VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP LEIDSENHAGE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP LEIDSENHAGE"

Transcriptie

1 VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP LEIDSENHAGE Datum 10 oktober 2016 Aanwezig Leden van de klankbordgroepen Schout van Eijklaan, Banninghaege, Via Verdi en Heuvelweg Monique van Geemert Unibail-Rodamco Teun Koek Unibail-Rodamco Dhr. Burgler - Hanselman Paula vd Ark - Gemeente Leidschendam-Voorburg Ron vd Meer - Gemeente Leidschendam-Voorburg Afwezig Enkele leden van de klankbordgroepen Verslaglegging Michelle Petit Projectnummer 3303 VERSLAG 1 Opening De heer Koek opent de vergadering. TV West is bezig om in opdracht van UR een documentaire over het winkelcentrum te maken. Om die reden is Erik Kooijman aanwezig om opname te maken. De heer Burgler van de firma Hanselman is aanwezig voor agendapunt 5: Bouwkundige inspecties. 2 Programma/ design De heer Koek geeft aan de hand van een presentatie inzicht hoe het nieuwe Leidsenhage eruit gaat zien. Op de sheets wordt nog steeds de naam Leidsenhage gehanteerd. Echter bij oplevering krijgt het centrum de naam Mall of the Netherlands. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een logo. Een wijziging met de vorige versies is dat er naast de hoofdentree aan de kant van de Weigelia een tweede verhoging in de sluier komt boven de ingang naar het Restaurant Plaza komt. Deze ingang gaat naar de bioskoop op de 2 e verdieping. Vraag: wat gebeurd er met de fitness school? Deze zou toch ook op de 2 e verdieping komen? Antwoord: Fitness (leasure) is in beperkte capaciteit in het bestemmingsplan opgenomen. Er wordt nog gekeken naar een functie wat de bezoekers uit de regio trekt en niet alleen voor bewoners uit de directe omgeving is. Fitness kan ook elders binnen de gemeente worden gedaan. Fresh: Vanaf het parkeerdek aan de Liguster komt er een brug naar het oude pand van de BCC. Hier komt een opening naar de nieuw te maken Fresh! zone. Volgend jaar wil UR deze plannen al gereed hebben.

2 Pagina 2/6 De parkeergarage aan de Liguster krijgt nieuwe entree en wordt opgeknapt. De winkels tussen de Hema tot en met Albert Nolten aan de Rozemarijn zijde blijven bestaan en worden gerenoveerd, de winkels aan de andere zijde richting Berberis worden gesloopt. Aangegeven wordt dat de bioskoop een stuk hoger is dan de luifel van de entree. Is de bioskoop zichtbaar voor de omwonende? De getoonde artist impression is een feitelijke weergave in de juiste verhoudingen. De bioscoop staat in het midden van het winkelcentrum en is iets hoger dan het voormalige kantoren complex. Expeditie hof Heuvelweg wordt een groene gevel zoals altijd besproken. Groene wand is een wens van de bewoners geweest. Ruimte in het hof is voor 6 vrachtwagens. Vraag: kan de doorsteek vanuit de tram naar Leidsenhage niet blijven bestaan? Veel ouderen uit de wijk moeten straks te veel omlopen om het centrum in te kunnen. Antwoord: Nee, dit kan helaas niet zo zijn. Hier zit een expeditie hof. De ingangen zitten aan de zijkanten van het winkelcentrum. De oversteek wordt verplaatst naar elders op de Heuvelweg. 3 Referentie Mall of Scandinavia Zorgen worden uitgesproken over het verdwijnen van de oversteek plaats bij de tramhalte. De aanwezigen uiten de zorg dat de auto's veel harder zullen gaan rijden. Leidsenhage wordt straks The Mall of The Netherlands. Het wordt een vergelijkbaar winkelcentrum zoals dat in Zweden staat in Solna. Dit winkelcentrum ligt net als Leidsenhage in een voorstad van een grote stad (Stockholm). De heer Koek laat enkele foto s van het winkelcentrum zien. De verwachting van het aantal bezoekers is 12 miljoen tot 14 miljoen een aantal jaren na opening. Op dit moment komen er slechts circa 7 miljoen bezoekers naar Leidsenhage, ooit was dat 10 miljoen. Centro in Oberhausen heeft een foodcourt dat heel massaal is. UR zal in Mall of the Netherlands een restaurant plaza realiseren met een bijzondere en sfeervolle inrichting met restaurants die je niet overal aantreft. San Wah gaat naar nieuwe plek binnen de gemeente. In Oberhausen hebben ze een informatiebalie waar je oa cadeaukaarten kunt kopen die je in het hele winkelcentrum kunt besteden. Dit komt ook in Leidsenhage.

3 Pagina 3/6 De bewoners van de flat aan de Banninghaege geven aan hinder te ondervinden van de geuren van de horeca aan de Liguster. Hier moeten de experts naar kijken. Mevrouw Van Geemert zal de technisch facilitair manager, Alex Mooijen, vragen om dit op te pakken. Expeditie hof Liguster: hoe kan het geoptimaliseerd worden zodat de vrachtwagens niet in de weg staan voor bewoners. Hier wordt nog nader naar gekeken. 4 Fasering en planning De tijdelijke Jumbo opent op 9 november de deuren. Vanaf januari worden de panden vanaf KPN tot Albert Nolten (deze winkels blijven intact) gesloopt. Realisatie fase: 17 november staat in de planning dat de BCC open gaat. Ook zullen de Rabobank, Oranje Naald en de Dwarsligger dan hun nieuwe deuren openen. Bouwfase Noord: Wanneer de Jumbo gesloopt is wordt er verder ondergronds gegraven voor de parkeergarage. Deze week wordt gestart met het plaatsen van de damwanden. Deze worden geduwd en gedrild. De palen worden geslagen. Dat zal enige maanden (2) in beslag nemen. Er wordt met verschillende partijen gewerkt waardoor het moeilijk te zeggen is hoelang bepaalde werkzaamheden gaan duren. De werkzaamheden aan de Liguster starten januari 2017 en duren tot september De werkzaamheden bij het zuidblok starten januari 2017 en duren tot juni Stap 7 renovatie: Er wordt in verschillende richtingen gewerkt waarbij de winkels open moeten blijven. De tegels en luifels worden verwijderd en er wordt een nieuwe vloer gelegd. De Eglantier wordt waarschijnlijk volledig afgesloten om dit in 1 keer goed te kunnen renoveren voor de oplevering. Overzicht met opleverdata: Opleverdata: BCC 17 november 2016 Fresh en Liguster garage september 2017 Fase zuid 1 juni 2018: Jumbo, Kruidvat, Action ect. Noordelijk gedeelte met o.a. de nieuwbouw 1 april 2019 Klein Sijtwende park: Er zou een verbindende brug bij de vijver komen. Komt deze er nog? Na gesprekken met de klankbordgroep Via Verdi is besloten om de brug niet te doen. Nu is het idee om een kade te maken met looproute langs het hotel. Dit kan alleen als de chinees weggaat.

4 Pagina 4/6 5 Bouwkundige inspecties De heer Burgler geeft een toelichting op de bouwkundige inspecties en metingen die er reeds hebben plaatsgevonden. Met instemming van de diverse VvE s heeft de firma Hanselman verschillende vooropnames gedaan. Daar waar ze nog niet zijn geweest gebeurt dat op korte termijn. Er is voornamelijk gekeken naar de afstanden bij de diverse gebouwen en woningen. Deze is behoorlijk. De vraag is dan ook of het echt nodig is om een bouwkundige opname te doen. Uit voorzorg is dit toch gedaan. De reeds geïnspecteerde gebouwen zien er goed uit. Per geval wordt er gekeken naar eventuele risico's zoals het duwen en trillen van damwanden maar ook het heien. Er worden trilmetingen gedaan door de desbetreffende aannemers tijdens sloop van Jumbo en bouw van de ondergrondse garage. Vraag: Kunnen de bewoners privé ook de gegevens inzien? Antwoord: Ja dat kan. Alle bewoners hebben een brief ontvangen waarin inloggegevens staan om de rapportage van de site van Hanselman te kunnen downloaden. 6 Status, huidige en binnenkort geplande werkzaamheden Deel woningen zijn eigendom van Wooninvest. Hier is nog geen contact mee opgenomen. Dit wordt opgepakt. Bij de tijdelijke Jumbo zijn ook andere units gemaakt. Hier komt oa Ozan supermarkt, deze opent eind oktober. Vervanging duiker: Op dit moment wordt de duiker vervangen. Dit zorgt voor enige overlast. Helaas loopt de duiker door het hele winkelcentrum om twee watergebieden met elkaar te verbinden. De werkzaamheden zijn om de oude duiker te vervangen voor een nieuwe zodat dat niet hoeft als het winkelcentrum net gerenoveerd is. De werkzaamheden duren tot half november. Bedoeling is om zoveel mogelijk werk af te hebben voor half november ivm feestdagen. Kabels en Leidingen P9: Er heeft een gasboring onder trambaan door plaatsgevonden. De werkzaamheden hiervoor worden medio november afgerond. - Gas water riolering kabels eind van het jaar - Gas water riolering en data weigelia tussen Fletcher en ah - Gas water riolering aanleg op liguster - Intern sloop winkelunits voor Fresh - Aanleg bouwplaats/realisatie bouwketen voor verschillende aannemers (locatie nog te bepalen)

5 Pagina 5/6 Luifels Duindoorn: het verwijderen van de luifels aan de Duindoorn start 10 oktober tussen uur. De luifels bij de ING worden vanaf 17 oktober verwijderd. Parkeerdek AHXL Vanaf 10 okt tm medio november worden reparatiewerkzaamheden verricht aan het parkeerdek voor AH. Dit zal in 5 fases worden uitgevoerd. In maart 2017 wordt het gehele parkeerdek gerenoveerd. De AH blijft bereikbaar. Realisatie parkeerkelder Van 17 oktober worden de damwanden getrild en geduwd. Uitvoering is tussen uur Na de sloop van de kiosken en de Jumbo worden de werkzaamheden uitgebreid naar P6/7. 7 Winkelverplaatsingen Er hebben intussen een aantal verplaatsingen plaatsgevonden: Bristol is verhuisd naar Liguster ID Store is verhuisd naar Liguster 32 Etos is verhuisd naar Berkenhove 3 Ulla Popken verhuisd begin november naar Berkenhove 11B Ozan supermarkt verhuisd naar P9-10 naast tijdelijke Jumbo Action, Kruidvat, Roobol, Bristol en de Wereldwinkel verhuizen vanaf november naar het V&D pand Oranje Naald verhuist begin november naar Weigelia 8 Blijf op de hoogte U kunt op de hoogte blijven van de werkzaamheden door de gratis Bouwapp te downloaden, door de website (waar u zich kunt aanmelden voor de nieuwsbrief) en maandelijks ontvangt u de nieuwsbrieven speciaal voor de klankbordgroepen. Is er een oplossing voor de fietsen en auto's qua parkeren. Er is een overschot aan plekken maar automobilisten parkeren toch in de wijk van de Heuvelweg. Er kan niet uitgesloten worden dat er niet nog meer overlast gaat komen maar zodra er parkeervoorzieningen vrij gegeven kunnen worden gebeurt dat ook. De overlast van fiets forenzen wordt in een bilateraal overleg met de gemeente en de leden van de Heuvelweg besproken. Michelle plant een afspraak in. 9 Rondvraag Hoe staat het met het bord " Voorschoten"? Dit is nog steeds niet verplaatst. Dit is uitgezet bij de partij die de borden mag verplaatsen. Mw. Vd Ark gaat hier achteraan.

6 Pagina 6/6 Wanneer worden de boomstronken bij de Banninglaan verwijderd. Het ziet er nu erg armoedig uit. In Januari wordt er gesloopt bij P4 en daarna wordt er begonnen met de bouw. Dan gaan de stronken ook weg. Banninghaege: nieuwe toegang zit deze al in de planning en wanneer wordt er aan begonnen zodat het gebouw voor bewoners bereikbaar blijft. Dat wordt tweede helft 2017 opgepakt op zijn vroegst. Datum volgende vergadering n.n.t.b.

Nieuwbouw Zilverschoon

Nieuwbouw Zilverschoon Nieuwbouw Zilverschoon Nieuwsbrief nieuwbouw Streekverpleeghuis Zilverschoon Een uitgave van Beweging 3.0 Oktober 2011 / uitgave 1 Beweging 3.0 is er trots op om u, als omwonende van Streekverpleeghuis

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Nr. Omschrijving Actie. Bespreking klankbordgroep 17 oktober 2012 inzake project herontwikkeling Westerwatering.

Nr. Omschrijving Actie. Bespreking klankbordgroep 17 oktober 2012 inzake project herontwikkeling Westerwatering. B E S P R E K I N G S V E R S L A G Project : Herontwikkeling winkelcentrum Westerwatering, Zaandam Betreft : Vergadering Klankbordgroep Plaats : Buurthuis de Zeskanter te Zaandam Datum : 17 oktober 2012

Nadere informatie

PARKEERBALANS Haarlem Schalkstad na (her)ontwikkeling

PARKEERBALANS Haarlem Schalkstad na (her)ontwikkeling PARKEERBALANS Haarlem Schalkstad na (her)ontwikkeling Den Haag, 28 april 2014 Auteurs: Peter Kerklaan/Roger Kersten/Machiel Broeren Status: Definitief Kenmerk: RK/MB/60-140114 Balans Schalkstad.docx Inhoudsopgave

Nadere informatie

VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP VIA VERDI

VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP VIA VERDI VERSLAG, ACTIELIJST KLANKBORDGROEP VIA VERDI Datum 9 maart 2015 Aanwezig Bewoners Via Verdi Dhr. Vd Stigchel Dhr. Bunnik Dhr. De Koning Mw. Toet-Verhaar Mw. Kortekaas Gemeente Leidschendam-Voorburg Evert-Jan

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck Aan de omwonenden van Overkerck, Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de activiteiten rondom de nieuwbouwplannen van Overkerck. Tijdens de informatiebijeenkomst van 2 november 2015 hebben we het

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Masterplan Rijnstate Arnhem bewoners Alteveer/Cranevelt

Nieuwsbrief 3 Masterplan Rijnstate Arnhem bewoners Alteveer/Cranevelt Geachte lezer, Met deze 3 e nieuwsbrief willen we u, bewoner van Alteveer Cranevelt, verder op de hoogte brengen van de vorderingen omtrent het Masterplan van Rijnstate, locatie Arnhem. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Op 8 januari 2007 gaat de eerste schep in de grond. Dan wordt begonnen

Nadere informatie

C B NIEUWSBRIEF. Uitbreiding & Renovatie winkelcentrum Goverwelle. Beste lezer,

C B NIEUWSBRIEF. Uitbreiding & Renovatie winkelcentrum Goverwelle. Beste lezer, NIEUWSRIEF EDITIE 01 NOVEMER 2018 este lezer, In deze nieuwsbrief treft u informatie aan over de uitbreiding en renovatie van Winkelcentrum Goverwelle, waaronder een overzicht van de stand van zaken en

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Zuidzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Zuidzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Zuidzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande

Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande 2 Programma 19.30 uur Inleiding en doel van de avond door Onno van der Kaaij, gemeente Westland 19.35 uur Stand van zaken sloop door Peter Immers, BPD 19.45

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Fontein Park. Sfeer Extra horeca. Bibliotheek naar Stadshart Lange Nering Oost extra woningen. Intimiteit Extra winkels.

Fontein Park. Sfeer Extra horeca. Bibliotheek naar Stadshart Lange Nering Oost extra woningen. Intimiteit Extra winkels. SENARIO 3 OMPAT ENTRUM In dit scenario is er sprake van een compact centrum tussen Poldertoren en Kettingplein. De Deel blijft voor een groot deel open voor parkeren en evenementen, maar krijgt er extra

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn (prijs op aanvraag)

Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn (prijs op aanvraag) Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: Van Herk Groep Email: retail@vanherkgroep.nl Telefoon: 010-2411555 Website: http://www.vanherkgroep.nl Omschrijving Omschrijving

Nadere informatie

Zilverschoon. Nieuwbouw. Nieuwsbrief nieuwbouw Streekverpleeghuis Zilverschoon. Een uitgave van Beweging 3.0 April 2012 / uitgave 2

Zilverschoon. Nieuwbouw. Nieuwsbrief nieuwbouw Streekverpleeghuis Zilverschoon. Een uitgave van Beweging 3.0 April 2012 / uitgave 2 Nieuwbouw Zilverschoon Nieuwsbrief nieuwbouw Streekverpleeghuis Zilverschoon Een uitgave van Beweging 3.0 April 2012 / uitgave 2 Beweging 3.0 is er trots op om u als omwonende van Streekverpleeghuis Zilverschoon

Nadere informatie

Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn Prijs op aanvraag

Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn Prijs op aanvraag Huur op De Eglantier 300 te Apeldoorn Prijs op aanvraag Aanbiedende partij: Van Herk Groep Email: retail@vanherkgroep.nl Telefoon: 010-2411555 Website: http://www.vanherkgroep.nl Omschrijving Omschrijving

Nadere informatie

Fietsstalling station Maastricht

Fietsstalling station Maastricht Omgeving Autoparkeren Om ruimte te maken voor de bouw van de ondergrondse fietsenstalling wordt de omgeving opnieuw ingedeeld. Parkeerplaatsen worden anders ingedeeld en deels opgeheven. - parkeerplaatsen

Nadere informatie

winkelcentrum Duinzigt

winkelcentrum Duinzigt bijeenkomst klankbordgroep winkelcentrum Duinzigt Den Haag, 16 december 2015 inleiding Woody Louwerens visieontwikkeling tot heden Eric Scholman agenda voorstellen 16.12.2015 Eric Scholman reacties allen

Nadere informatie

Vernieuwing rechtbank Amsterdam. Informatiebijeenkomst rechtbank Amsterdam

Vernieuwing rechtbank Amsterdam. Informatiebijeenkomst rechtbank Amsterdam Vernieuwing rechtbank Amsterdam Informatiebijeenkomst rechtbank Amsterdam 8 september 2014 Presentatie Waarom herontwikkeling? Erik Tuijp rechtbank Amsterdam Proces en Planning Louise Attema Rijksvastgoedbedrijf

Nadere informatie

Bouw & renovatie nieuwsbrief

Bouw & renovatie nieuwsbrief Bouw & renovatie nieuwsbrief Meer informatie over de bouw & renovatie van het IJsselland vindt u ook op: www.ysl.nl Bijeenkomst 26 maart Op 26 maart vond een bijeenkomst voor omwonenden van het IJsselland

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade INHOUDSOPGAVE blz. 1. INLEIDING 1 1.1. Raakvlakken 2 1.2. Doel rapportage 2 2. UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0953-RBO

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

situatie wpri rphs + Duinzigt Willem Royaardsplein 17 mei 2016

situatie wpri rphs + Duinzigt Willem Royaardsplein 17 mei 2016 situatie m 0 5 10 20 30 Louis Gimberglaan Louis Gimberglaan Louis Gimberglaan plattegronden Theo Mann - Bouwmeesterlaan commercieel commercieel bestaand expeditie nieuw AMERICAN PROTESTANT CHURCH kantoor

Nadere informatie

128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag

128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag 128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag 128 appartementen Juliana van Stolberglaan te Den Haag Ontwikkelaar: Beryllus Gamma Stolberglaan bv (Re.Shape - Naarden) Opdrachtgever: Amvest Investing

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Stand van zaken fysieke projecten in Zuid Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Plaats De Posten Huidige fysieke projecten in Zuid Het Rutbeek/bungalowpark, PL: René Pruysers Beekwoude, PL: René Pruysers

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

CU update. februari 2016. over de projecten in het Utrechtse Stationsgebied kjaarbeurskant M K L E O F A B C D G I

CU update. februari 2016. over de projecten in het Utrechtse Stationsgebied kjaarbeurskant M K L E O F A B C D G I N M K O F L E A B C D J G I H februari 2016 CU update over de projecten in het Utrechtse Stationsgebied kjaarbeurskant Er gebeurt van alles in het Stationsgebied, maar waar wordt nou precies aan gewerkt?

Nadere informatie

Te huur horeca De Eglantier 300 Apeldoorn

Te huur horeca De Eglantier 300 Apeldoorn Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur horeca De Eglantier 300 Apeldoorn 7329 Apeldoorn,

Nadere informatie

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG 4 juli 2017 Informatiebijeenkomst nieuwbouw Voorburg Medewerkers en vrijwilligers 15.00 16.00 uur Cliënten en mantelzorgers 16.00 17.00 uur Inleiding Locatiemanager

Nadere informatie

Notulen Informatieavond Lighting donderdag 10 september, Eindhoven.

Notulen Informatieavond Lighting donderdag 10 september, Eindhoven. Notulen Informatieavond Lighting donderdag 10 september, Eindhoven. 1. VOSP (Voorlopig Ontwerp Stedenbouwkundig Plan). In het stedenbouwkundige plan wordt de ruimtelijke ordening geregeld en het vormt

Nadere informatie

onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons

onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons Aan de bewoners van de flats Jonkerbergstraat en Ursulastraat Kerkrade plaats Kerkrade datum 23 oktober 2014 ons kenmerk HBN/JVN onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons Beste huurder, Afgelopen maandag

Nadere informatie

Verslag Informatieavond

Verslag Informatieavond Verslag Informatieavond Voorlopig Ontwerp inrichting openbare ruimte, locatie Paardenplein Plaats Raadhuis te Hilversum Datum 25 november 2013 Tijd van 20.00 u tot ca. 21.15 u Agenda 1. Welkom 2. Stand

Nadere informatie

ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT

ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT Als je in een huurwoning woont die gerenoveerd wordt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Dat vertellen

Nadere informatie

ontwerp openbare ruimte markt proces

ontwerp openbare ruimte markt proces ontwerp openbare ruimte markt proces situatie m 0 5 10 20 30 Louis Gimberglaan Louis Gimberglaan Louis Gimberglaan plattegronden Theo Mann - Bouwmeesterlaan commercieel commercieel bestaand expeditie nieuw

Nadere informatie

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen. Oktober 2011 PAGINA 1 In dit nummer - De voorbereidingen zijn gestart - Planning - Maatregelen aan de woning - Start bewonerswerkgroep - Het betrekken van een wisselwoning - Tegemoetkoming verhuisen herinrichtingskosten

Nadere informatie

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Datum Projectnaam 02 maart 2012 A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Uw referentie

Nadere informatie

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 6 januari 2014 Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 1. Opening / wie zijn wij Marc Reijs opent de informatieavond en heet iedereen van harte welkom. Foolen & Reijs Vastgoed BV (FRV) houd zich bezig

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nieuwbouw St. Elisabeth. 1 en 2 december 2010

Informatiebijeenkomst Nieuwbouw St. Elisabeth. 1 en 2 december 2010 Informatiebijeenkomst Nieuwbouw St. Elisabeth 1 en 2 december 2010 1 Wat eraan vooraf ging Sinds jaren de wens om de situatie te verbeteren Maar wat is een verstandige keuze nieuw bouwen of renoveren Politieke

Nadere informatie

IJsselstein. Aan de cluster ruimte en raad van de gemeente. Postbus AA IJSSELSTEIN. Geachte cluster- en raadsleden,

IJsselstein. Aan de cluster ruimte en raad van de gemeente. Postbus AA IJSSELSTEIN. Geachte cluster- en raadsleden, ^ Gemeente IJssel stein postadres Postbus 26, 3400 AA IJsselstein Aan de cluster ruimte en raad van de gemeente IJsselstein Postbus 26 3400 AA IJSSELSTEIN bezoekadres Overtoom 1 3401 BK IJsselstein t 14

Nadere informatie

Huur op De Eglantier te Apeldoorn 250 <![CDATA[Huurprijs per m2]]>

Huur op De Eglantier te Apeldoorn 250 <![CDATA[Huurprijs per m2]]> Huur op De Eglantier te Apeldoorn 250 Aanbiedende partij: Van Herk Groep Email: retail@vanherkgroep.nl Telefoon: 010-2411555 Website: http://www.vanherkgroep.nl Omschrijving

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst 9 februari 2011 voor omwonenden van Dekkersduin in de Campanulastraat

Informatiebijeenkomst 9 februari 2011 voor omwonenden van Dekkersduin in de Campanulastraat Informatiebijeenkomst 9 februari 2011 voor omwonenden van Dekkersduin in de Campanulastraat De bijeenkomst is georganiseerd door Florence om de omwonenden te informeren over de nieuwbouwplannen voor de

Nadere informatie

TE KOOP. Langestraat K.K RB Huizen

TE KOOP. Langestraat K.K RB Huizen Langestraat 2 1271 RB Huizen TE KOOP 219.000 K.K. Langestraat 2 1271 RB Huizen Inleiding Net aan de rand van de oude kern van Huizen ligt dit VOLLEDIG GERENOVEERDE 4- KAMER APPARTEMENT met maar liefst

Nadere informatie

Te huur diverse winkelunits Winkelcentrum De Eglantier te Apeldoorn

Te huur diverse winkelunits Winkelcentrum De Eglantier te Apeldoorn Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur diverse winkelunits Winkelcentrum De Eglantier

Nadere informatie

Overbodige borden?! PvdA Leiden Februari

Overbodige borden?! PvdA Leiden Februari Overbodige borden?! PvdA Leiden Februari 2012 1 Inspiratie voor het college Leiden heeft een prachtige historische binnenstad. Sfeervolle hofjes, pittoreske stegen en prachtige grachten. Er zijn maar weinig

Nadere informatie

Met deze brief brengen we u graag op de hoogte van deze werkzaamheden. Er wordt gewerkt in fasen (zie ook bijgevoegde kaartjes):

Met deze brief brengen we u graag op de hoogte van deze werkzaamheden. Er wordt gewerkt in fasen (zie ook bijgevoegde kaartjes): Inrichting openbare ruimte Parkschool De Parkschool is bijna gereed en dat betekent dat het tijd is om de openbare ruimte te gaan inrichten. Dit gebeurt in drie projecten: Woonrijp maken van de schoolomgeving

Nadere informatie

Gemeente Haarlem. Met deze brief informeer ik de commissie Ontwikkeling over de stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in Schalkstad.

Gemeente Haarlem. Met deze brief informeer ik de commissie Ontwikkeling over de stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in Schalkstad. Gemeente Haarlem Haarlem Jeroen van Spijk Wethouder ruimtelijke ordening en monumenten, MRA, financiën, dienstverlening en burgerparticipatie Aan de commissie Ontwikkeling centrum Schalk VERNIEUWT! m Datum

Nadere informatie

Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord?

Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord? Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord? Woningcorporatie Domijn Wijkvernieuwing Bijvank Noord 2 juli 2012 1 Inhoudsopgave Pagina 3. Wat gebeurt er met de renovatiewoningen Pagina 5. Ik woon in een

Nadere informatie

trtrsterhtrf holman L ln de presentatie wordt gesproken over een wekelijks inloopspreekuur. Op welk moment

trtrsterhtrf holman L ln de presentatie wordt gesproken over een wekelijks inloopspreekuur. Op welk moment 4 trtrsterhtrf holman I nformatieavond Woonschepenhav en, 26-Í-Í-2OL4 Vragen en Antwoorden: L ln de presentatie wordt gesproken over een wekelijks inloopspreekuur. Op welk moment wordt dit inloopspreekuur

Nadere informatie

Te huur grote winkelruimte Eglantier 648 winkelcentrum Apeldoorn naast Deka Markt supermarkt

Te huur grote winkelruimte Eglantier 648 winkelcentrum Apeldoorn naast Deka Markt supermarkt Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur grote winkelruimte Eglantier 648 winkelcentrum

Nadere informatie

VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016

VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016 VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016 2 VAN SOCIALE ZAKEN NAAR SOCIALE RUIMTE Het ministerie van Sociale Zaken is binnen het oeuvre van Herman Hertzberger het laatste op het structuralisme gebaseerde

Nadere informatie

» In gesprek op de weekmarkt. Gebiedsvisie Centraal Capelle Ontwikkelingen Stadshart

» In gesprek op de weekmarkt. Gebiedsvisie Centraal Capelle Ontwikkelingen Stadshart » In gesprek op de weekmarkt Gebiedsvisie Centraal Capelle Ontwikkelingen Stadshart Gebiedsvisie Centraal Capelle Op donderdag 18 juni 2015 presenteerden de wethouders Stedelijke Ontwikkeling en Economische

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Nota van Beantwoording

Nota van Beantwoording Nota van Beantwoording Ontvangen reacties en beantwoording van deze reacties op de startnotitie Straat van Messina Amstelveen, augustus 2017 Toelichting De nota van beantwoording wordt gehanteerd voor

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

Bewonersavond. Reconstructie Zundertseweg (noordelijk deel), incl. gedeelte Kortendijksestraat te Roosendaal. 1 mei 2018

Bewonersavond. Reconstructie Zundertseweg (noordelijk deel), incl. gedeelte Kortendijksestraat te Roosendaal. 1 mei 2018 Bewonersavond Reconstructie Zundertseweg (noordelijk deel), incl. gedeelte Kortendijksestraat te Roosendaal 1 mei 2018 Agenda - Inleiding door gemeente - Werkzaamheden Nutsbedrijven - Beknopte toelichting

Nadere informatie

Stand van Zaken De Meern. De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie

Stand van Zaken De Meern. De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie Stand van Zaken De Meern De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie Inhoud Aanleiding sept 2012 Mereveldplein Situatie sept 2012 Situatie maart 2014 Leefbaarheid Situatie sept 2012 Situatie maart

Nadere informatie

Parkeerbalans_bestemmingsplan_def[1] versie ontwerp bestemmingsplan april 2011

Parkeerbalans_bestemmingsplan_def[1] versie ontwerp bestemmingsplan april 2011 Parkeerbalans_bestemmingsplan_def[1] versie ontwerp bestemmingsplan april 211 versie gebaseerd op huidige stand van het plan volgens normering gemeente Leusden EXCLUSIEF Hamersveld: Voorziet volledig in

Nadere informatie

Mall of the Netherlands

Mall of the Netherlands JUNI 2016 Mall of the Netherlands Leidsenhage wordt de komende jaren vernieuwd. Na de verbouwing en uitbreiding zal het winkelcentrum in 2019 verder gaan als Mall of the Netherlands. VERBEELDING VAN DE

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

Hart van Zuid Meent fase 2

Hart van Zuid Meent fase 2 Tussen brug - Coolsingel Hart van Zuid fase 2 presentatie DO SO inrichting en uitvoering Mei 2015 febr 2016 27 augustus 2013 16-04-2015 Agenda Inrichtingsplan 2 e fase Uitbreiding inrichtingsplan 2 e fase

Nadere informatie

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN 403-767 Versie 1.1 Datum: 08-09-2016 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. BESCHRIJVING VAN DE SITUATIE... 4 2.1 Bestaande situatie... 4 2.2 Nieuwe situatie... 5 3. GELDEND

Nadere informatie

STADIONPLEIN. Olympische spelen 1928. Situatie na de spelen Stadion en Citroën zuidgarage lokatie noordgebouw onbebouwd

STADIONPLEIN. Olympische spelen 1928. Situatie na de spelen Stadion en Citroën zuidgarage lokatie noordgebouw onbebouwd STADIONPLEIN Olympische spelen 1928 1931 Situatie na de spelen Stadion en Citroën zuidgarage lokatie noordgebouw onbebouwd Citroën zuid Ontwerp Jan Wils 1928 1962 Citroën noord Ontwerp Jan Wils 1959 STADIONPLEIN

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M B e z a a n j a c h t p l e i n - A m s t e r d a m N o o r d Het Nieuwe Banne Centrum Centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein

Nadere informatie

Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk. Alkmaar 15 februari Geachte mevrouw, mijnheer,

Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk. Alkmaar 15 februari Geachte mevrouw, mijnheer, Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk Alkmaar 15 februari 2017 Geachte mevrouw, mijnheer, Op 23 januari heeft een inloopbijeenkomst plaatsgevonden in het kader van de verkenning van de nieuwbouwmogelijkheden

Nadere informatie

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Binnenkort starten de werkzaamheden in Dorst-west als voorbereiding op de bouw van de eerste

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

Scholenbouw. Inhoud. Evenementen. Volg ons ook via social media. Voorwoord. Contact en informatie. Nummer 1 / 1 februari 2013

Scholenbouw. Inhoud. Evenementen. Volg ons ook via social media. Voorwoord. Contact en informatie. Nummer 1 / 1 februari 2013 Scholenbouw Nummer 1 / 1 februari 2013 Inhoud Nieuwe Niedorp - Winkel 2 t Veld, Veldzicht 2 Wieringerwaard 3 Den Oever 4 Rsg Wiringherlant 5 21 januari Raadsvergadering Voorwoord In deze nieuwsbrief leest

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Kwinkelier Bilthoven. Ca m2 commerciële ruimte. Ca m2 supermarket. Ca m2 horeca. Ca. 500 gratis parkeerplaatsen

Kwinkelier Bilthoven. Ca m2 commerciële ruimte. Ca m2 supermarket. Ca m2 horeca. Ca. 500 gratis parkeerplaatsen Kwinkelier Bilthoven Ca. 17.500 m2 commerciële ruimte Ca. 4.000 m2 supermarket Ca. 2.000 m2 horeca Ca. 500 gratis parkeerplaatsen Ca. 100 woningen op winkelcentrum Koopkrachtige bevolking Afzetgebied:

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Ontwerp inrichting openbare ruimte Impressie bouwplannen Omnia CPO - ontwikkeling Planologische procedure:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. januari 2014

Nieuwsbrief. januari 2014 Woord vooraf Beste bewoner, voor u ligt de elfde nieuwsbrief met informatie over de renovatie van uw wooncomplex. In deze nieuwsbrief informeren wij u over onder andere de stand van zaken, de aannemer

Nadere informatie

Oosteinde AH Voorburg k.k.

Oosteinde AH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 192 2272 AH Voorburg 895.000 k.k. KENMERKEN Prijs 895.000 k.k. Postcode 2272 AH Ligging In woonwijk Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 1200 1680cm Garage Garage,

Nadere informatie

Sleutels voor Leiden Centrum

Sleutels voor Leiden Centrum Sleutels voor Leiden Centrum Twee luxe garages met Pathé in nieuw Hoogvliet blok 02 07 2013 PROVAST Hofweg 9e 2511 AA Den Haag T. 070 308 10 30 F. 070 361 40 44 www.provast.nl Sleutels voor Leiden centrum

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Datum: Donderdag 21 september 2017 Locatie: Gemeentehuis, vergaderkamer A 104, Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk Aanwezigen: Stevenson,

Nadere informatie

Francis Nauman Clusterleider TIOR en omgevingsmanager

Francis Nauman Clusterleider TIOR en omgevingsmanager WELKOM Francis Nauman Clusterleider TIOR en omgevingsmanager Opbouw van presentatie 1. Het Project: a. Situatie vroeger; b. toelichting (tot standkoming) van het project; c. de toekomst (artist impressions);

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Inleiding In augustus heeft u van ons de laatste nieuwsbrief ontvangen. Via de nieuwsbrief praten wij u graag bij over het laatste nieuws en de ontwikkelingen in het Bijvank -

Nadere informatie

Nieuwbouw is goed inpasbaar

Nieuwbouw is goed inpasbaar NIEUWSBRIEF nieuwbouwhoek Albert C. Kerkhofflaan Uitgave 1, oktober 2009 Nieuwbouw is goed inpasbaar Zoals bekend bestaan er plannen voor nieuwbouw aan de Albert C. Kerkhofflaan in Zeist. Tegenover de

Nadere informatie

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49 september 2011 1. Inleiding Hierbij hebben wij het genoegen u de Voortgangsrapportage WOM van november 2018 aan te bieden. In deze rapportage informeren wij alle voor de WOM belangrijke stakeholders over

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie