Een GVB (Clubhandicap 54) halen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een GVB (Clubhandicap 54) halen"

Transcriptie

1 Costa Golf Een GVB (Clubhandicap 54) halen Informatie voor deelnemers aan de GVB-clinic van Costa Golf In zes dagen een golfvaardigheidsbewijs (Clubhandicap 54) halen. In combinatie met een zonnige vakantie. Mét examengarantie. De GVB-clinic van Costa Golf is enorm populair. En ook u kunt in een week uw GVB halen. Maar hoe zit het met het examen? Wat gebeurt er na het behalen van het GVB? En waar moet u verder rekening mee houden? In deze brochure hebben we alle informatie omtrent onze GVB-clinic voor u op een rijtje gezet. Hebt u na het doornemen van de brochure nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We wensen u veel succes en plezier!

2 Lesprogramma en examen De GVB-clinic van Costa Golf is geschikt voor iedereen. Voor beginners en mensen die al eens eerder gegolfd hebben. Lesprogramma Tijdens de GVB-clinic krijgt u alle basistechnieken bijgebracht, zoals de swing, het chippen, bunkerslagen en het putten. Ook leert u de spel- en gedragsregels, aan de hand van de praktijk. Het lesprogramma (inclusief examen) is verdeeld over 6 dagen. De totale duur van de clinic bedraagt circa 18 uur. Na de begeleide lessen hebt u bovendien nog volop de gelegenheid om zelfstandig gebruik te maken van het oefenmateriaal en de oefenfaciliteiten. Al onze pro s spreken goed Engels. Lesprogramma Welkom & kennismaking Uitleg over inhoud en planning Introductie op binkerslagen Chippen Verdere instructie in en oefenen op het chippen Putten Oefenen op het putten Bunker Oefenen in de bunker Praktijkexamen Werken met ijzers Grip, stand, doellijn, houding, de swing Spelregels & etiquette Introductie op het putten Bunker Verdere instructie in en oefenen op bunkerslagen Spelregels & etiquette IJzers Oefenen van de swing met ijzers op de driving range Spelregels & etiquette Putten Korte en lange puts Introductie op het chippen Werken met ijzers IJzers Oefenen van de swing met ijzers op de driving range Chippen Oefenen op het chippen IJzers Oefenen van de swing met ijzers op de driving range Theorie-examen Onze clinics zijn maatwerk. De pro hanteert dit schema als leidraad en stemt het programma van uw clinic af op het persoonlijke niveau en de vorderingen van de deelnemers.

3 GVB nieuwe stijl: Clubhandicap 54 In 2012 heeft het GVB een belangrijke toevoeging en meerwaarde gekregen, namelijk Clubhandicap 54. Als u bent geslaagd voor het GVB, wordt u geregistreerd met Clubhandicap 54. Theorie-examen Het theorie-examen, een schriftelijke multiple-choicetest van 60 minuten, wordt afgenomen in de Nederlandse taal, onder toezicht van een examinator. De vragen gaan over de regels in de meest voorkomende spelsituaties en over de golfetiquette. U bent geslaagd als u tenminste 15 van de 20 vragen goed beantwoordt. Voorbereiding op het theorie-examen Tijdens de clinic wordt u uitstekend voorbereid op het examen. Maar als u wilt kunt u thuis ook al oefenen. Zodra uw reservering bevestigd is, krijgt u lesmateriaal voor het theorie-examen toegestuurd. U kunt zich ook goed voorbereiden met de oefenexamens van de NGF, die u kunt downloaden op Praktijkexamen Tijdens het praktijkexamen wordt u getoetst op de beheersing van de techniek, te weten afslagen, approaches, bunkerslagen en putten. Ook loopt u enkele holes onder toezicht van een marker. Daarbij kijkt de examinator vooral of u de golfregels in acht neemt, en hoe u zich op de baan gedraagt. Bovendien worden ook uw prestaties en vorderingen tijdens de clinic meegewogen. Hierdoor bent u niet per definitie gezakt als u toevallig een mindere dag hebt tijdens uw examen. Examengarantie Meer dan 98% van de deelnemers rondt onze GVB-clinic direct succesvol af. Toch gezakt voor het examen? Geen nood. Dan bieden wij u een gratis herexamen aan. Waarom kiest u voor een golfclinic van Costa Golf? Mediterrane setting Ook in de winter Scherpe prijzen Niks ploeteren in de polder, maar ontspannen aan de slag in een mediterrane setting. Onze golfclinics vinden plaats aan en rond de Costa Blanca en Costa Cálida in Zuid-Spanje. Op golfbanen die tot de mooiste in de toch al prachtige omgeving behoren. Dankzij het ideale klimaat aan de Zuid-Spaanse costa's kunt u bij ons het hele jaar door terecht voor een golfclinic. Zelfs in de winter ligt de gemiddelde temperatuur nog rond de 18 graden. Als een van de grootste organisatoren van golfclinics in Europa en dé specialist in de regio kunnen wij u bijzonder scherpe prijzen aanbieden. Bovendien betaalt u bij ons niets extra voor golfclubs, oefenballen, examens et cetera. Persoonlijke aandacht U volgt uw golfclinic in een kleine groep van maximaal vier deelnemers. Hierdoor is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Dankzij de intensieve begeleiding maakt u snel progressie. Deskundige pro's Elke Costa Golf clinic staat onder leiding van een PGA golfprofessional. Al deze pro's hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over jarenlange leservaring.

4 Lidmaatschap en registratie Als u na het halen van uw GVB wilt gaan golfen, dient u zich aan te sluiten bij een golffederatie. Een golffederatie registreert u als golfer, geeft pasjes uit en registreert uw handicap. Op vertoon van uw pasje en tegen betaling van een zogeheten greenfee kunt u vervolgens spelen op de meeste golfbanen in de wereld. Registratie van uw GVB Als u uw GVB via Costa Golf wilt laten registreren, dan bieden wij u twee mogelijkheden. Wij kunnen u registreren bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) of bij de Spaanse golffederatie (RFEG). De keus is aan u. De pro zal u na afloop van de clinic voorzien van het juiste aanmeldingsformulier. Lidmaatschap Costa Golf Als u lid wordt van Costa Golf, dan verzorgen wij samen met onze partners alles dat met het lidmaatschap van de golffederatie te maken heeft. Denk aan de ledenadministratie, het aanmelden van uw GVB en handicap, de correspondentie met de federatie, het verwerken van ingeleverde scorekaarten, het jaarlijks bijwerken van uw handicap en de inning en afdracht van contributiegelden. U bent niet verplicht een lidmaatschap aan te gaan bij Costa Golf. U mag er ook voor kiezen om de registratie van het GVB via een andere golfclub te laten verlopen. Als u kiest voor een lidmaatschap van Costa Golf, dan gaat u dit minimaal aan voor één volledig kalenderjaar (NGF) of twee volledige kalenderjaren (RFEG) plus de resterende periode van het kalenderjaar waarin u zich als lid aanmeldt.

5 Kosten lidmaatschap De contributie voor het lidmaatschap bedraagt 12,50 per maand. Van dit bedrag worden de jaarlijkse registratie- en administratiekosten betaald. Daarnaast wordt de handicapregistratie volledig verzorgd. Voor jeugdspelers tot en met 17 jaar bedraagt de contributie voor het lidmaatschap 6,95 per maand. Voordelen lidmaatschap Als lid van Costa Golf ontvangt u korting op onze golfvakanties. Bovendien krijgen al onze leden elk jaar een gratis Greenfee Discount Card ter waarde van 49,-. Deze card geeft de houder voor tal van golfbanen recht op de hoogste korting op greenfees. NGF-pasje en lidmaatschap Kiest u voor een lidmaatschap bij de NGF, dan hebt u binnen enkele weken na het halen van uw GVB het officiële Nederlandse NGF-pasje in huis. Daarmee bent u tijdens het uitoefenen van de golfsport WA verzekerd door middel van de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF, met een eigen risico van 125,- per gebeurtenis. Ook ontvangt u dan het blad Golfnieuws. Let op: Houd er rekening mee dat er na 1 oktober geen nieuwe pasjes meer worden uitgegeven voor het lopende kalenderjaar. U kunt aansluitend aan de clinic wel een tijdelijke pas aanvragen, waarmee u toegang krijgt tot de golfbaan. De kosten voor deze tijdelijke pas zijn 15,-. Moet ik lid worden van een dure golfclub? Om te kunnen golfen hoeft u niet per se lid te worden van een (dure) golfclub. Een groot verschil met nog niet zo heel lang geleden. Toen moest u eerst lid worden van een lokale golfclub, vaak verbonden aan een golfbaan. De kosten voor het lidmaatschap van zo n club kunnen echter al gauw oplopen tot enkele duizenden euro s per jaar. Daarnaast kennen veel golfclubs lange wachtlijsten. Daar staat tegenover dat u, als u eenmaal lid bent, meestal kosteloos (of tegen een geringe vergoeding) de golfbaan in kunt. Voor veel mensen zit een belangrijk deel van de golfbeleving m echter juist in de variatie van het spelen op verschillende banen, in binnen- én buitenland. Om zich niet te beperken tot één en dezelfde baan, zijn deze vrije golfers meestal geen lid van een golfclub, maar registreren ze zich via zogeheten witte golfclubs, zoals Costa Golf en haar partners, bij een golffederatie. Dat kan al voor een gering bedrag per maand. Aanzienlijk minder dus dan de kosten van een duur clublidmaatschap.

6 Andere golfclinics Na het halen van uw GVB uw handicap verlagen? Zelf uw GVB halen, terwijl uw partner een aangepast programma volgt? Naast de GVB-clinic kunt u bij Costa Golf ook andere cursussen volgen, met lessen voor golfers op alle niveaus. Hieronder lichten we er twee uit. Meer informatie over onze andere clinics vindt u op Golf handicap verlagen Serieus verder met golf? De clinic 'golf handicap verlagen' is het logische vervolg op onze GVB-clinic. Tijdens deze cursus gaat u doelgericht aan de slag om uw handicapniveau te verbeteren. Lesprogramma golf handicap clinic De golf handicap clinic duurt ongeveer vijftien uur, verdeeld over zes dagen. De eerste vijf dagen krijgt u twee uur les per dag. Op de laatste dag loopt u samen met de pro 9 holes. Om deel te kunnen nemen dient u in het bezit te zijn van een GVB (Clubhandicap 54). Meer info: Ideaal voor koppels: combiclinic GVB + GVB-houders Er zijn veel koppels van wie de één al een tijdje golft, en de ander het GVB wil halen. Op veler verzoek hebben wij daarom een unieke clinic voor twee personen ontwikkeld. Daarbij gaat de één op voor het GVB (Clubhandicap 54), terwijl de ander werkt aan de verbetering van het spel of aan het verlagen van zijn of haar handicap. Privé-clinic met aangepast lesprogramma In deze privé-clinic verdeelt de pro zijn aandacht tussen de beide deelnemers. Degene die opgaat voor het GVB volgt het programma van onze GVB-clinic, dat wordt afgesloten met een theorieen praktijkexamen. De lessen voor de GVB-houder zijn gebaseerd op onze golf handicap clinic en de clinic verbeter uw spel. Aan de hand van een intake stelt de pro een programma op maat voor u samen, afgestemd op uw persoonlijke niveau en doelstellingen. Meer info:

7 Meer informatie Hebt u naar aanleiding van deze brochure behoefte aan meer informatie of advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het team van Costa Golf staat zeven dagen per week voor u klaar en neemt graag alle mogelijkheden met u door. Nederland België info@costagolf.com Costa Golf heeft de informatie in deze brochure met grote zorg en naar beste vermogen samengesteld in februari Desondanks kunnen bij het overnemen van gegevens of door andere omstandigheden fouten in de informatie zijn ontstaan. Costa Golf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Costa Golf

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse Handicap 54 / GVB Cursus

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse Handicap 54 / GVB Cursus Cursus en Examen Informatie Tweedaagse Handicap 4 / GVB Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus Routebeschrijving Benodigdheden Theoriecursus & Examen Het theorie examen Herexamen Downloadsectie Apps

Nadere informatie

Cursus en Examen Informatie. 6- weekse Baanpermissie / Handicap 54 Cursus

Cursus en Examen Informatie. 6- weekse Baanpermissie / Handicap 54 Cursus Cursus en Examen Informatie 6- weekse Baanpermissie / Handicap Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus Annulering Routebeschrijving Benodigdheden Theoriecursus & Examen Het theorie examen Herexamen Downloadsectie

Nadere informatie

Cursus en Examen Informatie

Cursus en Examen Informatie Cursus en Examen Informatie 6x2 uur - Handicap 54 / GVB Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus 2 Routebeschrijving 2 Benodigdheden 3 Theoriecursus & Examen 3 Het theorie examen 4 Herexamen 4 Downloadsectie

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50 ALGEMENE INFORMATIE De golfschool van Golf de Gulbergen wordt vertegenwoordigd door 4 PGA professionals. Het team bestaat uit Flip Klok, Cecil Brown, Bert van Zutphen en Ronald Dix. Met dit team zijn wij

Nadere informatie

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse Handicap 54 / GVB Cursus

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse Handicap 54 / GVB Cursus Cursus en Examen Informatie Tweedaagse Handicap / GVB Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus Annulering Routebeschrijving Benodigdheden Theoriecursus & Examen Het theorie examen Herexamen Downloadsectie

Nadere informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB De laatste tijd heeft de NGF veel vragen gekregen van golfers, clubs, golfbaaneigenaren en professionals over het toekomstbestendige GVB. Om u zo

Nadere informatie

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse GVB Cursus. Inhoudsopgave

Cursus en Examen Informatie. Tweedaagse GVB Cursus. Inhoudsopgave Cursus en Examen Informatie Tweedaagse GVB Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus 2 Annulering 2 Routebeschrijving 2 Benodigdheden 3 Theoriecursus 3 Downloadpagina 4 Het theorie examen 4 Herexamen 4

Nadere informatie

Cursus en Examen Informatie. 6-weekse GVB Cursus. Inhoudsopgave

Cursus en Examen Informatie. 6-weekse GVB Cursus. Inhoudsopgave Cursus en Examen Informatie 6-weekse GVB Cursus Inhoudsopgave Inhoud van de cursus 2 Annulering 2 Routebeschrijving 2 Benodigdheden 3 Theoriecursus 3 Downloadpagina 4 Het theorie examen 4 Herexamen 4 Garantie

Nadere informatie

GVB Golfacademy. Samenvatting van de Golfregels

GVB Golfacademy. Samenvatting van de Golfregels GVB Golfacademy 1. Het programma van de cursus..2 2. Wat leer je tijdens de cursus?... 2 3. Download pagina.3 4. Benodigdheden 3 5. Het theorie examen...4 6. Apps.. 4 7. Over het GVB..4 8. De Registratie

Nadere informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB De laatste tijd heeft de NGF veel vragen gekregen van golfers, clubs, golfbaaneigenaren en professionals over het toekomstbestendige GVB. Om u zo

Nadere informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54 DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54 Om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien, hechten wij er veel belang aan u hierbij antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Het Golfvaardigheidsbewijs

Nadere informatie

Haal alles uit je GVB Tot 25% Greenfee korting op ruim 20 golfbanen

Haal alles uit je GVB Tot 25% Greenfee korting op ruim 20 golfbanen Haal alles uit je GVB Tot 25% Greenfee korting op ruim 20 golfbanen Samenvatting van de Golfregels INHOUD 1. HOE BEREID IK ME VOOR OP DE CURSUS?... 3 2. WAT MOET IK AANTREKKEN?... 3 3. WAT MOET IK MEENEMEN

Nadere informatie

Checklist GVB cursus. Samenvatting van de Golfregels

Checklist GVB cursus. Samenvatting van de Golfregels Checklist GVB cursus Samenvatting van de Golfregels Een woord vooraf Ga je een tweedaagse GVB cursus volgen, of ben je je aan het oriënteren? Dan is dit gidsje een ideaal hulpmiddel. Natuurlijk kun je

Nadere informatie

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF 1. Clinic Aanbod Golfschool Zeewolde biedt twee standaard clinics aan: Voor de beginnende golfer Voor de golfer met golfervaring (maar zonder GBP) Golfers met handicap of GVB: Voor golfers die in het bezit

Nadere informatie

Cursusinformatie 9-stappen-plan

Cursusinformatie 9-stappen-plan Het 9-stappenplan is een golfvaardigheidstraject dat is opgedeeld in negen handicap-categorieën (stappen), waarbij succesbeleving en spelplezier voorop staan. Het begint bij het eerste bezoek op de golfbaan,

Nadere informatie

Maar ook informatie voor uw vrienden of familie leden, die graag willen komen golfen. Maar meer uitleg willen krijgen, hoe t werkt een golf cursus.

Maar ook informatie voor uw vrienden of familie leden, die graag willen komen golfen. Maar meer uitleg willen krijgen, hoe t werkt een golf cursus. Aanstaande zaterdagmiddag 21 maart organiseren wij een open golfschoolmiddag. Hierbij een overzicht aan golflessen of cursussen, waar u Zaterdagmiddag vanaf 13.00 informatie over kan krijgen. o.a - Informatie

Nadere informatie

Tweedaags GVB Arrangement - België

Tweedaags GVB Arrangement - België Cursus Informatie Tweedaags GVB Arrangement - België Inhoudsopgave Cursusprogramma 2 Annulering 3 Locatie & routebeschrijving 3 Kleding & benodigdheden 3 Theoriecursus 4 Downloadpagina 4 Het theorie examen

Nadere informatie

JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER

JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER Een belangrijk besluit dat door de NGF is genomen, betreft de maatregel om het door velen gevreesde en stressvolle praktijkexamen op de baan per 1 juli

Nadere informatie

Alles Wat Je Wil Weten over de eendaagse GVB cursus

Alles Wat Je Wil Weten over de eendaagse GVB cursus Alles Wat Je Wil Weten over de eendaagse GVB cursus Samenvatting van de Golfregels INHOUD VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE EENDAAGSE GVB-CURSUS MET 100% GARANTIE... 3 HOE BEREID IK ME VOOR OP DE CURSUS?...

Nadere informatie

GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen

GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen INHOUD 1. MAG IK ZONDER EEN GVB EN HCP 54 OP EEN GROTE GOLFBAAN SPELEN?... 3 2. MAG IK ZONDER EEN GVB OP EEN DRIVING RANGE BALLEN SLAAN?... 3 3. WAT MOET IK DOEN

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u, naar aanleiding ons prettige gesprek, een voorstel voor de organisatie van diverse golfactiviteiten t.b.v.

Hierbij ontvangt u, naar aanleiding ons prettige gesprek, een voorstel voor de organisatie van diverse golfactiviteiten t.b.v. WML / PV HpO t.a.v. de heer L. Boumans E-mail: l.boumans@wml.nl Cadier en Keer, februari 2018 Betreft: Voorstel voor het verzorgen van diverse golfactiviteiten voor WML / PV HpO Geachte heer Boumans, Beste

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is per 1 april 2012 in een nieuw jasje gestoken. Het GVB is vanaf die

Nadere informatie

een topbaan op een toplocatie!

een topbaan op een toplocatie! Golfbaan Echt-Susteren, een topbaan op een toplocatie! Informatie 201 Overzicht pakketten Basis 75,- p/mnd PRO+ 83,35 p/mnd Alleen mogelijk met PRO 15,85 p/mnd Greenfee 79,00 p/mnd speelrechtcertificaat

Nadere informatie

Golf & Country Club t Kruisselt

Golf & Country Club t Kruisselt BEGIN NU MET GOLFEN en word lid van de gezelligste golfclub in de regio Golf & Country Club t Kruisselt Onze golfclub is het ideale beginpunt voor mensen die met golfen willen starten. Het is altijd gezellig,

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Golfschool. Puyenbroeck

Golfschool. Puyenbroeck Golfschool Puyenbroeck Inhoud 1. Woord vooraf 2. 5-stappenplan: hoe begin ik met golfen? 3. Persoonlijk opvolging De golfschool van de toekomst De provincie Oost-Vlaanderen is ervan overtuigd dat sporten

Nadere informatie

Golf & Country Club t Kruisselt

Golf & Country Club t Kruisselt BEGIN NU MET GOLFEN en word lid van de gezelligste golfclub in de regio Golf & Country Club t Kruisselt Onze golfclub is het ideale beginpunt voor mensen die met golfen willen starten. Het is altijd gezellig,

Nadere informatie

In 4 stappen leren golfen

In 4 stappen leren golfen In 4 stappen leren golfen TECHNIEK TACTIEK MENTAAL In 4 stappen leren golfen. Stap voor stap gids voor de startende golfer. Als je dit E- book leest, dan is het zeer waarschijnlijk dat je interesse hebt

Nadere informatie

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Het is voor ons heel belangrijk dat u zich als nieuwe Golfer snel thuis gaat voelen op International Golf Maastricht en bij Impact

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is in 2012 omgedoopt tot Clubhandicap 54. Wanneer je heden ten dage je

Nadere informatie

Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren.

Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren. Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren. De club is opgericht in 1974. Het terrein waarop de baan zich bevindt

Nadere informatie

Presentatie Nationaal Golfpaspoort. Toelichting presentatie Nationaal Golf Congres & Beurs 2012

Presentatie Nationaal Golfpaspoort. Toelichting presentatie Nationaal Golf Congres & Beurs 2012 Presentatie Nationaal Golfpaspoort Toelichting presentatie Nationaal Golf Congres & Beurs 2012 Inleiding Hieronder wordt iedere slide van de presentatie over het Nationaal Golfpaspoort die tijdens het

Nadere informatie

Start met Golfen via Golf 4 All.

Start met Golfen via Golf 4 All. Start met Golfen via Golf 4 All. Golf is Cool Langzaam maar zeker verdwijnt het elitaire karakter van het golfen. Golf is de laatste jaren razend populair. Mede door Wii Sports weet iederen ondertussen

Nadere informatie

Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager

Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager Een belangrijk besluit dat door de NGF is genomen, betreft de maatregel om het door velen gevreesde en stressvolle praktijkexamen op de baan per 1 juli

Nadere informatie

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB)

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) Via initiaties (in groep vanaf 8 personen) of instappakketten (individueel voor 95 voor 7,5u les gespreid over 5 weken) Vrijblijvend een balletje komen slaan o 5 toegang driving range (DR) en putting green

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011

REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011 REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS 2011 REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011 VOORWOORD Het bestuur van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Commissie Golfvaardigheid hebben besloten het GVB-examen

Nadere informatie

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs.

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Hengelo (Gld.), 16 augustus 2010 Geachte geïnteresseerde lezer, Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Golfclub t Zelle is opgericht

Nadere informatie

9-stappenplan. Bijeenkomst Golfprofessionals PGA. 2 april 2012

9-stappenplan. Bijeenkomst Golfprofessionals PGA. 2 april 2012 9-stappenplan Bijeenkomst Golfprofessionals PGA 2 april 2012 Aanleiding Golf is een aantrekkelijke sport. Het is in de afgelopen 10 jaar gegroeid naar 375.000 golfers. Helaas zijn veel golfers inactief

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven

Golf Puyenbroeck. tarieven Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

LEER GOLFEN MET HET 9-STAPPENPLAN

LEER GOLFEN MET HET 9-STAPPENPLAN LEER GOLFEN MET HET WELKOM IN DE GOLFWERELD Welkom in golf! Of je nu jong of oud bent, fysiek helemaal fit of ongemakken hebt, veel of weinig tijd ter beschikking hebt, golf is voor iedereen. Golf is als

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u!

Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u! Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u! Wij bieden een optimale begeleiding voor onze startende golfers. Wij weten in welke stap u zit en u ontvangt van ons aangepaste informatie.

Nadere informatie

BASIS STARTEN MET GOLF PACKAGE

BASIS STARTEN MET GOLF PACKAGE Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen.

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen. Sportief 1 Sportief Tespelduyn Golf De Bloembollenbaan is een uitdagende 9-holes Qualifying golfbaan van 1825 meter en par 32 (gemeten over 9 holes) met de NGF B-Status. De baan beschikt over: - Vijf par

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBHANDICAP 54

REGLEMENT CLUBHANDICAP 54 REGLEMENT CLUBHANDICAP 54 Oktober 2012 REGLEMENT CLUBHANDICAP 54 2012 VOORWOORD Het bestuur van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft besloten het GVB-examen naar inhoud te veranderen. Reden om ook

Nadere informatie

JUNIORS GOLFCENTER SEVE GOLF ACADEMY OUR MISSION: PASSION TO PERFORM

JUNIORS GOLFCENTER SEVE GOLF ACADEMY OUR MISSION: PASSION TO PERFORM Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Lid worden bij IJsselweide

Lid worden bij IJsselweide Lid worden bij SPEEL, LACH, GENIET EN ONTDEK! zorgt voor enorm veel uitdaging: u kunt uw techniek verbeteren, werken aan uw handicap, spelen, winnen, eten, drinken, genieten, feesten en bewonderen. biedt

Nadere informatie

Handboek Rabbitcommissie

Handboek Rabbitcommissie Handboek Rabbitcommissie Inleiding...2 Doelstelling rabbitcommissie...2 Taakverdeling commissieleden...2 Procedure rabbitwedstrijden...2 Maandagwedstrijden...3 Donderdagavondwedstrijd...3 Handicap 54...3

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.3 van 1 mei 2014)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.3 van 1 mei 2014) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.3 van 1 mei 2014) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Golfbaan Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren Golfbaan Echt-Susteren Informatie voorziening 2012/2013 Overzicht Basis Pakket 75,00 p.m. PRO+ Pakket 83,35 p.m. PRO Pakket 145,85 p.m. Greenfee Pakket 79,00 p.m. Mogelijk bij het bezit van een speelrechtcertificaat

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea Mol biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook

Nadere informatie

JEUGDSTAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR CLUBHANDICAP 54 (GVB)

JEUGDSTAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR CLUBHANDICAP 54 (GVB) HOE DIT STAPPENPLAN TE GEBRUIKEN Voor de jeugd tot 14 jaar hebben we het behalen van Clubhandicap 54 (GVB) in 5 stappen verdeeld; bij elke stap hoort een te behalen taslabel/pasje. Hieronder zijn voor

Nadere informatie

REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011

REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011 REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS 2011 REGLEMENT GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS (GVB) 2011 VOORWOORD Het bestuur van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Commissie Golfvaardigheid hebben besloten het GVB-examen

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.7 van 30 juni 2015) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.5 van 21 oktober 2014) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

JEUGD STAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR HANDICAP 54

JEUGD STAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR HANDICAP 54 HOE DIT STAPPENPLAN TE GEBRUIKEN: Verschillende niveau s Voor de jeugd tot 14 jaar hebben we het behalen van Handicap 54 in 5 stappen verdeeld. De reden om dit te doen is omdat het voor de jeugd leuk en

Nadere informatie

www.reymerswael.nl www.reymerswael.nl Tussen wind en water 2013

www.reymerswael.nl www.reymerswael.nl Tussen wind en water 2013 Tussen wind en water 2013 Grensweg 21-4411 ST Rilland-Bath Telefoon 0113-551265 - Fax 0113-551264 www.reymerswael.nl - info@reymerswael.nl www.reymerswael.nl www.reymerswael.nl Golfcentrum Reymerswael,

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Handboek Open Golfdagen

Handboek Open Golfdagen Handboek Open Golfdagen Doel Open Golfdagen De Open Golfdagen worden ieder jaar gezamenlijk georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), de Nederlandse Golf Federatie (NGF)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Club Agenda Di03 Dames 09.00u Di03 Zomeravondcompetitie Finale 15.00u Do05 Senioren 09.00u Vr06 [Business Club Thank Golf it s Friday competitie] 16.00u Za07 Maandbeker 7a Finale

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

BEKNOPTE GIDS VAN HET EGA HANDICAP SYSTEEM

BEKNOPTE GIDS VAN HET EGA HANDICAP SYSTEEM EGA HANDICAPSYSTEEM BEKNOPTE GIDS VAN HET Deze gids is een vrije weergave voor de NGF van de Short Guide to the EGA Handicap System en informeert de speler over de essentiële aspecten van het EGA Handicap

Nadere informatie

DE BESTE START VOOR GOLFERS

DE BESTE START VOOR GOLFERS DE BESTE START VOOR GOLFERS Welkom op Best Golf Best Golf Academy op het golfdomein Best Golf, met een wedstrijdgolfbaan met A-status en uitgebreide oefenfaciliteiten, biedt de beste mogelijkheden om te

Nadere informatie

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014 Juniorgolfschool Actviteiten 2014 Golf Puyenbroeck is een publieke, openbare golfbaan met als doel zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de golfsport. De grootste aandacht wordt besteed aan de beginnende

Nadere informatie

Inleiding. Ambitie en doelstelling

Inleiding. Ambitie en doelstelling Inleiding De tijd dat golf een leuke sport was die met name ouderen trok, is voorgoed voorbij. De landelijke toename van jeugdige spelers laat zien hoe fascinerend golf is, ook voor deze jonge doelgroep.

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook onze

Nadere informatie

Een Company Membership kan eveneens elke 1e van elke 1e van iedere maand van het jaar in gaan, voor een minimale duur van drie jaar.

Een Company Membership kan eveneens elke 1e van elke 1e van iedere maand van het jaar in gaan, voor een minimale duur van drie jaar. Artikel 1. Private Member, Company Member, Administratief lid Een Private Member is een privé persoon die tegen betaling één jaar lang gebruik wenst te maken van alle faciliteiten van Dutch Golf, zowel

Nadere informatie

Handboek rabbitcommissie

Handboek rabbitcommissie Handboek rabbitcommissie Inleiding... 2 Doelstelling rabbitcommissie... 2 Taakverdeling commissieleden... 2 Procedure rabbitwedstrijden... 2 Maandagwedstrijden... 3 Donderdagavondwedstrijd... 3 Handicap

Nadere informatie

REGLEMENT HANDICAP Versie 1 februari 2019

REGLEMENT HANDICAP Versie 1 februari 2019 REGLEMENT HANDICAP 54 2019 Versie 1 februari 2019 Voor u ligt het Reglement Handicap 54 (het Reglement ). Dit Reglement is een herziening van het vorige Reglement Handicap 54 en bevat afspraken voor golfclubs,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Club Agenda Za20 Winterwedstrijd 13.30 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Ook in deze Nieuwsbrief Algemeen: Sportief en gelukkig 2018 Golf

Nadere informatie

Vragen over het EGA Handicapsysteem 2012-2015

Vragen over het EGA Handicapsysteem 2012-2015 Vragen over het EGA Handicapsysteem 2012-2015 Wanneer naar artikelen wordt verwezen, zijn dat artikelen van het EGA Handicap System 2012-2015. EGA Clubhandicap 54 Vereisten voor het behalen van Clubhandicap

Nadere informatie

AGENDA. 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid. Van Lanschot Bankiers - Deloitte

AGENDA. 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid. Van Lanschot Bankiers - Deloitte AGENDA 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid ALGEMEEN Response percentage onderzoek vs. werkelijke percentage golfpopulatie Met baan Zonder baan

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN. Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten. Januari 2017.

INFORMATIEBULLETIN. Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten. Januari 2017. INFORMATIEBULLETIN Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten Januari 2017. Geachte belangstellende, Wij danken u voor uw interesse in het lidmaatschap van onze golfclub. Deze informatie

Nadere informatie

WORKSHOP DE IDEALE GOLFSCHOOL. 1 februari 2017

WORKSHOP DE IDEALE GOLFSCHOOL. 1 februari 2017 WORKSHOP DE IDEALE GOLFSCHOOL 1 februari 2017 VOORSTELLEN Alexander Renders: 20 jaar PGA Professional NGF Accountmanager Sportief Beleid Verantwoordelijk 9- stappenplan en De Golf Academie De Golf Academie

Nadere informatie

Informatiepakket Efteling Golf Card

Informatiepakket Efteling Golf Card Informatiepakket Efteling Golf Card Bezoekadres: Veldstraat 6 5176 NB DE MOER Postadres: Postbus 18 5170 AA KAATSHEUVEL Telefoonnummer: 0416-288499 E-mail: golfpark@efteling.com Efteling Golf Card Heeft

Nadere informatie

Toetsplan van de kwalificatie golfinstructeur level 2

Toetsplan van de kwalificatie golfinstructeur level 2 Toetsplan van de kwalificatie golfinstructeur level 2 Dit Toetsplan en de bijbehorende PVB-beschrijvingen zijn vastgesteld door de Toetsingscommissie op 16 juni 2008 Deelkwalificaties Geven van lessen

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN Referte: EGA Handicap System 2016-2019 Engelse versie Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Wat is een Qualifying Score?... 3 2.Wat is een No Return?... 3 3. Wat is

Nadere informatie

CRAS&H BULLETIN XX januari 2011

CRAS&H BULLETIN XX januari 2011 CRAS&H BULLETIN XX januari 2011 EGA HANDICAP SYSTEEM Geldigheid van het EGA Handicapsysteem en Jaarlijkse Herziening In het CRAS&H-bulletin van december 2008 hebben wij u erop attent gemaakt dat de Handicap

Nadere informatie

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Lidmaatschap leden 4 Jeugdtrainingen 5 Wedstrijden 6 Baanpermissie en 9-stappenplan 7 Kernwaarden 8 Competitie 9 2 Voorwoord De Golf en Countryclub Heiloo is een club met een

Nadere informatie

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Afslaan onder een stralende zon! Het Sultanaat van Oman is een relatief nieuwe bestemming op het gebied van golfen. Op dit moment kent Oman drie 18-holes

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN Referte: EGA Handicap System 2016-2019 Engelse versie Veel gestelde vragen 1. Wat is een Qualifying Score?... 2 2.Wat is een No Return?... 2 3. Wat is een Qualifying

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook onze

Nadere informatie

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen Efteling Golfpark Veldstraat 6, 5176 NB De Moer/Kaatsheuvel Postbus 18, 5170 AA Kaatsheuvel Nederland Reserveren en informatie: Telefoon: 0900-0161 (T 0,25 p.m.) Vanuit België: 0900-84037 (T 0,44 p.m.)

Nadere informatie

KIDS GOLFWEek uur Golfles uur Lunch, vrije tijd (vrij spel, spelletjes doen, ontspannen)

KIDS GOLFWEek uur Golfles uur Lunch, vrije tijd (vrij spel, spelletjes doen, ontspannen) KIDS GOLFWEek 2017 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En hoe gezellig is

Nadere informatie

Lesaanbod 2013: SPECIALS. Voor iedereen die goed voorbereid aan een ronde golf wil beginnen!

Lesaanbod 2013: SPECIALS. Voor iedereen die goed voorbereid aan een ronde golf wil beginnen! 1. Fit & Golf Voor iedereen die goed voorbereid aan een ronde golf wil beginnen! Met behulp van de aangereikte oefeningen leert u beter bewegen en voorkomt u blessures. Met de aangereikte hulpmiddelen

Nadere informatie

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan Golfen is fun Golf is leuk en zou het niet nog leuker worden als je het met de hele familie speelt? Golf is samen plezier hebben! Een golfbaan is een perfecte plek om met de familie te oefenen, samen (een

Nadere informatie

Wat is nu baanpermissie, GVB en EGA Handicap? 22

Wat is nu baanpermissie, GVB en EGA Handicap? 22 Inhoudsopgave Inleiding 3 Beschrijving One2Golf Seminars 4 Wat leert u in een One2Golf Starters Cursus? 4 Wat leert u in een One2Golf GVB Cursus? 5 Wat leert u in een One2Golf GVB Weekend? 5 Wat leert

Nadere informatie

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En

Nadere informatie

Het kwalificatieprofiel Golfinstructeur is ontwikkeld door de stuurgroep certificering golfopleidingen KSS. Onderliggend

Het kwalificatieprofiel Golfinstructeur is ontwikkeld door de stuurgroep certificering golfopleidingen KSS. Onderliggend KWALIFICATIEPROFIEL GOLFINSTRUCTEUR LEVEL 2 Datum: 26 mei 2008 Versie: 8 Regie NOC*NSF Ontwikkeling Het kwalificatieprofiel Golfinstructeur is ontwikkeld door de stuurgroep certificering golfopleidingen

Nadere informatie

Wat is nu baanpermissie, GVB en EGA Handicap? 22

Wat is nu baanpermissie, GVB en EGA Handicap? 22 Inhoudsopgave Inleiding 3 Beschrijving One2Golf Seminars 4 Wat leert u in een One2Golf Starters Cursus? 4 Wat leert u in een One2Golf GVB Cursus? 5 Wat leert u in een One2Golf GVB Weekend? 5 Wat leert

Nadere informatie

A-, B-, C- en D-Leden die niet beschikken over een golfpakket brengen hun wijzigingen aan via het web, www.ngfclub.nl.

A-, B-, C- en D-Leden die niet beschikken over een golfpakket brengen hun wijzigingen aan via het web, www.ngfclub.nl. CENTRAAL ADRESSENBESTAND In het Centraal Adressenbestand bevinden zich alle de gegevens van de geregistreerde golfers in Nederland, onder andere ten behoeve van de verzending van GOLFjournaal. Tevens dient

Nadere informatie

Zie bij Corporate extra s de voordelen van meerdere Corporate kaarten!

Zie bij Corporate extra s de voordelen van meerdere Corporate kaarten! Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

KOKSIJDE GOLF TER HILLE 2019

KOKSIJDE GOLF TER HILLE 2019 KOKSIJDE GOLF TER HILLE 2019 Driving range De Driving Range is elke dag van de week open van 09.00 uur tot 21.00 uur (met avondverlichting). De grotendeels afgedekte Driving Range van Koksijde Golf ter

Nadere informatie

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016 PROGRAMMA 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz Jeugdcommissie Golfclub Capelle KICK-OFF 2016 Jeugdcommissie Golfclub Capelle 2016 Jeugdgolf

Nadere informatie