Bijlage D aan het bestek MRMP-S/AC Nr 17SC100

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage D aan het bestek MRMP-S/AC Nr 17SC100"

Transcriptie

1 Pagina 1/8 aan het bestek MRMP-S/AC Nr 17SC100 Meerjarige overeenkomst ( ) tegen prijslijst betreffende de levering van zuivel, oliën & vetten, bake-off-, diepvries- en aardappelproducten aan de cateringdiensten van Defensie in 4 percelen (21 kwartiermesses gegroepeerd in 4 territoriale zones). Logistieke en functionele vereisten Door zijn handtekening hieronder te zetten, verklaart de zijn offerte conform aan alle onontbeerlijke vereisten (type I) hernomen in deze bijlage. Gegevens van de Naam: Datum:... Handtekening: Classificatie van de Specificaties De hiernavolgende specificaties beschrijven meer in detail de eisen die door de administratie gesteld worden. Onontbeerlijke eis waaraan de leveringen (en/of diensten) moeten voldoen vanaf het indienen van de offerte op straffe van niet conform te worden verklaard en uitgesloten te worden voor de overeenkomst. Wenselijke karakteristiek. Beschouwd als een meerwaarde bij een vergelijkende evaluatie van de offertes. Een kwalitatieve classificatie zal opgemaakt worden in functie van de scores die tijdens de evaluatie toegekend worden. De offerte van de dient aangevuld te worden met de gevraagde documentatie voor deze vereiste. Tenzij anders vermeld mag deze documentatie onder een vrije vorm ingediend worden. Beschrijvende tekst. Dit teken wordt gebruikt wanneer het simpelweg gaat over een informatie of over een beschrijvend element.

2 Pagina 2/8 LOGISTIEKE EN FUNCTIONELE VEREISTEN Conformiteitstabel toe te voegen aan de offerte Gamma De biedt een gamma van minstens artikelen aan Dit gamma bevat de artikelen die worden opgesomd in de inventaris in Bijlage A. De artikelen worden opgedeeld in: - Deel A: Zuivel, oliën & vetten; - Deel B: Bake-off producten; - Deel C: Diepvriesproducten; - Deel D: Koekjes; - Deel E: Aardappelproducten Een uitgebreider gamma is wenselijk. Het aantal beschikbare artikelen moet vermeld worden en wordt aangetoond aan de hand van een catalogus die ter beschikking wordt gesteld via een eigen internetsite. De link naar deze site (eventueel met een gebruiksaanwijzing en toegangscode) wordt opgegeven in Bijl A Vak 10.a.(1)(f). - De inschrijving met het grootste aantal: beoordeling = 100/100; - De inschrijving met het kleinste aantal: beoordeling = 50/100; - De inschrijvingen met een tussenliggend aantal: quotering volgens lineaire extrapolatie. Aantal artikelen (catalogus op internetsite): 2. Bestelmodaliteiten 2.1. De aannemer zal een internettoepassing ter beschikking stellen die toelaat om bestellingen te plaatsen. Deze internettoepassing zal 7 dagen op 7, 24 op 24 Hr beschikbaar zijn. Via deze internettoepassing kunnen alle artikelen uit het aangeboden gamma besteld worden De internettoepassing moet een bewijsstuk kunnen leveren van de geplaatste bestellingen (met omschrijving van de aangekochte goederen, de hoeveelheden, de eenheidsprijzen en het totale bedrag).

3 Pagina 3/ Het is wenselijk dat promoties en / of tijdelijke aanbiedingen via de internettoepassing kunnen geconsulteerd en besteld worden. - Niet voorzien = 0/100; 2.4. In geval van technische tekortkomingen van de internettoepassing (onderhoud, communicatieprobleem,...) moet een alternatieve bestelprocedure beschikbaar zijn De internettoepassing dient de bestelling te valideren en te bevestigen. De geeft het minimale bedrag per bestelling op om een levering te kunnen verzekeren. Minimaal bedrag per bestelling: Het is wenselijk dat dit bedrag zo klein mogelijk is De inschrijving met het kleinste bedrag: beoordeling = 100/100; - De inschrijving met het grootste bedrag: beoordeling = 50/100; - De inschrijvingen met een tussenliggend bedrag: quotering volgens lineaire extrapolatie Het is wenselijk dat de internettoepassing voorziet in een bepaalde vorm van historiek (rapportering) betreffende de bestellingen Een demonstratie van dit aspect kan gevraagd worden tijdens de evaluatieperiode Elke levering wordt voorafgegaan door het overmaken van een partiële bestelbon via de internettoepassing (met omschrijving van de aangekochte goederen, de hoeveelheden, de eenheidsprijzen en het totale bedrag).

4 Pagina 4/ De Leidend Ambtenaar behoudt zich het recht voor producten aan te kopen bij andere dienstverleners: - wanneer de producten tijdelijk of definitief onbeschikbaar zijn waardoor de normale werking van de mess in het gedrang komt en wanneer er niet onmiddellijk een passend alternatief voorhanden is; - wanneer het gaat om nieuwe of specifieke producten die (nog) geen deel uitmaken van het gamma van de aannemer; - in geval van laattijdige of gebrekkige leveringen De coördinaten van de Leidend Ambtenaren van de betrokken kwartiermesses en hun medewerkers, het centraal aanspreekpunt van de aannemer en de praktische modaliteiten met betrekking tot het gebruik van en de toegang tot de website, zullen tijdens een kick-off meeting besproken worden. 3. Leveringstermijnen en -modaliteiten 3.1. De leveringen vinden plaats binnen de 2 dagen ingaand daags na de dag van de notificatie van elke partiële bestelbon (met opschorting van weekenddagen en officiële feestdagen): - Op dag A geplaatste bestellingen worden op dag C vóór Hr geleverd. - De aannemer stelt alles in het werk, evenwel zonder hiervoor garanties te bieden, om de goederen te leveren vóór 9.00 Hr. - Op dag B kunnen nog tot Hr online aanpassingen worden doorgevoerd De leveringen zullen uitgevoerd worden tijdens de werkdag tussen Hr en Hr. Leveringen buiten deze uren zullen gebeuren in onderling overleg tussen de aannemer en de Leidend Ambtenaar Het is wenselijk dat, in uitzonderlijke gevallen, na onderling akkoord tussen de aannemer en de Leidend Ambtenaar en alleen voor grote bestellingen (à rato van meer dan 250 maaltijden), de aannemer op weekenddagen kan leveren. - Kan = 100/100; - Kan niet = 0/100.

5 Pagina 5/8 Het is wenselijk dat de gegarandeerde leveringsperiode zo klein mogelijk is. De gegarandeerde leveringsperiode is de periode gedurende de werkdag waarbinnen de levering wordt verzekerd. De gegarandeerde leveringsperiode De inschrijving met de kleinste termijn: beoordeling = 100/100; - De inschrijving met de grootste termijn: beoordeling = 50/100; - De inschrijvingen met een tussenliggende termijn: quotering volgens lineaire extrapolatie Laattijdige leveringen worden voorafgaandelijk aan de Leidend Ambtenaar gemeld via , fax of telefoon. Het is wenselijk om occasioneel kortere leveringstermijnen te bekomen De aannemer stelt voor elke levering een leveringsborderel op in minstens twee exemplaren. Dit leveringsborderel laat toe om de levering en de factuur te controleren Het is wenselijk dat de opleveringen (aanvaarding van geleverde goederen en eventueel geleverde diensten) aan de hand van de internettoepassing opgevolgd kunnen worden Het is wenselijk dat niet correcte leveringen (ontbrekende of verkeerde artikelen, kwalitatieve tekortkomingen, transportschade,...) aan de hand van de internettoepassing opgevolgd kunnen worden.

6 Pagina 6/ Het is wenselijk dat de toepassing voorziet in een bepaalde vorm van historiek (rapportering) betreffende de leveringen Een demonstratie van dit aspect kan gevraagd worden tijdens de evaluatieperiode De aannemer zal met de Leidend Ambtenaar van de betrokken kwartiermess contact opnemen om de praktische leveringsmodaliteiten af te spreken (de leveringsplaats, de toegang tot het kwartier, ) Gevoerde politiek qua promoties en andere speciale acties De Leidend Ambtenaar kan deelnemen aan promoties of speciale acties die de aannemer aanbiedt aan zijn klantenbestand Het is wenselijk dat de aannemer, specifiek ten voordele van de kwartiermesses van Defensie, speciale acties aanbiedt Aanpassing van het aangeboden gamma betreffende de seizoensgebonden producten Het is wenselijk dat de aannemer het gamma aanpast met seizoensgebonden producten. 5.2.

7 Pagina 7/ Facturatie De facturatie is in overeenstemming met de uitgevoerde en opgeleverde leveringen. De facturatie gebeurt ofwel per bestelling ofwel maandelijks. Het is wenselijk dat de internettoepassing voorziet in een bepaalde vorm van historiek (rapportering) betreffende de facturatie. Facturatie per bestelling OF maandelijks Een demonstratie van dit aspect kan gevraagd worden tijdens de evaluatieperiode. 7. Technische fiches van de aangeboden producten 7.1. Het is wenselijk dat de internettoepassing ook de technische fiches kan leveren van de aangeboden producten Dit zal nagegaan worden aan de hand van een steekproef tijdens de evaluatieperiode. 8. Consultancy 8.1. Het is wenselijk dat de Leidend Ambtenaar beroep kan doen op gespecialiseerde kennis van de aannemer om bepaalde aspecten van de logistieke en administratieve processen van een Horeca installatie door te lichten en mogelijke verbeteringen voor te stellen. Deze prestaties kunnen occasioneel en aan de hand van een afzonderlijk en voorafgaandelijk goedgekeurd bestek, besteld worden.

8 Pagina 8/ Vigerende wetgeving + controle De aannemer borgt dat de geleverde producten voldoen aan de vigerende wetgeving ivm voedselveiligheid De aannemer borgt dat de geleverde producten voldoen aan de vigerende wetgeving ivm traceerbaarheid De aannemer machtigt Defensie om zich te allen tijde ter plaatse te komen vergewissen van de naleving van de vigerende wetgeving en bijgevolg van de bij de offerte gevoegde kwaliteitscertificaten. De aannemer wordt gevraagd zo uitgebreid mogelijk te beschrijven in welke mate zijn offerte voldoet aan de verschillende eisen opgenomen in deze Bijl D aan het bestek. Dit kan bij voorkeur door het toevoegen van extra documentatie aan de offerte, duidelijk verwijzend naar de paragraaf van deze Bijl waarop de beschrijving van toepassing is (zie Vak 10 van de Bijl A aan het bestek). Opmerking De Aanbestedende Overheid kan aan de vragen om binnen de door haar bepaalde termijn de draagwijdte van zijn offerte te verduidelijken of aan te vullen, zonder deze te wijzigen. Er wordt tevens de aandacht op gevestigd dat deze procedure geen ruimte laat voor onderhandelingen. Zowel het administratief en financieel luik, als het technisch en logistiek luik, zullen worden beoordeeld naar inhoud en samenstelling op het ogenblik van de opening der inschrijvingen.

2016/HFB/OO/ Leveren van groentenfruit. aardappelproducten. Opening 21/12/2016 9u45

2016/HFB/OO/ Leveren van groentenfruit. aardappelproducten. Opening 21/12/2016 9u45 2016/HFB/OO/33001 Leveren van groentenfruit en aardappelproducten Opening 21/12/2016 9u45 DISCLAIMER : de huidige slides zijn enkel een samenvatting van de voornaamste clausules van het bestek met referentie

Nadere informatie

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur 2016/HFB/OA/32615 Aankopen van van elektrische voertuigen Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur Informatievergadering op 11/08/2016 om 13u30 in lokaal 4.E.12 van het Boudewijngebouw Disclaimer :

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

CONCORDANTIETABEL VOOR HET

CONCORDANTIETABEL VOOR HET CONCORDANTIETABEL VOOR HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 14 JANUARI 2013 Algemene bepalingen KB Uitvoering 14.01.2013 KB 26.09.1996 AUR KB 26.09.1996 bijlage - AAV Artikel 1: inleidende bepaling Artikel 2: definities

Nadere informatie

Administratieve Bijlage. Raamovereenkomst voor kleine bouwwerken op het domein van de Europese Commissie JRC-IRMM, Geel, België

Administratieve Bijlage. Raamovereenkomst voor kleine bouwwerken op het domein van de Europese Commissie JRC-IRMM, Geel, België EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT-GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Directoraat D Institute for Reference Materials and Measurements D.1 Site Management Administratieve Bijlage Raamovereenkomst

Nadere informatie

Aankoop van gerecycleerd papier van hoge kwaliteit voor kopieerapparaten

Aankoop van gerecycleerd papier van hoge kwaliteit voor kopieerapparaten Directoraat-generaal Infrastructuur en Logistiek Directoraat C - Resources L-2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG AANBESTEDING NR. INLO.AO - 2012-028-LUX-UAGBI-03 Aankoop van

Nadere informatie

Specificaties van de inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen

Specificaties van de inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen Raad van de Europese Unie Secretariaat-generaal 28 maart 2017 Specificaties van de inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen Huur van een schietbaan 1 TECHNISCHE SPECIFICATIES...

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen 1. Artikel 1 Omzetting 1. Artikel 2 Definities 10. Artikel 3 Belasting over de toegevoegde waarde 36

Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen 1. Artikel 1 Omzetting 1. Artikel 2 Definities 10. Artikel 3 Belasting over de toegevoegde waarde 36 Basisboek Artikelsgewijze Kaft 3 afl 15.book Page 7 Tuesday, July 15, 2014 11:29 AM INHOUDSTAFEL Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen 1 Artikel 1 Omzetting 1 Artikel 2 Definities 10 Artikel 3 Belasting over

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van het maandelijks marktevenement Woensdagse Brocantemarkt op de

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 337

BIJZONDER BESTEK NR. 337 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 337 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht heeft betrekking op de levering en indienststelling

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING NIEUWSTRAAT 81 8940 WERVIK TEL. : 056 / 31 13 64 FAX.: 056 / 31 03 07 VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE CVBA DE LEIE: DATUM INSCHRIJVING: IDENTIFICATIENUMMER: DATUM TOEWIJZING:

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 38 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Aankoopcentrale en Overheidsopdrachten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 35 1000 BRUSSEL Dienst Domein Adres Besteknummer

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Bijlage A) Administratieve Bijlage

Bijlage A) Administratieve Bijlage EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Instituut voor Referentie Materialen en -Metingen (Geel) Bijlage A) Administratieve Bijlage Vervanging van koelinstallaties

Nadere informatie

CONSIGNATIEOVEREENKOMST

CONSIGNATIEOVEREENKOMST CONSIGNATIEOVEREENKOMST Tussen:.... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr:.. Functie:.. hieronder genoemd de firma en... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr.... Algemeen directeur En Apotheker... Diensthoofd apotheek

Nadere informatie

2016/HFB/OO/ Levering van groenten-fruit en aardappelproducten. Opening 03/03/2016 9u45

2016/HFB/OO/ Levering van groenten-fruit en aardappelproducten. Opening 03/03/2016 9u45 2016/HFB/OO/32584 Levering van groenten-fruit en aardappelproducten Opening 03/03/2016 9u45 DISCLAIMER : de huidige slides zijn enkel een samenvatting van de voornaamste clausules van het bestek met referentie

Nadere informatie

BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN DIENSTEN EN LEVERINGEN

BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN DIENSTEN EN LEVERINGEN HET REALISEREN, HET ONTWERPEN EN DE PRODUCTIE VAN EEN OF MEERDERE GESCHENKVERPAKKINGEN VOOR HET RELATIEGESCHENK VAN HET BELGISCHE EU-VOORZITTERSCHAP 2010 BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst Financiën. Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1

Federale Overheidsdienst Financiën. Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1 Federale Overheidsdienst Financiën Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1 «Nederlandstalige opleidingen Communicatie» Informatiesessie 09/06/2011 10.00u 1 Hoeveel cv's ontvangen

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België.

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België. AANVULLENDE VERKOOPSVOORWAARDEN STRADUS INFRA Alle verbintenissen tussen onze klanten en Stradus Infra zijn onderworpen aan de algemene verkoopsvoorwaarden, voor zover er niet schriftelijk van afgeweken

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

schriftelijke overeenkomst kinderopvang

schriftelijke overeenkomst kinderopvang schriftelijke overeenkomst kinderopvang Deze schriftelijke overeenkomst legt de rechten en plichten vast tussen Felies vzw organisator van de kinderopvang en de gebruiker De schriftelijke overeenkomst

Nadere informatie

CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen

CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen Project: Stadswarmte Noord ISBL-AVR Projectnummer: 1301 Documentnummer: 130523-contract-LOT

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN 1. ALGEMEENHEDEN 1.1 Deze algemene aankoopvoorwaarden regelen de betrekkingen tussen enerzijds Sapa RC Profiles NV/SA en Remi Claeys Aluminium NV te Lichtervelde en aan de andere

Nadere informatie

DEEL I OVERSCHOUWEN VAN DE OVERHEIDSOPDRACHTEN REGLEMENTERING DE PRINCIPES EN DE TOEPASSELIJKE REGELS

DEEL I OVERSCHOUWEN VAN DE OVERHEIDSOPDRACHTEN REGLEMENTERING DE PRINCIPES EN DE TOEPASSELIJKE REGELS Inhoudstafel Index van de voornaamste afkortingen wetgevend en reglementair kader... 13 Voorwoord... 15 DEEL I OVERSCHOUWEN VAN DE OVERHEIDSOPDRACHTEN REGLEMENTERING DE PRINCIPES EN DE TOEPASSELIJKE REGELS

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN Hoofdstuk V GOEDEREN INLEIDING OVERHEIDSOPDRACHTEN BEHEER EN BESCHIKKING VAN GOEDEREN WERKEN AAN GEBOUWEN PREMIES EN SUBSIEDIES SCHENKINGEN, LEGATEN EN STICHTINGEN 2. OVERHEIDSOPDRACHTEN 504. De kerkfabriek

Nadere informatie

Nieuwe regelgeving: plaatsing. Veronique Libbrecht Gent

Nieuwe regelgeving: plaatsing. Veronique Libbrecht Gent Nieuwe regelgeving: plaatsing Veronique Libbrecht 28-03-2013 Gent Situering Nieuwe regelgeving inzake overheidsopdrachten Basiswet: Wet 15 juni 2006 Uitvoeringsbesluiten: KB Plaatsing 15 juli 2011 KB uitvoeringsregels:

Nadere informatie

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat 36-9290 BERLARE CONCESSIE VOOR DE LEVERING VAN DRANKEN IN SCC DE VENNE KANDIDATUREN Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente

Nadere informatie

Opdrachtencentrale ADCV. Quid dir MAT na 1/1/2015

Opdrachtencentrale ADCV. Quid dir MAT na 1/1/2015 2014 Opdrachtencentrale ADCV Quid dir MAT na 1/1/2015 Voorstelling van de dienst MAT Opgericht in 1996 in zijn huidige vorm, maar de geglobaliseerde aankopen werden gecreëerd na de brand in de Innovation

Nadere informatie

MILITAIRE VEILIGHEID

MILITAIRE VEILIGHEID Pagina 1 MILITAIRE VEILIGHEID 1. Referenties a. Wet van 11 december 1998 betreffende de classificatie en de veiligheidsmachtigingen, veiligheidsattesten en veiligheidsadviezen. b. Wet van 3 mei 2005 houdende

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Administratie Land- en Tuinbouw Afdeling Duurzame Landbouw Aanvraagformulier AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ PROJECTEN M.B.T. ONDERZOEK NAAR OPLOSSINGEN

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43E/LOG/overname laurieren/vw-ms overname van laurieren

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

Project insourcing voor de uitvoering van administratieve en telefonische assistentie van dossierhouders

Project insourcing voor de uitvoering van administratieve en telefonische assistentie van dossierhouders Project insourcing voor de uitvoering van administratieve en telefonische assistentie van dossierhouders Auteur: Els Gommeren OO-D Bestek: Besteknummer: 3866 Afdeling: Dienst: Project insourcing voor de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir +32 (0)2 211 87 26, labcoordinatie@favv.be, yasmine.ghafir@afsca.be

Nadere informatie

LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN

LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN Bijzonder bestek LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN ten behoeve van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer te Mol Aanbestedende overheid: Provinciaal Recreatiedomein

Nadere informatie

Algemene aankoopvoorwaarden

Algemene aankoopvoorwaarden Rev.: 2 Datum: 19/08/2013 Pagina 1 van 6 1. Algemene bepaling en definities 1.1. De aankoopvoorwaarden zijn van toepassing voor bestellingen van MECASPRING nv bij leveranciers en onderaannemers, als de

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE, VOOR HET UITVOEREN VAN ANALYSES VOOR REKENING VAN HET FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN

RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE, VOOR HET UITVOEREN VAN ANALYSES VOOR REKENING VAN HET FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir +32 (0)2 211 87 26, labcoordinatie@favv.be, yasmine.ghafir@afsca.be

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. Het aankoopdossier bevat 14 percelen. De kandidaat-dienstverlener geeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Voorwerp van de opdracht. Identificatie van de inschrijver. Verbintenistermijn OFFERTEFORMULIER MASS-MRG-2015. Open offertevraag

Voorwerp van de opdracht. Identificatie van de inschrijver. Verbintenistermijn OFFERTEFORMULIER MASS-MRG-2015. Open offertevraag OFFERTEFORMULIER MASS-MRG-205 Dit biljet is verplicht te gebruiken bij de inschrijving Open offertevraag OPENING: dinsdag 6 juni 205 om 4.30 uur Voorwerp van de opdracht AANKOOP EN INDIENSTSTELLIN VAN

Nadere informatie

Contactpunt(en): De heer Joachim Jonckheere Tel T.a.v.: Fax

Contactpunt(en): De heer Joachim Jonckheere Tel T.a.v.:   Fax 1/ 5 BE001 3/4/2017 - BDA nummer: 2017-510334 Standaardformulier 14 - NL Bulletin der Aanbestedingen Publicatieblad van de Federale Dienst e-procurement FOD P&O Wetstraat, 51 B-1040 Brussel +32 27905200

Nadere informatie

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden Project: Stadswarmte Noord ISBL-AVR Projectnummer: 1301 Documentnummer: 140221-contract-LOT 3.1 Datum:

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE 1/ 5 BE001 28/04/2017 - BDA nummer: 2017-513025 Standaardformulier 14 - NL Bulletin der Aanbestedingen Publicatieblad van de Federale Dienst e-procurement FOD P&O Wetstraat, 51 B-1040 Brussel +32 27905200

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016 open aanbesteding OFFERTEFORMULIER Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld.. Het totaalbedrag (excl.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE INHOUD 1 ALGEMEEN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1

Nadere informatie

Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen

Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen Behecam 1 Doel Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen - Beheer van Klanten en Leveranciers - Beheer van Artikelen - Aankoop

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Overheidsopdrachten antidepressiva en neuroleptica Broeders van Liefde

Overheidsopdrachten antidepressiva en neuroleptica Broeders van Liefde Overheidsopdrachten antidepressiva en neuroleptica Broeders van Liefde RWP VZA-psy 18/5/2017 J. Van Eeckhoudt Ervaring Broeders van Liefde 2015 : Bestek griepvaccins 2016 : Bestek neuroleptica : Aripiprazol

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen 1 te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438 Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1438 Net RAAMOVEREENKOMST VOOR ONDERHOUDSWERKEN VAN SIGNALISATIE VOOR BLINDEN EN

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten)

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten) Verkoopprocedure SDV 20175011 voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten) 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW

PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW PRIJS FOTOCOMPOSITIE 9 MODULES 555 EURO INCL BTW 200 MM 200 MM 01 200 MM x 200 MM x 150 MM OSB/MDF/SPAAN 50EURO BERKENMULTIPLEX 70EURO 200 MM x 200 MM x

Nadere informatie

Identificatie van de inschrijver

Identificatie van de inschrijver OFFERTEFORMULIER PORTFOLIO MANAGEMENT TOOL Dit biljet is verplicht te gebruiken bij de inschrijving OPENING: dinsdag 2 juni 2015 om 14.30 uur Voorwerp van de opdracht PORTFOLIO MANAGEMENT TOOL Identificatie

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN Pagina 1 / 5 Hydro Extrusion Lichtervelde NV en Hydro Precision Tubing Lichtervelde NV 1. ALGEMEENHEDEN 1.1 Deze algemene aankoopvoorwaarden regelen de betrekkingen tussen enerzijds Hydro Extrusion Lichtervelde

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20175007 voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L - 2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG AANBESTEDING N INLO.AO-2013-019-LUX-UTB-02 DIENSTVERLENING OP

Nadere informatie

Conceptnota. ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925

Conceptnota. ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925 Conceptnota ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1 Doelstelling conceptnota... 3 1.1 De opdracht... 3 1.2 Digipolis... 3 2 Opdrachtgevend bestuur, wijze van

Nadere informatie

Zowel op het ogenblik van de gunning van de opdracht, als bij elke betaling zal de aanbestedende overheid de voormelde databank raadplegen.

Zowel op het ogenblik van de gunning van de opdracht, als bij elke betaling zal de aanbestedende overheid de voormelde databank raadplegen. Overheidsopdrachten: hervorming van het systeem van de registratie en van de hoofdelijke aansprakelijkheid voor de sociale en fiscale schulden van de aannemers De registratie van de aannemer op het ogenblik

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE GEGEVENS AANVRAGER Datum:. De aanvrager: Naam: Adres:. Telefoon: E-mail:.... Rijksregisternummer:.. Rekeningnummer:

Nadere informatie

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid 151 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Centrale Facilitaire Diensten Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek nr. 2014/HFB/OO/29354 Open offerteaanvraag

Nadere informatie

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal.

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal. B I J L A G E 4 V O O R W A A R D E N A A N O N D E R N E M E R E N I N S C H R I J V I N G E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N B I J H E T I N V U L L E N V A N H E T U E A ( U N I F O R M E U R

Nadere informatie

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is:

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is: VERKOOPPROCEDURE SDV 20145204 VAN Piloothelmen & accessoires 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER (DEEL II)

INSCHRIJVINGSFORMULIER (DEEL II) INSCHRIJVINGSFORMULIER (DEEL II) A. Controlelijst met betrekking tot de formele voorwaardelijke stukken om tot de procedure toegelaten te worden (zie concessieovereenkomst, pp. 1-2): Controlelijst: OK?

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER VERKOOPPROCEDURE SDV 20145005 VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

FAQ SAMENAANKOOP BUREELMATERIAAL, PAPIER, PRINTERS EN TONERS

FAQ SAMENAANKOOP BUREELMATERIAAL, PAPIER, PRINTERS EN TONERS FAQ SAMENAANKOOP BUREELMATERIAAL, PAPIER, PRINTERS EN TONERS Met dit document trachten we de meest gestelde vragen rond samenaankoop van bureelmateriaal, papier, printers en toners proactief te beantwoorden.

Nadere informatie

CONTROLEDIENST VOOR DE ZIEKENFONDSEN

CONTROLEDIENST VOOR DE ZIEKENFONDSEN Brussel, 22 oktober 2008 CONTROLEDIENST VOOR DE ZIEKENFONDSEN Omzendbrief : 08/11/D1 Rubriek: 27 Uw contactpersoon: Fernand MOXHET, Financieel inspecteur-directeur Tel. : 02/209.19.29 Toepassing van artikel

Nadere informatie

Overeenkomst: Dienstencheques

Overeenkomst: Dienstencheques Overeenkomst: Dienstencheques Tussen de erkende onderneming Active Cleaning Services bvba, gevestigd Berkenlaan 2 te 1170 Watermaal Bosvoorde enerzijds en De gebruiker: (Mevrouw, de heer) Wonende.... anderzijds,

Nadere informatie

Subsidiedossier zonne-installatie

Subsidiedossier zonne-installatie Milieudienst Femke Kennis Livien Van der Looystraat 10 2890 Sint-Amands Tel 052 39 98 78 Fax 052 34 06 65 Subsidiedossier zonne-installatie Aanvraagformulier vind je op het einde van dit document Subsidiedossier

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN Doel van het document: De algemene voorwaarden voor Fedict diensten bevatten de standaardvoorwaarden voor het gebruik van alle Fedict diensten. Ze worden aangevuld

Nadere informatie

BESTEK LEVERING VAN MEDISCH VERZORGINGSMATERIAAL, INSTRUMENTARIUM, MEUBILAIR EN MEDISCHE WERKKLEDIJ OPENBARE AANBESTEDING

BESTEK LEVERING VAN MEDISCH VERZORGINGSMATERIAAL, INSTRUMENTARIUM, MEUBILAIR EN MEDISCHE WERKKLEDIJ OPENBARE AANBESTEDING 1 BESTEK FED/11/OA/180/MED.MAT LEVERING VAN MEDISCH VERZORGINGSMATERIAAL, INSTRUMENTARIUM, MEUBILAIR EN MEDISCHE WERKKLEDIJ OPENBARE AANBESTEDING AANBESTEDENDE OVERHEID LEIDENDE DIENST FEDASIL, Kartuizerstraat

Nadere informatie

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk.

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. BESTEK ref / Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. Overheidsopdracht voor leveringen met het doel de levering van een omheining in siersmeedwerk met de toegangshekken

Nadere informatie

DEEL V: OFFERTEFORMULIER

DEEL V: OFFERTEFORMULIER DEEL V: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Aankoopcentrale en Overheidsopdrachten Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek 2015/HFB/OO/32018 Open offerteaanvraag

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem - intentieverklaring VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem - intentieverklaring VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-27-05-2014 Omschrijving Met het project Senioren onder de Toren brengt het OCMW de seniorenhuisvesting naar de verschillende woonkernen van de gemeente.

Nadere informatie

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen Provinciaal Administratief Centrum "Het Zuid" directie Ruimte Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent Tel. 09-267 76 00 - fax 09-267 76 99 Offerte R03-LAF-2010-008 Lochristi Aanleg fietspad te Lochristi langs

Nadere informatie

BESTEK MRMP- S/AT Nr 0ST043/1

BESTEK MRMP- S/AT Nr 0ST043/1 DEFENSIE De 14/02/2011 MRMP-S/AT Nr 00082723 Bijl: PROCUREMENT DIVISION BESTEK MRMP- S/AT Nr 0ST043/1 betreffende de meerjarige overeenkomst (2011-2014) tegen prijslijst voor de verwerving van lederen

Nadere informatie

QUESTIONS/REPONSES Cahier spécial des charges S&L/DA/2018/129 «Désinfection de documents d archives»

QUESTIONS/REPONSES Cahier spécial des charges S&L/DA/2018/129 «Désinfection de documents d archives» QUESTIONS/REPONSES 07.05.2019 Cahier spécial des charges S&L/DA/2018/129 «Désinfection de documents d archives» VRAGEN/ANTWOORDEN 07.05.2019 Bestek S&L/DA/2018/129 «Desinfecteren van archiefdocumenten»

Nadere informatie

LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014)

LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014) POLITIEZONE REGIO TIELT ARDOOIE- LICHTERVELDE-PITTEM- RUISELEDE-TIELT-WINGENE LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014) OPEN OFFERTEVRAAG INHOUDSOPGAVE 1. DEEL I. ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Raad van het Gemeenschapsonderwijs blz. 1van 9

Raad van het Gemeenschapsonderwijs blz. 1van 9 Raad van het Gemeenschapsonderwijs blz. 1van 9 Informatie De tekst bevat informatie u aangereikt door de Raad van het Gemeenschapsonderwijs Inlichtingen Financiën/verificatie: Georges Tonla Briquet Emile

Nadere informatie

Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend glas.

Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend glas. Gemeentebestuur Kruisstraat 2 3390 Tielt-Winge tel. 016 63 40 08 - fax 016 63 95 48 info@tielt-winge.be - www.tielt-winge.be Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms overname van een

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1

Nadere informatie

DEEL F: Indeling offertedossier

DEEL F: Indeling offertedossier DEEL F: Indeling offertedossier Inhoudsopgave U1: Een volledig ingevuld en ondertekend offerteformulier ingeval van tijdelijke vereniging: ondertekening door alle leden deel uitmakende van de tijdelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Raamcontract Financieel economische ondersteuning

Raamcontract Financieel economische ondersteuning Vlaamse Overheid Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Stafdienst voor de Vlaamse Regering Kenniscentrum Publiek Private Samenwerking... Algemene offerteaanvraag Bestek nr. PPS/2008/008

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie