DIRECTIE KDV ALGEMEEN. Dag van de Leidsters. Integrale Kindcentra VVE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIRECTIE KDV ALGEMEEN. Dag van de Leidsters. Integrale Kindcentra VVE"

Transcriptie

1 DIRECTIE Dag van de Leidsters. Wij bedanken de oudercommissie voor de leuke attentie die zij de ondersteunende diensten van SKL hebben aangeboden op de dag van de leidsters; Hartelijk Dank! Integrale Kindcentra Binnen de gemeente Nieuwkoop wordt volop gesproken over de nieuw te bouwen Integrale kindcentra (IKC) in de dorpskernen Zevenhoven, Ter Aar, Langeraar en Nieuwveen. SKL biedt kinderopvang aan in deze kernen en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de plannen om tot realisatie van IKC te komen. In samenspraak met schoolbesturen, gemeente en overige partners streven wij per dorpskern naar een optimaal uitgangspunt. Wij zien het als meerwaarde dat SKL hierin betrokken wordt. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen! KDV ALGEMEEN VVE In september hebben wij met veel plezier gewerkt aan het thema Vormen en Kleuren. Op alle locaties hebben we tegelijkertijd dit thema behandeld. Nieuwe Picasso s zijn ontdekt; wat werden er mooie kunstwerken gemaakt! Alle kinderen mochten ook een week lang elke dag in een bepaalde kleur gekleed komen, heel erg leuk om te zien dat dit zo enthousiast werd gedaan. Alle kleuren en vormen zijn benoemd, natuurlijk ook tijdens het wandelen! De opzegversjes van Hokus Pokus en De Vormkabouters vielen goed in de smaak bij de kinderen. Kortom; weer een geslaagd thema. Voor de ouders is er een nieuwe nieuwsbrief, deze staat op onze website.

2 Het komende thema is het thema Huis. Voor dit thema staan ook allerlei leuke activiteiten gepland voor de kinderen, maar ook een oudermiddag! Wat we dan gaan doen is nog even een verassing Voor de oudermiddag wordt u door de pedagogisch medewerkers van de groep uitgenodigd. Wij zullen de oudermiddagen door het jaar heen gaan rouleren over verschillende dagen. BSO ALGEMEEN Herfstvakantie 17 t/m 21 oktober 2016 Door het heerlijke weer van de afgelopen tijd zou je het bijna vergeten maar de herfstvakantie is in aantocht! Deze keer gaan we van alles doen met het thema FILM! Verena Willemse komt een workshop geven waarin we een spiegelfilm gaan maken voor de oudste kinderen, we gaan 3D brillen maken, een filmsterren-fotoshoot doen, er komt een actiefilm bootcamp, maar we gaan ook pizzaatjes maken, popcorn eten en film kijken en nog veel meer. Kortom: genoeg om je op te verheugen! Mocht uw kind niet komen deze vakantie, dan horen we het graag! Tevredenheidsonderzoek Is er voldoende te doen op de BSO? Zijn de activiteiten die wij bedenken uitdagend genoeg? En komen de kinderen met een lach op hun gezicht thuis van de BSO? Allemaal vragen waar wij als pedagogisch medewerkers van de BSO regelmatig mee bezig zijn. Daarom delen wij binnenkort aan de kinderen de formulieren uit van ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Nadat de kinderen deze hebben ingevuld, kunnen de formulieren worden ingeleverd bij de BSO. En gaan wij met de uitkomst aan de slag. Uiteraard wordt deze uitkomst op een later moment aan u teruggekoppeld. Als dank voor het invullen van het tevredenheidsonderzoek, ontvangen de kinderen een kleine attentie.

3 OUDER-COMMISSIE In de week van 12 t/m 16 september was de week van de leidster met dit jaar als thema RELAX en zijn alle leidsters van SKL (zowel KDV als BSO) in het zonnetje gezet en bedankt voor alles wat ze voor onze kinderen doen. Als oudercommissie hebben wij namens alle ouders op donderdag 15 september op alle locaties nog iets lekkers gebracht voor bij de koffie. De oudercommissie wil alle ouders bedanken voor de bijdrage aan de dag van de leidster op alle locaties waren de manden ontzettend goed gevuld met leuke originele en persoonlijke aardigheidjes. Reageren? GROEP GEEL September bracht ons een prachtige nazomer, waardoor wij met de kinderen veel buiten zijn geweest. Met water en zand hebben zij zich geweldig vermaakt. De kinderen van groep Geel en groep Blauw hebben veel samen gespeeld op het grote plein en in de grote zandbak. Met ingang van maandag 19 september hebben wij een stagiaire op de groep. Heeft u haar al gezien? Manon loopt stage op maandag en dinsdag. Welkom Manon! We hopen dat je het naar je zin krijgt bij groep Geel. Langzaam begint de herfst haar intrede te doen en kunnen wij weer op zoek naar kastanjes, eikeltjes en mooie herfstblaadjes. Maar eerst gaan we leuke activiteiten bedenken voor het thema huis.

4 GROEP BLAUW/ROOD In september zijn we 2 weken bezig geweest met het VVE thema Vormen en Kleuren. De kinderen hebben veel kleuren 'geleerd' en weten nu ook wat een rondje, vierkant en een driehoek is. Het lekkere weer is nu echt bijna afgelopen. In de zomerperiode hebben we heerlijk buiten gespeeld met water en zand, ook vaak samen met de kinderen van groep Geel. Op het grote plein hebben we lekker gefietst. We genieten er nog even van en dan gaan we weer over op sloffen aan, sjaals en mutsen mee en tijdens het slapen weer een pyjama of slaapzak aan... Wij willen u vragen om alle persoonlijke spullen weer te voorzien van de naam van uw kind. We zijn nu tijdens het wandelen met de kinderen alweer druk opzoek naar kastanjes, eikeltjes, takken en mooie bladeren, onderweg wordt er van alles meegenomen door de kinderen. En wat zijn ze dan trots! Op onze groep hangt een grote verjaardagskalender. We missen nog een aantal foto's van de kinderen. We vinden het natuurlijk leuk als alle kinderen er met een foto op komen, dus mocht u nog een leuke foto (pasfotoformaat) hebben liggen zijn wij hier erg blij mee! We hebben een nieuwe collega bij de Stal! Sharon werkt op maandag en vrijdag. Wesley werkt momenteel niet meer bij BSO de Stal, maar verricht werkzaamheden voor de buurtsport in de plaatsen Langeraar en Zevenhoven. De planning ziet er voor De Stal nu als volgt uit: Maandag : Sharon en Annet Dinsdag : Rowie Donderdag : Annet Vrijdag : Sharon en Annet Vanaf nu zullen er ook regelmatig foto s op het inloggedeelte van de website verschijnen, dus neem af en toe eens een kijkje daar! Deze weken zijn we bij de Stal druk bezig geweest met het in herfstsferen brengen van de BSO. Het voelde wel een beetje gek, in je zomerse kleding en op je slippers kastanjes gaan zoeken en spinnenwebben schilderen. Maar er werden natuurlijk ook een hoop andere dingen gedaan; proefjes met M&M s, wat een mooie patronen ontstonden er! En van boomstammen leuke naambordjes gemaakt.

5 Eigenlijk is het best leuk om weer lekker binnen bezig te zijn; kaasstengels bakken, vlechten met allerlei kleuren wol, gezellig met z n allen een spelletje spelen en mooie schilderijen maken. Van die prachtige kunstwerken hebben we mooie foto s gemaakt. Nieuwsgierig hoe we dit hebben gedaan? De foto s staan op de website! Omdat we ook wel erg blij zijn met een heerlijke nazomer, gaan we na het gekook, gebak en geknutsel lekker nog even naar buiten. Hier sluiten we dan de gezellige dag samen af. Het nieuwe schooljaar is in volle gang. De groep is door het afscheid van de grote BSO kinderen en het verwelkomen van de nieuwe BSO kinderen in samenstelling veranderd. Veel jonge 4-jarige kinderen en wat minder oudere kinderen. Dit betekent dat er bij de grote kinderen, die tijdens de eetmomenten in de keuken zijn, extra plekjes vrij zijn gekomen. Voor

6 sommige kinderen, die voor de zomervakantie al graag naar deze groep wilden, is het eindelijk zover We spelen nog volop buiten; klimmen op de klimrekken, racen over het grote plein met de fietsjes, of een leuk spel met zoveel mogelijk BSO-kinderen. Onlangs hebben we met z n allen het spel kraak de code gespeeld; er worden bij dit spel kaartjes verstopt met tekens en cijfers erop. Ieder cijfer of teken hoort bij een letter uit het alfabet. De oplossing van het raadsel bestaat uit meerdere cijfers of tekens. Wanneer je de zin ontcijferd hebt, kan je de code van het slot kraken. En zo kon gelukkig de snoepjes pot van het 5-uurtje toch nog geopend worden Om ons vast wat voor te bereiden op de komende herfst en winter, willen we vast aan de oudste BSO-kinderen vragen om na te denken over nieuw speelgoed en nieuwe activiteiten voor de komende periode. Bij het plannen van activiteiten en het aanschaffen van nieuw materiaal kunnen we hier rekening mee houden. September heeft ons nog een paar prachtige zonnige dagen gegeven. De kinderen vermaakten zich dan prima met de watertafels en de waterspuitjes. Daarmee worden branden geblust, ramen schoon gemaakt en het leukste is elkaar nat spuiten We hebben ons vermaakt met het thema 'vormen en kleuren'. Buiten hebben we vormen op de tegels getekend en holden we vervolgens van vorm naar vorm. Binnen knutselden we ons eigen huis of een toren met behulp van verschillende vormen en kleuren. Ook een hele leuke activiteit was het maken van regenbogen gekleurde snoepjes en water. Er ontstonden hele mooie gekleurde bogen. 'Het lijkt wel of ik kan toveren!' werd er gezegd door een kind. Hiernaast ziet u het resultaat.

7 Wat een heerlijk begin van het schooljaar hebben we gehad! Tropische temperaturen nodigde uit voor waterballongevechten, oberestafettes, de watertafel met bootjes, waterballonmannetjes maken en natuurlijk lekker buiten spelen. Sinds kort is ons buitenspeelgoed weer uitgebreid met een nieuwe kar, een step en een skippybal. De meeste kinderen kijken ook weer uit naar het binnen spelen, met de nieuwe auto s, of weer heerlijk kleuren, spelletjes spelen en de altijd populaire strijkkralen. Laat de herfst maar weer komen, wij hebben er zin in! Op donderdag is Wesley weer met de kinderen in de gymzaal te vinden. Laatst was dansdocent Samantha Bon in de zaal voor een gastles dans/hiphop! De zomer is voorbij gevlogen en de blaadjes beginnen alweer van de bomen te vallen. Tijdens het thema boodschappen doen hebben we een kijkje mogen nemen bij het fruitpaleis. Brrr, wat was het koud in de koelcel en wat zijn er veel verschillende soorten fruit en groente. Het volgende thema was kleuren en vormen. Waar zien we een oranje driehoek? En een blauw rondje? We hebben veel kleuren en vormen geoefend tijdens het buiten spelen maar ook in de groep kwamen we veel vormen en kleuren tegen. Wat zag het er leuk uit toen we allemaal in dezelfde kleur naar de groep kwamen!

8 Bij BSO de Haven hebben we genoten van het mooie weer. Met een zwembadje, gietertjes, waterpistolen en een sproeier. Het was een natte, drukke bedoening. Na al die drukte vinden veel kinderen het fijn om even een stripboek te lezen, zoals de Donald Duck. Mocht u nog oude stripboeken hebben waar u niets meer mee doet; De Haven is er blij mee. Er staan op de website nieuwe foto s!

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

ZomerBSO Vakantieboek 2016

ZomerBSO Vakantieboek 2016 ZomerBSO Vakantieboek 2016 Programma voor de kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar* (* Uitgangspunt is de leeftijd van het kind op 1 juli 2016) Contactgegevens De zomerbso vindt plaats op de volgende locaties:

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer Noach s nieuws 3e editie 2oktober 2017 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 6:8 Maar Noach vond genade

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding?

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding? Ouderavond Woensdag 18 november organiseert de oudercommissie van Kindcentrum Putten weer de jaarlijkse ouderavond. Naast het informatieve gedeelte is er ook de gelegenheid om de oudercommissieleden en

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 15 oktober 2015 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief van BSO DOERAK te Oldeberkoop! De tijd gaat snel en er is sinds de start best wel heel wat te melden. Inmiddels zijn er 6 kinderen

Nadere informatie

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is al weer de laatste Wereldwijzer voor dit schooljaar. Wat gaat zo n schooljaar toch snel! Het afgelopen schooljaar hebben

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon!

Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon! Nieuwsbrief derde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van de Morgenster/zon, Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon! Dit jaar is de overgang van de

Nadere informatie

Oktober de maand van opvoeding

Oktober de maand van opvoeding Oktober de maand van opvoeding De week van de opvoeding vindt weer plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Voor de vijfde keer wordt de week van de opvoeding georganiseerd en dat wordt in heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 5 Peutercollege weetjes Van 22 februari t/m 26 februari is het Peutercollege geopend van 0900-1200 uur voor alle peuters. De scholen zijn in die week dicht, maar wij zijn gewoon geopend.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 7 19-5-2015 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA mei/juni 2015 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 Onderwerpen Evelyn en Uk&Puk Een nieuw gezicht Inspectiebezoek KDV-PA Mirte stelt zich voor Emoties bij het PA Kwallen bij Rovers1 Een greep uit de aangeboden activiteiten van

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

ZomerBSO Vakantieboek 2016

ZomerBSO Vakantieboek 2016 ZomerBSO Vakantieboek 2016 Programma voor de kinderen in de leeftijd tot 7 jaar* (* Uitgangspunt is de leeftijd van het kind op 1 juli 2016) Contactgegevens De zomerbso vindt plaats op de volgende locaties:

Nadere informatie

Nummer 12 juli In deze nieuwsbrief: Koningsspelen

Nummer 12 juli In deze nieuwsbrief: Koningsspelen Nummer 12 juli 2015 In deze nieuwsbrief: Koningsspelen Meivakantie Thema verkeer Voorstellen Lisanne Meindertsma Wist u dat? Waterpret Blokhut Verjaardagen Vakantie Koningsspelen Ook bij Thuishuis Pompidoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte kdv BeNGeLS bso BeNDe van BoVeN bso RaTJeToe ALGeMeeN Het schooljaar 2013-2014 nadert zijn einde en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor veel ouders en kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Met ingang van januari 2016 is SKL aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Met ingang van januari 2016 is SKL aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. DIRECTIE Uitbreiding Klein Kroost en de Haven Bij Klein Kroost is op meerdere dagen sprake van een wachtlijst, op enkele dagen zijn nog enkele plekken vrij. In de komende maanden worden deze plekken opgevuld,

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De steigers zijn weg! Wat is de gevel prachtig geworden!! De laatste werkzaamheden worden nu nog uitgevoerd. De bouwinspecteur

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Ienie Mienie. Peuterspeelzaal. Nieuwsbrief september Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen. Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips

Ienie Mienie. Peuterspeelzaal. Nieuwsbrief september Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen. Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips Peuterspeelzaal Ienie Mienie Nieuwsbrief september 2016 Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips Pag 4 Vacature P&O Pag 5 Terugkoppeling tevredenheidsonderoek

Nadere informatie