WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR"

Transcriptie

1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2017

2 Beste deelnemers reizen, Baarn, januari 2017 Na het succes van de afgelopen jaren hebben wij ook voor dit jaar weer erg leuke dagtochten op het programma staan. We maken zelfs een dagtocht meer. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen bussen waren er dagtochten die in zeer korte tijd vol geboekt waren waardoor er zelfs deelnemers op wachtlijsten stonden en helaas mensen teleurgesteld moesten worden. Onze twee dagtochten met een boottocht waren toppers maar ook voor onze kerstreis was de belangstelling overweldigend. We maken natuurlijk weer een boottocht, varen naar Texel en hebben drie dagtochten met een driegangen diner waarvan één diner in kerstsfeer. Samen met Eemland Reizen hopen wij u (weer) te mogen begroeten op onze reizen. Iedereen is van harte welkom. De reisleiding bestaat uit de dames José van de Hoef en Joke Barmentloo. Bij afzeggingen binnen 3 werkdagen voor de reis plaatsvindt, kunnen wij helaas niet tot terugbetaling overgaan. Mocht dit door omstandigheden toch gebeuren dan kunt u misschien zelf voor vervanging zorgen door iemand uit uw kennissenkring mee te laten gaan. Dit graag wel doorgeven aan de reisleiding. De dagtochten gaan altijd op woensdag dus de donderdag ervoor is de laatste dag om af te zeggen. Wij verzoeken u een kwartier van te voren op de aangegeven opstapplaatsen aanwezig te zijn. De bus vertrekt op tijd, omdat wij gebonden zijn aan een tijdschema. Wijzigingen altijd doorgeven aan de reisleiding. Let op!!! Het inschrijven in de Leuning is. U kunt ons ook vinden op: RTV Baarn, de Baarnsche Courant, de Leuninfo, en op Samengevat hebben wij de volgende reizen voor u in petto: - woensdag 12 april Bollenvelden en Schiphol achter de schermen - woensdag 17 mei Vogeleiland Texel - woensdag 14 juni Varen op het Sneeker Meer met pauze in Sneek incl. driegangen diner - woensdag 30 augustus Zuid-Limburg en Neerlands hoogste top met pauze in Valkenburg incl. driegangen diner - woensdag 27 september Rondje IJsselmeer - woensdag 25 oktober Het Land van Strijen, bezoek St.Lambertuskerk, smederij, rondrit gids incl. stamppotten menu - woensdag 6 december Wordt nader bekend gemaakt. Incl. driegangen diner in kerstsfeer Noteer deze data in uw agenda. Wij wensen u een fijn reisjaar toe.

3 Regels die met het reizen te maken hebben. Hoe te handelen bij verhindering: Mocht u om een zeer goede reden een reis niet kunnen meemaken, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met één van de reisleidsters, doch tot uiterlijk 3 werkdagen voor de reis. Daar onze reizen op woensdag zijn; moet u zich dus uiterlijk de donderdag ervoor afmelden. Een goede reden kan bijvoorbeeld ziekte zijn of overlijden binnen de familie. Bij afzeggingen die om genoemde redenen tot uiterlijk 3 werkdagen voor de reis worden gemeld, wordt het reisbedrag terugbetaald onder aftrek van 4,50 administratiekosten. Indien de afzegging binnen 3 werkdagen voor de reis plaatsvindt, kunnen wij helaas niet tot terugbetaling overgaan. Onze opgaaf van het aantal deelnemers 3 werkdagen voor de tocht is voor de restaurants namelijk bepalend voor de rekening. Daarvoor vragen wij uw begrip. In gevallen dat er geen sprake is van een goede reden tot afzegging, is terugbetaling van de reiskosten helaas niet mogelijk. Hebt u vragen, dan kunt u terecht bij de volgende personen: Mw. José van de Hoef (Reisleidster) Tel Mw. Joke Barmentloo (Reisleidster) Tel of De noodtelefoonnummers op de aanmeldingsformulieren vragen wij u voor het geval er onverhoopt onderweg iets mocht gebeuren. Vult u daarom het telefoonnummer in van de persoon die wij eventueel als eerste moeten benaderen. Als een reis niet voldoende inschrijvingen heeft kan deze niet doorgaan. Mocht een reis volgeboekt zijn dan komt u bij aanmelding op de reservelijst te staan. Mocht u door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn naar de inschrijving in de Leuning te komen, en heeft u niemand die voor u in de plaats kan gaan, neemt u dan contact op met de reisleiding om samen te kijken naar een oplossing. Gelieve dieetwensen altijd door te geven; dus ook wanneer u geen (bepaald soort) vlees of vis eet. Wij kunnen hier dan rekening mee houden. Wij bieden u de mogelijkheid voor iedere dagtocht om tegen kostprijs opgehaald en thuisgebracht te worden naar en van de opstapplaatsen van de touringcar met de seniorenbus zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

4 Bollenvelden en Schiphol achter de schermen Eerste reis, WOENSDAG 12 APRIL 2017 Om 8.45 uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting De Oude Tol in Sassenheim waar de koffie met gebak klaar staat. Hierna volgt een prachtige toerrit door de Bollenvelden. Om uur volgt de koffietafel met kroket in Haarlemmerliede bij de Zoete Inval. Na de lunch volgt de excursie Schiphol achter de schermen. Ondanks dat u zich voor kunt stellen dat het een drukte van belang is zult u toch versteld staan. U stapt over in een andere bus die achter de douane mag komen en u langs plaatsen voert waar u normaal niet komt. Het is een belevenis om dit allemaal van dichtbij mee te maken. Zowel bij de inschrijving als op de dag zelf dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen. (paspoort of identiteitskaart) We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Kosten : 59,50 Inschrijven : Vrijdag 10 maart in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur. invullen Eerste reis op woensdag 12 april 2017 Bollenvelden en Schiphol achter de schermen..... Tel.nr... x 59,50 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:... Bij inschrijving geldig legitimatiebewijs verplicht. (paspoort of identiteitskaart)

5 Vogeleiland Texel Tweede reis, WOENSDAG 17 MEI 2017 Om uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting Texel waar om uur bij restaurant Motel Akersloot de koffie met gebak klaar staat. Om uur maakt u de overtocht met de nieuwe boot van Den Helder naar Texel. Aan boord krijgt u een echt vakantie gevoel. Wanneer u even de benen strekt, waant u zich op een zeereus die het wijde sop kiest. Op Texel aangekomen rijden we naar restaurant De Pelikaan in De Koog voor de koffietafel met kroket. Hierna maken we een mooie rondrit met een echte Texelaar die u van alles kan vertellen over dit prachtige Waddeneiland. We komen langs alle bekende plaatsen, zoals Oudeschild, De Koog en Den Burg. We kunnen volop genieten van het mooie landschap. Voor we weer teruggaan heeft u nog een pauze in de gezellige badplaats De Koog met leuke winkeltjes en vele gezellige terrassen. Om uur varen we weer met de boot naar Den Helder. We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Let op! Afwijkende vertrektijden. Kosten : 47,50 Inschrijven : Vrijdag 7 april in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur invullen Tweede reis op woensdag 17 mei 2017 Vogeleiland Texel... Tel.nr.. x 47,50 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:...

6 Varen op het Sneekermeer met pauze in Sneek incl. driegangen diner Derde reis, WOENSDAG 14 JUNI 2017 Om 8.45 uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting restaurant Zwartewater in Zwartsluis voor de koffie met gebak. Na de koffie rijden wij via een mooie route naar Sneek waar wij een twee uur durende rondvaart gaan maken. Aan boord krijgt u een echte Friese koffietafel met kroket en kunt u genieten van de vele vergezichten. Hierna brengt de bus u naar het centrum voor een vrije pauze in Sneek. Sneek heeft volop historische gebouwen, prachtige parken, leuke winkeltjes en veel gezellige terrasjes. Geniet van dit leuke plaatsje. Via een mooie route rijden we naar restaurant Bremerbergse Hoek gelegen aan het water in Biddinghuizen voor het driegangen diner. We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Tegen kostprijs kunt u met de Seniorenbus opgehaald en thuis gebracht worden. Kosten : 69,50 Inschrijven : Vrijdag 12 mei in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur invullen Derde reis op woensdag 14 juni 2017 Varen op het Sneeker Meer met pauze in Sneek incl. driegangen diner Tel.nr... x 69,50 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:..

7 Zuid-Limburg en Neerlands hoogste top met pauze in Valkenburg incl. driegangen diner Vierde reis, WOENSDAG 30 AUGUSTUS 2017 Om 8.15 uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting Vught waar bij restaurant van der Valk de koffie met Limburgse vlaai klaar staat. Hierna rijden wij naar het Drielandenpunt in Vaals voor de koffietafel met kroket. Hier kunt u op de nieuwe spectaculaire uitkijktoren (eigen rekening) genieten van een fantastisch uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Om uur volgt een prachtige rondrit door het mooie Limburgse land en laten we u de mooiste plekjes zien. In Valkenburg heeft u vrije tijd om dit plaatsje te verkennen, te winkelen of een terrasje te pakken. Hierna rijden wij naar restaurant Antoine in Soerendonk voor het driegangen diner. We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Tegen kostprijs kunt u met de Seniorenbus opgehaald en thuis gebracht worden. Let op! Afwijkende vertrektijden. Kosten : 58,50 Inschrijven : Vrijdag 21 juli in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur n Vierde reis op woensdag 30 augustus 2017 Zuid-Limburg en Neerlands hoogste top met pauze in Valkenburg incl. driegangen diner... Tel.nr.. x 58,50 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:.. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:...

8 Rondje IJsselmeer Vijfde reis, WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017 Om 8.45 uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting Urk waar bij restaurant t Achterhuys de koffie met gebak op ons wacht. Het IJsselmeer was ooit de Zuiderzee. Via een mooie toeristische route, langs vele vissersplaatsjes rijden we naar restaurant Sudersee in Hindeloopen voor de koffietafel met kroket. Hindeloopen is een schilderachtig plaatsje met een historisch karakter. Na de koffietafel gaan we naar het Schaatsmuseum voor een demonstratie van de unieke Hindelooper Schilderkunst. Aansluitend heeft u nog een vrije pauze in Hindeloopen. Een wandeling door dit prachtige plaatsje met zijn kleine bruggetjes is beslist aan te raden. Hierna vervolgen wij onze toeristische route. Ook de afsluitdijk, die het definitieve einde van de Zuiderzee betekende is in de route opgenomen. We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Kosten : 46,00 Inschrijven : Vrijdag 25 augustus in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur n Vijfde reis op woensdag 27 september 2017 Rondje IJsselmeer... Tel.nr.. x 46,00 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:.. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:...

9 Het Land van Strijen incl. rondrit met gids en Stamppotten lunch Zesde reis, WOENSDAG 25 OKTOBER 2017 Om uur vertrekt de bus vanaf de laatste opstapplaats in Baarn richting Haastrecht waar bij restaurant Het Witte Hof de koffie met gebak klaar staat. Om uur volgt de stamppotten lunch met dessert bij restaurant De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. In het dorpje Strijen brengen we een interessant bezoek aan de oude smederij en de bijbehorende woning met stijlkamer en stijlkeuken. Tegenover de smederij kunt u de Lambertuskerk bezoeken met het imposante orgel, gebrandschilderde ramen en opengewerkt torenuurwerk. Een gids in de touringcar zal ons vergezellen voor een indrukwekkende tocht langs de Watersnoodroute van Het is een erg aantrekkelijk en mooi gebied net boven de Moerdijk met kleine dorpjes en een bewogen geschiedenis. Natuurlijk kunnen we onderweg genieten van de herfstkleuren. We verwachten om ca uur in Baarn terug te zijn. Kosten : 50,00 Inschrijven : Vrijdag 22 september in De Leuning en en tijden: uur uur uur uur Zesde reis op woensdag 25 oktober 2017 Het Land van Strijen incl. rondrit met gids en stamppotten lunch... Tel.nr.. x 50,00 =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:.. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:...

10 Kerstreis incl. driegangen diner in kerstsfeer Zevende reis, WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 Omdat er in de loop van het jaar nog leuke ideeën voor de kerstdagtocht binnen komen wordt deze dagtocht later in het jaar bekend gemaakt. Houdt u de Leuninfo, de krant, RTV Baarn en de blauwe Nieuwsbrieven bij de Supermarkten in de gaten. De kerstdagtocht is inclusief een driegangen diner in kerstsfeer. Deze dag verwachten we om ca uur in Baarn terug te zijn. Tegen kostprijs kunt u met de Seniorenbus opgehaald en thuis gebracht worden. Kosten : Inschrijven : Vrijdag 3 november in De Leuning en en tijden:. uur. uur. uur. uur Zesde reis op woensdag 6 december 2017 Kerstreis incl. driegangen diner in kerstsfeer... Tel.nr.. x =.. In geval van nood kunnen we uw familie bereiken op telefoonnummer:.. Volgt u een dieet, zo ja welk: Banknummer voor het geval de reis niet kan doorgaan:...

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 1 WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019

VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019 VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019 Geachte touringcarondernemer, Het seizoen 2019 staat weer voor de deur en naast onze programma s die uitgebreid omschreven staan in onze brochures hebben

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015. een bijzondere ervaring. Rondvaardij Princenhof

Zomerprogramma 2015. een bijzondere ervaring. Rondvaardij Princenhof Zomerprogramma 2015 een bijzondere ervaring Rondvaardij Princenhof Maak van varen een feest Voorwoord Voor u ligt het vernieuwde zomerprogramma 2015 van Rondvaardij Princenhof. Dit seizoen organiseren

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

NIEUWS flash april 2013

NIEUWS flash april 2013 NIEUWS flash april 2013 Goed nieuws! De prijzen voor de busreis Rochefort en de vierdaagse busreis Friesland zijn bekend. Check onze site WWW.LBGB.BE voor foto's of meer informatie over activiteiten! Wanneer

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Dagtochten Doelen 2013

Dagtochten Doelen 2013 Dagtochten Doelen 2013 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: +31 20 653 09 81 / +31

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Vakanties & Dagtochten

Vakanties & Dagtochten Op Stap Vakanties & Dagtochten Brochure 2019 Aangepast en op maat Samen genieten Echt even weg... Op Stap Inleiding Op Stap organiseert dagtochten en vakantiereizen voor mensen die niet zelfstandig even

Nadere informatie

Rode Kruis Hof van Twente

Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2015 Rode Kruis Hof van Twente Voorwoord Ook dit jaar is de reiscommissie er weer in geslaagd prachtige en interessante reis bestemmingen voor U samen te stellen. Net als vorig jaar is het vertrek

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-5210070 Leiden, februari 2017 Nieuwsbrief 2017-1 Beste leden, Januari, een saaie maand. De feestdagen zijn voorbij,

Nadere informatie

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Dagtochten 2014 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71

Nadere informatie

Uitnodiging. Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Zaanse Schans.

Uitnodiging. Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Zaanse Schans. VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink T (026) 359 9007 Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Peter Evers T (026) 359 9802 E vgpp@gelderland.nl W www.vgpp.nl Op donderdag 25 juni 2015 vindt onze

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen.

Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen. BROCHURE 2014 Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen. Het verzorgen van een reis op maat is onze specialiteit. Hierdoor kunnen wij reizen

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Sus.v. Ettenstraat 4 2203 GP Noordwijk : 071-3612370 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Noordwijk, september 2006 Nieuwsbrief

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden.

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Beste 4x4ders, Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Zoals u wellicht hee4 gelezen in de agenda van 4x4 España gaan wij mei 2016 richbng Marokko. Waar we ca. 14 dagen

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2011 Nieuwsbrief 2011-1

Nadere informatie

Netwerken met. ReisLand Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Netwerken met. ReisLand Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Netwerken met ReisLand Dagtochten 2017 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Het programma voor 2017 heeft U nu voor zich: uw beste garantie op een gezellige dag met uw reisgenoten. Wij als

Nadere informatie

A.S.V. OOSTFLAKKEE POTERAVOND

A.S.V. OOSTFLAKKEE POTERAVOND A.S.V. OOSTFLAKKEE Nieuwsbrief nr. 10 november 2018 POTERAVOND Op vrijdag 16 november organiseren we de specialiteit van ons mooie eiland Goeree-Overflakkee, de poteravond. Ontvangst met een welkomstdrankje.

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Zomerprogramma een bijzondere ervaring. Rondvaardij Princenhof

Zomerprogramma een bijzondere ervaring. Rondvaardij Princenhof Zomerprogramma 2017 een bijzondere ervaring Rondvaardij Princenhof Maak van varen een feest Voorwoord Voor u ligt het vernieuwde zomerprogramma 2017 van Rondvaardij Princenhof. Dit seizoen organiseren

Nadere informatie

Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep

Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Oskam Reizen Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Geachte Mevrouw/Mijnheer, Het is ons een genoegen u hierbij onze najaar folder 2014 aan te bieden waarin wij een aantal speciale dagtochten voor u geselecteerd

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam De glasstad Leerdam op 4 juni Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland (lid zijnde van de ) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink (026) 359 9007 (026) 359 9802 vgpp@prv.gelderland.nl

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Canterbury Holliday Express

Canterbury Holliday Express PROGRAMMA & INFO KOORREIS DUMA koor Canterbury Holliday Express 2-5 juni 2011 62 personen + 2 met auto = 64 Geachte dames, heren, Bijgaand ontvangt u het programma voor de koorreis. Wij verzoeken u vriendelijk

Nadere informatie

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum MEDIAPARK HILVERSUM Het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 800.000 uur aan

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-5210070 Aan de postactieven van de groep Leiden Leiden, september 2017 Nieuwsbrief 2017-2 Beste leden, De herfst kondigt

Nadere informatie

Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep. Telefoon Mail: Internet:

Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep. Telefoon Mail: Internet: Oskam Reizen Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep. Telefoon 0252-672727 Mail: contact@oskamreizen.nl Internet: www.oskamreizen.nl Geachte Mevrouw, Mijnheer Het is ons een genoegen u hierbij onze voorjaarsfolder

Nadere informatie

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën.

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën. 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen Rotterdam 10-14 december 2016 Vanaf 355,00 volpension (hoofddek) (Leden 275,00) of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Nijmegen

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste)

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) 1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) TOEN IK VANMORGEN OP STOND SCHEEN DE ZON IK DACHT DAT DE DAG NIET MEER STUK KON.

Nadere informatie

Dagtochten Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet 06-10374724 / dagtocht@doelen.net

Dagtochten Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet 06-10374724 / dagtocht@doelen.net Dagtochten 2015 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet 06-10374724 / dagtocht@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71 fax:

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Wijkvereniging Noorderkwartier Julianastraat 74 p.a. Lusthoflaan 8 2316 NZ Leiden 2316 JA LEIDEN 071 707 42 00 www.leidennoord.nl www.radius-welzijn.nl

Nadere informatie

Dagtochten programma 2015

Dagtochten programma 2015 Geachte klant, Allereerst willen wij ons bedrijf even voorstellen: Rijnders Reizen heeft zich gespecialiseerd in reizen voor ouderen en mindervaliden. Hiermee bedoelen wij het verzorgen van dagtochten

Nadere informatie

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 DE LEUNING Ontmoetingscentrum door en voor Senioren Een gastvrij centrum, sinds 1984 een begrip in Baarn Ontmoetingscentrum De Leuning, onderdeel van Welzijn

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Vertrek elke zondag 08 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017

Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017 Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017 Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

DAGTOCHTEN MOBIEL ERFGOED met de SVA in de HERFSTVAKANTIE 2015

DAGTOCHTEN MOBIEL ERFGOED met de SVA in de HERFSTVAKANTIE 2015 BELEEF het MOBIEL ERFGOED in 2015 voor Volwassenen en voor Kinderen PRIJS 39 INCL. TREIN PRIJS 19 INCL. TREIN Samen met de SPOORDEELWINKEL van NS zorgen wij als STICHTING VETERAAN AUTOBUSSEN voor een aantal

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem & Zandvoort +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 Activiteitenteam Gaasperdam p/a : mevr. H. Bakker Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 Nieuwsbrief 2016 Daar de gemeente voor dit jaar een subsidie toegekend

Nadere informatie

DIVERSE VAARTOCHTEN 9-DAAGSE ITALIË BLOEMEN- EN FRUITCORSO TEXEL ZEELAND 4-DAAGSE VALKENBURG ASPERGEDINER

DIVERSE VAARTOCHTEN 9-DAAGSE ITALIË BLOEMEN- EN FRUITCORSO TEXEL ZEELAND 4-DAAGSE VALKENBURG ASPERGEDINER Gaat u ook met ons mee? VOORJAAR/ZOMER 2019 SFEERVOLLE DAGTOCHTEN EN REIZEN DIVERSE VAARTOCHTEN 9-DAAGSE ITALIË BLOEMEN- EN FRUITCORSO TEXEL ZEELAND 4-DAAGSE VALKENBURG ASPERGEDINER WO 20 FEBRUARI MOEDER,

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie