Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting (m/v) voor de POD Maatschappelijke integratie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting (m/v) voor de POD Maatschappelijke integratie"

Transcriptie

1 Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting (m/v) voor de POD Maatschappelijke integratie CNG14013 Jobinhoud Je brengt het perspectief van mensen in armoede binnen de federale overheidsdiensten en verbetert de toegankelijkheid van overheidsdiensten voor alle burgers, in het bijzonder voor mensen in armoede. Je draagt bij aan de verbetering van het onthaal en de informatie aan het publiek, in het bijzonder het publiek dat met armoede te kampen heeft. Je ondersteunt burgers bij het doorlopen van administratieve procedures. Je somt de noden en behoeften van mensen in armoede op door gesprekken, onderzoekjes en contacten met sociale organisaties. Je probeert de algemene kwaliteit en toegankelijkheid van de dienst te verbeteren door voorstellen te doen voor de verbetering van communicatie, procedures en maatregelen. Je werkt mee aan de uitbouw van samenwerkingsverbanden tussen diensten, zodat de ervaringsdeskundigheid ook dienstoverschrijdend kan ingezet worden. Je meldt structurele problemen, gebreken in de wetgeving, ongeziene en onbehandelde noden van mensen in armoede aan beleidsmakers. Meer info over de jobinhoud? Marie Perdaens ervaringsdeskundige Contactpersoon POD Maatschappelijke Integratie ( Tel. : 02/ GSM: 0476/ Meer info over het project ervaringsdeskundigen vind je ook via: Werkgever Er zijn 6 vacatures vacant bij het project Ervaringsdeskundigen van de POD Maatschappelijke Integratie, Armoedebestrijding, Sociale Economie en Grootstedenbeleid, gevestigd in het WTC II-gebouw, Koning Albert II-laan 30 te 1000 Brussel. De uiteindelijke plaats van tewerkstelling kan hiervan afwijken. De POD Maatschappelijke Integratie, Armoedebestrijding, Sociale Economie en Grootstedenbeleid houdt zich bezig met het uitwerken, uitvoeren en evalueren van een inclusief federaal beleid voor sociale integratie dat de fundamentele sociale grondrechten voor iedereen op een duurzame wijze garandeert. Aldus draagt de POD bij tot het ontwerp van de regelgeving, hij informeert en adviseert zijn doelpubliek en partners over de maatregelen en acties en beheert de financiële stromen, verbonden aan de maatschappelijke integratie (vooral leefloon en sociale hulp). Profiel COMPETENTIES Gedragsgerichte competenties

2 Je analyseert gericht gegevens en beoordeelt informatie kritisch. Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, genereert alternatieven en trekt sluitende conclusies. Je structureert je eigen werk door prioriteiten te stellen een een veelheid van taken op een systematische manier uit te voeren. Je gaat om met problemen en lost ze zelfstandig op, je zoekt alternatieven en voert de oplossing uit. Je deelt en toont je kennis, inzichten en werkwijzen aan anderen. Je creëert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten. Je handelt integer, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid. Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken. Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de correctheid van ondernomen acties. Technische competenties Je vervult een signaalfunctie wanneer je beleidsmakers of dienstverleners attent maakt op situaties of beslissingen die geen of onvoldoende rekening houden met de leefwereld van mensen in armoede. Je schept een kader waarin mensen gelijk behandeld worden. Je streeft steeds de gelijkwaardigheid van de relatie na, zodat mensen in armoede zich sneller op het gemak en beter begrepen voelen. Zo krijgt de ervaringsdeskundige gemakkelijker vertrouwen. Je vormt een belangrijke schakel om doeltreffende en menswaardige armoedebestrijding mogelijk te maken door wederzijdse blinde vlekken zichtbaar te maken; kwetsuren, onbegrip en ondoeltreffende tussenkomsten en beleidsmaatregelen terug te dringen; de dienstverlening beter aan te sluiten bij de noden van de mensen in armoede. Opgelet! De technische competenties worden als super belangrijk beschouwd voor de job. Zij krijgen dan ook een dubbel gewicht toegekend bij de berekening van de eindscore. Een goede motivatie is ook noodzakelijk en krijgt eveneens een dubbel gewicht. DEELNEMINGSVOORWAARDEN 1. Er is geen diploma vereist. 2. Vereiste ervaring op de uiterste inschrijvingsdatum: JE VOLDOET AAN MINSTENS 2 VAN DE ONDERSTAANDE 3 CRITERIA: 1. Je kende een atypische opleiding: a. je was nog geen 18 jaar toen je stopte met naar school te gaan b. OF je hebt niet de richting kunnen studeren die je wilde c. OF je bent ooit langdurig geschorst op school of was ooit niet langer welkom op school

3 d. OF je omschrijft de opleiding als atypisch omwille van redenen die aan een ervaring in armoede of sociale uitsluiting gelinkt zijn. 2. Je kent geen of een atypische werkervaring: a. Je bent werkloos of bent langdurig werkloos geweest b. OF je krijgt een vervangend inkomen of hebt geen inkomen c. OF je omschrijft je werkervaring als onbestaande of atypisch omwille van redenen die aan een ervaring in armoede of sociale uitsluiting gelinkt zijn. 3. Je kende of kent een atypische levenservaring (in sociale context): a. Je hebt zelf reeds beroep gedaan op materiële of financiële steun van het OCMW b. OF je kwam voor het eigen gezin in contact met het cbj, jeugdrechtbank, deurwaarder of sociale hulpverleningsdiensten c. OF je hebt in een gesloten instelling verbleven d. OF je omschrijft de huidige situatie als atypisch omwille van redenen die aan een ervaring in armoede of sociale uitsluiting gelinkt zijn e. OF je omschrijft de vroegere thuissituatie als atypisch omwille van redenen die aan een ervaring in armoede of sociale uitsluiting gelinkt zijn. EN JE VOLDOET AAN MINSTENS 1 VAN DE 2 ONDERSTAANDE CRITERIA: 1. Je kan je uitdrukken over de betekenis van armoede 2. EN/OF je kan een beschouwing van het armoedebestrijdingsbeleid geven EN JE ZIET IN DE ARMOEDEBESTRIJDING EEN ROL VOOR JEZELF WEGGELEGD. Aanbod ARBEIDSVOORWAARDEN Je wordt aangeworven via een voltijds contract van bepaalde duur (1 jaar) als ervaringsdeskundige in de armoede en sociale uitsluiting (niveau DA1) met de bijhorende weddeschaal. Loon Minimum aanvangswedde: ,29 EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen). Voordelen mogelijkheid tot het verwerven van een tweetaligheidspremie uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren) voordelige hospitalisatieverzekering gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer voordelen en interessante aanbiedingen via de Fed+-kaart mogelijkheid voor een fietsvergoeding allerlei sociale voordelen gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer bedrijfsrestaurant tegen democratische prijzen

4 glijdende werkuren in een 38-uren week werken in een aangename werkomgeving 26 dagen verlof per jaar. Ontdek alle informatie (extra premies en toelagen,...) en voordelen over werken bij de federale overheid op FedWeb, het portaal van het federale personeel. Selectieprocedure SELECTIETESTEN Screening van de deelnemingsvoorwaarden. Je wordt alleen toegelaten tot de selectie als je de vereiste relevante professionele ervaring hebt. De screening van de ervaring gebeurt op basis van je cv zoals het is ingevuld op de uiterste inschrijvingsdatum. Waarop moet je letten? Vul het cv in in de taal van de job waarvoor je solliciteert. Besteed veel aandacht aan de beschrijving van je ervaring in het cv. Onze selectieverantwoordelijken gebruiken deze informatie voor de kwalitatieve cv-screening. 1. Generieke screening (ongeveer 3u30) De eerste test is een vaardigheidstest. Met deze abstracte redeneertest gaan we na hoe snel jij verbanden ziet volgens een bepaalde logica, iets kan doorgronden of principes en regels ziet. De tweede test is een competentietest. Deze test meet je competenties voor het omgaan met informatie en taken. In een eerste deel, moet je antwoorden op een reeks vragen die betrekking hebben op enkele gegeven teksten. In het tweede deel van de test, moet je een planning opmaken voor het ronddelen van poststukken, rekening houdend met de gegeven informatie. De derde test is een situatiebeoordelingstest. Deze test meet een aantal competenties voor het omgaan met medewerkers en het omgaan met je eigen functioneren. De test bestaat uit video s die een situatie met verschillende reacties uitbeelden in een bepaalde context. Bij elke situatie krijg je verschillende reacties waarover je moet oordelen en je geeft telkens aan hoe gepast je die bepaalde reactie vindt. Deze test is niet uitsluitend. Het resultaat wordt gebruikt als bijkomende informatie in het vervolg van de selectietesten. Wanneer gaan de testen door? Deze test gaat door op 10 april Functiespecifieke screening 2.1. Event 1: Groepsopdracht en planningsoefening: Via een groepsoefening en een planningsoefening worden een aantal vereiste competenties gemeten.

5 De groepsopdracht bestaat uit een oefening die je samen met een kleine groep medekandidaten tot een goed einde moet brengen. Na de oefening dien je feedback te geven over het verloop en het resultaat van de groepsopdracht. De planningsoefening moet je schriftelijk voorbereiden. Je krijgt hiervoor de nodige voorbereidingstijd. Nadien mag je je resultaat mondeling toelichten voor de selectiecommissie. Deze tests zijn niet uitsluitend. Het resultaat wordt gebruikt als bijkomende informatie bij het interview Event 2: Interview: Het interview evalueert of je gedragsgerichte competenties (zie rubriek Competenties ) overeenkomen met de jobvereisten. Er worden ook vragen gesteld over je motivatie, je interesse en je voeling met het werkterrein. Je bent geslaagd voor het interview als je minstens 24 punten of 40 behaalt. De proeven van de functiespecifieke screening zullen plaatsvinden in de tweede helft van mei. Meer info? Meer info over de selectieprocedure? Informeer bij de contactpersoon van Selor (zie 'Contactgegevens Selor'). Feedback Na het ontvangen van je resultaat bij iedere selectiefase kan je binnen drie maanden schriftelijk feedback vragen. Syndicale vertegenwoordiging Elk selectiegedeelte dat door Selor wordt georganiseerd, kan bijgewoond worden door een syndicale afgevaardigde. Deze afgevaardigden zijn verplicht discreet en vertrouwelijk om te gaan met informatie en documenten. Niet tevreden over de selectieprocedure? Je kan een klacht sturen naar Selor. Meer info vind je op -> Contact. ALS PERSOON MET EEN HANDICAP, LEERSTOORNIS OF ZIEKTE KAN JE VAN VOLGENDE ONDERSTEUNENDE MAATREGELEN GEBRUIK MAKEN: redelijke aanpassingen aan de selectieprocedure vragen. Geef dit aan bij je sollicitatie voor deze selectie, via 'Mijn Selor', in je online-cv onder 'Persoonlijke gegevens'. Geef zoveel mogelijk details over de moeilijkheden die je ondervindt en duid ook aan welke aanpassingen je hierbij kunnen helpen (bijvoorbeeld: groter scherm, voorleessoftware,...). Procedure Stap 1: Vink de maatregel ik wens redelijke aanpassingen aan Stap 2: Geef een beschrijving van je handicap/ziekte/leerstoornis Stap 3: Laad een attest van je handicap/ziekte/leerstoornis op (bij problemen neem onmiddellijk contact op met Stap 4: Vink de gewenste redelijke aanpassingen aan waarvan je gebruik wenst te maken en geef uitleg waarom je deze aanpassingen denkt nodig te hebben.

6 Belangrijk : Stap 1 tot en met stap 4 moeten volledig in orde zijn op het moment van sollicitatie en voordat je een datum van deelname kiest! (anders kan er geen analyse van je dossier gemaakt worden en kunnen er geen redelijke aanpassingen voorzien worden) als je slaagt voor federale contractuele selecties kom je zoals hieronder aangegeven op de lijst van geslaagden terecht. Overheidsdiensten die nog geen 3% van het quotum behalen, zijn verplicht eerst de kandidaten uit deze eigen reserves te raadplegen. De andere overheidsdiensten kiezen zelf of ze deze lijsten voorrang geven. Selor informeert je toekomstige werkgever over de arbeidspostaanpassingen die je nodig hebt. Als je wil dat Selor dit voor jou doet, contacteer dan zodra je weet waar en wanneer je begint te werken. We sturen je dan een aanvraagformulier op. Laad ook bij je sollicitatie voor deze selectie een officieel, geldig attest op van je handicap. Meer informatie over gelijke kansen vind je op -> Over Selor -> Gelijke kansen. Je kan ook contacteren. EN NA DE SELECTIEPROCEDURE? Als je geslaagd bent? Je wordt opgenomen op de lijst van geslaagden als je slaagt voor het interview. Als je niet onmiddellijk aan de slag kan, kom je op een lijst terecht waaruit geput kan worden telkens er een plaats vrij is voor deze functie. Hoelang blijft deze lijst geldig? Er wordt een lijst met geslaagden opgesteld, die 1 jaar geldig blijft. Als je niet geslaagd bent? Dan stopt de procedure en word je niet uitgenodigd voor eventuele volgende testen van dezelfde selectie. Solliciteren Solliciteren kan tot en met 24/03/2014. Dit is de uiterste inschrijvingsdatum. Solliciteren kan enkel door het bijgevoegd cv in te vullen. Je moet solliciteren door een volledig ingevuld cv te verzenden naar of door een volledig ingevuld cv per post te verzenden naar: Dienst HRM, POD Maatschappelijke Integratie Koning Albert II-laan 30 (WTC II) 1000 Brussel. We screenen enkel het cv dat op de uiterste inschrijvingsdatum door ons ontvangen werd. Gelijke kansen en diversiteit Selor voert een actief diversiteitsbeleid en waakt over gelijke kansen, een gelijke behandeling en een gelijke toegang tot de selecties voor al wie solliciteert. Onze selectieverantwoordelijken zijn opgeleid op het gebied van diversiteit en gelijke kansen. Ze

7 zorgen voor een objectieve selectieprocedure waarbij enkel je competenties gemeten worden via neutrale tools en instrumenten. Je gelaatskleur, geslacht, leeftijd of handicap,, spelen geen rol bij het meten van je competenties. Sommige woorden in de jobomschrijvingen staan in de mannelijke vorm voor een betere leesbaarheid. Alle jobs zijn echter zowel voor vrouwen als voor mannen. Heb je een handicap, leerstoornis of ziekte? Kijk in deze jobomschrijving bij Selectieprocedure om meer te weten over de ondersteunende maatregelen (redelijke aanpassingen, arbeidspostaanpassingen, ). Meer info over ons diversiteitsbeleid? Kijk op -> Over Selor -> Gelijke kansen. Je kan ook contacteren. Contactgegevens Selor Contactpersoon Selor Ghislena De Baets - selectieassistente Tel.: 02/ Adres en algemene contactgegevens Selor Bischoffsheimlaan Brussel Gratis infolijn: 0800/ Hoe Selor bereiken? Wegbeschrijving Selor Disclaimer Privacy policy Sitemap

Expert (bio)brandstoffen en kwaliteitssysteem (m/v) voor de FOD Economie, K.M.O...

Expert (bio)brandstoffen en kwaliteitssysteem (m/v) voor de FOD Economie, K.M.O... Page 1 sur 9 Selor>Emplois>Expert (bio)brandstoffen en kwaliteitssysteem (m/v) voor de FOD Economie, K.M.O., Middenstan... Expert (bio)brandstoffen en kwaliteitssysteem (m/v) voor de FOD Economie, K.M.O.,

Nadere informatie

Boekhouder (m/v) voor de Dienst voor de Overzeese Sociale Zekerheid

Boekhouder (m/v) voor de Dienst voor de Overzeese Sociale Zekerheid Boekhouder (m/v) voor de Dienst voor de Overzeese Sociale Zekerheid Plaatsen1 SelectienummerANG13041 NiveauBachelor (hoger onderwijs van het korte type) Statuut Statutair TaalNL Solliciteren tot02-04-2013

Nadere informatie

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag pagina 1 van 5 Deze vacature is niet langer gepubliceerd. Zoek jobs Meer info over POD Maatschappelijke Integratie POD Maatschappelijke Integratie in BRUSSEL zoekt Coördinator Ervaringsdeskundigen - project

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Selectie-assistent (m/v) (niveau C)

Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Bij de selectiedienst werkzaam binnen het rechtsgebied Gent Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v)

Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v) Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v) JOBINHOUD Je ondersteunt en draagt bij tot de uitvoering van het Plan van Aanpak over de hervorming van de ziekenhuisfinanciering uitgevaardigd door de Commissie

Nadere informatie

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x)

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) JOBINHOUD De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketten en Leefmilieu wil verder de ingeslagen weg op gaan om een flexibele en slagvaardige organisatie

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Leuvenseweg 48 bus 6 1000 Brussel Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Er zijn 2 betrekkingen (1 Nederlandstalig en 1 Franstalig, m/v) met een contract van onbepaalde duur vacant bij de federale

Nadere informatie

Vertaler (m/v) NIVEAU B

Vertaler (m/v) NIVEAU B Vertaler (m/v) NIVEAU B Parket van de Arbeidsauditeur te Halle Vilvoorde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden

Nadere informatie

Page 2 of 5 Profiel Competenties Gedragsgerichte competenties Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch. Je gaat zelfstandig om

Page 2 of 5 Profiel Competenties Gedragsgerichte competenties Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch. Je gaat zelfstandig om Page 1 of 5 Controleur plantaardige producten (m/v/x) CNG16079 Jobinhoud Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles binnen de sector primaire productie meer bepaald in de plantaardige sector

Nadere informatie

Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v)

Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v) Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v) JOBINHOUD Je bent jong en je wil een job als geen ander? Word één van de twaalf nieuwe controleurs voor het rookverbod en de verkoop van alcohol

Nadere informatie

Page 1 sur 11. Jobinhoud. Werkgever 20/06/2014

Page 1 sur 11. Jobinhoud. Werkgever 20/06/2014 Page 1 sur 11 Jobinhoud Je zal, in het Regionaal Centrum voor Infrastructuur van Evere, verantwoordelijk zijn voor de goede werking van het tekenbureau. In samenwerking met de chef van het technisch departement

Nadere informatie

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C FOD Justitie dienst HR Magistratuur, notarissen, gerechtsdeurwaarders Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap

Nadere informatie

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Wij zijn 1. Organisatie Ik werk bij deze organisatie Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen Deze aanvraag hoort tot de volgende behoefte Administratief

Nadere informatie

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET DESKUNDIGE-DOSSIERBEHEERDER DIE HOOFDZAKELIJK INGESCHAKELD WORDT IN DE ONDERSTEUNENDE PROCESSEN (m/v) - 1 vacante plaats NIVEAU B BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod

Nadere informatie

Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v)

Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v) Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v) JOBINHOUD Je voert de erkeningsbesluiten van de algemene-en psychiatrische ziekenhuizen, initiatieven van beschut wonen en de psychiatrische

Nadere informatie

STARTBAANOVEREENKOMST

STARTBAANOVEREENKOMST STARTBAANOVEREENKOMST Administratief expert (m/v/x) voor het B-FAST Secretariaat, toegevoegd aan de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking PLAATS(EN) CONSULTATIE CODE

Nadere informatie

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A voor het Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden

Nadere informatie

Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel)

Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel) Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel) Jobinhoud Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van geprogrammeerde of niet-geprogrammeerde

Nadere informatie

Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B

Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B Parket Hof van Cassatie Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van

Nadere informatie

Inspecteur-teamleider tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v/x)

Inspecteur-teamleider tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v/x) Inspecteur-teamleider tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v/x) JOBINHOUD Je bent jong, maar niet vies van een uitdaging? De Controledienst Tabak en Alcohol zoekt enthousiaste teamleiders die

Nadere informatie

jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap aanwerven? www.selor.be info@selor.

jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap aanwerven? www.selor.be info@selor. jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap Jaarlijks test Selor een 800-tal kandidaten met een handicap. De effectieve aanwervingen van personen met

Nadere informatie

ASSISTENT (niveau C)

ASSISTENT (niveau C) ASSISTENT (niveau C) SELECTIEDIENST FOD JUSTITIE DG RECHTERLIJKE ORGANISTATIE Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

FAQ Bevordering niveau A

FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A 1 / 10 Inhoudsopgave DE EERSTE REEKS... 3 WAARUIT BESTAAT DE EERSTE REEKS?... 3 HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?... 3 WIE KAN DEELNEMEN?... 4 WIE KAN NIET DEELNEMEN?...

Nadere informatie

ATTACHE PERSVOORLICHTING (m/v) NIVEAU A2

ATTACHE PERSVOORLICHTING (m/v) NIVEAU A2 Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens JOBINHOUD ATTACHE PERSVOORLICHTING (m/v) NIVEAU

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V)

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) BRUSSEL FOD BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING ANG08807 Functiecontext De FOD Buitenlandse

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KRIJGSGESCHIEDENIS MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08804 Functiecontext Defensie heeft als opdrachten de verdediging

Nadere informatie

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V)

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) BRUSSEL FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR GENEESMIDDELEN EN GEZONDHEIDSPRODUCTEN (FAGG) ANG08044 Functiecontext Het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten

Nadere informatie

SELOR TALENT KOMT ALTIJD NAAR BOVEN

SELOR TALENT KOMT ALTIJD NAAR BOVEN SELOR TALENT KOMT ALTIJD NAAR BOVEN Selor? Selectiebureau van meer dan 200 potentiële werkgevers Federale overheidsdiensten, andere overheden, bedrijven Neutrale selectieprocedures = gelijke kansen 100

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) KANTOOR ANTWERPEN RIJKSDIENST VOOR PENSIOENEN ANG08043 Functiecontext De Rijksdienst voor Pensioenen is een openbare instelling van sociale zekerheid, die binnen de sterk

Nadere informatie

PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047

PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047 PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen in een

Nadere informatie

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten Aan de slag in de openbare sector ACV-Openbare Diensten mei juli 2013 2014 De openbare sector als wergever De openbare sector is de laatste jaren aantrekkelijker geworden als werkgever. Niet alleen vervul

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

DATABASE ADMINISTRATOR (M/V)

DATABASE ADMINISTRATOR (M/V) DATABASE ADMINISTRATOR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07873 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen

Nadere informatie

Werving van personen met een handicap. klanteninfosessie Selor - 21 juni 2013

Werving van personen met een handicap. klanteninfosessie Selor - 21 juni 2013 Werving van personen met een handicap klanteninfosessie Selor - 21 juni 2013 AGENDA 1 I. Context: KB 2 3 II. Focus op instroom III. Focus op selectie 4 IV. Focus op doorstroom AGENDA 1 I. Context: KB 2

Nadere informatie

Jurist DG Gezondheidszorg (m/v)

Jurist DG Gezondheidszorg (m/v) Jurist DG Gezondheidszorg (m/v) JOBINHOUD Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van juridische vragen en het geven van juridisch advies in de sectoren waarin het agentschap Zorg en Gezondheid actief

Nadere informatie

Uiterste sollicitatiedatum: 15/07/ u

Uiterste sollicitatiedatum: 15/07/ u SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Controleur tabak,

Nadere informatie

PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V)

PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V) PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT (KMI) ANG07039 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België. Iedereen kent het KMI

Nadere informatie

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

FAQ Bevordering niveau A

FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A 1 / 8 Inhoudsopgave WANNEER START DE NIEUWE PROCEDURE VOOR BEVORDERING NAAR NIVEAU A?... 3 DE EERSTE REEKS... 3 WAARUIT BESTAAT DE EERSTE REEKS?... 3 HOE

Nadere informatie

FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024

FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024 FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024 Functiecontext Het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium is een wetenschappelijke federale instelling onder

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V)

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK EN

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) TERVUREN MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08004 Functiecontext De opdracht van het Ministerie van Defensie reikt veel verder dan uitsluitend het verdedigen

Nadere informatie

MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V)

MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK EN

Nadere informatie

Business analist A2 Business process management (M/V)

Business analist A2 Business process management (M/V) Business analist A2 Business process management (M/V) voor de steundienst van het college van hoven en rechtbanken Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met

Nadere informatie

/ vacature /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/ vacature ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2016): Medewerker Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden Beleidsdomein Niveau

Nadere informatie

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

VACATURE. Innoviris is op zoek naar. een Adviseur Innovatief Ecosysteem (Strategisch) Referentie: AFN201603

VACATURE. Innoviris is op zoek naar. een Adviseur Innovatief Ecosysteem (Strategisch) Referentie: AFN201603 VACATURE Innoviris is op zoek naar een Adviseur Innovatief Ecosysteem (Strategisch) Referentie: AFN201603 Wetenschappelijke Directie Cel Innovatief Ecosysteem Innoviris Instelling van openbaar nut Charleroisteenweg

Nadere informatie

Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek. Kennisgeving via een personeelslid van Landbouw en Visserij

Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek. Kennisgeving via een personeelslid van Landbouw en Visserij STANDAARD CV VOOR GERICHTE SOLLICITATIE ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vacaturegegevens

Nadere informatie

Directeur Deeltijds Kunstonderwijs Gemeente Jette

Directeur Deeltijds Kunstonderwijs Gemeente Jette Directeur Deeltijds Kunstonderwijs Gemeente Jette 1. Jobinhoud Algemeen In opdracht van het gemeentebestuur van Jette, binnen het kader van het artistiek - pedagogisch project, plannen, organiseren, coördineren

Nadere informatie

Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel)

Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel) Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel) Jobinhoud De Algemene Administratie van de Fiscaliteit

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

EEN JOB BIJ DE OVERHEID VIA SELOR

EEN JOB BIJ DE OVERHEID VIA SELOR EEN JOB BIJ DE OVERHEID VIA SELOR WIE IS SELOR? WIE IS SELOR? Selor : het selectiebureau van de (federale) overheid Werkt voor: Federale overheidsdiensten (FOD s: Binnenlandse Zaken, Economie, ) Programmatorische

Nadere informatie

FOD BINNENLANDSE ZAKEN ALGEMENE DIRECTIE DIENST VREEMDELINGENZAKEN

FOD BINNENLANDSE ZAKEN ALGEMENE DIRECTIE DIENST VREEMDELINGENZAKEN NEDERLANDSTALIGE ADMINISTRATIEF ASSISTENT (M/V) Juli 2015 FOD BINNENLANDSE ZAKEN ALGEMENE DIRECTIE DIENST VREEMDELINGENZAKEN 1/5 Opleidingsniveau Je dient in het bezit zijn van een diploma hoger secundair,

Nadere informatie

ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V)

ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V) ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V) BRUSSEL REGIE DER GEBOUWEN ANG08005 Functiecontext De Regie der Gebouwen is een federale instelling van openbaar nut. Zij zorgt voor de kwalitatieve kantoorhuisvesting van

Nadere informatie

Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel

Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Criminoloog Niveau A bij het parket van de procureur des Konings te Brussel

Criminoloog Niveau A bij het parket van de procureur des Konings te Brussel Criminoloog Niveau A bij het parket van de procureur des Konings te Brussel Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van

Nadere informatie

PARKETJURIST NIVEAU A voor het Federaal Parket

PARKETJURIST NIVEAU A voor het Federaal Parket PARKETJURIST NIVEAU A voor het Federaal Parket Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V)

MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V) MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V) REGIO VLAANDEREN EN BRUSSEL FOD JUSTITIE ANG07825 Functiecontext De FOD Justitie speelt een actieve rol in de wetgevende, de uitvoerende en de rechterlijke

Nadere informatie

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

analist ontwikkelaar / programmeur

analist ontwikkelaar / programmeur 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 -

Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 - jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 - Inhoudstafel 1. Login 03 2. Jouw aanvragen 04 a. Mijn behoeften en aanvragen 04 b. Overzicht

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V)

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VLAAMS-BRABANT, REGIO DIEST MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08023 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied,

Nadere informatie

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens Standaard-cv Jobpunt Vlaanderen (zone 3C bus 42) Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel Tel. 02-553 01 08 Fax 02 553 52 00 Waarvoor dient dit formulier? Dit standaard-cv wordt bij de Vlaamse overheid gebruikt

Nadere informatie

1 DOSSIERBEHEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING

1 DOSSIERBEHEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in statutair dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V)

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) Functiecontext rapporteert aan de Wetenschappelijke Raad van de instelling en aan de beheerscommissie van de overeenkomstige rijksdienst met afzonderlijk beheer zit het Directiecomité

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Selor : Selectiebureau van de Overheid

Selor : Selectiebureau van de Overheid pagina 1 van 5 Penitentiair Bewakingsassistent (m/v) voor de penitentiaire inrichtingen in Vlaanderen en Brussel ANGPBA01 JOBINHOUD Een job als penitentiair bewakingsassistent vraagt veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Nadere informatie

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V)

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) De Raad voor Vergunningsbetwistingen werft aan in contractueel dienstverband met een contract van 3 jaar: GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) Niveau: Graad: Standplaats: C Medewerker Koning Albert II-laan 35, 1030

Nadere informatie

JUSTITIEASSISTENTEN (M/V)

JUSTITIEASSISTENTEN (M/V) JUSTITIEASSISTENTEN (M/V) FOD JUSTITIE ANG06832 Functiecontext Het Directoraat-generaal Uitvoering van Straffen en Maatregelen maakt deel uit van de Federale Overheidsdienst Justitie en bestaat uit een

Nadere informatie

voor het Federaal Parket

voor het Federaal Parket DESKUNDIGE-SYSTEEMBEHEERDER (m/v) - 1 vacante plaats NIVEAU B voor het Federaal Parket Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V)

VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V) VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V) FOD PERSONEEL EN ORGANISATIE ANG07708 Functiecontext De FOD Personeel en Organisatie draagt bij tot de goede werking van de ambtenaren en van de federale diensten.

Nadere informatie

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI)

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Afdeling Scholen Basisonderwijs, CLB en Deeltijds Kunstonderwijs Functiefamilie middenkader 1. Kandidatuurstelling

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder energie en klimaat

Beleidsthemabeheerder energie en klimaat Selectiereglement In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000

Nadere informatie

FAQ - TOP SKILLS 2A. WAT HOUDT HET PROJECT TOP SKILLS CONCREET IN?

FAQ - TOP SKILLS 2A. WAT HOUDT HET PROJECT TOP SKILLS CONCREET IN? FAQ - TOP SKILLS 1. WAAROM TOP SKILLS? Er zijn nog te veel verschillen tussen de pressionele situatie van mannen en vrouwen; Het aandeel vrouwelijke kandidaturen en de vertegenwoordiging van vrouwen op

Nadere informatie

Wervend Werven Neutrale functiebeschrijvingen

Wervend Werven Neutrale functiebeschrijvingen Wervend Werven Neutrale functiebeschrijvingen Met de ondersteuning van de dienst Emancipatiezaken De Vlaamse overheid wil zoveel mogelijk mensen uit de kansengroepen aantrekken voor vacatures. Daarom is

Nadere informatie

1 MEDEWERKER FINANCIËLE VERRICHTINGEN WOONACTOREN (M/V)

1 MEDEWERKER FINANCIËLE VERRICHTINGEN WOONACTOREN (M/V) De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in contractueel dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Indien u vragen hebt over deze controle, kunt u contact opnemen met uw inspecteur via

Indien u vragen hebt over deze controle, kunt u contact opnemen met uw inspecteur via Aan de Voorzitter van het OCMW van Diksmuide Ijzerheemplein 4 8600 Diksmuide Inspectieverslag POD MI Inspectiedienst POD MI Aantal 1 OCMW/ RMID/2014 Betreft: Inspectieverslag Geachte Voorzitter, Hierbij

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/10 De Provincie WestVlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds directeur gedelegeerd bestuurder (m/v) in

Nadere informatie

Het Agentschap Overheidspersoneel Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ARCHIEF

Het Agentschap Overheidspersoneel Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ARCHIEF functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Agentschap Overheidspersoneel Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

Administratief Deskundige Systeembeheer (één vacante plaats) NIVEAU B

Administratief Deskundige Systeembeheer (één vacante plaats) NIVEAU B Administratief Deskundige Systeembeheer (één vacante plaats) NIVEAU B Parket van de procureur des Konings te Halle Vilvoorde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO!

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO! Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

RAADGEVER BUDGETTOEWIJZINGEN

RAADGEVER BUDGETTOEWIJZINGEN De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in contractueel dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK

HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK INHOUD INLOGGEN + OPZOEKEN SELECTIE... 2 OVERZICHT TABBLADEN + CRITERIA INGEVEN... 4 DETAIL RESULTATEN INSCHRIJVINGEN... 10 MIJN SELOR... 16 ONLINE SOLLICITEREN... 16 Handleiding

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie