SPV. Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPV. Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D!"

Transcriptie

1 SPV Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D!

2 SPVZelfrijdende voermengwagens Als de ware zakenman of -vrouw, heeft u zich succesvol ontwikkeld en uw activiteiten in de jaren aangepast om de nieuwe uitdagingen van modern boeren te ontdekken. Dankzij de continue verbeteringen in de ontwikkeling van de mechanisatie, wordt van u verwacht dat u keuzes maakt om uw voersysteem te optimaliseren. Op dit moment staat de zelfrijdende voermengwagen voor de laagste voerkosten in de markt. Met de nieuwe zelfrijdende voermengwagen van Kuhn, ontwikkelt voor grote bedrijven staan deze lage voerkosten ook voor betrouwbaarheid, service en gebruiksgemak. Inderdaad, de SPV modellen van de Kuhn zelfrijdende machine serie zijn de enigen in hun categorie die al de volgende voordelen bezitten: P. 3 Een serie van drie modellen om aan alle eisen te voldoen met betrekking tot het aantal dieren, gebouwen en het rantsoen. Ze vullen de SPH industriële modellen aan. P. 5 Silage laden een winnaar op alle fronten dankzij de krachtige laadfrees en een opvoerband met ongekende capaciteit. P. 7 Mengen Uw veestapel heeft iets in te brengen. Het ontwerp van de mengvijzel en de aandrijving, de hoekig gezette mengkuip, de programmering van de mengtijd het ontwerp is gericht op uw veestapel. P. 9 Voeren volume besparing. De toegevoegde waarde van de SPV aan uw veestapel dankzij de verschillende toebehoren voor het doseren bestaat o.a. uit een side-shift en een opklapbare afvoerband P. 11 Bestuurdersstoel nog beter dan de stoel thuis. Geen compromissen op het comfort voor de bestuurder: multifunctionele joystick, T75 controle-unit bevat een volledige reeks informaties over de machine, ruim zicht in alle richtingen P. 13 Ontwerp krachten vanuit de vingertoppen. Ongekende tractie voor de SPV met zijn laadvermogen, korte draaicirkel, verende en gedeelde vooras uitgevoerd met fusee besturing P. 14 Service U heeft ondersteuning door de grote omvang van de mogelijkheid voor het leveren van onderdelen, een netwerk van aanbevolen dealers in Uw regio, een uitstekende fabriek met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van machines ontworpen voor het gemengd voeren P. 15 SPV alle informatie. Technische gegevens. Kuhn levert oplossingen om U tegemoet te komen op de volgende punten: KOSTENBESPARING PRAKTIJKGERICHT

3 GEBRUIKSGEMAK EN ERGONOMISCH PRAKTIJKGERICHT ADVIES BETROUWBAARHEID - SERVICE

4 SPV Zelfrijdende voermengwagens met verticale vijzel SPV een unieke zelfrijder! In de agrarische wereld welke grote 3 veranderingen ondergaat grotere bedrijven, reductie van beschikbare arbeid, pogingen om machine kosten te reduceren, stijging brandstofkosten, enz. is de zelfrijdende voermengwagen de oplossing. Op moderne bedrijven, verdringt de zelfrijdende machine meer en meer de traditionele voersystemen (mengwagen, plus een tractor en een voorlader) om meerdere redenen: tijdbesparing, gebruikersvriendelijker, één draaiende motor, verbeterde werkomstandigheden, enz. Voor individueel gebruik, heeft de SPV leverbaar in 10, 12 en 14 m 3 modellen een reeks overtuigende argumenten. Omdat zij ontworpen zijn om meerdere kilometers per dag af te leggen, bieden ze ook de mogelijkheid voor een eventueel gezamenlijk gebruik. SPV: OVERTUIG U ZELF! Mengvijzel Hydraulische vijzel aandrijving: programmering van de mengtijd Twee hydraulische tegenmessen: voor behoud van de structuur Specifieke mengvijzel voor een snellere menging van alle componenten in het rantsoen Dwarsafvoerband Regelt de afvoer van het product uit de mengkuip: zelfs bij lang product Vijzel uitgerust met twee schrapers: regelmatige afvoer van droge rantsoenen Dwarsafvoerband: links en rechts lossend PVC band: geruisloze werking en een lange levensduur T E C H N I S C H E G E G E V E N S SPV 10 SPV 12 SPV 14 Inhoud* 10 m 3 12 m 3 14 m 3 Laadfrees afmetingen (breedte x diameter) 2000 mm x 680 mm 2000 mm x 680 mm 2000 mm x 680 mm Maximale freeshoogte 4.70 m 4.70 m 4.70 m Vermogen laadfrees aandrijving 75 DIN-pk / 55 kw 75 DIN-pk / 55 kw 75 DIN-pk / 55 kw Mengvijzel aandrijving Hydrostatisch Hydrostatisch Hydrostatisch Achteras aandrijving Hydrostatisch twee snelheden Werksnelheid 0 tot 12.5 km/u (continu) Rijsnelheid 0 tot 25 km/h (continu) Motor vermogen 142 DIN-pk / 104 kw 142 DIN-pk / 104 kw 142 DIN-pk / 104 kw Banden Voor 305/70 R19.5 Achter 215/75 R17.5 (dubbel) Lengte 8.15 m 8.15 m 7.95 m Uitwendige Breedte 2.48 m 2.48 m 2.48 m afmetingen Hoogte 2.58 m 2.78 m 3.03 m * De genoemde inhoud komt overeen met het effectieve volume

5 SPV 10 SPV 12 SPV 14 Ruime opvoerband Bandbreedte: 650 mm Uit het midden geplaatste opvoerband om het product in de draairichting van de mengvijzel te brengen Elektronische regeling van de daalsnelheid, om structuurverlies van het product te voorkomen 4 Elektronische weging op de T75 terminal Onafhankelijk chassis: langere levensduur weegsysteem Drie weegpennen gemonteerd tussen de mengkuip en het frame: bewezen betrouwbaarheid en nauwkeurig wegen Programmering van 80 rantsoenen 15 verschillende ingrediënten Laadfrees Werkbreedte: 2.00 m Vermogen: 75 DIN-pk / 55 kw Spiraalvormig geplaatste messen segmenten: voor structuurbehoud! LAADSNELHEID Gras silage: 2200 kg/min Maïs: 3400 kg/min Hooi: 200 kg/min De veestapel staat centraal bij deze machine De componenten, die de SPV vormen zijn ontworpen om een maximale capaciteit te combineren met een perfect rantsoen toegespitst op de eisen van de veestapel.

6 SPV Zelfrijdende voermengwagens met verticale vijzel Silage laden winnend op alle fronten! 5 Het mengproces wordt uitgevoerd tijdens het laden van de verschillende producten met de laadfrees. Tijd en brandstof besparing vindt dus al plaats tijdens het laden van de machine. Daarom is het vermogen en de constructie van de laadfrees geconstrueerd voor een maximale laadcapaciteit. Alle producten kunnen geladen worden middels de laadfrees: grassilage, hooi, bijproducten, enz. Voor het laden van kleinere hoeveelheden, zoals mineralen, kan gebruik gemaakt worden van het mineralenrooster boven de opvoerband. De bouwwijze van de laadfrees en opvoerband maakt het mogelijk dat het product tot een hoogte van 4.70 m geladen kan worden.

7 Laden 6 Laadcapaciteit om aan uw wensen te voldoen! Met de 55 kw (75 DIN-pk) sterke motor op de laadfrees kunnen alle producten geladen worden: silage, hooi, stro, enz. De grote diameter van de laadfrees voorkomt het risico van wikkelen van lange producten. Doordat de motor van de laadfrees volledig geïntegreerd is in de laadfrees, is deze goed beschermd bij het werken in de sleufsilo. Voor een maximale laadcapaciteit van grassilage en hooi is de laadfrees uitgerust met 120 spiraalvormige messen. Het product wordt hierdoor veel sneller richting de opvoerband afgevoerd. Om de vermogensbehoefte en slijtage te verminderen zijn de messen in verschillende secties aangebracht. De behuizing van de laadfrees wordt aan de onderzijde beschermd middels een schraper. Grote en ruime opvoerband De positie van de opvoerband op de machine is zo ontworpen dat het geladen product direct in de draairichting van het mengsel gebracht wordt. De laadcapaciteit blijft steeds gelijk, onafhankelijk van de vullingsgraad en het rantsoen. Een 650 mm brede, gecoate rubber opvoerband en de 375 mm hoogte boven de opvoerband zorgen voor een maximale laadcapaciteit bij lange producten welke kan oplopen tot 200 kg/min. Twee Teflon schrapers garanderen dat de opvoerband schoon blijft ook bij gebruik van natte producten. De conische aandrijfrollen met rubber oppervlak zorgen ervoor dat de band goed gecentreerd blijft. Regeling laadfrees: de elektronica in dienst van uw veestapel De daalsnelheid van de laadfrees kan automatisch aangepast worden aan de dichtheid van het te laden product. Naast het bedieningscomfort, zorgt dit ook voor een behoud van de structuur van de te laden producten. Daarnaast worden de belastingen op de laadfrees verminderd, en piekdrukken in het hydraulieksysteem voorkomen.

8 SPV Zelfrijdende voermengwagens met verticale vijzel De aankoop van een zelfrijdende machine is vaak afgestemd op diverse redenen. Maar Uw veestapel heeft ook iets te zeggen! 7 Leverbaar met een inhoud van 10, 12 of 14 m 3, is de SPV serie passend voor alle soorten rantsoenen: droge rantsoenen voor jongvee of voor vaarzen en natte rantsoenen voor mestvee en melkvee tot circa 95 dieren (aantal melkkoeien met één lading te voeren is afhankelijk van het rantsoen). Met een totale hoogte van 2.58 m voor de SPV 10, 2.78 m voor de SPV 12 en 3.03 m voor de SPV 14, passen deze in alle stallen. Naast de uitstekende technische en mechanische kenmerken welke een Kuhn machine onderscheiden, werd er bij de ontwikkeling van de SPV serie ook rekening gehouden met de voedingstechnische aspecten. Met andere woorden de herkauwer was een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van de SPV. De mogelijkheid voor het programmeren de positie van de hydraulische tegenmessen, programmering van de mengtijd, camera voor het volgen van het mengproces. Zo heeft u de totale controle over het eindproduct. De mengvijzel wordt aangedreven door een 59 kw (80 DIN-pk) verstelbare motor, deze biedt de bestuurder een uitstekend gebruikscomfort. Exclusieve mengvijzel Optimaal snijden van lange producten: uitgevoerd met messen met asymmetrische tanden voor een zelfreinigend effect, versnijdt de vijzel de langste producten met een grote snelheid. De twee symmetrisch gepositioneerde tegenmessen in de mengkuip gecombineerd met het hoekig gezette kuipprofiel versnellen het versnijden van grove producten. Om de vermogensbehoefte te verminderen, is de SPV vijzel uitgevoerd met constant snijdende messen zodat een regelmatig draaimoment ontstaat. De vijzel heeft 15 mm dikke windingen voor een maximale slijtvastheid. Homogene menging: los van het aandeel lange producten of het DS gehalte in het rantsoen, het mengen zal aan uw verwachtingen voldoen. De dubbele stijging in het laatste kwart van de spoed versnelt het mengproces los van de hoeveelheid product in de mengkuip. De grove en kleine delen in het rantsoen worden door de mengvijzel in 2 richtingen, horizontaal en verticaal goed door elkaar gemengd. Luchtig mengen: de vorm van de mengkuip is speciaal ontworpen zodat het product op twee verschillende plekken bewerkt wordt. Onder in de mengkuip (waar de minste ruimte is tussen vijzel en mengkuip) worden lange producten gesneden. Boven in de mengkuip wordt het product luchtig gemaakt om zo een smakelijk rantsoen te verkrijgen.

9 Menging min min min min min min min min min -1 0 min -1 Automatisch Laad modus Handbediend Laad modus Automatisch Los modus Handbediend Los modus Veiligheid modus of noodstop Hydraulische vijzel aandrijving: u blijft baas over de tijd De mengvijzel wordt aangedreven door een hydromotor gecombineerd met een vertragingskast. De verstelbare motor maakt toerentallen van 15 tot 32 t.p.m. mogelijk. Doordat de aandrijving van de vijzel onafhankelijk is van de andere machine componenten kan het mengen op ieder moment gestart of gestopt worden, hierdoor blijft de structuur in het rantsoen behouden. Met de aanwezige elektronica, kan de mengtijd worden geprogrammeerd voor ieder rantsoen en opgeslagen worden in het geheugen: het risico van teveel mengen wordt hierdoor voorkomen. De automatische toerentalregeling van de mengvijzel vermindert het brandstofverbruik. Het vijzeltoerental en daarmee het motortoerental worden via een start functie ingeschakeld. Tijdens het laden wordt het vijzeltoerental gereduceerd om vermogen te reserveren voor de laadfrees. Net zoals tijdens het doseren de vijzel snelheid wordt verhoogd om de mengkuip zo sneller te kunnen legen. Automatische omkeerinrichting mengvijzel. Wanneer de vijzel door een obstakel wordt geblokkeerd, wordt de bestuurder door een waarschuwingslamp en een geluidssignaal erop gewezen dat de draairichting van de vijzel automatisch omgekeerd wordt. Blijft de blokkade bestaan dan zal deze actie automatisch vijf keer herhaald worden. 8

10 SPV Zelfrijdende voermengwagens met een verticale vijzel Voer doseren exact voor elke hoeveelheid 9 Om ieder dier in de veestapel zoveel voer op te laten nemen als het nodig heeft, moet het vers gedoseerde product over de gehele lengte van de stal regelmatig verdeeld zijn. Door het grote aantal aan toebehoren voor het doseergedeelte kan in iedere stal het voer optimaal gedoseerd worden. Voor een optimaal gebruikscomfort beschikt de SPV over een automatische doseer modus. Hiervoor kan een doseervolgorde geprogrammeerd worden. Daarna is het voldoende om de doseerfunctie te activeren en het doseren wordt automatisch gestart: uitklappen van de afvoerband, openen van de doseerschuif, inschakelen van de mengvijzel en de afvoerband. Standaard: verdelen met de dwarsafvoer- Met de PVC dwarsafvoerband, kan het voer geruisloos verdeeld worden aan de rechter of aan de linkerzijde van de machine. De ruime doseerschuif en de extra, gebogen uitwerper op de mengvijzel zorgen ervoor dat het product via de afvoerband regelmatig verdeeld wordt, zelfs bij lang product. Omdat de dwarsafvoerband binnen de breedte van de machine blijft, is deze uitermate geschikt voor smallere voergangen (totale breedte: 2.48 m). Een lange levensduur van de band is gegarandeerd door de geleiding binnenin de band. De aandrijving met twee hydromotoren staat garant voor een constante aandrijving onafhankelijk van de draairichting.

11 Doseren 10 Optioneel hydraulische side-shift voor afvoerband Om de gebruiksmogelijkheden van de SPV uit te breiden, zonder de totale breedte van de machine te vergroten kan de afvoerband op wens met een hydraulische side-shift uitgevoerd worden. De band kan hiermee 250 mm naar rechts of links verschoven worden. De doseerhoogte blijft identiek aan de standaard band, 55 cm vanaf de bodem. Optioneel opklapbare afvoerband Veehouders met verhoogde voergoten in de stal kunnen ook gebruik maken van de SPV voordelen. Een 800 mm afvoerband met of zonder een 300 mm verlenging is te monteren aan de rechter of linkerzijde van de machine. Deze hydraulisch opklapbare opvoerband met PVC band biedt dezelfde voordelen als de dwarsafvoerband: geruisloos, lange levensduur, minimaal onderhoud, enz.

12 SPV Zelfrijdende voermengwagens met een verticale vijzel De beste werkplek! 11 Cabine: ergonomisch en comfort De gebruiker zal het comfort in de cabine waarderen, gemonteerd op schokdempers en geluidsarm (< 71 db(a)). De ruime cabine is zo opgebouwd dat de bestuurder alle bedieningselementen steeds binnen handbereik heeft. De deur aan de linkerzijde met 60% glas en met een hoek van 310 zicht rondom, geeft de bestuurder volledige zicht op de gehele omgeving van de machine. Voor extra comfort, is er een grote reeks aan extra accessoires samengesteld voor SPV modellen: airconditioning, luchtgeveerde stoel, kleuren camera achterop met nachtzicht, enz. Altijd in beeld, de T75 terminal Met de door Kuhn ontwikkelde T75 terminal kunnen meerdere functies van de machine gecontroleerd en aangestuurd worden. Alle belangrijke informatie over de SPV is continu oproepbaar: motor temperatuur, rijsnelheid, motortoeren, brandstof hoeveelheid, enz. Naast deze beschikbare informatie kan de bestuurder ook zien in welke modus de machine werkt: gekozen werkmodus, in werking zijnde componenten en functies enz. Ter verhoging van de bedrijfszekerheid bevat de T75 terminal ook een storing diagnose systeem. Verschillende waarschuwingen geven informatie over de druk in het remsysteem, de druk in de hydrauliekpompen geven zekerheid en zorgen voor een maximaal gebruik. Door het bedieningsvriendelijke design en het intuïtieve gebruik maken de T75 terminal een ideale hulp.

13 Het interieur van de cabine 12 Multifunctionele joystick: grip op de situatie Voor de keuze van de 4 mogelijke werk modus laden, doseren, transport of handbediening moet een schakelaar op de armleuning bediend worden. Daarna kan de machine met de multifunctionele joystick bediend worden. De overige functies kunnen op dat moment niet bediend worden, dus fouten zijn daarmee uitgesloten. De ergonomische en flexibele joystick zorgt voor een aangenaam bedieningscomfort. De bedieningsconsole is bevestigd aan de bestuurdersstoel en armsteun en volgt de bewegingen van de stoel. Ook de hydrostatische, 2-traps rij aandrijving wordt met de joystick aangestuurd. Het weegsysteem is geïntegreerd in de T75 terminal Om de bestuurder niet door verschillende beeldschermen af te leiden zijn alle bedieningen voor de weeginrichting in de T75 terminal verwerkt. De drie weegpennen welke tussen de mengkuip en het chassis geplaatst zitten zorgen voor betrouwbare gegevens. Standaard kan de SPV tot 80 rantsoenen met 15 verschillende ingrediënten produceren. De producten en rantsoenen staan met naam opgeslagen om het voor elke bestuurder bruikbaar te maken. Toepassingen zoals de opname balans per ingrediënt die in een bepaalde periode verstrekt wordt, programmeringen van mixtijden, enz., zijn geïntegreerd in de T 75 unit.

14 SPV Zelfrijdende voermengwagens met een verticale vijzel Design vermogen uit de vingertoppen 13 Door de keuze te maken voor een SPV, kiest U niet alleen voor een zelfrijdende voermengwagen. U wordt tevens in het veld ondersteund door een vast netwerk van geselecteerde KUHN dealers. Door gebruik te maken van hydraulische componenten van bekende fabrikanten, oversized koelsysteem, gunstige gewichtsverdeling, korte draaicirkel, geveerde vooras, enz., heeft de SPV serie alles wat een betrouwbare machine nodig heeft. Het hart van de machine Doordat de motor en de belangrijkste componenten (brandstoftank, pompen, lucht filters, diesel filters, motor olie filter, peilstok, enz.) aan de achterzijde van de machine zijn geplaatst, zijn deze zeer eenvoudig voor het onderhoud bereikbaar. Door de plaatsing van de motor achter op de machine beschikt de SPV tevens over een perfecte gewichtsverdeling, bij een beladen machine zit meer dan 65% van het gewicht op de aangedreven achteras. De tractie van de SPV is hierdoor onvergelijkbaar in deze markt. De vooras is gedeeld en geveerd met bladveren. Hij bestaat uit twee asdelen met een grote pendelweg (330 mm). Torsie krachten op het chassis worden hiermee beperkt, en bij het rijden op ongelijk terrein biedt dit een betere bodemvolging. De achteras is uitgerust met een zelfsperrend differentieel en wordt aangedreven door een verstelbare hydromotor. De SPV beschikt verder over 2 onder belasting schakelbare versnellingen. De dubbele achterwielen beperken de bodemdruk en verhogen de trekkracht.

15 Service De ervaring van Kuhn met gemengd voeren De Kuhn fabriek in La Copechagnière, waar de mengwagens al meer dan twintig jaar worden gefabriceerd, staat midden van in één van de grootste veehouderij gebieden van Frankrijk ( de Vendée). Alle activiteiten met betrekking tot het fabricage proces van de zelfrijdende voermengwagen zijn gegroepeerd op één en dezelfde plek: Ontwikkeling, maken van het prototype, frame werk, het machinaal vervaardigen, het lassen, het assembleren, het spuiten, de kwaliteitscontrole en het afleveren. De vaardigheid en de kennis en van meer dan honderd medewerkers worden samengebracht, ten teken van onze kunde en de betrouwbaarheid van onze producten. 14 Onderdelen service Het Europese onderdelendistributie magazijn - KUHN PARTS centraal gelegen in europa garandeert alle gebruikers een snelle levering van onderdelen beschikbaarheid voor tenminste een tijdsduur van tien jaar nadat het laatste model is geproduceerd. Distributie via een netwerk van deskundige dealers, welke de beschikbaarheid van onderdelen garandeert ook bij u in de buurt: u bent verzekerd van een snel en gegarandeerde levering. Aftersales ondersteuning U merkt het waarschijnlijk niet continue, maar veel mensen werken elke dag om U tevreden als KUHN klant te houden, voor ons en voor u is het noodzakelijk (verzorgen van technische informatie, training van ons netwerk van partners, ontwikkelen van diagnostische hulpmiddelen, en nog veel meer. De technische afdeling van de Kuhn dealers, worden getraind in Kuhn technologie door veel aandacht te besteden aan het Kuhn product op speciale cursussen, ze zijn klaar U te begeleiden wanneer U ze hard nodig heeft.

16 UW DEALER : S P E C I F I C AT I E S SPV 10 SPV 12 SPV 14 ALGEMEEN Inhoud m Lengte m Hoogte m Alle Breedte m afmetingen Oversteek voor m Oversteek achter m Bodemvrijheid m Leeg gewicht kg Totaal gewicht geladen kg Gewichtsverdeling leeg (voor/achter) % 43 / / / 57 Gewichtverdeling beladen (voor/achter) % 34 / / /66 JDPS MOTOR Vermogen kw / DIN-pk 104 / / / 142 Aantal cilinders/inhoud (L) 4 / 4.5 L 4 / 4.5 L 4 / 4.5 L Koeling water water water Inhoud brandstoftank L Verbruik (50% beladen) uren AANDRIJFSYSTEEM MACHINE EN ACHTERAS Aantal aangedreven wielen 2 achter 2 achter 2 achter Zelfsperrend differentieel Aantal versnellingen 2 onder belasting schakelbaar 2 onder belasting schakelbaar 2 onder belasting schakelbaar Max. weg snelheid* km/u Max. werk snelheid km/u Maat achterbanden 215/75 R 17.5 (dubbel) Spoorbreedte m BESTURING EN VOORAS Draaihoek aan de binnenzijde wiel Bladvering Draaicirkel m Voorwielen 305/70 R19.5 Spoorbreedte m LAADFREES Diameter m Totale breedte m Maximale freeshoogte m Vermogen kw / DIN-pk 55 / / / 75 OPVOERBAND Breedte mm Lengte m MENGVIJZEL EN KUIP Aantal messen op de verticale vijzel Aandrijfsysteem Hydraulisch met vertragingsbak Vijzel toerental min tot tot tot 32 VERDELEN PVC dwarsafvoerband Loshoogte met dwarsafvoerband m Loscapaciteit kg/min * afhankelijk van geldende wetgeving E X T R A U I T V O E R I N G E N * * 250 MM HYDRAULISCHE SIDE SHIFT DWARSAFVOERBAND Extra Extra Extra Totale breedte met verschoven dwarsafvoerband m Loshoogte verdelen m MM OPKLAPBARE BAND (RECHTS OF LINKS) Extra Extra Extra Totale breedte met ingeschoven positie m Totale breedte in uitgeschoven positie bij 45 m Verdeelhoogte in uitgeschoven positie bij 45 m Totale breedte in volledig uitgeschoven positie m Verdeelhoogte bij volledig uitgeschoven positie m MM OPKLAPBARE BAND MM VERLENGING (RECHTS OF LINKS) Extra Extra Extra Totale breedte met ingeschoven positie m Totale breedte in uitgeschoven positie bij 45 m Verdeelhoogte in uitgeschoven positie bij 45 m Totale breedte in volledig uitgeschoven positie m Verdeelhoogte bij volledig uitgeschoven positie m WEEGSYSTEEM 80-rantsoenen programmeerbar weegsysteem Data overdracht Extra Extra Extra Printer Extra Extra Extra CABINE ELECTRISCHE PAKKET (2 elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels, 2 extra werklampen en 2 ruitwissers op de zijramen) Extra Extra Extra COMFORT PAKKET (bekleding, radio, zonneklep, airco voorbereid, afscherming cabine en binnen verlichting) Extra Extra Extra AIR CONDITIONING (in combinatie met het COMFORT pakket) Extra Extra Extra Lucht geveerde stoel Extra Extra Extra Kleuren camera achter (nacht zicht) Extra Extra Extra Kleuren camera achter en een mixer inspectie camera (nacht zicht) Extra Extra Extra ** Standaard en Extra uitvoeringen kunnen per land verschillen Standaard gemonteerd - Niet beschikbaar In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij houden ons het recht voor om veranderingen van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). PACKO 8210 ZEDELGEM Tel (050) CINEY Tel (083) RIJKEVORSEL Tel (03) NINOVE Tel (054) Reesink Technishe Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20 NL 7200 AA Zutphen Telefoon: (0575) Telefax: (0575) Internet: Dit dokument is op milieuvriendelijk chloorvrij papier gedrukt / Printed in France - A72703 NL Copyright KUHN

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX II - SP Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! Kuhn Voermengwagens met horizontale vijzels Meer dan ooit zijn capaciteit, betrouwbaarheid en winstgevendheid belangrijke

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! KUHNvoermengwagens met verticale vijzel(s) Met stijgende melkopbrengsten van de veestapel stijgen ook de eisen aan het voersysteem en aan

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC. Zelfrijdende voermengwagen Type Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC. Zelfrijdende voermengwagen Type Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC Zelfrijdende voermengwagen Type 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de hoogste precisie De Triotrac zelfrijdende voermengwagen is al jaren een grote meerwaarde

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

MONOFEEDER. Horizontale getrokken voermengwagens

MONOFEEDER. Horizontale getrokken voermengwagens MONOFEEDER Horizontale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang voor innovatie zorgde er in 1969 voor dat Sgariboldi de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN

INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN 2 Winst op ieder terrein! Innovado In tijden van automatisering en schaalvergroting binnen de moderne melkveehouderij, krijgt het automatiseren een steeds belangrijkere plaats.

Nadere informatie

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Motor: 4 cilinder diesel motor met directe inspuiting 2998 cc Maximaal 100 pk gereduceerd naar 85 pk Brandstofverbruik : ongeveer 4,5-5,5

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B CPD 10/15/18/20/25/30/35 CPD 30 H-C elektrisch TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek Batterij

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Veegmachines SR 1601

Veegmachines SR 1601 Neem bijvoorbeeld de stofbeheersing van de Nilfisk SR 1601 veegmachine die is uitstekend. Het ontstaan van stof tijdens het vegen wordt effectief voorkomen dankzij het Dustguard vernevelingssysteem. Minder

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader V6004T TELE Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Veeg-zuigmachines SR 1601

Veeg-zuigmachines SR 1601 Een beter ontwerp voor lagere kosten Product kenmerken De Nilfisk SR 1601 is de meest technisch ontwikkelde veegmachine in zijn categorie met innovaties die de reinigingsproductiviteit verhogen terwijl

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie T4512 Telescooplader Technische gegevens Kleine motor Grote motor Motorgegevens Fabrikant Yanmar Yanmar Motortype 3TNV82A 3TNV84T Cilinder 3 3 Vermogen (max.) kw (PS) 22,6 ( 31 ) 29,6 ( 40 ) bij (max.)

Nadere informatie

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks Technische specificaties TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks 2 000-2 500 kg TECHNISCHE SPECIFICATIES 1.1 Fabrikant 1.2 Modeltype TMM 20 TMM 25 Omschrijving Gewicht 1.3 Aandrijving Diesel Diesel

Nadere informatie

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW Prijslijst 2014! Ma.Tra zelfrijdende maaiers Prijslijst 01-2014 / excl. BTW Pagina D- 1 Prijslijst Januari 2014 Voor Nederland & België Deze prijslijst vervangt alle eerdere prijslijsten, die hierbij komen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig Smallegangtruck met zesde zintuig MX-X: ergonomisch intelligent Wijnegem, 26.03.2012 De MX-X van STILL is een smallegangtruck die op zijn weg doorheen het magazijn van de toekomst het spoor nooit bijster

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie C FC 4000 Serie FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck C FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck 4.21 3.7 3.6 4.22 4.24 4.21 4.35 100 mm 4.33-4.34 100 mm 1220 500 Q 4.22 4.5 4.7 4.4 4.2 4.18 462 mm 14.6" 503

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giantmade made in Giant inholland Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Kernwaarden: duurzaamheid en betrouwbaarheid n Sterke materialen, beproefd ontwerp Het gebruik van duurzame materialen maakt de Bobcat E14 en E16 supersterk en robuust.

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 VMD70: Walsbreedte: 650 mm Bedrijfsgewicht: 740 kg VMD100: Walsbreedte: 750 mm Bedrijfsgewicht: 920 kg Wanneer het wat krap is... kunt u vertrouwen op de JCB VMD70

Nadere informatie

.de compacte zelfrijder

.de compacte zelfrijder .de compacte zelfrijder 1500 LP 2000 LP 2500 LP 2400 3100 4200 5500 P-MAX MAZZOTTI IBIS.de compacte zelfrijder De compacte IBIS zelfrijders zijn ontworpen voor het werken met zowel gespecialiseerde teelten

Nadere informatie

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model K2 CombiCutter 1600- en 1200-model Hakker voor ronde balen en voederdistributiemachine De meest complete oplossing www.tks-as.no Stationair Op wielen Aan rails Magazijn K2 COMBICUTTER Arbeidsbesparende,

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek STANDAARD UITRUSTING

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u De volledig vernieuwde AVANT 700 In de nieuwe AVANT 700 serie zijn de volgende kenmerken verder ontwikkeld: Efficiëntie en wendbaarheid Multifunctionaliteit Ergonomie Veiligheid AVANT 745 AVANT 750 1400

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800 kg. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal)

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal) Hij vindt de weg Heel eenvoudig Een Gold In ieder(e) geval (stal) De Butler Gold kan eenvoudig met minimale inspanning in iedere stal worden geïntegreerd. Hij oriënteert zich slechts aan 4 mm kleine magneten

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie