen in een standaard dubbele kamer geldig zoals vermeld. Vele prijzen zijn

Nadere informatie

Cultureel wetenschappelijke VVOG-rondreis Argentinië 2015.

Cultureel wetenschappelijke VVOG-rondreis Argentinië 2015. Cultureel wetenschappelijke VVOG-rondreis Argentinië 2015. 31 oktober - 14 november 2015 Na een bijna foutloos parcours ( een paar koffers laten een dag op zich wachten), landen de 18 deelnemers in Buenos

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen

Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen Tijdens deze reis bezoekt u het indrukwekkende Antarctica, een droombestemming voor velen. Na aankomst in de Argentijnse hoofdstad,

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Patagonië 4X4 over land ervaring in Chili & Argentinië

Patagonië 4X4 over land ervaring in Chili & Argentinië Patagonië 4X4 over land ervaring in Chili & Argentinië Programma van zaterdag tot zaterdag (onderdeel van een maatwerkreis) Sponsored by Jeep N A A S T H E T Z E L F A U T O R I J D E N I N E E N P R A

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

www.cosmic.travel Dag 13 > Ontscheping in Ushuaia en transfer naar het hotel. Overnachting, hotel Alto Andino.

www.cosmic.travel Dag 13 > Ontscheping in Ushuaia en transfer naar het hotel. Overnachting, hotel Alto Andino. Argentinië Antarctica: 2014 2015 Afvaarten Antarctica cruise: 11 november 2014, 20 november 2014 & 1 maart 2015 Argentinië: Het land van eindeloze vlakten Argentinië is de bakermat van de tango, ontstaan

Nadere informatie

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in het bruisende Buenos Aires. Jullie vliegen na wat van de heerlijke Argentijnse sfeer te

Nadere informatie

Jubileumreis Argentinië Chili

Jubileumreis Argentinië Chili Jubileumreis Argentinië Chili 1 17 december 2019-17 dagen geheel verzorgd. 1 en 2 dec. 2019 - Dag 1 en 2 - Vliegreis naar Buenos Aires en aankomst. U vliegt van Amsterdam naar Buenos Aires, waar u de volgende

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

ArgeNed Travel. 22-daagse rondreis centraal en noord Argentinië

ArgeNed Travel. 22-daagse rondreis centraal en noord Argentinië ArgeNed Travel 22-daagse rondreis centraal en noord Argentinië 2011-2012 Algemeen Argentinië is na Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika en het immense land is bijna net zo groot als de helft van

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

ARGENTINIË, VAN DE ANDES TOT HET LAND VAN DE GAUCHO S

ARGENTINIË, VAN DE ANDES TOT HET LAND VAN DE GAUCHO S THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ARGENTINIË, VAN DE ANDES TOT HET LAND VAN DE GAUCHO S Prijs vanaf : 5.445 pp 17 dagen / 15 nachten STANDAARD HOTELS - Dubbele kamer SAMENVATING Ontdek Buenos Aires aan

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia ANTARCTICA Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia Reisbegeleiding door dhr. J. Lambrechts 100% IJS Antarctica 4.000

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Reisplan. Dag 1. Dag 2

Reisplan. Dag 1. Dag 2 Als het je leuk lijkt om negen provincies van Cuba te ontdekken en over de hele eilandengroep te reizen, dan is dit je kans. Je zult genieten van dit avontuur waarin we je meenemen naar de mooiste plekken

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor.

Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor. Eclipsreis naar Argentinië (A) Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor. Programma (*) Reisperiode: 29/06 tot 12/07/2019 Dag 1 (zaterdag 29 juni)

Nadere informatie

17-daagse Inspiratiereis

17-daagse Inspiratiereis 17-daagse Inspiratiereis Uruguay WAAR U NAAR TOE GAAT, ZIJN WIJ GEWEEST Wat een geweldige reis gaat u tegemoet! Uw reis door Uruguay begint in de hoofdstad, Montevideo. Vanwege dezelfde Europese sfeer

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

DANS VAN DE CONDOR 17-DAAGSE RONDREIS

DANS VAN DE CONDOR 17-DAAGSE RONDREIS ARGENTINIË 14 DANS VAN DE CONDOR 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. 16 AR04 17.02.17 05.03.17 16 AR05 10.03.17 26.03.17 17 AR01 13.10.17 29.10.17 17 AR02 03.11.17 19.11.17 17 AR03 24.11.17 10.12.17

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Special Argentinië Brazilië

Special Argentinië Brazilië Special Argentinië Brazilië Een bijzondere reis voor wie de warmte van Rio met het bruisende van Buenos Aires en de bijzondere natuurschoon van beide landen met elkaar wil combineren. Bezoek oude haciënda

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Buenos Aires Dag 2 Buenos Aires Dag 3 Buenos Aires, nachtbus naar Puerto Madryn Dag 4 Puerto Madryn Dag 5 Puerto Madryn, optionele

Dag 1 Amsterdam - Buenos Aires Dag 2 Buenos Aires Dag 3 Buenos Aires, nachtbus naar Puerto Madryn Dag 4 Puerto Madryn Dag 5 Puerto Madryn, optionele Rondre is A rge nt inië, Chili & I gu a zu, 26 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Buenos Aires Dag 2 Buenos Aires Dag 3 Buenos Aires, nachtbus naar Puerto Madryn Dag 4 Puerto Madryn Dag 5 Puerto

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor.

Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor. Eclipsreis naar Argentinië (B) Voor de totale zonsverduistering van 2 juli 2019 stellen we een reisprogramma naar Argentinië voor. Programma (*) Reisperiode: 29/06 tot 12/07/2019 Dag 1 (zaterdag 29 juni)

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegtuig en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags krijgt u een korte introductie over het kamp waar u de komende

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

ARGENTINIË & CHILI, PATAGONIA EN CRUISE NAAR VUURLAND

ARGENTINIË & CHILI, PATAGONIA EN CRUISE NAAR VUURLAND THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ARGENTINIË & CHILI, PATAGONIA EN CRUISE NAAR VUURLAND Prijs vanaf : 4.525 pp 15 dagen / 13 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING Een rondreis van 15 dagen

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

Argentinië. Inleiding. Geografie

Argentinië. Inleiding. Geografie Argentinië Inleiding Argentinië is vooral bekend om de Tango, dat is een wereldberoemde dans, op speciale muziek. En natuurlijk is Argentinië óók bekend om Máxima. De tango is in de 19e eeuw ontstaan in

Nadere informatie

Inspiratiereis Chili, Argentinië & Antarctica

Inspiratiereis Chili, Argentinië & Antarctica Inspiratiereis Chili, Argentinië & Antarctica Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest Sapa Pana Travel is gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen. Een reis wordt volledig op uw wensen afgestemd, u

Nadere informatie

KORTE ROUTE. Verlenging optie 1: de stranden bij Máncora Verlenging optie 2: stranden en natuur bij Paracas Verlenging optie 3: Amazone jungle

KORTE ROUTE. Verlenging optie 1: de stranden bij Máncora Verlenging optie 2: stranden en natuur bij Paracas Verlenging optie 3: Amazone jungle BESTEMMING: Peru Deze reis voert door eeuwen geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Intrigerende schatten uit de Inca beschaving, de geheimen van de heilige vallei bij de voormalige Inca-hoofdstad

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

wildernistrails De 5 mooiste

wildernistrails De 5 mooiste Foto: Jeroen Bruil De 5 mooiste wildernistrails Een avontuurlijke trektocht door spectaculaire natuur is een goede manier om wildernis te ervaren. Al lopend dompelt u zich onder in het landschap, al dan

Nadere informatie

In Buenos Aires scheur ik in een taxi door de wijk San

In Buenos Aires scheur ik in een taxi door de wijk San A r gen Reportaje tin ië Zelden nam ik op reis zo veel verschillende attributen mee: muts, wanten, zonnehoed en slippers. Maar ook een paar echte tangoschoenen, een poncho en lasso, een kompas, een ijspriem

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie