Op onderstaande foto (Photoshop-produkt van twee foto s) zie je het schot met afgeklapt en met opgeklapt middendeel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op onderstaande foto (Photoshop-produkt van twee foto s) zie je het schot met afgeklapt en met opgeklapt middendeel:"

Transcriptie

1 Vandaag bij de lokale Mazda dealer een soundboard/windschot gekocht, het betrof een gebruikt exemplaar dat ik voor een prikkie van hem mocht overnemen ( 60,00) Op onderstaande foto (Photoshop-produkt van twee foto s) zie je het schot met afgeklapt en met opgeklapt middendeel: Dit windschot heeft tevens twee luidsprekers die achter de hoofdsteunen komen. Hiervoor moet in de meeste MX5 s nog bekabeling gelegd worden, zo ook in de onze Om het voor anderen makkelijker te maken heb ik tijdens het werk maar wat foto s gemaakt en vanavond even een verslagje getikt.. Gereedschappen: -Kruisschroevendraaier (PH2) -Bekledingwipper -Kunststof wig (voor loswippen paneeltjes) -Striptang -Kabelschoenkrimptang -Zijkniptangetje -Soldeerbout -Plat schroevendraaiertje -Afbreekmesje Materialen: -dik 3 meter tweelingsnoer (luidsprekerkabel) -Rol weefseltape -beetje soldeertin -8 kabelschoentjes (4 male, 4 female)

2 Dus vanmiddag maar even aan de klus. Eerst maar even wat bekleding en dergelijke losmaken / verwijderen.. De bekleding achter de stoelen en bovenop de tank zit met drukkers vast. Eerst de vijf drukkers van de bovenste bekleding verwijderen (makkelijkst is met een bekledingwipper.) Na het verwijderen van de 5 drukkers kun je de bekleding omklappen en onder de softtop leggen zodat ie niet in de weg ligt. Vervolgens de bekleding achter de voorstoelen verwijderen, deze zit achter beide stoelen met drukkers vast (elke kant 4 stuks, 2 boven, twee onder, waarbij de onderste anders zijn.) Als de 8 drukkers verwijderd zijn kun je de bekleding naar boven toe wegnemen, Hij zit maar een klein stukje achter de middenconsole in.

3 Als alle bekleding weg is ziet het er zo uit: Nu moet de middentunnel nog losgemaakt worden. De tunnel zit met 5 schroeven vast. 2 in de armsteun:

4 één onder de asbak (die je gewoon naar boven eruit kunt trekken) en twee vooraan aan de zijkant, het kunststof kapje kun je er voorzichtig van af wippen: Aan de voorkant zit de tunnel ook nog geklemd, met enig beleid kun je hem naar boven toe lostrekken.

5 Verdere voorbereiding bestaat uit het verwijderen van de radio (en voor het gemak kun je dan ook het bakje met klokje er uitnemen (zit er ingeklikt)) Daarnaast is het ook makkelijk als de schakelaars voor mistachterlicht en koplamphoogte even verwijderd worden. Beide schakelaars kunnen samen met het paneeltje waar ze in zitten uit het dashboardgeklikt worden. Knip de luidsprekerkabel op twee gelijke lengtes (lang genoeg) en leg bij een van de stukken aan beide kanten een knoopje erin zodat je straks makkelijk weet welke kabel links en welke rechts wordt. Tape de kabels parallel aan elkaar in zodat je een mooie kabelstreng krijgt.

6 Laat achter een stuk uitsteken dat lang genoeg is om de aansluiting op het soundboard nog eenvoudig te maken zonder dat je tegen een te stak kabeltje moet worstelen. Leg de kabel onder de middentunnel naar voren, let op dat je straks niet met de schroeven in de knoei komt De kabel steek je vooraan onderlangs de middenconsole door naar het gat van de mistachtelicht/koplamphoogte schakelaars.

7 Nu kan de middentunnel weer teruggeplaatst worden (denk aan de geluidsdempingsmat rond de pook) De kabel kun je weer terug in het schakelaar-gat naar linksvoor duwen en vooraan boven het gaspedaal naar achter toe onder de middenconsole aanpakken en daar dan terug naar boven naar het radiovak steken. De kabel komt dan bij de radiokabelboom te liggen: Het Mazda-Iso verloop heeft twee witte stekkers, eentje voor de voeding en vóór speakers, en een voor de achterspeakers. Die van de achterspeakers ligt los omdat onze MX5 daar geen bedrading voor had liggen.

8 Deze stekker heb ik afgeknipt en de 4 draden aan de net aangelegde kabel gesoldeerd: Even onthouden of je de kabel met knoop voor links of voor rechts gebruikt hebt zodat je dadelijk achteraan bij het soundboard het zelfde kunt doen. Even netjes afwerken met tape en de kabelboom voor achter de radio is klaar:

9 Nu weer terug naar achteren: De kabel voor de luidsprekers komt achter de middentunnel vandaan, en de bekleding kan er weer tegenaan gemonteerd worden: Schuif de mat van bovenaf achter de middentunnel en over de kabel. Monteer alle drukkers (8 stuks). Let daarbij op het verschil tussen de onderste en de bovenste: De onderste hebben een glad pennetje met bolle kop. De bovenste hebben die ribbels. Links en rechts boven zit de mat ook nog in een stukje klittenband gedrukt. Klap de kabel voorlopig even over de bekleding heen naar voren zodat de boven bekleding terug kan voor het aftekenen van het gat.

10 Leg de boven bekleding los op zijn plek en zet het soundboard los op zijn plek. Houdt een schroevendraaier oid onder het soundboard op de plek waar je de kabel uit wil laten komen: Houdt de schroevendraaier op zijn plek en neem het soundboard weg (eventueel door een ander laten doen) Teken eventueel met stift oid de plek aan waar de kabel door moet komen

11 Maak met een afbreekmesje een sneetje van 1 á 2 cm in het stof. Voer de kabel van onderaf door dit sneetje heen: De bekleding kan nu verder vastgezet worden met de 5 drukkers die in de gaten aan de voorkant passen.

12 Nu kan het soundboard gemonteerd worden. Verwijder de afdekkap van de aansluiting, deze zit aan de achterkant midden onderaan. Het soundboard wordt naar achter hellend gemonteerd op de vier gaten (ik neem aan dat deze standaard in de MX5 aanwezig zijn) twee links en twee rechts: Het makkelijkst is het om het soundboard op de juiste plek te houden en eerst alle 4 de schroeven enkele windingen vast te draaien. Als alle schroeven in hun draad zitten kun je de schroeven vastdraaien. Hierdoor voorkom je dat je een schroef niet, of erger nog scheef, in het gat krijgt.

13 Gemonteerd (twee schroeven rechterkant) Nu nog de aansluiting op de kabel. Bij sommige MX5 s zou er dus al een kabel liggen met passende stekker. Bij de onze niet, dus heb ik de stekker afgeknipt om met kabelschoentjes een verbinding te maken tussen soundboard en de nieuw gelegde kabel..

14 Stekkertjes insteken en de kabel op een rolletje draaien zodat het in het stekkervak past Het ligt zo een beetje klem zodat het niet rammelt

15 De klep terug op het soundboard plaatsen en dan ziet het er zo uit:

16 Rijdend heb ik nog niet kunnen testen omdat we nog geen kenteken op de auto hebben (doe ik over een week als ik vakantie heb) maar het is wel een toevoeging op het geluid van voren. Ik hoop dat ik iemand kan helpen met deze handleiding, de eerste uit de toekomstige reeks. Voor elke toevoeging/reparatie aan de MX5 ben ik van plan zo n verslagje te maken..

Manual voor het de-/monteren van dashboard en tellerplaatunit (Mazda 323F BA)

Manual voor het de-/monteren van dashboard en tellerplaatunit (Mazda 323F BA) Manual voor het de-/monteren van dashboard en tellerplaatunit (Mazda 323F BA) Benodigdheden: - Indiglo plasma tellerplaten - 2 kruiskopschroevendraaiers (groot en klein) - platbek schroevendraaier - zaklamp

Nadere informatie

Inbouw Parrot CK 3100 / CK 3300 in MX5 NB

Inbouw Parrot CK 3100 / CK 3300 in MX5 NB Inbouw Parrot CK 3100 / CK 3300 in MX5 NB Vandaag de carkit uit de golf overgebouwd naar de MX 5. Ook dit keer weer foto s gemaakt en een handleidinkje in elkaar geknutseld. Gebruikte gereedschappen: Kunststof

Nadere informatie

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking.

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Waarom? Wanneer de hall effect sensor kapot is dan is de methode die BMW

Nadere informatie

STAP 2 Controleer samen de inhoud van de kist met de materiaallijst. Als er iets niet klopt...meteen komen zeggen.

STAP 2 Controleer samen de inhoud van de kist met de materiaallijst. Als er iets niet klopt...meteen komen zeggen. 1 WAT GA JE DOEN? Je gaat aan de gang met stekkers en snoeren. Je leert hoe je die moet aansluiten. Hoe handig ben jij met een schroevendraaier? BELANGRIJK!!!! VOOR JE BEGINT, SPREKEN WE EERST IETS AF:

Nadere informatie

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Bouwbeschrijving kristalradio

Bouwbeschrijving kristalradio Bouwbeschrijving kristalradio Van harte gefeliciteerd met dit bouwpakket. Je kunt hiermee zelf een radio bouwen die geen batterij nodig heeft. Op de foto hiernaast zie je hoe jouw radio eruit gaat zien.

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Op het achterpaneel zitten elf klemmetjes, waarmee deze aan de voorkant is bevestigd. Om de ipod te openen, moeten de klemmetjes naar

Nadere informatie

Handsfree, montageset (Ericsson & Nokia)

Handsfree, montageset (Ericsson & Nokia) Instructienr. Versie Ond. nr. 8682402 1.0 Handsfree, montageset (Ericsson & Nokia) A3602095 Pagina 1 / 16 Uitrusting A0000162 A3901819 Pagina 2 / 16 A3903163 Pagina 3 / 16 M3602626 Pagina 4 / 16 M3903606

Nadere informatie

Module Installatiehandleiding E46 Module

Module Installatiehandleiding E46 Module Module Installatiehandleiding E46 Module Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Voorbereiden... 4 1.3 Aansluiten... 11 1.4 Afwerken... 20 P a g i n a 2 24 1 Installatie

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

Demontage versnellingspook en montage shortshifter voor een Mazda 323F BA

Demontage versnellingspook en montage shortshifter voor een Mazda 323F BA Demontage versnellingspook en montage shortshifter voor een Mazda 323F BA Inhoud van het pakketje van TWM performance (foto 01), de rood doorkruiste onderdelen had ik niet nodig, deze zijn om het hitteschild

Nadere informatie

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Gemaakt op: 17-02-2010 Versie: 1.0 Gemaakt door: Joost Verhoef Inhoudsopgave 1.0 Achterplaten en opbouwranden 3 1.1 Montage van de achterplaten en

Nadere informatie

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem?

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Het aanleggen van een centraal stofzuigsysteem is vrij eenvoudig. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Belangrijk is dat je nauwkeurig

Nadere informatie

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding voor het aansluiten van een SMG stuur met flippers in een BMW E46 met een steptronic automaat. Benodigdheden: -SMG stuur -SMG sleepring

Nadere informatie

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 *

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Verwijder het afdekdopje achter het portierhendel door er een kleine schroevendraaier achter te zettten en het dopje omhoog te wippen. Datum:

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Het Maken Van Een Kristalontvanger (Radio)

Het Maken Van Een Kristalontvanger (Radio) Het Maken Van Een Kristalontvanger (Radio) Dit boekje is van... Klas... Dit werkstuk moet af:... H. Oostendorp,. TechnaLab, maart 2003 Practicum 1: De kern voor de spoel Wat heb je nodig? een stukje installatiebuis

Nadere informatie

Aandrijfpen raammechaniek vervangen

Aandrijfpen raammechaniek vervangen Aandrijfpen raammechaniek vervangen In het Klaverblaadje nr.136 staat al een verslag van deze bewerking, met daarbij de belofte dat een uitvoerig verslag van deze bewerking op de register website te vinden

Nadere informatie

Afstandstart voor standverwarming op brandstof

Afstandstart voor standverwarming op brandstof Installation instructions, accessories Instructienr. 30776709 Versie 1.6 Ond. nr. 30790208, 31324389 Afstandstart voor standverwarming op brandstof IMG-258811 Volvo Car Corporation Afstandstart voor standverwarming

Nadere informatie

IR guns. Montage instruc0es

IR guns. Montage instruc0es IR guns Montage instruc0es Voor het maken van een IR gun hebben we nood aan een afstandsbediening en een speelgoed wapen. Anderzijds hebben we ook nog een IR ontvanger, Arduino printplaat. Na het maken

Nadere informatie

Bouw zelf een windmolen

Bouw zelf een windmolen Bouw zelf een windmolen Met dit bouwplan is een windmolen maken niet moeilijk! Bouw thuis of op school een echte windmolen die een klein lampje (LED) laat branden. Aan het einde van de beschrijving vind

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 INLEIDING In deze handleiding wordt, aan de hand van foto s en begeleidend schrijven, uitgelegd hoe een Ahrend Essa hoek-bureau met slingersysteem

Nadere informatie

DRAWDIO. Welk gereedschap heb je nodig? BBZZZ.. 1. Soldeerbout 2. Tang 3. Soldeerdraad. Een pen waarmee je muziek tekent!

DRAWDIO. Welk gereedschap heb je nodig? BBZZZ.. 1. Soldeerbout 2. Tang 3. Soldeerdraad. Een pen waarmee je muziek tekent! DRAWDIO Een pen waarmee je muziek tekent! Handleiding BBZZZ.. Maak je eigen Drawdio! Deze handleiding helpt je bij het maken van je eigen Drawdio. LET WEL OP! Een soldeerbout wordt heel heet! Vraag een

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Entertainmentsysteem, RSE, twee schermen met twee spelers (Inscription)

Entertainmentsysteem, RSE, twee schermen met twee spelers (Inscription) Installation instructions, accessories Instructienr. 31428009 Versie 1.4 Ond. nr. 39826318, 39825246, 39825243, 39825244, 39825245 Entertainmentsysteem, RSE, twee schermen met twee spelers (Inscription)

Nadere informatie

Parkeersensoren installeren!

Parkeersensoren installeren! Parkeersensoren installeren! De benodigdheden: Kruiskop schroevendraaier Sleuf schroevendraaier Punttangetje Dopsleutel met dop 10 Een boormachine of accuboormachine De parkeersensoren http://www.fiatbravoclub.nl/

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17 Installation instructions, accessories Instructienr. 8685630 Versie 1.1 Ond. nr. 8685627 Niveauregeling Volvo Car Corporation Niveauregeling- 8685630 - V1.1 Pagina 1 / 17 Uitrusting A0000162 A0000161 A0000197

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Ik heb deze tas gemaakt van de Coton 4 van Phildar, kleurnummers 0067 (zwart) en 0001 (roze) en de Originals Brazilia van Schachenmeyr, kleurnummer 00087. Van de Coton

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Handsfree, Microfoon, zwanenhals

Handsfree, Microfoon, zwanenhals Installation instructions, accessories Instructienr. 31310747 Versie 1.4 Ond. nr. 31310746 Handsfree, Microfoon, zwanenhals Volvo Car Corporation Handsfree, Microfoon, zwanenhals- 31310747 - V1.4 Pagina

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Antenneversterker, meerweg "Diversity" Antenneversterker, meerweg "Diversity" V1.0

Antenneversterker, meerweg Diversity Antenneversterker, meerweg Diversity V1.0 Installation instructions, accessories Instructienr. 9172665 Versie 1.0 Ond. nr. Antenneversterker, meerweg "Diversity" M3903263 Volvo Car Corporation Antenneversterker, meerweg "Diversity"- 9172665 -

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

USB en ipod Music interface

USB en ipod Music interface Installation instructions, accessories Instructienr. 30775542 Versie 1.2 Ond. nr. USB en ipod Music interface Volvo Car Corporation USB en ipod Music interface- 30775542 - V1.2 Pagina 1 / 16 Uitrusting

Nadere informatie

Grote binnenspiegel vervangen, een oplossing

Grote binnenspiegel vervangen, een oplossing Grote binnenspiegel vervangen, een oplossing Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Dickydik op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > On Topic lounge > Vragen staat vrij > Grote

Nadere informatie

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Let op: Iedere montage is uniek. Dit montagevoorbeeld geeft slechts weer hoe een Ufo-mast en een Ufo-antenne in principe gemonteerd kunnen worden. U dient zelf te beoordelen

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Bedrading trekhaak, 13-polig. Bedrading trekhaak, 13-polig V1.3

Bedrading trekhaak, 13-polig. Bedrading trekhaak, 13-polig V1.3 Installation instructions, accessories Instructienr. 31285780 Versie 1.3 Ond. nr. 31285778 Bedrading trekhaak, 13-polig M3703542 Volvo Car Corporation Bedrading trekhaak, 13-polig- 31285780 - V1.3 Pagina

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

Radio-cassettespeler

Radio-cassettespeler Instructienr. Versie Ond. nr. 9172704 1.0 Radio-cassettespeler M3903081 Pagina 1 / 7 Uitrusting A0000162 D3902113 Pagina 2 / 7 INLEIDING Lees de hele instructie door voordat u met de montage begint. Opmerkingen

Nadere informatie

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

ASUS MeMo Pad FHD10 moederbord vervanging

ASUS MeMo Pad FHD10 moederbord vervanging ASUS MeMo Pad FHD10 moederbord vervanging Het doel van deze gids is om het moederbord te vervangen met eenvoudige instructies over hoe om te presteren dat. Geschreven door: Al Muatasim INTRODUCTIE Het

Nadere informatie

Geschreven door: David Scrobonia

Geschreven door: David Scrobonia Kindle 2 moederbord vervanging Gebruik deze gids om een nieuw moederbord te installeren op uw Kindle 2. Geschreven door: David Scrobonia INTRODUCTIE Het installeren van een nieuw moederbord neemt nogal

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Handleiding Waeco MS50 Tempomat

Handleiding Waeco MS50 Tempomat Handleiding Waeco MS50 Tempomat Met onderstaande handleiding in afbeeldingen wil ik het wat eenvoudiger te maken voor de gemiddelde hobbyist om een cruise control / tempomat in zijn Aygo/107/C1 te plaatsen.

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Instructienr. 30756608 Versie 1.2 Ond. nr. 30756607, 30756606, 31316446 Stuurwiel, leer IMG-339612 Volvo Car Corporation Stuurwiel, leer- 30756608 - V1.2 Pagina 1

Nadere informatie

Nintendo DS Lite Speakers Replacement

Nintendo DS Lite Speakers Replacement Nintendo DS Lite Speakers Replacement Vervanging van de Nintendo DS Lite speakers. Geschreven door: Matt Newsom ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 19 INTRODUCTIE Vervang de luidsprekers in

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Scherm Stap 1 - iphone openen! Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

HTC Wizard 100 Screen Replacement

HTC Wizard 100 Screen Replacement Hoe kan ik het scherm van de HTC Wizard 100 te verwijderen. Geschreven door: Taylor Stone ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 INTRODUCTIE Deze gids zal je leren hoe je uit elkaar te halen

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Steek een openingsgereedschap in de naad tussen de metalen behuizing en de witte plastic bovenkant. Maak de bovenste rand van de ipod

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

Hoe maak je een tuinhuisje?

Hoe maak je een tuinhuisje? Hoe maak je een tuinhuisje? Hoe maak je een tuinhuisje? Materialen Gereedschap Schroeven Scharnieren Lat Houten plaat Schroefboor Hamer Schaar Watervaste stift http://bit.ly/2993 www.praxis.nl Page 1 of

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

Cd-speler, md/cd-speler, cd-wisselaar

Cd-speler, md/cd-speler, cd-wisselaar Instructienr. Versie Ond. nr. 31210439 1.5 31201030, 31210456, 31316256 Cd-speler, md/cd-speler, cd-wisselaar J8504529 Pagina 1 / 8 Uitrusting A0000162 A0801178 J3905335 Pagina 2 / 8 IMG-213320 Pagina

Nadere informatie

Dakspoiler met remlicht

Dakspoiler met remlicht Instructienr. Versie Ond. nr. 9499948 1.0 Dakspoiler met remlicht M8400560 Pagina 1 / 10 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8901662 Pagina 2 / 10 INLEIDING Lees

Nadere informatie

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt.

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 2,0 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Het maken van een Buzzer Game

Het maken van een Buzzer Game Het maken van een Buzzer Game Stap 1: Het benodigde materiaal 1) De Buzzer Game Houten plankje Messingdraad dik Messingdraad dun Lampenhouder Lampje 2) Constructiemateriaal Batterij 9V Contactstuk batterij

Nadere informatie

Parkeerhulp, camera, Front Blind View

Parkeerhulp, camera, Front Blind View Installation instructions, accessories Instructienr. 30756270 Versie 1.5 Ond. nr. 30756482, 31332429, 31339994 Parkeerhulp, camera, Front Blind View IMG-340859 Volvo Car Corporation Parkeerhulp, camera,

Nadere informatie

E-mail: info@infrasol.nl

E-mail: info@infrasol.nl Infraroodcabines en Sauna s Bezoek showroom op afspraak: Tel: 0174-625237 Monsterseweg 117 unit 10 Fax: 0174-640273 2691 JD s-gravenzande E-mail: info@infrasol.nl Begin met de zitbank, leg het grote deel

Nadere informatie

Rivaliserende Mini Chopper MC-67BL motor

Rivaliserende Mini Chopper MC-67BL motor Rivaliserende Mini Chopper MC-67BL motor vervangen Verwijder de Rival Mini Chopper motor. Geschreven door: Roxanne ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 INTRODUCTIE Deze handleiding helpt

Nadere informatie

Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem

Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem Installation instructions, accessories Instructienr. 31269673 Versie 1.2 Ond. nr. 31269693, 31269694 Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem IMG-318107 Volvo Car Corporation Stylingpakket, onderspoiler

Nadere informatie

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

E-reader, houder (Twin Engine)

E-reader, houder (Twin Engine) Installation instructions, accessories Instructienr. 31414847 Versie 1.1 Ond. nr. 31435856, 31470917 E-reader, houder (Twin Engine) Volvo Car Corporation E-reader, houder (Twin Engine)- 31414847 - V1.1

Nadere informatie

Handleiding Reparatie Senseo

Handleiding Reparatie Senseo In deze handleiding vindt u hoe u de volgende onderdelen zelf kunt vervangen: 1) Veer in deksel vervangen... 2 2) Drieweg ventiel ook wel terugslag ventiel vervangen.... 15 3) printplaat vervangen....

Nadere informatie

Navigatiesysteem, draagbaar

Navigatiesysteem, draagbaar Installation instructions, accessories Instructienr. 30756308 Versie 1.4 Ond. nr. 31285226 Navigatiesysteem, draagbaar IMG-279481 Volvo Car Corporation Navigatiesysteem, draagbaar- 30756308 - V1.4 Pagina

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Koelbox, geïntegreerd in achterbank

Koelbox, geïntegreerd in achterbank Installation instructions, accessories Instructienr. 30756210 Versie 1.2 Ond. nr. 30756209 Koelbox, geïntegreerd in achterbank IMG-265128 Volvo Car Corporation Koelbox, geïntegreerd in achterbank- 30756210

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Makita BTD142 Trigger schakelaar vervangen

Makita BTD142 Trigger schakelaar vervangen Makita BTD142 Trigger schakelaar vervangen Gebruik deze gids om de switch te vervangen op uw Makita 18V Accudraaislagmoeraanzetter. Geschreven door: Ron Davis INTRODUCTIE De trigger-schakelaar op een impact

Nadere informatie

Media Server en Digitale TV

Media Server en Digitale TV Installation instructions, accessories Instructienr. 31470802 Versie 1.0 Ond. nr. 31664736 Media Server en Digitale TV Volvo Car Corporation Media Server en Digitale TV- 31470802 - V1.0 Pagina 1 / 77 Speciaal

Nadere informatie

Media Server en Digitale TV

Media Server en Digitale TV Installation instructions, accessories Instructienr. 31470804 Versie 1.0 Ond. nr. 31664736 Media Server en Digitale TV Volvo Car Corporation Media Server en Digitale TV- 31470804 - V1.0 Pagina 1 / 67 Speciaal

Nadere informatie

Asus F6A-X2 Speaker Replacement

Asus F6A-X2 Speaker Replacement Asus F6A-X2 Speaker Replacement Een stap-voor-stap handleiding over de luidsprekers van de laptop te vervangen. Geschreven door: Jonathan INTRODUCTIE Luidsprekers audio van uw laptop. Zorg ervoor dat u

Nadere informatie

Navigatiesysteem, draagbaar, installatiekit TMC

Navigatiesysteem, draagbaar, installatiekit TMC Installation instructions, accessories Instructienr. 31285377 Versie 1.2 Ond. nr. 31285376, 31339014 Navigatiesysteem, draagbaar, installatiekit TMC Volvo Car Corporation Navigatiesysteem, draagbaar, installatiekit

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Instructienr. Versie 30756984 1.3 Ond. nr. 31401809, 31401808, 31401804, 31401803, 31369837, 31369836, 31369841, 31369835, 31369834, 31369833, 30756617, 30756616,

Nadere informatie

Asus ROG Laptop G752VL-DH71 RAM onder het toetsenbord vervangen

Asus ROG Laptop G752VL-DH71 RAM onder het toetsenbord vervangen Asus ROG Laptop G752VL-DH71 RAM onder het toetsenbord vervangen het RAM vervangen onder het toetsenbord. Geschreven door: Corbin Schon ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 8 INTRODUCTIE Je zal

Nadere informatie

Handsfree, Bluetooth mute kit

Handsfree, Bluetooth mute kit Installation instructions, accessories Instructienr. 31285433 Versie 1.1 Ond. nr. 30775917, 31210148 Handsfree, Bluetooth mute kit Volvo Car Corporation Handsfree, Bluetooth mute kit- 31285433 - V1.1 Pagina

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

MX5 NB Alarm of CV+AB plaatsen. Deel 4 >> Alarm of CV aansluiten.

MX5 NB Alarm of CV+AB plaatsen. Deel 4 >> Alarm of CV aansluiten. MX5 NB Alarm of CV+AB plaatsen. Deel 4 >> Alarm of CV aansluiten. Basis unit: Voor het plaatsen van de basisunit is het zoeken naar een mooi weg gewerkt, en toch toegankelijke plaats. Dat laatste is het

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Vervang bobsweep De contactpunten voor de

Vervang bobsweep De contactpunten voor de Vervang bobsweep De contactpunten voor de vuilnisbak Om de contactpunten op uw bobsweep Standaard of PetHair vervangen, zult u een kruiskopschroevendraaier, de platte schroevendraaier in vak Bob's, en

Nadere informatie

JoyCon Modificatie Handleiding. Door: XxWiReDxX. Dutch / Nederlands. Versie 1.0

JoyCon Modificatie Handleiding. Door: XxWiReDxX. Dutch / Nederlands. Versie 1.0 JoyCon Modificatie Handleiding Door: XxWiReDxX Dutch / Nederlands Versie 1.0 Joycon Modificatie handleiding Hoe het werkt & hoe te gebruiken Na het uitvoeren van de modificatie kun je deze gebruiken als

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5S Dock Connector vervangen

Handleiding voor: iphone 5S Dock Connector vervangen Handleiding voor: iphone 5S Dock Connector vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset - Evt: Dubbelzijdige tape rol Onderdelen - iphone 5S Dock Connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

In het kort een handleiding voor het monteren van bovenstaande onderdelen.

In het kort een handleiding voor het monteren van bovenstaande onderdelen. Gamo CFX tuning -1- Montage Theoben GasRam -2- Montage Charlie da Tuna GTX 2 trekker -3- Verbeteren trekkergroep In het kort een handleiding voor het monteren van bovenstaande onderdelen. Benodigdheden:

Nadere informatie

LG Chocolate Touch VX-8575 LCD scherm

LG Chocolate Touch VX-8575 LCD scherm LG Chocolate Touch VX-8575 LCD scherm vervangen Deze gids toont hoe je een gebarsten of gebroken LCD scherm te verwijderen op de LG Chocolate Touch VX-8575. Geschreven door: Lana Hodzic INTRODUCTIE Deze

Nadere informatie

INTERIEURBEKLEDING BEKLEDING KAPPEN - KLEPPEN STOELFRAME EN STELRAILS VOOR STOELFRAME EN STELRAILS ACHTER BEKLEDING VOORSTOELEN BEKLEDING ACHTERBANK

INTERIEURBEKLEDING BEKLEDING KAPPEN - KLEPPEN STOELFRAME EN STELRAILS VOOR STOELFRAME EN STELRAILS ACHTER BEKLEDING VOORSTOELEN BEKLEDING ACHTERBANK Bekleding ALGEMEEN INTERIEURBEKLEDING PORTIERBEKLEDING BEKLEDING KAPPEN - KLEPPEN HOEDENPLANK STOELFRAME EN STELRAILS VOOR STOELFRAME EN STELRAILS ACHTER BEKLEDING VOORSTOELEN BEKLEDING ACHTERBANK STOELACCESSOIRES

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S camera voorkant Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie