1. Kan het ter plaatse geldende bestemmingsplan worden toegezonden?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Kan het ter plaatse geldende bestemmingsplan worden toegezonden?"

Transcriptie

1 Vraag- en antwoorddocument bij Woensel-West Wedstrijd. Open Ontwerpwedstrijd hoek Edisonplein en 2 e Franklinstraat - 14 november Dit document geldt als aanvulling op het wedstrijdprogramma en heeft dezelfde binding. Informatie en procedure 1. Kan het ter plaatse geldende bestemmingsplan worden toegezonden? Deze link geeft toegang tot het betreffende bestemmingsplan: 2. Is er ook meer informatie beschikbaar voor deelnemers over de toekomstige inrichting van het Edisonplein? Alle informatie die hierover beschikbaar is vind je onder tab informatie op de website woenselwestwedstrijd.nl. 3. Wat is de status van de eerdere wedstrijden en de winnende inzendingen? In het voorjaar van 2012 schreef Sint Trudo eveneens een wedstrijd uit voor het ontwerp van twee hoekpanden in de Edisonstraat. Er kwamen 112 inzendingen binnen en uiteindelijk is het Baeken, op de hoek met het Baekelandplein, gerealiseerd. (Het andere winnende ontwerp bleek achteraf net iets te ambitieus.) Het is een opvallend pand met onderin een winkeltje en boven twee short-stay appartementen. Via deze link tref je een publicatie met de genomineerden van 2012 aan: 4. Wat is er gebeurd met het resultaat van de vorige prijsvraag, uitgeschreven in 2012? En waarom is ervoor gekozen om opnieuw een ontwerpprijsvraag uit te schrijven terwijl er al 112 ideeën zijn ontwikkeld? Zie voor het eerste deel van deze vraag het antwoord op vraag 2. Er is door Sint Trudo gekozen nogmaals een ontwerpwedstrijd uit te schrijven omdat de opgave van nu een heel specifiek pand betreft aan het Edisonplein. De ontwerpen van 2012 sluiten o.m. hierdoor niet aan bij de randvoorwaarden van nu. Sint Trudo wil bovendien jonge ontwerpers die in 2012 misschien nog niet actief werkzaam waren de kans geven mee te doen aan deze prijsvraag. Ten slotte beoogt Sint Trudo met het organiseren van deze nieuwe ontwerpwedstrijd het imago van Woensel-West nog meer te verbeteren en de wijk meer bekend te maken bij een breed publiek. 5. Wat gebeurt er met de plannen van de andere 4 genomineerden, behalve de winnaar?

2 De plannen van de overige genomineerden zullen niet uitgevoerd worden. Sint Trudo is voornemens de genomineerde inzendingen te presenteren in een expositie. Meer informatie hierover volgt nog. Inhoudelijk 6. Is kleur- en materiaalgebruik van de sokkel al bekend? Kleur- en materiaalgebruik van de sokkel zijn nog niet bepaald. Referentie is de sokkel van het Baeken (het winnende en gerealiseerde ontwerp van de wedstrijd van 2012). 7. Is er meer informatie beschikbaar over het materiaalgebruik en de kleur van de sokkel op deze specifieke locatie? Kleur- en materiaalgebruik van de sokkel zijn nog niet bepaald. Referentie is de sokkel van het Baeken (het winnende en gerealiseerde ontwerp van de wedstrijd van 2012). 8. Is er in de sokkel een (fietsen)berging voor de wooneenheden voorzien? Daar is niet in voorzien. 9. Op de tekening staat de vermelding "voorkeurspositie entree". Wordt hiermee de entree van de twee woonunits bedoeld of de toegankelijkheid van de NUTSvoorziening? Hiermee wordt de entree van de twee woonunits bedoeld. 10. De kopse gevel van de woning op nummer 7, naast het beoogde kavel, heeft ramen. Is het geoorloofd deze ramen dicht te zetten of moeten ze behouden blijven t.b.v. daglichttoetreding? De daglichttoetreding dient te worden behouden. Bijvoorbeeld op te lossen met een lichtkoof of een daglicht in het dakvlak. 11. In de bestaande situatie zien we raampartijen in aangrenzende panden. Echter, wordt vermeld dat aangrenzend aan naastgelegen panden mogelijk is. In hoeverre moet rekening gehouden worden met bestaande raampartijen? De daglichttoetreding dient te worden behouden. Bijvoorbeeld op te lossen met een lichtkoof of een daglicht in het dakvlak. 12. Is de positie van de ontsluiting van de opbouw vrij te kiezen? De tekening van DiederenDirrix suggereert namelijk al een (voorkeurs)positie (welke overigens tevens een uitkraging van de opbouw impliceert).

3 Je bent vrij de positie van de ontsluiting van de opbouw te kiezen. Deze ligt nog niet vast. Zie voor het aspect van de uitkraging antwoord op vragen verderop in dit document. 13. Na het bekijken van de geleverde documenten vraag ik mij af of de entree op de begane grond al vastligt. Aangezien de sokkel al ontworpen is, maar er verder weinig tot geen informatie over gegeven wordt. In de onderlegger is een trap getekend, maar het is niet direct duidelijk of dit de toegang zal zijn tot de woningen. Het definitief ontwerp van de sokkel zal gemaakt worden nadat meer bekend is over het ontwerp van de opbouw. De getekende positie van de trap ligt niet vast. 14. Is de positie van de trap in de sokkel zoals aangegeven op pagina 14 van WoenselWest_veranderend decor Edisonstraat uitgangspunt of kan er nog mee geschoven worden? De getekende positie van de trap ligt niet vast. 15. Wat zijn de functies van de overige, reeds gerealiseerde en nog geplande invullingen? Deze zijn nog niet bepaald. Het bestemmingsplan laat een commerciële functie toe op de begane grond en wonen erboven. 16. Wat is de cirkel in de buitenruimte van de 2e Franklinstraat? Dat is de te verplaatsen speelgelegenheid. 17. Wat gebeurt er met het ronde speelplaatsje dat (deels) op de bouwlocatie ligt? De speelplaats moet verplaatst worden, afhankelijk van het ontwerp. 18. Is er een minimaal programma voor de opbouw in gebruiksoppervlak en hoogte? Er is geen minimaal programma, bouwvoorschriften moeten wel gevolgd worden. 19. Is de gemeente bereid om mee te werken aan een verruiming van het bouwvlak of middels een afwijking zodat ook een overkraging aan de Franklinstraat mogelijk wordt? Het bestemmingsplan is uitgangspunt. Of de gemeente wil meewerken aan een aanpassing hangt van het ontwerp af. 20. In het document "160413_Bijlage-prijsvraag-6" staat op pagina 6: "Een (collectieve) buitenruimte, bijvoorbeeld op het dakvlak van de sokkel of opbouw is een vereiste. Afhankelijk van het woonprogramma kan ook een individuele buitenruimte gewenst zijn." In lid 2.5 van het wedstrijdreglement staat: "De buitenruimte kan eventueel op

4 de sokkel liggen. Buitenruimte ontwerpen mag, maar is niet verplicht." Vraag: Is een buitenruimte, zowel individueel als collectief, nu wel of niet verplicht? Het ontwerpen van een individuele of collectieve buitenruimte is niet verplicht. Voldaan moet worden aan de bouwvoorschriften. 21. In het wedstrijdreglement staat dat het gehele bouwvolume moet worden gesitueerd binnen het aangegeven vlak. Is dit vlak de rode stippellijn in zowel doorsnede als plattegrond? De stippellijn geeft de bouw-enveloppe aan, de maximale bouwgrenzen. Het te bebouwen oppervlak is maximaal de eigendom-grens. Het bestaande trafohuis wordt gesloopt. De tuin van het buurpand blijft gehandhaafd. De uitgang van het achterpad blijft gehandhaafd. 22. Mag de opbouw ook aan de zijkant (langsgevel) uitkragen? 23. In de tekeningen op pagina 15 van het document "160413_Bijlage-prijsvraag-6" wordt voor de opbouw een maximale hoogte aangegeven van 10 meter inclusief 1 meter dakopstand. In lid 2.5 van het wedstrijdreglement wordt voor de opbouw een maximale hoogte aangegeven van 10 meter exclusief een dakopstand van maximaal 1,5 meter. Vraag: wat moet worden aangehouden? De maximale dakopstand is 10 meter exclusief een dakopstand van maximaal 1,5 meter. 24. In de digitale onderlegger wordt in ten aanzien van de bouwenveloppe in de plattegrond een maximale overkraging van 1,5 meter getekend, maar in de doorsnede is deze 1,8 meter. Welke is correct? 25. In de ontwerpopgave worden een aantal randvoorwaarden genoemd voor de bouwenvelop van de bovenbouw. Het is duidelijk dat de dieptemaat max 5,8 meter is en de hoogte max 10 m boven de sokkel. Is er een restrictie in de breedte? In de tekening meten we 7.20m op. Is dit leidend of mogen we de gehele sokkel vullen? De enveloppe vult niet de hele sokkel. Of de sokkel de hele footprint vult is mede afhankelijk van het ontwerp (ontsluiting, daglichttoetreding woning). 26. Is er een maximum aan de uitkragingsmaat? Is dit het vlak wat in de plattegrond in de bijlage is gestippeld?

5 27. Mag een balkon buiten de stippellijn steken? 28. Mag de opbouw aan de 2e Franklinstraat buiten de plint komen? 29. Is het toegestaan om - gemotiveerd - te overkragen aan de 2e Franklinstraat terwijl het voorgestelde bouwvolume aan deze zijde in de randvoorwaarden strikt op de sokkel is getekend? 30. Wat is de maximale overkraging? En mag het volume ook aan de 2e Franklinstraat overkragen? 31. In de onderlegger voor de locatie is de opbouw uitkragend getekend richting het Edisonplein, mag de opbouw ook uitkragen richting de 2e Franklinstraat? 32. Is het vlak waarbinnen de opbouw gepositioneerd mag worden gelijk aan het vlak van de sokkel of heeft de opbouw een eigen vlak? 33. Wat is de maximaal bouwenvelop van de opbouw? Het is niet helemaal duidelijk of de opbouw alleen op de hoek gepositioneerd mag worden of dat het volume ook over de volledige breedte van de onderbouw mag worden verdeeld. 34. Het bouwvolume moet binnen de rode kaders blijven, mogen er wel balkons of andere gevelelementen uitsteken? 35. Houdt het huidige bestemmingsplan al rekening met de genoemde maximale bouwhoogte? Zie het bestemmingsplan. 36. Is er voor de ontsluiting van de opbouw een (opstelplaats voor een) lift te voorzien?

6 In de bouwkostenraming is geen lift voorzien. 37. Mag de entree van de woning(en) buitenom via het platte dak van de plint plaatsvinden? In de tekening is deze binnendoor voorgesteld. Ja, het is mogelijk de entree van de woning(en) buitenom via het platte dak van de plint plaats te laten vinden. 38. Moet de opbouw gesitueerd zijn op de hoek van de sokkel of mag de opbouw ook naar eigen inzicht op de sokkel worden gepositioneerd? Zie het bestemmingsplan. 39. Indien er op de sokkel een buitenruimte wordt bedacht, mag je dan uitgaan van een dichte borstwering waarvan de bovenzijde op 4 meter boven het straatpeil ligt? De nuttige vrije hoogte in de sokkel wordt dan lager. Als dat binnen het bestemmingsplan past, is het mogelijk. Voor commerciële doeleinden is wel een minimale hoogte van de sokkel nodig in verband met installaties. Budget 40. De ,- is het budget voor de opbouw excl. sokkel? ,- is het budget voor de opbouw exclusief sokkel. De kale bouwkosten in het budget van ,- zijn ca incl. BTW, ca excl. BTW. 41. Is het budget van ,- voor de uitvoering enkel voor de opbouw of voor opbouw en sokkel beide? ,- is het budget voor de opbouw exclusief sokkel. De kale bouwkosten in het budget van ,- zijn ca incl. BTW, ca excl. BTW. 42. Zijn de genoemde kosten van bouwkosten (aanneemsom)? Is dit in- of exclusief BTW? De stichtingskosten zijn inclusief BTW.

WOENSEL WEST veranderend decor edisonstraat. ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat Trudo DNC diederendirrix architecten april 2016 p.

WOENSEL WEST veranderend decor edisonstraat. ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat Trudo DNC diederendirrix architecten april 2016 p. WOENSEL WEST veranderend decor edisonstraat ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat Trudo DNC diederendirrix architecten april 2016 p. 1 / 17 SITUATIE WOENSEL WEST!! KBC mental map ideeënprijsvraag hoeken

Nadere informatie

Woensel West Wedstrijd Openbare ontwerpprijsvraag 2016

Woensel West Wedstrijd Openbare ontwerpprijsvraag 2016 Woensel West Wedstrijd Openbare ontwerpprijsvraag 2016 Wedstrijdreglement 1. Inleiding en achtergrond Woensel West is een Eindhovense volkswijk. De bewoners zijn trots op hun wijk en steeds meer mensen

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

CONCEPT SCHETSONTWERP

CONCEPT SCHETSONTWERP GROENSTAET UDA SORTLAAN 83 14 februari 2018 CONCET SCHETSONTWER Mathenesserdijk 412 G NL- 0031-6-14343663 info@studiodat.nl www.studiodat.nl Groenstaet Ontwikkeling a NL-2806 HC Gouda 0031-6-81389913 info@groenstaet.nl

Nadere informatie

Blok 4 August Allebéplein

Blok 4 August Allebéplein Blok 4 August Allebéplein Bouwenvelop 09-10-2014 Inhoud Inleiding, toelichting Matentekening Ruimtelijke randvoorwaarden Doorsneden Toelichting De bouwenvelop is opgesteld binnen het kader van het Uitwerkingsplan

Nadere informatie

WoenselWestWedstrijd Openbare ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat. Wedstrijdreglement. 1. Inleiding en achtergrond

WoenselWestWedstrijd Openbare ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat. Wedstrijdreglement. 1. Inleiding en achtergrond WoenselWestWedstrijd Openbare ideeënprijsvraag hoeken Edisonstraat Wedstrijdreglement 1. Inleiding en achtergrond Woensel West is een Eindhovense volkswijk. De bewoners zijn trots op hun wijk, maar het

Nadere informatie

Schetsontwerp Stadskavel Kaappark, Katendrecht. Jack Hoogeboom juni KAAPPARK Stadskavel. kavel. Locatie De wijk Katendrecht in Feijenoord

Schetsontwerp Stadskavel Kaappark, Katendrecht. Jack Hoogeboom juni KAAPPARK Stadskavel. kavel. Locatie De wijk Katendrecht in Feijenoord Schetsontwerp Stadskavel Kaappark, Katendrecht Jack Hoogeboom juni 2015 KAAPPARK Stadskavel Locatie De wijk Katendrecht in Feijenoord kavel Prijs 120.000,- inclusief BTW Oppervlakte (max.) 186 m 2 Programma

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d.

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. Randvoorwaarden kavel 56 Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. 08 augustus 2013 Selectie t.b.v. kavel 56 Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden

Nadere informatie

Zienswijzenverslag bestemmingsplan Het Bleekveld.

Zienswijzenverslag bestemmingsplan Het Bleekveld. Zienswijzenverslag bestemmingsplan Het Bleekveld. Gemeente Enschede Afdeling Bestemmingsplannen Juni 2014 Het ligt in de bedoeling om op een reeds langdurig braakliggende locatie aan de Haaksbergerstraat,

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Nota van inlichtingen Behorende bij de prijsvraag voor ontwerp en realisatie van Een functioneel kunstwerk / speelaanleiding op het Gasthuisplein van de gemeente Zwolle van de gemeente Zwolle Zwolle, 21

Nadere informatie

Appartementengebouw Cinus

Appartementengebouw Cinus Appartementengebouw Cinus Cinus Appartementen gebouw Cinus Uit de analyse van het kruispunt (Spuikomweg - Coosje Buskenstraat - Spuistraat) blijkt dat het nu wordt gevormd door 5 koppen. Vier monolithische

Nadere informatie

NIEUWE LEIJENHOF B C. NIEUWE LEIJENHOF Doorsnede blok A Doorsnede blok B. Doorsnede blok C. Doorsnede blok A. Doorsnede blok B.

NIEUWE LEIJENHOF B C. NIEUWE LEIJENHOF Doorsnede blok A Doorsnede blok B. Doorsnede blok C. Doorsnede blok A. Doorsnede blok B. NIEUWE LEIJENHOF De nieuwe Leijenhof wordt een multifunctioneel woonzorgservicecentrum met programma s voor verschillende doelgroepen. De belangrijkste onderdelen zijn: 1. Wonen intramuraal in groepsverband

Nadere informatie

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 document Randvoorwaarden project s017e_oorgat 6 afdeling VROM datum 250110 Ontwerp versie 1.0 Bijlage B 1/9 Inleiding Oorgat 6 is op dit moment in gebruik

Nadere informatie

HAALBAARHEIDSONDERZOEK

HAALBAARHEIDSONDERZOEK 193 Hartogstraat 7a Slot vastgoedbeheer Zoetermeer HAALBAARHEIDSONDERZOEK Hartogstraat 7a Plaats 18 Den Haag 8 januari 2009 INLEIDING Op verzoek van Slot vastgoedbeheer heeft ons bureau een onderzoek verricht

Nadere informatie

Burgermeester de Beaufortweg 61-63

Burgermeester de Beaufortweg 61-63 een toekomstgerichte oplossing voor de renovatie van twee kenmerkende gebouwen in Leusden Burgermeester de Beaufortweg 61-63 nieuwbouw renovatie restauratie herbestemming multifunctioneel woningbouw industrie

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

Kavelpaspoort kavel 4 Afmeting 100 meter bij 63,75 meter Oppervlak 6375 m2

Kavelpaspoort kavel 4 Afmeting 100 meter bij 63,75 meter Oppervlak 6375 m2 paspoort kavel 4 Afmeting 100 meter bij 63,75 meter Oppervlak 6375 m2 4 5 Bebouwing Maximaal totaal bruto vloeroppervlak 4.000 m2 volgens NEN 2580. Ondergrondse ruimten worden niet meegerekend bij de bepaling

Nadere informatie

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Programma Renovatie van de gevel en diverse bouwkunidge aanpassing Opdrachtgever Woonstad Rotterdam, OCNC Locatie Rotterdam, hoek Boezemlaan en Kerkhoflaan

Nadere informatie

Alternatieve woonlocaties november 2016

Alternatieve woonlocaties november 2016 Alternatieve woonlocaties november 2016 Bij ons leer je de wereld kennen. Woord vooraf De Universiteit Leiden heeft gezocht naar alternatieve woonlocaties voor de bewoners van het Doelencomplex. Op verzoek

Nadere informatie

VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016

VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016 VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016 SITUATIE BESTEMMINGSPLAN Dijk Voorgevel KAVELPASPOORT 0 7 14 35m. +0.40 NAP -0.40 NAP Buitenkruinlijn +0.60 NAP Kruinbreedte -1.70

Nadere informatie

TE KOOP. Schorsmolenstraat 9 te Breda

TE KOOP. Schorsmolenstraat 9 te Breda TE KOOP Schorsmolenstraat 9 te Breda In het centrum van Breda gelegen moderne bedrijfsruimte met royale buitenruimte. Het pand heeft de bestemming maatschappelijke voorzieningen en wonen. Waarbij het bestemmingsplan

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Huis Eén. Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk

Huis Eén. Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk Huis Eén Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk Locatie: Solitudopad 2, Amsterdam Opdrachtgever: particulier Jaar: 2014-2018 Oppervlakte: 400 m2 Budget: 750.000,- excl. BTW Status: gerealiseerd

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10 Kavelpaspoorten Nes kavels kavel 10 2 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord juli 2012 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de Nes kavels in het plan Nes Noord in Schagen. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Inleiding In het gebied tussen de Grasjonker, de Grasduiker, de Grasbaan en de Stillen Dijk is de bouw van vrijstaande woningen mogelijk met een landelijke uitstraling.

Nadere informatie

Huis Kweekduin Overveen

Huis Kweekduin Overveen Beeldkwaliteitplan 31 maart 2016 Huis Kweekduin Overveen Locatie Locatie Perceel Locatiebeelden Locatiebeelden Locatiebeelden Locatiebeelden Juridisch planologisch kader structuurvisie Juridisch planologisch

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL Algemeen De gemeente Albrandswaard verkoopt een kavel voor een vrijstaand kantoor met uitstraling, gelegen op een unieke zichtlocatie aan

Nadere informatie

TE HUUR. BREDA Haagweg 143 A 3

TE HUUR. BREDA Haagweg 143 A 3 TE HUUR BREDA Haagweg 143 A 3 Leuk appartement gelegen op de tweede verdieping van een hoekwoning. De woonruimte heeft eigen voorzieningen en een dakterras van ca.12 m 2. De hoekwoning ligt in de wijk

Nadere informatie

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp Azieweg Schalkwijk Transformatie van kantoren naar woningen 14 juli 2014 SCHALKWIJK. AZIEWEG 2014-020 Schetsontwerp Situatie Hier gaat het om vijf identieke woontorens met een kantoorkraag in een groenzône

Nadere informatie

Belcanto. ontspannen stedelijkheid

Belcanto. ontspannen stedelijkheid Belcanto ontspannen stedelijkheid Stedenbouwkundige Uitgangspunten Fase 1 29 augustus 2012 Belcanto stedenbouwkundige uitgangspunten Rijnboutt 2 Ten behoeve van de ontwikkeling van fase 1 van Belcanto

Nadere informatie

Krimpen aan den IJssel Meerkoetstraat

Krimpen aan den IJssel Meerkoetstraat Krimpen aan den IJssel Meerkoetstraat Bouwregels voor de voormalige locatie van het Gezondheidscentrum Inleiding Na de verhuizing van het gezondheidscentrum naar het nieuwe gebouw aan de Groenendaal en

Nadere informatie

RAPPORTAGE SCHETSONTWERP COMPLEX

RAPPORTAGE SCHETSONTWERP COMPLEX RAPPORTAGE SCHETSONTWERP COMPLEX 1 SEPTEMBER 2009 BAVAVLA ARCHITECTEN OPGAVE Dit schetsplan betreft de herontwikkeling van het woningencomplex aan de -. Het complex wordt beheerd door -. Uit een wijkschouw

Nadere informatie

BOSZONE algemeen Landgoed Sancta Maria beschikt over een gesloten bosrand, welke een duidelijke grens vormt met het omringende landschap. Deze bosrand blijft in tact en wordt waar nodig versterkt. Woningen

Nadere informatie

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011 Geldrop, Langstraat 26 en Bezorgershof Juli 2011 Plan tot herontwikkeling Het pand Langstraat 26, doorlopend naar Bezorgershof 4, is meer dan 80 jaar in bezit van de familie Foole. Aanvankelijk betrof

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u terecht in de Kavelwinkel.

Voor meer informatie kunt u terecht in de Kavelwinkel. kavelpaspoort HOMERUS KWARTIER CONCEPT kavelgegevens Ik bouw op het eiland Homerus Kavelnummer Oppervlakte Prijs HKO 823 1.025 m 2 495.000 Vrijgesteld van BTW en overdrachtsbelasting. Prijspeil juni 2013.

Nadere informatie

OPEN BOEKJE #1 KAVEL PASPOORT HET OVAAL

OPEN BOEKJE #1 KAVEL PASPOORT HET OVAAL OPEN BOEKJE #1 KAVEL PASPOORT HET OVAAL 4 KAVELS Vredeoord wordt een nieuwe buurt met zo n 300 woningen in Eindhoven. Op 5 minuten lopen van parken en bossen, op 5 minuten fietsen van Strijp-S en Strijp-T

Nadere informatie

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport 2^1 kapwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan 1996 2 4 Toelichting bestemmingsplan 5 Vergunningsvrij bouwen 7 Bouwmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel

Nadere informatie

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM OMSCHRIJVING PROJECT BALBOAPLEIN Met de afbraak van de Joop Westerweelschool kwam er een bouwterrein vrij van ongeveer 100 bij 50 meter, gelegen tussen het Balboaplein

Nadere informatie

Kwaliteit van Werken in bedrijfsverzamelgebouwen

Kwaliteit van Werken in bedrijfsverzamelgebouwen Informatie voor ondernemers BUSINESS PARK27 Kwaliteit van Werken in bedrijfsverzamelgebouwen Hier vindt u informatie over de mogelijkheden die BusinessPark27 biedt voor ondernemers die geïnteresseerd zijn

Nadere informatie

Kwaliteit van Werken in bedrijfspanden in de A27 zone

Kwaliteit van Werken in bedrijfspanden in de A27 zone Informatie voor ondernemers BUSINESS PARK27 Kwaliteit van Werken in bedrijfspanden in de A27 zone Hier vindt u informatie over de mogelijkheden die BusinessPark27 biedt voor ondernemers die geïnteresseerd

Nadere informatie

Indelingsvarianten grondgebonden woningen

Indelingsvarianten grondgebonden woningen Indelingsvarianten grondgebonden woningen Gevarieerd wonen, voor iedere doelgroep Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels Alle soorten grondgebonden woningen Naast de lage prijs en het duurzame

Nadere informatie

BEVERWIJK ONTWIKKELINGSLOCATIES WIJK AAN ZEE

BEVERWIJK ONTWIKKELINGSLOCATIES WIJK AAN ZEE BEVERWIJK ONTWIKKELINGSLOCATIES WIJK AAN ZEE BEVERWIJK ONTWIKKELINGSLOCATIES WIJK AAN ZEE Gemeente Beverwijk Rho adviseurs voor leefruimte opdrachtnr: 037500.1912500 datum: 15 juli 2016 referte: mw. I.

Nadere informatie

ONTWERP. Nieuwbouw appartementen en bedrijfsruimte Burgemeester Reigerstraat nr. 10

ONTWERP. Nieuwbouw appartementen en bedrijfsruimte Burgemeester Reigerstraat nr. 10 ONTWERP Nieuwbouw appartementen en bedrijfsruimte Burgemeester Reigerstraat nr. 10 Het Plan - Burgemeester Reigerstraat nr. 10 Het plan betreft een modern woongebouw, met op de begane grond een bedrijfsruimte

Nadere informatie

Periode Bouwkunde, klas 10

Periode Bouwkunde, klas 10 , klas 10 JAN DE BOER KLAS 10H1 PLUSDOCUMENT HAVO-PLUS. De opdracht. In deze periode heb ik samen met Kees een eengezinswoning ontworpen. Hierbij gingen we uit van een set schetsen en een idee. We dachten

Nadere informatie

M E M O. Dhr. J. Beijer Ing. R. Wegener, KuiperCompagnons Datum 2 mei 2012 Betreft Advies privacyhinder Watertoren Uppel Werknummer

M E M O. Dhr. J. Beijer Ing. R. Wegener, KuiperCompagnons Datum 2 mei 2012 Betreft Advies privacyhinder Watertoren Uppel Werknummer M E M O Aan Dhr. J. Beijer Van Ing. R. Wegener, KuiperCompagnons Datum 2 mei 2012 Betreft Advies privacyhinder Watertoren Uppel Werknummer 789.000.01 Geachte heer Beijer, Deze memo bevat het door u gevraagde

Nadere informatie

SCHETSONTWERP WARANDE KAVEL 1 SEPTEMBER 2012

SCHETSONTWERP WARANDE KAVEL 1 SEPTEMBER 2012 SCHETSONTWERP WARANDE KAVEL SEPTEMBER 202 The cooperative for up-ure Hamerstraat 3 02 JT Amsterdam T +320 26 00 45 www.upfrnt.com Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Kloostergang met krokodillenhuid

Kloostergang met krokodillenhuid Kloostergang met krokodillenhuid De anier -70 sociale huurappartementen Den Haag van Herk De Kleijn Schroeder & de Jong architecten bv lid N Groenhoedenveem 22 1019 L msterdam 020-4185131 www.hksj.nl info@vanherkdekleijn.nl

Nadere informatie

Kavel, kasteel, Moerkapelle

Kavel, kasteel, Moerkapelle De kavels zijn 570 m2, 464 m2 of 400 m2. Vele configuraties en volumes zijn mogelijk op de kavels. Men kan kiezen het souterrain aan de achterzijde bij de te betrekken d.m.v. split level maar ook een traditionele

Nadere informatie

Castricum PAULUSSCHOOL LOCATIE. Stedenbouwkundige randvoorwaarden voor nieuwbouw CONCEPT

Castricum PAULUSSCHOOL LOCATIE. Stedenbouwkundige randvoorwaarden voor nieuwbouw CONCEPT Castricum PAULUSSCHOOL LOCATIE Stedenbouwkundige randvoorwaarden voor nieuwbouw CONCEPT Inhoud Inleiding 5 Bestaande situatie 6 Bouwvolume / terreinindeling 9 Bouwvolume en terrein 11 Ruimtelijk model

Nadere informatie

VOORONTWERP BENNEBROEKSTRAAT 11-13

VOORONTWERP BENNEBROEKSTRAAT 11-13 VOORONTWERP BENNEBROEKSTRAAT 11-13 41 Bennebroekstaat Bestaande situatie 1:200 42 Bennebroekstaat Bestaande situatie 1:200 1 43 Bennebroekstraat 44 Bennebroekstraat ALGEMEEN De school aan de Bennebroekstraat

Nadere informatie

Ontwikkeling Middenwaard het bestemmingsplan; een toelichting op de planvorming

Ontwikkeling Middenwaard het bestemmingsplan; een toelichting op de planvorming Ontwikkeling Middenwaard het bestemmingsplan; een toelichting op de planvorming Een terugblik In 2012 heeft de gemeenteraad de Ontwikkelvisie Middenwaard vastgesteld. De Ontwikkelvisie geeft richting aan

Nadere informatie

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting In dit verslag heb ik het over de ontsluitingsmogelijkheid via een portiek. Hierin zal ik het hebben over wat een portiekontsluiting nou precies

Nadere informatie

VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015

VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015 VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015 LUCHTFOTO BESTEMMINGSPLAN 0 7 14 35m. Dijk Voorgevel KAVELPASPOORT 0 7 14 35m. +0.40 NAP -0.40 NAP Buitenkruinlijn +0.60 NAP Kruinbreedte

Nadere informatie

Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning

Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning In te vullen door gemeente Datum ontvangst: Zaaknummer: Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning Voor het indienen van een vooroverleg omgevingsvergunning dient u alleen de relevante vragen op

Nadere informatie

TE HUUR. BREDA Haagweg 145 A 1

TE HUUR. BREDA Haagweg 145 A 1 TE HUUR BREDA Haagweg 145 A 1 In de wijk "Haagpoort", dichtbij het centrum van Breda gelegen tweekamer appartement met balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand

Nadere informatie

appartement Plattegrond

appartement Plattegrond Woningtype A appartement Bouwnummer 190 Eerste verdieping Op de achterzijde: woningtype B Schaal 1:50 Renvooi Bouwkundig Installatietechnisch eerste verdieping verdieping 2, 4, 6, 8, 10 verdieping 3, 5,

Nadere informatie

Te koop Bouwkavel. Stationspark II Sliedrecht

Te koop Bouwkavel. Stationspark II Sliedrecht Te koop Bouwkavel Stationspark II Stationspark II Te koop Bouwkavel Stationspark II Betreft : Perceel bouwgrond van in totaal 3.212 m² gelegen op kantorenpark Stationspark II te. Het maximaal te realiseren

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

GEURST& SCHULZE Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok

GEURST& SCHULZE Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok In deze variant voor plandeel A wordt een programma van 21 eengezinswoningen en een appartementenblok voorgesteld. De bebouwing wordt gekenmerkt

Nadere informatie

Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree

Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree De entree van de parkeergarage wordt op een ontspannen manier in de gevel opgenomen. Doordat zowel de bestrating van de stoep, als het ritme van de penanten in de

Nadere informatie

BEELDKWALITEITPLAN Heerenveen - Skoatterwâld Speciaal onderwijs: Duisterhoutschool + It Oerset. Concept 20-10-2011

BEELDKWALITEITPLAN Heerenveen - Skoatterwâld Speciaal onderwijs: Duisterhoutschool + It Oerset. Concept 20-10-2011 BEELDKWALITEITPLAN Heerenveen - Skoatterwâld Speciaal onderwijs: Duisterhoutschool + It Oerset Concept 20-10-2011 Inleiding Achtergrond / ligging Voor de beide scholen voor speciaal onderwijs de Duisterhoutschool

Nadere informatie

VOORONTWERP PROJECT BURGEMEESTER REIGERSTAAT NR 10

VOORONTWERP PROJECT BURGEMEESTER REIGERSTAAT NR 10 ORONTWERP PROJECT BURGEMEESTER REIGERSTAAT NR 10 Het Plan - Burgemeester Reigerstraat nr. 10 Het plan betreft een modern woongebouw, met op de begane grond een bedrijfsruimte en daarboven 4 appartementen

Nadere informatie

LANDELIJK WONEN POELENLOOP KNEGSEL. informatieavond poelenloop knegsel 20 juni 2012 i.o.v. trudo

LANDELIJK WONEN POELENLOOP KNEGSEL. informatieavond poelenloop knegsel 20 juni 2012 i.o.v. trudo 1 informatieavond poelenloop knegsel 20 juni 2012 i.o.v. trudo 2 bestaande situatie luchtfoto 3 inrichtingstekening schaal 1:1000 4 bestemmingsplan schaal 1:1000 5 231 m2 D1 120 m2 D2 D5 300 m2 120 m2

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

juryrapport verover je wijk

juryrapport verover je wijk juryrapport verover je wijk 2018-2019 project Verover je Wijk omschrijving Jury rapport 2018-2019 organisatie Mondial College Nijmegen contactpersoon Andrea Hofsteede vakjury Michiel van Zoest, Peter Blomjous,

Nadere informatie

Kwaliteit van Werken in kantoorvilla s in het 3 e oor

Kwaliteit van Werken in kantoorvilla s in het 3 e oor Informatie voor ondernemers BUSINESS PARK27 Kwaliteit van Werken in kantoorvilla s in het 3 e oor Hier vindt u informatie over de mogelijkheden die Business-Park27 biedt voor ondernemers die geïnteresseerd

Nadere informatie

Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken

Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken Hoofdopzet te behoeve van de gemeenteraad; dit is geen gedetailleerd, technisch Programma van Eisen zoals

Nadere informatie

LOCATIE TEKENEN EN REKENEN

LOCATIE TEKENEN EN REKENEN LOCATIE GEBRUIKER LOCATIE GEBRUIKER REGELGEVING LOCATIE FINANCIËN GEBRUIKER REGELGEVING LOCATIE EN EN EN EN EN EN EN EN EN TE toilet 1,4 m 2 atelier / multifunctionele ruimte 39,9 m 2 keuken / pantry

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

OPEN BOEKJE #3 KAVEL PASPOORT DE DREEF

OPEN BOEKJE #3 KAVEL PASPOORT DE DREEF OPEN BOEKJE #3 KAVEL PASPOORT DE DREEF 30 KAVELS Vredeoord wordt een nieuwe buurt met zo n 300 woningen in Eindhoven. Op 5 minuten lopen van parken en bossen, op 5 minuten fietsen van Strijp-S en Strijp-T

Nadere informatie

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Ka d e r Zie ook plankaart schaal 1:500 Theater AFAS Uitgeefbaar Veld West: 6.128 41.54 m Legenda Plangrens 78.97 m 69.37 m 41.78 m 39.31

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland

Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland Aan: Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland Postbus 2003 3262 EA Oud-Beijerland Onderwerp en aanleiding

Nadere informatie

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART SCHATKAART Conclusies: POSITIEF Veel groen Zicht op groen, vanuit balkons, achtertuinen - veel groen beleving Veel volwassen, grote bomen Autoluw gebied Speelplek - wordt goed gebruikt Schoolplein Laag

Nadere informatie

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland TE KOOP Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 224 1025 WD AMSTERDAM Tel: 020 636 58 89 (Hoofdvestiging

Nadere informatie

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree.

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree. WIJK 7-133 URK Op een hoeklocatie dichtbij de havens en het winkelcentrum Oud Urk op de begane grond gelegen WINKEL/KANTOORPAND van ± 155 m² BVO. INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte,

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

HUISVESTINGSOPTIE I: ER GEBEURT NIETS

HUISVESTINGSOPTIE I: ER GEBEURT NIETS BIJLAGE 1: KEUZENOTITIE SCHOLENCOMPLEX OT EN SIENPAD HUISSEN HUISVESTINGSOPTIE I: ER GEBEURT NIETS VOORDELEN Scholen worden niet geconfronteerd met verhuisbewegingen en overlast tijdens bouwperiode; Het

Nadere informatie

Ringdijk - Citroëngarage. 3 e Stamtafel 28 september 2015

Ringdijk - Citroëngarage. 3 e Stamtafel 28 september 2015 Ringdijk - Citroëngarage 3 e Stamtafel 28 september 2015 Wouter Veldhuis, stedenbouwkundige Hans van der Heijden, architect Jan Emmens, Ringdijk Garage BV Imke Veltmeijer, gebiedsontwikkelaar Eigen Haard

Nadere informatie

Woongebouw Vijfhuizen

Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw voor 55 + bewoners Vijfhuizen Uitgangspunten Ontwerp voor nieuwbouwproject voor 20 appartementen voor 55+ bewoners, 4 groepswoningen en een dienstencentrum. Stedenbouwkundige

Nadere informatie

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN RUIMTELIJKE ONDERBOUWING DE BOELELAAN 403-767 Versie 1.1 Datum: 08-09-2016 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. BESCHRIJVING VAN DE SITUATIE... 4 2.1 Bestaande situatie... 4 2.2 Nieuwe situatie... 5 3. GELDEND

Nadere informatie

Beeldkwaliteitkader Westpark Groningen

Beeldkwaliteitkader Westpark Groningen Beeldkwaliteitkader Westpark Groningen juli 2008 Westpark Westpark; een mozaïek van parkkamers Voorbeeld thematisering stadsparken 2000 Westpark is een park in ontwikkeling. Het park ligt op een tarraberging

Nadere informatie

aaattttaaa Leusden ro.o m Ruimtelijke onderbouwing Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek

aaattttaaa Leusden ro.o m Ruimtelijke onderbouwing Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek Ruimtelijke onderbouwing i aaattttaaa Leusden roo m Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek u^", /Advies Betref' Hessenweg 3ot, Achterveld Aan: RengerDuinsbergen Van: Algon Schuurman / f ruimtelíjke

Nadere informatie

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1 4 vrije kavels De Scheifelaar 15,, Veghel Vigerende bestemming 1 Artikel 13 Wonen-1 13.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. de uitoefening van

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO-ONTWIKKELING RUBENSSTRAAT LOCATIE SPORTFONDSENBAD

KAVELPASPOORT CPO-ONTWIKKELING RUBENSSTRAAT LOCATIE SPORTFONDSENBAD KAVELPASPOORT 3 sep 2017 CPO-ONTWIKKELING RUBENSSTRAAT LOCATIE SPORTFONDSENBAD Dit concept-kavelpaspoort omvat de (stedenbouwkundige) randvoorwaarden die van toepassing zijn op de ontwikkeling van een

Nadere informatie

VOORSCHRIFTEN LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN, BEHOREND BIJ DE LIGPLAATSENKAART ZWOLLE ( ARTIKEL 3 LID 3 VAN DE LIGPLAATSVERORDENING)

VOORSCHRIFTEN LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN, BEHOREND BIJ DE LIGPLAATSENKAART ZWOLLE ( ARTIKEL 3 LID 3 VAN DE LIGPLAATSVERORDENING) VOORSCHRIFTEN LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN, BEHOREND BIJ DE LIGPLAATSENKAART ZWOLLE ( ARTIKEL 3 LID 3 VAN DE LIGPLAATSVERORDENING) Hoofdstuk 1 Artikel 1 Algemeen Plaats en onderlinge afstand 1. Het woonschip

Nadere informatie

Adviezen commissievergadering Wijdemeren Vastgesteld: Waarvan herhalingen: 3 Gemandateerd: 3 Grote commissie: 5

Adviezen commissievergadering Wijdemeren Vastgesteld: Waarvan herhalingen: 3 Gemandateerd: 3 Grote commissie: 5 commissies voor ruimtelijke kwaliteit 1 Omgevingsvergunning (verbouwing) Aantal voorgaande behandelingen: 1 120008 Bouwadres Nieuw-Loosdrechtsedijk 161 te Loosdrecht gemand. Soort bouwwerk Individuele

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 Voor de 6 vrije kavels fase 3.1 zijn het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan

Nadere informatie

Zaandam. In opdracht van ZVH. Vernieuwing E-flats Poelenburg

Zaandam. In opdracht van ZVH. Vernieuwing E-flats Poelenburg Vernieuwing E-flats Poelenburg, Zaandam In opdracht van ZVH M3H heeft in opdracht van woningcorporatie ZVH het bewonersparticipatie traject begeleid voor de E-flats in de wijk Poelenburg in Zaandam. De

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Beschrijving. Daglicht uit smalle steeg. Advies Definitief

Beschrijving. Daglicht uit smalle steeg. Advies Definitief Trefwoorden: Bouwbesluit 2012, woning, gelijkwaardigheid, rechtens verkregen niveau, bestaande bouw, verbouw, daglicht, burenrecht, Burgerlijk wetboek Datum: 30 november 2018 Status: Definitief Beschrijving

Nadere informatie

Zandvliet College Den Haag

Zandvliet College Den Haag Zandvliet College Den Haag Leren / Multifunctioneel / SP architecten #voortgezetonderwijs - #multifunctioneel - #duurzaamheid - #sport - #lean - #d&b De kavel aan de Bezuidenhoutseweg 38-40 vraagt om een

Nadere informatie

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost Inleiding Aan de Zandweg in Vleuten worden als onderdeel van de ontwikkeling De Tuinlanden diverse vrije kavels

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Wonen en werken aan de Trekvliet

Wonen en werken aan de Trekvliet JUNOBLOK KLUSKAVELS Wonen en werken aan de Trekvliet GEHEEL NAAR EIGEN WENS EN SMAAK UW EIGEN DROOMHUIS ONTWERPEN. DE KLUSKAVELS IN HET JUNOBLOK BIEDEN DE RUIMTE OM TEGEN EEN AANTREKKELIJKE PRIJS DEZE

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie