Wat te doen bij een klacht?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat te doen bij een klacht?"

Transcriptie

1 Wat te doen bij een klacht?

2 Wat te doen bij een klacht? Alle medewerkers van ProWonen doen dagelijks hun best om ervoor te zorgen dat u plezierig kunt wonen. Meestal lukt dat prima, maar helaas gaat er ook weleens iets mis. Wanneer u ons dat meldt, proberen wij samen met u een oplossing te vinden. Met deze folder geven wij antwoord op vragen zoals wat een klacht is, wat u met een klacht kunt doen en hoe ProWonen met uw klacht omgaat.

3 Er kan wel eens iets misgaan Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook bij ProWonen. Natuurlijk proberen we dit zo veel mogelijk te voorkomen. Toch kan het wel eens niet goed gaan. Bijvoorbeeld: U vindt dat u niet goed behandeld bent. U vindt dat er sprake is van ongewenst gedrag door één van de medewerkers van ProWonen of iemand die in opdracht van ProWonen handelde. U vindt dat er een fout gemaakt is op financieel gebied, bijvoorbeeld met de huurincasso. U bent niet tevreden over de manier waarop ProWonen omgaat met een reparatieverzoek, onderhoud of renovatie. U hebt een probleem met een dienst of product van ProWonen, zoals de huuropzegging, de ondertekening van de huurovereenkomst of de oplevering van de woning. Van klacht (of geschil) naar oplossing Als woningzoekende, als huurder of als groep bewoners kunt u uw klacht dan indienen. Bijna altijd lukt het om in overleg met een van de medewerkers tot een goede oplossing te komen. Maar als dat niet zo is, staat u er niet alleen voor. Komen we er samen niet uit, dan wordt een klacht een geschil. Het geschil kunt u voor leggen aan De Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland. Deze commissie bestaat uit onafhankelijke leden die geselecteerd zijn op ervaring en deskundigheid. Het is geen juridische instantie. Wat is een klacht? Wanneer u het niet eens bent met de wijze waarop medewerkers van ProWonen of bedrijven die voor ons werken hebben gehandeld - of juist niet hebben gehandeld - is er sprake van een klacht. Wat verstaan wij niet onder een klacht? Als er iets stuk is in of aan uw woning, dan noemen wij dat een reparatieverzoek. Deze kunt u op de gebruikelijke wijze bij ons melden (zie achterkant folder). Als u woonoverlast ervaart, dan geldt daar een aparte procedure voor. Op onze website leest u hier mee over. Ook kunt u zich daarover laten informeren op ons kantoor. 3

4 Klachten: stap voor stap Stel, u hebt een klacht. Wat dan? Stap 1: melding U neemt contact op met ProWonen om de klacht te melden. Dit kan per , telefonisch, met een brief of met een bezoek aan ons kantoor. Alle contactgegevens vindt u op de achterzijde van deze folder. Stap 2: eerste reactie De klacht wordt overgedragen aan de medewerker met wie u eerder contact hebt gehad. Deze contactpersoon probeert samen met u een oplossing te vinden voor het probleem. Als u vindt dat het probleem opgelost is, hoeft u natuurlijk geen vervolgstappen te nemen. Stap 3: schriftelijke klacht Als uw klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost, krijgt u het advies om de klacht formeel (schriftelijk) in te dienen bij ProWonen onder vermelding van Klachtenprocedure. Formuleer dan waar het precies om gaat en wat u van ProWonen verwacht. U ontvangt binnen drie werkdagen na ontvangst van uw klacht schriftelijk of telefonisch bericht dat uw klacht in behandeling is genomen en wie de klacht behandelt. Stap 4: schriftelijke reactie Binnen tien werkdagen ontvangt u van ons een schriftelijke reactie. Deze reactie kan de volgende inhoud hebben: ProWonen stemt in met uw voorstel en lost de klacht op: de zaak is hiermee afgedaan. ProWonen heeft meer tijd nodig om een inhoudelijk antwoord te geven, omdat we bijvoorbeeld een nader (technisch) onderzoek moeten laten uitvoeren. We geven aan binnen welke termijn u een inhoudelijk antwoord krijgt. ProWonen wijst de klacht af en geeft aan waarom. We bieden aan om dit persoonlijk toe te lichten. De mogelijkheden na een afwijzing Wijst ProWonen uw klacht af, dan informeren wij u tevens over een eventuele vervolgprocedure. Daarbij zijn er drie mogelijkheden: Klachten over woonruimteverdeling kunt u voorleggen aan de Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland. Klachten over de hoogte van de huurprijs of de huurverhoging kunt u voorleggen aan de Huurcommissie. Ook met klachten over ernstige onderhoudsgebreken kunt u bij de Huurcommissie terecht. Overige klachten kunt u richten aan de directie van ProWonen. 4

5 Stap 5: schriftelijke klacht aan de directie Indien u geen genoegen neemt met de afwijzing door ProWonen dan moet u dit schriftelijk kenbaar maken aan de directie van ProWonen. U ontvangt binnen twee werkdagen na ontvangst van uw klacht schriftelijk bericht dat uw klacht in behandeling is genomen. Stap 6: schriftelijke reactie directeur Binnen vier weken ontvangt u een reactie van de directie van ProWonen. U ontvangt bij de reactie van de directie de folder Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland. Opnieuw zijn er twee mogelijkheden: U accepteert het standpunt van de directie en beschouwt de zaak als afgedaan. U neemt geen genoegen met het standpunt van de directie. Stap 7: Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland Neemt u geen genoegen met het standpunt van de directie ProWonen, dan kunt u uw klacht schriftelijk voorleggen aan de: Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland, Antwoordnummer ZX ULFT Binnen vijf werkdagen ontvangt u van de Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland een schriftelijk bericht dat uw klacht is ontvangen en of de commissie deze in behandeling neemt. Folder geschillencommissie De Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland heeft een eigen folder gemaakt. Als u een klacht hebt ingediend, hebt u deze folder bij stap 4 of eerder van ons ontvangen. U kunt ook kijken op onze website of Hoorzitting en beslissing Als uw klacht in behandeling wordt genomen, nodigt de geschillencommissie u en ProWonen uit (binnen één maand) om de standpunten mondeling toe te lichten. Binnen drie weken na de hoorzitting brengt de geschillencommissie een met redenen omkleed schriftelijk advies uit. Zowel u als de directie ontvangen dit advies van de geschillencommissie. Naar aanleiding hiervan ontvangt u van de directie van ProWonen binnen drie weken een schriftelijke beslissing. De directie kan afwijken van het advies van de geschillencommissie. Juridische weg Klachten over het algemene beleid van ProWonen kunt u niet indienen bij de Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland. Hiervoor kunt u terecht bij de daartoe bevoegde rechter. Voordat u een zaak bij de rechter aanhangig maakt, adviseren wij u eerst te overleggen met een jurist, een bureau voor rechtshulp of wetswinkel. 5

6 Als we weten wat er mis gaat, kunnen we er iets aan doen Alle informatie op een rij Er zijn veel soorten klachten. Voor de verschillende klachten gelden vaak verschillende oplossingen. Hieronder geven we daarvan een beknopt overzicht: Onderwerp Eerste stap Instanties en folders Reparatieverzoeken Mail of bel met ProWonen Raadpleeg de website van ProWonen op of (0545) Overlast van buren en/of buurt Probeer het eerst samen op Neem contact op met Buurtbemiddeling te lossen of raadpleeg op onze website bij folders de brochure Buurtbemiddeling Bezwaar tegen huurverhoging Dien uw klacht schriftelijk in Raadpleeg de brief met de aanzegging van en klachten over de huurprijs bij ProWonen de jaarlijkse huurverhoging Klachten over ernstige Dien uw klacht schriftelijk in De landelijke Huurcommissie, telefoon onderhoudsgebreken aan bij ProWonen of de woning Klachten over de huurtoeslag Neem contact op met de Het informatienummer van de Belastingdienst Belastingdienst is Klachten over de toewijzing van Dien uw klacht schriftelijk in Raadpleeg de website van ProWonen woonruimte in de Achterhoek bij ProWonen Klachten over ProWonen, haar Dien uw klacht in bij ProWonen Deze folder of de folder van de Regionale medewerkers of bedrijven die in Geschillencommissie Oost-Gelderland. opdracht van ProWonen werken Ook daarvan is bij ProWonen een folder beschikbaar 6 Klachten over het algemeen Dien uw klacht in bij ProWonen De daartoe bevoegde rechter beleid van ProWonen

7 Meer informatie Colofon Heeft u na het lezen van deze folder vragen? Neem dan contact met ons op. Kantoor Eibergen Nieuwstraat 4 Telefoon (0545) Deze brochure is een uitgave van ProWonen. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Vormgeving Rob van der Loos Ontwerper, Lichtenvoorde Fotografie Hans Prinsen, Varsseveld December Onze Algemene Voorwaarden zijn altijd van toepassing. U vindt deze in de folder Veel plezier in uw woning.

8 ProWonen heeft meer dan achtduizend woningen, garages en bedrijfsruimten in de Achterhoek. U vindt ons in acht grote en zeventien kleine kernen van de gemeenten Berkelland, Bronckhorst en Oost Gelre. Wij werken samen met al onze partners aan blije klanten, passende woningen, zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, een prettige omgeving en duurzaamheid. Kijk ook op: Blije klant Passende woning Blijven wonen Prettige omgeving Duurzaamheid Uw waardering, onze dienstverlening Door zoveel mogelijk keuzes te maken die passen bij uw wensen, werken wij elke dag aan het verbeteren van onze dienstverlening. Uw woning, onze kennis U bepaalt zelf hoe u woont. Maar ook hoe lang u er blijft wonen. Wij hebben hier de juiste woningen voor. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Uw toekomst, onze zorg U wilt zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Ook als u later zorg nodig heeft. Samen met onze zorg- en welzijnpartners helpen wij u hierbij. Uw omgeving, onze uitdaging U woont prettig. En u voelt zich veilig in uw eigen buurt. Samen met u en onze partners werken wij daar aan. Uw energie, onze bijdrage Wij hebben oog voor een duurzame toekomst. Samen met u en onze bouwpartners investeren we hierin.

Er gaat wel eens iets mis. Met deze folder geven wij antwoord op vragen zoals wat een

Er gaat wel eens iets mis. Met deze folder geven wij antwoord op vragen zoals wat een Ik heb een klacht Ik heb een klacht Er gaat wel eens iets mis. Met deze folder geven wij antwoord op vragen zoals wat een klacht is, wat u met een klacht kunt doen en hoe ProWonen met uw klacht omgaat.

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies

Ik ga verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies Ik ga verhuizen Ik ga verhuizen Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies moet doen voordat u de sleutels inlevert, leest u in deze folder. Voordat u de sleutels inlevert Opzegtermijn

Nadere informatie

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Wonen naar Wens noemen wij dat; thuis in uw huis. In deze folder vindt u de

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Wonen naar Wens noemen wij dat; thuis in uw huis. In deze folder vindt u de Thuis in mijn huis Thuis in mijn huis U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Wonen naar Wens noemen wij dat; thuis in uw huis. In deze folder vindt u de spelregels die

Nadere informatie

ProWonen ondersteunt uw initiatief

ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief Organiseert uw vereniging een bijzondere activiteit? Wilt u met de buurtvereniging een gezamenlijke barbecue houden? Houdt uw vereniging

Nadere informatie

Huren is een goede keuze als u gemak en zekerheid wilt. Misschien wilt u liever een

Huren is een goede keuze als u gemak en zekerheid wilt. Misschien wilt u liever een Een huis kopen Een huis kopen Huren is een goede keuze als u gemak en zekerheid wilt. Misschien wilt u liever een woning kopen. Die mogelijkheid is er bij ProWonen! Er zijn woningen die u met Koopgarant

Nadere informatie

Heeft u een klacht? Klachtafhandeling en geschillenprocedure

Heeft u een klacht? Klachtafhandeling en geschillenprocedure Heeft u een klacht? Klachtafhandeling en geschillenprocedure Alle medewerkers van Actium doen hun best ervoor te zorgen dat u plezierig kunt wonen. Helaas gaat er ook wel eens iets mis. Wanneer u ontevreden

Nadere informatie

Wonen doe je met plezier

Wonen doe je met plezier Wonen doe je met plezier Geschillenprocedure Regionale Geschillencommissie Oost-Gelderland Bij prettig wonen komt heel wat kijken. Goede service en dienstverlening door de woningcorporatie horen daarbij.

Nadere informatie

REGLEMENT KLACHTENCOMMISSIE. Artikel 1: Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder:

REGLEMENT KLACHTENCOMMISSIE. Artikel 1: Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Klachtencommissie Wij proberen al onze klanten zo snel en correct mogelijk te helpen. Er gaat daarbij helaas wel eens wat mis. Indien er in uw ogen door ons fouten worden gemaakt, zullen we die zo snel

Nadere informatie

Klachten? Samen lossen we het op!

Klachten? Samen lossen we het op! Klachten Klachten? Samen lossen we het op! Bij Stek zijn we pas tevreden als u tevreden bent. Helaas kan dat niet altijd. En dus kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Over een reparatie of over

Nadere informatie

Bent u ontevreden? Laat het ons weten!

Bent u ontevreden? Laat het ons weten! Bent u ontevreden? Laat het ons weten! Klachtafhandeling en geschillenprocedure Alle medewerkers van Actium doen hun best ervoor te zorgen dat u plezierig kunt wonen. Helaas gaat er ook wel eens iets mis.

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Ontevreden? Vertel het ons

Huurdersinformatie. Ontevreden? Vertel het ons 1 Huurdersinformatie Ontevreden? Vertel het ons Klacht of compliment? Bent u ontevreden over onze dienstverlening? Of heeft u een suggestie ter verbetering van onze dienstverlening? Wij horen het graag

Nadere informatie

Klachten en geschillen. waar je thuis bent...

Klachten en geschillen. waar je thuis bent... Klachten en geschillen waar je thuis bent... Gericht op tevreden klanten Onze dienstverlening is er op gericht om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Meestal slagen we daar ook in. Toch kan het voorkomen

Nadere informatie

Een klacht? Daar komen we samen wel uit

Een klacht? Daar komen we samen wel uit Een klacht? Daar komen we samen wel uit December 2013 2 De medewerkers van Groninger Huis doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gelukkig ervaren de meeste huurders dat ook zo

Nadere informatie

Uw klacht, onze zorg!

Uw klacht, onze zorg! Uw klacht, onze zorg! Klachten en opmerkingen over onze organisatie en dienstverlening Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze organisatie en dienstverlening. Helaas gaat er wel eens iets

Nadere informatie

informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit

informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit Een klacht? Samen komen we er wel uit De medewerkers van Ymere doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet

Nadere informatie

Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd

Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd Dit betaal ik Dit betaal ik Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd betalen draagt bij aan zorgeloos wonen. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand,

Nadere informatie

Een klacht? Daar komen we samen vast wel

Een klacht? Daar komen we samen vast wel Een klacht? Daar komen we samen vast wel uit. De medewerkers van Groninger Huis doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gelukkig ervaren de meeste huurders dat ook zo en krijgen

Nadere informatie

> Melden van klachten. Niet tevreden? Laat het ons weten!

> Melden van klachten. Niet tevreden? Laat het ons weten! > Melden van klachten Niet tevreden? Laat het ons weten! > Inhoudsopgave > Wat te doen bij klachten? 1 Wat te doen bij klachten? 2 Waar kunt u met uw klacht terecht? 4 Voor welke klachten kan ik terecht

Nadere informatie

Klachten over Wonen West Brabant?

Klachten over Wonen West Brabant? Klachten over Wonen West Brabant? Blijf er niet mee zitten! Klachten over Wonen West Brabant? Blijf er niet mee zitten! Het is maar al te waar: Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. De werkorganisatie

Nadere informatie

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten!

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten! Bent u niet tevreden? Laat het ons weten! Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU) 2 Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht Bent u niet tevreden? Laat het ons weten! Bent u als

Nadere informatie

KLACHTENBROCHURE. Allerliefst Kraamzorg

KLACHTENBROCHURE. Allerliefst Kraamzorg Versie 1/261107 KLACHTENBROCHURE Brochure voor cliënten In deze brochure leest u waar u terecht kunt met uw klachten en wat u vervolgens kunt verwachten. Het klachtenformulier vindt u in deze brochure

Nadere informatie

I N F O R M A INFORMA T I E TIE

I N F O R M A INFORMA T I E TIE HEEFT HEEFT U U EEN EEN KLACHT? INFORMATIE Ook als u niet tevreden bent horen wij dat graag Een tevreden klant is het belangrijkste doel van Vallei Wonen. Daar richten wij onze dienstverlening op in en

Nadere informatie

NIET TEVREDEN? KLACHTENPROCEDURE PATRIMONIUM BARENDRECHT

NIET TEVREDEN? KLACHTENPROCEDURE PATRIMONIUM BARENDRECHT NIET TEVREDEN? KLACHTENPROCEDURE PATRIMONIUM BARENDRECHT Niet tevreden? Patrimonium Barendrecht heeft goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. De medewerkers proberen u altijd correct te woord

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten.

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Dit betaal ik Dit betaal ik In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Huur betalen Wat wordt er eigenlijk met de huur gedaan?

Nadere informatie

Geschillen adviescommissie. Als het u niet lukt om uw klacht samen met uw woningcorporatie op te lossen Klachtenprocedure in 5 stappen

Geschillen adviescommissie. Als het u niet lukt om uw klacht samen met uw woningcorporatie op te lossen Klachtenprocedure in 5 stappen Geschillen adviescommissie Als het u niet lukt om uw klacht samen met uw woningcorporatie op te lossen Klachtenprocedure in 5 stappen Een goede woning bieden in een prettige buurt. Dat is waarvoor uw woningcorporatie

Nadere informatie

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen.

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Thuis in mijn huis Thuis in mijn huis U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Wonen naar Wens noemen wij dat; thuis in uw huis. In deze folder vindt u de spelregels die

Nadere informatie

Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het

Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het 100% wonen Meld het ons! De Klachtenadviescommissie is er voor alle klanten van SallandWonen. Wonen 3 Klachten zijn welkom Heeft u een

Nadere informatie

Een klacht indienen. Opnieuw tevreden worden over uw thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Een klacht indienen. Opnieuw tevreden worden over uw thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Een klacht indienen Opnieuw tevreden worden over uw thuis Thuis is een huis van Servatius servatius.nl Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Wilt u meer weten? We helpen u graag! Stel uw vragen

Nadere informatie

Klachten. Niet tevreden? Vertel het ons!

Klachten. Niet tevreden? Vertel het ons! Klachten Niet tevreden? Vertel het ons! Woningstichting Barneveld wil graag dat haar klanten tevreden zijn. Daar werken onze medewerkers elke dag hard aan. Toch kan het voorkomen dat u teleurgesteld bent

Nadere informatie

Bent u tevreden? Of juist niet?

Bent u tevreden? Of juist niet? Bent u tevreden? Of juist niet? Trivire zet zich in voor goede dienstverlening aan iedere klant. Wij horen graag wat u van ons vindt. Als we een compliment verdienen, maar óók als er iets misgaat. Want

Nadere informatie

Klachten? > Wat is een klacht? > Wat moet u doen bij een klacht? > Wat doet Woonstichting St. Joseph bij een klacht? > De klachtencommissie

Klachten? > Wat is een klacht? > Wat moet u doen bij een klacht? > Wat doet Woonstichting St. Joseph bij een klacht? > De klachtencommissie Klachten? > Wat is een klacht? > Wat moet u doen bij een klacht? > Wat doet Woonstichting St. Joseph bij een klacht? > De klachtencommissie > Wat doet de klachtencommissie bij een klacht? > De uitspraak

Nadere informatie

beleid: juli 2004, versie: 2014

beleid: juli 2004, versie: 2014 Geschillencommissie beleid: juli 2004, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens

Nadere informatie

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte Huren bij Actium Algemene informatie over het huren van woonruimte U gaat een woning huren bij Actium. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! In deze brochure hebben wij de belangrijkste informatie

Nadere informatie

regionaal & betrokken Klacht indienen

regionaal & betrokken Klacht indienen regionaal & betrokken Klacht indienen Bent u niet tevreden over het functioneren van R&B Wonen? Laat het ons weten! Een tevreden klant is het belangrijkste doel van R&B Wonen. Daar richten wij onze dienstverlening

Nadere informatie

Klachten en geschillen { )

Klachten en geschillen { ) Klachten en geschillen { ) Klachten en geschillen We vinden het belangrijk dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Onze medewerkers proberen u altijd correct te woord te staan, uw vragen

Nadere informatie

zo klachten Indienen klacht Wij nodigen u uit om uw ontevredenheid kenbaar te maken door

zo klachten Indienen klacht Wij nodigen u uit om uw ontevredenheid kenbaar te maken door zo klachten Wij zijn ontevreden als u dat bent, want klanttevredenheid en servicegerichtheid zijn belangrijke drijfveren voor ZOwonen. Toch kan het, ondanks al onze inspanningen, voorkomen dat u niet helemaal

Nadere informatie

een klacht indienen wonen met karakter

een klacht indienen wonen met karakter een klacht indienen wonen met karakter wonen met karakter Een klacht over onze dienstverlening proberen wij zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Als u toch ontevreden blijft kunt u een beroep doen

Nadere informatie

Een prettige omgeving

Een prettige omgeving Een prettige omgeving Een prettige omgeving Overlast is er helaas in vele soorten. En wat u vervelend vindt, is voor een buurman misschien juist heel gewoon. En waar u geen erg in heeft, is voor uw buren

Nadere informatie

Klacht indienen. Klacht indienen. medewerkers. Vaak is de oplossing eenvoudig of is er sprake van een misverstand.

Klacht indienen. Klacht indienen. medewerkers. Vaak is de oplossing eenvoudig of is er sprake van een misverstand. Klacht indienen Bent u niet tevreden over het functioneren van R&B Wonen? Laat het ons weten! Een tevreden klant is het belangrijkste doel van R&B Wonen. Daar richten wij onze dienstverlening op in en

Nadere informatie

In formatiebroch u re. Wat te doen bij een klacht?

In formatiebroch u re. Wat te doen bij een klacht? 18.1000.01.2011 In formatiebroch u re Wat te doen bij een klacht? Deze brochure informeert u over het indienen van een klacht bij Woonpartners Midden-Holland, de afhandeling hiervan en de werkwijze van

Nadere informatie

Heeft u een klacht De stappen

Heeft u een klacht De stappen Heeft u een klacht De stappen Klachtenafhandeling bij De medewerkers van doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet helemaal

Nadere informatie

Zo doen we dat als we een geschil hebben

Zo doen we dat als we een geschil hebben Zo doen we dat als we een geschil hebben Voel je thuis 1 Lokale Geschillencommissie SLS Wonen, de Sleutels van Zijl en Vliet, Ons Doel en Portaal Leiden beheren samen ongeveer 23.500 verhuureenheden.

Nadere informatie

Een klacht. Samen komen we er wel uit. verhuurt

Een klacht. Samen komen we er wel uit. verhuurt Een klacht Samen komen we er wel uit verhuurt Een klacht Samen komen we er wel uit De medewerkers van Ymere doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet

Nadere informatie

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen.

U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Thuis in mijn huis Thuis in mijn huis U kunt uw woning zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten en aanpassen. Wonen naar Wens noemen wij dat; thuis in uw huis. In deze folder vindt u de spelregels die

Nadere informatie

U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door?

U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door? U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door? U wilt prettig wonen. In een veilige en goed onderhouden woning. Dat begrijpen wij. En daar is onze dienstverlening dan

Nadere informatie

DE KLACHTENCOMMISSIE BBSH

DE KLACHTENCOMMISSIE BBSH DE KLACHTENCOMMISSIE BBSH PAGINA 1 DE KLACHTENCOMMISSIE BBSH Inleiding In het per 1 januari1993 ingevoerde Besluit Beheer Sociale Sector wordt aangegeven, dat iedere woningcorporatie een klachtenprocedure

Nadere informatie

Bij het melden van een klacht kunt u gebruik maken van een klachtenformulier. U kunt het hier downloaden of wij sturen u het op verzoek toe.

Bij het melden van een klacht kunt u gebruik maken van een klachtenformulier. U kunt het hier downloaden of wij sturen u het op verzoek toe. Een klacht en dan? We horen natuurlijk graag dat u tevreden bent over Zeeuwland. Maar wanneer dit niet het geval is, weten we dat ook graag. Alleen zo kunnen we u goed -en in de toekomst nog beter- van

Nadere informatie

Kwaliteit bij de WSN. k w a l i t e i t s b e l e i d v a n d e W o n i n g s t i c h t i n g N i j k e r k. Woningstichting.

Kwaliteit bij de WSN. k w a l i t e i t s b e l e i d v a n d e W o n i n g s t i c h t i n g N i j k e r k. Woningstichting. Kwaliteit bij de WSN k w a l i t e i t s b e l e i d v a n d e W o n i n g s t i c h t i n g N i j k e r k Woningstichting Nijkerk Inleiding De Woningstichting Nijkerk streeft naar tevreden klanten. Niet

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... Bent u niet tevreden? Wij, Raad van Bestuur, medewerkers en artsen van het willen graag dat u tevreden bent over uw medische behandeling. Ook willen we dat u zich welkom voelt bij

Nadere informatie

wanneer kunt u de huurcommissie inschakelen?

wanneer kunt u de huurcommissie inschakelen? Bent u het niet eens met uw verhuurder of huurder over de huurprijs, het onderhoud, servicekosten of kosten van nutsvoorzieningen van de woning? En komt u er samen niet uit? Dan kunt u mogelijk de Huurcommissie

Nadere informatie

Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht

Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht Woning in Zicht en de aangesloten woningcorporaties hebben de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel

Nadere informatie

U heeft een klacht over ons!

U heeft een klacht over ons! De klachtenprocedure van de gemeente Helmond U heeft een klacht over ons! Als u ontevreden bent over ons.. De klachtenprocedure van de gemeente Helmond Als u ontevreden bent over ons... Wij helpen u graag

Nadere informatie

KLACHTENREGELING IVT. 1. Algemene inleiding

KLACHTENREGELING IVT. 1. Algemene inleiding KLACHTENREGELING 1. Algemene inleiding hecht grote waarde aan het bieden van de juiste dienstverlening aan haar klanten. Wanneer klanten het niet eens zijn met de manier waarop zij door zijn behandeld

Nadere informatie

Reglement Klachtencommissie

Reglement Klachtencommissie Reglement Klachtencommissie Artikel 1: Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Corporatie Woonstichting VechtHorst, werkzaam als toegelaten instelling in de zin van artikel 70 van de Woningwet;

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. Wat nu? De beoordeling. De deskundigen. De beslissing. De uitkering. Andere betrokkenen. Wat u verder moet weten

Arbeidsongeschikt. Wat nu? De beoordeling. De deskundigen. De beslissing. De uitkering. Andere betrokkenen. Wat u verder moet weten Arbeidsongeschikt Wat nu? 1 De beoordeling 2 De deskundigen 3 De beslissing 4 De uitkering 5 Andere betrokkenen 6 Wat u verder moet weten Arbeidsongeschikt, wat nu? U bent arbeidsongeschikt geworden. Wat

Nadere informatie

U heeft een klacht?! In deze brochure leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft over ons.

U heeft een klacht?! In deze brochure leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft over ons. U heeft een klacht?! In deze brochure leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft over ons. Inhoud Klachten? Laat het ons weten pagina 3 Hoe behandelt de Geschillencommissie uw klacht? pagina 5 Bijlage

Nadere informatie

U kunt met uw klachten. klachten- terecht bij een commissie. speciale commissie woningcorporaties

U kunt met uw klachten. klachten- terecht bij een commissie. speciale commissie woningcorporaties U kunt met uw klachten klachten- terecht bij een commissie speciale commissie woningcorporaties klachtencommissie woning corporaties Niet tevreden? Als u een klacht over uw corporatie heeft en u komt

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... Bent u niet tevreden? Wij, directie, medewerkers en revalidatieartsen van Tolbrug willen graag dat u tevreden bent over uw (para)medische behandeling. Ook willen we dat u zich welkom

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Commissie: De Geschillenadviescommissie als bedoeld in artikel 16 van het Besluit Beheer Sociale Huursector.

Commissie: De Geschillenadviescommissie als bedoeld in artikel 16 van het Besluit Beheer Sociale Huursector. Reglement Geschillenadviescommissie Ymere Artikel 1 Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Commissie: De Geschillenadviescommissie als bedoeld in artikel 16 van het Besluit Beheer Sociale Huursector.

Nadere informatie

Niet tevreden? Laat het ons weten!

Niet tevreden? Laat het ons weten! Niet tevreden? Laat het ons weten! In het Sinai Centrum besteden we veel aandacht aan het verbeteren van de kwaliteit en de veiligheid rondom onze zorgverlening. Wij doen dit onder andere aan de hand van

Nadere informatie

geschillen commissie geschil procedure reglement

geschillen commissie geschil procedure reglement www.eigenhaard.nl geschillen commissie geschil procedure reglement geschillencommissie kan uitkomst bieden Als verhuurder van woningen, garages en bedrijfspanden werkt Eigen Haard continu aan de verbetering

Nadere informatie

geschillenadviescommissie

geschillenadviescommissie de Woningstichting - Rhenense Woningstichting - Patrimonium woonservice Veenendaalse Woningstichting - Stichting Woningcorporatie Plicht Getrouw - Woonstede Inhoud 3 1. De commissie 5 2. Uw klacht 5 3.

Nadere informatie

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH?

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH? Welkom bij ZVH. U huurt al bij ons of u gaat een woning van ZVH huren. Dan is het handig om deze brochure in huis te hebben. Er zijn soms momenten dat uw huis om aandacht vraagt en dan moet u weten wat

Nadere informatie

Als u niet tevreden bent

Als u niet tevreden bent Klachtenopvang Als u niet tevreden bent Informatie voor patiënten over het indienen van een klacht Wij nemen klachten altijd serieus Wij doen ons uiterste best om goed voor u te zorgen en zowel u als

Nadere informatie

Een goede klachtenregeling

Een goede klachtenregeling Een goede klachtenregeling Voor een nog betere zorg- en dienstverlening is een aantal Zeeuwse zorginstellingen aangesloten bij de Klachtencommissie Zeeland. Zij hebben gezamenlijk een klachtenregeling

Nadere informatie

Klachten? Wat is een klacht?

Klachten? Wat is een klacht? > Klachten? Klachten? Woonstichting St. Joseph ziet het liefst alleen tevreden huurders. Toch kan het gebeuren dat u vindt dat u niet juist bent behandeld. Als u een klacht heeft, bespreken we die graag

Nadere informatie

Klachten en geschillen

Klachten en geschillen wonen begint bij mensen Klachten en geschillen Zoeken naar een oplossing 4 Bo-Ex doet er alles aan om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u zich onze service anders

Nadere informatie

Reglement Klachtenmanagement. U heeft een klacht: wij helpen u graag

Reglement Klachtenmanagement. U heeft een klacht: wij helpen u graag Reglement Klachtenmanagement. U heeft een klacht: wij helpen u graag U heeft een klacht: wij helpen u graag U wilt weten wat u kunt doen als u een klacht heeft. Daarom vertellen wij u graag hoe en waar

Nadere informatie

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Huren bij Servatius Genieten van het leven doe je thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht

Nadere informatie

In deze brochure leest u wat u moet weten over het betalen van de huur voor uw woning. Huur betalen. Hoe werkt dat?

In deze brochure leest u wat u moet weten over het betalen van de huur voor uw woning. Huur betalen. Hoe werkt dat? In deze brochure leest u wat u moet weten over het betalen van de huur voor uw woning. Huur betalen. Hoe werkt dat? Inhoud De huur van uw woning pagina 3 Vier manieren om uw huur te betalen pagina 4 Zo

Nadere informatie

Klachten. Uw klacht kan ons advies zijn!

Klachten. Uw klacht kan ons advies zijn! Klachten Uw klacht kan ons advies zijn! ZCN-Totaalvervoer is er voor u! In deze folder staat in het kort aangegeven wat u kunt doen indien u niet tevreden bent over ZCN of de vervoerder. Over ZCN ZCN is

Nadere informatie

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder:

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: Klachtenregeling Stichting Budget Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: 1. De Stichting: Stichting Budget gevestigd te Haarlem aan de Robert Kochlaan 536

Nadere informatie

KLACHTEN OVER WONEN BOMMELERWAARD?

KLACHTEN OVER WONEN BOMMELERWAARD? KLACHTEN OVER WONEN BOMMELERWAARD? De drie woningcorporaties in de Bommelerwaard verdelen gezamenlijk hun huurwoningen onder de naam Wonen Bommelerwaard. Het kan voorkomen dat een ingeschreven woningzoekende

Nadere informatie

KLACHTENREGELEMENT. Artikel 1 Begrippen. In dit reglement wordt verstaan onder: Commissie: De klachtencommissie. Verhuurder: WWV De Volharding

KLACHTENREGELEMENT. Artikel 1 Begrippen. In dit reglement wordt verstaan onder: Commissie: De klachtencommissie. Verhuurder: WWV De Volharding KLACHTENREGELEMENT Artikel 1 Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Commissie: De klachtencommissie Verhuurder: WWV De Volharding Bestuur: Het bestuur van WWV De Volharding. Huurder: a. De huurder

Nadere informatie

HOOFDSTUK Algemeen 1.2. Wanneer een klacht indienen?

HOOFDSTUK Algemeen 1.2. Wanneer een klacht indienen? KLACHTENREGELING HOOFDSTUK 1 1.1. Algemeen Bij Gastouderbureau Excellent staan kinderen, ouders en gastouders centraal. Wij staan dan ook altijd open voor uw opmerkingen of suggesties. U kunt van ons altijd

Nadere informatie

Informatie over de behandeling van uw klacht

Informatie over de behandeling van uw klacht Informatie over de behandeling van uw klacht Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten 1 In deze brochure leest u meer over: U heeft een klacht over Pro Life

Nadere informatie

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten!

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten! Bent u niet tevreden? Laat het ons weten! Wij willen graag van u leren De medewerkers van de CvZG verlenen aan veel mensen diverse soorten zorg. In verreweg de meeste gevallen verloopt die zorg naar tevredenheid

Nadere informatie

Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers

Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers 0 Algemeen Dagelijks maken veel mensen gebruik van de diensten van ons ziekenhuis. Meestal gaat het om een poliklinisch contact; dat wil

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Klachten en complimenten

Klachten en complimenten Patiënteninformatie Klachten en complimenten Informatie over de klachtenopvang in Tergooi Inhoudsopgave Pagina De klachtenfunctionaris 5 Klachtencommissie 7 Als u het ziekenhuis aansprakelijk wilt stellen

Nadere informatie

Bergopwaarts! Huren of kopen (g)een makkelijke keuze?

Bergopwaarts! Huren of kopen (g)een makkelijke keuze? deberg Bergopwaarts! Huren of kopen (g)een makkelijke keuze? Huren of kopen? (G)een makkelijke keuze! ProWonen verhuurt en verkoopt woningen. In sommige gevallen kunt u zelf kiezen of u de woning gaat

Nadere informatie

Geboortezorg Limburg. Limburg. Klachtenregeling voor klanten. Geboorte. Maken onderdeel uit van Geboortezorg Limburg

Geboortezorg Limburg. Limburg. Klachtenregeling voor klanten. Geboorte. Maken onderdeel uit van Geboortezorg Limburg Geboortezorg Limburg Geboorte Klachtenregeling voor klanten Limburg Maken onderdeel uit van Geboortezorg Limburg Inhoudsopgave 04 Ontevreden of klachten? Voor wie is de klachtenregeling bedoeld? Wat is

Nadere informatie

Een prettige omgeving

Een prettige omgeving Een prettige omgeving Een prettige omgeving Overlast is er helaas in vele soorten. Wat u vervelend vindt, is voor een buurman misschien juist heel gewoon. Waar u geen erg in heeft, is voor uw buren een

Nadere informatie

GASTOUDERBUREAU VOEL JE THUIS

GASTOUDERBUREAU VOEL JE THUIS Klachten reglement GASTOUDERBUREAU VOEL JE THUIS Snekerpoort 9 8701 HK BOLSWARD Telefoon: 0515-579080 Website: www.gobvoeljethuis.nl E-mail: info@gobvoeljethuis.nl Interne klachtenregeling Algemeen Bij

Nadere informatie

Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers

Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland Postbus 277, 3850 AG Ermelo e-mail info@czmn.nl www.czmn.nl Tel: 0341 785227 /

Nadere informatie

Werkwijze Klachtenafhandeling. Wat is een klacht? Wat kunt u doen bij een klacht? Hoe werkt de klachtenadviescommissie?

Werkwijze Klachtenafhandeling. Wat is een klacht? Wat kunt u doen bij een klacht? Hoe werkt de klachtenadviescommissie? Werkwijze Klachtenafhandeling Wat is een klacht? Wat kunt u doen bij een klacht? Hoe werkt de klachtenadviescommissie? 2 Wovesto ziet het liefst alleen tevreden huurders. Toch kan het gebeuren dat u vindt

Nadere informatie

Uw klacht, onze zorg! Klachtenregeling Vilente

Uw klacht, onze zorg! Klachtenregeling Vilente Uw klacht, onze zorg! Klachtenregeling Vilente Stichting Vilente, uitgave juni 2015 Inhoudsopgave Bent u niet tevreden? 3 Bij wie kunt u terecht? 4 Verbeteren van kwaliteit en tevredenheid 5 Klachtencommissie

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie woningcorporaties Walcheren

Reglement Geschillencommissie woningcorporaties Walcheren Reglement Geschillencommissie woningcorporaties Walcheren I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 - Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: a. Bestuur: het bestuursorgaan van de betreffende corporatie;

Nadere informatie

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan?

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. Daarna hoort u

Nadere informatie

Voor wie is de regeling bestemd? Een goede klachtenregeling WAAROVER KUNT U KLAGEN?

Voor wie is de regeling bestemd? Een goede klachtenregeling WAAROVER KUNT U KLAGEN? Een goede klachtenregeling Voor een nog betere zorg- en dienstverlening is een aantal Zeeuwse zorginstellingen aangesloten bij de Klachtencommissie Zeeland. Zij hebben gezamenlijk een klachtenregeling

Nadere informatie

Welkom Onderhoud, wie betaalt de rekening?

Welkom Onderhoud, wie betaalt de rekening? Welkom Welkom in uw nieuwe woning van Patrimonium Barendrecht. We zijn blij dat u voor een van onze woningen hebt gekozen. Maar wat betekent wonen in een woning van Patrimonium? In deze folder vindt u

Nadere informatie

DE KLACHTENADVIESCOMMISSIE

DE KLACHTENADVIESCOMMISSIE DE KLACHTENADVIESCOMMISSIE U HEBT EEN KLACHT? We doen ons uiterste best om u als woningzoekende of huurder zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. In dat geval kunt

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Stichting GroenWest

Reglement Geschillencommissie Stichting GroenWest Reglement Geschillencommissie Stichting GroenWest Inhoud Pagina 1. Begrippen... 5 2. Doel van de commissie... 5 3. Taak van de commissie... 5 4. Functioneren van de commissie... 5 5. Samenstelling, benoeming

Nadere informatie

Uitspraak Commissie AedesCode d.d. 18 juni 2012

Uitspraak Commissie AedesCode d.d. 18 juni 2012 Uitspraak Commissie AedesCode d.d. 18 juni 2012 in de zaak van, wonende te Brunssum tegen Stichting Weller, gevestigd te Heerlen Partijen worden hierna aangeduid als en Weller. Verloop van de procedure

Nadere informatie

Ontevreden? Laat het ons weten!

Ontevreden? Laat het ons weten! Ontevreden? Laat het ons weten! 1 Inhoudsopgave Welke soort klachten zijn er? 3 Kan ik iemand anders mijn klacht in laten dienen? 6 Wat zijn de kosten? 6 Waar vind ik meer informatie? 6 Adressen 7 2 Wat

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij Zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij Zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij Zorgverzekeringen Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.aevitae.com info@aevitae.com Inhoudsopgave pag. Informatie voor

Nadere informatie

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv ZORGELOOS zorgeloos HUREN huren ALGEMEEN KLUSSEN K Wilt u een woning van Vallei Wonen huren of bent u al huurder bij ons? Dan is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit

Nadere informatie