Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016"

Transcriptie

1 Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk Tel. O Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016 Agenda Week 39 (26/9-30/9): LLO-gesprekken groep 5 t/m 8 04/10: Peuterochtend 05/10: Start Kinderboekenweek 06/10: Informatieavond ouders Kanjertraining ( uur) 07/10: Kanjertraining overblijfmedewerkers 10/10: MR-vergadering 13/10: Boekenbal 14/10: Open podium groep 7/8 14/11: MR-vergadering 17/10-21/10: Herfstvakantie 01/11: Peuterochtend 21/11: Informatieavond groep 8 02/12: Studiedag Kanjertraining leerkrachten alle leerlingen zijn vrij! Verjaardagen Wij feliciteren Zoë van harte met haar verjaardag. Maak er een leuke dag van, Zoë!! 03/10: Zoë uit groep 4 Kanjertraining en informatieavonden Woensdag vond de tweede studiedag en Kanjertraining van het team plaats. Na vorige week een stuk theorie voorgeschoteld te hebben gekregen, gingen we woensdag aan de slag met de praktijk. Afspraken die centraal staan, zijn: * We vertrouwen elkaar * We helpen elkaar * Niemand speelt de baas * Niemand lacht uit * Niemand blijft zielig Aan het eind van de dag waren de leerkrachten nog enthousiaster dan vorige week en popelen om de training in de groepen te beginnen. Op de foto ziet u een van de vertrouwensoefeningen die tijdens de training uitgevoerd werd.

2 Donderdag 6 oktober is er een ouderinformatieavond over de Kanjertraining en wel van tot uur. We vinden het van groot belang dat er zoveel mogelijk ouders komen en hopen dan ook van harte u te mogen verwelkomen! Zet u deze datum in uw agenda? Nieuws uit groep 1/2 We zijn inmiddels een aantal weken lekker aan het werk en aan het genieten met elkaar. De kinderen beginnen te wennen aan de structuur in de groep en ook Juf Sharon begint haar draai te vinden. Er zijn al mooie knutselwerkjes gemaakt en ook de eerste schrijf/stempelwerkjes hangen al weer aan de muur. Wat een Kanjers toch in onze groep! Over Kanjers gesproken we zijn begonnen met de Kanjermethode. De kanjerregels zijn geïntroduceerd. (We vertrouwen elkaar, We helpen elkaar, Niemand speelt de baas, Niemand lacht uit en Niemand blijft zielig.) De kinderen hebben met open mond naar het eerste kanjerverhaal geluisterd, waarin Max het dorpje van de tijgertjes, pestvogels, aapjes en konijntjes ontdekt. Ook hebben we een aantal Kanjeroefeningen gedaan. Namelijk het stevig staan als een Kanjer en als een plank achterover laten vallen terwijl de Juf je opvangt. Tijdens verschillende situaties zal de Kanjer naar voren komen. Bij incidenten, maar ook tijdens complimenten. Het is belangrijk om een kind niet de naam pestvogel/aapje/konijntje te geven, maar te spreken over het gedrag van een pestvogel/aapje/konijntje. Het is namelijk erg vervelend om te horen Jij bent een pestvogel. Je kunt beter bespreken Ik zie nu gedrag dat een pestvogel ook laat zien en dan verder de situatie bespreken. We willen met elkaar allemaal Kanjers zijn. Daarom hebben we met elkaar een Kanjermuur in de klas gemaakt. Alle kinderen hebben een mooie kleurplaat gekleurd die op deze muur hangt. Maandag 26 september introduceren we weer een nieuwe letter. Namelijk de letter b. De kinderen mogen dan weer spulletjes van thuis meenemen voor op de lettertafel. Het spreekbeeld-gebaar dat erbij hoort is hand op de buik. Maandag 10 oktober introduceren we de letter t. Ook dan mogen de kinderen bijpassende spulletjes meenemen. Het spreekbeeld-gebaar dat daarbij hoort is t t t t van takken die tikken. Dan nog een oproepje Welke 2 ouders kunnen ons op woensdag 12 oktober (onder schooltijd) komen helpen met het inbinden van de werkjes van de kinderen??? Geef u op bij de juffen!!! Nieuws uit groep 3/4 Wat is er heerlijk gewerkt de afgelopen weken. In groep 3 hebben we de eerste leeskern deze week afgerond. Dit gaat door middel van het afnemen van een toets waarbij kinderen rondjes moeten zetten om bepaalde letters, rondjes moeten zetten om plaatjes van woorden die de juf in stukjes zegt (bv. zet een rondje om: v aa s) en de kinderen moeten woorden lezen en een kruisje zetten bij het woord wat bij het

3 plaatje past. Daarnaast lezen de kinderen (individueel) ook nog 1 minuut lang woordjes voor aan de juf. Om ook thuis goed te kunnen oefenen hebben de kinderen dinsdag een oefenboekje mee naar huis gekregen. Zo kunt u als ouder zien wat uw kind nu zou moeten kunnen lezen en u kunt hiermee met de kinderen thuis oefenen. Bij de letterkaart moeten de kinderen de letters voorlezen. Probeer elke keer een andere volgorde te lezen met uw kind, anders kent het de letters op een gegeven moment uit het hoofd en leest het niet meer echt. Bij de woordenkaart kan uw kind de woorden voorlezen. Probeer dit ook af te wisselen door de ene keer van boven naar beneden en de andere keer de woordjes van links naar rechts te lezen. Het lezen van de woorden mag direct, maar uw kind mag ook de woorden nog hakken en plakken. Zowel in groep 3 en 4 ronden we komende week het eerste rekenblok af. De kinderen van groep 4 hebben hierin onder andere kennis gemaakt met het keerteken: x. We zijn nog niet begonnen met het oefenen van de tafels, maar dit zal hier snel op volgen. U hoort hier meer over in de nieuwsbrieven. Op 5 oktober start de kinderboekenweek met als thema: Voor altijd jong! Dat zal het tweede thema zijn waar we aan gaan werken. We willen op maandag- en donderdagmiddag knutselactiviteiten organiseren binnen dit thema, maar daar hebben we wel uw hulp bij nodig. Dus mocht u zin hebben om op (één van) deze middagen te komen helpen (van ongeveer tot 15.15) kunt u zich opgeven bij de juf! Nieuws uit groep 5/6 Snappet We hebben nu al een paar weken gewerkt met Snappet en buiten een aantal kleine problemen gaat het de goede kant op. Het is een heel nieuw systeem: Snappet 3.0 en het kan precies zeggen waar uw kind staat in zijn ontwikkeling en later zal het ook kunnen gaan aangeven waar uw kind naartoe kan. We hebben Snappet voor Rekenen, Spelling en Begrijpend Lezen, maar nog even voor de duidelijkheid: het is bedoeld voor de verwerking van de stof. De instructie van de leerkracht blijft altijd nog het belangrijkste. Kanjertraining Binnenkort gaan we beginnen met de Kanjertraining. Ik heb er erg veel zin in om met de kinderen hiermee te gaan werken en ik hoop dat het de resultaten zal geven die ik al gezien heb.

4 De poster hangt al in de klas maar dat is de meeste kinderen natuurlijk nog niet opgevallen. Dat is ook logisch want ze hebben nog geen idee waar het voor staat. Groepjes We zijn het schooljaar begonnen met groepjes, maar toch heb ik toch besloten om de klas weer in rijtjes te zetten want dat was nodig. Het is belangrijk dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en dat oefenen we. Als alle regels weer opgefrist zijn, zullen we kijken of we weer met elkaar in groepjes kunnen gaan zitten. Mocht uw kind vertellen dat ze weer anders in de klas zitten dan weet u waarom. Wellicht is het dan interessant om aan de uw kind te vragen waarom zij denken dat dit gebeurd is. Nieuws uit groep 7/8 Schoolkamp Vorige week ging groep 7/8 op schoolkamp Wat wás het gezellig! We gingen, net als voorgaande jaren, naar de Suikerberg in Loon op Zand. We troffen het met het weer. Het was zelfs zo warm, dat we een middag zijn gaan zwemmen bij de IJzeren Man in Vught. Er hing een goed sfeertje gedurende het kamp. Iets moois waar we de rest van het jaar op kunnen bouwen! LLO-gesprekken Volgende week starten we voor het eerst met de LLO-gesprekken. Best wel even spannend, ook voor ons, want het is iets anders dan we gewend waren. Tijdens deze gesprekken zullen wij, samen met de leerlingen en ouders gaan kijken naar komend schooljaar. Wat wil je leren? Waar wil je beter in worden? Zijn er zaken die van belang zijn voor ons om te weten? Als voorbereiding hierop hebben de kinderen thuis een vragenlijst ingevuld. We hebben ze nog niet van iedereen teruggekregen (en we lezen ze graag even door van tevoren!). Informatieavond groep 8 Het duurt nog even, maar op maandag 21 november zal er hier op school een informatieavond plaatsvinden voor de ouders van de leerlingen van groep 8. De verschillende scholen uit de regio zullen een presentatie verzorgen. Deze avond organiseren we samen met de Morgenster. Vorige week is er alvast een brief mee naar huis gegaan, waarmee u zich voor de avond kunt inschrijven. We willen namelijk graag van tevoren weten voor welke scholen er (veel) interesse is. We zien het formulier graag uiterlijk 29 september terug op school! Kanjertraining Afgelopen woensdag hebben we met het team bijeenkomst nr. 2 van de Kanjertraining gevolgd. We hebben uitleg gekregen over verschillende werkvormen, hoe je om kunt gaan met vervelend gedrag, de kanjerregels besproken en hoe kunnen we gaan starten met de Kanjertraining in onze klas! Dat weten we nu. Het is nog even wachten op de materialen die we erbij nodig hebben, maar dan kunnen we eindelijk van start! We hebben er zin in!

5 Toets Deze week hebben de kinderen van groep 7/8 hun eerste toets voor dit schooljaar op gekregen. Het gaat om de toets van maandtaak van september. De kinderen hebben huiswerkbladen mee naar huis gekregen om thuis te kunnen oefenen. We hopen dat iedereen goed leert en een mooi cijfer gaat halen! Nieuws uit de MR Allereerst goed nieuws! Ons adres is weer toegankelijk. Dus heeft u vragen of suggesties? Aarzel niet een stuur ons een bericht. Op maandag 29 augustus kwam de MR bij elkaar. Er was een bijzonder welkom voor Jenine, die Ron vervangt vanuit de personeelsgeleding. De volgende onderwerpen passeerden de revue tijdens de eerste vergadering in het nieuwe schooljaar: - De schoolgids 2016/2017 is door iedereen akkoord bevonden. - Via voorzitter Christa heeft Nadia de MR geïnformeerd over de laatste stand van zaken rondom de Brede school. De eerste paal wordt op 15 september geslagen en er worden steeds meer gezamenlijk afspraken gemaakt met de andere gebruikers van het nieuwe gebouw. Nadia heeft ook aangegeven dat de vergaderingen met alle partijen vaker gaan plaatsvinden en dat om die reden bovenschoolse directeur Roel Hoogendoorn hierin ook een rol zal vervullen. Vooralsnog lijkt het erop dat de geplande oplevering in juni 2017 gehaald kan worden, maar dit vindt de MR nog te onzeker om nu verder in te kunnen gaan op een mogelijke verhuisdatum en de noodzaak om uren te sparen voor een verhuizing. - Aan het einde van het afgelopen schooljaar heeft de MR een aantal berichten van ouders ontvangen. We besluiten dat we nagaan in hoeverre de inhoud van deze meldingen nog actueel is en actie behoeft. - We hebben onze bijdrage op de ouderavond voorbereid en hebben stilgestaan bij een aantal praktische zaken als de nieuwe website en de invulling van de secretarisrol binnen de MR. Sinds vorige week hangen de volledige notulen weer bij de in/uitgang van school. Rectificatie Ouderbijdrage U heeft van ons een aantal weken geleden de schoolgids via de mail ontvangen. Helaas stond de ouderbijdrage voor het schooljaar niet goed vermeld. De tekst moet als volgt zijn: Ouderbijdrage De activiteiten van de OV kosten meestal geld en dat wordt vrijwillig door de ouders betaald. De vrijwillige ouderbijdrage bedraagt dit jaar 25,00 per kind. Bankrekeningnummer NL17 RBRB t.n.v. oudervereniging Burgemeester Verschoorschool.

6 Aanwezigheid directeur/juf Nadia (onder voorbehoud) _ Maandag, 26 sept. BVS Gehele dag u. IBLA u. - Teamvergadering Dinsdag, 27 september WH Gehele dag u. Overleg ouders Woensdag, 28 sept. BVS Gehele dag Donderdag, 29 sept. WH Ochtend BVS Middag u. - Rondleiding nieuwe ouders WH Avond u. Informatieavond Bovenbouw Vrijdag, 30 september BVS Gehele dag Maandag, 3 oktober WH Gehele dag BVS Avond u. Overleg 4-mei-comité Dinsdag, 4 oktober WH Gehele dag u. - Teamvergadering Woensdag, 5 oktober BVS Gehele dag u. Bovenschoolse Studiedag Donderdag, 6 oktober BVS Gehele dag u. Kennismaking wethouder De Gelder u. Ouderavond Kanjertraining Vrijdag, 7 oktober BVS Gehele dag u. Kanjertraining TSOmedewerkers Maandag, 10 oktober BVS Gehele dag u. Directieoverleg Werkendam u. - Teamvergadering Avond u. MR-vergadering Dinsdag, 11 oktober BVS Gehele dag u. Training Flitsbezoek Woensdag, 12 oktober WH Gehele dag u. Kennismaking wethouder De Gelder u. Overleg bestuur OR Donderdag, 13 oktober BVS Gehele dag u. Overleg begroting Avond Vrijdag, 14 oktober WH Gehele dag Boekenbal 17/10 28/10 Twee weken herfstvakantie ivm compensatie zomervakantieweken. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten? Stuurt u dan even een mail naar info@obsverschoor.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

Op 9 oktober is Isabella de Paauw 4 jaar geworden! Welkom op onze school, Isabella!

Op 9 oktober is Isabella de Paauw 4 jaar geworden! Welkom op onze school, Isabella! Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 14 oktober 2016 Agenda 14/11: MR-vergadering 17/10-21/10: Herfstvakantie

Nadere informatie

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk.   E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016 Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016 Geachte ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk. e-mail: info@obsverschoor.nl Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari 2016. Agenda

Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk. e-mail: info@obsverschoor.nl Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari 2016. Agenda Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari 2016 Agenda 22/02-26/02: Krokusvakantie 02/03: Informatieavond

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. Nieuwsbrief obs Verschoorschool 2 september 2016

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk.   Nieuwsbrief obs Verschoorschool 2 september 2016 Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 2 september 2016 Agenda Week 36 (05/09-09/09): Verspreid over

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Herfst. Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Herfst. Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 2 november 2018 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Herfst Vanwege de wind, de bijzondere kleuren in de natuur, de regenbuien en de warme truien,

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Welkom bij de laatste Kanjerkrant van dit schooljaar! Dit keer leest u onder andere over: - lessen met ouders. - de dieren uit de Kanjertraining

Welkom bij de laatste Kanjerkrant van dit schooljaar! Dit keer leest u onder andere over: - lessen met ouders. - de dieren uit de Kanjertraining Welkom bij de laatste Kanjerkrant van dit schooljaar! Dit keer leest u onder andere over: - lessen met ouders - de dieren uit de Kanjertraining - wat er dit jaar is geleerd In onze klas oefenen we veel

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 25, nummer 16 11 januari 2013 In deze editie: Start van 2013 Voorstelling kleuters Estafette Nieuwe ouders Agenda/kalender Arts/tandarts Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs Verschoorschool 20 maart 2017

Nieuwsbrief obs Verschoorschool 20 maart 2017 Jan van Arkelstraat 39 4254 CW Sleeuwijk Tel. 0183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 20 maart 2017 Agenda 20 t/m 24 maart Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda Verjaardagen Onderwijstijd Op tijd de dag beginnen!!

Agenda Verjaardagen Onderwijstijd Op tijd de dag beginnen!! De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273 EN Hank 0162-402947 wilghoek@xs4all.nl www.obsdewilgenhoek.com Dinsdag 24 november 2015 Agenda 24/11 26/11: LLO-gesprekken 03/12: Eerste rapport mee

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 28, nummer 5 9 oktober 2015 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Raar, maar waar! Flessenactie Arcadedag Kanjernieuws Korfbaltoernooi Creatieve

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2010

Nieuwsbrief Juli 2010 Nieuwsbrief Juli 2010 Activiteitenkalender juli 2010 Datum: Activiteit: 12 juli t/m 22 augustus 2010 zomervakantie 15 september 2010 Groep 3 t/m 5 naar de Riethoekl 20 t/m 24 september De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Maak er een supergezellige dag van!

Maak er een supergezellige dag van! Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. 0183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 11 november 2016 Agenda 15 november: MR-vergadering 21 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Agenda: 5 november: gastles kinderyoga voor alle groepen 9-10 november: juf Wilma afwezig (cursus) 11 november: nationaal schoolontbijt (i.p.v. 10 november) 13 november: 19.30

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Week 37: 10 t/m 12 sept schoolkamp gr 8 Week 38: geen bijzonderheden Week 39: vrijdag 26 sept. Smikkelfeest Week 40: geen bijzonderheden Week 41: finales MEJN

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie