klaswerking: juf Sigrid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "klaswerking: juf Sigrid"

Transcriptie

1 klaswerking: juf Sigrid Dagindeling in de kikkerklas 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden opgehaald uit het STIBO en door de juf naar de klas gebracht. Fruit/groente/koekje ZONDER CHOCOLADE in een doosje worden in de bak gelegd. Flesje water: in de kast naast de fruit/koekenbak boekentas in de kast LET OP: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag = fruitdag woensdag = koekjesdag Op maandag en vrijdag is er kleuterturnen met juf Gerda. De kinderen hebben geen turnkledij nodig op school maar worden gevraagd om gemakkelijke kledij aan te hebben die dag. Onthaalmoment in de klas: de kleuters kiezen vrij een hoekje, de zandtafel en de poppenhoek blijven gesloten om de rust in de klas nog even te bewaren. Na de speeltijd gaan deze wel open. Ouders kunnen nog afscheid nemen van hun kleuter en eventuele nieuwtjes melden / vragen stellen aan de juf. Juf heeft op de tafels verschillende spelen neergelegd die de fijne motoriek helpen te ontwikkelen en/of puzzels. Juf biedt een opvoedend spel aan. Hoeken aanwezig in de klas:

2 Werktafel: knutselen, schilderen,... aantal kleuters is afhankelijk vd act. Poppenhoek + winkel: 4 kleuters Zandtafel: 4 kleuters tafel met constructiemateriaal: lego, magneetblokken, houten blokken,... fantasiemateriaal/ rollenspel: houten boerderij of poppenhuis of/ en circus Autohoek: 4 kleuters Tekenen: (aan tafel) knippen, plakken, kleuren,... (6 kleuters) Puzzelen / spelletjes (aan tafel): 6 kleuters In de kring: legoblokken of kleine dieren of houten trein fantasiespel met ficher price figuren tafel of hoek met themamateriaal tafel met plasticine 08u45 Signaal met belletje = opruimtijd en verzamelen in de kring. De ouders worden vriendelijk verzocht om op dit moment de klas te verlaten. 08u50 In de kring: kalenders, vertellen van ervaringen, gebeurtenissen, bespreken van meegebracht materiaal, begeleide activiteit,... We starten de dag met ons " goedemorgenlied" ( Piep Kaduul) De juf zingt het " raadliedje". Uit de rode doos wordt een symbooltje getrokken (alle kleuters hun symbolen zitten in de doos). De kleuter van wie het symbool getrokken is wordt het kindje van de dag. Dat wil zeggen dat hij/zij vandaag verantwoordelijk is voor de kalenders en het uitdelen van de bekers en de de koekendoosjes ( enkel op woensdag). Eerste in de rij. Hij/zij krijgt een stempel op de hand en mag op de leeuwenstoel zitten naast de juf. De volgende dag wordt een andere kleuter " het kindje van de dag". We kijken wie aan- of afwezig is: de kleuter zegt "goedemorgen". ( elke dag op een andere manier: dansen, bewegen, met muziekinstrument, met bal,...) aanwezigheidskalender: kleuter draai zijn foto om. Zo kunnen we zien wie aanwezig is of niet. Dag - en weekkalender: door " kindje van de dag" (Benoemen van de kleur en de dag) We zingen ons weeklied. De Weekkalender: Maandag = rood Dinsdag = blauw Woensdag = groen Donderdag = paars Vrijdag = geel Zaterdag = wit Zondag = wit Samen nemen we onze verrekijker en kijken we naar buiten wat voor weer het is vandaag. We zingen het liedje over het weer.

3 De kleuter van de dag mag het passende symbool kiezen 09u10 na het onthaal volgt er een praatronde, lectuurronde, toonronde of begeleide activiteit Praatronde: elke maandagmorgen houden we een praatronde in de kring. De kleuter die Jules + het "dagboek van Jules" mee naar huis had, vertelt. Daarna krijgen ook de andere kleuters de kans om te vertellen over hun ervaringen: iets wat ze gedaan/gezien/geproefd/gevoeld/... hebben. Wat de kleuters vertellen, wordt getekend door de leerkracht ( mind-map). Het nieuwe thema wordt aan de hand van deze praatronde ingeleid. boek van Jules: de kleuter krijgt de kans om zijn ervaringen met Jules, te vertellen door middel van foto's en/of tekeningen. Het boek is steeds ter inzage voor de kleuters en ouders. (Dit kan je op de kast naast de verfkast vinden.) Toonronde: de kleuters zijn zelf verantwoordelijk voor het materiaal dat ze hebben meegebracht. (Vergeet niet de naam van uw kind op AL het meegebrachte materiaal aan te brengen!!!) 09u30 10-uurtje, toiletbezoek en speeltijd Tienuurtje: De juf schilt het fruit en wordt uitgedeeld aan de kleuters. Zo worden de kleuters gestimuleerd om verschillende soorten fruit te eten. We drinken samen water (kinderen zonder flesje van de kraan, uit onze grote kan). Op woensdag gaan we aan de tafels zitten voor onze koek. We proberen gezond te eten en denken aan het milieu, daarom vragen we naar koekjes zonder chocolade en zonder papiertje in een doosje. De kleuters zetten hun stoel onder de tafel, plaatsen hun beker in de emmer en doen hun fruit-/koekendoos in hun boekentas. Toiletbezoek: de kleuters worden aangespoord om zo zelfstandig mogelijk te zijn. (Broekje aan en uit doen.) Probeer hier rekening mee te houden en uw kleuter gemakkelijke kledij aan te doen, zodat ze gemotiveerd blijven. Jassen aantrekken: de kleuters worden aangemoedigd om zelfstandig hun jassen aan en uit te doen. (Zie prent in de gang.) Juf helpt bij de ritsen. 10u00 speeltijd Iedereen gaat buiten spelen. 10u25: opruimen van de speelplaats en in de rij gaan staan. 10u30 planning 1 + werktijd 1: juf begeleid 1 activiteit. Dit kan een opvoedend spel zijn, een beeldende activiteit aan de werktafel,...

4 Het aanbod wordt in de kring voorgesteld. De kinderen zeggen wat ze gaan doen: ofwel kiezen ze voor het aanbod ofwel voor één van de hoeken. Voordat de werktijd start, worden de afspraken kort herhaald. Tijdens de werktijd gaat de juf naar de verschillende hoeken om te helpen, te begeleiden,... zelfstandigheid wordt gestimuleerd. De afspraken worden nageleefd: kinderen gaan naar het hoekje waar ze voor gekozen hebben, dragen zorg voor het materiaal, vragen wanneer ze willen veranderen van hoek, iedereen helpt elkaar met opruimen. 11u00 planning 2 + werktijd 2 Dit kan dezelfde activiteit zijn van werktijd 1 met een andere groep kleuters of een nieuwe activiteit. 11u30 11u35 We ruimen alles op en komen terug samen in de kring. De kleuters mogen een boekje lezen totdat iedereen klaar is met opruimen toiletbezoek 11u50 afsluiten evaluatie, kalender voormiddag tekenen, liedjes/versjes herhalen, gemaakte kunstwerkjes tonen, 11u55 middagmaal in het STIBO. Eten gebeurt onder het toezicht van een begeleidster van het STIBO: juf Sonia, juf Marleen en juf Nicole. De kleuters eten in gemengde groepen. Voor alle praktische vragen ivm eten en middagdut kan je bij de begeleidsters van het STIBO terecht. Op woensdag worden de kinderen opgehaald in de klas. Na 10 min, gaat juf samen met de overgebleven kinderen naar het STIBO. 13u30 gesprekje + Planning 3 en werktijd 3 De kleuters worden naar de klas gebracht door de kinderverzorgster. We vullen de aanwezigheid in Goedemiddag! Kinderen krijgen de mogelijkheid om nog het één en ander mee te delen. Soms herhaling van werktijd 1 of 2 voor diegenen die nog niet aan de beurt kwamen maar de activiteit wel nog willen doen. Er kan ook een nieuw aanbod zijn, meer gefocust op de oudere kleuters. 14u20 Verwelkomen van de slapertjes. We ruimen alles op en gaan naar de kring. We drinken samen water (van de kraan, uit onze grote kan). Toiletbezoek. Jassen aandoen. 14u45 speeltijd 15u: in de rij.

5 15u10 we sluiten de dag gezamenlijk af in de kring We tekenen op de kalender wat we gedaan hebben die dag, verhaaltje, afsluitende activiteit, gesprekje,... 15u25 einde van de schooldag De kleuters die in de opvang blijven, worden in de klas opgehaald door de begeleidster die ze naar het STIBO brengt. Ze eten er een 4-uurtje + drinken melk. Er is binnen- en/of buitenspel. De kleuters die niet naar de opvang moeten, worden opgehaald in de klas. Vind je ons niet meer in de klas? Dan zijn we onderweg naar het STIBO! 19u00 Het STIBO sluit haar deuren. Algemeen s ochtends Tussen 08u en 08u40 zijn de ouders welkom in de klas om even in het klasboek te kijken, iets te vragen/vertellen aan de juf,... Fruit, koek, meegebrachte spulletjes,... op de voorziene plaats te leggen. Liedjes en versjes Het nieuwste liedje of versje hangt steeds in de gang! Projecten Groeien uit de praatrondegesprekken, rond uitstappen, wat leeft in de klas, een boekje,... heel ervaringsgericht dus! De kinderen mogen materialen meebrengen rond het thema. De materialen worden dan zo veel mogelijk besproken en/of gebruikt. (vergeet niet op alles de naam van uw kleuter te schrijven!) Onderwerpen worden uitgediept. Brieven en infobord Brieven worden meegegeven d.m.v. de mapjes aan de muur boven de kapstokken. In het mapje met het symbool van uw kleuter, zitten mededelingen die voor u bestemt zijn. In de gang hangt er een witbord waar u steeds veel belangrijke nieuwtjes op terug kan vinden. Het is dus belangrijk dat u hier dagelijks naar kijkt! Familiemuur Het is leuk wanneer elke kleuter een foto van zijn/haar familie meebrengt. Alle foto s samen vormen een gezellige muur in onze kring waar de kleuters naar op zoek gaan wanneer ze nood hebben om mama / papa /... even terug te zien. De familiemuur nodigt de kleuters ook uit om onderling tegen elkaar te vertellen over hun familie.

6 Een ongelukje... is soms vlug gebeurd, en dat is ook helemaal niet erg. Graag zou ik hebben dat u in de boekentas van uw kleuter of in een zakje (met naam er op!) aan de kapstok een reserve pamper, slipje, broek, t-shirt, en kousen meebrengt. Verjaardag in de klas De verjaardag van je kleuter wordt altijd gevierd. De jarige krijgt een kroon mag in de verjaardagsstoel zitten. Er wordt gezongen, gedanst, kaarsje uitgeblazen en vuurwerk gemaakt. Trakteren met taart of cake mag, maar is helemaal niet verplicht. Gelieve allergieën ook tijdig door te geven (liever voorkomen dan genezen)!!! De website Op kan je foto s terugvinden van de activiteiten en uitstappen van de klas. Zo kunnen jullie volgen wat er in de klas gebeurt + het prikkelt misschien de herinneringen van uw kleuter waardoor hij/zij beter kan vertellen over het klasgebeuren. Hebben jullie nog vragen? Aarzel niet ze te stellen! Vriendelijke groetjes! Juf Sigrid

Klaswerking. Dagindeling in de egeltjesklas

Klaswerking. Dagindeling in de egeltjesklas Dagindeling in de egeltjesklas 07u00 Klaswerking Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u15 De kinderen worden

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de konijnenklas

Klaswerking. Dagindeling in de konijnenklas Klaswerking Dagindeling in de konijnenklas 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de kikkerklas

Klaswerking. Dagindeling in de kikkerklas Klaswerking Dagindeling in de kikkerklas 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u15 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden

Nadere informatie

Dagindeling in de kikkerklas

Dagindeling in de kikkerklas Dagindeling in de kikkerklas 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze. - Om 8 u00 is er toezicht in de

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de ballenklas

Klaswerking. Dagindeling in de ballenklas Dagindeling in de ballenklas Klaswerking 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u15 08u20 De kleuters

Nadere informatie

klaswerking Dagindeling in de flamingoklas

klaswerking Dagindeling in de flamingoklas klaswerking Dagindeling in de flamingoklas 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de visjesklas

Klaswerking. Dagindeling in de visjesklas Klaswerking Dagindeling in de visjesklas 07u00 Het STIBO opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u30. - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze. 08u00 De kinderen worden

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling

Klaswerking. Dagindeling Dagindeling 07u00 Klaswerking Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u15 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden opgehaald uit

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de Bijenklas

Klaswerking. Dagindeling in de Bijenklas Klaswerking Dagindeling in de Bijenklas 07u00 08u15 08u20 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze De kinderen

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling

Klaswerking. Dagindeling Dagindeling 07u00 Klaswerking Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u20 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u20 De kinderen worden opgehaald uit

Nadere informatie

Infofolder. Schooluren algemeen. Schooluren klas

Infofolder. Schooluren algemeen. Schooluren klas Schooluren algemeen Infofolder De kinderen kunnen terecht in het STIBO vanaf 07u00. De naschoolse opvang kan tot 18u00 In de klas starten we vanaf 8u20 tot 11u55 en van 13u30 tot 15u25. Het middagmaal

Nadere informatie

Infobrochure onthaalklas

Infobrochure onthaalklas Infobrochure onthaalklas Juf Kelly Schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Met deze brochure wil ik jullie op de hoogte brengen hoe het er allemaal aan toe gaat in onze klas. Jullie krijgen een overzicht van

Nadere informatie

Welkom in de Juleskes klas

Welkom in de Juleskes klas Welkom in de Juleskes klas De eerste schooldag voor uw kapoen! Uw kapoen komt voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter én voor u! Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: zal

Nadere informatie

Klaswerking. Dagindeling in de vlinderklas.

Klaswerking. Dagindeling in de vlinderklas. Klaswerking Dagindeling in de vlinderklas. 07u00 Het dagverblijf opent zijn deuren - Kinderverzorgsters zorgen voor de opvang tot 08u15 - De kleuters spelen er in hoekjes naar keuze 08u15 De kinderen worden

Nadere informatie

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly In de eerste kleuterklas is het vooral belangrijk dat de kleuters zich veilig en goed voelen:het welbevinden van de kleuters staat

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

De eerste schooldag voor uw kapoen!

De eerste schooldag voor uw kapoen! De eerste schooldag voor uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen?

Nadere informatie

WELKOM. in de eerste kleuterklas!

WELKOM. in de eerste kleuterklas! WELKOM in de eerste kleuterklas! Bij juf Lore & Jules Beste mama en papa, Allereerst wil ik u welkom heten in de 1 ste kleuterklas. Samen met Jules zal uw kapoen dit schooljaar ongetwijfeld leuke momenten

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

Lieve kleuter, welkom in de tweede kleuterklas.

Lieve kleuter, welkom in de tweede kleuterklas. Lieve kleuter, welkom in de tweede kleuterklas. Ik tel reeds een tijdje af om samen met jou en ook met je mama en papa van start te gaan op 3 september. We gaan samen spelen met poppen, met treinen en

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

1. Welkom in de oranje klas

1. Welkom in de oranje klas Mijn klasje: Inhoudstafel 1. Welkom in de oranje klas 2. Wie is wie 3. Onze klaspop Jules 4. De 1 ste schooldag 5. Wat zit er in de boekentas van mijn kleuter 6. Heen en weer tasje 7. Liedjes en versjes

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 2 Thema: Maandag 5 september. Vandaag beginnen we een nieuwe week. We zien Nellie en Cezar terug en ook onze vriendjes van de klas. Er zijn eventjes traantjes maar het duurt

Nadere informatie

- Aanwezigheidskalender + register: de kleuters hangen hun foto aan een bord wanneer de juf de namen overloopt.

- Aanwezigheidskalender + register: de kleuters hangen hun foto aan een bord wanneer de juf de namen overloopt. De kleuters zijn dol op hem. Jules wordt overal bij betrokken. s Morgens maken we hem wakker, hij speelt gans de dag mee en s avonds stoppen we hem terug in zijn bedje. Jules is meer dan enkel een klaspop.

Nadere informatie

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes:

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Lieve mama en papa, Mijn eerste dag in de snoeziewoezieklas bij juf Els zit er alweer op en ik ben er zeker van dat ik het daar enorm naar mijn zin zal hebben!! Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle 02/ /

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle   02/ / Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas Algemene inlichtingen

Nadere informatie

Welkom in ons klasje. Voormiddag

Welkom in ons klasje. Voormiddag Welkom in ons klasje Iedere morgen worden onze kleinste kleuters opgevangen in ons klasje. Dit telkens van 8 uur tot 8.30 uur. Om 8.30 begint onze school. Wij starten eerst met een toiletbezoek. Voormiddag

Nadere informatie

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas Algemene inlichtingen over de

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! 1kka bij Juf Demelza 1kkb bij Juf Flore 1kkc bij Juf Rosanna Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag, voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder

Nadere informatie

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas.

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Infoavond Beste ouders, Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Vol enthousiasme kijken we ernaar uit om dit schooljaar

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

De eerste keer naar school

De eerste keer naar school De eerste keer naar school Mag je kleuter naar school? Als je kind 2 jaar en 6 maanden oud is, mag het naar de kleuterschool. Niet op zomaar een dag. Er zijn 7 instapmomentjes. - De eerste schooldag na

Nadere informatie

Welkom in de kleuterklas

Welkom in de kleuterklas Welkom in de kleuterklas Industrielaan 31, 1070 Anderlecht Tel:02/521.82.98 Fax :02/521.82.99 secretariaat.brussel@bslucerna.be directie.brussel@bslucerna.be 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze

Nadere informatie

Welkom in de rupsenklas!

Welkom in de rupsenklas! Welkom in de rupsenklas! Beste mama en papa, WELKOM IN DE RUPSENKLAS! In deze infobundel zet ik alles even op een rijtje voor de mama s en de papa s. Ook voor jullie zal het een speciale dag worden. Ik

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement.

Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. W a t z i t e r i n m i j n s c h o o l t a s? Lunchpakket

Nadere informatie

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool?

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Beste ouders Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Graag willen we onze instapkleuterklas aan jullie voorstellen. Beleef een boeiende dag en ervaar wat wij uw

Nadere informatie

ONTHAALBOEKJE BIJTJESKLAS. Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be

ONTHAALBOEKJE BIJTJESKLAS. Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be Mijn school: Mijn klas: Vrije basisschool Heilig Graf Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be de bijtjesklas 3 e kleuterklas Mijn juf: Joke Brijs Mijn kenteken:

Nadere informatie

De eerste schooldag van uw kapoen!

De eerste schooldag van uw kapoen! De eerste schooldag van uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen?

Nadere informatie

Klassikaal onthaal Om negen uur klinkt het goeie morgenlied door de klas en verzamelen we in de zithoek om de dag samen te starten.

Klassikaal onthaal Om negen uur klinkt het goeie morgenlied door de klas en verzamelen we in de zithoek om de dag samen te starten. Gesubsidieerde Vrije Basisschool DE TANDEM St.-Benedictusstraat 14A, 2640 Mortsel Van Dijckstraat 5, 2640 Mortsel Tel.: 03/440.51.19 Fax: 03/449.78.89 directie@detandem.net www.detandem.net Hoe verloopt

Nadere informatie

Welkom. In onze kleuterschool. GO! t Krekeltje

Welkom. In onze kleuterschool. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 E-mail: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom In onze kleuterschool Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u

schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u Dit is de deur van onze school kom maar gauw binnen! schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u hallo: Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Eerst mag je 5

Nadere informatie

Kalenders afdeling Wingenestraat PKM 1KM 2KM 3KM

Kalenders afdeling Wingenestraat PKM 1KM 2KM 3KM PKM 1KM 2KM 3KM WEEKKALENDER WEEKKALENDER WEEKKALENDER WEEKKALENDER * Dagen van de week worden voorgesteld met een pictogram + kleur : Maandag maan rood Dinsdag dikje oranje Woensdag hondje Donderdag donder

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust contact op om een kijkje te komen nemen in de klas.

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag,voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder mama en papa. Een dag tussen andere kindjes, Een dag met

Nadere informatie

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! ------------------------------------ INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS WAT BRENG IK MEE NAAR DE KLAS? EEN BOEKENTAS Zelfredzaamheid is heel belangrijk

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

DE OMGEVING VAN DE PEUTERKLAS

DE OMGEVING VAN DE PEUTERKLAS DE OMGEVING VAN DE PEUTERKLAS Bij rustig weer spelen de peuters graag buiten. Bij regen of bij koud weer spelen de kleinste kleuters tijdens de speeltijd in de overdekte en verwarmde zaal. De peuters,

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

ONTHAALBOEKJE NIJNTJESKLAS

ONTHAALBOEKJE NIJNTJESKLAS Mijn school: Vrije basisschool Heilig Graf Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be tram@heilig-graf.be Mijn klas: Mijn juf: de nijntjesklas Heidi Hapers Mijn kenteken: Inhoud: 1. Schooluren.

Nadere informatie

Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement.

Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. W a t z i t e r i n m i j n s c h o o l t a s? Lunchpakket Geldbeugel

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

Welkom In de eerste kleuterklas

Welkom In de eerste kleuterklas DE HOEKSTEEN Bezoek nu onze website: www.dehoeksteen-boom.be Welkom In de eerste kleuterklas Een dynamische school voor muzikale en creatieve kinderen 24 GO! De Hoeksteen Tuyaertsstraat 53 2850 Boom T

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Je Peuter mag nu naar school

Je Peuter mag nu naar school Je Peuter mag nu naar school Binnenkort gaat je kind voor het eerst naar school. Een grote stap voor je kind en voor jou. Een nieuwe situatie, die veel vragen kan oproepen. Elke dag vroeg opstaan, het

Nadere informatie

Klasoudervergadering sterrenstofjes

Klasoudervergadering sterrenstofjes Klasoudervergadering sterrenstofjes Hallo allemaal. Hopelijk vonden jullie een leuke werkgroep waarbinnen jullie je graag willen engageren. Betrokkenheid van ouders is onze school namelijk belangrijk.

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Welkom In de derde kleuterklas

Welkom In de derde kleuterklas DE HOEKSTEEN Bezoek nu onze website: www.dehoeksteen-boom.be Welkom In de derde kleuterklas Een dynamische school voor muzikale en creatieve kinderen 24 GO! De Hoeksteen Tuyaertsstraat 53 2850 Boom T 03

Nadere informatie

Infobrochure Kleuterschool

Infobrochure Kleuterschool Infobrochure Kleuterschool Mijn nieuwe klas Heel veel kindjes bij elkaar. Oh! Wat leuk! Wat doen ze daar? Spelen in de poppenhoek, Plaatjes kijken in een boek Verven met een grote kwast Kijken of de puzzel

Nadere informatie

Infoboekje kleuterschool

Infoboekje kleuterschool Infoboekje kleuterschool Ik kan bouwen, ik kan sjouwen en kunstjes doen op slappe touwen. Ik kan tekenen, ik kan plakken en balanceren op hoge hakken. Ik kan dansen, ik kan zingen en van een hoge tafel

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS Mechelen-Wahlwiller R.K. Basisschool Mechelen - Wahlwiller

Nadere informatie

Tramstraat Turnhout

Tramstraat Turnhout Mijn school: Vrije basisschool Heilig Graf Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be tram@heilig-graf.be Onze klas is : vlinderklas K1 Mijn juf: Juf Nicolleke Luypaerts Inhoud: 1. Schooluren.

Nadere informatie

Welkom in K1 bij juf Nathalie

Welkom in K1 bij juf Nathalie Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen - 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be - www.wingerdterhagen.be Welkom in K1 bij juf Nathalie Onze dag op school s Morgens starten we

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 5 Thema: fruit Maandag 26 september. Vandaag is Ben kapitein! En Gianny is terug. Hij is ziek geweest, en weer genezen. En, het is open- klas-dag! Iedereen is welkom om

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM!

Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM! Wenboekje BS De Dialoog Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM! 1 Meester Luc en juf Gwendoline 2 Ik ben Jules, de klaspop. Ik vind het superleuk in de klas van juf Gwendoline en meester Luc. Binnenkort

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 9 Thema: Oranje! Maandag 24 oktober. Vandaag is Milan kapitein. De kleuters vertellen een beetje. Anderen luisteren. Over de brandweer, wordt niks meer gezegd. Voorlopig

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg Olen TEL:

Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg Olen TEL: Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be H Leerlijn kalenders Kleuterschool Daglijn 2,5 3 jarigen 4- jarigen 5-jarigen Prenten Dag Jules:

Nadere informatie

Welkom in het peuterklasje van juf Annelies!

Welkom in het peuterklasje van juf Annelies! Welkom in het peuterklasje van juf Annelies! Momenteel zijn er 13 peuters van het geboortejaar 2006 in onze klas en 1 kleuter van het geboortejaar 2005. Het aantal peuters in onze klas zal nog steeds aangroeien

Nadere informatie

Samenvatting info avond K3A

Samenvatting info avond K3A Samenvatting info avond K3A Voor de ouders die er jammer genoeg niet bij konden zijn, of voor de mensen die al de informatie nog eens rustig willen doornemen, heb ik de voornaamste punten samengevat: 1.

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Onze dag op school s Morgens starten we de dag in onze kring. Gezellig bij

Nadere informatie

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN Jij wordt bijna 4 jaar. Hoera! Je mag dan naar school. Je komt bij ons in de klas. Gezellig! Kijk maar gauw verder. Eerst kom je binnen in onze hal, bij lokaal

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Zie ook takenlijst al eerder verschenen op mail. Nieuwe klasouder: Tom Colebunders ( papa van Neo )

Zie ook takenlijst al eerder verschenen op mail. Nieuwe klasouder: Tom Colebunders ( papa van Neo ) Klasoverleg oudste kleuters 1-24/09/2008 Algemene info 1. Voorstelling leerkrachten en ouders. * Mireille en Lieselot: leerkrachten oudste kleuters * Sven: een jongen van Home Martine Van Camp die Mireille

Nadere informatie

Jules gaat naar school!

Jules gaat naar school! Jules gaat naar school! Arthur Puesstraat 46a 1502 Lembeek tel 02 356 41 85 Dag kleine peuter en beste ouder(s) Ik ben Jules, de klaspop, ik vind het heel fijn in de peuterklas. Jij bent nu al groot en

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie