Optreden van het ANBO cabaret De Jeugd Van Toen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Optreden van het ANBO cabaret De Jeugd Van Toen"

Transcriptie

1 1 Oktober 2014 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel Secretaris: de heer A. Elgersma, tel Optreden van het ANBO cabaret De Jeugd Van Toen Op woensdagmiddag 15 oktober en vrijdagavond 17 oktober 2014 De cabaretgroep De jeugd van Toen brengt het programma: Makkelijk Zat Wij kunnen ons verheugen op een mooi en afwisselend programma en zijn verzekerd van een leuke en gezellige middag en/of avond in: Zalencentrum Klijnstra. Op woensdagmiddag begint het programma om uur, zaal open uur. Vrijdagavond is de aanvang uur, zaal open uur. Entree 5,- dit is inclusief 2 consumptiemunten. Kaartverkoop voor deze twee dagen op vertoon van de ledenpas: Donderdag 9 oktober tussen uur bij Zalencentrum Klijnstra Vrijdag 10 oktober telefonisch tussen uur bij: Siemen van der Veen, Rozenstraat 12, Wolvega, tel Gereserveerde kaarten kunt u aan de zaal afhalen en afrekenen. Deze kaarten moeten door u à 5,- per stuk worden afgerekend (ook als u niet komt). Voor vervoer van en naar de zaal kan gebruik worden gemaakt van de Griffioenbus.

2 Van het bestuur.. 2 EEN UUR ERBIJ Nee, we bedoelen niet de zomertijdovergang naar wintertijd. Maar wel de parkeertijd die via de Blauwe Zone in Wolvega geregeld is. Tot nu toe bedroeg de toegestane parkeertijd 2 uur. We kregen vanuit het gemeentehuis een telefoontje dat de parkeertijd opgerekt zal worden tot 3 uur. Houd de betreffende borden in de gaten GUN UW BUREN, FAMILIE, VRIENDEN DE VOORDELEN VAN ANBO Meldt u een nieuw lid aan, dan mag dat nieuwe lid deelnemen aan alle activiteiten die ANBO Wolvega te bieden heeft, en krijgt het nieuwe lid ook het ANBO-blad gratis tot eind Het nieuwe lid betaalt tot eind ,-. De partner, wonend op hetzelfde adres, betaalt 33,80 tot en met eind Aanmelden kan bij ons bestuurslid ledenadministratie Hannie Spin, Standerstraat 14, 8471 GK Wolvega, tel of , spin.hannie@ziggo.nl De vijf euro die hiermee extra te verdienen valt, komt dan ten bate van ANBO Wolvega. Denkt u: die 5 euro kan ik zelf wel gebruiken, vul dan de bon in op bladzijde 45 van het landelijk ANBO-blad nr. 6. CAFÉ DOODGEWOON Het café Doodgewoon is open voor iedereen die zich wil verdiepen in thema s rond de eindigheid van het leven. Zorg in verpleeghuis Op deze avond laat het verpleeghuis u kennismaken met zorg rond het naderende levenseinde. Hoe is de zorg georganiseerd, hoe gaat het precies in zijn werk als je in een verpleeghuis opgenomen wordt. Wat is een zorgplan en is er overleg met bewoner en familie over wilsverklaringen. Wat gebeurt er bij een naderend einde, hoe wordt de familie betrokken. Deze avond wordt georganiseerd door Meriant. Datum: 15 oktober De avond begint om uur en eindigt rond uur. De toegang is gratis. Locatie: Verpleeghuis LindeStede, Steenwijkerweg 49 in Wolvega. Vrijwilligersmiddag Er heeft zich al een redelijk aantal opgegeven maar nog een paar vrijwilligers meer zou mooi zijn. Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan alsnog voor deze ongetwijfeld gezellige middag. Herhaalde oproep: Vrijwilligersmiddag vrijdag 10 oktober a.s. Wij zijn een grote vereniging en die kan niet draaien zonder vrijwilligers. Het bestuur is dan ook heel wijs met jullie anders was het voor ons niet te doen. Wij willen op onze beurt graag iets voor jullie doen en daarom organiseren wij een middag voor jullie bij Pitch&Putt op het drafcentrum. Kijk in ons jaarprogramma bij hun advertentie wat Pitch&Putt precies inhoudt. Zij beloven dat iedereen het kan. Wanneer ben je vrijwilliger bij ons? Sowieso als je naam in het jaarprogramma staat bij een activiteit. Maar ook de bezorgers van het Anbo-Nieuws en die staan niet met naam en toenaam genoemd. Deze groep nodigen wij met al dan niet wettige wederhelft uit om er een gezellige middag van te maken. We beginnen om half 2 en het bestuur is vanzelfsprekend ook aanwezig. We moeten als het een beetje wil wel wat redelijk weer hebben en als je komt duim dan even dat Pluvius op vrijdag 10 oktober even vergeten is waar Wolvega ligt.

3 Wij en ook de mensen van de baan willen wel graag weten hoeveel er komen en daarom moet je wel van tevoren melden bij Debbie Meina tel dat je komt. Wacht er niet te lang mee! Het bestuur 3 BOWLEN BOWLEN BOWLEN BOWLEN Wij zijn op 4 september in het Bowlingcentrum aan de Grindweg gestart met onze nieuwe activiteit: bowlen. In eerste instantie was deze activiteit op de middag gepland maar voor enkele deelnemers kwam de morgen beter uit. Wij gaan nu verder op de donderdagmorgen misschien komt dat u ook beter uit? U kunt nog meedoen en zich hiervoor opgeven. Er worden 2 games gespeeld, ieder een uur ongeveer. De kosten zijn: 7,00 inclusief koffie/thee met cake. Opgeven doet u bij: mevr. Metje Landman-Nijholt, tel of via metjelandman@msn.com. VAN DE REISCOMMISSIE Moeder ik wil bij de Revue Datum: zondag 16 november Aanvang van de voorstelling: uur Prijs 95,00 Er zijn op dit moment al 26 aanmeldingen binnen. Er is nog een mogelijkheid dat ook u mee kunt. De opstapplaats is bij het NS-station van Wolvega. De lijst van de 26 deelnemers is naar Veenstra Reizen verzonden. Vóór de 15 de oktober ontvangt u bericht van Veenstra Reizen. Heeft u dan nog niets gehoord bel dan even naar Frans Janssen. Als u nog mee wilt, bel of mail dan even naar: Frans Janssen telefoon: janssen.nebas@hetnet.nl. Wij heten onderstaande leden van harte welkom bij onze afdeling Anbo Wolvega: Mevr. A. de Haan, mevr. A.H. Smit, mevr. T.M. Dobbe, dhr. A.G. Hassing, dhr. W. Petter, dhr. R. Mintjes en dhr. E. Buter. Van de afdeling Noordwolde: De heer T.M. Simons, mevr. G. Hogeling-ten Berge en de fam. B.C. Elderenbosch. Van de afdeling Oldeholtpade: Mevrouw H. Hiemstra-Dekker. Graag tot ziens op onze activiteiten!

4 4 ANBO WOLVEGA OPENDE HET WINTERSEIZOEN 2014/2015 op 10 september jl. MET VOCAAL ENSEMBLE INTERMEZZO FRIESLAND De middag werd geopend door Tiny Vreeling die van de gelegenheid gebruik maakte om haar opvolgster Metje Landman aan de leden voor te stellen. Metje is nu voorzitter van de festiviteitencommissie. Hierna richtte bestuursvoorzitter Klaas van Weperen het woord tot de aanwezigen. Klaas bracht de leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ANBO Woerden. Intermezzo bracht in zalencentrum De Rank voor de leden een wervelend programma met liederen uit allerlei landen en stijlen ten gehore. De vijf geschoolde sopranen werden begeleid door een ervaren pianist. Naast de luisterliedjes passeerden Amerikaanse dertigerjaren muziek de revue, evenals operafragmenten van Mozart. Gestoken in kleurrijke en bij de muziek passende kleding konden de aanwezigen hier volop van genieten. De festiviteitencommissie blikt terug op een geslaagde middag. Op de volgende data moet de kopij bij Sjoukje zijn: 24/10-28/11-27/12 adres: of bezorgen bij haar huisadres: Hesselinghstraat 12 te Oldeholtpade. Algemene informatie Voorzitter De heer K. van Weperen Secretaris De heer A. Elgersma e secretaris Mevrouw D. Meina Penningmeester De heer C. Bergsma / Aanspreekpunt WMO en VOA Mevrouw R. Seinstra Algemeen bestuurslid en contactpersoon Mevrouw H. Spin Festiviteitencommissie Ledenadministratie Mevrouw H. Spin Ledenwerving De heer G. van Drogen Nieuws opstellen Mevrouw S. Held-Hofstee / ANBO Wolvega Bankrekening ANBO Regio Noord Groningen

5 5

6 6 Luisterclub NNO Ook in het nieuwe seizoen kunnen ANBO-leden gebruik maken van korting op toegangskaarten voor de concerten van het NNO in De Harmonie Leeuwarden en De Lawei Drachten. Ook de Oosterpoort in Groningen is deze keer vermeld. Graag bieden wij deze activiteit weer aan onder de naam ANBO Luisterclub NNO. Om gebruik te maken van de korting die de Luisterclub krijgt is het volgende van belang. Nu al kunnen belangstellenden een concertkeuze maken. Deze keuze dient zo spoedig mogelijk te worden doorgegeven aan het ANBO-regiokantoor. Het NNO zorgt ervoor dat de kaarten voor de luisterclub-leden worden voorgereserveerd bij het betreffende theater. Ons regiokantoor geeft de definitieve aanmelding door aan het NNO. (Deze kaarten kunnen dus niet rechtstreeks bij de theaters worden besteld.) De kaarten worden op naam gereserveerd. Om voor het gereduceerde tarief in aanmerking te komen zal de Luisterclub per concert minimaal 10 reserveringen moeten aanmelden. Het gereduceerde luisterclub-tarief voor het seizoen is: 25,- voor eersterangskaarten en 20,- voor tweederangskaarten. De vermelde prijzen zijn in Leeuwarden en Drachten inclusief pauzedrankje. In Drachten zijn alleen eersterangskaarten. Voor meer informatie over de concerten zie op: Uit het ruime aanbod worden hieronder een 7-tal door het NNO aanbevolen. Maar ook andere dan deze genoemde concerten kunnen - onder dezelfde voorwaarden - worden bezocht voor gereduceerd tarief. De aanbevolen concerten zijn: Simone Lamsma speelt Beethoven > Do 25 september Leeuwarden uur, inleiding uur > Do 2 oktober Groningen uur, inleiding uur Valentina Lisitsa > Vr 10 oktober Groningen uur, inleiding uur > Zo 12 oktober Drachten uur, inleiding uur Met Daniël Hope naar Hollywood > Do 13 november Groningen uur, inleiding uur > Vr 14 november Leeuwarden uur, inleiding uur Vier jaargetijden en Pastorale > Do 4 december Leeuwarden uur, inleiding uur > Za 6 december Groningen uur, inleiding uur Kerst met NNO en Tsjaikovski > Do 18 december Leeuwarden uur, inleiding uur > Vr 19 december Groningen uur, inleiding uur The Sound of Musical > Do 5 maart Drachten uur > Vr 6 maart Leeuwarden uur > Za 7 maart Groningen uur > Za 7 maart Groningen uur Anu Tali dirigeert Mendelssohn > Do 30 april Groningen uur, inleiding uur > Za 02 mei Drachten uur, inleiding uur De aanmelding loopt via het ANBO-regiokantoor: Telefonisch op of per regionoord@anbo.nl (uiterlijk 3 weken voor het concert) 28 aug. 2014, MWQ» zie bijlage met meer informatie over de concerten

Op woensdag 10 september 2014 in Zalencentrum De Rank Kerkstraat 49 Wolvega. met een optreden van Vocaal Ensemble Intermezzo Friesland

Op woensdag 10 september 2014 in Zalencentrum De Rank Kerkstraat 49 Wolvega. met een optreden van Vocaal Ensemble Intermezzo Friesland 1 September 2014 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Op woensdag 10 september 2014 in Zalencentrum De Rank Kerkstraat 49 Wolvega met een

Nadere informatie

Noordwoldiger Accordeon Orkest

Noordwoldiger Accordeon Orkest 1 Maart 2015 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Noordwoldiger Accordeon Orkest Op woensdagmiddag 11 maart a.s. treedt voor u op het:

Nadere informatie

Van het bestuur... Januari OSW-bestuur: K. van Weperen voorzitter tel A. Elgersma secretaris tel

Van het bestuur... Januari OSW-bestuur: K. van Weperen voorzitter tel A. Elgersma secretaris tel 1 Januari 2016 OSW-bestuur: K. van Weperen voorzitter tel. 0561-614379 A. Elgersma secretaris tel. 0561-613252 Van het bestuur... PASJE MET LOGO Als het loopt, zoals het bestuur het zich heeft gedacht,

Nadere informatie

Van het bestuur. Website ANBO Wolvega

Van het bestuur. Website ANBO Wolvega 1 Oktober 2013 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Van het bestuur. Website ANBO Wolvega Begin oktober gaat de website van onze afdeling

Nadere informatie

Optreden van de toneelvereniging Lesturgeon uit Vledder met de klucht in 3 bedrijven: Bewaar Me. : 5,00 exclusief munten (te koop in de zaal)

Optreden van de toneelvereniging Lesturgeon uit Vledder met de klucht in 3 bedrijven: Bewaar Me. : 5,00 exclusief munten (te koop in de zaal) 1 Februari 2014 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Toneelavond Op vrijdag 14 februari in Dansdomein Drenth Schoolstraat 28 Wolvega Optreden

Nadere informatie

Van het bestuur. De scootmobiel. November 2013

Van het bestuur. De scootmobiel. November 2013 1 November 2013 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Van het bestuur. De scootmobiel Je ziet ze tegenwoordig hoe langer hoe meer. Als je

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

BESTELFORMULIER SEIZOEN 2013 2014

BESTELFORMULIER SEIZOEN 2013 2014 BESTELFORMULIER SEIZOEN 2013 2014 NOORD NEDERLANDS ORKEST Bestellen van abonnementen en kaarten Verzeker u van een mooi concertseizoen! Abonnementen bestellen Een nieuw seizoen met nieuwe concerten staat

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

De nieuwe voorzitter stelt zich voor: N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 7 Van de Redactie Van de Voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Kloosterconcert Herinneringsbank Literaire avond Agenda 2017 Van de redactie 2017 wordt een feestelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD september 2014

INFORMATIEBLAD september 2014 AFDELING ZWOLLE INFORMATIEBLAD september 2014 Van de voorzitter De zomer zit er weer bijna op en dat betekent dat het verenigingsleven weer langzaam op gang komt. De eerste bestuursvergaderingen worden

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis.

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Oktober 2016 Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Het doel is iedereen bewust te maken van waar

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Augustus 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Woensdag 1 aug Donderdag 2 aug Sjoelen De Schakel 15:00 uur Vrijdag 3 aug Weeksluiting (G.Meyer) Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon 26 juli 2015 Agenda - reminder 27 augustus 2015 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 27 augustus 2015 Start kaartverkoop Proms 31 augustus 2015 Eerste repetitie jeugd slagwerkgroep 19.30 uur 31 augustus

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2017 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2017 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Coalitie Erbij Woudenberg: 2017 In vogelvlucht In de laatste maand van het jaar kijk

Nadere informatie

Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen.

Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen. Beerta, 18 augustus 2016 Beste lezers, Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen. Laten we beginnen met ons OPEN HUIS op 26 en 27 augustus.

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

Wilt u meer informatie over activiteiten in De Hoge Es dan kunt u contact opnemen met ZorgAccent via: tel

Wilt u meer informatie over activiteiten in De Hoge Es dan kunt u contact opnemen met ZorgAccent via: tel Uitgave juli- december 2018 Inleiding Voor u ziet u de activiteitengids voor het seizoen 2018. De activiteiten zijn samengesteld door wijkvereniging Noetsele en Huis van de Buurt, De Hoge Es. We hebben

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Augustus 2014 Buurtvereniging De Singels. Bestuur Voorzitter Libbe van Es Bouriciuslaan 15 tel. 532030 libbevanes@kpnmail.nl Secretaris Ypie Combee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.1 van januari 2018 1. Nieuwjaarstreffen De contactmiddag op 12 januari 2018 in het

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1 Winter 2013/2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Jaargang 2013/2014 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Woord van de voorzitter In uw handen heeft u het eerste programmaboekje van Over Welzijn Gesproken

Nadere informatie

Nieuwjaarsmiddag woensdag 15 januari 2014

Nieuwjaarsmiddag woensdag 15 januari 2014 1 Januari 2014 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Nieuwjaarsmiddag woensdag 15 januari 2014 met het Eènmansorkest de Dreikolk uit Beilen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG 2017-2018 Theaterkassa en informatiebalie De kassa en informatiebalie van Kielzog zijn op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een theatervoorstelling.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR)

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR) Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 24 mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- Kalender RAAD (MR) 25 en 26 mei Hemelvaart, alle kinderen vrij pagina 4 en

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober e jaargang nr. 4

Nieuwsbrief oktober e jaargang nr. 4 Nieuwsbrief oktober 2016 4e jaargang nr. 4 Van de voorzitter Beste leden, Ik wil het deze keer weer eens over het weer hebben. Wat hebben we genoten van die heerlijke warmte (hoewel ik het te warm vond

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Mijn AGOK Het Agok is een laagdrempelig koor, waar plezier in het zingen met elkaar op de eerste plaats komt. Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Dit introductieboekje is bedoeld

Nadere informatie

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De geplande activiteiten vindt u terug

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Vrijdag 31 Maart 18:30 Filmavond Maandag 17 April 10:30 Paaseieren zoeken Donderdag 20 April 20:00 Kaarten Maandag 24 April 20:30 Kienen Maandag 15 Mei 20:30 Kienen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin

Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin MuziekgebouwEindhoven.nl Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin van der Brugge Z0 10 SEP 2017 zing mee! Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en de Eindhovense Koren

Nadere informatie

LEDENVERGADERING OP WOENSDAG 22 APRIL 2015 In DE RANK. AANVANG 14.00 UUR (neem uw ledenpas en ANBO Nieuws april mee)

LEDENVERGADERING OP WOENSDAG 22 APRIL 2015 In DE RANK. AANVANG 14.00 UUR (neem uw ledenpas en ANBO Nieuws april mee) 1 April 2015 Voorzitter: de heer K. van Weperen, tel. 0561 614379 Secretaris: de heer A. Elgersma, tel. 0561 613252 Van het bestuur.. AGENDA LEDENVERGADERING OP WOENSDAG 22 APRIL 2015 In DE RANK. AANVANG

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nadere informatie programma 't Anker:

Nadere informatie programma 't Anker: Nadere informatie programma 't Anker: ( S.v.p. opgeven via het inschrijfformulier. Deze liggen bij 'tanker en daar kan gelijk betaald worden.) Knutsel/thema middag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Klaaswaal, 31 augustus 2012 Betreft: NLS - Muziekmarathon 2012 Het is zover! Wij kunnen gaan beginnen met het werven van sponsors voor de

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 JBC Randenbroek 13 Oktober 2018 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Ondanks dat er weinig copy is binnengekomen is het toch tijd

Nadere informatie