Voor de koop- en huursector hebben wij passende concepten voor:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor de koop- en huursector hebben wij passende concepten voor:"

Transcriptie

1

2 De Voortman Groep exploiteert een aantal succesvolle keukenformules verdeeld Waarom kiezen voor ons? over verschillende regio s in Nederland. begeleiding van A tot Z toonaangevende keukenorganisatie die Op dit moment telt onze organisatie ruim 200 medewerkers en zijn we een op landelijk niveau opereert in zowel de uitgebreide verkoopondersteuning particuliere- als projectenmarkt. Sinds aanlevering van projectpresentatie onze oprichting hebben wij duizenden één vast aanspreekpunt projectkeukens ontworpen en vervaardigd, landelijke dekking tot volle tevredenheid van onze partners. voorbereiding van het project in AutoCAD formule aansluiting bij doelgroep ruime keuze en kwaliteit Voor de koop- en huursector hebben wij passende concepten voor: woon- en zorgcomplexen bedrijfshuisvesting studentenhuisvesting begeleid wonen Een vertrouwde vaste werkwijze seniorenhuisvesting Aangestuurd vanaf onze thuisbasis in Rijssen werken al onze formules volgens een vaste methodiek die wij speciaal ontwikkeld hebben voor de projectenmarkt. Iedere recreatiewoningen samenwerking die wij vanuit de Voortman Groep aangaan - ongeacht de formule die voor de uiteindelijke invulling zorgt geven wij geheel op maat vorm. Dat doen we met een professioneel apparaat aan ervaren specialisten én met de juiste dosis STEENWIJK enthousiasme. Dit betekent voor alle partijen één vast aanspreekpunt, snelheid in afhandeling en korte, directe communicatielijnen, dat werkt wel zo prettig. RIJSSEN NAALDWIJK Bunnik OLDENZAAL APELDOORN BARNEVELD DORDRECHT ELST EINDHOVEN

3 materiaal gebruik PUR-verlijming PUR-verlijming (Polyurethaan) Bij alle vormkanten krijgt de kantafwerking een PUR-verlijming. De verlijming geschiedt bii korpusartikelen, fronten en plaatmateriaal. Kwaliteitsvoordelen: Hogere thermische resistentie door physikalische/chemische verbinding. (b.v. ook bii extreme hitte-inwerking) Optimale bescherming tegen het indringen van vocht. 6 mm legplanken De kasten zijn voorzien van 6mm dikke legbodems, en bieden daarmee meer stabiliteit! Soft-close systeem Alle laden zijn standaard voorzien van een soft-close systeem, waardoor de lade altijd geruisloos sluit. Verder beschikt ons ladesysteem een zeer eenvoudige frontverstelling en nagenoeg geen overhevelen Verdekte ophanging, absoluut betrouwbaar en mooi afgewerkt De volledig metalen wandkastophanging wordt achter de rugwand bevestigd en is kenmerkend door zijn effectiviteit en variatie. Men kan namelijk van binnenuit de 3-dimensionale verstelling uitvoeren. Het Clip-scharnier Alle deuren zijn voorzien van onze zelfsluitende metalen clipscharnieren en kunnen heel eenvoudig gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Ze zijn in 3 richtingen verstelbaar en door de edele metaaluitvoering krijgen we niet te maken met metaalmoeheid of slijtage. De openingshoek bedraagt resp. 0 graden en 55 graden. Zelfs de demping (optioneel) is door uzelf aan te passen, volledig naar uw wens hoe hard u de deur wilt laten dichtvallen.

4 UiT LieFDe Voor het milieu

5 Hoe wij ons inzetten voor het milieu Zekerheid door onze certificaten Als industriële onderneming dragen we een speciale medeverantwoordelijkheid voor de bescherming van de natuurlijke levensbasis en verbinden we ons ertoe onze milieuprestaties voortdurend te verbeteren. De onderstaande certificaten geven onze klanten de zekerheid dat onze producten aantoonbaar duurzaam worden vervaardigd. Jochen Finkemeier managing director Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en materialen speelt duurzaam handelen bij HÄCKER een grote rol. Wettelijke verplichtingen worden bij HÄCKER gezien als minimumeisen die we zoveel mogelijk moeten overtreffen. Bij HÄCKER gaan we regelmatig na welke milieuproblemen om een oplossing vragen en werken we consequent naar een oplossing van die problemen toe. HÄCKER werkt volgens basisprincipes als een spaarzame omgang met natuurlijke hulpbronnen, duurzaamheid en efficiënt energiegebruik. Bij HÄCKER worden medewerkers actief bij het thema milieubescherming betrokken. HÄCKER handelt volgens basisprincipes die schadelijke effecten op het milieu tot een minimum beperken, bijv. vermindering van emissies en energiebesparing. HÄCKER heeft een modern wagenpark dat beantwoordt aan de nieuwste stand van de techniek. Een continue verbetering op milieuaspecten en vermindering van de milieubelasting hebben bij HÄ- CKER een hoge prioriteit. Dat producten, investeringen en procedures worden getoetst op hun milieueffecten, is bij HÄCKER vanzelfsprekend. HÄCKER heeft de certificeringsaudit volgens de richtlijnen van de PEFC Council (Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes = Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringssystemen) met goed gevolg doorstaan. de door ons gebruikte grondstoffen voor ten minste 70% afkomstig zijn uit gecertificeerde bosbestanden een gesloten productketen ( chain of custody ) gewaarborgd is onze producten geen van illegale kap afkomstig hout bevatten de naleving van de standaards jaarlijks door de onafhankelijke certificerende instelling wordt gecontroleerd. Wij hanteren een modern milieuen kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EU ISO 400. Het gebruik van emissiearme laksystemen op waterbasis draagt in aanzienlijke mate bij tot een vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebare materialen en waarborgen zo dat alle verpakkingen die bij ons terugkomen, kunnen worden verwerkt tot nieuwe materialen, zodat aan de verpakkingsverordening wordt voldaan. Met het oog op het belang van een spaarzame omgang met natuurlijke hulpbronnen maken wij gebruik van moderne, energie-efficiënte technische installaties.

6 Voortman Projecten B.V. Bezoekadres Nijverheidsstraat AE Rijssen Correspondentieadres Project : Zorgcentrum Transvaal Postbus 8 Projectnummer : 7460 AB Rijssen Telefoon Rijssen, 25 maart Gegevens Opdrachtgever Naam : WoonInvest Projecten B.V. Contactpersoon : de heer R. van Rijn Adres : Postbus 63 info@voortmangroep.nl Postcode/Plaats : 2270 AD Voorburg Geachte heer R. van Rijn, Telefax Internet Hiermee doen wij u offerte voor levering en montage van de keuken Rabobank voor bovengenoemd werk conform bijgesloten specificatie Prijzen van aangeboden keuken(s) KVK Oost Nederland Type Ruimte 0.0 Novitelli x 0.466,80 = 0.466, Type Ruimte 0.9 Novitelli x 7.706,80 = 7.706,80 BTW nr Type Ruimte.HK.A & 2.HK.A Novitelli 2 x 0.826,90 = 2.653,80 NL B Type Ruimte.HK.B & 2.HK.B Novitelli 2 x 0.685,20 = 2.370, Type Ruimte.HK.C& 2.HK.C etc. Novitelli 4 x 9.790,80 = 39.63, Type Ruimte.HK.E & 2.HK.E Novitelli 2 x 0.542,20 = 2.084, Type Ruimte.HK.F & 2.HK.F Novitelli 2 x 9.998,20 = 9.996,40 Totaal ,80 Meerprijzen t.o.v. aangeboden keuken(s) Levering franco werk. MDF fronten & korpussen x 3.080,64 = 3.080,64 Levertijd 5-6 weken na afroep en inmeten. Prijzen: Netto, exclusief BTW Provisie Geen Betalingsafspraak Binnen 30 dagen na factuurdatum. Afrekenstaten maken geen onderdeel uit van deze overeenkomst. Prijzen Prijzen zijn gebaseerd op levering van de complete keukenspecificatie. Het laten vervallen van delen uit de offerte heeft niet alleen consequenties voor de specifieke artikelen maar op de prijsstelling van de complete offerte. Facturen Aangaande de te facturen partij zal er voldoende dekking bij onze kredietverzekeraar Atradius moeten zijn. Mocht deze niet toereikend zijn zal betaling voor aflevering dienen te geschieden. Wij zijn verplicht achterstallige betalingen bij Atradius te melden. Montage Montageprijzen zijn: * Inclusief de in de offerte/order gespecificeerde montage * Inclusief horizontaal bouwtransport * Inclusief het aansluiten van de kraan en spoelbak * Inclusief het inmeten van de keukens * Exclusief het betegelen van de achterwand * Exclusief leveren en/of plaatsen van de tegels * Exclusief speciaal werk (b.v. vullatten, uitkepingen t.b.v. leidingen/tegels e.d.). * Exclusief kitwerk * Inclusief het monteren van de achterwanden * Exclusief hak- en/of breekwerk * Inclusief (bezem)schoon opleveren De uitvoerder dient te tekenen voor verrichte werkzaamheden, nadat de monteur de keuken heeft geplaatst. Slechts de punten die op dat moment worden vastgesteld zullen daarna als uitgangspunt voor de afhandeling van de service worden gehanteerd.

7 Keuringskosten Eventuele keuringskosten zijn voor rekening van de aannemer. Dit is alleen van toepassing als de waarborginstallateur geen verantwoordelijkheid wenst te nemen voor de aansluitwerkzaamheden gedaan door Voortman Projecten BV. Verticaal Bouwtransport Indien verticaal bouwtransport noodzakelijk is dienen onze monteurs zonder wachttijden te kunnen beschikken over een door u beschikbaar gestelde bouwlift (gereed voor gebruik) van voldoende hoogte of dienen zij beschikking te hebben over de binnenlift. De bouw- of binnenlift dient, ongeacht het aantal verdiepingen, voor iedere verdieping toereikend te zijn. Indien deugdelijke mechanische hulpmiddelen voor verticaal bouwtransport niet door u ter beschikking worden gesteld, kan Voortman Projecten B.V. de keuken niet leveren. De kosten van transport en wachturen zullen onherroepelijk aan u worden doorberekend. Bijzonderheden: Wanden dienen haaks en vlak te zijn Leidingwerk dient in de muur zijn weggewerkt. Afvoer afval Inclusief afvoer afval Bezorgen Orderbedrag is inclusief bezorgen Wij vertrouwen u hiermee een aantrekkelijke en passende aanbieding te hebben gemaakt en zien met belangstelling uw reactie tegemoet. Graag zijn wij bereid een en ander in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. Deze offerte heeft een geldigheidsduur tot mei 203. Indien een en ander u past verzoeken wij u vriendelijk een kopie getekend voor akkoord aan ons te retourneren. Hoogachtend, Voortman Projecten Voor akkoord: Voortman Projecten Voor akkoord: A. van Rijn R. van Rijn bijlage: Specificaties

8

9 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 4 januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 20 maart 203 Ruimte 0.0 (Type 0A) Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: NOVA deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-Scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 2 US2003 Spoelelement met doorlopende deuren 3 UE507 R Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur 4 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade 5 UE25 R Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur 6 GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 7 UG60203 R Hoge kast t.b.v. vaatwasmachine met uittreklade 60 Voortman Projecten Pagina van 4

10 Referentie pos. code omschrijving br aant bedrag 8 GI6286 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 9 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5.89 m Apparatuur/Accessoires pos. code artikelomschrijving aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 4 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmte-indicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal 5 D79M55N0 Neff Schouwwasemkap met tiptoetsen, box design, elektronische bediening, 3+ instelbare vermogens, cap. 780 m3/u, halogeenlampen * Aansluitwaarde 280 Watt * Roestvrijstaal Voortman Projecten Pagina 2 van 4

11 Referentie pos. code artikelomschrijving aant bedrag 6 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter 7 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 8 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium 2 0 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal 9999 Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office Voortman Projecten Pagina 3 van 4

12 Referentie pos. code omschrijving aant bedrag 240 Lengte 240 cm Lengte 80 cm Lengte 62.5 cm. 4 VERPAKKEN Meerprijs BLAD 5 VERPAKKEN Meerprijs ACC >56 Kookplaatuitsparing Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak Extra randafwerking Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking Onderhoudsmiddel Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur,spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

13

14 MUURHOOGTE: 200 MM POSITIE KRAAN: MIDDEN ACHTER SPOELBAK BLADDIKTE 30MM WERKHOOGTE: 90 MM PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 20/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

15

16 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: 5894 Afleveradres: Datum offerte: januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 2 maart 203 Ruimte 0.9 (Type 0B) Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: NOVA deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-Scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag HL022 L Hoog passtuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 2 GI6448 L Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 3 GD6422 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 4 U9003 Onderkast met doorlopende deuren 5 US6003 R Spoelelement met doorlopende deur 6 U9003 Onderkast met doorlopende deuren Voortman Projecten Pagina van 5

17 Referentie 5894 pos. code omschrijving br aant bedrag 7 GD6422 R Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 8 GI6448 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 9 HL022 L Hoog passtuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 0 WB62072 Zijwandafdekpaneel voor onderkast.6 Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) U0003 Onderkast met doorlopende deuren 2 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade 3 U0003 Onderkast met doorlopende deuren 4 WB62072 Zijwandafdekpaneel voor onderkast.6 Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5 U2003 Onderkast met doorlopende deuren 6 U6003 R Onderkast met doorlopende deur 7 U2003 Onderkast met doorlopende deuren 8 OG909 Bovenkast t.b.v. vlakschermafzuigkap 90 9 OH609 R Bovenkast met 2 legplanken 20 OH909 Bovenkast met 2 legplanken 2 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca m kleuren) 22 LI74 Lichtsierlijst modern Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren).5 m Apparatuur/Accessoires pos. code artikelomschrijving aant bedrag T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmte-indicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal 2 N34K30N0 Neff Domino friteuse met bedieningsknoppen aan voorzijde, design ombouwraam, 30 cm * Aansluitwaarde 2.5 kw * Roestvrijstaal Voortman Projecten Pagina 2 van 5

18 Referentie 5894 pos. code artikelomschrijving aant bedrag 3 C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 4 C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 5 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 6 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 7 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox 8 K835X0 Neff Integreerbare koelkast met VitaFresh, inhoud 228/78 liter, TouchControl, elektronische temperatuurregeling leesbaar via LED, SilverClean, SoftClose Door * Aansluitwaarde 2 Watt * Voortman Projecten Pagina 3 van 5

19 Referentie 5894 pos. code 9 G8320X0 artikelomschrijving Neff Integreerbare diepvriezer met NoFrost, inhoud 23 liter, TouchControl, elektronische temperatuurregeling afleesbaar via LED, SoftClose Door * Aansluitwaarde 222 Watt * aant 0 SOW Neff Doccia 30 rvs ééngreeps mengkraan met uittrekbare sproeikop, flexibele slang, ook geschikt voor alle Solitaire spoelunits Roestvrijstaal Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Matcall 3 x piramide rvs 2v-0w/schakelaar op behuizing /trafo 60va (niet dimbaar) 3 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 bedrag 3 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office pos. code omschrijving aant Lengte cm. Lengte 240 cm. Verandering bladdiepte Extra randafwerking Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak R Voortman Projecten bedrag Pagina 4 van 5

20 Referentie 5894 pos. code omschrijving aant bedrag Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp >56 Kookplaatuitsparing Onderhoudsmiddel 9 VERPAKKEN Meerprijs ACC 0 VERPAKKEN Meerprijs BLAD 393 Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 5.85 Montage pos. code omschrijving aant bedrag Montage van de keukenmeubelen: A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 5 van 5

21

22

23 POSITIE KRAAN: MIDDEN 8 ACHTER 30 SPOELBAK BLADDIKTE 30 MM WERKHOOGTE 90 MM PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE 0.9 Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: 5894 Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 20/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

24

25 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: 5897 Afleveradres: Datum offerte: januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 2 maart 203.HK.A & 2.HK.A Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: Nova deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 2 UG60203 L Hoge kast t.b.v. vaatwasmachine met uittreklade 60 3 GI6286 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 4 HL02 L Hoog passtuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5 UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) Voortman Projecten Pagina van 4

26 Referentie 5897 pos. code omschrijving br aant bedrag 6 U6003 L Onderkast met doorlopende deur 7 UE25 R Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 8 US0003 Spoelelement met doorlopende deuren 9 UP8585 Onderkasthoekpasstuk in frontuitvoering. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk 2 m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 0 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 2 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) Apparatuur/Accessoires 6.33 m pos. code artikelomschrijving aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmte-indicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal Voortman Projecten Pagina 2 van 4

27 Referentie 5897 pos. code artikelomschrijving aant bedrag 4 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox 5 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter 6 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 7 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom 8 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Voortman Projecten Pagina 3 van 4

28 Referentie 5897 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office pos. code omschrijving aant bedrag 30 Lengte 30 cm Lengte 74 cm Lengte 80 cm Extra randafwerking >56 Kookplaatuitsparing Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp Onderhoudsmiddel R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak 9 VERPAKKEN Meerprijs ACC 0 VERPAKKEN Meerprijs BLAD Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 6.7 Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

29

30

31 PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL 250 NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE:.HK.A 2.HK.A POSITIE KRAAN: MIDDEN ACHTER WERKBLAD WERKBLADDIKTE: 30 MM WERKHOOGTE: 90 MM Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: 5897 Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 2/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

32

33 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 20 maart 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 20 maart 203.HK.B & 2.HK.B Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: NOVA deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-Scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 2 UG60203 L Hoge kast t.b.v. vaatwasmachine met uittreklade 60 3 GI6286 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 4 HL02 L Hoog passtuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5 UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) Voortman Projecten Pagina van 4

34 Referentie pos. code omschrijving br aant bedrag 6 U8003 Onderkast met doorlopende deuren 7 UP8585 Onderkasthoekpasstuk in frontuitvoering. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 8 US0003 Spoelelement met doorlopende deuren 9 UP8585 Onderkasthoekpasstuk in frontuitvoering. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk 2 m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 0 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 2 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) Apparatuur/Accessoires 5.93 m pos. code artikelomschrijving aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmte-indicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal Voortman Projecten Pagina 2 van 4

35 Referentie pos. code artikelomschrijving aant bedrag 4 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox 5 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter 6 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 7 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom 8 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Voortman Projecten Pagina 3 van 4

36 Referentie Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office pos. code omschrijving aant bedrag 90 Lengte 90 cm Lengte 234 cm Lengte 20 cm Extra randafwerking >56 Kookplaatuitsparing Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp Onderhoudsmiddel R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak 9 VERPAKKEN Meerprijs ACC 0 VERPAKKEN Meerprijs BLAD Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 6.2 Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

37

38

39 PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE:.HK.B 2.HK.B POSITIE KRAAN: MIDDEN ACHTER WERKBLAD WERKBLADDIKTE: 30 MM WERKHOOGTE: 90 MM Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 20/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

40

41 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 4 januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 2 maart 203.HK.C - 2.HK.C -.HK.D - 2.HK.D Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: Nova deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 2 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade 3 U4003 R Onderkast met doorlopende deur 4 UE25 R Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur 5 GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 6 UG60203 L Hoge kast t.b.v. vaatwasmachine met uittreklade 60 Voortman Projecten Pagina van 4

42 Referentie pos. code omschrijving br aant bedrag 7 GI6286 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 8 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 4.06 m Apparatuur/Accessoires pos. code artikelomschrijving aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmte-indicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal 4 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox 5 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter Voortman Projecten Pagina 2 van 4

43 Referentie pos. code artikelomschrijving aant bedrag 6 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 7 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom 8 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office pos. code omschrijving aant bedrag 270 Lengte 270 cm Extra randafwerking Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp Uitsparing t.b.v geïntegreerde kookplaat Onderhoudsmiddel >56 Kookplaatuitsparing R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak Voortman Projecten Pagina 3 van 4

44 Referentie pos. code omschrijving aant bedrag 8 VERPAKKEN Meerprijs ACC 9 VERPAKKEN Meerprijs BLAD Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 9.3 Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

45

46 POSITIE KRAAN: MIDDEN ACHTER WERKBLAD PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL NATALSTRAAT AZ DEN HAAG GETEKEND:.HK.C - 2.HKC GESPIEGELD:.HK.D - 2.HK.D WERKBLADDIKTE: 30 MM WERKHOOGTE: 90 MM Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 2/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

47

48 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 4 januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 2 maart 203.HK.E - 2.HK.E Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: NOVA deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag GI6286 L Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 2 GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade 3 GD6229 R Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 4 UE507 L Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) m Voortman Projecten Pagina van 4

49 Referentie pos. code omschrijving br aant bedrag 5 DM6082 Los frontmeubeldeur t.b.v. volledig geïntegreerde 59.6 vaatwasmachine. UP6033 Onderbouwsokkel voor apparatuur 60 6 US503 R Hoekspoelelement met doorlopende deur. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk 2 m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 7 UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade 8 UL087 Onderkastpasstuk Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 9 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5.04 m Apparatuur/Accessoires pos. code artikelomschrijving k-% aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmteindicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal 4 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox Voortman Projecten Pagina 2 van 4

50 Referentie pos. code artikelomschrijving k-% aant bedrag 5 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * 6 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter 7 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom 8 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office Voortman Projecten Pagina 3 van 4

51 Referentie pos. code omschrijving aant bedrag 300 Lengte 300 cm Lengte 20 cm Extra randafwerking Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp Uitsparing t.b.v geïntegreerde kookplaat Onderhoudsmiddel >56 Kookplaatuitsparing R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak 9 VERPAKKEN Meerprijs ACC 0 VERPAKKEN Meerprijs BLAD Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 4 Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

52

53 WERKBLADDIKTE: 30 MM PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL WERKHOOGTE: 90 MM NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE:.HK.E 2.HK.E 7 POSITIE KRAAN: MIDDEN 3 ACHTER WERKBLAD Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 2/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

54

55 Voortman Projecten BV Tel: BTW nr.nl b0 Bankrekening: Rabobank K.v.K Oost Nederland WoonInvest Projecten BV Postbus AD Voorburg Offerte Referentienummer: 5824 Afleveradres: Datum offerte: 4 januari 203 Zorgcentrum Transvaal Datum afdruk: 2 maart 203.HK.F & 2.HK.F Natalstraat AZ 'S-GRAVENHAGE Nederland Verdieping: 0 Hierbij ontvangt u onze offerte voor levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen Novitelli Uno front met kunststof toplaag rondom afgewerkt met kunststof vormkant in frontkleur Frontnummer: UNO C326 Plint kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Kleur front: Keuze uit ca. 0 kleuren Plint hoogte: 5 cm. Korpus kleur: Keuze uit ca. 5 kleuren Type/uitv.laden: NOVA deluxe pro Greepnummer: Keuze uit ca. 30 grepen Type scharnieren: Clip-scharnier Werkhoogte: 90 mm Werkbladdikte: 30 mm pos. code omschrijving br aant bedrag UB006 Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen 00. BU0056 Bestekindeling voor lade 2 US2503 L Hoekspoelelement met doorlopende deur. MPUSCH Verbreding onderkastpasstuk m Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 3 DM6082 Los frontmeubeldeur t.b.v. volledig geïntegreerde 59.6 vaatwasmachine. UP6033 Onderbouwsokkel voor apparatuur 60 4 UE050 R Hoekonderkast met legplank en doorlopende deur Voortman Projecten Pagina van 4

56 Referentie 5824 pos. code omschrijving br aant bedrag 5 GD6229 L Hoge kast t.b.v. inbouwapparatuur met lade en 60 uittreklade Bestemd voor apparaten: Neff C47C22N3, Neff C67M50N3 6 GI6286 R Hoge kast t.b.v. integreerbare koel-/vriescombinatie 60 7 SO5CM Plint Uitvoering KU; Kunststof (Keuze uit ca. 5 kleuren) 5.34 m Apparatuur/Accessoires pos. code artikelomschrijving k-% aant bedrag C47C22N3 Neff Stoom-bakoven met CircoSteam, verzinkbare bedieningsknoppen, EasyClock, EasyClean, inhoud 35 liter, indicatie voor lege water tank, inhoud watertank.3 liter * Aansluitwaarde 900 Watt * Roestvrijstaal 2 C67M50N3 Neff Compacte bakoven/magnetron met 4 verwarmingssystemen, 5 magnetronstanden, 20 automatische programma's, kookwekker, starttijduitstel, halogeenverlichting * Aansluitwaarde 3.6 kw * Roestvrijstaal 3 T44T90N0 Neff Inductie kookplaat met 5 kookzones, restwarmteindicatie met 2 standen, TwistPad met timer, schoonmaakvergrendeling * Aansluitwaarde 0.8 kw * Roestvrijstaal 4 I79S55N0 Neff Eiland afzuigkap met tiptoetsen, box-design, elektronische bediening, cap.780 m3/u, intensiefstand met automatische terugschakeling * Aansluitwaarde 300 Watt * Inox 5 S5D50X0EU Neff Volledig integreerbare vaatwasser met 5 programma's, speciale functie, starttijdkeuze 3, 6 of 9 uur * Aansluitwaarde 2.4 kw * Voortman Projecten Pagina 2 van 4

57 Referentie 5824 pos. code artikelomschrijving k-% aant bedrag 6 K4400X7FF Neff Integreerbare koel-/vriescombinatie met een inhoud van 203/7 liter 7 B294LLU06GDS Reginox L OKG rvs spoelbak Roestvrijstaal 8 MK473C Doeco Doeco royal 473 h2o eenhendel keukenmengkraan Chroom Dekker Kunststof ontluchtingsrooster aluminium 455 x 65 mm Aluminium Voortman Cillinderslot t.b.v. afsluiting van kasten 2 Werkblad(en) Uitvoering: Kleur: Woertman keramiek 5 mm Randafwerking: V30 Office pos. code omschrijving aant bedrag 06.5 Lengte 06.5 cm Lengte cm Extra randafwerking Uitsparing t.b.v. kraan of zeeppomp Uitsparing t.b.v geïntegreerde kookplaat Onderhoudsmiddel >56 Kookplaatuitsparing Voortman Projecten Pagina 3 van 4

58 Referentie 5824 pos. code omschrijving aant bedrag R Uitsparing t.b.v. geïntegreerde spoelbak 9 VERPAKKEN Meerprijs ACC 0 VERPAKKEN Meerprijs BLAD Achterwandbekleding Achterwandbekleding Achterwandbekleding Gepolijste kantafwerking 0.2 Montage pos. code omschrijving aant bedrag A0 Montage keuken (per m rugwand) incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan Transportkosten Afvoer Afval Onder montage verstaan wij: Het plaatsen van de keukenmeubelen incl. het aansluiten van meegeleverde apparatuur, spoelbak en kraan. Bij de montage is niet inbegrepen: Het verleggen van leidingen ten behoeve van gas, water aan- en afvoer en elektra. Het boren van het gat naar buiten ten behoeve van de afzuigkap. Voortman Projecten Pagina 4 van 4

59

60 POSITIE KRAAN: MIDDEN ACHTER WERKBLAD PROJECT: ZORGCENTRUM TRANSVAAL NATALSTRAAT AZ DEN HAAG RUIMTE.HK.F 2.HK.F WERKBLADDIKTE: 30 MM WERKHOOGTE: 90 MM Voortman Projecten Client: Geen aanhef WoonInvest Projecten BV Programma: UNO Deze tekening is een schets van de werkelijkheid Referentienr.: 5824 Kleur: C326 wit en is bedoeld om een redelijk overzicht te geven. Adviseur: Arne Egberts Greep: greep 495 H Datum: 2/3/3 Schaal: Passende schaal Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

61 BUNNIK 5 VESTIGINGEN Voortman Keukens Apeldoorn Voortman Keukens Eindhoven Voortman Keukens Elst Voortman Keukens Oldenzaal Voortman Keukens Rijssen Voortman Keukens Steenwijk Voortman Keukens Bunnik KeukenVision Dordrecht KeukenVision Naaldwijk Budget Select Keukens Apeldoorn Budget Select Keukens Elst Budget Select Keukens Rijssen Budget Select Keukens Steenwijk Novarti Keukens Barneveld Siematic Keukenstudio Apeldoorn

BPD - Brink aan de Weide Woningtypes: T1, T2. H2 & H3

BPD - Brink aan de Weide Woningtypes: T1, T2. H2 & H3 BPD - Brink aan de Weide Woningtypes: T, T2. H2 & H3 www.voortmangroep.nl Voortman Projecten BV Tel: 0548-55055 BTW nr.nl82740805b0 K.v.K 082499 BPD Ontwikkeling Noord-Oost & Midden Postbus 3800 AA AMERSFOORT

Nadere informatie

BDP - Brink aan de Weide Woningtypes H1,H4,TK1,TK2,TK3,TK4,V1&V2

BDP - Brink aan de Weide Woningtypes H1,H4,TK1,TK2,TK3,TK4,V1&V2 BDP - Brink aan de Weide Woningtypes H,H4,TK,TK2,TK3,TK4,V&V2 www.voortmangroep.nl Voortman Projecten BV Tel: 0548-55055 BTW nr.nl82740805b0 K.v.K 082499 BPD Ontwikkeling Noord-Oost & Midden Postbus 3800

Nadere informatie

Apparatuur/Accessoires

Apparatuur/Accessoires KeukenVision Dordrecht Tel: 078-6 83 888 BTW nr: NL0097870B0 Rabobank: NL30RABO037248598 KvK Rotterdam 2303350 Batenburg B.V. Postbus 03 2660 AC BERGSCHENHOEK Afleveradres: Project: Parkzoom - Bergschenhoek

Nadere informatie

Keukenmeubelen Afmetingen: 1368 x 100 mm 12 Z33 Plint Afmetingen: 2820 x 100 mm 13 WBS16 Afdekplank

Keukenmeubelen Afmetingen: 1368 x 100 mm 12 Z33 Plint Afmetingen: 2820 x 100 mm 13 WBS16 Afdekplank Appartement Type: C Voortman Projecten BV Tel: 0548-515055 BTW nr.nl821740805b01 K.v.K 08214919 Vorm Bouw B.V. Postbus 3350 AA PAPENDRECHT Afleveradres: Project: Sancta Maria te Noordwijk Woningtype: appartement

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Afleveradres: Project: Sancta Maria te Noordwijk Woningtype: appartement type A Exclusive pakket

Keukenmeubelen. Afleveradres: Project: Sancta Maria te Noordwijk Woningtype: appartement type A Exclusive pakket Appartement Type: A Voortman Projecten BV Tel: 0548-55055 BTW nr.nl82740805b0 K.v.K 082499 Vorm Bouw B.V. Postbus 6 3350 AA PAPENDRECHT Afleveradres: Project: Sancta Maria te Noordwijk Woningtype: appartement

Nadere informatie

Keukenmeubelen Afmeting: 1232 mm 13 Z33 Plint Afmetingen: 1200 x 100 mm 14 Z33 Plint Afmetingen: 3400 x 100 mm

Keukenmeubelen Afmeting: 1232 mm 13 Z33 Plint Afmetingen: 1200 x 100 mm 14 Z33 Plint Afmetingen: 3400 x 100 mm Appartement Type: B Voortman Projecten BV Tel: 0548-55055 BTW nr.nl82740805b0 K.v.K 082499 Vorm Bouw B.V. Postbus 6 3350 AA PAPENDRECHT Afleveradres: Project: Sancta Maria te Noordwijk Woningtype: appartement

Nadere informatie

Referentienummer: 1601351 Afleveradres: Datum offerte: 23 maart 2016 10341_POST 1A Datum afdruk: 23 maart 2016

Referentienummer: 1601351 Afleveradres: Datum offerte: 23 maart 2016 10341_POST 1A Datum afdruk: 23 maart 2016 Offerte 10341_POST 1A Boer Nieuwerbrug bv De Bree 13 2415 BE NIEUWERBRUG Referentienummer: 1601351 Afleveradres: Datum offerte: 23 maart 2016 10341_POST 1A Datum afdruk: 23 maart 2016 Adviseur: Viggo van

Nadere informatie

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks bouw T.a.v. Machiel van den Brink Pastoor Petersstraat 3 5612 WB EINDHOVEN. 2C Koopwoningen kavels 59, 60 en 64

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks bouw T.a.v. Machiel van den Brink Pastoor Petersstraat 3 5612 WB EINDHOVEN. 2C Koopwoningen kavels 59, 60 en 64 Koperslager 20, 552 DE Eersel Postbus 85, 5520 AD Eersel T (0497) 5 69 05 F (0497) 5 69 95 info@bouwcentervanhoppe.nl www.bouwcentervanhoppe.nl Rabobank NL34RABO 043 400 69 Deutsche Bank NL05 DEUT 0535

Nadere informatie

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks bouw T.a.v. Machiel van den Brink Pastoor Petersstraat 3 5612 WB EINDHOVEN

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks bouw T.a.v. Machiel van den Brink Pastoor Petersstraat 3 5612 WB EINDHOVEN Koperslager 20, 5521 DE Eersel Postbus 185, 5520 AD Eersel T (0497) 51 69 05 F (0497) 51 69 95 info@bouwcentervanhoppe.nl www.bouwcentervanhoppe.nl Rabobank NL34RABO 0143 4001 69 Deutsche Bank NL05 DEUT

Nadere informatie

PLASPOELKADE Leidschendam

PLASPOELKADE Leidschendam PLASPOELKADE Leidschendam Goedhart Keukens en Tegels B.V. Klant: Schouten B.V. Merk: SieMatic Raster v. 268 Hoorn 124 Ontwerp 2201525kims Model: SC10 kunststof gelaagd plaatmateriaal mat 2404 HJ ALPHEN

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * Vlassak Aannemingsmaatschappij B.V. Postbus 2013 6020 AA BUDEL Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 fax: 0493 44 11 12 IBAN nr. NL37ABNA0483459534

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * Burgtbouw B.V. Postbus 289 5750 AG DEURNE Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr.

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * Bouwbedrijf van Grunsven BV Postbus 36 5469 ZG ERP Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 570 AA Someren tel.: 0493 44 fax: 0493 44 2 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 70

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10149_POST 1 Bouwfonds Ontwikkeling B.V. regio Midden De Brand 30 3823 LK AMERSFOORT Referentienummer: 1440099 Afleveradres: Datum offerte: 3 maart 2014 10149_POST 1 Datum afdruk: 3 maart 2014

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * BPD Ontwikkeling BV Postbus 6540 5600 HM EINDHOVEN Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 570 AA Someren tel.: 0493 44 fax: 0493 44 2 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 70

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant 1 PU2078 L Onderkastpasstuk

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant 1 PU2078 L Onderkastpasstuk Bouwnummer 45 en 54 Keukenmeubelen Salvani Compact B2B Rome (Z18) FM kunststof front rondom naadloos afgewerkt Frontuitv.nr.: Rome FM 751 Plintkleur: wit Kleur front: weiss Plinthoogte: 13 cm. Corpuskleur:

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * Burgtbouw B.V. Postbus 289 5750 AG DEURNE Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze offerte voor de levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen

Hierbij ontvangt u onze offerte voor de levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen De heer en mevrouw H.R. Weijs Prinses Beatrixlaan 549 2284 V RIJSWIJK ZH Offerte Referentienummer: Datum offerte: Datum afdruk: dviseur: Telefoon klant: Email-adres: 3273 3 maart 207 22 april 207 lex Sieswerda

Nadere informatie

Offerte Post 6 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT

Offerte Post 6 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT Offerte 79 Post 6 AM Utrecht & Noordoost Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 70867 Datum offerte: 4 april 207 Datum afdruk: 4 april 207 Adviseur: Sjaak Smit Telefoon cliënt: 030-6097222 Email-adres:

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant bedrag A Blokopstelling type B177185L0312

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant bedrag A Blokopstelling type B177185L0312 Keukenwarenhuis Stobbeweg 2 246 EX Ter Aar tel: 088-00200 fax: 072-607409 Orderbevestiging Keuken - 24 Stobbeweg 9-2 246 EX TER AAR Referentienummer: 5235 Afleveradres: Orderbev.nr: KEUKEN 24 Keuken -

Nadere informatie

PROJECTAANBIEDING 8.995,00 inclusief montage

PROJECTAANBIEDING 8.995,00 inclusief montage Voorbeeldkeuken volgens specificatie 130431, voorzien van: Siemens Oven met magnetron functie Siemens 5-Pits gaskookplaat Siemens Vaatwasmachine Siemens Koeler Siemens Schouwwasemkap Eenhendelmengkraan

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant FSC/PEFC 1 PFU2078 Onderkastpasstuk in frontuitvoering % PEFC USTW Steunwand

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant FSC/PEFC 1 PFU2078 Onderkastpasstuk in frontuitvoering % PEFC USTW Steunwand Keukenmeubelen EIGENHUIS ROME FM kunststof front rondom naadloos afgewerkt in Frontuitv.nr.: ROME FM 807 Plintkleur: icy white Kleur front: icy white finemat Plinthoogte: 13 cm. Corpuskleur: icy white

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Pos Tp Code Artikel Omschrijving hg br Bedrag

Keukenmeubelen. Pos Tp Code Artikel Omschrijving hg br Bedrag T.a.v. mevr. L. Vernooij - de Vries Coolsingel 104 3011 AG ROTTERDAM FSC: CU-COC-828395-N Referentienummer: 303717 Rev. 3 Afleveradres: Datum offerte: 18 juli 2017 Project: House of Cool Datum afdruk:

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 23 juni 2016 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 23 juni Rijwoningen

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 23 juni 2016 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 23 juni Rijwoningen AM B.V. Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Offerte Referentienummer: 40881 Afleveradres: Datum offerte: 23 juni 2016 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 23 juni 2016 35 Rijwoningen Adviseur: Telefoon

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze offerte voor de levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen

Hierbij ontvangt u onze offerte voor de levering van goederen volgens onderstaande specificatie. Keukenmeubelen De heer Jan Paul Kempen Marsstraat 5 5042 P TILBURG Offerte Referentienummer: Datum offerte: Datum afdruk: dviseur: Telefoon cliënt: Email-adres: 00629 28 juni 206 28 juni 206 Marc van Kleef 06-2067808

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Pos Tp Code Artikel Omschrijving hg br Bedrag

Keukenmeubelen. Pos Tp Code Artikel Omschrijving hg br Bedrag Full House B.V. T.a.v. mevr. L. Vernooij - de Vries Nieuwe Binnenweg 136 3015 BE ROTTERDAM FSC: CU-COC-828395-N Referentienummer: 303909 Afleveradres: Datum offerte: 4 september 2017 Project: House of

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 14 juni 2016 Grote Boel fase 3 te Nijmegen Datum afdruk: 16 juni 2016 Bouwnummer 65 en 70

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 14 juni 2016 Grote Boel fase 3 te Nijmegen Datum afdruk: 16 juni 2016 Bouwnummer 65 en 70 AM B.V. Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Offerte Referentienummer: 40849 Afleveradres: Datum offerte: 14 juni 2016 Grote Boel fase 3 te Nijmegen Datum afdruk: 16 juni 2016 Bouwnummer 65 en 70 Adviseur: Telefoon

Nadere informatie

L legplanken.1 A TPEEW980 Onderkasthoekpasstuk A TK12080BSZ2 Kookplaatkast met vast ladepaneel, 1 lade en 2

L legplanken.1 A TPEEW980 Onderkasthoekpasstuk A TK12080BSZ2 Kookplaatkast met vast ladepaneel, 1 lade en 2 Referentienummer: Datum offerte: Datum afdruk: 307671 20 juni 2019 20 juni 2019 Project: Koningskwartier - Fase 5 Type V - Vs - Vgs Zevenhuizen Keukenmeubelen Uitvoering: A, Leicht 233 CERES Fronttype:

Nadere informatie

Hierbij sturen we je de kostenbegroting en het ontwerp van de door jou gewenste keuken. Keukenmeubelen

Hierbij sturen we je de kostenbegroting en het ontwerp van de door jou gewenste keuken. Keukenmeubelen Mevrouw en Meneer Annemarie en Marinus de Kat Angelino.. Kostenbegroting Referentienummer: Datum kostenbegroting: Datum afdruk: Adviseur: Telefoon klant: Email-adres: 973 9 december 207 5 januari 208 Gerard

Nadere informatie

Offerte. Keukenmeubelen. Aann. bedr. Aan de Stegge Vijfhuizenberg AL ROOSENDAAL

Offerte. Keukenmeubelen. Aann. bedr. Aan de Stegge Vijfhuizenberg AL ROOSENDAAL LOGUS-De Hoop Terneuzen BV Kennedylaan 32 Postbus 9 4530AA Terneuzen T: 05-68 06 2 F: 05-6 0 62 E: info@logus-dehoopterneuzen.nl I : www.logus-dehoopterneuzen.nl Deutsche Bank NL35DEUT046979365 KvK Terneuzen

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag Goergen Keukens SON Ekkersrijt 44 5692 DD SON T 0499-4900 STEIN Nijverheidsweg 7-8, 67 AZ Stein T 046-433367 info@goergenkeukens.nl www.goergenkeukens.nl BPD Ontwikkeling BV Postbus 6540 5600 HM EINDHOVEN

Nadere informatie

R Bestemd voor apparaat: Siemens KI34VX20 5 A HP20204 Hoog passtuk in frontuitvoering

R Bestemd voor apparaat: Siemens KI34VX20 5 A HP20204 Hoog passtuk in frontuitvoering OCW Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 305947 4 oktober 2018 Afleveradres: Project: Americana Type Kadewoning type C Dordrecht Keukenmeubelen Uitvoering: A, Leicht 233 Ceres Fronttype: Kunststof

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Platina (273) Uitvoering kopse kant korpus: Kunststof (K) Kleur kopse kant korpus: Keuze collectie

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Platina (273) Uitvoering kopse kant korpus: Kunststof (K) Kleur kopse kant korpus: Keuze collectie Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 305945 4 oktober 2018 Afleveradres: Project: Americana Type Kadewoning type A Dordrecht Keukenmeubelen Uitvoering: A, Leicht 233 Ceres Fronttype: Kunststof

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 2 februari 2015 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 20 juni Rijwoningen

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 2 februari 2015 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 20 juni Rijwoningen AM B.V. Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Offerte Referentienummer: 34626 Afleveradres: Datum offerte: 2 februari 2015 Project: Grote Boel te Nijmegen Datum afdruk: 20 juni 2016 35 Rijwoningen Adviseur: Telefoon

Nadere informatie

Afbeelding slechts ter illustratie van het gekozen model. Kleur en greep komen mogelijk niet overeen met uw keuzes.

Afbeelding slechts ter illustratie van het gekozen model. Kleur en greep komen mogelijk niet overeen met uw keuzes. Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 305946 4 oktober 2018 Afleveradres: Project: Americana Type Kadewoning type B Dordrecht Keukenmeubelen Uitvoering: A, Leicht 233 Ceres Fronttype: Kunststof

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag 1 HL1021 A Hoog passtuk

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag 1 HL1021 A Hoog passtuk * Offerte * Bouwgroep Paul Corstjens BV Waterstraat 8 6017 AJ THORN Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 fax: 0493 44 11 12 IBAN nr. NL37ABNA0483459534

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 1B_001 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601281 Datum offerte: 16 maart 2016 Datum afdruk: 16 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks vastgoed zuid b.v. uitbouw variant

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Hurks vastgoed zuid b.v. uitbouw variant Koperslager 20, 552 DE Eersel Postbus 85, 5520 AD Eersel T (0497) 5 69 05 F (0497) 5 69 95 info@bouwcentervanhoppe.nl www.bouwcentervanhoppe.nl Rabobank NL34RABO 043 400 69 Deutsche Bank NL05 DEUT 0535

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag 1 UL1087 A Onderkastpasstuk

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag 1 UL1087 A Onderkastpasstuk * Offerte * Bouwgroep Paul Corstjens BV Waterstraat 8 6017 AJ THORN Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 fax: 0493 44 11 12 IBAN nr. NL37ABNA0483459534

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 1B_002 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601379 Datum offerte: 29 maart 2016 Datum afdruk: 31 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant bedrag A Blokopstelling type B177193L0312

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br aant bedrag A Blokopstelling type B177193L0312 Keukenwarenhuis Stobbeweg 2 246 EX Ter Aar tel: 088-00200 fax: 072-607409 Orderbevestiging Keuken - 28 Stobbeweg 9-2 246 EX TER AAR Referentienummer: 5275 Afleveradres: Orderbev.nr: KEUKEN 28 Keuken -

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Orderbevestiging. Keukenwarenhuis Stobbeweg EX Ter Aar tel: fax:

Keukenmeubelen. Orderbevestiging. Keukenwarenhuis Stobbeweg EX Ter Aar tel: fax: Keukenwarenhuis Stobbeweg 2 246 EX Ter Aar tel: 088-00200 fax: 072-607409 Orderbevestiging keuken - 27 Stobbeweg 9-2 246 EX TER AAR Referentienummer: 5237 Afleveradres: Orderbev.nr: KEUKEN 27 keuken -

Nadere informatie

Offerte. Referentienummer: Datum offerte: 19 maart 2019 Datum afdruk: 25 maart Telefoon klant:

Offerte. Referentienummer: Datum offerte: 19 maart 2019 Datum afdruk: 25 maart Telefoon klant: Offerte 12485 - Post 2 Mateboer Bouw BV Postbus 99 8260 AB KAMPEN Referentienummer: 1901287 Datum offerte: 19 maart 2019 Datum afdruk: 25 maart 2019 Adviseur: Jan ter Haar Telefoon klant: 038-331520 Email-adres:

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_007 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601297 Datum offerte: 18 maart 2016 Datum afdruk: 18 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Offerte Post 4 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT

Offerte Post 4 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT Offerte 79 Post 4 AM Utrecht & Noordoost Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 70859 Datum offerte: 3 april 207 Datum afdruk: 4 april 207 Adviseur: Sjaak Smit Telefoon cliënt: 030-6097222 Email-adres:

Nadere informatie

Kavel 1 t/m 7 Hagerhof Maastricht

Kavel 1 t/m 7 Hagerhof Maastricht Kavel 1 t/m 7 Hagerhof Maastricht Datum: 22 april 2016 WONEN IN HAGERHOF WORDT GENIETEN MET GOERGEN Wonen in Hagerhof te Maastricht wordt genieten met een keuken van Goergen. Speciaal voor dit project

Nadere informatie

juni juni 2019 Type E- Ek - Ek1 - Es - Eks Zevenhuizen

juni juni 2019 Type E- Ek - Ek1 - Es - Eks Zevenhuizen Referentienummer: Datum offerte: Datum afdruk: 307670 20 juni 2019 20 juni 2019 Project: - Fase 5 Type E- Ek - Ek1 - Es - Eks Zevenhuizen Keukenmeubelen Uitvoering: A, Asto Line 615 Laser Fronttype: Coating

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001)

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001) Keukenmeubelen Uitvoering: A, Excellent Fronttype: Gelakt hoogglanzend (121) Frontkleur 1: Wit hoogglanzend (28001) Kleur kopse kant front: Wit hoogglanzend (28001) Frontcombinatie: Gelakt wit hoogglanzend

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_004 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601293 Datum offerte: 17 maart 2016 Datum afdruk: 17 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001)

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001) Keukenmeubelen Uitvoering: A, Excellent Fronttype: Gelakt hoogglanzend (121) Frontkleur 1: Wit hoogglanzend (28001) Kleur kopse kant front: Wit hoogglanzend (28001) Frontcombinatie: Gelakt wit hoogglanzend

Nadere informatie

KAVEL 26, 28, 30, 32

KAVEL 26, 28, 30, 32 KAVEL 26, 28, 30, 32 WONEN IN HET DORPSHART VAN HELVOIRT WORDT GENIETEN MET GOERGEN Wonen in het vernieuwde Dorpshart van Helvoirt wordt genieten met een keuken van Goergen. Samen met BPD en Van Santvoort

Nadere informatie

3 A GSBD60-I Front t.b.v. volledig geïntegreerde vaatwasmachine A KDSA90 Kookplaatkast met vast ladepaneel, lade en

3 A GSBD60-I Front t.b.v. volledig geïntegreerde vaatwasmachine A KDSA90 Kookplaatkast met vast ladepaneel, lade en Referentienummer: Datum offerte: Datum afdruk: 307669 20 juni 2019 20 juni 2019 Project: - Fase 5 Type D1 - D1k - D1kgs - Dt2 Zevenhuizen Keukenmeubelen Uitvoering: A, Asto Line 615 Laser Fronttype: Coating

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag * Offerte * BPD Ontwikkeling BV Postbus 6540 5 HM EINDHOVEN Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 570 AA Someren tel.: 0493 44 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 70 40 252 BTW nr. 807.66.035.B

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001)

Keukenmeubelen. Kleur buitenzijde korpus: Wit (001) Kleur binnenzijde korpus: Wit (001) Keukenmeubelen Uitvoering: A, Excellent Fronttype: Gelakt hoogglanzend (121) Frontkleur 1: Wit hoogglanzend (28001) Kleur kopse kant front: Wit hoogglanzend (28001) Frontcombinatie: Gelakt wit hoogglanzend

Nadere informatie

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Blixembosch buiten Fase 3 Als getekend: Kavels

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Blixembosch buiten Fase 3 Als getekend: Kavels Koperslager 20, 552 DE Eersel Postbus 85, 5520 AD Eersel T (0497) 5 69 05 F (0497) 5 69 95 info@bouwcentervanhoppe.nl www.bouwcentervanhoppe.nl Rabobank NL34RABO 043 400 69 Deutsche Bank NL05 DEUT 0535

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 2b_005 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601384 Datum offerte: 30 maart 2016 Datum afdruk: 30 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Offerte Post 1 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT

Offerte Post 1 AM Utrecht & Noordoost Postbus HB UTRECHT Offerte 79 Post AM Utrecht & Noordoost Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 70849 Datum offerte: 3 april 207 Datum afdruk: 3 april 207 Adviseur: Sjaak Smit Telefoon cliënt: 030-6097222 Email-adres:

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 2b_001 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601196 Datum offerte: 3 maart 2016 Datum afdruk: 16 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag

Keukenmeubelen. no code artikel omschrijving hg br eenh. bedrag Goergen Keukens SON Ekkersrijt 44 5692 DD SON T 0499-4900 STEIN Nijverheidsweg 7-8, 67 AZ Stein T 046-433367 info@goergenkeukens.nl www.goergenkeukens.nl BPD Ontwikkeling BV Postbus 6540 5600 HM EINDHOVEN

Nadere informatie

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Blixembosch buiten Fase 3 Gespiegeld: Kavels

Kostenbegroting. Keukenmeubelen. Blixembosch buiten Fase 3 Gespiegeld: Kavels Koperslager 20, 552 DE Eersel Postbus 85, 5520 AD Eersel T (0497) 5 69 05 F (0497) 5 69 95 info@bouwcentervanhoppe.nl www.bouwcentervanhoppe.nl Rabobank NL34RABO 043 400 69 Deutsche Bank NL05 DEUT 0535

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 2B_004 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601382 Datum offerte: 29 maart 2016 Datum afdruk: 29 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte Post 3 Basis type C Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. Postbus 99 4200 AB GORINCHEM Referentienummer: 1503577 Datum offerte: 8 december 2015 Datum afdruk: 9 december 2015 Adviseur: Jan ter Haar

Nadere informatie

Offerte 11008_POST 7 Van Wijnen Stolwijk B.V. Benedenkerkseweg 48 Stolwijk

Offerte 11008_POST 7 Van Wijnen Stolwijk B.V. Benedenkerkseweg 48 Stolwijk Offerte 11008_POST 7 Van Wijnen Stolwijk B.V. Benedenkerkseweg 48 Stolwijk Referentienummer: 1600921 Datum offerte: 21 januari 2016 Datum afdruk: 16 februari 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk Telefoon

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_002 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601289 Datum offerte: 17 maart 2016 Datum afdruk: 17 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_009 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601385 Datum offerte: 30 maart 2016 Datum afdruk: 30 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

ORDER-BEVESTIGING. Keukenmeubelen

ORDER-BEVESTIGING. Keukenmeubelen Showroom 2010 4104 AW CULEMBORG ORDER-BEVESTIGING Referentienummer: 36267 Afleveradres: Datum order: 9 februari 2010 Showroom 2010 Adviseur: Dick Molenaar Telefoon cliënt: 0345-512020 Email-adres: geen@mail.nl

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 2b_002 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601276 Datum offerte: 16 maart 2016 Datum afdruk: 16 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Koersel-Beringen Passiefwoningen. Bijlage bij verkooplastenboek: Lastenboek keuken

Koersel-Beringen Passiefwoningen. Bijlage bij verkooplastenboek: Lastenboek keuken Koersel-Beringen Passiefwoningen Bijlage bij verkooplastenboek: Lastenboek keuken I N H O U D S O P G AV E Overzicht...3 Schüller...3 Materialen en afwerking...3 Uitvoering...3 Fronten...3 Open regaal...3

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Offerte

Keukenmeubelen. Offerte Offerte Bouwbedrijf van der Steeg T.a.v. A. van der Steeg Sasdijk 1 8281 BM GENEMUIDEN Referentienummer: 1921479 Afleveradres: Datum offerte: 7 juni 2019 Bouwbedrijf van der Steeg Datum afdruk: 8 juni

Nadere informatie

Nuenen West Bouwveld D

Nuenen West Bouwveld D Nieuwbouwproject Nuenen West Bouwveld D Fase 1, type R-T-U-V 16-07-2018 Nuenen West Wonen met een keuken van Nuva 3 Wonen in Nuenen wordt dagelijks genieten met een keuken van Nuva Keukens. We hebben

Nadere informatie

8495,- Wateringse Binnentuinen Type A (Lavendel) & B (Dille)

8495,- Wateringse Binnentuinen Type A (Lavendel) & B (Dille) Type A (Lavendel) & B (Dille) DEZE LUXE DESIGN-KEUKEN INCLUSIEF APPARATUUR BIEDEN WIJ U STANDAARD IN UW WONING AAN INCLUSIEF: Moderne RVS wasemkap met metalen vetfilters! Luxe combimagnetron met 5 magnetron

Nadere informatie

D 2 é + k 8 e u di k j e k n w z o a n a i k n g v e a nn - h e O t o lz du e id r e V n es te Type Waterviolier 21-3-2016

D 2 é + k 8 e u di k j e k n w z o a n a i k n g v e a nn - h e O t o lz du e id r e V n es te Type Waterviolier 21-3-2016 Dé keukenzaak 2+8 dijkwoningen van- het OolderVeste zuiden Type Waterviolier 21-3-2016 WONEN IN HET PROJECT OOLDERVESTE WORDT GENIETEN MET GOERGEN Wonen in het nieuwbouw project OolderVeste in Herten wordt

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 "Op de Groene Grens" Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type E.

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 Op de Groene Grens Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type E. * Offerte * BAM Wonen Postbus 10 0 AA WEERT Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr. 8017.66.035.B

Nadere informatie

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 20 EN 22

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 20 EN 22 JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 20 EN 22 WONEN IN HET NIEUWBOUW PROJECT EMMA MET EEN KEUKEN VAN NUVA Wonen in het nieuwbouw project Emma wordt dagelijks genieten met een keuken

Nadere informatie

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 21 EN 23

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 21 EN 23 JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET KAVEL 21 EN 23 WONEN IN HET NIEUWBOUW PROJECT EMMA MET EEN KEUKEN VAN NUVA Wonen in het nieuwbouw project Emma wordt dagelijks genieten met een keuken

Nadere informatie

Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen.

Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen. Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen. P P P P P 90 jaar word je niet zomaar SON Ekkersrijt 4141 5692 DD SON 0499-49 11 00 son@goergenkeukens.nl

Nadere informatie

Concept: aan de tekeningen en AI kunnen geen rechten worden ontleend.

Concept: aan de tekeningen en AI kunnen geen rechten worden ontleend. Concept: aan de tekeningen en AI kunnen geen rechten worden ontleend. Keukens appartementen Het Terras aan de Maas 2 Inhoud Introductie 4 De keukens 5 t/m 10 De fronten 12 De apparatuur 13 Werkbladen 14

Nadere informatie

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS De GROOTSTE van Nederland Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! www.budgetplan.nl ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR EEN KEUKEN VOOR ELK BUDGET Bauknecht inbouw

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_008 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601383 Datum offerte: 29 maart 2016 Datum afdruk: 29 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_006 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601295 Datum offerte: 18 maart 2016 Datum afdruk: 18 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_001 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601285 Datum offerte: 16 maart 2016 Datum afdruk: 16 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

Keukenmeubelen. Toevoeging plinthoogte: 12 cm (120) Kleurig met speciale matte lak (VM)

Keukenmeubelen. Toevoeging plinthoogte: 12 cm (120) Kleurig met speciale matte lak (VM) Postbus 4052 3502 HB UTRECHT Referentienummer: 30672 4 oktober 208 Afleveradres: Project: Americana Appartement - type J Dordrecht Keukenmeubelen Uitvoering: A, Leicht 739 Bondi-c Frontkleur : Kleur kopse

Nadere informatie

P P P P P

P P P P P P P P P P SON Ekkersrijt 4141 5692 DD SON 0499-49 11 00 son@goergenkeukens.nl STEIN Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein 046-433 13 67 stein@goergenkeukens.nl BPD Ontwikkeling BV Postbus 6540 5600 HM EINDHOVEN

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte 10835_PAKKET 3b_003 Bouwbedrijf De Vries en Verburg 't Vaartland 8 2821 LH STOLWIJK Referentienummer: 1601291 Datum offerte: 17 maart 2016 Datum afdruk: 17 maart 2016 Adviseur: Viggo van Rijswijk

Nadere informatie

een KeUKen À LA KeLLeR KaRmeLietenLaan fase ii alphen a/d Rijn 7-11-2014

een KeUKen À LA KeLLeR KaRmeLietenLaan fase ii alphen a/d Rijn 7-11-2014 een KEUKEN À LA KELLER karmelietenlaan fase II alphen a/d rijn 7-11-2014 INHOUD rgonomisch Werkhoogte 942 mm minder belastend voor de rug optimaal werkcomfort raster KEUKENS À LA KELLER ASTER 130 Nieuw

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. Parkeiland ZOETERMEER WOONCOMFORT OP HOOG NIVEAU BEGINT

Nadere informatie

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren.

Het is ons als projectleverancier een genoegen om u hierbij de basis keuken voor bovenvermelde project/woningtype te presenteren. Offerte Post 1 Basis type A Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. Postbus 99 4200 AB GORINCHEM Referentienummer: 1503615 Datum offerte: 9 december 2015 Datum afdruk: 9 december 2015 Adviseur: Jan ter Haar

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 "Op de Groene Grens" Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type C.

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 Op de Groene Grens Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type C. * Offerte * BAM Wonen Postbus 10 6000 AA WEERT Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr. 8017.66.035.B

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 "Op de Groene Grens" Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type B.

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 Op de Groene Grens Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type B. * Offerte * BAM Wonen Postbus 10 6000 AA WEERT Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr. 8017.66.035.B

Nadere informatie

EXCLUSIEF VOOR KOPERS VAN Nuenen West Bouwveld A Type RF en RG

EXCLUSIEF VOOR KOPERS VAN Nuenen West Bouwveld A Type RF en RG EXCLUSIEF VOOR KOPERS VAN Nuenen West Bouwveld A Type RF en RG De hierboven afgebeelde SilverLine Keuken is opgebouwd uit de volgende elementen: Type: SilverLine, leverbaar in diverse kleuren Multiplex

Nadere informatie

Voorstelling project CENTRAL PARK. Hasselt

Voorstelling project CENTRAL PARK. Hasselt Voorstelling project CENTRAL PARK Hasselt 20 november 2013 Lummen, 20 november 2013 Geachte, Hier volgend vindt u een prijsofferte voor het leveren en plaatsen van keukens in de appartementen te Hasselt,

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. BAANHOEK WEST 2^1 KAP WONINGEN SLIEDRECHT WOONCOMFORT

Nadere informatie

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 "Op de Groene Grens" Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type A + Ad.

Referentienummer: Afleveradres: Datum offerte: 29 mei 2017 Op de Groene Grens Goirle Datum afdruk: 29 mei 2017 Type A + Ad. * Offerte * BAM Wonen Postbus 10 6000 AA WEERT Nuva Keukens bv Centrale Administratie Postbus 40 5710 AA Someren tel.: 0493 44 11 11 IBAN nr. NL37ABNA0483459534 H.R. Eindhoven 170 40 252 BTW nr. 8017.66.035.B

Nadere informatie

Opstelling1,Tussenwoning-Rechtekeuken(2900x700mm)

Opstelling1,Tussenwoning-Rechtekeuken(2900x700mm) Offerte:4502594.02Datum:09-02-208Pagina:6/2 Opstelling,Tussenwoning-Rechtekeuken(2900x700mm) KEUKENMEUBELEN Fronttype: ExcellentHPL KleurMateriaal Front: Wit-WI2KunststofHPL Kastenbuitenzijde: Witstructuur-WI3Melamine

Nadere informatie

Specificatie. Keukenmeubelen. Rezidenz Development b.v. Parklaan 81 B 5613 BB Eindhoven

Specificatie. Keukenmeubelen. Rezidenz Development b.v. Parklaan 81 B 5613 BB Eindhoven ASWA Keukens Helmond Zuiddijk 18 Rek. NL 86 RABO 0171045009 5705 CS Helmond K.v.K. Eindhoven nr. 17046765 Tel: 088-5481824 BTW nr. NL 006302361 B02 E-mail: r.koolen@aswakeukens.nl Rezidenz Development

Nadere informatie

Vulcanusweg 1 6971 GW Brummen. 0575-562111 0575-560941 brummen@basiskeuken.nl

Vulcanusweg 1 6971 GW Brummen. 0575-562111 0575-560941 brummen@basiskeuken.nl Basiskeuken Brummen Vulcanusweg 1 6971 GW Brummen Basiskeuken Brummen Primo Terra Hoogglans 0575-562111 0575-560941 brummen@basiskeuken.nl DKAD Nieuwstraat 45 7411 LH Deventer tel/fax..0570-769035 Email:

Nadere informatie

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U 2^1 kapwoning / BLOK S - T - U Voortman Keukens, dé keukenleverancier van Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp. - Woningtype: 2^1 kapwoning - www.voortmankeukens.nl Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp In deze

Nadere informatie

Kwaliteitskeukens uit voorraad leverbaar!

Kwaliteitskeukens uit voorraad leverbaar! Kwaliteitskeukens uit voorraad leverbaar! www.keukenloods.nl info@keukenloods.nl 0226-35 23 42 0226-35 51 27 Verkoopboek voorraadkeuken editie 2009/07 KENMERKEN Voorraadkeukens Alle kasten welke zijn opgenomen

Nadere informatie

Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen.

Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen. Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een impressie. Werkelijke apparatuur kan iets afwijken van de afbeeldingen. P P P P P SON Ekkersrijt 4141 5692 DD SON 0499-49 11 00 son@goergenkeukens.nl STEIN Nijverheidsweg

Nadere informatie