Juf Addie is na een geslaagde operatie weer aan de beterende hand. Misschien dat ze in de loop van volgende week alweer een beetje opstart.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juf Addie is na een geslaagde operatie weer aan de beterende hand. Misschien dat ze in de loop van volgende week alweer een beetje opstart."

Transcriptie

1 Februari 2017 Algemeen Flyer badminton Rillandia Smashers Cupido Swim Party 2017 Heel Hansweert luncht februari Vestigingsnieuwsbrief BSO februari Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De tijd vliegt, de dagen worden alweer wat langer. En heel voorzichtig denken we al een beetje aan het voorjaar. Deze weken wordt er door onze leerlingen hard gewerkt aan de citotoetsen. Voor ons en de leerlingen een zinvol meetmoment om te kijken hoe we weer verder kunnen met de lesstof. De komende periode staat de carnaval weer voor de deur. Deze valt dit jaar samen met de voorjaarsvakantie. Om verwarring te voorkomen. We starten weer op maandag 6 maart. Juf Addie is na een geslaagde operatie weer aan de beterende hand. Misschien dat ze in de loop van volgende week alweer een beetje opstart. Team Schuttevaer Belangrijke data komende periode: Carnaval 8 februari Bezoek synagoge groep 7/8 18 februari Schoolzwemkampioenschappen 22 februari Rolletjesdag 22 februari EHBO examen groep 7/8 24 februari Carnavalsviering Groep 5 t/m 8 continurooster Op vrijdag 24 februari vieren we op school Carnaval. We gaan er een dolle gezellige boel van maken. Uiteraard mogen de kinderen verkleed op school. Daarbij is niks natuurlijk te gek. Op de dag zelf wordt er een Grote Carnavalsshow georganiseerd. Kinderen kunnen zich opgeven om op te treden met een groep of alleen op gebied van zang, dans, toneel, muziek, cabaret, etc. Ook doet elke groep mee met een groepsoptreden. Dit wordt geoefend in de klas. Op school mag ook na schooltijd geoefend worden als de kinderen hier naar vragen. Dit kan mag alleen onder toezicht van een leerkracht. Inschrijving kan tot 15 februari (lijst hangt op het informatiebord in de hal). Voor de ochtendpauze hoeven ze geen eten en drinken mee te nemen De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan om 12:00 uur naar huis. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 eten op school. De lunch wordt door de leerlingen zelf meegenomen. s Middags is er na het eten nog een programma in de eigen klas. Om 14:00 uur gaan ook groep 5 t/m 8 naar huis. Juffen onderbouw zoeken kleding! De juffen van groep 1/2 en 3/4 zijn op zoek naar kleding in verband met 'kleine ongelukjes' van de kinderen. Het gaat vooral om ondergoed, sokken en verschoonkleding. Kunt u ons daar misschien aan helpen? De juffen nemen het graag in ontvangst. 27 februari t/m 3 maart Voorjaarsvakantie

2 Algemeen Inloopochtend We gaan door met de inloopochtenden voor alle groepen. Dit om alle ouders de kans te geven om even in de klas van hun kind te kijken, de werkjes te zien, de plaats in de klas. Ouders zijn op de hoogte van waar de kinderen mee bezig zijn met de vakken. Voor korte vragen zijn de leerkrachten aanwezig in de klas. Ook kan er een afspraak gemaakt worden voor onderwerpen die wat langer tijd behoeven. Op 1 dag in de maand mogen de ouders van alle kinderen mee naar binnen komen van tot uur ( ook alle kinderen gaan deze ochtend dan naar binnen). Het gaat nog om de volgende dagen: Dinsdag 7 maart Maandag 3 april Donderdag 11 mei Vrijdag 2 juni Rolletjesdag. Op 22 februari is het weer rolletjesdag. Kinderen mogen speelgoed zoal skeelers, rolschaatsen enz. mee naar school nemen om buiten te spelen. Skeelers e.d. moeten ze wel zelf aan kunnen doen. Op deze dag wordt in de pauze niet gevoetbald.

3 Groep 1-2 We hebben het de afgelopen vier weken gehad over het thema Kunst. We hebben als echte kunstenaars veel dingen geleerd en gemaakt. De kinderen mochten de gemaakte dingen in groepjes aan elkaar tentoonstellen. Wat was dit leuk zeg! We zijn ook nog naar Het Zeeuws Museum geweest in Middelburg. Een stukje over deze dag (met foto s) kunt u vinden op de website. Het was een hele leuke middag! Ook hebben we de nieuwe letter n geleerd. We mochten allerlei spullen zoeken waar de letter n in zit. De aankomende drie weken gaan we werken over het thema carnaval. We gaan dan weer allerlei dingen knutselen en andere leuke dingen doen. Op vrijdag 24 februari vieren we carnaval met de hele school. De kinderen mogen die dag dan ook, alleen of met meerdere kinderen, een soort optreden doen. Te denken valt aan: een liedje zingen, een dansje doen, moppen tappen enzovoort. Verras ons! In de hal bij de ingang hangt een intekenlijst. Hoe het thema carnaval verder precies is verlopen, leest u in het volgende mededelingenblad.

4 Groep 3-4 Vanaf kern 7 ligt het accent op verschillende woordtypen. Ook nemen we, voorlopig, afscheid van opa, Kim en Sim. Voor de kernen 7 tot en met 11 zijn de ankerverhalen per kern geschreven door verschillende schrijvers. Na het ankerverhaal lezen de kinderen in hun eigen boekje een vervolg hierop. In deze brief leest u meer over het thema en de woordtypen van kern 7. Thema kern 7: Spannend! Het verhaal bij deze kern heet Op safari. In dit verhaal vertelt papa een spannend verhaal aan de tweeling Diederik en Pieter. Het verhaal gaat over een uitje naar een safaripark dat bijna verkeerd was afgelopen! In het leesboekje dat de leerlingen van de maan-aanpak vervolgens lezen, is er een dief in de dierenwinkel van de oom van Diederik en Pieter. In het leesboekje dat de leerlingen van de zon-aanpak lezen, zorgt een slang voor spannende momenten. Woorden en uitdrukkingen waaraan we aandacht besteden, zijn onder andere: de angst, het avontuur, dapper, ik schrik me een hoedje, kippenvel krijgen en verstijfd van schrik. Woordtypen in kern 7: lezen en spellen We oefenen nog regelmatig met woorden van één lettergreep die bestaan uit een medeklinker, een klinker en weer een medeklinker, zoals pauw, en woorden met alleen een medeklinker aan het begin of aan het eind, zoals kou en eik. De nieuwe woordtypen in kern 7 zijn: eenvoudige samengestelde woorden, zoals zakdoek; woorden van één lettergreep die eindigen op twee medeklinkers, zoals laars; woorden van één lettergreep die beginnen met twee medeklinkers, zoals kroon; woorden van één lettergreep die beginnen met sch-, zoals schoen; woorden van één lettergreep die eindigen op -ng, zoals ring; woorden van één lettergreep die beginnen met een hoofdletter, zoals Pien. Uw kind hoeft nog niet alles wat het kan lezen ook goed te spellen( wel moeten ze woorden die zoals je ze hoort bijvoorbeeld pols kunnen schrijven). Vanaf kern 7 gaat spelling niet meer gelijk op met lezen. We oefenen wel al met de spelling van de nieuwe woordtypen. In januari of februari nemen we de Citotoetsen af. Daarbij horen ook toetsen voor woorden lezen, tekst lezen, spelling en woordenschat. Meer informatie over Citotoetsen vindt u op onder Primair onderwijs, LVS-toetsen, Voor ouders. We zijn op dit moment weer CITO toetsen aan het maken in groep 3/4. De kinderen hebben weer hun uiterste best gedaan. Voor de overige toetsen wensen we, ze veel succes. Op dinsdag en vrijdag hebben we al twee ouders bereid gevonden om te flitsen. Zijn er voor de overige dagen ook nog vaders of moeders die dit willen? We zijn weer gestart met Nieuwsbegrip. Nieuwsbegrip is een begrijpend lezen methode. Wat vinden de kinderen dit leuk, maar het is ook wel veel lezen. Leerlingen maken oefeningen op papier én op de computer, in een speciale leerlingomgeving.

5 Groep 5-6 We hebben de eerste twee toetsen van Naut, Meander en Brandaan gehad, maar we zijn al volop bezig met het derde thema van alle drie de vakken. De Cito toetsen zijn inmiddels achter de rug. Het is telkens weer spannend hoe ze gemaakt zijn. Afgelopen dinsdag hebben de kinderen zelf papier gemaakt samen met de techniekouders. Na een korte voorbereiding op maandagmiddag hebben ze in groepjes zelf op dinsdagmiddag papier geschept. Zo hebben ze geleerd wat de basis is van het recyclen van oud papier. Hopelijk hebben ze hiermee ook het belang van recyclen voor het milieu ingezien, zodat ze daar ook zelf meer en meer bewust mee bezig zullen zijn. Natuurlijk gaan de kinderen van groep 5/6 ook feestvieren op 24 februari met Carnaval op school. We gaan met de hele klas een carnavalskraker ten gehore brengen en een aantal kinderen hebben zich ook al opgegeven voor de Grote Carnavalsshow. Dat wordt feest!

6 Groep 7-8 De afgelopen week hebben we de laatste CITO-toetsen gemaakt. Deze zijn nu dus weer afgerond. De leerlingen hebben weer erg hun best gedaan. Voor de voorjaarsvakantie krijgt groep 8 de adviezen voor het voortgezet onderwijs mee naar huis, tegelijkertijd met hun tweede rapport. De weken na de voorjaarsvakantie zullen de gesprekken plaatsvinden en worden de inschrijvingen gedaan voor de nieuwe scholen. Ook zijn we volop bezig met de EHBO-lessen. Twee weken geleden hebben de kinderen voor het eerst met slachtoffers gewerkt. Een aantal familieleden zijn naar school gekomen om hun letsel te laten verzorgen door de kinderen. Erg leerzaam! De foto s hiervan staan op de site en Facebook. Het examen zal plaatsvinden op woensdag 22 februari. Komende woensdag gaan we met de hele klas naar de synagoge in Bergen op Zoom. In de klas hebben we al naar de aflevering van Heilige Huisjes op schooltv.nl gekeken als voorbereiding. Ook hebben de kinderen de opdracht gekregen een vraag te bedenken om in de synagoge te stellen. We zijn deze week ook gestart met het oefenen voor de Grote Carnavalsshow tijdens de carnavalsviering op 24 februari. Met de hele klas zijn we een optreden aan het voorbereiden om aan de rest van de school te laten zien. Ook mogen de kinderen in groepjes of individueel meedoen met de Grote Carnavalsshow. Er zijn al een paar opgaves, maar daar kan uiteraard nog meer bij! RK Basisschool Schuttevaer- Keeten CD Hansweert

Nieuws uit groep januari Beste ouders,

Nieuws uit groep januari Beste ouders, Beste ouders, Vorige week hebben we samen met de kinderen het letterfeest gevierd. De kinderen en juffen hebben genoten van het feest. Via de Parro app heeft u ook een beetje kunnen meegenieten. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. van harte gefeliciteerd! Belangrijke Data. 11 januari nr. 19

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. van harte gefeliciteerd! Belangrijke Data. 11 januari nr. 19 11 januari 2016 2015-2016 nr. 19 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Babynieuws. In de vakantie zijn meester Marco en Sandra de trotse ouders geworden van een zoon, genaamd Luca. Marco & Sandra, van harte

Nadere informatie

Algemeen. Maart Belangrijke data komende periode: In de bijlage Natuuroudercursussen. Vacature Penningmeester. Hoera een meisje!

Algemeen. Maart Belangrijke data komende periode: In de bijlage Natuuroudercursussen. Vacature Penningmeester. Hoera een meisje! Maart 2017 Algemeen In de bijlage Natuuroudercursussen 2017 Vacature Penningmeester Belangrijke data komende periode: 17 maart Pannenkoekendag groep 7/8 21 maart Rapporten groep 3 t/m 7 mee. Hoera een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) Agenda 6 februari OR vergadering. 16 februari studiedag team, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) Agenda 6 februari OR vergadering. 16 februari studiedag team, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) CARNAVAL Vrijdag 24 februari gaan wij ons jaarlijkse carnavalsfeest vieren. Alle kinderen mogen verkleed op school komen. We gaan het feest met muziek en polonaise in

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De storm op het meer, Marcus 4:35-41 De man die niet fris was, Marcus 5:1-20 Het dochtertje van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Agenda:

Nadere informatie

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo April 2017 Algemeen In de bijlage Vestingingsnieuws BSO april Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo Teken en Lyme Poster RIVM 1 Teken en Lyme Poster RIVM 2 Alle rapportgesprekken

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Informantje 11 17 februari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 11 17 februari 2016 Jaargang 2015-2016 -361419 directie@kcsamenstroom.nl Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492 www.kcsamenstroom.nl Informantje 11 17 februari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties.

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties. Juli 2017 Algemeen In de bijlage Vestigingsnieuwsbrief BSO juli 2017 Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Zomeractiviteiten Jong Kapelle Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een

Nadere informatie

Voor deze middag krijgt u t.z.t een uitnodiging om naar ons allemaal te komen kijken.

Voor deze middag krijgt u t.z.t een uitnodiging om naar ons allemaal te komen kijken. Maart 2016 Algemeen: In de bijlage: Nieuwsbrief over Apps groep 1-2 en 3-4 Bibliotheek Op School Hoofdluisbehandeling thuis 2016 Vestigingsnieuwsbrief BSO Hansweert Belangrijke data komende periode: Mededelingen

Nadere informatie

Informatie Veilig leren lezen kern afsluiting

Informatie Veilig leren lezen kern afsluiting Kern 10 Het voorjaar is in volle gang, en alles groeit en bloeit! Ook de leesvaardigheid van de kinderen neemt toe. We gaan beginnen met kern 10 en wat daarin aan bod komt, leest u in deze brief. Thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 Nummer 4

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 Nummer 4 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 Nummer 4 Basisschool Ondersteboven Hagendoornweg 2 6237 NP Moorveld-Geulle Tel: 043-3641630 info.ondersteboven@innovo.nl www.bs-ondersteboven.nl Moorveld, 28 januari 2016

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Voorlichtingsavond groep 3b

Voorlichtingsavond groep 3b Voorlichtingsavond groep 3b 08:30 tot 09:00 Beginnen de kinderen met zelfstandig werken. We gebruiken daarbij het kiesbord. Tot aan de voorjaarsvakantie zijn de kinderen zelfstandig bezig met lees spelletjes,

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 17 18 januari 2017 Belangrijke data 25-01 Kijkmiddag en aanmelden 26-01 Informatieavond ouders groep 1-2 09-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Brief Stichting Leergeld Veldhoven en

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 In deze nieuwsflits : *Lezen : Veilig Leren Lezen kern 7; schatgraven en avonturen beleven en piraten *Rekenen *Bezoek aan de Koornbeurs Belangrijke data: *14

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

31 mei Nieuwsbrief 404. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen

31 mei Nieuwsbrief 404. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen Nieuwsbrief 404 RKBS St. Catharina Haastrecht 31 mei 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen Activiteiten en data Dinsdag 12 juni: Schoolreis groep 1 t/m 7 Groep 1,2,3 gaan naar Ballorig in

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 9 februari. Kopij graag inleveren op maandag 6 februari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 9 februari. Kopij graag inleveren op maandag 6 februari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 26 januari Nr.9 Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

informatieavond groep 3a

informatieavond groep 3a informatieavond groep 3a even voorstellen Ester Annieke dinsdag woensdag donderdag Nienke maandag vrijdag Luuk stagiair maandag Algemene informatie School start om 8:30 uur. Er gaat een bel om 8:25 uur.

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdag 3 februari is open huis en is er de mogelijkheid om toekomstige leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

INFORMATIE OVER GROEP 4/5.

INFORMATIE OVER GROEP 4/5. INFORMATIE OVER GROEP 4/5. Dagindeling: Het rooster van de dag staat op het bord. Zo kunnen de kinderen zien wat er op een dag gedaan wordt. Rekenen: Methode: De wereld in getallen. Er zijn blauwe taken.

Nadere informatie

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN Welkom BESTE OUDERS, Wij willen u nogmaals heel hartelijk welkom heten op Daltonschool Het Lover! In dit boekje vindt u vooral informatie over de praktische zaken waar u als ouder mee te maken krijgt en

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Informatieavond groep 7-8. 10 september 2014

Informatieavond groep 7-8. 10 september 2014 Informatieavond groep 7-8 Onderwerpen Voorstellen De groep Klassenorganisatie Vakken Pauze Trakteren Verlof aanvraag Belangrijke weetjes Vragen? 26 augustus 2013 Voorstellen maandag t/m vrijdag Juf Ilona

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie