ORION-P Release note (NED)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ORION-P Release note (NED)"

Transcriptie

1 ORION-P Release note (NED) Algemeen: Bugfix nummer wordt vanaf nu overgestuurd naar de opties die getoond worden in Rainbow+. Dus buiten het hoofd versie nummer zelf kan nu dus ook het bugfix nummer van deze specifieke versie getoond worden. (Hiervoor is ook een Rainbow+ versie 4.00 of hoger voor nodig). De standaard communicatie snelheid van COM1 en COM2 is nu 115,2kBd (was 38,4kBd). (In geval van een update wordt deze instelling niet automatisch veranderd). Verbeteringen doorgevoerd, bij alle regelingen, aan de afhandeling van minimum en maximum posities indien maximum lager is ingesteld dan minimum. Opnemers: De standaard instellingen van de licht-sensor zijn veranderd in; 0V = 0Lux en 5V = 50Lux. (In geval van een update wordt deze instellingen niet automatisch veranderd). Ventilatie: Verbetering doorgevoerd aan het invoeren van de capaciteiten bij de geregelde groepen. Nu kan men groep 1 direct groter instellen dan groep 2 en 3. IO-Symbool van de meetwaaier is veranderd in een ventilator met pulsjes. (In geval van een update zullen de oude symbolen automatisch worden omgezet in de nieuwe). Door middel van een digitale (status) ingang is het mogelijk om de meetwaaier regeling, van de geregelde ventilatie, buiten werking te zetten. De geregelde ventilatie zal dan werken alsof er geen meetwaaier is geïnstalleerd. En er zal dus geen meetwaaier alarm meer komen. Het IO-symbool voor deze status ingang is het ventilator symbool. De tekst van de smoorklep regeling, die in de minimum capaciteit van de eerste geregelde groep regelt, is veranderd van smoorklep in smoorklep koppelen. Dit om duidelijker het verschil met de smoorkleppen op temperatuur aan te geven. Het aantal pulsen/seconde, van de meetwaaier van de geregelde groep, dat in de diagnose wordt getoond is nu correct. Verbeteringen doorgevoerd aan het invoerbereik van de relatieve maximum ventilatie curve. Bij het direct doorrekenen van de ventilatie stand (b.v. bij het terugschakelen van Tunnel naar Basis) is een verbetering doorgevoerd. De ORION zal nu, indien er ook minimaal één van de stappen aan is, het geregelde deel over zo veel mogelijk geregelde groepen te verdelen (indien mogelijk allemaal). Ook al zou de capaciteit van één groep ook al toereikend zijn. Contact Natuurlijk ventilatie toegevoegd (digitale uitgang). Tunnel Contact schakelt nu ook uit als ORION software matig uitgeschakeld wordt onder F6.

2 De standaard instelling van de buitentemperatuur tunnel ventilatie uit is veranderd naar 99,9 graden (was 20,0). (In geval van een update wordt, indien de waarde nog op 20,0 staat, deze ook in 99,9 veranderd). Verbetering doorgevoerd aan berekening van het eindpunt van de cyclische ventilatie. De functie Verschuiven bandbreedte is optioneel geworden. (In geval van een update zal deze optie automatisch aangezet worden). Waardes die m3/h/kg representeren hebben nu de eenheid m3/kg (was m3/h ). Meetwaaier regeling blijft actief bij 100% gewenste waarde (mits nog geen stappen aan zijn). Dus indien er meer dan 100% aan pulsen binnen komt regelt het signaal terug (voorheen was 100% gewenst altijd 100% uitsturen). Ventilatie en Warmtewisselaar: In het hoofdscherm ventilatie mechanisch wordt nu een percentage weergegeven hoeveel, van het totale ventilatie-niveau, door de WTW wordt gedaan. Terugschakelen WTW-niveau, zodra gewone ventilatie mee moet gaan doen, toegevoegd. Dit gebeurt als ventilatie groep 1 een niet geregelde minimum capaciteit heeft. Warmtewisselaar: Cyclustijd herberekening maximum positie toegevoegd. (standaard instelling is 300 seconden. Ook na update wordt deze op 300 gezet). Waardes die m3/h/kg representeren hebben nu de eenheid m3/kg (was m3/h ). Meetwaaier regelingen blijven actief bij 100% gewenste waarde. Dus indien er meer dan 100% aan pulsen binnen komt regelt het signaal terug (voorheen was 100% gewenst altijd 100% uitsturen). Wat voorheen afzuigtemperatuur genoemd was, wordt vanaf nu uitblaastemperatuur genoemd. Een nieuwe extra optie afzuigtemperatuur is erbij gekomen. Hier kunnen, de sensoren gekozen worden die de temperatuur representeren van de lucht die uit de stal wordt gehaald (indien deze anders is dan de normale ruimtetemperatuur). Dit zodat de rendementsberekening beter is. (Bij een update worden hier automatisch alle ruimtevoelers geselecteerd, dit omdat voorheen deze ook voor de rendementsberekening werd gebruikt). De Minimum capaciteit van de uitblaasventilator is nu in te stellen. (Standaard en in geval van een update zal deze op 0.000m3/h staan). Maximum percentage instellingen toegevoegd voor de inblaasventilator tijdens het reinigen en drogen. (Standaard en na update staan deze beide op 100%). Het gedeelte Verwarmen toegevoegd aan de diagnose. Teksten van de reinigingscontacten in diagnose verduidelijkt. Hysterese van 0,5 graden toegevoegd aan vorstbeveiliging. Verbeteringen doorgevoerd aan voorwaardes wanneer reinigen wel of niet moet starten.

3 Rendement wordt op 0% gezet zodra WTW buiten gebruik is. Verbetering doorgevoerd aan klepregeling i.c.m. Verwarmen gedeelte in WTW buiten gebruik modus. Inlaatkleppen: Middelfactor van de druksensor afhankelijk gemaakt van cyclustijd drukregeling. Indien groter ingesteld wordt de werkelijke gebruikte middelfactor toch korter dan de cyclustijd. Eén overzicht, met daarin alle (maximum 6) percentages van de cascade groepen, is toegevoegd aan de diagnose. Verbetering doorgevoerd aan de voorwaardes wanneer de Pa en % waarde, in het hoofdscherm, wel en niet van plaats moeten wisselen. Vorstbeveiligingsregeling voor de basis-inlaatkleppen toegevoegd. (in geval van een update staat deze optie standaard uit). Temperatuur alarmen van de (nok)kleppen zijn nu altijd gekoppeld aan de algemene streeftemperatuur (en niet meer aan hun eigen streeftemperatuur). Natuurlijke (nok)kleppen gaan nu ook dicht als ORION software matig uitgeschakeld wordt onder F6. Percentages van de winterkleppen zijn toegevoegd aan de diagnose. Verbeteringen doorgevoerd aan de cyclisch gekoppelde kleppen, op druk, in de situatie als de looptijden van de kleppen (tussen de twee gewenste posities) samen langer zijn dan de ingestelde cyclisch tijd bij ventilatie. Mengventilatie: Instelling vertraging mengventilatie inschakelen i.c.m. verwarming toegevoegd. (standaard en in geval van een update staat deze op 0 seconde). Regeling op verschil tussen groepen sensoren toegevoegd. Verbetering doorgevoerd aan de voorwaardes wanneer er wel en niet een curve moet zijn. Verwarming: Optie toegevoegd om de branduren relatief te registreren. (standaard en in geval van een update staat deze optie uit). Bij een update, van een versie waar deze optie nog niet in zat, worden nu alle verwarmingen bij selecteer verwarming voor ventilatie verhoging AAN standaard aangevinkt. (Dus dat dit hetzelfde blijft als voor de update). RV/CO2/NH3: De uitkomst van de ingestelde max verhoging relatief waarden worden nu getoond. Correctie mogelijkheid, op de winterkleppen, als gevolg van RV, CO2 en NH3 toegevoegd. Verbeteringen doorgevoerd op de RV-streeftemperatuur correctie regeling bij het berekenen van de streeftemperaturen van de dag/nacht en van de verwarmingen.

4 Universele regeling: Engelse teksten, in installatie procedure, aangepast naar universal control (was common control ). Verbeteringen doorgevoerd aan de in en uitschakel voorwaarden van de universele contacten. Mestdroging: Engelse teksten, bij de instellingen, verbeterd. Voeren: Verbeteringen doorgevoerd in de voorwaardes wanneer de dwarsvijzel wel en niet moet starten. De fase Vertraging vrijgave (alleen i.c.m. ORION-FWS) wordt nu uitgevoerd voor de nalooptijd dwarsvijzel (was eerst andersom). Verbeteringen doorgevoerd aan het vullen per voerwagen gedeelte. Kalibreren van de silo-weging verbeterd zodat voerverbruik waarde niet wordt beïnvloed. Bepaling welke actuele voerdag het is (bij het werken met voervrije dagen) is nu gelinkt aan het tijdstip einde dag. (Was voorheen gelinkt aan 0:00). Silo en voersoort alarmen worden nu niet meer weergegeven zolang de ORION software matig uit staat (F6). Verbeteringen doorgevoerd bij de losklep alarmen van de voerweger. Verbetering in PP-S module doorgevoerd zodat gelijktijdig vullen, met één dwarsvijzel, altijd mogelijk is. Verbeteringen doorgevoerd bij de dwarsvijzel alarmen in de silo vullen modus. Water: De liter-waardes van de alarmen minimum AAN en maximum AAN zijn nu, mits geactiveerd, in curves instelbaar. Aan de diagnose de mogelijkheid toegevoegd om de watersturing te stoppen. Verbeteringen doorgevoerd aan waterklok tijden i.c.m. gerantsoeneerde sturing. Verbetering doorgevoerd aan de alarmering bij het gebruik van watercircuits. Verbeteringen doorgevoerd aan de waterklok gekoppeld aan het hoofdlicht. Klokken: Verbetering doorgevoerd zodat verlichting uit gaat indien de ORION software matig wordt uitgeschakeld onder F6. Verbetering doorgevoerd aan de schemertijd overbruggen, van alle lichtregelingen, i.c.m. hoofdverlichting waarbij de normale schemer functie niet wordt gebruikt. Eieren: Verbeteringen doorgevoerd aan de afhandeling van de alarmen die van de eiertellers afkomen.

5 Dierweging: Verbetering doorgevoerd aan de berekening van de groepsgemiddelden. Standaard instellingen (manier van weging, grenzen en middelfactor) afhankelijk gemaakt van het type management. (In geval van een update worden de instellingen niet automatisch aangepast). Kalibreren van de dier-weging verbeterd zodat gemiddeld gewicht niet wordt beïnvloed. Universele IO: Mogelijkheid om (max 8) universele analoge uitgangen in te stellen. Deze uitgangen zullen het niveau van een andere analoge uitgang volgen. Management: Verbetering doorgevoerd aan het wissen van de branduren. Afhandeling management data voor Rainbow+, i.c.m. afwijkend tijdstip einde dag, verbeterd. SD-kaart loggen: Loggen van individuele temperatuur voelers verbeterd. Diverse nieuwe items toegevoegd aan de lijst van te loggen items.

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS)

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

Productinformatie. CYGNUS-V Ventilatiecomputer 1 afdeling

Productinformatie. CYGNUS-V Ventilatiecomputer 1 afdeling Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com computer 1 afdeling computer Productinformatie Algemeen

Nadere informatie

Productinformatie. MIRA-P Pluimveecomputer

Productinformatie. MIRA-P Pluimveecomputer Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com MIRA-P Pluimveecomputer Pluimveecomputer Productinformatie

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-PS Pluimveecomputer voor scharrel en volièrehuisvesting

Productinformatie. ORION-PS Pluimveecomputer voor scharrel en volièrehuisvesting Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com ORION-PS Pluimveecomputer voor scharrel en volièrehuisvesting

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS)

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

MIRA-P Pluimveecomputer

MIRA-P Pluimveecomputer De pluimveecomputer kan alle voorkomende stalsituaties beheersen en besturen. Processen zoals ventilatie, verwarming, koeling, de registratie van voer, water als ook dierweging. De is een aanvulling op

Nadere informatie

ORION-PB Pluimveecomputer

ORION-PB Pluimveecomputer De ORION-PB is een veelzijdige klimaat- en managementcomputer die speciaal geschikt is voor stallen met grondhuisvesting voor vleeskuikens. Deze computer kenmerkt zich door het bedieningsgemak, de aanwezige

Nadere informatie

ORION-PL Pluimveecomputer voor batterijstallen

ORION-PL Pluimveecomputer voor batterijstallen ORION-PL Pluimveecomputer voor batterijstallen De ORION-PL is een veelzijdige klimaat- en managementcomputer die speciaal geschikt is voor stallen met leghennen. Deze computer kenmerkt zich door het bedieningsgemak,

Nadere informatie

ORION-VS Klimaatcomputer met centrale

ORION-VS Klimaatcomputer met centrale Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) De is een klimaatcomputer voor meerdere afdelingen, te verkrijgen in verschillende uitvoeringen namelijk de -4, 8 of 12, afhankelijk van het aantal aan

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-DF Multifase droogvoer computer

Productinformatie. ORION-DF Multifase droogvoer computer Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com ORION-DF Multifase droogvoer computer Multifase droogvoer

Nadere informatie

Overzicht Computers voor de

Overzicht Computers voor de Overzicht s voor de Pluimveehouderij COMPUTER (STAND ALONE) RS-232 IRIS S / V S / V 5A / V 12A SIRIUS-CL / V CL / CLS / V 5A VS 5A / V 12A / VS 12A - Ventilatie proportioneel (IRIS-V) - ventilator (triac/0-10v)

Nadere informatie

Overzicht van de drooginstallatie 1 sectie voor 3 kistplaatsen (1.1, 1.2 en 1.3).

Overzicht van de drooginstallatie 1 sectie voor 3 kistplaatsen (1.1, 1.2 en 1.3). HANDLEIDING ABC Overzicht van de drooginstallatie 1 sectie voor 3 kistplaatsen (1.1, 1.2 en 1.3). De getoonde waardes zijn de temperatuur en AV van de lucht uit het zaad van de desbetreffende kistplaats.

Nadere informatie

MS Fancontroller. Gebruiksaanwijzing...2 3409610/17-09-2014/F

MS Fancontroller. Gebruiksaanwijzing...2 3409610/17-09-2014/F MS Fancontroller 3409610 NL MS Fancontroller Gebruiksaanwijzing...2 1 3409610/17-09-2014/F MS Fancontroller 4309840/28-03-2012/F Geachte klant, Deze handleiding bevat alle nodige informatie om de bediening

Nadere informatie

ORION-DF Multifase droogvoer computer

ORION-DF Multifase droogvoer computer De ORION-DF is een droogvoercomputer voor de varkenshouderij. Met de ORION-DF kunt u multifasevoedering per dier of per voerbak toepassen. De ORION-DF kan verschillende voersoorten mengen waardoor het

Nadere informatie

Productinformatie. CYGNUS-VC Ventilatiecomputer centrale regeling

Productinformatie. CYGNUS-VC Ventilatiecomputer centrale regeling Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Ventilatiecomputer centrale regeling Ventilatiecomputer

Nadere informatie

Handleiding Bewaarsysteem

Handleiding Bewaarsysteem Jaritech elektro- en besturingstechniek Handleiding Bewaarsysteem Jaritech Versie 0.1 Goed bewaren is flink besparen Inhoud Inleiding... 2 Bewaren... 3 Drogen... 5 Handbediening... 6 Info... 7 Condens

Nadere informatie

TECHNISCH DATA BLAD. VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60

TECHNISCH DATA BLAD. VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60 TECHNISCH DATA BLAD VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60 Decentrale ventilatieunit WTW unit lokaal geïnstalleerd: Valsir Brezza 60. Decentrale ventilatie-unit met warmteterugwinning per ruimte voor zowel

Nadere informatie

Bedieningshandleiding GTC-II

Bedieningshandleiding GTC-II Bedieningshandleiding GTC-II Frico BV van Leeuwenhoekstraat 2 3846 CB Harderwijk Uitgave 020419 Inhoudsopgave 1. Toegang tot het Home menu... 4 2. Handmatig instellen... 4 2.1 Ventilatorstand instellen...

Nadere informatie

Helpdesk 24/7 Hotraco beschikt over een telefonische helpdesk en servicecentrum dat 24/7 bereikbaar

Helpdesk 24/7 Hotraco beschikt over een telefonische helpdesk en servicecentrum dat 24/7 bereikbaar Thomas Climate is een veelzijdige klimaat- en managementcomputer voor één tot twaalf afdelingen. Deze computer kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak. De beschikbare functies worden op het grote display

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS T6590B1000 FANCOIL REGELAAR PRODUCT GEGEVENS KENMERKEN TOEPASSINGEN De T6590B1000 ruimteregelaar is ontworpen om de regelafsluiters, ventilator en extra elektrische in fancoil systemen te regelen. Een

Nadere informatie

MC 785T-DF in- en opbouw

MC 785T-DF in- en opbouw M 785TDF in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : M 785TDF Thermostaat Doc.nr.: 96465 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 16 Versie: V2. Bestand: Do96465 M785TDF v2 NL.wp8 Software: M785TDF Versie:

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 2.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

Regel omschrijving: Ventilatie regeling Kampmann

Regel omschrijving: Ventilatie regeling Kampmann Regel omschrijving: Ventilatie regeling Kampmann Doel: De regeling regelt de cv klep, lucht inlaat klep en de ventilator van de mengluchtheater(s) en geeft een recirculatie groep vrij. De mengluchtregeling

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

Optigo. De kleine en veelzijdige regelaar voor ventilatie, verwarming, koeling en tapwater regeling

Optigo. De kleine en veelzijdige regelaar voor ventilatie, verwarming, koeling en tapwater regeling O P T I G O R E G E L A A R Optigo De kleine en veelzijdige regelaar voor ventilatie, verwarming, koeling en tapwater regeling O P T I G O R E G E L A A R Veelzijdig en economisch Een eenvoudige stand-alone

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

(energie) meten via Qbus

(energie) meten via Qbus (energie) meten via Qbus Voor het bijhouden van groene stroom-certificaten, het optimaliseren van verbruiken of gewoon om te weten wat waar wanneer in uw gebouw gebeurt. Op de SD-kaart van de Qbus controller

Nadere informatie

MC 785 EASY. in- en opbouw. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.:

MC 785 EASY. in- en opbouw. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.: MC 785 EASY in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.: 991816 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 15 Versie: V1.1 Bestand: DO991816.HND Software: MC785EASY Versie: V1.01

Nadere informatie

MC 785D-6p in- en opbouw

MC 785D-6p in- en opbouw MC 785D6p in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : MC 785D6P Thermostaat Doc.nr.: 97076 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 2 Versie: V.3 Bestand: Do97076 MC785D6P v3 NL.wpd Software: MC785D6P Versie:

Nadere informatie

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C Gebruikershandleiding ALFA 75MTT MelkTankThermostaat. VDH doc. 080743 Versie: v.0 Datum: 29052008 Software: ALFA75MTT File: Do080743.WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0, C * Beschrijving. De ALFA 75MTT is een

Nadere informatie

Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing

Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing HVAC ELEKTRICITEIT AUTOMATISERING LED- DOMOTICA VERLICHTING www.tempolec.com www.tempolec.be 1 Een goede ventilatie is belangrijk voor een aangenaam klimaat

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung

gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung Inhoudsopgave Technische gegevens Technische gegevens...2 Algemene informatie...2 Installatie...3 Navigatie...3 Inbedrijfstelling... 4-5 Hoofdscherm...6

Nadere informatie

MC 785D -50/+100 O C per 0,5 O C

MC 785D -50/+100 O C per 0,5 O C MC 785D 5/+ O C per,5 O C Gebruiksaanwijzing In en Opbouw Omschrijving : MC 785D 5/+ Thermostaat Doc.nr.: 5545 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 2 Versie: V. Bestand: Do5545 MC785D 5_+'C v NL.wpd Software:

Nadere informatie

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C Handleiding ALFA(NET) 51 PI 24Vdc -50/+50 C 1 Werking De ALFA(NET) 51 PI is een DIN-rail thermostaat-unit met een analoge 0-10Vdc PI-uitgang. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 Draagbare CO 2,temperatuur, RV-meter Aan / uit schakelen Druk enkele seconden op de SET knop totdat de meter een kort geluid signaal geeft. De meter gaat nu 30

Nadere informatie

Helpdesk 24/7 Hotraco beschikt over een telefonische helpdesk en servicecentrum dat 24/7 bereikbaar

Helpdesk 24/7 Hotraco beschikt over een telefonische helpdesk en servicecentrum dat 24/7 bereikbaar Thomas Feed is een computer voor het sturen van een droogvoersysteem waarbij ad-lib gevoerd wordt. Deze computer kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak. De beschikbare functies worden op het grote display

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 1.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

Invulinstructie Energie Prestatie Gebouwen (EPG) Scholen Concept Klimaatgroep Holland, type CP oktober 2016

Invulinstructie Energie Prestatie Gebouwen (EPG) Scholen Concept Klimaatgroep Holland, type CP oktober 2016 Invulinstructie Energie Prestatie Gebouwen (EPG) Klimaatgroep Holland, type CP15 32 Inhoud: - Inleiding pagina 1 - Invulinstructie pagina 2 en 3 Inleiding Klimaatgroep Holland brengt sinds kort de vernieuwde

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100 Weersafhankelijke regelaar S 1 e S 1 vervangt de S 1,, 4 en 5 evenals de oude modellen S 81, 81.1, 8, 8.1 en 84. Vervangt eveneens S 83 en 83.1 indien deze niet gebruikt werden voor sturing van mengkranen,

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100 VRWRIGSRGIG Weersafhankelijke regelaar S 1 S 1 e S 1 vervangt de S 1,, 4 en 5 evenals de oude modellen S 81, 81.1, 8, 8.1 en 84. Vervangt eveneens S 83 en 83.1 indien deze niet gebruikt werden voor sturing

Nadere informatie

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS T6590B1000 FANCOIL REGELAAR PRODUCT GEGEVENS KENMERKEN TOEPASSINGEN De T6590B1000 ruimteregelaar is ontworpen om de regelafsluiters, ventilator en extra elektrische in fancoil systemen te regelen. Moderne,

Nadere informatie

2 Huisvestingsvorm Volledig strooiselvloer 3 Drinkwater Drinkwatervoorziening voorzien van antimorssysteem Verwarmings- en luchtcirculatiesysteem

2 Huisvestingsvorm Volledig strooiselvloer 3 Drinkwater Drinkwatervoorziening voorzien van antimorssysteem Verwarmings- en luchtcirculatiesysteem Nummer systeem Naam systeem Diercategorie BWL 2010.13.V5 Systeembeschrijving van Juli 2015 Stal met luchtmengsysteem voor droging strooisellaag in combinatie met een warmtewisselaar Vleeskuikens, (groot-)

Nadere informatie

Functionele omschrijving Verhulst Basic

Functionele omschrijving Verhulst Basic 1 Functionele omschrijving Verhulst Basic Verhulst klimaattechniek B.V. Albert Einsteinweg 10 5151 DL Drunen Nederland Tel.: 0416-672200 Fax: 0416-340785 www.verhulst.com 2 Inhoudsopgave FUNCTIONELE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT De OPTIMA W inbouw thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. VDH doc. 9 Versie: v1. Datum: 1-4- Software: ALFA 45 Doc: DO9.WP8 Bereik: -5/+5 C, uitlezing per 1 C * Installatie.

Nadere informatie

4) Geef een naam aan de meteruitgang, in ons voorbeeld is dit Elektriciteitsmeter. Klik vervolgens op de knop Voltooien.

4) Geef een naam aan de meteruitgang, in ons voorbeeld is dit Elektriciteitsmeter. Klik vervolgens op de knop Voltooien. Configuratie meters In de System manager heeft men de mogelijkheid om meters te configureren. Dit kunnen energie, water en gasmeters zijn. De enige voorwaarde die aan deze meters gekoppeld zijn is dat

Nadere informatie

RC4 Bedieningsvoorschriften

RC4 Bedieningsvoorschriften RC4 Bedieningsvoorschriften NL Bedieningsvoorschriften Nederlands VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening.(zie figuur A) Plaats de twee

Nadere informatie

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw DF405_V5 Universele uitlezing opbouw Geschikt en ontwikkeld voor de meest voorkomende sensoren. Zowel analoge alsmede frequentie uitgang van de sensor kan als input voor de uitlezing worden gebruikt. Hierbij

Nadere informatie

MXF EC Green Ned Air Dakventilator

MXF EC Green Ned Air Dakventilator VELU KLIMAATTECHNISCHE GROOTHANDEL MXF EC Green Ned Air Dakventilator Uitvoering MXF EC Green De MXF EC Green serie bestaat uit mixed flow verticaal uitblazende dakventilatoren in zes verschillende bouwmaten.

Nadere informatie

FCTA GEBRUIKERSHANDLEIDING VERSIE E1

FCTA GEBRUIKERSHANDLEIDING VERSIE E1 FCTA GEBRUIKERSHANDLEIDING VERSIE E1 NL Copyright Bewaar deze handleiding altijd bij uw computer Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze handleiding mag worden gekopieerd, gedistribueerd of vertaald

Nadere informatie

FX-Gluemix pagina-indeling HMI

FX-Gluemix pagina-indeling HMI FX-Gluemix pagina-indeling HMI Voor alle pagina s (schermen) gelden de volgende functie-toetsen : F5 = Hoofd-pagina F6 = Voorkeuze K1 (Doseersnelheid-1 en Doseervolume-1 op pagina-02 F8 = Alarm-pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

2 Huisvestingsvorm Volledig strooiselvloer 3 Drinkwater Drinkwatervoorziening voorzien van antimorssysteem 4a Verwarmings- en luchtcirculatiesysteem

2 Huisvestingsvorm Volledig strooiselvloer 3 Drinkwater Drinkwatervoorziening voorzien van antimorssysteem 4a Verwarmings- en luchtcirculatiesysteem Nummer systeem Naam systeem Diercategorie BWL 2010.13.V2 Systeembeschrijving van oktober 2011 Stal met luchtmengsysteem voor droging strooisellaag in combinatie met een warmtewisselaar Vleeskuikens, (groot-)

Nadere informatie

LocoServo Handleiding

LocoServo Handleiding LocoServo Handleiding HDM12 Disclaimer van Aansprakelijkheid: Het gebruik van alle items die kunnen worden gekocht en alle installatie-instructies die kunnen worden gevonden op deze site is op eigen risico.

Nadere informatie

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 AFMETINGEN 3 AANSLUIT SCHEMA 4 GEBRUIK 5 NOTITIES 6 ALARMEN EN STILALARM 7 MENU OVERZICHT 7 SET-UP EN PROGRAMMERING

Nadere informatie

Release notes Swing 5.0.4

Release notes Swing 5.0.4 Release notes Swing 5.0.4 Copyright 2015 Swing Jive Swing is een product van ABF Research Swing Jive Full screen modus Voor een betere werking en weergave op tablets heeft Jive naast de standaard modus

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic Bedieningshandleiding VAG5000-Basic Weersafhankelijke ketelregelaar Gebruiker Inhoudsopgave VAG5000: comfortabel geregeld 4 Uitlezing display bij gesloten venster 4 3 Uitleg bediening bij gesloten venster

Nadere informatie

A = display B = 4-tal bedieningstoetsen A B. Functie toets. Instelmenu activeren; naar volgende stap in het submenu; waardeverandering bevestigen

A = display B = 4-tal bedieningstoetsen A B. Functie toets. Instelmenu activeren; naar volgende stap in het submenu; waardeverandering bevestigen 6.1 Algemene verklaring bedieningspaneel Op het display kan uitgelezen worden wat de van het toestel is. Met een 4-tal bedieningstoetsen zijn instellingen in de programmatuur van de besturingsunit op te

Nadere informatie

LocoServo Handleiding

LocoServo Handleiding LocoServo Handleiding HDM12 Disclaimer van Aansprakelijkheid: Het gebruik van alle items die kunnen worden gekocht en alle installatie-instructies die kunnen worden gevonden op deze site is op eigen risico.

Nadere informatie

Multi Purpose Converter 20A

Multi Purpose Converter 20A MPC20 Multi Purpose Converter 20A Gebruiksaanwijzing Lees deze gebruiksaanwijzing grondig door voordat u uw omvormer gaat gebruiken GEBRUIKSAANWIJZING Index SECTIE 1 Eigenschappen...17 SECTIE 2 Aansluitschema...17

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h Hoog rendement warmte terugwinunit 1.000-15.000 m 3 /h FLEXIBLITEIT IS EEN STANDAARD BO-AIR Luchtbehandeling De missie van BO-AIR is voorop te blijven in de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur

Nadere informatie

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER TECHNOLOG - CELLO 8-KANAALS Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER Volledig geïntegreerde SMS/GPRS datalogger Elk kanaal kan onafhankelijk geselecteerd worden voor digitale of

Nadere informatie

In werking stellen Hoofdstuk 6

In werking stellen Hoofdstuk 6 In werking stellen Hoofdstuk 6 6.1 In- en uitschakelen toestel Het toestel kan op twee manieren worden in- of uitgeschakeld: 1. Softwarematig; er blijft spanning op het toestel staan, bijsoftwarematig

Nadere informatie

HANDLEIDING IRRIVIEW INHOUD

HANDLEIDING IRRIVIEW INHOUD Versie 1.2 HANDLEIDING IRRIVIEW INHOUD Handleiding irrigatie regeling MT-Micro... 3 1. Instellen:... 3 2. Ondergrens instellen accuspanning:... 3 3. Instellen Vlotter laag contact :... 3 4. Instellen Alarm

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem Integratie van met een inbraakalarm Overzicht kan controleren of het inbraakalarm in of uit geschakeld is. Als het alarm aan staat zal alleen toegang verlenen aan gebruikers die gemachtigd zijn om het

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2200

Weersafhankelijke regelaar SAM 2200 VERWARIGSREGEIG Weersafhankelijke regelaar SA 00 De SA 00 vervangt de SA 003 en de oude modellen SA 83 en SA 83.1 die gebruikt werden voor sturing van mengkranen. O DIP 1 34 Éen enkele regelaar, 6 hydraulische

Nadere informatie

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie.

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie. 4.0 Bediening 4.0.1 Display indicatoren. In eerste regel van het display worden indicatoren weergegeven. De verschillende indicatoren op het display zijn afhankelijk van de opties en systeem welke u gekocht

Nadere informatie

Het Varken als kachel. I r. M a u r i c e O r t m a n s

Het Varken als kachel. I r. M a u r i c e O r t m a n s Het Varken als kachel I r. M a u r i c e O r t m a n s Hoeveel warmte produceren varkens? Vo e lbare w a rmteproductie: B ig 23 kg: 4 2 Wa t t Vleesva rken 11 0 k g: 1 2 7 Wa t t K raamzeug: 3 7 5 Wa t

Nadere informatie

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Copyright 2016 Swing Jive Swing is een product van ABF Research Jive Full screen weergave Swing 5 beschikt nu ook over een full screen weergave. Deze is te activeren via

Nadere informatie

Ventilatie en verwarming: de sleutel tot een optimaal stalklimaat

Ventilatie en verwarming: de sleutel tot een optimaal stalklimaat Ventilatie en verwarming: de sleutel tot een optimaal stalklimaat Proefbedrijf Pluimveehouderij Sofie Cardinaels 1-22/11/2017 Ventilatie en verwarming: de sleutel tot een optimaal stalklimaat Klimaatinstellingen

Nadere informatie

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat!

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat! een verantwoorde keuze Natuurlijk OROS voor een verantwoord klimaat! warmteterugwinunits 1 Advies Levering van apparatuur Klantspecifieke ontwikkeling Onderhoud Optimalisatie Energiemanagement Renovatie

Nadere informatie

In werking stellen Hoofdstuk 6

In werking stellen Hoofdstuk 6 6.1 In- en uitschakelen toestel Het toestel kan op twee manieren worden in- of uitgeschakeld: softwarematig uitschakelen worden alleen de ventilatoren stil gezet. 2. De netsteker losnemen of aansluiten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller VDH doc. 941060 Versie: V1.2 Datum: 01-09-99 (vanaf software versie V1.04) * Werkingsbeschrijving. De DSC785 Dry/Store Controller is een speciale regelaar

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

WarmteTerugWinning voor optimale diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat. Ir. Maurice Ortmans

WarmteTerugWinning voor optimale diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat. Ir. Maurice Ortmans WarmteTerugWinning voor optimale diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat Ir. Maurice Ortmans Waarom WarmteTerugWinning? 1. WarmteTerugWinning verhoogt het rendement van de intensieve veehouderij:

Nadere informatie

Ventielventilatie. Beschrijving

Ventielventilatie. Beschrijving Ventielventilatie Beschrijving Ventielventilatie is enigszins te vergelijken met klepventilatie maar het biedt t.o.v. klepventilatie enkele voordelen: de inkomende lucht wordt door de turbulentie beter

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2003

Weersafhankelijke regelaar SAM 2003 Weersafhankelijke regelaar SAM 003 De SAM 003 vervangt de SAM 83 bij sturing van twee gemotoriseerde mengkranen. Gebruik en werking De SAM 003 is geschikt voor warmwaterinstallaties met twee afzonderlijke

Nadere informatie

ikitlux LUXOM COMFORT KIT

ikitlux LUXOM COMFORT KIT ikitlux LUXOM COMFORT KIT Op een creatieve manier kies je samen met de installateur voor een duurzaam wooncomfort. Zorgeloos gebruiksgemak dat is afgestemd op de behoeften en het levensritme van je familie.

Nadere informatie

Copyricht Thermostaat.eu - Copyricht Thermostaat.eu

Copyricht Thermostaat.eu - Copyricht Thermostaat.eu Veilig * Comfortabel * Energie zuinig Maelok B.V. Signaal 7 1446 WT Purmerend Nederland (The Netherlands) WWW.thermostaat.eu info@thermostaat.eu 31.(0)299.463763 Helios 610-WiFi Android APP QR-code iphone

Nadere informatie

7 INSTELLING EN AFREGELING

7 INSTELLING EN AFREGELING 7 INSTELLING EN AFREGELING Het functioneren van het toestel is te beïnvloeden door de (parameter)instellingen in de branderautomaat. Een deel hiervan is direct via het bedieningspaneel in te stellen, een

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE 1 Introductie 2 Het display De Thallo is een mechanische wandventilator verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Thallo Basic en Thallo Plus. De Thallo Basic werkt

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER Inhoud INSTALLATIE... 2 GEVOELIGHEIDSDETECTIE... 3 HUISDIERMODUS... 4 TESTEN... 5 WANNEER IS DE BEWEGINGSMELDER ACTIEF?... 6 LED AAN/UIT SELECTIE... 6 DETECTIEPATROON... 6 VEELGESTELDE

Nadere informatie

Programmeerhandleiding voor: ILS-1 en ILS-2

Programmeerhandleiding voor: ILS-1 en ILS-2 Programmeerhandleiding voor: ILS-1 en ILS-2 Aerocheck BV De Finnen 6 9001 XW Grou Tel: 0566-623920 Fax: 0566-621558 Email: info@aerocheck.eu www.aerocheck.eu Aansluitingen Led-aanduidingen per melder Luchtstroom:

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com ENA 50-60 Bijlage Installatie- en bedieningsinstructies Flamco www.flamcogroup.com Editie 2010 / NL Inhoud Pagina 1. Inbedrijfstelling 3 1.1. Inbedrijfstelling ENA 50/60 3 1.2. Parameters instellen voor

Nadere informatie

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Gebruikershandleiding Rev. 1808GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Bediening Focus LCD Electronic (PPE2)...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C 1 Werking De ALFA(NET) 71 is een Paneel inbouw thermostaat-unit. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar voor functie koelen, verwarmen of alarm.

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

LCD scherm va LCD scherm

LCD scherm va LCD scherm scherm 1. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica

Nadere informatie

Installatiehandleiding Bedien-unit luxe Warmte Terug Win unit

Installatiehandleiding Bedien-unit luxe Warmte Terug Win unit Installatiehandleiding Bedienunit luxe Warmte Terug Win unit Typenr. 967.280007 Inhoudsopgave 1 TECHNISCHE SPECIFICATIES......................................... 2 2 FUNCTIONELE SPECIFICATIES.......................................

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A GEBRUIKSAANWIJZING RC08A NEDERLANDS INHOUD Overzicht 1-2 Voor gebruik 3 4-12 Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik van uw airconditioner en bewaar deze bij de unit. OVERZICHT DISPLAY Informatie die

Nadere informatie