Autorondreis The Spirith of the Balkan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Autorondreis The Spirith of the Balkan"

Transcriptie

1 Autorondreis The Spirith of the Balkan Tijdens deze 8-daagse autorondreis bezoeken we drie landen (Montenegro, Bosnië en Hercegovina en Kroatië), we genieten van de steden Kotor, Mostar, Dubrovnik en hebben regelmatig schitterende uitzichten op de Adriatische zee en haar kustplaatsen. Naast dit prachtige decor is er ook voldoende tijd om te proeven aan culturele en historische krenten uit de pap. Minimumaantal deelnemers: 2 Maximumaantal deelnemers: 5 Vertrek: Elke zaterdag of maandag vanaf: t/m Reisnummer Vertrekdata Prijs p.p. KT-02/AR t/m ,- min. 2 pers. KT-03/AR KT-04/AR t/m ,- 3 t/m 4 pers t/m ,- 4 t/m 5 pers. Inbegrepen: Rent-a-car, verblijf op basis van LO, routebeschrijving Vlucht: Amsterdam Tivat, niet in de prijs inbegrepen (wel op aanvraag), prijs is sterk afhankelijk van de periode en kan van week tot week anders zijn. Toeslag eenpersoonskamer: 185,- Toeslag hoogseizoen (01.07 t/m 31.08): 95,- p.p. Type Auto (onbeperkt aantal km): - Volkswagen Polo of gelijkwaardige auto voor min. 2 deelnemers - Volkswagen Golf of gelijkwaardige auto voor min. 3 deelnemers - Renault Trafic of gelijkwaardige busje voor min. 5 deelnemers Toeslag Navigatiesysteem (Engelssprekend): 10 euro per dag Toeslag Groene Kaart (voor buitenland): geen toeslag Let op: U bent verplicht in bezit te zijn van een geldig rijbewijs (B).

2 Montenegro is een klein land, ongeveer een derde van Nederland, en heeft ruim inwoners. Montenegro grenst aan Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Servië, (Kosovo) en Albanië. In het Servo-Kroatisch, de landstaal, heet Montenegro Crna Gora, wat zwarte berg betekent. Het grootste deel van Montenegro s oppervlak is onderdeel van de Dinarische Alpen, met vooral aan de zuidwestkust soms bijna loodrecht oprijzend karstgesteente. Lange tijd was Montenegro een moeilijk toegankelijk, onherbergzaam en tamelijk geïsoleerd gebied. Programmaoverzicht Dag 1. Vertrek vanuit Amsterdam met de vlucht van TUI Fly naar Montenegro. Aankomst op Tivat en ontvangen van jullie huurauto. Na een korte rit bereikt u plaatsje Tivat, inchecken in hotel Palma. De rest van de dag vrij. Dag 2. Vandaag neemt u de tijd voor bezoek aan stad Kotor bij de Baai van Kotor geplaatst op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. De oude stad met zijn nauwe schaduwrijke straatjes is aan drie zijden omgeven door stadsmuren van tien meter dikte en vijftien tot twintig meter hoogte. Aan de vierde zijde verrijst de kale bergwand van de Lovćenberg, waartegen op 260m hoogte de vesting Sveti Ivan ligt, die door een driedubbele muur van bijna vier kilometer lengte met de stadsmuur verbonden is. Na een pauze voor lunch kunt u bezoek brengen aan de nabijgelegen stadje Perast. Na een korte boottocht bereikt u het eiland met haar kerkje Gospa od Skrpelja. Bezoek aan het kerkje, terug naar Perast en vervolgens doorrijden naar Bosnië en Hercegovina, naar stadje Trebinje, inchecken in hotel Platani. Gospa od Škrpjela (Onze Vrouwe van de Rotsen of Madonna dello Scarpello) is een kunstmatig eiland in de Baai van Kotor, in Montenegro. Het is een van de twee eilanden (de andere is Sveti Djorje bij de kust van Perast). Het eiland is ontstaan door het zinken van oude en soms ingevorderde schepen geladen met rotsen. Zelfs nu nog, tijdens het feest fašinada op 22 juli, worden er rotsen in

3 zee gegooid. Op het eiland Gospa od Škrpjela staat ook de Crkva Gospa od Škrpjela (kerk van Onze Vrouwe van de Rotsen) (Italiaans: Chiesa della Madonna dello Scarpello). De eerste bekende kerk van dit eiland werd gebouwd in 1452, en de huidige in 1632, en nog eens verbeterd in Dag 3. Vrije dag. Trebinje is een stadje in het uiterste zuidoosten van Bosnië en Herzegovina, gelegen aan de rivier Trebišnjica, de grootste onderaardse rivier van Ex-Joegoslavië. Bezienswaardig zijn 2 moskeeën, het Orthodoxe kloosters, vooral het klooster van Tvrdos, gelegen net buiten de stad en het Beg-huis, een Turks patriciërshuis waarin de Pasja leefde met zijn harem. In Trebinje kunnen jullie de sfeer van de Nabije Oriënt opsnuiven en kennis maken met de tradities van de plaatselijke bevolking. Dag 4. Vandaag rijdt u naar Mostar, onderweg kunt u genieten van de kars - gesteente en de prachtige bergen die deze zuidoostelijke gedeelte van Bosnië en Herzegovina rijk zijn. Aankomt in Mostar en inchecken in hotel City. De rest van de dag is gereserveerd voor bezoek aan de oude stad, bekend door haar wereldberoemde Oude Brug, gebouwd in 1566 en beschermd bij UNESCO. Daar kunt u kennismaken met de brug maar ook met de vele kleine stenen straatjes die in deze stad te vinden zijn. Jullie vrije tijd kunt u goed gebruiken om te dwalen door de smalle straatjes van het centrum van de stad. De rest van de dag kunt u een bezoek brengen aan het plaatsje Buna en de islamitische Dervischen spirituele omgeving. Overnachting in hotel City. Mostar is sinds eeuwen een ontmoetingsplaats van 2 verschillende culturen westers en oosters en van twee verschillende godsdiensten het christendom en de Islam zodat de stad op de Neretva, met zijn architectuur, zijn gewoontes en levenswijze van zijn inwoners, een interessante mengeling vertegenwoordigt van deze twee culturen. De brug over Neretva, waaraan de stad zijn naam heeft te danken, de oude markt, de moskeeën en de boulevard in de oude stad Mostar bieden u de gelegenheid om de charmes van het oosten te ontdekken!

4 Dag 5. Deze dag staat gereserveerd voor bezoek aan Međugorje, een bergdorp welke bekend werd door een reeks verschijningen van Maria die er sinds 1981 zouden plaatsvinden. Het is sindsdien een bedevaartsoord geworden. Sinds het begin van de verschijningen hebben meer dan 25 miljoen bedevaarders Međugorje bezocht. Met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar is Međugorje het grootste rooms-katholieke bedevaartsoord in Zuidoost-Europa. De rest van de dag vrij, overnachting in hotel City in Mostar. Dag 6. Vandaag rijdt u langs de Adriatische kust naar het uiterste zuidoosten van Kroatië. Tijdens de rit kunt u werkelijk genieten van vele natuurlijke schoonheden en de vissersdorpjes welke als sieraden aan de kust van Adriatische Zee liggen. Laat in de middag aankomst in Dubrovnik. De oude stad van Dubrovnik is de grootste toeristische magneet van de Zuid-Dalmatische kust, door haar cultuurhistorische waarde, staat de oude stad geplaatst op de Unesco-lijst van wereld cultuurerfgoed. Na een pauze voor lunch kunt u genieten van de meest belangrijke cultuurhistorische bezienswaardigheden van de stad. Jullie reis zet zich in de loop van de middag richting Montenegro. Aankomst in Tivat en inchecken in hotel Palma, overnachting. DUBROVNIK - Volgens de beschrijving van de UNESCO de parel van de Adriatische Zee en de Dalmatische kust, is de oude kern van de stad Dubrovnik, gelegen in het uiterste zuiden van de zonnige Kroatische toeristische regio, inderdaad het fraaiste juweel van het Kroatische culturele erfgoed. Wanneer u van de kant van het vliegveld in de richting van Dubrovnik rijdt, strekt zich één van de mooiste en bekendste panorama s uit, niet alleen van Kroatië, maar van de hele Middellandse Zeeregio. De slagader van het middeleeuwse Dubrovnik met zijn stadsmuren is de Stradun, waar zich aan de kant van de westelijke stadspoort de fontein van Onofrio bevindt en aan de oostkant het Lužplein met het beeld van Orlando - het symbool van de vrijheid van Dubrovnik. Het Lužplein is voor toeristen de populairste plek voor ontmoetingen en de belangrijkste plaats voor het houden van verschillende culturele manifestaties, in het bijzonder het Zomerfestival van Dubrovnik. De oude stadskern is rijk aan paleizen, kerken, kloosters en musea; tot de sacrale gebouwen behoort ook een synagoge uit de 15 e eeuw. Jaarlijks wordt Dubrovnik bezocht door meer dan een miljoen toeristen.

5 Dag 7. Vandaag kunt u bezoek brengen aan Budva en het nabijgelegen schiereiland Sveti Stefan. Budva is de populairste badplaats van Montenegro, gebouwd op een landtong en één van de oudste nederzettingen aan de Adriatische Zee. De oude stadskern die nog altijd wordt omringd door een middeleeuwse stadsmuur, verraad haar Byzantijnse maar vooral Venetiaanse invloeden. De beide toegangspoorten van deze stadswal laten geen modern verkeer door, zodat voetgangers hier ongestoord kunnen dwalen door de schilderachtige straatjes. Sveti Stefan is een eiland voor de kust van Montenegro. Zo rond de 15 e eeuw ontstond op het eiland een vissersdorp met dezelfde naam. In de vijftiger en zestiger jaren werd dit echter omgebouwd tot een hotelresort. Het ligt ongeveer 5 km van de stad Budva en het eiland is 1,46 hectare groot en vormt in zijn geheel een vakantieresort compleet met casino. Hierdoor wordt het ook wel het Adriatische Monaco genoemd. Het wordt d.m.v. een dam verbonden met het vaste land. Het hotel heeft een aantal beroemde gasten gehad zoals, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, en Sophia Loren. De legendarische schaakpartij tussen Boris Spasski en Bobby Fischer in 1992 vond hier plaats. Dag 8. Terug naar de luchthaven van Tivat, inleveren van jullie auto, retour naar Amsterdam. Inbegrepen in de rondreis: 1 overnachting in hotel Palma in Tivat op basis van logies & ontbijt. 2 overnachtingen in hotel Platani in Trebinje op basis van logies & ontbijt. 2 overnachtingen in hotel City in Mostar op basis van logies & ontbijt. 2 overnachtingen in hotel Palma in Tivat op basis van logies & ontbijt. Rent-a-car auto t/m dag 8, onbeperkt aantal kilometers met groene kaart. Voorbehoud: De uitvoering van het bovenstaande programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk ten allen tijde ter beoordeling van de reisbegeleider. Daar wij onze programma s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

6 Extra advies; maak een kopie van u paspoort en gebruik die bij de recepties van de hotels. Extra informatie; In Kroatië, Montenegro en in Bosnië kunt u bijna overal pinnen. Visum is niet nodig. Een minimaal 3 maanden GELDIG paspoort MEENEMEN. Telefoneren - Als u vanaf Montenegro naar Nederland wilt telefoneren, dan draait u Vanuit Nederland naar Montenegro moet men eerst draaien. Geld op reis - De Kroatische munt is Kuna (mv. = Kuni). De koers is afhankelijk van de plaats waar u wisselt. Voor het wisselen kunt u het beste cash geld meenemen in kleine coupures. - De Montenegrijnse munt is euro. - Neem geen cheques mee. Karakteristieken van Montenegro Montenegro is een klein land, ongeveer een derde van Nederland, en heeft ruim inwoners. Montenegro grenst aan Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Servië, (Kosovo) en Albanië. In het Servo-Kroatisch, de landstaal, is Montenegro Crna Gora, wat zwarte berg betekent. Het grootste deel van Montenegro s oppervlak is onderdeel van de Dinarische Alpen, met vooral aan de westkust soms bijna loodrecht oprijzend karstgesteente. Lange tijd was Montenegro een moeilijk toegankelijk, onherbergzaam en tamelijk geïsoleerd gebied. Karst is gevormd door het geleidelijk oplossen van kalksteen door regenwater. Het bestaat uit samengeperste schelpdieren, is vlijmscherp en poreus: water zakt er onmiddellijk in weg en vormt ondergronds kloven, spelonken en tunnels. Het oppervlaktewater zakt er pijlsnel in weg en vormt ondergrondse rivieren van de bergen vaak weer bovengronds verschijnen als bronnen, of - zoals in Montenegro uitmonden in zee. Tot op heden was vooral het noorden in trek bij Montenegro, populaire wandelgebergtes zijn Durmitor en Prokletije, met toppen tussen meter. Een extra dimensie aan wandelen in het westen is de prachtige kust waarop je vanuit de bergen uitkijkt. De baai van Kotor behoort tot de mooiste van Europa. De westkust bestaat van noord naar zuid uit het Orjen-gebergte, Nationaal Park Lovcen en het Rumija- massief. De hoogste top van het kustgebergte is de Zubacki Kabao, 1894 meter hoog en daarmee zo n 200 meter hoger dan de andere toppen van dit gebergte. Het Orjen- gebergte is kaal, met weinig begroeiing, maar meer naar het zuiden, richting Lovcen en Rumija wordt de omgeving beboster. Behalve nationaal park Lovcen doorkruist de route ook nationaal park Skadarsko Jezero. (Skadar Meer).

The Spirit of the Balkan - Blauwe Vogel 2019

The Spirit of the Balkan - Blauwe Vogel 2019 The Spirit of the Balkan - Blauwe Vogel 2019 Speciale Rondreis langs drie bijzondere Balkanlanden, verrijkt met verlenging aan de kust van Adriatische Zee; op basis van half pension. Rijden langs de kust

Nadere informatie

Rondreis Montenegro Garant Vertrek

Rondreis Montenegro Garant Vertrek Rondreis Montenegro Garant Vertrek Tijdens deze 8-daagse rondreis langs de kust van Montenegro hebben we regelmatig schitterende uitzichten op de Adriatische zee en haar kustplaatsen. Naast dit prachtige

Nadere informatie

Rondreis Montenegro Montenegro

Rondreis Montenegro Montenegro Rondreis Montenegro Tijdens deze 8-daagse rondreis langs de kust van Montenegro hebben we regelmatig schitterende uitzicht op de Adriatische Zee en de kustplaatsen. Naast de prachtige uitzichten maken

Nadere informatie

Autorondreis Servië. elke maandag april t/m september. elke maandag april t/m september

Autorondreis Servië. elke maandag april t/m september. elke maandag april t/m september Autorondreis Servië 8-daagse bijzondere autorondreis door Servië. Tijdens deze reis kunt u genieten van vele natuurlijke schoonheden van de Balkan. Uw vakantie in deze ambiance zal verrijkt worden met

Nadere informatie

Cruise langs de Kroatische kust

Cruise langs de Kroatische kust Cruise langs de Kroatische kust Kroatië is als vakantieland de laatste 10 jaar steeds meer in opkomst en steeds meer mensen ontdekken deze schitterende vakantiebestemming. De kust van Kroatië behoort tot

Nadere informatie

Balkan Expres Servië en Montenegro - 2010

Balkan Expres Servië en Montenegro - 2010 Balkan Expres Servië en Montenegro - 2010 Rondreisprogramma door Servië en Montenegro op basis van HB in 2- persoonskamer; 8 dagen en 7 overnachtingen; prijs p.p. Deze reis begint in Novi Sad en in Belgrado,

Nadere informatie

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

Autorondreis Montenegro 2014

Autorondreis Montenegro 2014 Autorondreis Montenegro 2014 15-daagse Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen; Macedonië, Albanië en Montenegro. Deze unieke rondreis wordt speciaal voor jullie op maat gemaakt zodat

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Autorondreis Macedonië

Autorondreis Macedonië Autorondreis Macedonië Bijzonder en geheel georganiseerde 8-daagse autorondreis door Macedonië, veerweg van de Postmoderne wereld met verblijf in prima accommodaties. De eerste dagen bezoekt u het oosten

Nadere informatie

Bijzondere reis door ex Joegoslavië

Bijzondere reis door ex Joegoslavië Bijzondere reis door ex Joegoslavië Langs het heden en het verleden van ex-joegoslavië, een land dat niet meer bestaat. Joegoslavië was tussen 1918 en 2003 de naam van meerdere opeenvolgende staten in

Nadere informatie

13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER SEPTEMBER 2015

13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER SEPTEMBER 2015 13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER 2015-24 SEPTEMBER 2015 Zaterdag 12 september 2015 Slovenia Heenreis-LJUBLJANA -borrel en broodje en Kremsnita (taartje) -meer van Bled -met Pletna varen naar

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Programma. Kroatië. 20 mei 3 juni 2014

Programma. Kroatië. 20 mei 3 juni 2014 Programma Kroatië 20 mei 3 juni 2014 Tijdens deze rondreis ziet u de Kroatische kust en schilderachtige plaatsjes. Het zuidelijke deel van Kroatië is verreweg het mooiste dat dit prachtige land te bieden

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Transfer Podgorica / Tivat airport Ivanova Korita Hotel Ivanov Konak of Monte Rosa, Lovcen D Rondwandeling Lovcen NP (diverse opties)

Transfer Podgorica / Tivat airport Ivanova Korita Hotel Ivanov Konak of Monte Rosa, Lovcen D Rondwandeling Lovcen NP (diverse opties) MONTENEGRO, ROND DE BAAI VAN KOTOR INDIVIDUELE WANDELREIS VANUIT TWEE SFEERVOLLE BOUTIQUE-HOTELS 7 DAGEN REISBESCHRIJVING De Dinarische Alpen strekken zich als een lange keten van kalksteenpieken uit langs

Nadere informatie

15 daagse reis Montenegro

15 daagse reis Montenegro 15 daagse reis Montenegro Een culturele rondreis door Montenegro - op basis van HP in tweepersoonskamers; 15 dagen en 14 overnachtingen Er valt veel over Montenegro te vertellen. Over de vele bergen waarvan

Nadere informatie

Bijzondere reis door ex Joegoslavië 2015

Bijzondere reis door ex Joegoslavië 2015 Bijzondere reis door ex Joegoslavië 2015 Speciale rondreis langs het heden en het verleden van ex-joegoslavië, een land dat niet meer bestaat. Joegoslavië was tussen 1918 en 2003 de naam van meerdere opeenvolgende

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Met grote trots bieden wij u onze speciale programma Macedonië 2012 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden,

Nadere informatie

Autorondreis West-Macedonië

Autorondreis West-Macedonië Autorondreis West-Macedonië Dag 1. Ohrid Nationaal Park Pelister (ca. 85 km) Op de luchthaven van Ohrid staat uw huurauto klaar. Indien u tijd heeft, is het aanbevolen om onderweg het Klooster van St.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless 8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless Bijzondere rondreis door Macedonië met kleine groepjes van max. 15 en min 6 deelnemers met meer aandacht voor de klant en de reisinhoudelijk. Macedonië is een land

Nadere informatie

The Spirit of Balkans

The Spirit of Balkans The Spirit of Balkans 15-daagse grote Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen in de regio van Macedonië. Deze unieke rondreis wordt dit jaar voor het eerst aangeboden zodat u de hoogtepunten

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

op basis van HB in 2-persoonskamer; 10 dagen en 9 overnachtingen; prijs p.p.

op basis van HB in 2-persoonskamer; 10 dagen en 9 overnachtingen; prijs p.p. Rondreisprogramma door Servië en Montenegro op basis van HB in 2-persoonskamer; 10 dagen en 9 overnachtingen; prijs p.p. Deze reis begint in Novi Sad en in Belgrado, waar u uitgebreid kennismaakt met de

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l B e l e v e n en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l De schoonheid van de Dalmatische kust is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk moet je er gewoon zelf

Nadere informatie

8-daagse reis Hoogtepunten van Montenegro.

8-daagse reis Hoogtepunten van Montenegro. De reis in het kort: dag 1: Naar Montenegro dag 2: Bezoek Kotor en Herceg Novi dag 3: Bezoek Sveti Stefan, Bar en Nationaal Park Skadar dag 4: Bezoek Budva en Cetinje, Njegusi-Lovcen dag 5: Dubrovnik dag

Nadere informatie

Verkenning van Kroatië

Verkenning van Kroatië Verkenning van Kroatië 7-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Kroatië, parel aan de Adriatische Zee, is ongeveer even groot als Nederland en België samen. Maak kennis met dit land met duizend eilanden, charmante

Nadere informatie

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen Opdracht 2 A hoe is jouw hotel opgebouwd B hoe een hotel zichzelf bij gasten overbrengt C zo kun je zien welke hotels er zijn D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017.

9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017. 9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017. Dag 1. Charleroi Podgorica Hotel in Bar. Dag 2 Stari Bar, Ulcinj, Ada Bojana. Vandaag bezoeken wij de zuidelijkste steden van Montenegro, met nog

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Zonvakantie het Meer van Ohrid

Zonvakantie het Meer van Ohrid Zonvakantie het Meer van Ohrid Met grote trots bieden wij u ons Zomerprogramma Macedonië 2012 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden, maar

Nadere informatie

: Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni Programma

: Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni Programma Bestemming : Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni 2017 Programma Dag 1 - Heenreis Vertrek vanuit Veldhoven om 07.00u. Onderweg zal een tussenstop gemaakt worden

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. West-Macedonië Dag 1. Aankomst op het vliegveld van Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Vervolgens wordt u naar het nationale park Mavrovo gebracht. Onderweg bezoekt u de stad Tetovo met de mooiste moskee

Nadere informatie

08:35 Vertrek van uw vlucht (economy class, vluchtduur 1h50, Ryanair).

08:35 Vertrek van uw vlucht (economy class, vluchtduur 1h50, Ryanair). Dag 1 Maandag 23 juli 2012 Charleroi Zadar - Neum 07:00 Afspraak op de luchthaven van Charleroi. 08:35 Vertrek van uw vlucht (economy class, vluchtduur 1h50, Ryanair). 10:25 Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018.

10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018. 10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018. Dag 1. Transfert naar Charleroi, landen in Skopje, check in hotel. Dag 2. Stadswandeling in Skopje Skople is een prachtige mengeling van oud en

Nadere informatie

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen.

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonie 2009 Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonië Dag 1, Skopje. Aankomst op het vliegveld van Skopje.

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Adriatic Cruise Crew 6. Kajuiten 19

Adriatic Cruise Crew 6. Kajuiten 19 Adriatic Cruise 2019 Croatia Experience stelt, in samenwerking met hun exclusieve Kroatische agent Uniline, wederom een nieuwe product in het gamma voor! De Adriatic cruise is het goedkopere broertje van

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Een speciale rondreis door Macedonie verrijkt met de bijzondere kloosterbelevenis van de streek. Tijdens deze reis bezoeken we de vergeten opgravingen en de

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Genua Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Met 700.000 inwoners is Genua de grootste havenstad van Italië. Aan de Middellandse Zee wordt de haven enkel overtroffen door die van Marseille.

Nadere informatie

Magical Adriatic Cruise 2019

Magical Adriatic Cruise 2019 Magical Adriatic Cruise 2019 Croatia Experience stelt, in samenwerking met hun exclusieve Kroatische agent Uniline, wederom een nieuwe product in het gamma voor! Zoekt u een klein cruiseschip met een klantvriendelijke

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

MONTENEGRO INDIVIDUELE FIETSREIS 8-11 DAGEN

MONTENEGRO INDIVIDUELE FIETSREIS 8-11 DAGEN MONTENEGRO INDIVIDUELE FIETSREIS 8-11 DAGEN INTRODUCTIE De Dinarische Alpen strekken zich als een lange keten van kalksteenpieken uit langs de hele Adriatische kust. Daar waar het gesteente de zee elkaar

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG PROGRAMMA WEEKEND ARDENNEN ZATERDAG 08.00 UUR VERTREK BUS 12.30 UUR AANKOMST + LUNCH 14.30 UUR 18.00 UUR INCHECKEN HOTEL 19.00 UUR BBQ DINERBUFFET WANNEER 29 en 30 September 2018 WAAR Hotel Floreal Avenue

Nadere informatie

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 PROGRAMMA 29 april Vanaf Düsseldorf airport vliegt de groep rechtstreeks op Podgorica. Hier wordt de groep opgedeeld

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. Lic7237

Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. Lic7237 Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. 1 1 05 april : Brussel-Dubrovnik -Budva (D) 11u40 vertrek te Brussel Nationaal met Croatian Airlines naar

Nadere informatie

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. Oost-Macedonië Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar het klooster St. Joakim Osogovski, nabij de stad Kriva Palanka. Diner en overnachting in de ruimtes van het klooster. Dag 2. Na het ontbijt bezichtiging

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Rondreis Albanië. Vertrekdata (Elke vrijdag) P.S. Voor de groepen staan 5 vertrekdata gepland: 18.05, 01.06, 13.07, en 21.09

Rondreis Albanië. Vertrekdata (Elke vrijdag) P.S. Voor de groepen staan 5 vertrekdata gepland: 18.05, 01.06, 13.07, en 21.09 Rondreis Albanië Eigenlijk heeft Albanië alles wat een vakantieland nodig heeft: een rijke historie, een prachtige natuur, een prettig klimaat, mooie stranden en innemende bewoners. Daarbij heeft het land

Nadere informatie

Donau & Altmühltal 7 dagen

Donau & Altmühltal 7 dagen Donau & Altmühltal 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsrondreis langs de Donau en de Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg.

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie