Acer-projectors met 3D-technologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Acer-projectors met 3D-technologie"

Transcriptie

1 Acer-projectors met 3D-technologie Gebruiksaanwijzing

2 2012 Alle rettigheder forbeholdes. Gebruiksaanwijzing Acer-projectorserie Originele uitgave: 8/2012 Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop:

3 3 De Acer-projector die u hebt gekocht, bevat geïntegreerde DLP- en NVIDIA 3D- (optioneel) technologie. Indien u uw projector aangesloten hebt op een computer, dient u de onderdelen "De NVIDIA 3D Vision-technologie gebruiken" op pagina 3 of "De DLP 3D / NVIDIA 3DTV Play-technologie gebruiken" op pagina 7te lezen. Indien u uw projector aangesloten hebt op een DVD- of Blu-ray-speler, dient u "3D DVD- of Blu-ray-inhoud bekijken" op pagina 11te lezen. Belangrijk: Als u de 3D-technologie inschakelt, verschijnt een herinnering dat 3D is ingeschakeld. Als u geen 3D-materiaal wilt bekijken, moet u dit uitschakelen, anders wordt het beeld mogelijk niet op volle helderheid weergegeven. 3D-brillen gebruiken NVIDIA 3D Vision en DLP 3D-brillen hebben een voeding. Om het batterijleven te verlengen, schakelen ze na een paar minuten inactiviteit uit. Voordat u 3D-materiaal kunt bekijken, moet u controleren of de brillen zijn ingeschakeld. in veel gevallen bevat een van de pootjes een schakelaar die u kunt indrukken en een LED die aangeeft of de bril is ingeschakeld. Opmerking: Zie de documentatie bij de bril voor aanwijzingen over het inschakelen en het laden van de batterij. De NVIDIA 3D Vision-technologie gebruiken Alleen beschikbaar met NVIDIA 3D Vision-gecertificeerde projectoren bij het gebruik van een NVIDIA 3D-bril. Voordat u van de voordelen van de NVIDIA 3D Vision-technologie kunt genieten, moet u het volgende doen. 1 Controleer of uw grafische kaart wordt ondersteund. Bezoek object/3d_vision_requirements.html om te zien of uw grafische kaart in de lijst staat. Als u het niet zeker weet, staat bovenaan de pagina een automatisch tool dat u kan helpen.

4 4 Belangrijk: Alleen grafische kaarten van NVIDIA worden ondersteund. 2 download en installeer de 3D-stuurprogramma's en 3D-speler van 3 U moet ook een geschikte 3D-speler downloaden zoals bijvoorbeeld degene op Opmerking: Mogelijk moet u extra software kopen. 4 Zorg er voor dat u beschikt over de NVIDIA 3D-bril en IR-zender. Een 3D-omgeving instellen Nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, moet u de omgeving instellen. 1 Plaats de infraroodzender zodat deze een maximale dekking heeft. De zender bestuurt de 3D-brillen die u nodig hebt om 3D-materiaal te bekijken. Steek het USB-snoer in een vrije USB-poort van uw computer. 2 Rechtsklik op het bureaublad en selecteer NVIDIA Control Panel. De setupwizard verschijnt als u de 3D-omgeving nog niet hebt ingesteld. 3 Volg de aanwijzingen op het scherm om de 3D-omgeving in te stellen.

5 5 4 Markeer de optie Enable Stereoscopic 3D en selecteer het juiste weergavetype. 5 In de lijst Selecteer een taak... selecteert u Resolutie wijzigen. Zorg ervoor dat de vernieuwingssnelheid van het beeldscherm ingesteld is op 100/120 Hz (in het juiste uitklapmenu). Indien u Blu-ray 3D-inhoud bekijkt met een HDMI 1.4a- of nieuwere verbinding, wordt dit automatisch ingesteld. 6 Druk op de menuknop op de afstandsbediening van de projector om het OSD te openen. Selecteer het onderdeel 3D (de zesde menu-optie) aan de linkerkant van het venster.

6 6 7 Stel 3D in op Nvidia 3D Vision. 8 Of druk op de Empowering-toets op de afstandsbediening van de projector om Acer e3d Management te openen. Selecteer Nvidia 3D Vision in de 3D-opties. De stereoscopische speler gebruiken U hebt een stereoscopische speler nodig om 3D-materiaal te kunnen bekijken. De onderstaande instructies maken duidelijk hoe u 3D-materiaal bekijkt met de stereoscopische speler die op beschikbaar is. Andere spelers gebruiken mogelijk andere procedures.

7 7 1 Open de stereoscopische speler en stel de kijkmethode in door naar View > Viewing Method > NVIDIA 3D Vision te gaan. 2 Open het 3D-materiaal in de speler. Opmerking: U moet het materiaal op het volledige scherm bekijken om het 3D-effect te zien. De DLP 3D / NVIDIA 3DTV Playtechnologie gebruiken Hiervoor is een DLP 3D-bril nodig. Voordat u van de voordelen van de DLP 3D-technologie kunt genieten, moet u het volgende doen: 1 Controleer of uw grafische kaart 3D-weergave ondersteunt. Opmerking: Zie de documentatie van de grafische kaart. 2 Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart. Opmerking: Zie de website van de fabrikant van uw grafische kaart voor de nieuwste stuurprogramma's. 3 U moet ook een geschikte 3D-speler downloaden zoals bijvoorbeeld degene op Zie de NVIDIA 3DTV Play-website om software te downloaden en een NVIDIA 3DTV Play ready-projector met DLP-brillen te gebruiken: 3dtv.

8 8 Opmerking: Mogelijk moet u extra software kopen. 4 Controleer of u de juiste DLP-compatibele 3D-bril hebt. Een 3D-omgeving instellen Nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, moet u de omgeving instellen. 1 Stel de vernieuwingsfrequentie op de grafische kaart in op 100/120 Hz voor opvolgend frame/opvolgend veld 3D-formaten. Stel anders de vernieuwingsfrequentie in de de 3D-inhoud nodig heeft. Indien u Blu-ray 3D-inhoud bekijkt met een HDMI 1.4a- of nieuwere verbinding, wordt dit automatisch ingesteld. 2 Druk op de menuknop op de afstandsbediening van de projector om het OSD te openen. Selecteer het onderdeel 3D (de zesde menu-optie) aan de linkerkant van het venster. 3 Stel 3D in op Aan. 4 Of druk op de Empowering-toets op de afstandsbediening van de projector om Acer e3d Management te openen. Selecteer Aan in de 3D-opties.

9 9 5 "3D-formaat" verschijnt bij onvoldoende info, maak een passende keuze voor de juiste 3D-weergave. Opmerking: 1. "3D-formaat" is alleen beschikbaar voor HDMI 1.4 of tweedegeneratie 3D-projectoren. 2. "Framepakket" is alleen beschikbaar voor HDMI 1.4 of later. 6 Als u merkt dat 3D-inhoud niet goed wordt weergegeven, kunt u proberen 3D sync omkeren te selecteren via het OSD van de projector of via Acer e3d Management voor opvolgend frame/opvolgend veld 3D-formaat. Of probeer om het 3D-formaat overeen te laten komen met het 3D-signaal. Belangrijk: Als u een grafische kaart van NVIDIA gebruikt en de NVIDIA 3D Vision/ 3DTV Play stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, moet u mogelijk de optie Stereoscopic uitschakelen om de DLP 3D

10 10 technologie te kunnen gebruiken als u non-nvidia 3D-spelers gebruikt. De stereoscopische speler gebruiken U hebt een stereoscopische speler nodig om 3D-materiaal te kunnen bekijken. De onderstaande instructies maken duidelijk hoe u 3D-materiaal bekijkt met de stereoscopische speler die op beschikbaar is. Andere spelers kunnen andere procedures gebruiken, zie daarom voor het downloaden en gebruiken van de NVIDIA 3DTV Play-software (inclusief een gratis foto-viewer) met DLP-brillen de NVIDIA 3DTV-website: 1 Open de stereoscopische speler en stel de kijkmethode in door naar View > Viewing Method > Software pageflipping te gaan. 2 Open het 3D-materiaal in de speler. Opmerking: U moet het materiaal op het volledige scherm bekijken om het 3D-effect te zien.

11 11 3D DVD- of Blu-ray-inhoud bekijken Als u een DVD- of Blu-ray-speler hebt die de weergave van 3D ondersteunt, kunt u 3D DVD-materiaal bekijken met uw Acer 3D-projector. Sluit de DVD- of Blu-rayspeler met een van de beschikbare invoerindelingen op de projector aan. Opmerking: Indien uw DVD- of Blu-ray-speler 3D over HDMI 1.4a ondersteunt, controleert u of 3D-opties aan staan en of de video 24p gebruikt voordat u uw projector aanzet. Oudere verbindingen dienen te controleren dat de resolutie ingesteld is op 480i of 576i. 1 Druk op de menuknop op de afstandsbediening van de projector om het OSD te openen. Selecteer het onderdeel 3D (de zesde menu-optie) aan de linkerkant van het venster. 2 Stel 3D in op Aan. 3 Of druk op de Empowering-toets op de afstandsbediening van de projector om Acer e3d Management te openen. Selecteer Aan in de 3D-opties.

12 12 4 "3D-formaat" verschijnt bij onvoldoende info, maak een passende keuze voor de juiste 3D-weergave. Opmerking: 1. "3D-formaat" is alleen beschikbaar voor HDMI 1.4 of tweedegeneratie 3D-projectoren. 2. "Framepakket" is alleen beschikbaar voor HDMI 1.4 of later. 5 Als u merkt dat 3D-inhoud niet goed wordt weergegeven, kunt u proberen 3D sync omkeren te selecteren via het OSD van de projector of via Acer e3d Management.

13 13 6 Als dit het beeld niet verbetert, verandert u het 3D-formaat zodat dit overeenkomt met het signaal dat door de speler wordt afgegeven. Opmerking: "3D-formaat" is alleen beschikbaar voor HDMI 1.4 of tweede-generatie 3D-projectoren.

Minimale eisen voor de computer om 3D-materiaal op een projector van BenQ te kunnen afspelen:

Minimale eisen voor de computer om 3D-materiaal op een projector van BenQ te kunnen afspelen: 3D-materiaal op een projector van BenQ bekijken: Uw projector van BenQ ondersteunt het afspelen van drie-dimensionaal (3D) materiaal dat is overgebracht via D-Sub, Component, HDMI, Video, en S-Video. U

Nadere informatie

Technische Referentie - V&A TSD-QA89 (2011/11)

Technische Referentie - V&A TSD-QA89 (2011/11) Technische Referentie - V&A TSD-QA89 (2011/11) 1. V: Hoe kan ik de 3D functie op de Asrock Vision 3D en ION3D systemen aanzetten? A: Verschillende monitor/tv/media/afspeel software zullen verschillende

Nadere informatie

Instellen van de schermresolutie

Instellen van de schermresolutie Instellen van de schermresolutie Vanwege de aard van de LCD-technologie, is de beeldresolutie altijd dezelfde. Voor de beste beeldprestaties stelt u de resolutie in op de maximale resolutie die overeenkomt

Nadere informatie

4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz

4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz 4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz Korte installatiehandleiding DS-43306 Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren Inleiding Deze 4x4 4K UHD Matrix biedt een hoog niveau

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 Handleiding DS-55303 De Digitus HDMI-uitbreidingsset en splitter, 1x4 biedt een uitbreidings- en splitteroplossing tot maximaal 40 m voor de allerhoogste eisen. Het

Nadere informatie

2 poorts HDMI Switch - Ultra HD 4K 60Hz

2 poorts HDMI Switch - Ultra HD 4K 60Hz 2 poorts HDMI Switch - Ultra HD 4K 60Hz Product ID: VS221HD20 Met deze 2-poorts HDMI videoswitch kunt u een HDMI 2.0 scherm of projector delen met vier HDMI 2.0 videobronnen. De switch heeft twee onafhankelijke

Nadere informatie

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B 10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 10 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden.

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden. GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows XP, Vista, 7 & 8 Voor deelname aan de GfK Internet Monitor is het volgende nodig: - Computer: Desktop (PC) of laptop - Besturingssysteem: Windows

Nadere informatie

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst Gebruikshandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 2 Veiligheidsvoorschriften... 2 Eigenschappen... 3 Leveringsomvang... 4 Bedieningen en aansluitingen... 5 Afstandsbediening...

Nadere informatie

Handleiding apparatuur podiumzaal

Handleiding apparatuur podiumzaal DIENST STUDENTENACTIVITEITEN Handleiding apparatuur podiumzaal In de trechterzaal is de volgende apparatuur aanwezig: Projector Geluidsinstallatie (versterker + mengpaneel) DVD-speler Video-speler Loopmicro

Nadere informatie

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen.

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. Softwaregeschiedenis OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. In de nieuwste software worden de onderstaande problemen opgelost: Q5551_0.14.104.0

Nadere informatie

Softwarehandleiding voor OSID

Softwarehandleiding voor OSID Softwarehandleiding voor OSID Aerocheck BV It Molelân 4 9001 XS Grou Tel: 0566-623920 Fax: 0566-621558 Email: info@aerocheck.eu www.aerocheck.eu Installeren van de software De software van OSID wordt op

Nadere informatie

In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening (optioneel) HDMI kabel Voedingsadapter

In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening (optioneel) HDMI kabel Voedingsadapter Welkom! U heeft een goede keuze gemaakt met uw nieuwe AFK-Box, Wij wensen u alvast veel kijk plezier. In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit, instellingen veranderd en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi

Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi Algemene tips: - Gebruik geen whiteboard stiften op het middenbord, maar alleen de bijgeleverde digitale pennen. - Bedien de beamer alleen via

Nadere informatie

iq AirPort met ipad/ipod ios4-6 Gebruiksaanwijzing

iq AirPort met ipad/ipod ios4-6 Gebruiksaanwijzing iq AirPort met ipad/ipod ios4-6 Gebruiksaanwijzing iq + AirPort Express + ipad De eenvoudige bediening van dit systeem maakt het perfect voor klanten die voor het eerst een zelfspelend systeem gebruiken.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1610 RC. Hiermee kunt u op eenvoudige

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

4K HDMI HDBaseT Extenderset, 100m

4K HDMI HDBaseT Extenderset, 100m 4K HDMI HDBaseT Extenderset, 100m Handleiding DS-55504 Gelieve de volgende veiligheidsinstructies aandachtig door te lezen voordat u het product installeert en gebruikt: 1. Let op alle waarschuwingen en

Nadere informatie

Apparaten met Device Manager

Apparaten met Device Manager Firmware-update voor GoGear SA4VBE Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Serial number starting with MTxx1339

Nadere informatie

Raccordez un cable HDMI. Les cables de raccordements video ne sont pas

Raccordez un cable HDMI. Les cables de raccordements video ne sont pas Raccordez un cable HDMI Les cables de raccordements video ne sont pas DVD-22675HDMI- (el cable no está incluido) DVD-22675HDMI (cabo não fornecido) INSTRUCTIES VOOR EERSTE GEBRUIK DVD-22675HDMI DVD-SPELER

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

4K HDMI HDBaseT Extenderset, 70m

4K HDMI HDBaseT Extenderset, 70m 4K HDMI HDBaseT Extenderset, 70m Handleiding DS-55503 Gelieve de volgende veiligheidsinstructies aandachtig door te lezen voordat u het product installeert en gebruikt: 1. Let op alle waarschuwingen en

Nadere informatie

1. Programma installeren Installeren van TotalMedia Studio Kopiëren van de oefenbestanden Tips... 18

1. Programma installeren Installeren van TotalMedia Studio Kopiëren van de oefenbestanden Tips... 18 Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 De cd-rom... 8 Uw voorkennis... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 8 De website bij dit boek... 9 Toets uw

Nadere informatie

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen.

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Aan de slag Ondersteuning Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Zoek nadat u uw product hebt geïnstalleerd het serienummer op het etiket van uw product op en gebruik dit om uw product te registreren

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

4-poorts HDMI automatische videoswitch met aluminium behuizing en MHL ondersteuning 4K 30 Hz

4-poorts HDMI automatische videoswitch met aluminium behuizing en MHL ondersteuning 4K 30 Hz 4-poorts HDMI automatische videoswitch met aluminium behuizing en MHL ondersteuning 4K 30 Hz Product ID: VS421HD4K Met de VS421HD4K 4-poorts HDMI 4K switch kunt u een scherm of projector delen met vier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

2. Uw digitale fotocamera en de computer

2. Uw digitale fotocamera en de computer 67 2. Uw digitale fotocamera en de computer Fotograferen met een digitale fotocamera is vandaag de dag erg populair. Het voordeel van een digitale camera is dat u de foto s direct kunt bekijken op uw camera.

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. DVD-22675 Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.STOP-KNOP 1. OPEN/CLOSE: openen en sluiten van de disklade.

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet Dit document beschrijft hoe u de software of content van uw navigatiesysteem kunt bijwerken. De screenshots die in deze

Nadere informatie

Bekijk het PC-beeld op de televisie! BELANGRIJKE INFORMATIE voor Europese klanten. De PC op een televisie of videorecorder aansluiten

Bekijk het PC-beeld op de televisie! BELANGRIJKE INFORMATIE voor Europese klanten. De PC op een televisie of videorecorder aansluiten TV Out gebruiken Bekijk het PC-beeld op de televisie! Uw nieuwe RAGE 128-grafische kaart beschikt over de voorziening TV Out. Sluit uw nieuwe kaart eenvoudigweg op een televisie en/of monitor aan. U kunt

Nadere informatie

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden.

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden. GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows XP, Vista, 7 & 8 Voor deelname aan de GfK Internet Monitor is het volgende nodig: - Computer: Desktop (PC) of laptop - Besturingssysteem: Windows

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

HDMI-UITBREIDINGSSET, FULL HD

HDMI-UITBREIDINGSSET, FULL HD HDMI-UITBREIDINGSSET, FULL HD Handleiding DS-55100-1 De Digitus HDMI-uitbreidingsset, Full HD biedt een uitbreidingsoplossing tot 50 m voor de allerhoogste eisen. Het verzendt digitale video- en audiosignalen

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies Installatie-instructies Inhoud Software installeren 2 Hoe installeer ik Coach Junior voor het VMBO? Software instellen 4 Wat moet ik instellen zodat de software goed werkt? Hardware aansluiten 6 Mogelijke

Nadere informatie

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking 81 Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding Deze nieuwe Genius TVGo A31 is het ideale medium om tv of video of naar uw TFT/LCD/CRT te kijken in tot 1280 x 1024 pixels. Met deze TV/Video-box kunt u om het even

Nadere informatie

Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler:

Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Firmware-update voor GoGear SA4RGA Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Serial number starting with: MTxx13

Nadere informatie

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding Welkom! U heeft een goede keuze gemaakt met uw nieuwe AFK-Box, Wij wensen u alvast veel kijk plezier. In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit, instellingen veranderd en

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden naar een computer kopiëren Gekopieerde beelden bewerken Overbodige gedeelten van films

Nadere informatie

De software bijwerken

De software bijwerken De software bijwerken Philips streeft er voortdurend naar zijn producten te verbeteren. Werk uw product bij met de nieuwste software om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Handleiding van de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden

Nadere informatie

Video deurbel 2 EKEN. 1. De basis Bevestigingssteun

Video deurbel 2 EKEN. 1. De basis Bevestigingssteun EKEN Video deurbel 2 1. De basis Bevestigingssteun 1. PIR Bewegingssensor 2. Infrarood LED 6x 3. Lichtsensor 4. 166 HD-camera 5. Microfoon 6. Drukknop 7. LED-indicator 8. Luidspreker 9. AC 8V-24V Voeding

Nadere informatie

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint.

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De onderstaande stappen leiden u door het proces van het downloaden en installeren van de FreeStyle

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden WINDOWS 10 (HER)INSTALLATIE Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden Het is niet verstandig de installatie zomaar te starten, dit moet u goed voorbereid doen. Hieronder staan punten waar u rekening

Nadere informatie

Een PowerPoint-presentatie op twee monitoren (Gedeeltelijk overgenomen van de website van Microsoft)

Een PowerPoint-presentatie op twee monitoren (Gedeeltelijk overgenomen van de website van Microsoft) 1. Weergeven van een PowerPoint-presentatie op twee monitoren? Met behulp van Liturgie hebben wij een presentatie aangemaakt van Psalm 150:1 en 2. 2. Weergeven van een PowerPoint-presentatie op twee monitoren?

Nadere informatie

Hoe maak je een HP LaserJet printer met de HP UPD installeren (Windows)

Hoe maak je een HP LaserJet printer met de HP UPD installeren (Windows) Hoe maak je een HP LaserJet printer met de HP UPD installeren (Windows) Deze gids toont u hoe u de HP UPD installeren op uw Legacy of moderne LaserJet gebruiken, zodat u niet hoeft om nieuwe drivers te

Nadere informatie

4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar

4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar 4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar HANDLEIDING DS-48300 Hartelijk dank voor uw aankoop van dit product. Voor optimale prestaties en veiligheid, lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product

Nadere informatie

Foto s kopiëren van de camera

Foto s kopiëren van de camera 1 Foto s kopiëren van de camera Er zijn twee manieren om foto s vanaf een digitale fotocamera op uw computer te zetten: met behulp van een kabeltje tussen de camera en de computer of vanaf de geheugenkaart

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Foto s kopiëren van de camera

Foto s kopiëren van de camera 1 Foto s kopiëren van de camera Er zijn twee manieren om foto s vanaf een digitale fotocamera op uw computer te zetten: met behulp van een kabeltje tussen de camera en de computer of vanaf de geheugenkaart

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Installatie Windows 2000 en XP. LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps

Nederlandse versie. Inleiding. Installatie Windows 2000 en XP. LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Inleiding Stel de Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Basis Live Mode Functies Je kan eenvoudig camerabeelden bekijken in een layout naar keuze. Kies een layout bovenaan het scherm, in de Live Mode.

Basis Live Mode Functies Je kan eenvoudig camerabeelden bekijken in een layout naar keuze. Kies een layout bovenaan het scherm, in de Live Mode. Eindgebruiker Quick Start Guide Overzicht De exacqvision Client software bestaat uit 3 schermen: Live, Search, en Setup. Om in het gewenste scherm te geraken, klik je op het desbetreffende pictogram aan

Nadere informatie

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Handleiding Nero ImageDrive

Handleiding Nero ImageDrive Handleiding Nero ImageDrive Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero ImageDrive en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Ultra HD multitasking

Ultra HD multitasking USB 3.0 naar 4K HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter DisplayLink gecertificeerd Ultra HD 4K StarTech ID: USB32HD4K Wilt u een 4K Ultra HD-video aan uw computersysteem toevoegen? Nu kunt u

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Product ID: TB32HD24K60 Met deze krachtige Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz HDMI-schermen aan uw Windows - of Mac-computer

Nadere informatie

DASH CAM, HD Handleiding

DASH CAM, HD Handleiding DASH CAM, HD Handleiding 87231 Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u alle functies van deze Auto-DVR optimaal weet te gebruiken. Opgelet 1. Steek de geheugenkaart a.u.b.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP

Nadere informatie

4K HDMI KVM-uitbreidingsset, HDBaseT

4K HDMI KVM-uitbreidingsset, HDBaseT 4K HDMI KVM-uitbreidingsset, HDBaseT Handleiding DS-55502 De Digitus 4K HDMI KVM-uitbreidingsset bestaat zowel uit een zendeenheid (lokale plaats) als een ontvangsteenheid (afgelegen plaats). Het HDMI-signaal

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Kunnen we je ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3

Inhoudsopgave. Kunnen we je ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 1.0 Voordat je begint 4 1.1 Browserinstellingen 5 1.2 Beeldscherminstellingen 6 1.3 Pop-up blokkering 6 2.0 Starten met RSO 7 2.1 Inloggen in RSO 9 2.2 Wijzigen

Nadere informatie

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Netwerk Media Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 2 Instellen van UpnP in Windows Vista... 3 Ínstellen van UPnP in Windows 7... 4 Bestanden

Nadere informatie

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen 0 Korte introductie De MP217SP is een digitale, draagbare muziekspeler van een nieuwe generatie, met ondersteuning voor het MP3/WMA/WAV-formaat en een perfecte geluidskwaliteit. De speler heeft bovendien

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Mini HDMI-extender, Full HD

Mini HDMI-extender, Full HD Mini HDMI-extender, Full HD Handleiding DS-55203 Productintroductie Deze HDMI-extender bevat een zender (TX) en een ontvanger (RX) die paarsgewijs werken. Dit laat ongecomprimeerde transmissie en extensie

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B 8 digitale fotolijst PL-DPF 805B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 8 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

Handleiding. Aan de slag Onderdelen van de projector. 1 Projector Lens 2 Projectie aan/uit toets 3 Focus Wiel 4 Anti-slip matje

Handleiding. Aan de slag Onderdelen van de projector. 1 Projector Lens 2 Projectie aan/uit toets 3 Focus Wiel 4 Anti-slip matje Aan de slag Onderdelen van de projector 1 Projector Lens 2 Projectie aan/uit toets 3 Focus Wiel 4 Anti-slip matje * Uw kunt uw mobiele foon boven op de projector plaatsen voor eenvoudig gebruik. 5 Luidspreker

Nadere informatie

HDMI-extenderset Full HD, 130 m

HDMI-extenderset Full HD, 130 m HDMI-extenderset Full HD, 130 m Handleiding DS-55101 De Digitus HDMI-uitbreidingsset, Full HD biedt een uitbreidingsoplossing tot 130 m voor de allerhoogste eisen. Deze draagt digitale video- en audiosignalen

Nadere informatie

4K HDMI extenderset, 4K2K/60Hz

4K HDMI extenderset, 4K2K/60Hz 4K HDMI extenderset, 4K2K/60Hz Handleiding DS-55204 De Digitus 4K uitbreidingsset, 4K2K/60Hz, biedt een uitbreidingsoplossing tot 60 m die voldoet aan de allerhoogste eisen, zowel voor grafische afbeeldingen

Nadere informatie

WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex webcam wordt aangesloten!

WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex webcam wordt aangesloten! WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0 Inleiding Om onbezorgd te kunnen genieten van de Sweex webcam, is het belangrijk dat je een aantal zaken in acht neemt: Stel de Sweex webcam niet bloot aan

Nadere informatie

NETGEAR raadt u aan uw Push2TV bij te werken, omdat nieuwe updates waarschijnlijk nog meer draadloze beeldschermen ondersteunen.

NETGEAR raadt u aan uw Push2TV bij te werken, omdat nieuwe updates waarschijnlijk nog meer draadloze beeldschermen ondersteunen. Aan de slag Uw Push2TV bijwerken 2 NETGEAR raadt u aan uw Push2TV bij te werken, omdat nieuwe updates waarschijnlijk nog meer draadloze beeldschermen ondersteunen. 1. Ga op uw laptop of mobiele apparaat

Nadere informatie

English. Deutsch AVR-X2100W. Français AV RECEIVER MET GEINTEGREERD NETWERK. Snelhandleiding. Italiano. Lees mij eerst... РУССКИЙ

English. Deutsch AVR-X2100W. Français AV RECEIVER MET GEINTEGREERD NETWERK. Snelhandleiding. Italiano. Lees mij eerst... РУССКИЙ English AVR-X00W AV RECEIVER MET GEINTEGREERD NETWERK Snelhandleiding Lees mij eerst... Deutsch Français Italiano ESPAÑOL NEDERLANDS SVENSKA РУССКИЙ POLSKI Welkom Dank u voor uw keuze van een Denon AV-ontvanger.

Nadere informatie

De presentatie starten en uw notities zien in de weergave voor presentator

De presentatie starten en uw notities zien in de weergave voor presentator De presentatie starten en uw notities zien in de weergave voor presentator PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2019 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 Als u gebruikmaakt van PowerPoint 2013 of een nieuwere

Nadere informatie

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Handleiding

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Handleiding WBelectronics Infinity USB Phoenix - Handleiding Introductie Dank u voor de aanschaf van de Infinity USB Phoenix van WB Electronics! Het installeren van de Infinity USB Phoenix geschiedt in 3 eenvoudige

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Product ID: TB32DP2 Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan een computer

Nadere informatie

DE MODULE FOTOGALERIJ

DE MODULE FOTOGALERIJ DE MODULE FOTOGALERIJ Inhoudsopgave Inhoud Pagina 1. INLEIDING... 2 2. PROCEDURE... 3 2.1. De module Fotogalerij openen... 3 2.2. Een galerij creëren.....4 2.2.1 Een galerij openen....4 2.2.2 Een galerij

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

CycloAgent Handleiding

CycloAgent Handleiding CycloAgent Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...3 CycloAgent gebruiken...7 Uw apparaat registreren...8 Een back-up maken van

Nadere informatie

Boven- en Zijaanzicht

Boven- en Zijaanzicht Snelstartgids Boven- en Zijaanzicht Sluiterknop OLED Scherm Aan/Uit en Modus Knop Aan/Uit en Status LED lampje 1 HDMI Poort Micro SD Kaartsleuf Luidspreker Aan/Uit, Status en Batterij LED lampje 2 Lens

Nadere informatie

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Voor een correcte werking van Z-Online in de browser Internet Explorer dienen er een aantal instellingen gedaan te worden. Aangezien Z-Online ondersteund wordt

Nadere informatie

TYPHOON DVD-MAKER. Bestnr. 99 45 02

TYPHOON DVD-MAKER. Bestnr. 99 45 02 Bestnr. 99 45 02 TYPHOON DVD-MAKER Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in

Nadere informatie