HERINNER JE THUIS. HERINNER WAT HEILIG IS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HERINNER JE THUIS. HERINNER WAT HEILIG IS."

Transcriptie

1 Ons Verhaal HERINNER JE THUIS. HERINNER WAT HEILIG IS. geschreven door Irina Andreea, 8 november 2016 Ik ben een eeuwig wezen. Ik ken geen begin en geen einde. Ik besta voorbij alle creaties, voorbij het multiversum, voorbij het leven zelf. Ik bezit oneindig potentieel om te verbeelden, oneindig potentieel om te creëren en oneindig potentieel om te ervaren. Een staat van zelf die vol heiligheid is. Zo absoluut. En zo uniek. En mijn essentie die zo speels is. Zo creatief. Zo nieuwsgierig. Zo liefdevol. Ik ken werkelijk geen beperking. Ik ben vrij. Soeverein. Oppermachtig. Ook ben ik een danser. Heel teder. Heel sierlijk. Ik hou ervan om met de stroom van mijn wezen mee te bewegen, om werkelijk binnen de eindeloze kleuren mijzelf te voelen, om met de golven mee te deinen van mijn innerlijk potentieel. Een beweging die zo natuurlijk is. Zo ononderbroken. Zo open. Zo onbepaald. Mijn dans zo grenzeloos, zo onbeperkt Ik hou zo van dansen! En ik luister echt graag naar de muziek van het bestaan dat me omringt. Niet alleen naar mijn eigen muziek. Maar naar het orkest van creativiteit dat overal om me heen is. Want ik ben niet alleen. Ik ben soeverein en absoluut, maar ik ben niet alleen in deze heerschappij. Ik ben niet de enige danser. De dansvloer is bezaaid met creators. Vol met onvoorwaardelijke wezens, die allemaal dezelfde ongelimiteerde verbeeldingskracht bezitten, allemaal hetzelfde vermogen om te creëren, om hun verlangen en passie te ervaren. We zijn met zovelen, die allemaal deze eindeloze dans van het bestaan delen, die allemaal deze ongelooflijk

2 heilige saamhorigheid delen. Dit is ons zo dierbaar. Het authentieke aspect van eenheid: We zijn niet samen een, maar we hebben de ervaring van eenheid door saamhorigheid. Gezamenlijk zijn we aan het ontdekken wat eenheid zou kunnen betekenen, hoe het kan voelen. De waterdruppels vormen de beleving van een oceaan door bij elkaar te komen. De oceaan bestond niet voor de druppels bestonden, maar de druppels samen zorgden ervoor dat de oceaan ontstond. De eenheid bestond niet als eerste, maar de saamhorigheid. En wat een bijzonder wonderlijke belevenis is die oceaan. We delen de diepten van onze verbeelding, van onze creativiteit met elkaar. Het delen van onze creaties zorgt voor een uitgestrekte oceaan van leven. We zijn zo ontzettend gek op het samen creëren. We houden van de immens diepe betekenis die saamhorigheid kan opwekken binnenin onszelf. Van de speciale betekenis die een cocreatie in zich heeft. Samen vormen we zo n ongelooflijk mooie symfonie. Hoe zouden we er niet naar kunnen verlangen hieraan deel te nemen en ernaar te luisteren? Om erin te dansen? En wat voor dans! Werkelijk ongelooflijk! Niet alleen vanwege het voelen van jouw eigen stroom, maar ook door die van zovele anderen te voelen. Door niet alleen jouw eigen vreugde te beleven, maar ook die van zovele anderen. Door niet alleen de kleuren van je eigen creaties te zien, maar ook die van anderen. Door de schoonheid niet alleen door je eigen ogen te bekijken, maar ook door de ogen van anderen. Verbeeld je eens dat je de schoonheid van je eigen wezen kunt zien, de schoonheid van het leven, door een ander perspectief. Stel je voor dat je de betekenis van thuis kunt waarnemen via de blik van een ander. In volledige eerbied, volledig respect en onvoorwaardelijke liefde. Wat een voorrecht. Wat een heilige verbondenheid!

3 Door te beweren dat alles één is, en dat er slechts één enkel wezen in creatie is, ontken je het bijzondere bestaan van zo ontzettend veel andere wezens. De waanzinnige intimiteit tussen zoveel wezens. De unieke dans die we met z n allen delen. De essentie van liefde. De essentie van heilige relaties. Iets zo goddelijk in creatie. Herinner je met mij het diepe potentieel dat je in je draagt, de onmetelijke diepte van je wezen, en de diepzinnige betekenis die afkomstig is van ons samenzijn. Bekijk alsjeblieft mijn vorige artikel dat je een aantal oefeningen biedt om je te helpen in contact te komen met de onbegrensde creator binnenin jou. Met jouw ongelimiteerde creativiteit. Doe nu alsjeblieft deze nieuwe oefening met me. Herinner je het gevoel van thuis. Het gevoel om in compleetheid te zijn wie je bent, in de absolute staat van IK BEN. Stel je nu het geheel voor van alles dat jou jou maakt, van de prachtige magie die jij bent, en probeer het uit te drukken in een beeld van een huis, een thuis. Probeer je voor te stellen hoe het eruit zou zien. Jouw eigen heilige ruimte, waarin alles waarvan je zoveel houdt aanwezig is. Welke vormen, welke kleuren, welke materialen zijn hier te vinden? Wat voor soort leven? Welke stijl, welke thema s, wat voor kunst? Wat voor soort ervaringen of expressies? Zijn er kamers te vinden? Zou het decor steeds veranderen? Of zijn er dingen die je altijd zo zou houden, die nooit zouden veranderen? In welke omgeving zou je je huis willen hebben staan? Welk soort uitzichten, wat voor soort weer vind je fijn? Zou je je omgeving altijd vloeibaar willen laten zijn, alsmaar veranderend? Laat je verbeelding de vrije loop.

4 Stel je het ideale thuishuis voor. Die ene plaats waarnaar je altijd terug wilt komen. Kijk nu naar binnen, en vertel me of je, in jouw kern, dit huis voor jezelf zou willen houden, of dat je het zou willen delen? Voel diep hierin. Misschien heb je een sterk verlangen om de deur te openen, en het aan een andere creator te laten zien. Om alle dingen waar je zo onvoorwaardelijk van houdt aan een ander wezen te laten zien. Om te ontdekken wat voor gevoel het hen geeft. Waar zij van houden, wat hen doet lachen, wat hen niet doet lachen. Wat zouden ze anders willen zien? Wat zouden ze toevoegen? En andersom. Zou je willen ervaren hoe je je voelt in de andere huizen? Om te zien hoe anderen ervoor kiezen te leven? Welke decoraties zouden zij kiezen, waar houden ze het meeste van? Zou je niet graag een rondleiding krijgen om aan je eigen lijf te ervaren hoe een andere creator leeft? En als zij jou de vrijheid zouden geven om wat van hun ideeën te gebruiken en met hen te creëren, of je eigen draai eraan geven, zou je dan in de verleiding komen om dat te doen? En, om nog verder te gaan, zou je niet graag een huis willen creëren in samenwerking met een ander wezen? Zou je niet graag willen zien waar jullie gezamenlijke inspanning toe zou leiden? Om te zien hoe goed jullie zouden kunnen samenwerken, en wat de resultaten zouden zijn?

5 Hoe zou je het vinden om dit met een groep te doen? Of waarom zelfs niet met heel veel wezens tegelijk? Neem even een moment voor jezelf en voel diep in je het verlangen om je creaties te delen met iemand anders. Om je dromen, je visies, je ideeën, om ieder klein fragment van je verbeelding te delen met een gelijkwaardige ander. Een ander die luistert, die ziet, die werkelijk eert en respect heeft, die onvoorwaardelijk liefheeft. Hoe sterk is dit verlangen? Waar komt het vandaan? Komt het vanuit je lichaam, vanuit je tijdelijke persoonlijkheid, of is het een verlangen naar gezelschap dat het ego ver voorbij gaat? Een verlangen dat in de kern van je zijn zit. Een pure vreugde om alles dat je bent te willen delen. Zodra ik mijn trauma, mijn angsten, mijn pijn, mijn sociale conditionering en mijn verstoringen verwijder, vind ik het verlangen om mezelf en mijn creaties te delen, om op mijn natuurlijkst te zijn. In mijn meest organische staat van zijn. Het is een van mijn puurste intenties. Recht uit het hart. Een verlangen om gezien te worden, en om te zien. Om te eren. Het is altijd al bij me geweest. Ik hou van mijn thuis, en ik heb het graag helemaal voor mijzelf, maar ik verlang net zo goed naar verbindingen. Om in heiligheid te delen. Ik heb graag een goede vriend over de vloer. Of een hond die een tijdje bij me verblijft. Of waarom niet een paar honden? (Omwille van de metafoor.) Hoe zit dat bij jou? Wat voel jij bij heilige relaties? Zijn ze inherent aan wie je bent, tot in de kern? Is je verlangen om te delen op zijn natuurlijkst? En zo ja, zou dat niet betekenen dat we vanuit onze meest oorspronkelijk, ongelimiteerde staat van zijn, graag delen? En aan de andere kant, hoe zou het voor ons zijn om hier nooit toe in staat te zijn? Om het enige wezen in bestaan te zijn, zonder de oneindigheid die we zijn te kunnen delen met anderen? Om onszelf te moeten opdelen in allerlei personages en deze met elkaar te moeten laten interacteren, enkel opdat we het zogenaamd delen kunnen ervaren? Om de illusie te ervaren van iets buiten onszelf? De illusie van een ander? De illusie van saamhorigheid?

6 En denk nu nog over één ding na alsjeblieft. Wanneer je je huis zou delen met een ander levend wezen, of met meer dan een, zouden er dan regels zijn voordat je ze binnenlaat? Zou er een verwachting zijn van hoe ze zich zouden moeten gedragen, een soort code? Voel echt hierin. Hoeveel van jou en je creatie is je heilig? Wat betekent het concept heilig eigenlijk? Is jouw huis heilig? Uiteraard dragen we allemaal een stuk nieuwsgierigheid in onszelf. Datgene dat alle potentiëlen wil uitproberen, waaronder die van chaos. Waaronder die van verandering. Sommigen van ons zouden misschien geïnteresseerd zijn om het element zich volledig laten verrassen binnen te laten in hun huis. Waar we zouden willen dat een andere creator ons thuis volledig herontwerpt, het zich helemaal eigen maakt, volgens hun visie. We zouden wellicht willen zien wat heiligheid betekent in de ogen van deze ander. Zouden we echter ook akkoord gaan met willekeurig iedereen die aanwaait, die ons eruit schopt, ons huis verwoest? Of het opnieuw inricht zonder onze instemming? Gewoon zomaar? Omdat ze daar toevallig zin in hebben? Zonder waarschuwing? Heb je het gevoel dat je, in je allerdiepste zelf, akkoord zou gaan met om het even welke creator, die zich jouw thuis eigenmaakt, naar hun eigen wens, en zoals het hen uitkomt? Of voel je dat er een deel van jezelf, van thuis bestaat, dat heilig is, en waar niemand toegang toe heeft en waar niemand iets kan veranderen, zonder een van te voren gemaakte afstemming? Heb je het gevoel dat er een bepaalde code zou moeten bestaan tussen twee creators? Een besef van wederzijdse eer, die altijd aanwezig is? Wederzijds respect voor alles dat bij ons hoort. Wederzijdse eerbied voor alles dat we creëren. Voor alles dat we zijn. Boven alles. Een voortdurende dialoog. Open communicatie tijdens elke stap van de weg. Niets dat niet is gebaseerd op volledige instemming, op volledige overeenstemming? Ik laat deze kanttekening achter. Zou een code als deze heilig zijn?

7 Naar mijn idee en vanuit mijn herinneringen in creatie, zijn er vele creators. Veel gelijke absoluties. Veel opperwezens die de act of creation samen delen. Op het diepste niveau van mijn wezen weet ik dat we niet één zijn; in tegendeel, het enige dat een is, is de oceaan van het leven die ons allemaal verbindt. Op het hoogste niveau van zelf zijn we allesbehalve een. We zijn in feite voor eeuwig en altijd omgeven door andere vonken van heilige verbeeldingskracht. Andere druppels van heilig leven. Andere creators. En we zijn allemaal heilig. Onze essentie die onaantastbaar is. Onze creaties zijn ook heilig. Ons thuis is een absolutie. Onkwetsbaar. Een andere creator kan alleen binnenkomen en een kijkje in jouw huis nemen, een bezichtiging maken, dingen veranderen, of het huis met jou simpelweg verder creëren, enkel en alleen op uitnodiging. Eveneens is de code tussen de twee wezens tijdens dit delen onschendbaar. Wederzijdse eer is heilig. Je zou het een natuurwet kunnen noemen. Er is sprake van een constante open en transparante communicatie tussen de twee creators, een heilige dialoog die ten alle tijden de co-creatieve daad begeleidt. Een prachtige dans. Zo evenwichtig. Zo sierlijk. Thuis is werkelijk de meest veilige plek om te zijn. Het zelf is absoluut heilig. Onaantastbaar. Deel uitmakende van een grootse dans van heilige co-creatie. Zo subliem. Een verrassend buurtschap vol met huizen (red. thuizen ), vol met creators die elkaar respecteren. Ik hoop dat je in de relatie met jezelf de heiligheid kunt voelen, in jouw persoonlijke dialoog met het leven, en kijk of je het diepe aangeboren gevoel van respect en eerbied kunt vinden dat aanwezig is op het oorspronkelijke niveau van zelf. Kun je de dans voelen die elke co-creatie is? Voel je je thuis? Waarom is ons huidige bestaan trouwens zo anders dan de manier waarop de dans in oorsprong werkt? Wat is dit bestaan in de eerste plaats? Waarom bestaat het? Waarom is het heilige niet van nature aanwezig? In mijn volgende artikel zal ik daar verder op ingaan. Dankjewel voor het lezen en ik hoop dat je ook iets kunt terug delen. Nederlandse vertaling door Myra Schipper en Barbara Hettema

Sparkle Paradise. Co-Creatie Cirkel Introductiefolder

Sparkle Paradise. Co-Creatie Cirkel Introductiefolder Sparkle Paradise Co-Creatie Cirkel Introductiefolder Denken als Eén Al-Wat-Is is Eén en de Ene is Al-Wat-Is. Bashar Wanneer mensen als één gaan denken, maken we gebruik van de grootste kracht die bestaat

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Draaien naar de bron

Draaien naar de bron Draaien naar de bron Eerste druk: 2018 Copyright: 2018 Nicky Verbeek ISBN: 978-90-828322-0-4 Auteur: Nicky Verbeek Vormgeving: Wout van Klooster Fotografie: Wout van Klooster Uitgever: Nicky Verbeek (Muhja

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 259 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 117

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 117 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 117 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno Inleiding Dit boek is een uiting van dankbaarheid. Het is mijn manier om Moeder Aarde te bedanken. Hopelijk begeleidt dit boek je op heel wat transcendentale en prachtige reizen en brengt het je naar een

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 63 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Een Visioen van Liefde

Een Visioen van Liefde Een Visioen van Liefde Orthen, april 2012 WIE ZIJN WIJ? De oorsprong van de gemeenschap San Salvator ligt in de rooms-katholieke traditie, en voelt zich van daaruit verbonden met de Bijbel, geïnspireerd

Nadere informatie

DE 5 VRAGEN VOOR GROEI

DE 5 VRAGEN VOOR GROEI DE 5 VRAGEN VOOR GROEI JEZELF ZIEN EN GEZIEN WORDEN Je wilt een blik werpen op jezelf. Je wilt groeien. Deze vijf vragen bieden perspectief in je relaties, je job, je persoonlijkheid, je happiness, je

Nadere informatie

Inhoud. Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8

Inhoud. Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8 Inhoud Voorwoord door Maria-Elisa Hurtado-Graciet... 5 Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8 Hoofdstuk 1: Van oorsprong tot huidige toepassing... 11 Jean Graciet Definitie en geschiedenis van Ho oponopono...12

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens.

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens. Werkboek VUUR Voor jullie ligt alweer het laatste werkboek! Na de ontmoetingen met de Aardwezens, de Waterwezens en de wezens van Lucht gaan we nu kennis maken met de Magische Wereld van het Vuur en de

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 3

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 3 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 3 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

Doel. Visie. Een aanbod van Bernard Velthuis. Missie. Groeien door je innerlijke dialoog. Dialoog onderzoekt van binnen naar buiten

Doel. Visie. Een aanbod van Bernard Velthuis. Missie. Groeien door je innerlijke dialoog. Dialoog onderzoekt van binnen naar buiten Een aanbod van Bernard Velthuis Doel Visie Groeien door je innerlijke dialoog Dialoog onderzoekt van binnen naar buiten Missie Spreek tot elkaars verbeelding Talent Gesprek Creatie Gesprek Spiegel Gesprek

Nadere informatie

Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan?

Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan? 1 Het gevoel Ik ben (7 mei 1970) Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan? Shri Nisargadatta Maharaj: Voordat er iets verschijnt,

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Dit boek is van Inhoud Voorwoord en praktisch advies 6 1. De juiste vragen stellen 8 2. Een schat op de zeebodem 15 3. Zoek je kracht 19 4. Word een visser van ideeën

Nadere informatie

Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt.

Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt. Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt. Noot van de auteur 10 1. Hoe angst mijn vriend werd 14 2. Waar komt angst vandaan? 30 3. In een

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 113 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Reis uit de Matrix. Wie zijn we? Waar en waarom zijn we hier? Deel 1. geschreven door Irina Andreea, 18 november 2016

Reis uit de Matrix. Wie zijn we? Waar en waarom zijn we hier? Deel 1. geschreven door Irina Andreea, 18 november 2016 Reis uit de Matrix Wie zijn we? Waar en waarom zijn we hier? Deel 1 geschreven door Irina Andreea, 18 november 2016 IK BEN Als individuele creatorwezens, bestaan we op twee niveaus; inwendig en uitwendig

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

VELON CONGRES 19 MAART 2019 WORKSHOP KENNISMAKEN MET ACT MONIQUE BEKKER

VELON CONGRES 19 MAART 2019 WORKSHOP KENNISMAKEN MET ACT MONIQUE BEKKER VELON CONGRES 19 MAART 2019 WORKSHOP KENNISMAKEN MET ACT MONIQUE BEKKER M.BEKKER@BOPADVIES.NL WIE IS LOES?? ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY (ACT) 6 zuilen: Past binnen agogisch bekaam (er wordt binnen

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Kunsttraject 2018-2019 Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Nieuw kortdurend creatief traject 5 lesbijeenkomsten o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Start maandag 19 november Kunst heeft te maken met de

Nadere informatie

Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem.

Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Mijn God, mijn Goede Herder, U wil ik volgen, Heer. Leid mij op uw weg, iedere dag weer. Leid mij door

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE In het licht van de volle maan MORYA Geert Crevits MAYIL PUBLISHING HOUSE Voorwoord De twaalf teksten in dit boekje en op de cd zijn ontstaan op een bijzondere manier; niet vanuit het denken van een schrijver,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F H E R F S T

N I E U W S B R I E F H E R F S T N I E U W S B R I E F H E R F S T 2 0 1 8 Goed bedoelen of tastend voelen? Zeker richten of langzaam zwichten Voor wat is, voor zoveel niet weten? De zomer ligt achter ons, tijd voor de oogst. De herfst

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Een reis naar binnen Foto s, schilderij en tekst: Gita Siebers, tenzij anders vermeld 1 juli 1997 Waarom voel ik me zo afgesneden van mezelf? Waarom ben ik niet

Nadere informatie

Het leven leren leven

Het leven leren leven Rouwbegeleiding in de praktijk Het leven leren leven Karin van der Plas Themabijeenkomst IDPZ 31 oktober Programma Welkom Theorie over rouw Bespreking casus/ luisteroefening Wat is Levenskunst? Tijd voor

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

De bezieling van een leraar

De bezieling van een leraar De bezieling van een leraar Tekst 6 Meer dan techniek alleen Elke keer ik een nieuwe klas binnenkom, lijkt het alsof ik opnieuw moet beginnen Als het erop aankomt, heb ik enkel mezelf ter beschikking om

Nadere informatie

Je bent waardevol. Leven vanuit een positief zelfbeeld

Je bent waardevol. Leven vanuit een positief zelfbeeld Je bent waardevol Leven vanuit een positief zelfbeeld Voorwoord 8 Test: Heb jij last van een negatief zelfbeeld? 14 1. Zelfbeeld 16 2. Gebroken dromen 34 3. Gevangen in je gedachten 51 4. Het juk van verslavingen

Nadere informatie

Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar.

Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar. De beelden van 13 Adriaan Brouwers Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar. Ze hebben geen titels of namen.

Nadere informatie

Onderwijskundige Visie

Onderwijskundige Visie Onderwijskundige Visie 1 Inleiding Missie Het kind Het kind staat voorop en dus centraal. Ieder kind is uniek en heeft talenten. Elk kind is bijzonder en elk kind mag er zijn. Kinderen zijn niet gelijk,

Nadere informatie

Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden

Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden door Thich Nhat Hanh Ik wil jullie vragen om het liedje te zingen over de bloem, de berg, het water en de ruimte.

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 91 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Creativiteit Pure magie

Creativiteit Pure magie Creativiteit Pure magie Transcript video 1 uit de 3-video serie Creativiteit, pure magie 2 Het leven is wonderlijk en magisch. Als kind kon je dit voelen, als kind wist jij dit al.zelfs al was je kindertijd

Nadere informatie

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Vraag 1 Hoe heb je zielsliefde ontdekt, en ontdekte je zielsliefde het ook op dat moment? Ik ontmoette haar op mijn werk in de rookruimte. We konden

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 78 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Voor David, de liefde van mijn leven

Voor David, de liefde van mijn leven Voor David, de liefde van mijn leven Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Mijn God, mijn Goede Herder, U wil ik volgen, Heer. Leid mij op

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 137

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 137 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 137 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 De waarschuwingen ter harte nemen De waarschuwingen zijn er juist om de grote rijkdom en de kracht van Gods naam te ontdekken en te ontvangen Zijn naam is onze redding Petrus laat dat in

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Met dit Ebook wil ik je graag inzichten geven in hoe je van jezelf kunt (leren) houden. Dit bereik je (wellicht helaas) niet door even een knop

Nadere informatie

Tot een geloofsgesprek komen. I Ontmoeten

Tot een geloofsgesprek komen. I Ontmoeten Tot een geloofsgesprek komen I Ontmoeten Het geloofsgesprek vindt plaats in een ontmoeting. Allerlei soorten ontmoetingen. Soms kort en eenmalig, soms met mensen met wie je meer omgaat. Bij de ontmoeting

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie?

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? door Nathan Wennegers Trefwoord: zelfkennis / meditatie 2015 Non2.nl Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever mag niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Intro Sta je wel eens stil bij al de innerlijke stemmen die je in je hoofd hoort? Vaak hoor je ze op een wat strenge, zeurderige of klagende toon. Ze zijn

Nadere informatie

Ontdek je ware zelf met magische zelfhulptools

Ontdek je ware zelf met magische zelfhulptools Ontdek je ware zelf met magische Nanda Berwers Jij bent het cadeau waar je zo naar hebt verlangt. Ontdek je ware zelf en leef je droom Nanda Berwers Nanda@cuscoaching.com Life Mission Coach www.cuscoaching.com

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Lesbrief Theater Dakota

Lesbrief Theater Dakota Lesbrief Theater Dakota In de film #Niet Gemeen Bedoeld! vertellen kinderen van drie scholen uit Wateringse Veld hun gedachten en ervaringen met social media en pesten. Kijk de film samen met je klas.

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 30

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 30 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 30 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart 2012 Lieve familie en vrienden en vriendinnen We hebben de urn met de as van Hilde bij ons. om haar te gaan begraven zodat we een dierbaar plekje hebben.

Nadere informatie

Liefde alleen is niet genoeg

Liefde alleen is niet genoeg Liefde alleen is niet genoeg Wanneer je niet weet hoe je binnen de relatie de behoeften van je partner kunt vervullen, zul je worstelen met iedere relatie. Veranderingen kunnen alleen plaatsvinden, wanneer

Nadere informatie

Aan het begin van het interview zelf kan het goed zijn om te zeggen dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Stel je open en uitnodigend op.

Aan het begin van het interview zelf kan het goed zijn om te zeggen dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Stel je open en uitnodigend op. 1 Beste interviewer, Leuk dat je een iemand of aantal mensen in je omgeving wilt gaan interviewen. Om je een handvat te geven zetten we hieronder een paar dingen op een rijtje. Het format van het interview

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Ik zeg wat ik bedoel Ik bescherm mezelf Ik durf nee te zeggen Ik spreek met respect Bedachtzaamheid Ik neem de tijd om na te

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen: Deepak Chopra - isbn 90-696-485-6 Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende Ik zal in contact

Nadere informatie

Les 3 : Jouw dromen 1

Les 3 : Jouw dromen 1 Les 3 : Jouw dromen 1 Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. DEEL 1

Nadere informatie

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn Test geluk en levenskunst Beantwoord elke stelling met ja/eens of nee/oneens -1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn -2- Ik ben niet zo gevoelig voor lof of

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn.

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. BLPA Curriculum Module #1 - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. - Waarom we niet in een gelijkwaardige wereld leven, wanneer het op mannelijke of vrouwelijke

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

Het Mirakel dat Jij Bent

Het Mirakel dat Jij Bent Het Mirakel dat Jij Bent Vervul jouw potentieel (Deel I van III) Struinend door het gras Kijkend naar de horizon Genietend van Alles dat IS Jouw weg... Schrijver: A.M.I. van der Kwast Coverontwerp: in

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Voorbereiding op transformatie

Voorbereiding op transformatie 1 Liefde is angst laten varen Dr. Gerald Jampolsky Dit is een samenvatting van het boek, waarin de principes van Attitudinal Healing worden weergegeven, die op hun beurt zijn geïnspireerd op Een Cursus

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les drie WELKOM BIJ LES DRIE VAN DEZE E-CURSUS WAARIN WE JE WILLEN LATEN ZIEN HOE JIJ GROTER KUNT WORDEN ZODAT JOUW PROBLEMEN

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

GESPREKSVRAGEN BIJ DE VOORBEREIDING VAN EEN KERKELIJK HUWELIJK

GESPREKSVRAGEN BIJ DE VOORBEREIDING VAN EEN KERKELIJK HUWELIJK GESPREKSVRAGEN BIJ DE VOORBEREIDING VAN EEN KERKELIJK HUWELIJK In de tijd van voorbereiding op het huwelijk gaat jullie aandacht als vanzelf naar de viering en naar het feest. Er moet ook veel gebeuren!

Nadere informatie

Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken

Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken - time-management in 7 stappen volgens de kwantumfysica - Ik geloof niet in time-management. Tijdens mijn jarenlange ervaring als werkplektrainer heb ik talloze

Nadere informatie

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus!

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Voordat je het onderstaande gaat doorlezen wil ik je vragen om het onderstaande gebed te bidden: Almachtige God, Schepper van hemel en aarde, ik mag op dit

Nadere informatie