35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "35 ste O.L.Vr. Ster der Zee"

Transcriptie

1 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

2 Groepsnieuws 35

3 Allerliefste leden en ouders, Wat vliegt de tijd, want hier is het Padvinderke van maart en april alweer! De leiding heeft weer een supertof programma in mekaar gebokst om er de leukste maart en april ooit van te maken! Maar om toch niet te vergeten hoe speciaal de eerste 2 maanden van 2014 waren blikken we even terug... Wat de meeste van ons zich waarschijnlijk nog goed herinneren is de verbruiksnamiddag die een beetje in euh, rook is opgegaan. Na wat rookontwikkeling hebben we jullie allemaal naar buiten gestuurd en zijn we helaas niet meer teruggekeerd om die lekkere hot-dogs en pannenkoeken verder op te eten. We vinden het zeer jammer dat we jullie daarna niet meer hebben kunnen verwennen met allerlei lekkers maar we zijn vooral blij dat er niemand gewond is geraakt! Maart en april zijn nog steeds heel koude maanden, maar dat houdt ons niet tegen om buiten te spelen en op uitstap te gaan! Je kleden naar het weer is dus zeker aan te raden, anders gaan jullie zo blauw als een smurfje naar huis en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook wil ik jullie nog even aan de weekends die eraan komen laten herinneren! Al onze takken gaan op weekend in maart: Jong-givers en Givers gaan maart naar blokhut Cardon en Kapoenen en Welpen gaan maart naar Woutershof! Hou zeker rekening met het weer als jullie je weekendtas maken want het wordt zeker geen weekendje binnen hangen en luieren hoor! Meer info krijgen jullie (of hebben jullie ondertussen al gekregen) van de takleiding.

4 Dan nog wat nuttige informatie! Agenda maart: weekend jong-givers en givers maart: weekend kapoenen en welpen 23 maart: groepsraad (Givers koken) 1 april (en nee, dit is geen grap!): binnenbrengen maandprogramma mei juni 21 april: teambuilding leiding 27 april: groepsraad (welpen koken) + binnenbrengen kampboek en kampeditie Onze jarigen voor de maanden maart en april Van Herck Wouter Refos Guinevere 3/mrt 18/mrt Speltincx Tiara Van Oevelen Femke Van Herck Sofie De Pooter Tanja 8/apr 8/apr 11/apr 16/apr Een dikke proficiaaaaat!! Zo, dit was het weer voor dit Padvinderke, graag tot zondag! Nirr en Tom

5 Maandprogramma Kapoenen maart - april

6 Dag allerliefste schatten van ons! De eerste 2 maanden van het nieuwe jaar zijn weer voorbij gevlogen, het is alweer tijd voor het maandprogramma van maart en april. We hebben dit jaar al een bezoekje gebracht aan den deugeniet, onze belofte geoefend en allerlei nieuwe spelletjes geleerd! En het is nog lang niet gedaan, want de volgende 2 maanden beloven ook weer supertof te worden! Wij laten jullie ook graag nog even herinneren aan ons weekend dat in maart plaatsvind! Normaal gezien zijn jullie al van alles op de hoogte en is alles al tot in de puntjes geregeld, maar je weet maar nooit. Moesten er toch nog vragen zijn, twijfel dan zeker niet om ons even een belletje te geven Laten we nu even kijken wat voor coole dingen wij voor jullie in petto hebben

7 Zondag 2 maart: speeltuin in Merksem 10u00 17u30 Daar zijn we nog niet geweest Maar geloof ons maar, het is er superleuk! Vervelen zullen we ons zeker niet. Vergeet zeker niet genoeg drinken en eten, jullie zullen het nodig hebben. Zondag 9 maart: beloftevergadering 14u00-17u30 Jullie hebben de fluitsignalen en de platte knoop al flink geoefend, maar we zijn er nog niet hoor! Als scout moet je ook een paar liedjes kunnen zingen, en wij zijn er zeker van dat jullie die heel snel onder de knie gaan hebben. Zondag 16 maart: Hof De Bist 10u00 17u30 Tijd voor een wandeling! In het grote Hof De Bist kunnen we ons helemaal laten gaan want daar hebben we heeeeeel veel plaats. Het ideale moment om uit te zoeken wie het beste is in verstoppertje spelen Vrijdag 21 maart 18u00 tot zondag 23 maart 17u30 meer informatie vinden jullie in de reeds g de brief en achteraan het maandprogramma!

8 Zondag 30 maart: knutselen voor het kamp! 14u00 17u30 Tijd om ons voor te bereiden op ons kamp! Voor degene die het nog niet weten: wij gaan ons 11 dagen lang verdiepen in de wereld van The Muppets! En omdat zo goed mogelijk te kunnen doen, moeten we ons niet alleen zo goed mogelijk gedragen als Muppets, maar moeten we er ook uitzien als echte Muppets! Komen is zeker aan te raden zodat we er allemaal even prachtig uitzien. Zondag 6 april Vandaag is het geen scouts. Geen scouts Zondag 13 april: pleinspelen 14u00 17u30 Vandaag gaan we jullie een hele hoop pleinspelen aanleren! En misschien, heel misschien kunnen jullie ons ook nog iets leren ;) Zondag 20 april: Peerdsbos 10u00 17u30 Vandaag gaan we een eindje wandelen, want dat moet je toch ook kunnen als een scout. Als we daar zijn gaan we ons amuseren met een superleuk spel in het grote bos! Dat willen jullie zeker niet missen.

9 Zondag 27 april: kookvergadering 14u00-17u30 Vandaag hoeven jullie niet voor een 4-uurtje zorgen want we gaan het zelf maken! Wat we gaan maken blijft nog even een verrassing. Zo, dan rest ons enkel nog een paar belangrijke puntjes te melden: Kom steeds op tijd op zondag, dit is voor iedereen aangenamer Kom steeds in perfect uniform Neem/ geef steeds voldoende drinken mee Neem/ geef steeds ook een regenjasje mee, een muts, sjaal en handschoenen. De Koude wintermaanden komen er aan! Neem/ geef steeds speelkledij mee, eventueel een reserveonderbroekje en reservekousen Als je eens niet kan komen, gelieve dan op tijd te verwittigen Indien er nog vragen zijn, maat het ons dan gerust weten! Vele lieve groetjes van jullie leidsters, Virgo 0475/ Pyxis 0477/ of

10 Beste ouders en Kapoenen, het is bijna zover, ons eerste weekend komt eraan! 21, 22 en 23 maart trekken we met z n allen naar Woutershof te Kinrooi waar jullie helemaal ondergedompeld zullen worden in de wereld van De Leeuwenkoning! Wat we precies allemaal gaan doen, dat blijft nog even een verrassing Om een leuk weekend te kunnen hebben vragen we jullie om het volgende mee te brengen: Iets van verkleedkledij in het thema van De Leeuwenkoning Slaapzak Hoeslaken Fleecedeken Kussensloop Knuffel Schoenen + reserve Regenkledij Botten Genoeg kledij Pyjama (2) Tandenborstel Tandpasta Haarrekkers + speldjes Borstel Handdoeken Washandje Zeep 2 keukenhanddoeken Sis-kaart Medicatie: af te geven aan de Virgo of Pyxis met de nodige uitleg aub!! De kostprijs van dit weekend is 15. We vertrekken vrijdag om 18u00 aan ons lokaal en zijn zondag tegen 17u30 terug op de Luchtbal.

11 Ik.. ga mee op weekend van 21 tot en met 23 maart Mijn ouders kunnen wel/ niet rijden en hebben plaats voor: vrijdag:. personen zondag:.. personen. OPGELET: onze kabouters en welpen gaan mee met ons op weekend. Indien er niet genoeg vervoer is gaat ons weekend niet door.

12 Maart Welpen en kabouters April

13 Heeeeeyy Welpen en kabouters! De eerste twee maanden van het jaar zijn alweer voorbij gevlogen. We hebben ons weer eens goed kunnen uitleven en we hebben ons goed geamuseerd!! We begonnen het nieuwe jaar met ons nieuwjaarsfeestje, waar we allemaal zeer mooie en originele cadeautjes hebben gekregen. Ook hebben we geoefend op het beloftelied en avondlied, hopelijk kennen jullie ze al een beetje? Ook deze twee maanden gaan we weer fantastische spelletjes spelen! Vergeet zeker ons weekend van maart niet! Als jullie de mail niet ontvangen hebben, gelieve ons te contacteren. Zondag 2 maart 2014 (10u00 17u30) Carnaval Omdat het carnaval is gaan we leuke dingen knutselen en spelletjes spelen. Omdat er met carnaval wel eens snoep uitgedeeld wordt, zou ik maar heeeeeeeeeeeel braaf zijn vandaag. Zondag 9 maart 2014 (14u00 17u30) Verrassingspakket Als jullie alle opdrachten tot een goed einde kunnen brengen, zal er een verrassing op jullie staan wachten! Kom om 14u naar ons lokaaltje en vergeet je vieruurtje,drinken en speelkledij niet. Zondag 16 maart 2014 (10h00 17h30) Koken Jullie gaan vandaag zorgen voor je eigen 4-uurtje. Wat we gaan maken, is een verrassing. Neem wel jullie middageten en drinken mee!

14 Vrijdag maart 2014 (18h00 17h30) Weekend Eindelijk gaan we ook op weekend! We verwachten jullie STIPT om 18u aan ons lokaaltje. Jullie ouders mogen jullie terug komen ophalen zondag 23 maart om 17u30. Lees zeker nog is de brief na om te zien wat je allemaal moet meenemen!! Zondag 30 maart 2014 (14h00 17h30) Dobbeltocht We hopen dat jullie je verstand deze week niet vergeten want je zal ze nodig hebben! Zorg dat je je vieruurtje en drinken niet vergeet. Zondag 6 april 2014 (10h00 17h30) Noordkasteel Vandaag gaan we naar het Noordkasteel wandelen. Zorg dat je goed aangekleed bent. Daar gaan we allerlei leuke spelletje spelen. Neem dus zeker genoeg eten,drinken en speelkledij mee. Zondag 13 april 2014 familiezondag Omdat er veel op reis gaan in de vakantie, is er deze zondag geen scouts! We zien jullie graag volgende week terug. Zondag 20 april 2014 (10h00 17h30) Eén tegen allen Als je wil weten wat dit inhoud, moet je zeker komen! Afspraak om 10u met eten, drinken en 4-uurtje. Vergeet ook je speelkledij niet mee te nemen. Zondag 27 april 2014 (14h00 17h30) Pleinspelen Natuurlijk gaan we deze dag weer leuke spelletjes spelen, wat had je anders ook verwacht. Om het spannend te houden, gaan we allemaal nieuwe spelletjes spelen. Het zal dus zeker geen voetbal of tikkertje Jezus zijn. Vergeet je 4-uurtje en drinken en speelkledij niet.

15 Beste ouders, Welpen en Kapoenen! Het is bijna zover, er 21, 22 en 23 maart trekken we met z n allen samen op weekend! Wat moeten jullie allemaal meebrengen om dit weekend tot een goed einde te brengen: Slaapzak Luchtmatras Hoeslaken Fleecedeken Isolatiematje Hoofdkussen Knuffel Schoenen + reserve Regenkledij Genoeg kledij Pyjama Tandenborstel Tandpasta Haarrekers + speldjes Borstel Handdoeken Washandje Zeep 2 keukenhanddoeken De kostprijs van dit weekend is 15. We vertrekken vrijdag om 18u aan ons lokaal en zijn zondag tegen 17u30 terug op de Luchtbal. Ik.. ga mee op weekend van 21 tot en met 23 maart 2014 Mijn ouders kunnen wel/ niet rijden en hebben plaats voor: vrijdag:. personen zondag:.. personen

16 Enkele belangrijke puntjes: Lees zeker het voorwoord van de groepsleiding (daar staan altijd wel belangrijke dingen in!) Neem zeker warme kleren mee!!!! Kom op tijd, in uniform Betaal tijdig je maandgeld Verwittig ons vóór zondag als je niet kan komen Het kan altijd regenen, dus een regenjas is altijd handig Neem altijd speelkledij mee (aangepast aan het weer) Neem eventueel vriend(inne)tjes mee Heb je nog andere vragen? Contacteer ons: Ikki (Sofie Van Herck) Akela (Jelena Michielssen) 0496/ /

17

18 Hey jong-givertjes en jong-giverinnetjes Hier zijn we weer met twee super toffe maanden. Eerst gaan we is terug kijken in de tijd. De eerste zondag was het woudlopers keuken en het was weer heel lekker. Dan was er een super verassing!!!! De week daarna zijn we gaan sporten. Binnenkort is het techniekenweekend we hopen dat het leuk was. En wat gaan we allemaal doen? dat lezen jullie een centimeter hieronder. Wie dit leest mag op het weekend een amulet vragen. (ouders niet doorvertellen) Zondag 2 maart 2014: 10u tot 17u30 Lolimpischespelen Het woord zegt het zelf. Veel lol en veel spelen. Zondag 9 maart 2014: 14u tot 17u30 Gezellige gezelschapspelen Vandaag gaan we gezelschapspelletjes spelen. Zondag maart 2014 weekend Zie brief die later nog komt. Zondag 23 maart 2014: 14u tot 17u30 Kringspelen Spelletjes in een kring. Zondag 30 maart 2014: 14u tot 17u30 Just dance We gaan naar de speeltuin en spelen just dance op mijn laptop.

19 Vrijdag 4 april: 19u00 We spreken samen af aan ons lokaal en gaan dan samen naar de giants in het sportpaleis!!!! als we terug naar de Luchtbal komen zullen we jullie ouders verwittigen aangezien verlengingen mogelijk zijn. De inkom prijs die jullie betalen is 0 euro. Tenzij je inschrijft en niet komt opdagen dan vragen we 2 euro. Wie op zondag 30 maart niet heeft ingeschreven gaat NIET mee. Zondag 6 april 2014: 10u tot 17u30 Veltwijckpark Breng een 4 uurtje voor de leiding en een vouwmeter mee Zondag 13 april 2014: 14u tot 17u30 Carnaval JVG Beter laat dan nooit, vandaag niet in uniform maar wel verkleed. Verkleden is verplicht wie in uniform komt of gewone kleren moet pompen en we beginnen nu (31 januari) te tellen. Zondag 20 april 2014: 10u tot 17u30 Zoek de jarige Neem fototoestel mee indien het mag van de ouders GEEEEEEEEEEEEN GSM OF IPOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zondag 27 april 2014: 14u tot 17u30 Laddercompetitie We spelen competitie met een ladder. Zo dit was het dan voor maar en april Tot zondag, Tom Joris 0485/ / jong givers@scoutsluchtbal.be

20 MAART APRIL

21 Beste Givers, Vrienden eerst en vooral ik wil jullie danken voor de leuke voorbijgevlogen vergaderingen. Ook wil ik jullie bedanken voor te komen helpen op onze verbruikersnamiddag en voor het op tijd komen, dit betekent veel voor ons! Nu we een centje hebben bij verdiend van onze afgelopen takacties bij het meehelpen verhuizen van onze collega Amadeo, kunnen we op overlevingsweekend gaan meer gaan we er niet over vertellen, wil je toch meer weten schrijf je dan zo snel mogelijk in, wie laatst in schrijft word heel het jaar door nele genoemd. Een brief met de nodige informatie hierover volgt nog zeker en vast. Na het overlevingsweekend gaan we ook nog eens een woudloperskeuken doen op 6 april zodat we nog eens kunnen timen hoe snel dit allemaal gaat voor als voorbereiding op het kamp, want na een dag hard zwoegen en sleuren met zware balken, bakken, tenten, en dergelijke wil je zo snel mogelijk eten en kunnen uitrusten. Dit telt dan ook voor onze technieken die we allemaal wel iets of wat onder de knie hebben maar nog niet de volledige 100 procent dus oefenen baart kunst zegt men. Maar ale laten we er nog een gekke twee maanden van maken! Hier is het programma van de komende twee maanden. 2 MAART 10:00 17:30 *Kampbespreking + Afspraken* We komen steeds dichter en dichter bij het kamp. Dus bij deze, we moeten er nog veel over brainstormen en discussieren. 9 MAART 14:00 17:30 *Pleinspelen* Dit is nog eens lang geleden dus bij deze neem je sportschoenen mee en kleed je warm aan want wie weet kunnen we dan misschien een echte snowball fight zondag houden? :O MAART 19:00 16:30 *Overlevingsweekend* YES! Het leukste, vettigste, actiefste(bzzt) weekend ooit in onze scoutsgeschiedenis, het overlevingsweekend. De brief hebben jullie al lang gekregen dus bij deze pakt u zakske maar al op voorhand in anders komt da ni goe. 23 MAART 14:00 17:30 *De Slimste Mens Der Luchtbalianen* Wie is de slimste onder ons? Wie is de vaardigste onder ons? Wie is de denker of doener? Dit gaan we vandaag allemaal te weten komen. Wil je voorbereid komen? Leer dan over de geschiedenis van luchtbal en alle weetjes en wat er gebeurt is en wie wie is en wie wat doet. 30 MAART 14:00 17:30 *Freaky Sunday* Dit is de raarste zondag ooit en weet je waarom. Omdat de klok EEN UUR VOORUIT GAAT.

22 6 APRIL 10:00 17:30 *Woudloperskeuken* Koken is de boodschap! De bedoeling is dat we achter ons barakske een vuurtje gaan maken en er op gaan koken en zien hoe dit allemaal te werk gaat. Neem iets mee dat niet te veel tijd inneemt dus pak bijvoorbeeld patatten met vlees zou perfect zijn voor op een zondag als deze. 13 APRIL 14:00 17:30 *Technieken* Komaan mannen nog effe doorbijten dit is de laatste technieken vergadering van deze maand. Komen is de boodschap want we gaan sjorren op tijd. 20 APRIL 10:00 17:30 *Zoek De Jarige* Huh Wat is dit?!?! 27 APRIL 14:00 17:30 *Balspelen* Voordiegene dat Fifa spelen worden verwacht op deze vergadering want we gaan ons voorbereiden op de jaarlijkse voetbal derby Givers tegen Jong givers, komen is de boodschap. Tips: Neem altijd voldoende drinken mee in een drinkenbus of een hersluitbare fles Neem genoeg middageten en een knabbeltje mee Voorzie jezelf van aangepaste kledij (denk aan de kou) Verwittig ons op voorhand wanneer je niet kan komen (liefst ten laatste op zaterdag) Plaats je kentekens tijdig op je hemd! Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Door Amadeo 04/ /

23

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Helloooooooooooooooow iedereen, Het jaar 2012 hebben we definitief afgesloten en we kijken weer een fris en nieuw jaar tegemoet. Hopelijk heeft iedereen genoten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Hallo iedereen, Voilà dit was het dan al weer voor deze maand. Er rest ons dan enkel nog de agenda en de jarigen.

Hallo iedereen, Voilà dit was het dan al weer voor deze maand. Er rest ons dan enkel nog de agenda en de jarigen. Hallo iedereen, Het is nog steeds winter en dit wil zeggen dat het weer al eens koud kan zijn. Voorzie je kids dus van warme kledij. Een muts, een sjaal, handschoenen en een dikke warme regenjas zijn geen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Het nieuwe scoutsjaar is weeral goed ingezet met een spetterende maand september. Dat alles begon natuurlijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De eerste maand van 2019 heeft zijn intrede gedaan. De leiding wil jullie langs deze weg een gelukkig en vredevol 2019 wensen. Tijdens de

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Voor al de mensen die nu pas door hebben dat het voorwoord echt wel interessant is: Welkom bij het voorwoord. Voor diegene

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, De kop van het werkjaar is er af. De voorbije maand hebben we onze overgang gehad. Dit was voor iedereen een denderende dag. We zagen alleen maar lachende

Nadere informatie

Hallo iedereen, Groetjes, Jullie GRL s. Tom, Senne, Jan & Sonni.

Hallo iedereen, Groetjes, Jullie GRL s. Tom, Senne, Jan & Sonni. Groepsnieuws 35 Hallo iedereen, Het is weer zover. We zijn in de maand juni beland en dit wil dan ook zeggen dat dit de laatste maand van het scoutsjaar 2012-2013 is vooraleer we op kamp vertrekken. Hopelijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Welkom allemaal in het jaar 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het jaar 2013 hebben we definitief afgesloten en we kijken weer een fris en nieuw jaar tegemoet. Hopelijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Dag allemaal De belangrijkste activiteit in de maand november was ons fantastisch groepsweekend. We hebben veel gespeeld en onze technieken bijgewerkt. Maar nu is het weeral

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste ouders, leden en sympathisanten De maand van de aprilse grillen is volledig voorbij. Vanaf nu gaat het alleen maar goed weer worden hopelijk. Over april is er niet veel

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, Het nieuwe scoutsjaar is weer volop bezig en we amuseren ons weer super hard. Oktober was een maand vol met leuke activiteiten. Zo was er bijvoorbeeld het leidingscafé

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Hallo iedereen, Het einde van winter is in zicht maar ik zou de warme truien en jassen nog niet te ver weg steken. De koude zal nog wel even aanhouden. Maar

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Hallo iedereen, Ondertussen zijn we al in de 4e maand van dit fantastische scoutsjaar beland namelijk december. In deze maand komt er een speciale gast langs

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De laatste maand van het jaar is ingetreden. Maar eerst kijken we naar de maand november. We zijn met zijn allen op groepsweekend geweest.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Geachte leden, ouders, sympathisanten en al de anderen We zitten al weer aan de 4 de maand van het jaar dus ook het 4 de padvinderke van dit fantastische scoutsjaar.

Nadere informatie

Hallooooooo iedereen,

Hallooooooo iedereen, Hallooooooo iedereen, Ondertussen zijn we al in de 3e maand van dit spetterende scoutsjaar beland. Voor ik begin met het overzicht kan ik melden dat Senne (of Lynx) vanaf heden de groepsleidingsploeg zal

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De warme maand februari laten we achter ons liggen. Het was een bijzondere maand. Eerst was er het teckniekenweekend. Dit was een voltreffer.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen We zijn aangekomen in de maand november, dat is toch een van de koudste maanden van het jaar. Dus daarom wil ik al zeker aanraden om je

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen, Nu de zomervakantie stilaan ten einde loopt, wil dit ook zeggen dat er weer een spetterend scoutsjaar voor

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen Ziezo de kop van het nieuwe jaar is eraf. We eindigen de maand januari met sneeuw. Alle feestjes liggen achter ons en kan onze maag terug

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, Na een korte maand februari kijken we uit naar maart. Maart, de maand van de lente. Na de bittere koude van de voorbije week is het lentezonnetje zeker welkom.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, De maand september is voorbij gevlogen. W hebben een fantastische overgang gehad. Iedereen zit nu op de juiste plaats. Oktober is in aantocht. In deze maand

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, was dit jaar de maand september een beetje anders dan andere jaren. Dit komt omdat

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, voorwacht, sympathisanten en al de anderen Nu de zomervakantie stilaan ten einde loopt, wil dit ook zeggen dat er weer een spetterend scoutsjaar voor de

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Hey hey iedereen, Eerst en vooral wensen we jullie een vrolijk Pasen toe. April staat gelijk met aprilse grillen en ik hoop van harte dat we er van gespaard

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Sinterklaasweekend 22-24 November 2013 De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Liefste mama, beste papa, kapoen & welp Het sinterklaasweekend is in aantocht en wij, met de leid(st)ers, zitten al

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen Allereerst wil ik jullie een fantastisch Nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige leidingsploeg.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Hallo iedereen, De eerste maand van het jaar 2106 ligt alweer achter ons. Hopelijk heeft er niemand last gehad van Bleu Monday. Dit was de dag dat de meeste

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, leiding, ouders, voorwacht, sympathisanten, kortom allemaal. We zijn aangekomen bij de laatste maand van het scoutsjaar. Naar goede gewoonte is dit na het kamp

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

NOVEMBER 2014. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

NOVEMBER 2014. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. NOVEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste totemlezer(s), De tijd vliegt nu eenmaal: na een vlekkeloze start van dit scoutsjaar

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en sympathisanten, Groepspraatje Lise Stijn Twee maanden zijn er al voorbij in dit scoutsjaar, wat vliegt de tijd toch voorbij als je je amuseert. De herfst is gearriveerd en het wordt voelbaar

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen We zijn aangekomen in de maand november, dat is toch een van de koudste maanden van het jaar. Dus daarom wil ik al zeker aanraden om je

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering 8-9-10 maart: Groepsweekend Februari Februari 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg. Dit

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Sint-Janske. Januari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Januari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013 BELGIË/BELGIQUE P.B. 2300 TURNHOUT BC 30066 Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8 April April 2013 w w w. a k a b e o m m e k a a r. b e P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Yoni de Mey Steenweg

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering 8-9-10 maart: Groepsweekend Februari Februari 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg. Dit

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald.

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald. Welpenkamp 2018 Inleiding Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie op een supervet kamp!! Deze keer gaat het wel een beetje een speciaal kamp zijn, want dit jaar is het thema

Nadere informatie

KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!!

KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!! KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!! Ahoi cruisegangers Welkom op ons gigantisch schip! De komende 5 dagen reizen we samen de

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, februari 2019 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

vrijdag 2 december zondag 4 december

vrijdag 2 december zondag 4 december vrijdag 2 december zondag 4 december Beste Kapoen en Welp De Sint is weer bijna in het land en dan is het natuurlijk tijd om op Sinterklaasweekend te gaan. Dit jaar gaat dit door van vrijdag 2 december

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G MA ANDBRIEF NOVEMBER DECEMBER L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G 4 NOVEMBER KNUTSELVERGADERING Vandaag zullen we ontdekken of er toekomstige Picasso s in jullie verscholen zitten!

Nadere informatie

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Dag allemaal We zijn ondertussen al in de maand april. Zoals jullie allemaal wel al gemerkt hebben is het ondertussen al wel eens mooi weer. Daarom zouden we eerst en vooral

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

MAART

MAART Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. MAART 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste totemlezer, Februari zit

Nadere informatie