- Verkeersexamen voor de groepen 7 en 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- Verkeersexamen voor de groepen 7 en 8"

Transcriptie

1 I.G.J v/d Boschstraat 2 Van Heenvlietstraat AL Wilhelminadorp 4474 AT Kattendijke info@stamperiusschool.nl info@kattenschulp.nl Rechtstreeks Nieuwsbrief 9 24 februari 2014 Schooljaar In deze nieuwsbrief Verkeers examen voor de groepen 7 en 8 - Verkeersexamen voor de groepen 7 en 8 - Gastles - Rapportgesprekken - Gesprekken Schoolkeuze VO groep 8 - Afscheid juf Annemarie - Formatie Kattendijke - Vacature TSO Kattendijke - Activiteiten - VALj - TSO Kattendijke - Schoolzwemmen - GVO/HVO - Vakanties Vakanties Volgende nieuwsbrief Verkeersexamen voor groep 7 (beide locaties) en 8: Theoretisch verkeersexamen is op donderdag 10 april. Praktisch op woensdagochtend 14 mei. Daarbij zijn hulpouders nodig. Wij hebben nog 3 hulpouders nodig. U kunt de ochtend ook samen met iemand anders verdelen; b.v. de ene begint en de ander eindigt de ochtend. U kunt aanmelden bij juf Yvonne. Op dinsdagochtend 11 maart oefenen we met de groepen zes, zeven en acht m.b.v. de fietskar, met vooral fietsvaardigheidstrainingen. De kinderen moeten op de fiets naar school komen. Ook hierbij willen wij graag nog één hulpouder. De fietsroute door Goes hebben de kinderen van de groepen 7 (Kattendijke deze week) en 8 inmiddels mee naar huis gekregen. Advies: Rijd deze route enkele keren met uw kind. Gastles De week van 10 tot 14 maart is uitgeroepen tot de week van het geld. In groep 6-8 (Wilhelminadorp) krijgen de leerlingen op donderdag 13 maart een gastles over GELD.

2 Rapport Gesprekken Wilhelminadorp: In de week van 17 t/m 21 maart vinden in de rapportgesprekken voor de groepen 1 t/m 7 plaats. Vanaf dinsdag 11 maart kunt u inschrijven op de lijsten bij/in de klas van uw kind. Kattendijke: De rapportgesprekken zijn gepland in de week van 17 t/m 21 maart. U ontvangt hiervoor een uitnodiging. Gesprekken Schoolkeuze VO groep 8 Afscheid juf Annemarie Op maandag 10 of dinsdag 11 maart verwachten wij de uitslagen van de CITO eindtoets van groep 8. De kinderen krijgen de uitslag in een gesloten enveloppe mee naar huis, zodra wij de uitslag hebben. In de enveloppe zit tevens een uitnodiging voor een gesprek over de schoolkeuze van de groep 8 leerlingen. Het is de bedoeling dat dit gesprek met het kind en de ouders samen wordt gevoerd. Na vele jaren de godsdienstlessen te hebben gegeven heeft juf Annemarie besloten haar werkzaamheden als docent te beëindigen. Zij heeft inmiddels een meer leidinggevende/coördinerende taak. Wij zullen haar missen, maar hebben ook vertrouwen in haar opvolgster. Annemarie: Bedankt voor alles en succes! Tijdens de GVO lessen neemt Annemarie afscheid van de kinderen. U kunt afscheid van haar nemen op donderdag 27 februari a.s. tussen en uur. Formatie Kattendijke Wij zouden dit schooljaar ( ) werken met één fte (= juf Anneke op maandag en vrijdag + juf Kitjan op dinsdag, woensdag en donderdag), aangevuld met 4 dagen p/w onderwijsassistenten. Door de ziekte van Anneke en haar re-integratie proces hebben we tot 1 januari 2014 kunnen profiteren van twee dagen p/w een extra leerkracht in de school in de persoon van juf Anneke. Vanaf 1 januari maakt juf Anneke gebruik van de BAPO, waardoor ze op dinsdag niet meer werkt. Vanaf deze week wordt juf Anneke één woensdag per 2 weken gedetacheerd op de o.b.s. Wemeldinge. Dit houdt in dat we nog een klein overschot aan formatie hebben t.o.v. de oorspronkelijke planning en wel op de volgende woensdagen waarop juf Anneke in Kattendijke werkt: 12 maart, 26 maart, 9 april, 23 april, 21 mei, 4 juni, 18 juni en 2 juli VACATURE TSO Kattendijke Helaas heeft de TSO medewerkster van de dinsdag en de donderdag haar activiteiten moeten beëindigen vanwege gezondheidsproblemen. Wij wensen haar natuurlijk heel veel sterkte. Kent u iemand die twee keer in de week samen met de kinderen een boterhammetje wil eten? Vergoeding: 10,00 per keer Leeftijd: minimaal 18 jaar. Vereist: affiniteit met kinderen Noodzakelijk: Verklaring Omtrent Gedrag (wordt door de school betaald) Wilt u deze mevrouw of meneer vragen om contact op te nemen met meester Adri of de naam door te geven aan meester Adri, zodat hij zelf contact kan opnemen?

3 Activiteiten Hierbij een vooraankondiging van enkele activiteiten. Locatie Kattendijke en Wilhelminadorp - Vrijdag 25 april Koningsspelen. De leerlingen in de groepen 1-2 op vrijwillige basis - Woensdagmiddag 23 april schoolvoetbaltoernooi voor de meisjes van de groepen 7 en 8 op het Wesselopark in Kloetinge - Donderdag 17 april: Paasviering Kattendijke: - Woensdag 26 februari: afscheid juf Corry - Donderdag 20 maart: AH klassenlunch - Donderdag 27 maart: pannenkoekendag Wilhelminadorp: - Op donderdagmiddag 27 februari vieren we in Wilhelminadorp Carnaval. Alle leerlingen mogen verkleed naar school komen (bij voorkeur alleen s middags; we begrijpen dat dit voor de TSO kinderen lastig is) - Woensdagmiddag 16 april schoolvoetbaltoernooi voor de jongens van de groepen 7 en 8 op het Wesselopark in Kloetinge LET OP: Inmiddels is gebleken dat de Koningsspelen van vorig jaar geen eenmalige activiteit was en er dit jaar een vervolg komt op 25 april. Op woensdag 23 april komt er ook niet voorzien een voetbaltoernooi voor de meisjes. Dit wordt allemaal wel erg veel in één week, daarom is de SCHOOLVOORSTELLING in het Wilhelminahuis van donderdagavond 24 april verplaatst naar DINSDAG 3 JUNI!!! VALj In de thema s Prehistorie en Grieken & Romeinen werken leerlingen aan de tijdvakken: Het hoofdleerdoel is: De leerlingen uitleggen wat ze geleerd hebben over de Prehistorie en de Oudheid. Aan de afgeleide leerdoelen zijn leeropdrachten gekoppeld. Deze sturen aan op leeractiviteiten zoals informatie zoeken, leerproducten maken, tips geven en leervragen beantwoorden. Leerlingen zijn zelf actief met het verwerven en delen van kennis en worden aangezet tot nadenken. De leerkracht heeft hierbij een begeleidende rol. Aan dit thema is een lijst met basiswoorden toegevoegd die in het thema aan bod komen. U kunt deze lijst ook thuis met uw kind doornemen. Prehistorie Oudheid Steentijd Grieken Patriciërs Bronstijd Tempel Limes IJzertijd Olympische Spelen Nederzetting Jagers Marmer Christenen Boeren Filosoof Consul Verzamelaars Romeinen Senaat

4 Nomaden Hunebedden Speerpunten Trechterbeker Opgravingen Archeologen Leem Löss Landbouwers Agrarisch Mammoet Rotstekeningen Neanderthaler Speer Julius Ceasar Augustus Aquaduct Keizer Gladiatoren Colosseum Amfitheater Goden Stenen wegen Rome Germanen Forum Romanum Proletariërs Plebejers Helmen Legioen Brug Soldaten Goden Jupiter Apollo Wetten Arena Villa Badhuis Stadspoort Wachttoren Riolen Pompeï Schild Lans Op vrijdag 14 februari moeten alle leerlingen minimaal 1 opdracht af hebben. Op 21 februari 3, op 28 februari 5, enz. Ook moeten ze elke week iemand een TIP geven en tips die ze zelf gekregen hebben verwerken. Let op: Leerlingen kunnen thuis in VALj werken. Ze moeten dit werk dan wel op hun memorystick zetten; anders kunnen ze het niet in VALj downloaden en wij werken met windows 7; windows 8 communiceert niet met ons systeem. School zwemmen Het is wel schoolzwemmen op: Kattendijke (dinsdag) Wilhelminadorp (donderdag) 25 februari 13 maart 11 maart 20 maart 18 maart Het is geen schoolzwemmen op: Kattendijke (dinsdag) Wilhelminadorp (donderdag) 25 maart 27 februari 1 april 27 maart 8 april Vakanties Goede vrijdag + 2 e Pasen Meivakantie Hemelvaart Pinksteren Zomervakantie april 28 april t/m 9 mei 29 en 30 mei 9 juni 14 juli t/m 22 augustus Onderstaande uitsluitend voor locatie Wilhelminadorp: Vrije dagen groep 3-4: 28 februari, 25 april, 11 juli.

5 GVO/HVO Binnen onze school bieden wij godsdienstig vormingsonderwijs (GVO) aan. Tijdens de lessen GVO gaat het om de ontwikkeling van het kind en het versterken van zijn/haar identiteit. Kinderen gaan op zoek naar mogelijke antwoorden op levensvragen. Naast de bijbelverhalen maken de kinderen kennis met andere religies en wat het geloof voor mensen kan betekenen. In de lessen wordt ook ruim aandacht besteedt aan verschillen in opvattingen en hoe je hiermee om kunt gaan. De laatste jaren is er onder ouders onvoldoende belangstelling voor het vak HVO. Meer informatie over de lessen GVO en HVO kunt u vinden op de website GVO en HVO zijn vrijwillige vakken en worden niet door onze eigen groepsleerkrachten verzorgd, maar door speciaal opgeleide vakdocenten van de betreffende GVO- en HVO-organisaties. Voor GVO is dat op onze school vanaf de voorjaarsvakantie Juf Tina Kerkhof. Op onze school willen we ook volgend schooljaar het vak GVO aanbieden. Vanwege de huidige subsidieregeling moeten we dit al tijdig aanvragen. Mocht er weer voldoende belangstelling zijn voor het vak HVO, dan kunnen we proberen of we dit vak ook weer aan kunnen bieden. Ouders van leerlingen uit groep 3 t/m 7 wordt gevraagd om vóór 1 maart te reageren als de gewenste levensbeschouwelijke richting voor hun kind anders is dan dit schooljaar. U kunt dan bijgaand aanmeldformulier invullen en inleveren. Ouders van leerlingen uit groep 2 wordt gevraagd voor 1 maart hun keus op onderstaand aanmeldformulier aan te geven. Wanneer we voor die datum geen keus van u hebben ontvangen, gaan we er vanuit dat uw kind komend schooljaar ook de lessen GVO gaat volgen. Aanmeldingsformulier ouders en verzorgers GVO/HVO (Alleen inleveren, middels strookje onderaan de nieuwsbrief, indien een andere keuze dan dit schooljaar gewenst is). Hierbij geef ik mijn kind (kinderen) op voor deelname aan de lessen GVO of HVO in het schooljaar De lessen vinden wekelijks plaats, maar kunnen pas doorgaan wanneer minimaal 7 leerlingen zich hebben aangemeld. De opgave geldt voor het gehele schooljaar. Vakanties Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober Kerstvakantie 22 dec. t/m 2 jan. Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari Tweede Pasen 6 april Meivakantie 27 april t/m 8 mei Hemelvaart 14 t/m 15 mei 2 e Pinksterdag 25 mei

6 Zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Opmerkingen: - Goede Vrijdag gewoon school - Dit rooster komt overeen met het Voortgezet Onderwijs in Goes en het Provinciaal advies. - Dit rooster ligt ter instemming bij de GMR. Wij kunnen dit als individuele school niet wijzigen. - Studiedagen worden t.z.t. bekend gemaakt. Vrije vrijdagen groep 3-4 (Wilhelminadorp): 17 oktober, 19 december, 13 februari, 17 juli Volgende nieuwsbrief Maandag 24 maart Naam ouders/verzorger:. Naam kinderen: Is dit schooljaar leerling van groep: Gewenste levensbeschouwelijke richting omcirkelen 1 GVO HVO 2 GVO HVO 3 GVO HVO 4 GVO HVO

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Activiteitenplan

Activiteitenplan Activiteitenplan 2014-2015 versie 16-09-2014 I.G.J. v/d Boschstraat 2 4475 AL WILHELMINADORP 0113-214521 EMAIL: info@stamperiusschool.nl Schooltijden locatie Wilhelminadorp Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Beste ouder(s)/ verzorger(s) van leerlingen in de groepen 3 t/m 6 voor het komend schooljaar,

Beste ouder(s)/ verzorger(s) van leerlingen in de groepen 3 t/m 6 voor het komend schooljaar, de kunst van het leren Nieuwveen, 19 maart 2015 Aan : Ouder(s)/verzorger(s) met kinderen in de groepen 3 t/m 6 voor het komend schooljaar Betreft : Informatie en aanmeldingsformulier, schooljaar 2015-2016;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Activiteitenplan

Activiteitenplan Activiteitenplan 2014-2015 versie 16-12-2014 I.G.J. v/d Boschstraat 2 4475 AL WILHELMINADORP 0113-214521 EMAIL: info@stamperiusschool.nl Schooltijden locatie Wilhelminadorp Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015

Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015 Molenweg 1 9301 JD Roden 050-5017434 www.demarke-roden.nl Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015 Voorwoord Voor u ligt de ouderkalender van Openbare Basisschool De Marke voor het schooljaar

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 19 maart 2015

Nieuwsbrief 15 19 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 15 19 maart 2015 Agenda. 23 maart Groep 7/8 workshop in Pieterburen

Nadere informatie

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni Kalender schooljaar 2013-2014 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten die nu bekend zijn voor het schooljaar 2013-2014. De kalender is te vinden op

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

kalender schooljaar 2014-2015

kalender schooljaar 2014-2015 kalender schooljaar 04-05 augustus 04 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 e schooldag 8 9 0 hoofdluiscontrole 3 juf Trijny de Jonge jarig omgekeerde 0- minutengesprekken 5 6 7 nieuwsbrief 8 9 30 3 september 04 3

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 22 juni 2018

Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Agenda 2 juli Studiemiddag (leerlingen vrij) 3 juli Schoolreis groep 3 t/m 6 (groep 1, 2, 7 en 8 vrij) 4 en 5 juli Portfolio gesprekken 10 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Aanbod lesstof: basisstof, waar nodig herhalingsstof en extra uitdaging. Nav. de cito rekenresultaten wordt een verdeling in aanbod gemaakt.

Aanbod lesstof: basisstof, waar nodig herhalingsstof en extra uitdaging. Nav. de cito rekenresultaten wordt een verdeling in aanbod gemaakt. Informatie groep 5 Algemene informatie Beste ouder(s)/ verzorger(s) van groep 5, Langs deze weg willen we u en uw kind alvast van harte welkom heten in groep 5. Het is altijd weer spannend om aan een nieuw

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8 De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 14 maart 2019 nummer # 8 Belangrijke data (zie voor de meeste items verderop in deze nieuwsbrief) 14 maart Studiemiddag groepen 1 t/m 3 15 maart Landelijke

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Jaarkalender ouders

Jaarkalender ouders Jaarkalender ouders 2018-2019 De week laat zich lezen van links naar rechts. In de eerste kolom staat het weeknummer vermeld. Bezoeken aan de kinderboerderij, de Stoep en dergelijke zullen vroegtijdig

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig September 2014 ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig 2 3 4 15 1 Opening schooljaar 2 Kamp groep 8 3 Hoofdluis controle 4 5 6 7 Kamp groep 8 Kamp groep 8 6 7

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 3 12 START SCHOOLJAAR 2013/2014 13 14 15 16 Schoolreis 5-8 17 17 19 20 21 Informatieavond groep 3 22 23 ADV groep1-2 24 25 26 Informatieavond groep 8 27 28 Informatieavond groep 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Afgelopen maand zijn er vooral intern veel besprekingen geweest. Het CITO-overleg met alle leerjaren, waarin we gekeken hebben naar de opbrengsten en welke accenten er gelegd moeten worden

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren.

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2017-2018 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019

Nieuwsbrief Maart 2019 Nieuwsbrief Maart 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Vrijdag 8 maart, rapporten mee Week 11, rapportgesprekken Dinsdagochtend 12 maart, ouderbijeenkomst, 8.30u.-9.30u. locatie

Nadere informatie

Jaarplanner schooljaar

Jaarplanner schooljaar Jaarplanner schooljaar 2016-2017 Mnd Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zo 2016 Zomervakantie 2015 Aug 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Eerste schooldag 10.30u jaaropening 23 24 25 26 27 28

Nadere informatie

Kalender Ouderkalender

Kalender Ouderkalender Kalender 2016-2017 Ouderkalender 2016 2017 1 In deze kalender kunt u lezen wanneer er speciale activiteiten, studiedagen en vakanties zijn. Op onze website staat onze schoolgids voor het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2017 Week 31 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Week 32 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Juf Liesbeth jarig Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2016-2017 Vossenerlaan 7-924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl September 2016 Maandag september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon:

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon: SCHOOLKALENDER DE POORTE AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 19.30 uur MRvergadering informatieavond Inloopochtend

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015

20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015 20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Activiteiten woensdag 11 maart Rapportavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles september 2018 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Belangrijke data Dinsdag 12 juni: Tafeldiplomadag Dinsdag 12 juni: 20.00-21.30 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg (wordt mogelijk verplaatst naar een latere datum) Vrijdag

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie