Kledingtrends heren winter 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kledingtrends heren winter 2016"

Transcriptie

1 Kledingtrends heren winter 2016

2 Modekleuren mannenmode najaar 2016/17 Allereerst de algemene kleuren die we dit najaar veel gaan zien. De kleuren voor deze herfst en winter zijn warm, intens en diep. Het modebeeld is behaaglijk in rustige en kruidige tinten. Het kleurenpalet voor de mannenmode van dit najaar straalt kracht, vertrouwen en optimisme uit. De kleuren worden later verder toegelicht. Het wordt een gezellig najaar. Vol mode in mooie, warme tinten!

3 Ruiten en Camel kleuren Misschien staat je hoofd nog niet naar de wintermode. We kunnen het ons voorstellen. Maar je hebt misschien toch al wel zin om iets voor het najaar te kopen. Er zijn een paar items waarmee het niet kan misgaan. Deze winter gaan we enorm veel ruiten zien. Je zou het seizoen dus voorzichtig met een ruitenjack of jasje kunnen beginnen. Hiermee leg je een goede basis voor je wintergarderobe. Je kunt het ruitenjasje later in het seizoen altijd nog onder een winterjack dragen (die zijn dit seizoen XXXL!). Verder doe je nooit een miskoop aan items in camel kleuren. En een wijde, grijze broek met vouw is goed voor elke gelegenheid: naar kantoor maar ook in je vrije tijd. KENZO Kenzo is niet bepaald een merk waar iedere man zomaar in wegloopt (en er goed in uitziet), al is het modehuis onder leiding van Carol Lim en Humberto Leon wel commerciëler en dus draagbaarder geworden. Een strong item in de

4 hedendaagse collecties zijn de sweaters en dat geldt ook voor de collectie voor herfst en winter Op de catwalk showden felgekleurde wijde sweaters (voor de liefhebbers van dit modehuis een absolute must-have) met Kenzo Takada s handtekening. Zoals hieronder:

5 Andere opvallende maar vooral ook draagbare items in deze collectie zijn de wijde en superlange jeans (de broeken worden dit seizoen toch echt langer!) en de sneakers in alle mogelijke kleuren: van optisch wit tot rood, lichtblauw en zwart. Ook in deze collectie zagen we net zoals in vele andere wintercollecties veel ruiten: van klein tot heel groot. Een Japanse touch komt van de brede banden die bij wijze van ceintuur over jasjes en overjassen worden geknoopt.

6

7 Total black De broeken worden wijder en langer. Dat is een gegeven in de wintermode voor herfst en winter Hang die smal toelopende modellen die de enkel vrijlaten maar even weg. De proporties voor deze winter zijn lekker mannelijk en stoer. Zoals deze outfit die we op de catwalk van het Italiaanse modehuis Ermanno Scervino zagen. Een donkere broek in gecoate denim is hier gecombineerd met een zwarte wintertrui (met versiersels) en een stoer winterjack. Onder deze look draag je een paar veterschoenen, laag of hoog. En rigoureus donker. Dit look hierboven is een casual-sportieve maar tegelijkertijd duur ogende look waar je je overal mee kunt vertonen. Copy the look!

8 Stoere, grote stappers En dat heeft niks met de maat van de schoenen te maken, maar schoenen zijn dit seizoen groot en stevig. Wat minder verfijnd zeg maar. Stoere stappers met dikke zolen. Veel hoge modellen ook. De hogere modellen zie je zowel bij de gewone nette herenschoenen, als ook bij de sneakers terug.

9

10 Houtje touwtje sluitingen Veel houtje touwtje sluitingen op jassen, maar ook op vesten. Zoals bijvoorbeeld op het vest op de foto hieronder van McGregor. Het houtje touwtje model geeft een soort vintage uitstraling aan je look. De houtje-touwtje trend staat heel goed met een paar stoere laarzen en klassieke accessoires. Denk daarbij aan mooie leren handschoenen, een wollen muts of een zwarte hoed, of een rood geruite sjaal.

11 Sneakers Afgelopen seizoenen waren de op opvallend gekleurde sneakers een trend. Vorig jaar was vooral het jaar van de witte sneaker. Het komende seizoen draait het vooral om neutrale kleuren. Beige, grijs, cognac, bruin, legergroen. Minder opvallend dus en makkelijk te combineren.

12 Coltruien Als er iets niet in de herengarderobe kan ontbreken dit seizoen, dan is het de coltrui wel. Minder hoodies, meer coltruien. Coltruien worden zo gedragen of onder ene colbert, vest of jack.

13 Waxed Military Cotton Na de utilitaire tentstof van vorig seizoen draait het nu allemaal om coating. Dit herfst/winter seizoen ontwikkeld de militaire look zich tot een van soberheid. Dit ligt in het verlengde van onze Trend van het Jaar New Utility, waar het om een verfijnde, hedendaagse utilitaire stijl gaat. Het biedt ook meer duurzame en praktische keuzes. We zien overal in kleding en accessoires speelse benaderingen van het thema, in zowel de gebruikelijke items als de meer onverwachte producten. Capuchons, militaire regenjassen en plooibroeken behoren tot de hoogtepunten.

14 DENIM Jeans hoort bij een casual look. Zelfs op kantoor kan bij een smart casual een dark jeans of raw jeans in chic style worden gedragen. Ook de witte jeans blijft trendy. Draag je niet graag een witte broek, kies dan voor een wit denimshirt of spijkerjack. Ben je geen fan van wit? Kies dan voor een camel kleurige, groene of grijze jeans.

15 Welk overhemd draag jij dit najaar? Wat zijn de trends in overhemden? Welke dessins zijn trendy? En welke vorm heeft de kraag dit najaar? Een overhemd is een essentieel onderdeel van je garderobe. Zeker zakelijk gezien, maar ook in je vrije tijd draag je graag een trendy shirt of comfortabel overhemd. Elk modeseizoen zien we kleine wijzigingen in de kraag van de overhemden. Dit najaar is de kraag klein en wordt hij los gedragen zonder buttons. Vind je het leuk om trendy te zijn op het werk? Draag dan bretels of een overhemd met een paisley print. Of kies voor een overhemd in een aardetint. Draag onder je overhemd een coltrui en je bent supertrendy. Een denimshirt mag dit najaar niet ontbreken als je casual wilt. Net als stoere strepen en ruiten. Draag er een grote sjaal op als het wat koeler is. Camouflagetinten als groen en bruin zijn prima te combineren met je jeans. En zwart is ook een blijver. Een gilet is ook een leuk accessoire, net als een stoere riem. Kortom er is weer heel veel keuze in overhemden en shirts

16

17 Extra long sleeves Long sleeves zijn ook deze winter weer helemaal in. Deze zijn dan natuurlijk ook in coolste de kleuren en prints van dit najaar; camel kleur en ruitjes.

18 De polo De polo komt hard terug, maar houdt zich tegelijkertijd gedeisd. Geen overdreven opsmuk, wilde kleuren, edgy prints of schreeuwerige logo s meer: gewoon goede slim fit polo s in basic kleuren als sterk fundament van je outfit.

19 Long sleeve tees Ook aan de vooravond van een tweede jeugd: long sleeve t-shirts. Da s niet geheel toevallig: deze tees passen ook perfect bij de andere trends: onder een minimalistisch leren jack of een suede bomber of als basic in een monocolour outfit. Net als bij de polo s geldt ook voor de long sleeves dat slim fit de trend is. Suède bombers

20 De bomber op zich is geen trend van dit najaar: die is namelijk al langere tijd helemaal terug in het modebeeld. Naast de relatief nieuwe minimalistische, high end of geometrische bomber zul je deze herfst en winter nog een nieuwe variant zien: de suède bomber. Suede bombers, zoals deze van Arma, zijn net even wat chiquer en prima geschikt voor het naseizoen.

21 Hierboven zie je een superleuke en stoere combinatie van wat trends van dit najaar! Een camel kleurig long sleeve t-shirt, met een stoere denim broek. En daaronder stoere grote stappers in bijpassende kleur. En hiernaast zien we hoe ruitjes super leuk gecombineerd kan worden met een grijsachtige broek. En camel kleurige schoenen.

22 Patches Je herkent ze misschien wel; die applicaties die je moeder over de zoveelste scheur in je jeans heen naaide en als je een beetje geluk had, mocht je ook nog je rugzak pimpen. Patches waren helemaal hot in de jaren 90. We hebben ze al eerder terug gezien. Op broeken, jasjes en zelfs leuk op jurkjes voor meisjes. Ook dit najaar zijn ze weer helemaal hot! Super stoer op een jack bijvoorbeeld!

23

24 HORLOGES VAN DIT NAJAAR De donkerblauwe navy kleur is eigenlijk nooit helemaal weggeweest als trend en nu is deze kleur ook weer helemaal hot. Eigenlijk geldt hoe donkerder het blauw, hoe beter. Verschillende horlogemerken spelen in op deze trend. Links zie je bijvoorbeeld een design horloge van Mondaine. In het midden een opvallend horloge van Michael Kors Runway, waarbij alle onderdelen van het horloge dezelfde blauwe kleurcoating heeft. Bij Tommy Hilfiger (rechts) is het iconische blauw niet weg te denken. Lush meadow, een heldergroene kleur van een uitgestrekte weide of een prachtig dennenbos. Deze herfst is het een echte trend om deze kleur van de natuur naar je garderobe te halen. Het horloge van Breil speelt in op de trend van de diepgroen kleur, het horloge van Lacoste is de heldere variant ervan en Henry London laat een frisse combinatie zien met groen en goud. Aan jou om te bepalen welke groentint jij het mooiste vindt.

25 Potter s Clay is de kleur van natte, rode klei. Deze bruin-rood achtige tinten zijn voornamelijk in de natuur terug te vinden tijdens de herfst. De kleur kan je ook doen denken aan een cognac-kleur. De horlogeband van het Slow horloge geeft deze trend mooi weer. Het goud van de horlogekast versterkt de kleur van de band. Bij het ontwerp van het Festina horloge is ervoor gekozen om zowel de horlogeband, als de wijzerplaat dezelfde kleur te geven. Dit zorgt voor een mooi geheel. Chocolate Liquor In Neutrals & Core voegt Chocolate Liquor een vleugje verfijndheid aan collecties toe met een diep donker, weelderig bruin. Een uitermate geschikte tint voor leder texturen, voorziet deze kleur schoenen van een formele uitstraling, terwijl tassen opvallen met soepele, glanzende oppervlakken. Ontspannen sportieve vormen krijgen hiermee ook een nieuwe verfijning.

26

27 Pyjama suits Met de winter in het vooruitzicht komen ook de trends die passen bij een echte winteravond. De pyjama suits! Heerlijk zittende outfits die ook nog eens trendy zijn.

28

29 Fun trend Een van de grappigste trends dit najaar. Want hoewel we een goede outfit belangrijk vinden, mag kleding ook best een beetje fun zijn. De fun zie je vooral terug in de vorm van stripfiguren, teksten, kleurgebruik en bijzondere prints. Gedurfd, maar tóch stijlvol. Wat dacht je van een T- shirt met uilenprint, of een trui met Good erop? Draag je liever iets subtielers, kies dan voor sokken in een knallend kleurtje of met een bijzondere print.

30

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester SCHORTEN Leder Unisex 850026 One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester Een lederen schort met een stoere, ambachtelijke en tijdloze uitstraling. Gemaakt van lichtgewicht kwaliteit

Nadere informatie

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE CASUAL COLLECTION SPRING/SUMMER 2019 SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE SUMMER IN THE CITY STYLES FOR EVERY DAY STOERE TASSEN. NIETS VERGETEN? THE POWER OF NEON. DE NIEUWE TRENDKLEUREN 02 LAAT DE ZON

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau*

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau* Jeroen van den Akker Veghel Molenstraat 26 5461 JR Veghel 0413-36 65 22 Openingstijden Maandag 13.00-18.00 uur Dinsdag 9.30-18.00 uur Woensdag 9.30-18.00 uur Donderdag 9.30-18.00 uur Vrijdag 9.30-21.00

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

THE chino COLLECTION

THE chino COLLECTION THE chino COLLECTION Navy Huntingview Jacket Camel Officer Chino THE chino COLLECTION Een goed passende en comfortabele broek hoort thuis in elke garderobe. Onze Officer chino is op talloze manieren te

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid De mens wordt altijd geboren in een sociale groep of samenleving. Zo n samenleving wordt gekarakteriseerd door een sociale structuur en cultuur en heeft na eeuwen experimenteren

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijvol accessoire en een modeartikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE Mode van nu voor de man van nu mix & match Bij het mix & match kostuum van Roy Robson kunt u een colbert en

Nadere informatie

Collection fall/winter 2015

Collection fall/winter 2015 ollection fall/winter 2015 ollection fall/winter 2015 Inhoud Dames 04 Blushing greys 04-07 Aztetic 08-11 A whiter shade of jade 12-15 Dark jungle 16-19 Heren Night camp East Scotch Modern gentlemen Nordic

Nadere informatie

boys 92-122 shirt 17.95 ART.NR. 1035906 poncho 39.95 nu 29.95 ART.NR. 1035815 ART.NR. 1034208 trui 39.95 ART.NR. 1036218

boys 92-122 shirt 17.95 ART.NR. 1035906 poncho 39.95 nu 29.95 ART.NR. 1035815 ART.NR. 1034208 trui 39.95 ART.NR. 1036218 boys 92-122 shirt 17.95 ART.NR. 1035906 CHINO 34.95 NU 24.95 ART.NR. 1035815 poncho 39.95 nu 29.95 ART.NR. 1034208 trui 39.95 ART.NR. 1036218 jeans 29.95 2 voor 50.- ART.NR. 1034853 PONCHO 39. 95 ART.NR.

Nadere informatie

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU IMAGE DEZE REPORTAGE KWAM TOT STAND IN SAMENWERKING MET JOLANDA OSKAM (JOINSPIRATIONS) FOTO S PAUL STEENBAKKER FOTO JOLANDA RICCARDO KOVICIC Duurzaam & Stijlvol is fashion van NU Duurzame kleding wordt

Nadere informatie

Collection fall winter 2015

Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Avance verwent je deze herfst opnieuw met een prachtige en kwalitatieve collectie volgens de laatste trends. Coco Bella en Mezura nemen je mee naar

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU Winter COLLECTION RETRO WATCH NEW COLLECTION Stalen watch 38mm, verkrijgbaar in zilver-, goud-, rosékleurig of zwart. Met roze secondewijzer, datum en verwisselbare stalen- of

Nadere informatie

LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016

LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016 LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016 VOORJAAR/ZOMER 2016 De voorjaars-/zomercollectie 2016 van Hackett biedt de moderne man in de stad de essentiële garderobe met alle zijn kledingbehoeften. Hackett Mayfair,

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event! Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!! 2 BC Hospitality Services Voorwoord! Style my event BC Hospitality Services is een belangrijke speler in de dienstverlenende sector.

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Autumn Winter 2016 Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Sportieve silhouetten Voor u ligt ons najaar/winter 2016 magazine

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015 Musthaves/trends voor Lente/zomer 2015 voor de man & de vrouw; Shirley s choice voor Lente/zomer 2015; Het True colour kleuradvies AANBIEDING tot 01-07-2015 vanaf 110 euro all in vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel!

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel! Februari 2018 Hallo imove-dansers! Via deze weg willen we graag vragen om nog een aantal spullen zelf te voorzien tegen de dansshows. Je vindt een overzicht per groep op de volgende pagina s. Indien je

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

fall/winter Collection

fall/winter Collection fall/winter Collection 2016 fall/winter Collection 2016 Inhoud Dames 04 I only speak chic 04-05 Dark romance 06-09 Burgundy blues 10-13 Army nation 14-17 Weekender 18-21 Wanderlust 22-23 Outer wear 24-25

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's.

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's. MIJNMODEWERELD Koopzondag 26 februari WELCOME BACK Gsus en levi's Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Dorpsstraat 44-52, 7957 AW De Wijk www.mijnmodewereld.nl Garderobe check! Waar ik het nieuwe jaar mee begin?

Nadere informatie

FALL VOOR ONZE NIEUWE COLLECTIE: HERFST WINTER WE LOVE SHOES!

FALL VOOR ONZE NIEUWE COLLECTIE: HERFST WINTER WE LOVE SHOES! FALL VOOR ONZE NIEUWE COLLECTIE: HERFST WINTER 2018 WE LOVE SHOES! NIEUW SEIZOEN, NIEUWE SCHOENEN! Na een warme en droge zomer staan de herfst en winter weer voor de deur. Wisseling van het seizoen betekent

Nadere informatie

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL HET MAARTNUMMER BIG FASHION LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL Seventies chic Fashion-inspiratie met een knipoog naar de iconische seventies-designer Diane von Furstenberg. Ibiza country style: Yay! Bohemian

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

DRESSCODE. dresscode. Het Italiaanse modehuis Canali heeft zowel Barack Obama als Vladimir Poetin als trouwe klant anekdotisch bewijs dat sartoriale

DRESSCODE. dresscode. Het Italiaanse modehuis Canali heeft zowel Barack Obama als Vladimir Poetin als trouwe klant anekdotisch bewijs dat sartoriale 2017 dresscode Als we ons aan het kleurenpallet van houden, dragen we okergeel, blauw, paars en oranje. productie & tekst DESI RIDDER DRESSCODE fotografie DAVID DIJKHOFF Esquire bevat maandelijks een katern

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

TWEEDE PAASDAG OPEN UUR. (Paasontbijt uur) modewereld s. survival guide. voor mannen

TWEEDE PAASDAG OPEN UUR. (Paasontbijt uur) modewereld s. survival guide. voor mannen TWEEDE PAASDAG OPEN 11.00-17.00 UUR (Paasontbijt 11-12 uur) modewereld s survival guide voor mannen How to be Fashionable? Met onze Survival Guide voor mannen overleef je met gemak de zoektocht naar jouw

Nadere informatie

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com aniel ellington Media Kit 2015 aniel ellington www.danielwellington.com aniel ellington Het verhaal ER AS EENS... Het verhaal achter aniel ellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld,

Nadere informatie

Challenge. Sporty or rocker?

Challenge. Sporty or rocker? 1 Challenge Schrijf zo veel mogelijk woorden voor kleding, accessoires en stijlen op bij de foto s die je ziet op het digibord. 2 Sporty or rocker? a Hoe kleed je je volgens een bepaalde stijl? Wat moet

Nadere informatie

STYLE MAKE LIFE A RIDE.

STYLE MAKE LIFE A RIDE. STYLE 2019 MAKE LIFE A RIDE. De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal bekijks,

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

Modenr.17 Herfst - winter 2016

Modenr.17 Herfst - winter 2016 Modenr.17 Herfst - winter 2016 Inhoud Bohemian Chic Cool Urban Cosy relaxed Merken Nieuw Black is back # Aldo Colombo # BenBen # Braun # Brax # cinzia rocca # Flo Jewelry (Leen Snoeck) # Fuchs & Schmitt

Nadere informatie

personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd :01

personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd :01 personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd 1 02-11-17 17:01 Het beste van Greve maatschoenen verenigd in uw Barolo De geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

MEER DAN 150 DEALS T/M 8 MEI 2016 MERKEN DEALS

MEER DAN 150 DEALS T/M 8 MEI 2016 MERKEN DEALS MEER DAN 150 DEALS T/M 8 MEI 2016 MERKEN DEALS 1 DAM BUSINESS ZA. PROFUOMO ICHAELIS. NZA AASTRA. TENSON ROFUOMO. M C GREGOR ENSON. ADAM FRIDAY DAM BUSINESS. GAASTRA ICHAELIS. BJÖRN BORG OMMY HILFIGER.

Nadere informatie

persbericht brussel, 24 juni 2013

persbericht brussel, 24 juni 2013 persbericht brussel, 24 juni 2013 scabal lente-zomer 2014 trends Voor lente/zomer 2014 pakt Scabal uit met een brede selectie stoffen van hoogstaande kwaliteit, waarvan er heel wat in het eigen productieatelier

Nadere informatie

De brillentrends van 2016

De brillentrends van 2016 De brillentrends van 2016 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijlvol accessoire en een modeartikel. Wil jij volledig mee zijn met de brillenmode van 2016? We zetten voor jou de

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION M D N WELCOME shirts hotel MENU BC DNM COLLECTION 274 HEMN 278 POLOSHIRTS 280 SWEATSHIRTS 282 T-SHIRTS 283 Denim is niet weg te denken uit het modebeeld. Maak uw bar of restaurant onderscheidend met deze

Nadere informatie

Poloshirt Logo, heren 17,00 56,00. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ]

Poloshirt Logo, heren 17,00 56,00. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ] STYLE 2018 De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal bekijks, zowel op als naast

Nadere informatie

Poloshirt Logo, heren. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ]

Poloshirt Logo, heren. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ] STYLE 2018 De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal de aandacht, zowel op als

Nadere informatie

najaar 2012 Damesmode Dames- en herenmode De Kloostertuin 4 5831 JT Boxmeer Tel: 0485-571189 Fax: 0492-553160

najaar 2012 Damesmode Dames- en herenmode De Kloostertuin 4 5831 JT Boxmeer Tel: 0485-571189 Fax: 0492-553160 Dames- en herenmode Van Oorschot Mode Helmond Dames- en herenmode Veestraat 27 5701 RA Helmond Tel: 0492-538806 Van Oorschot Mode Roosendaal Dames- en herenmode Dokter Brabersstraat 6 4701 AT Roosendaal

Nadere informatie

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads.

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads. Sieraden trends najaar Zilver is hot by Most wanted Swarovski beads 1001 cadeaus 2010 www.sieradentrends.nl 1. 2. Deze mooie zilveren aanschuifringen van Rosa zijn bezet met mooie zirkonia s. Draag ze

Nadere informatie

BMW Motorrad Style 2015. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ style PRIJSLIJST STYLE 2015 MAKE LIFE A RIDE.

BMW Motorrad Style 2015. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ style PRIJSLIJST STYLE 2015 MAKE LIFE A RIDE. BMW Motorrad Style 2015 bmw-motorrad.nl/ style BMW maakt rijden geweldig PRIJSLIJST STYLE 2015 MAKE LIFE A RIDE. ROAD ROAD STER 3 De items van de ROADSTER Collection zijn de sterren in je garderobe: Kleuren,

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11 eshuis mode definitief ontwerp 14 06 2013 reitsema & partners architecten bna womensfashion UW LOTNUMMER GRAND OPENING WOENSDAG 26 FEBRUARI Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. 250.-

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen KLEDING nummer kledingstuk kleur model materiaal W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester W02 worker lange pijpen zwart, groen, kaki, marine, wit heren menging katoen-polyester, zware stof W03

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema kleding

Auditieve oefeningen thema kleding Auditieve oefeningen thema kleding Boek van de week: 1; 2; 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het boek heten Waarom denk je dat? Wat staat

Nadere informatie

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar.

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar. 03 Spring & Summer 2019 GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man 7 april extra KOOPZONDAG bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER SAVE THE DATE SAVE THE DATE Noteer alvast in je

Nadere informatie

CATALOGUS Golfwear

CATALOGUS Golfwear CATALOGUS 2016 & BUSINESS -Golfwear INHOUDSOPGAVE HEREN KLEDING DAMES KLEDING JL Flag 5 JL Punch 6 Marden 7 Denton 8 Hampton 9 Stoke 10 Dave 12 Condor 13 Albatros 14 Square 16 Maywood 17 Fade 18 www.q1905.com

Nadere informatie

Het Merk. *bij afname van 8 stuks per item te verdelen binnen de 5 maten XS, S, M, L en XL.

Het Merk. *bij afname van 8 stuks per item te verdelen binnen de 5 maten XS, S, M, L en XL. BY HOUNd Het Merk HOUNd is het supertrendy jeansmerk dat zich richt op Tweens. Een totaalcollectie met jeans, tops en jacks, speciaal ontworpen voor jongens en meiden van 8 tot 14 jaar en Never ordinary.

Nadere informatie

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN Kleding voor de pauze is geïnspireerd op het nummer Afrika. We willen het publiek (bij wijze van spreken mee nemen) op safari. Deze uitstraling willen we creëren

Nadere informatie

camel emporio armani Jonge helden beperken zich tot een detail, zoals schoenen in camel. Past bij alle kleren en kleuren in uw kleerkast.

camel emporio armani Jonge helden beperken zich tot een detail, zoals schoenen in camel. Past bij alle kleren en kleuren in uw kleerkast. 5 TRENDS De gedistingeerde man, maar ook de stoere kerel. De bibliotheekman, maar ook de straatwijze vent. Ze hebben allemaal een plaats in het modebeeld dat de modeontwerpers voor dit najaar bij elkaar

Nadere informatie

spring 2015 opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op.

spring 2015 opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op. spring 2015 the new collection opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op. party dresses Speciale jurken voor speciale

Nadere informatie

PERSONAL SHOPPER TREND KLEUR & PRINTS OPEN FOR BUSINESS SPRING - SUMMER '16

PERSONAL SHOPPER TREND KLEUR & PRINTS OPEN FOR BUSINESS SPRING - SUMMER '16 PERSONAL SHOPPER TREND KLEUR & PRINTS OPEN FOR BUSINESS SPRING - SUMMER '16 DAM BUSINESS ZA. MARC O'POLO ICHAELIS. M C GREGOR INHOUD 04 FRESH START 14 OPEN FOR BUSINESS ROFUOMO. GAASTRA 24 WEEKEND TRIP

Nadere informatie

De mode regeert. pagina 20, Het Financieele Dagblad Bijlage

De mode regeert. pagina 20, Het Financieele Dagblad Bijlage De mode regeert In onze mediacratie is het uiterlijk van de politicus belangrijk. Met de verkiezingen van komende woensdag in zicht doen de lijsttrekkers hun best, maar het kan altijd beter. Speciaal voor

Nadere informatie

APRIL VOORJAARSOUTFITS MET HEEL VEEL VOORDEEL HAPPY DAYS!

APRIL VOORJAARSOUTFITS MET HEEL VEEL VOORDEEL HAPPY DAYS! APRIL 2017 T/M ZONDAG 7 MEI 2017 VOORJAARSOUTFITS MET HEEL VEEL HAPPY DAYS! Uitpakken met véél Cover: A Fish Named Fred 162680 shirt 79. Vanguard 140159 broek 119. PIETER COX Pieter Cox, eigenaar/directeur

Nadere informatie