OPENBARE VERGADERING. 1. Secretariaat / PWA Aanduiden vertegenwoordiger Algemene Vergadering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBARE VERGADERING. 1. Secretariaat / PWA Aanduiden vertegenwoordiger Algemene Vergadering"

Transcriptie

1 Gemeenteraad van 23 APRIL 2013 Toelichting bij de agenda OPENBARE VERGADERING 1. Secretariaat / PWA Aanduiden vertegenwoordiger Algemene Vergadering Het plaatselijk werkgelegenheidsagentschap werd opgericht onder de vorm van een vzw in zitting van de gemeenteraad van 7mei Artikel 5 van de statuten legt de samenstelling vast van de algemene vergadering die bestaat uit minimum 12 en maximum 24 leden en is paritair samengesteld uit leden aangewezen door de gemeenteraad en leden van organisaties die zitting hebben in de Nationale Arbeidsraad. De vertegenwoordigers moeten niet noodzakelijk deel uitmaken van de gemeenteraad. De 6 kandidaat leden zijn tevens kandidaat beheerder voor de Raad van bestuur. Besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders. De mandaten voor de algemene vergadering van het PWA evenredig te verdelen over de lijsten waaruit de gemeenteraad is samengesteld op basis van de voordrachten die worden ingediend door de fracties: Lijsten Verdeling Aantal leden Gemeentebelangen : 13 zetels 13/25*6 3,12 3 CD&V : 6 zetels 6/25*6 1,44 1 SPA + GPS : 4 zetels 4/25*6 0,96 1 Vlaams Belang : 2 zetels 2/25*6 0,48 1 Totaal 6 De samenstelling van de algemene vergadering van het PWA op basis van de ingediende voordrachtsaktes vast te stellen. (De voordrachtsaktes worden verwacht in handen van de gemeentesecretaris uiterlijk donderdag 18 april 2013).

2 2. Secretariaat / Kerkfabriek Koewacht Rekening 2012 Advies De kerkfabriek Sint Filippus en Jacobus Koewacht diende op 18 maart 2013 de jaarrekening 2012 in. De exploitatietoelagen van de gemeenten bedraagt 5 768,51 euro. De investeringstoelagen van de gemeenten bedraagt ,51 euro. De investeringsuitgaven betreffende de herstelling van het dak van het nieuwere gedeelte van de kerk. De investeringsuitgaven betreffen de herstelling van het dak van het nieuwere gedeelte van de kerk. Decreet betreffende de materiële organisatie en werking van de erkende erediensten van 7 mei 2004, gewijzigd bij decreet van 6 juli 2012, artikel 55; In naleving van artikel 55 van het decreet worden de rekeningen voor advies voorgelegd aan de gemeenteraad. Adviezen Gunstig advies van de financieel beheerder aan de gemeenteraad om de jaarrekening 2012 van Sint Filippus en Jacous gunstig te adviseren aan de provinciegouverneur. Gunstig advies te verlenen aan de rekening van de kerkfabriek Sint Filippus en Jacobus Koewacht voor het jaar Een voor eensluidend afschrift van dit besluit over te maken aan de provinciegouverneur, Gouvernementstraat 1 in 9000 Gent. 3. Financiën / Fingem Inschrijven op de kapitaalverhoging Publi T Brief van Fingem van 29 januari 2013 met de uitnodiging tot inschrijving op de kapitaalverhoging van Publi T en het commercial paper programma van Fingem. De gemeente is aangesloten bij Fingem en houdt via Fingem een deelneming aan in Publi T. Fingem werd opgeroepen om deel te nemen aan de buitengewone algemene vergadering van Publi T op 25 september Deze vergadering heeft machtiging verleend aan de bestuurders van Publi T tot verhoging van het kapitaal, evenals tot uitvoering van de te nemen beslissingen naar aanleiding van de ontbinding en in vereffeningstellen van hun aandeelhouder, de Gemeentelijke Holding. De raad van bestuur van Publi T heeft daarop beslist over te gaan tot de uitbetalingsmodaliteiten van het scheidingsaandeel van de Gemeentelijke Holding, binnen de toegelaten grenzen. Vlaams Decreet houdende de intergemeentelijke samenwerking van 6 juli Statuten van Fingem. Argumentatie Fingem bezit op dit ogenblik aandelen Publi T, aandelen Publi T werden verworven bij de oprichting van Publi T in 2002, en respectievelijk en

3 aandelen Publi T werden onderschreven tijdens de eerste kapitaalverhogingen van 2008 en De raad van bestuur van Fingem van 21 januari 2013 formuleert een zeer sterke aanbeveling om, naar aanleiding van het aanbod van Publi T, op het maximum voorbehouden aantal aandelen in te tekenen. Uit de rekeningen van Publi T blijkt dat voldoende voorzieningen opgebouwd zijn om een structureel rendement te halen uit het nieuwe kapitaal. Overwegende de toelichting in de motiveringsnota over de kapitaaloperatie en gelet op de bijgevoegde tabel, die het aandeel dat aan ons bestuur toekomst weergeeft. Financiële gevolgen De inschrijving op de kapitaalverhoging zal gebeuren met de beschikbare middelen van Stekene bij Fingem (positieve rekening courant) en heeft verder geen negatieve budgettaire gevolgen. Fingem opdracht te geven om voor rekening van de gemeente in te tekenen op de kapitaalverhoging van Publi T aan 324,58 euro per aandeel voor het gedeelte dat hen voorbehouden is, hetzij voor een bedrag van ,79 euro (of 250,91 aandelen). Voor zover niet alle deelnemers van Fingem, noch de vennoten van Publi T de hun toegewezen aandelen wensen te onderschrijven, Fingem opdracht te geven te communiceren met de gemeente over de nog bij te kopen aandelen uit categorie B1 aan 324,58 euro per aandeel. Artikel 3 Zijn goedkeuring te hechten aan de voorgestelde aanschaffingsvorm en opdracht te geven aan Fingem om deze kapitaalverhoging te onderschrijven met de beschikbare middelen van Fingem. Artikel 4 Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissingen. Artikel 5 Een voor eensluidend afschrift van dit besluit ter kennisname over te maken aan het secretariaat van Intermixt, c/o Fingem, p/a Ravensteingalerij 4 bus 2, 1000 Brussel. 4. Facility / Verkoop halfzware autopomp MAN type M13 F van de brandweer besliste op 25 oktober 2011 over te gaan tot de aankoop van een halfzware auto pomp 4x2 voor de brandweer via het aankoopprogramma van de FOD binnenlandse zaken. De nieuwe brandweerwagen wordt dit voorjaar geleverd en zal de functie van de huidige halfzware auto pomp overnemen. Het is aangewezen de halfzware auto pomp, MAN type M13 F, bouwjaar 1993 te verkopen aangezien de brandweer deze niet langer nodig heeft. De halfzware auto pomp van de brandweer, MAN type M13F, te verkopen aan de hoogstbiedende inschrijver en dit volgens bestek.

4 De opbrengst van de verkoop aan te wenden voor de investeringen op het investeringsbudget van het budget Veiligheid / Gemeentelijk aanvullend verkeersreglement Goedkeuring 27ste wijziging Het gemeentelijk aanvullend verkeersreglement van 17 april 1986, laatst gewijzigd op 24 januari 2012, moet opnieuw aangepast worden. De volgende aanpassingen van de gemeentewegen dienen te worden opgenomen: 1. Abdon Heyselaan Deze weg maakt deel uit van de zone 30 en is ondergeschikt aan de Dr. Eugeen Roggemanlaan. 2. Bosdorp Ter hoogte van huisnr. 143 wordt een parkeerplaats op de verhoogde berm aangebracht. Er wordt voldoende plaats vrijgehouden voor de voetgangers?. 3. Brugse Heirweg Er wordt een parkeerverbod ingevoerd langs de onpare zijde tussen het kruispunt met de Koebrugstraat en halteplaats Boudelostraat. 4. Dr. Eugeen Roggemanlaan Deze straat maakt deel uit van een zone 30. De verkeersplateau en verkeersdrempels worden aangeduid met verkeersborden Ter hoogte van het kruispunt met de Dorpsstraat zijn er 6 parkeerstroken die behoren tot de blauwe zone. De straat is ondergeschikt aan Bormtestraat en Dorpsstraat. 5. Frans Van Brusselstraat Het parkeerverbod dat werd ingevoerd wordt verfijnd. Tussen het kruispunt met de Kerkstraat en oprit campus OCMW tijdens de schooldagen van maandag tot vrijdag tussen uur en op woensdag tussen uur is deze van kracht. 6. Koewacht Ter hoogte van de glascontainer maakt de zijdreef nu deel uit van Koewacht i.p.v. Riet. Ter hoogte van de verkeersgeleider en komende van de zijdreef moet het verkeer links aanhouden om het best zicht te krijgen op het verkeer komende uit de bocht van Nieuwdorp. Aan de rechterzijde van de verkeersgeleider worden twee parkeerstroken aangelegd. 7. Kemzekedorpstraat De blauwe zone werd afgeschaft. Er is een voetgangersoversteek (zebrapad) aangelegd op het kruispunt met de Nationalestraat. 8. Kleine Dauwstraat Er wordt een tonnagebeperking +3,5 ton ingevoerd met uitzondering voor laden en lossen om te beletten dat vrachtagens de weg gebruiken om de ambachtelijke zone te bereiken. Voorsignalisatie wordt voorzien in de Dauwstraat ter hoogte van het kruispunt. Het verbod stilstaan en parkeren wordt vervangen door verbod parkeren langs beide zijden tussen de huisnummers 12 en 16 en huisnummers 7 en Molenbergstraat Door de heraanleg van de straat zijn er aanpassingen in de reglementering: er zijn verkeersremmers voorzien en het is verboden te parkeren tussen de plantvakken het begin en einde van het fietspad is gewijzigd. Er wordt ook gebruik gemaakt van het verkeersbord waar zowel de fietser als voetganger zijn plaats krijgt als er op de verhoogde berm ook in voetpad is voorzien er is ook een parkeerverbod ingevoerd richting Dorpsstraat tussen huisnr. 53 en Sparrenhofdreef om de fietser veilig het fietspad te laten verlaten om op de rijweg te komen.

5 10. Napoleon Bohijnstraat De parkeerplaats voor gehandicapten ter hoogte van huisnr. 12 wordt verwijderd evanals de onderbroken gele lijnen ter hoogte van huisrnr. 14 omdat bewoners zijn verhuisd. 11. Nieuwdorp De onderbroken witte lijn wordt doorgetrokken van de bocht (huisnr.. 21) tot aan het huisnr. 39 en één parkeerplaats van de wegverschuiving wordt weggenomen ter hoogte van huisnr Pastoor Van Lierdestraat Om de parkeerproblematiek te verbeteren wordt het niet toegestaan om rechtover de school te parkeren ter hoogte van de huisnrs Polenlaan Er wordt een parkeerplaats voor personen met een handicap voorzien ter hoogte van de thuiszorgwinkel in de Polenlaan Sparrenhofdreef Ter hoogte van de parking aan de schooluitgang wordt een stilstand en parkeerverbod ingevoerd aan huisnr.1. Ter hoogte van huisnr. 16 werd gele onderbroken lijnen op de stoeprand aangelegd. 15. Tragelstraat Er zijn parkeerplaatsen voorzien rechtover de huisnrs waardoor er een parkeer en stilstandverbod wordt voorzien langsheen de huizen i.p.v. gedeelte van de dag ( uur). 16. Zeshoekstraat Er wordt een parkeerverbod ingevoerd langs de onpare zijde (huisnummers) vanaf het kruispunt met de Brugstraat tot huisnr. 31 Wet betreffende de politie op het wegverkeer, gecoördineerd bij koninklijk besluit van 16 maart 1968 Gemeentewet, artikel 119 Koninklijk Besluit van 1 december 1975 houdende het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg; ministerieel besluit van 11 oktober 1976 waarbij de minimumafmetingen en de bijzondere plaatsingsvoorwaarden van de verkeersteken worden bepaald Besluit van de Vlaamse Regering van 23 januari 2009 over de aanvullende reglementen op het wegverkeer en de plaatsing en bekostiging van de verkeerstekens Omzendbrief MOB/2009/01 van 3 april 2009 gemeentelijk aanvullend verkeersreglement van de gemeente Stekene goedgekeurd op 17 april 1986 en gewijzigd op 28 juni en 25 augustus 1988, 25 mei en 30 november 1993, 25 juni, 27 augustus en 22 oktober 1996, 26 februari en 25 november 1997, 24 maart, 28 april, 25 augustus,27 oktober 1998, 24 augustus 1999, 28 oktober 2003, 27 januari, 14 december 2004, 22 maart, 22 november 2005 en 28 november 2006, 27 februari, 18 december 2007, 25 november 2008, 23 maart en 14 december 2010 en 24 januari 2012 De 27ste wijziging van het gemeentelijk aanvullend verkeersreglement goed te keuren. Aan deze wijziging van het GAVR kracht van uitwerking te verlenen nadat deze is afgekondigd overeenkomstig de ter zake geldende bepalingen. Artikel 3 Een voor eensluidend afschrift van deze beslissing over te maken aan: het Vlaams Gewest, afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid, Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Koning Albert II laan 20 bus 2, 1000 Brussel de politiezone Sint Gillis Waas Stekene. 6. Onderwijs / Openverklaring vacante betrekking kleuteronderwijzer(es) in vast dienstverband (19/24)

6 Brief van 11 juni 2012 van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, afdeling Scholen basisonderwijs, betreffende de personeelsformatie basisonderwijs voor het schooljaar Proces verbaal van het lestijdenpakket met betrekking tot vaste benoeming met ingang van 1 januari 2014 in het kleuteronderwijs, vastgesteld in functie van de personeelstoestand op 15 april Hieruit blijkt dat 19 lestijden in het ambt van kleuteronderwijzer(es) kunnen worden vacant verklaard. De personeelsleden dienen volgende voorwaarden te vervullen op 1 januari 2014: Het personeelslid moet op 31 december voorafgaand aan de vaste benoeming tijdelijk aangesteld zijn voor doorlopende duur in het ambt waarvoor het zich kandidaat stelt. Het personeelslid dat vastbenoemd is en verlof voor een tijdelijk andere opdracht (TAO) heeft verkregen moet over 360 dagen dienstanciënniteit beschikken. Decreet van 27 maart 1991, betreffende de rechtspositie van sommige personeelsleden van het gesubsidieerd gemeentelijk onderwijs en de gesubsidieerde psycho medischesociale centra voor leerlingenbegeleiding, met latere wijzigingen, meer bepaald artikel 4, 5; Een betrekking van kleuteronderwijzer(es) in vast dienstverband (19 lestijden per week) met ingang van 1 januari 2014 open te verklaren. De kandidaturen dienen uiterlijk tegen 15 juni 2013 tegen ontvangstbewijs te worden ingediend bij het college van burgemeester en schepenen. 7. Onderwijs / Openverklaring vacante betrekking zorgcoördinator (31/36) Brief van 11 juni 2012 van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, afdeling Scholen basisonderwijs, betreffende de puntenenveloppe zorg voor het schooljaar Proces verbaal van het lestijdenpakket met betrekking tot vaste benoeming met ingang van 1 januari 2014 voor het voeren van het zorgbeleid (zorgcoördinator), vastgesteld in functie van de personeelstoestand op 15 april Hieruit blijkt dat 31 uren in het ambt van zorgcoördinator kunnen worden vacant verklaard. De personeelsleden dienen volgende voorwaarden te vervullen op 1 januari 2014: Het personeelslid moet op 31 december voorafgaand aan de vaste benoeming tijdelijk aangesteld zijn voor doorlopende duur in het ambt waarvoor het zich kandidaat stelt. Het personeelslid dat vastbenoemd is en verlof voor een tijdelijk andere opdracht (TAO) heeft verkregen moet over 360 dagen dienstanciënniteit beschikken.

7 Decreet van 27 maart 1991, betreffende de rechtspositie van sommige personeelsleden van het gesubsidieerd gemeentelijk onderwijs en de gesubsidieerde psycho medischesociale centra voor leerlingenbegeleiding, met latere wijzigingen, artikel 4, 5; Een betrekking van zorgcoördinator in het lager onderwijs in vast dienstverband (31 uren per week) met ingang van 1 januari 2014 open te verklaren. De kandidaturen dienen uiterlijk tegen 15 mei 2013 tegen ontvangstbewijs te worden ingediend bij het college van burgemeester en schepenen. 8. Sport / Jaarverslag en jaarrekening ILV Burensportdienst Waasland Goedkeuring De algemene vergadering van interlokale vereniging Burensportdienst Waasland op 13 maart 2013 heeft de jaarrekening en het jaarverslag goedgekeurd. 4 van de oprichtingsovereenkomst stelt dat de rekening van de ILV dient te worden voorgelegd aan de gemeenteraden van de betrokken gemeenten. Gelet op het gemeenteraadsbesluit van 26 oktober 2004 houdende de goedkeuring van de oprichtingsovereenkomst van de ILV Burensportdienst Waasland; Gelet op het gemeenteraadsbesluit van 28 juni 2011 betreffende goedkeuring aanpassing oprichtingsovereenkomst van de ILV Burensportdienst Waasland; Enig artikel De bijgaande jaarrekening 2012 en het bijhorende jaarverslag van de interlokale vereniging Burensportdienst Waasland goed te keuren.

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08799 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08375 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 februari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_01796 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11015 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09541 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11467 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09306 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03650 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_15572 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00886 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 september 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_10287 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04227 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07849 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11482 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03858 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07317 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13527 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07827 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08111 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06514 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10529 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04735 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08373 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14416 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08829 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01733 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04231 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09304 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11484 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_12425 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09296 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11495 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00577 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14164 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00880 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09310 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14626 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08366 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03094 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_11531 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05344 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07128 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02623 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07656 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13268 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11098 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02965 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_12188 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06823 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13896 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00942 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 mei 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05952 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09112 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00564 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09303 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11492 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04426 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07489 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05376 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_06121 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_03268 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 2 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01272 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07414 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 januari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_01102 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02038 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00896 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05316 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_02798 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_12949 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03645 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11834 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 mei 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05954 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07674 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07653 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00308 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14175 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05367 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 april 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04801 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09099 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04441 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11839 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10198 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07677 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13291 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00929 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13258 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11892 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00877 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13539 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02606 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_12607 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00589 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07323 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08110 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11488 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 4 mei 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05710 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie