Wat had je beter kunnen doen? De vacatures hadden we eerder kunnen doen en onze tijd daarvoor beter in kunnen delen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat had je beter kunnen doen? De vacatures hadden we eerder kunnen doen en onze tijd daarvoor beter in kunnen delen."

Transcriptie

1 Evaluatie Wat ging goed in dit onderzoek? De samenwerking tussen Donny en mij. Ook liepen we bijna altijd voor op schema dus hadden we vaak zelfs tijd over. Het interview was snel geregeld en verliep snel en gezellig. Wat had je beter kunnen doen? De vacatures hadden we eerder kunnen doen en onze tijd daarvoor beter in kunnen delen. Heb je genoeg tijd en aandacht aan het onderzoek besteed? Ik ben van mening van wel want we zijn er echt heel veel uren mee bezig geweest en het heeft ons veel tijd gekost. Wat had je de volgende keer anders gedaan? Niet veel misschien de tijd beter verdeeld. Wat heb je van het onderzoek geleerd? Geleerd wat ik nog moet leren en kennen om het vak wat ik te beoefenen. Ik had tijdens dit onderzoek niet echt door dat ik aan het werken was aan de hier onder benoemde competenties. werken volgens plan van aanpak maakt ontwerp maakt mediauiting draagt zorg voor kwaliteit werkt aan eigen ontwikkeling

2 Nawoord

3 Bronvermelding

4 Bijlagen De Vacatures Vacature 1: Grafisch vormgever / Webdesigner, NL-Utrecht Profiel Je bent minimaal twee tot drie jaar werkzaam in de reclamebranche in een soortgelijke functie of bent een ambitieuze DTP er met een talent voor toegepaste vormgeving en webdesign. Je hebt een MBO opleiding als het Grafisch Lyceum afgerond en kent de Mac als je broekzak alsmede de benodigde programmatuur. Je bent woonachtig in de directe omgeving van de stad Utrecht. Je bent uiteraard creatief, maar ook communicatief vaardig en je bent een betrokken teamplayer. Je bent trots op je eigen werk en bent altijd op zoek naar het ultieme ontwerp. Naast het grafische en webdesign draai je je hand niet om voor een meer uitvoerende klus op zijn tijd. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen systeem en back up goed kunt beheren. Je kunt de briefing van een klant snel vertalen naar een verrassend en origineel voorstel, zowel in vorm als toepassing van een communicatiemiddel. Ons aanbod Crossings Communications biedt je een zelfstandige, full time functie (40 urige werkweek) binnen een relatief jong bureau, waar teamgeest en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Wij zijn een ambitieus bureau dat met beide benen op de grond staat, met een solide basis en een interessant klantenpakket waarbinnen je je creativiteit maximaal kwijt kunt. Wij maken een gezonde, beheersbare groei door en willen je de kans bieden om jezelf verder te ontwikkelen en je ambities te realiseren. Wij bieden daarnaast een interessante vergoeding en voorwaarden gebaseerd op ervaring, opleiding en prestaties. Kijk voor meer informatie op Aanvullende Informatie Type: Full Time, Permanent Contact Informatie Eric van den Wildenberg eric@crossings.nl Crossings Communications St. Laurensdreef 37 Utrecht 3565 AJ Tel: <> Klik hier voor alle vacatures van "Crossings"

5 E mail deze vacature naar een vriend SOLLICITEER DIRECT

6 Vacature 2: Internetbureau Websight zoekt: Webdesigner / Vormgever Internetbureau Websight is een full service internetbureau in Hilversum. Sinds 1995 zijn we actief met internetcommunicatie. We ontwerpen en bouwen websites en internettoepassingen. Daarbij dienen we onze klanten van advies en helpen we hen bij de uitvoer van hun internetcommunicatie. Denk hierbij aan de realisatie van websites, e mail marketing, zoekmachine optimalisatie en het meten van bezoekersgedrag op de website. We komen graag in contact met nieuwe collega's voor de teams Webdesign en Webdevelopment. Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Erik Zoomers, directeur internetbureau Websight Telefoon: Voor de uitbreiding van het team Webdevelopment zoeken we een: Enthousiaste Webdesigner/Vormgever Functie eisen Je bent een creatieve en enthousiaste Webdesigner / Vormgever. Je kunt je eigen ideeën voor websites en internettoepassingen schetsen, onderbouwen en vormgeven. Je werkt in het team Webdesign samen met je directe collega s en met de collega s van Webdevelopment en Project. Je kunt goed zelfstandig werken en je voelt je prettig in een groeiend internetbureau met zo n 12 medewerkers. Aantoonbare werkervaring en een aansprekende online portfolio zijn een vereiste. Kennis en ervaring Goede communicatieve vaardigheden Aantoonbare werkervaring met het ontwerpen van websites, nieuwsbrieven en actiematige content zoals (Flash) banners en visuals Ruime kennis van CSS, Flash en (X)HTML Redelijke kennis van Javascript en PHP Je kunt vanzelfsprekend lezen en schrijven met programma s als Photoshop, Dreamweaver en Flash Wat biedt de functie van Webdesigner / Vormgever? Een uitdagende baan voor 40 uur per week binnen een groeiend bedrijf. Veel verantwoordelijkheid. Een enthousiast team van ervaren collega's met een no nonsense mentaliteit. Je werkt voor zowel multinationals als voor MKB bedrijven en overheidsinstellingen. Locatie: Hilversum Uren per week: 40 Werk/denkniveau: HBO/WO Gewenste ervaring: 2 4 jaar Werkgebieden: Design / creatie / concept / copy Bedrijf: Internetbureau Websight Telefoon: Fax: E mail: info@websight.nl Website:

7 Gewenste ervaring: Werkgebieden: Bedrijf: 2 4 jaar Design / creatie / concept / copy Internetbureau Websight Telefoon: Fax: E mail: Website: info@websight.nl Bezoekadres: Achterom 150 Hilversum Postadres: Postbus BZ Hilversum

8 Vacature 3: Internetbureau Websight zoekt: Enthousiaste PHP Webdeveloper Internetbureau Websight is een full service internetbureau in Hilversum. Sinds 1995 zijn we actief met internetcommunicatie. We ontwerpen en bouwen websites en internettoepassingen. Daarbij dienen we onze klanten van advies en helpen we hen bij de uitvoer van hun internetcommunicatie. Denk hierbij aan de realisatie van websites, e mail marketing, zoekmachine optimalisatie en het meten van bezoekersgedrag op de website. We komen graag in contact met nieuwe collega's voor de teams Webdesign en Webdevelopment. Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Erik Zoomers, directeur internetbureau Websight Telefoon: Voor de uitbreiding van het team Webdevelopment zoeken we een: Enthousiaste PHP Webdeveloper Wij zoeken een talentvolle PHP webdeveloper die zelfstandig en in een team kan werken en zich thuis voelt bij een groeiend internetbureau met zo n 12 medewerkers. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor je vak. Je affiniteit met webtechnologie is groot, je hebt ervaring met software ontwikkeling voor het web en je bent in staat je kennis en ervaring op een communicatieve manier ook met nietprogrammeurs te delen. Je schrijft nette, consistente en herbruikbare codes en werkt gestructureerd op basis van het technisch ontwerp zoals je dit alleen of samen met collega( s) hebt uitgewerkt. Ervaring en kennis Minimaal 4 jaar ervaring met ontwikkeling in PHP en MySQL Een gestructureerde manier van programmeren Degelijke kennis van PHP, XHTML, Javascript, XML en CSS Ervaring met het ontwikkelen met MySQL HBO werk en denkniveau Ervaring met object georiënteerd ontwikkelen in PHP Kennis en ervaring met Linux en serverbeheer zijn een pré Wil je graag de ruimte om je talenten en mogelijkheden verder te ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving en hou je van afwisseling en aanpakken, reageer dan zo snel mogelijk. We bieden je een marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. De functie is per direct beschikbaar en full time. Locatie: Hilversum Uren per week: 40 Werk/denkniveau: HBO/WO Gewenste ervaring: 2 4 jaar Werkgebieden: Development Bedrijf: Internetbureau Websight Telefoon: Fax:

9 E mail: Website: Bezoekadres: Achterom 150 Hilversum Postadres: Postbus BZ Hilversum Vacature 4: Bratpack zoekt stagiair webdesign Bedrijfsomschrijving: Wie of wat is Bratpack? Bratpack is al vijf jaar leverancier van een totaalpakket aan internetdiensten: zowel qua vormgeving, ontwikkeling als hosting, advisering en marketing zijn wij onze klanten van dienst. Onze klanten zijn landelijk opererende retailorganisaties, bekende en minder bekende non profit organisaties en natuurlijk ook het MKB in de regio Amsterdam en Haarlem. Daarmee is Bratpack zeer divers: zowel de activiteiten van onze klanten als die van onszelf zijn zeer wisselend.

10 Bij Bratpack kom je in een klein team te werken: je zal veel contact hebben met je collega s en intensief samenwerken om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen. Omschrijving: Wat houdt de stage in? Je zal werken aan de vormgeving van websites. Eerst samen met je collega, daarna zal je zelfstandig projecten oppakken en in overleg met de accountmanager en klant de vormgeving van websites bepalen. Zeer belangrijk: zowel voor Bratpack als de klant! Wie ben jij? Je bent een derde of vierdejaar student en doet een grafische opleiding op het MBO of HBO. Je kan overweg met Photoshop, Illustrator en Dreamweaver. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en bent leergierig. Je hebt gevoel voor humor, kan zelfstandig werken én vindt het leuk om bij een kleine, snelgroeiende organisatie te werken. Afhankelijk van je functioneren kan je eventueel doorgroeien naar een fulltime baan bij Bratpack. Wat bieden wij? Werken moet leuk zijn, vinden wij. Bratpack biedt jou een sfeervolle werkomgeving met leuke collega's in ons gloednieuwe kantoor in Zwanenburg. Wat je verder nog moet weten: De stage kan per direct beginnen en duurt minimaal drie maanden. Je werkt 36 uur per week, de stagevergoeding is goed en zal tijdens je sollicitatie besproken worden. Hoe moet je reageren? Reageren kan alléén per , we zijn immers een internetbedrijf. Stuur je CV, begeleidende brief én portfolio naar e.meijer@bratpack.nl. Vacature 5: Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL NH Amsterdam Mirabeau Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten; van de marketingstrategie tot het applicatiebeheer. Mirabeau is opgericht in 2001 en is, met nu ruim 100 specialisten, uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van internetdiensten. De projecten van Mirabeau zijn innovatief; variërend van sites als Funda.nl, Consumentenbond.nl, OV chipkaart.nl en AEGON.nl tot online applicaties voor de NVM, Universitair Medisch Centrum Groningen, KLM en ABN AMRO.

11 Recent is Mirabeau door het vakblad Emerce uitgeroepen tot het beste webbureau van Nederland. We hebben klanten die zeer hoge eisen stellen en voorop willen lopen in de online ontwikkeling. Voor de afdeling Concept & Design zoeken wij een professionele, gedreven Interactie Ontwerper. Functieomschrijving Als Interactie Ontwerper / Interaction Designer specificeer je websites en online applicaties tot in detail. In objectgeoriënteerde software ontwerp je de front end functionaliteit binnen de kaders van het creatieve en grafische concept. Je hebt affiniteit met techniek, maar werkt voor de lastige stukken intensief samen met een Technisch Ontwerper of Informatie Analist. De Interactie Ontwerper werkt binnen de afdeling Concept & Design en heeft dus veel affiniteit met de creatieve aspecten rondom websites en online applicaties. De producten van de Functioneel Ontwerper vormen een spil binnen de projecten, zowel intern als extern. Je overlegt zelfstandig met de klant en weet creatieve oplossing overtuigend te verdedigen. De klanten van Mirabeau hechten veel waarde aan de invulling van de online strategie. De meeste projecten zijn bedrijfskritisch, je kunt dus ook op hoger niveau (management / directie) acteren. Je hebt een achtergrond in industrieel ontwerpen, interactie design, grafisch design of marketing en communicatie. Functie eisen De kandidaat die wij zoeken heeft ervaring met: Het deelnemen in strategische sessies met klanten en multidisciplinaire (interne) teams, waarbij de doelstellingen en functionaliteiten samen met klanten en betrokken teams worden bedacht. Kennis en ervaring met het werken met persona s en scenario s. Als Interactie Ontwerper heb je een sterk analytisch vermogen maar zijn je oplossingen zeer creatief. Indien nodig biedt je ondersteuning aan de Creative Consultants bij het visualiseren van de ideeën en gedachten in storyboards, functionele prototypes of draadmodellen. Defensive design, Rich Internet Applications, Information Architecture zijn geen onbekende termen voor je. Je hebt teamspirit en werkt graag samen in multidisciplinaire teams. Daarnaast beschik je over: Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur de opleiding Interaction Design, aangevuld met trainingen en cursussen 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en binnen een brede portfolio aan klanten. Ruime kennis van software als Visio, Word en Photoshop voor het creëren van je ideeën en oplossingen. Een goed inlevingsvermogen in de behoeftes van de doelgroep en onze klanten Goede communicatieve vaardigheden Kennis van CMS technologie (pré) Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift Ambitie en drive Uitdagend Als Interactie Ontwerper biedt Mirabeau je een uitdagende en intensieve baan, met goede mogelijkheden voor verdere groei in de organisatie. Je komt te werken in een organisatie met veel jonge mensen die gedreven werken aan de nieuwste online toepassingen. Mirabeau biedt goede mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en brengt je voortdurend in contact met nieuwe technologie. Arbeidsvoorwaarden De arbeidsvoorwaarden van Mirabeau zijn uitstekend te noemen. Naast een goed salaris bieden wij een aantrekkelijke bonusregeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden van Mirabeau zijn marktconform, vanzelfsprekend bieden wij een pensioen en spaarloonregeling en er zijn uiteraard mogelijkheden voor verdere studie, training of opleiding. Reageren Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je het gevoel dat je een bijdrage kan leveren aan de

12 verdere groei van Mirabeau? Heb je nog vragen over de functie of over Mirabeau? Neem dan contact op met Mirabeau via telefoonnummer en vraag naar Erik Toet. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken door op deze link te klikken. Contactgegevens: Mirabeau BV De heer E. Toet Aanvullende Informatie Type: Full Time, Permanent Contact Informatie Erik Toet Mirabeau BV H.J.E. Wenckebachweg 108 Amsterdam Noord Holland 1096 AR Tel: <>

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Mirabeau Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full-service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten;

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Tijdens de maak van het project waren er kleine probleempjes zoals de slechtste communicatie tijdens de communicatie les.

Tijdens de maak van het project waren er kleine probleempjes zoals de slechtste communicatie tijdens de communicatie les. Voorwoord Het rapport is geschreven in kader van het project Oriëntatie. In het jaar 2006 op het Media college in Amsterdam Sloterdijk. Dit project houd in dat je er achter komt wat je gaat leren wat je

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

Verslag onderzoek beroepsprofiel

Verslag onderzoek beroepsprofiel Verslag onderzoek beroepsprofiel In het onderzoek gingen natuurlijk een aantal dingen minder goed en een aantal dingen die ik weer een stuk beter vond gaan. Over het algemeen vond ik vervelend aan het

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing Vacature Sissy boy Carensa Snijders - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing - Is er een verschil in de naam van de functie en de vereiste kennis? Er is geen verschil tussen

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

1. Werken bij mijn domein

1. Werken bij mijn domein 1. Werken bij mijn domein Kwaliteit is voor jou erg belangrijk. Je voert geregeld code- reviews uit van je collega s, net zoals zij dat bij jou doen. Je houdt rekening met webrichtlijnen en je schrijft

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg (Junior) Interaction designer gezocht met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg 2016 Panton Het team van Panton zet zich in voor het verbeteren van de zorg. Ons krachtige middel is design.

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Your Future, our boost!

Your Future, our boost! Your Future, our boost! www.e-boost.be 1 E-BOOST: WIE ZIJN WE, WAT DOEN WE? e-boost, da s een groep van 4 jonge wolven en ervaren rotten in het vak die Drupal ademen, denken, dromen... Altijd op zoek naar

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.)

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) (Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) www.ulcinstallatietechniek.nl Jij...... verstaat je vak. Techniek heeft je altijd al geïnteresseerd. Je hebt een technische opleiding gevolgd.

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites?

Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites? Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites? InGrUnDes, onderzoek naar InformationGridUnitDesign door Hans Frederik 12 april 2006 www.alexisbv.nl Agenda Vraagstelling Kaders Onderzoek Kwalificatieprofielen

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Barry van Zanten Ux Designer / Developer Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Kokosnootstraat 39

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht Curriculum Vitae Barry van Zanten Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Weimarstraat 289 Postcode + woonplaats: 2562HJ Den Haag Mobiel: 06-52682464 E-mail: barry@isolf.nl Geboortedatum: 09 september

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren?

Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren? 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren.

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren. Curriculum Vitae Naam: Megin Peeters Adres: Parkstraat 70 Postcode: 6828 JL Woonplaats: Arnhem (NL) Geboortedatum: 27 april 1983 E-mailadres: info@linklabel.nl Website: www.linklabel.nl Profiel Megin Peeters

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker Over Prick & Van Houtum notarissen Prick & Van Houtum notarissen is een modern en professioneel kantoor dat gevestigd is aan de rand van het centrum van Zevenaar. Wij staan voor onafhankelijk juridisch

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou?

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou? Functieomschrijving Webredacteur Heb jij ruime kennis van online communicatiemiddelen en -mogelijkheden? Een heldere schrijfstijl en gevoel voor vormgeving? Dan zijn wij ter uitbreiding van het team op

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor De opleiding interior design & Styling - hbo bachelor Mensen zien hun omgeving steeds meer als een verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Onderzoek stage portfolio

Onderzoek stage portfolio Onderzoek stage portfolio Dorigo Smit Inleiding Het is nu Februari 2015 en we zijn nu op het punt aangekomen dat we over gaan naar fase 3. In deze fase gaan wij ons voorbereiden op onze stage. Een goede

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie

Resultaten van het voorafgaand onderzoek onder de deelnemende alumni aan de InCMD adviesraad samenstelling zoals op dit moment bekend.

Resultaten van het voorafgaand onderzoek onder de deelnemende alumni aan de InCMD adviesraad samenstelling zoals op dit moment bekend. InCMD Voorbereidend onderzoek naar alumni van de raad van 2017 April 2017 Resultaten van het voorafgaand onderzoek onder de deelnemende alumni aan de InCMD adviesraad samenstelling zoals op dit moment

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland STAGEMOGELIJKHEDEN STAGE OPDRACHTEN: SOORT STAGES: VAKGEBIED: NIVEAU: STAGEPERIODE: STARTDATUM: WERKLOCATIE: RIJBEWIJS: Zie voorbeelden Participatiestage / Afstudeerstage Divers MBO HBO - WO in overleg

Nadere informatie

Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht

Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht met een passie voor visuele communicatie en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces voor de zorg. september 2017 Panton Panton, ontwerpers voor

Nadere informatie

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 Programma 19.00 René Steuer - oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol - UWV 19.30 Webdevelopment - Arno Mol 19.40 Wordpress - John Oosterlaar 19.50 Interaction

Nadere informatie

Je hebt meerdere jaren ervaring met het adviseren over en designen van websites in een vergelijkbare functie.

Je hebt meerdere jaren ervaring met het adviseren over en designen van websites in een vergelijkbare functie. ACATURE web vormgever / interactive designer Je werkt samen met onze online marketeers aan de online communicatie opdrachten voor onze opdrachtgevers. Jij weet hun (potentiële) users visueel te verleiden

Nadere informatie

5 TIPS VOOR HET OPBOUWEN VAN EEN GOEDE VACATURETEKST DENK ALS EEN MARKETEER EN SCHRIJF ALS EEN ECHTE COPYWRITER!

5 TIPS VOOR HET OPBOUWEN VAN EEN GOEDE VACATURETEKST DENK ALS EEN MARKETEER EN SCHRIJF ALS EEN ECHTE COPYWRITER! 5 TIPS VOOR HET OPBOUWEN VAN EEN GOEDE VACATURETEKST DENK ALS EEN MARKETEER EN SCHRIJF ALS EEN ECHTE COPYWRITER! INTRODUCTIE Natuurlijk is het plaatsen van een vacature meer dan alleen het selecteren van

Nadere informatie

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Word in drie maanden functioneel beheerder Benut je werkervaring Leren in de praktijk Persoonlijke begeleiding

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Word in drie maanden functioneel beheerder Benut je werkervaring Leren in de praktijk Persoonlijke begeleiding Upgrade Functioneel Beheer Leren in de praktijk Benut je werkervaring Opleiding op maat Persoonlijke begeleiding Word in drie maanden functioneel beheerder Upgrade Functioneel Beheer Als je - optimaal

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Applicatieontwikkelaar

Applicatieontwikkelaar Applicatieontwikkelaar Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden vormen het hart van onze steden en dorpen. Teruglopende bezoekersaantallen en faillissementen van grote winkelketens als Sissy-Boy, Coolcat, Intertoys

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad. Seminar presentatie door Milan van der Maaten

Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad. Seminar presentatie door Milan van der Maaten Ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad Seminar presentatie door Milan van der Maaten Hoe kan het proces van het regelen van een stage voor hbostudenten worden verbeterd? 1 2 3 Wat zijn wensen en

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

FINANCIAL MANAGER #VACATURE

FINANCIAL MANAGER #VACATURE #VACATURE E-COMMERCE FINANCE START-UP & SCALE-UP FINANCIAL MANAGER Minder.nl is een innovatief en snelgroeiend online bedrijf en bedient de markt met twee businessmodellen. Op het onafhankelijke vergelijkingsplatform

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software OPTIMIZE Vacature JAVA Developer Divisie Just Software Just Software ontwikkelt en levert reeds meer dan 15 jaar haar eigen geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van administratieve processen

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

Stagiair(e) industrieel ontwerp gezocht. met een passie voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten voor de zorg.

Stagiair(e) industrieel ontwerp gezocht. met een passie voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten voor de zorg. Stagiair(e) industrieel ontwerp gezocht met een passie voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten voor de zorg. januari 2016 Panton Panton, ontwerpers voor de zorg, zet zich in voor het verbeteren

Nadere informatie

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Propositie: Met een team van juridische professionals werken aan een goed functionerende mediasector. Een functie dicht

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Join the Innovation Makers!

Join the Innovation Makers! Join the Innovation Makers! Personal development in hard and soft skills Many career opportunities Embedded & Technical software Connected Devices 4 locations in the Netherlands and Belgium Social after-work

Nadere informatie

Effectief een sollicitatiegesprek voeren, voor werkgevers

Effectief een sollicitatiegesprek voeren, voor werkgevers Effectief een sollicitatiegesprek voeren, voor werkgevers Deze tips zijn bedoeld voor managers die kandidaten interviewen voor een vacature. Veel managers hebben geen of weinig ervaring in het effectief

Nadere informatie

Onderwijsmanager Commerciële Economie Fontys Academy for Creative Industries

Onderwijsmanager Commerciële Economie Fontys Academy for Creative Industries Organisatie- en functieprofiel Onderwijsmanager Commerciële Economie Fontys Academy for Creative Industries S13 CAO-HBO 0,8-1,0 fte Versie 30 november 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact

Nadere informatie

Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping

Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping Ik ben een T-shaped designer. Samen met het team van stakeholders, developers en andere betrokken werken vanuit het grote plaatje naar mooie oplossingen voor

Nadere informatie

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18 MARKTONDERZOEK De markt waarin The Webstarter zich bevindt is de markt van webdevelopment & webdesign. Veel bedrijven hebben al een website, maar je hebt altijd starters, bedrijven die toe zijn aan een

Nadere informatie

Cito Corporate. Werken bij Cito

Cito Corporate. Werken bij Cito Cito Corporate Werken bij Cito Werken bij Cito is werken bij dé specialist op het gebied van toetsontwikkeling, examinering en het meten, beoordelen en volgen van leerprestaties. Wij werken in binnen-

Nadere informatie

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal DE SOLLICITATIEBRIEF Fokke van der Wal MOGELIJKE EXAMENOPDRACHT, DE SOLLICITATIEBRIEF Je hebt waarschijnlijk de afgelopen jaren meerdere sollicitatiebrieven geschreven en op school is daar in de lessen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Stage, Werkervaringsplek Stage-vacature Organisatie: Taartrovers Film Festival Functie: Stagiair(e) Productie Plaats: Amsterdam Omvang: Fulltime Het Taartrovers

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Over Schouten Zekerheid Schouten Zekerheid is al sinds 1953 onafhankelijk makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen

Nadere informatie

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie